Nie polecam usług pana (usunięte przez administratora) Od miesięcy czekam na zwrot pieniędzy. Panowie (usunięte przez administratora) tak gmatwają w umowach, że nie bardzo wiadomo, kto odpowiada za co, a co ciekawe nawet nie wiadomo kto miałby dostać prowizję. Może klient? (usunięte przez administratora) podpisuje umowę w imieniu firmy (usunięte przez administratora) i podaje jego numer konta bankowego, a sam nie ma z nikim umowy i już ustala notariusza (tego którego wybrał). Odpowiedzialność w zasadzie żadna. Pomijam już fakt, że nie mają żadnej licencji instytucji pieniądza wirtualnego na przekazywanie i przechowywanie środków klientów, więc przyjmowanie 5000 zł zadatku/zaliczki jest wątpliwę (usunięte przez administratora) Taki jest właśnie poziom całego rynku nieruchomości w Polsce - żenujący - więc lepiej trzymać się od nich z daleka, bo to ludzie niekompetentni i obdarzanie ich nadmiernym zaufaniem jest błędem. Nie przez przypadek zlikwidowano licencje agentów nieruchomości - po prostu nikt ich nie zdawał.