Monika Czaplicka (Wobuzz) 26.07.2023 18:46
Panie Michale, wszystko się Panu pomieszało :) Nie sprzedaję reklam za 50 zł, tylko kursy na Udemy w tej cenie. Jest to wiedza, która nie jest wiedzą tajemną wartą milionów, jeśli mówię jak założyć Business Managera i zrobić pierwszą reklamę.
Po drugie - fakt posiadania 15 recenzji nie jest tożsamy z posiadaniem 15 klientów. Powiedziałabym, że utrzymywanie się 17 lat z 15 klientów mogłoby być trudne, chyba że są to bardzo wierni i dobrze płacący klienci. Plus nie wszystkie z tych recenzji dotyczą reklam (wszak robię social media, kryzysy, konsultacje i różne inne radości). To moje opinie z Google i Facebooka. Na Udemy (co tam nawet kursy za darmo daję!) recenzji jest trochę więcej. I licznik uczestników kursu. Ze 3 tysiące, jeśli mnie pamięć nie myli, ale to głównie dlatego, że szczerze mi się nie chce ich promować #prokrastynacja
Jeśli chciałby pan poznać opinie moich klientów - chętnie podrzucę dane, można ich zapytać. Nie, na stronie www też nie mam wszystkich info
Rozumiem, że chce pan zobrazować swoją teorię, że opinie mogą zrujnować reputację - coś kojarzę, biorąc pod uwagę, że się zajmuję zawodowo ORM - nie mniej w sytuacji, która nas doprowadziła do rzeczonej rozmowy, mamy Violę (pod imieniem i nazwiskiem z Fb ads experts), która zarzuciła Dawidowi z Social Elite kradzież jej pracy. Stąd (usunięte przez administratora)oże pociągnąć ją prawnie do odpowiedzialności (jako i może publiczność mojej grupy). Szczęśliwie - tego nie zrobi.
Sytuacja jest trochę inna, jeśli recenzje pisze bezimienny fejk na serwisach z opiniami, który nie miał styczności z moją firmą i przekleja błędne informacje o niej.
Szczerze bym wolała, żeby pan nie polecał mojej jednoosobowej (aktualnie) agencji ze względu na to, że źle pracuję niż dlatego, że chce pan mi dopiec. Nie pozostaje mi nic innego jak przyjąć ze stoickim spokojem pana opinię. Gdyby pan chciał jednak się przekonać jak się ze mną pracuje - zapraszam :)