Zatem od początku. Bierzesz udział w rekrutacji na stanowisko handlowe? Zastanów się dobrze. Najpierw będą Cię mamić tym, że przez następne etapy z wizytą w Szczecinie wszytkie koszty łącznie te z podróżą zostaną Ci zwrócone. No niestety jest to nieprawda. Dalej. Opowieści dziwnej treści podczas rozmowy już na miejscu są budujące, ale kiedy zobaczysz umowę - nie nie dostaniesz jej mailem, dopiero zobaczysz na miejscu w I dzień, okaże się że bez inwestycji z swojej kieszeni raczej nie popracujesz. Firma lubi wspierać się portfelem swoich współpracowników bo takim kimś się staniesz. Dużo nieprawdy dookoła. Dalej. Są wyjątkowi i taki przekaz idzie od początku w świat. Nie, nie są. Firm tego typu jest na pęczki, poświęć czas i zrób research. Kolejna nieprawda. Dalej. Będę mówić jak to wspaniale i cudownie ludzie pracują latami, a poprzednik 5 lat. Nieprawda, przed Tobą byli inni i wycofali się szybciej niż myślisz. Kolejna nieprawda oczywiście. Zastanów się czy chcesz za najniższą krajową w formie b2b wchodzić w interes który wymaga od Ciebie inwestycji i ja każdym kroku mówi nieprawdę. Ciężko dociec realnych warunków, nad czym skutecznie czuwa pan Sebastian. Mocno przestrzegam.