Martwiąca jest rozbieżność komentarzy. Z jednej strony widzę, że chwalicie rodzinną atmosferę i życzliwość w tej firmie, a kolejny komentarz mówi o tym, że w firmie stosowany jest mobbing. Jest to co najmniej martwiące. Czy ktoś z obecnych pracowników mógłby dać znać jak faktycznie wygląda atmosfera w tej firmie?
Alicja
16.02.2022 14:05
Pani Jolanto, pracuję w Inspire od 4 lat. Przykro mi czytać takie komentarze. Inspire to niewielka butikowa firma. Chodzimy na wspólny lunch, śmiejemy się. Pandemia jak kazdej firmie na początku dała nam w kość, ale mogę z dumą stwierdzić, ze wyszliśmy obronną ręką z tych trudnych momentów. Być może to zawiść, trudno mi naprawdę ocenić. Oddajemy serce tej pracy, ale myślę, że z wzajemnością. To co dajemy wraca. Pracujemy w formie hybrydowej. Bywamy dwa razy w tygodniu w biurze, lub jeśli ktoś ma taką potrzebę pracujemy zdalnie. Z szefową dogadujemy się, myślę że wystarczy często po prostu rozmawiać. W branży takiej jak ta konkurencja jest spora, dlatego nie dziwie się, ze ktoś napisał ,,konkurencja nie śpi". Czy kochamy to co robimy? Z całego serca mogę powiedzieć, że tak. Mamy wspaniałych klientów, którzy na przykład napiszą nam, czy widzieliście co za głupoty o was piszą. Nie zaglądamy tutaj raczej ;) Ale mam nadzieję, ze rozwiałam wątpliwości. Dobrego dnia i sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym :)
Mąż
02.03.2021 19:17
Miałem okazje współpracować z tę firmą na poziomie b2b. Panie tam pracujące są bardzo roszczeniowe i wydaje im się że są księżniczkami. Podobno ich usługi są dobre ale współpraca z nimi okropna!!!!!!!!!!
Zena
29.09.2020 15:25
Pracowałam przez pół roku w firmie, muszę stwierdzić, że nigdy nie spotkałam się z takim ciepłem i życzliwością. W firmie jest przyjemna rodzinna atmosfera. Sukcesy świętowane są przez całą firmę, obecność cukierni w pobliżu ma plusy :D Jesli chodzi o atmosferę to cały czas coś się dzieje. Urocze jest to że pracownicy otrzymywali upominki świąteczne, wakacyjne, nigdy się z tym wczesniej nie spotkałam. Niestety przez wyprowadzkę z Warszawy musiałam zrezygnować. Jednak bardzo polecam zainteresowanym.
Nie polecam nikomu pracy w tej firmie z jej właścicielką w kontakcie bezpośrednim. Jej współpracownica, a jednocześnie menadżer biura stosuje mobbing i zastrasza pracowników niższego szczebla bądź nowozatrudnionych. Nowy pracownik zostaje sam z obowiązkami, które przejmuje po osobie uprzednio pracującej bez jasnych wytycznych ani uporządkowanego miejsca pracy. Dostaje polecenia, uwagi na temat swojej pracy w sposób szczególnie ponizajacy. Nowy asystent jest jednocześnie sekretarka, osobista asystentka właścicielki (do realizowania jej osobistych zachcianek), kelnerem i popychadlem. Wypełnia obowiązki dwóch pracowników. Każde zadanie które zostało wykonane w inny sposób niż zyczylyby sobie w/w osoby spotyka się z ponizaniem, umniejszaniem i przykrym odgrywaniem się w czasie. Menadżer biura nawet po rozwiązaniu umowy dzwoni do byłych pracowników, ponieważ nie umie ogarnąć bałaganu jaki panuje w dokumentacji oraz na firmowym sprzęcie. Ztrwazajace że firma, który uczy innych jak nawiązywać relacje w pracy sama używa mobbingu i nie umie poradzić sobie z własnymi wewnętrznymi problemami. Nie polecam.
Zostaw merytoryczną opinię o INSPIRE Mirella PIWISZKIS-SAWONIAKA