Polinord Sp z o.o.

• Tyłowo
  • Karlikowo
  • Glinki

3. Opinie o pracodawcach Kartoszyno
  5. Opinie o Polinord Sp z o.o.

Opinie o Polinord Sp z o.o. Kartoszyno

WebsiteIconGraal S.A.

Nie przegap nowości o Polinord Sp z o.o.!

Kola

01.03.2019 20:02

Żeby pracować w dobrej firmie trzeba sobą coś reprezentować a nie każdy to potrafi!!

03.03.2019 11:44

Właśnie musi to być dobra firma... A ta nią nie jest..

01.03.2019 19:02

Najpierw zgnoją,zrobią z człowieka (usunięte przez administratora)... Pensja... Brak słów...

28.02.2019 16:39

Nie polecam pracy w tym jakże beznadziejnym zakładzie pracy.. Jeśli chcesz zniszczyć swoje zdrowie psychiczne i fizyczne to miejsce dla Ciebie... Kierownictwo i liderzy... Litości.. Jak ładnie się uśmiechniesz i podlizujesz masz u nich jak w niebie.. Segregacja pakowaczek według osiągniętej normy.. Kpina.. Ciekawe co będzie następne?

28.02.2019 16:27

Nie polecam pracy w tym jakże beznadziejnym zakładzie pracy... Jeżeli chcesz zniszczyć swoje zdrowie psychiczne i fizyczne tam szybko doprowadzisz się do ruiny.. Panie Dyrektorki.. Litości... Jak się ładnie usmiechasz i podlizujesz to masz dobrze u nich.. Liderzy i kierownictwo... Szkoda,że mózgu nie sprzedają na wagę... Pracuje tam juz chwilę,ale najwyraźniej czas na zmiany..
    Ster.

25.03.2018 09:34

Alfa twoja wypowiedź na temat P. Ali S i M ........jest nie na miejscu troszkę kultury.Pracuje tam ponad 4 lata i owszem są stanowcze ale taka ich praca.Mam do ciebie jedno pytanie,jak długo tam już pracujesz ? PAMIĘTAJ NA SIŁĘ NIKT NAS TAM NIE TRZYMA ZAWSZE MOŻESZ SIĘ ZWOLNIĆ I PODJĄĆ PRACĘ????????

25.03.2018 17:50

No cóż ja pracuję ponad dziesięć i wiem co mówię . Trochę takich cwaniaków się tu przewinęło a darcie m....rady na pracownika o niczym dobrym nie świadczy wyładowywanie swoich sfrustrowanych prywatnych emocji też nie więc może trochę kultury z ich strony......co????
    Dostawca

26.02.2019 14:26

Tak jak strajkujący policjanci i inne służby mundurowe, nauczyciele, sędziowie itp. nie !a obowiązku pracy, nie pasuje? Zmieniam, ale wytłumacz to w/w grupie zawodowej, życzę powodzenia
    Mlody

16.07.2018 21:32

Nie wiem o co niektorym chodzi ale ok maja swoje zdanie

27.06.2018 11:34

@Aniolek, interesuje mnie kwestia atmosfery jaka panuje w firmie? Jak wygląda ten aspekt w Polinord? Możesz także powiedzieć coś na temat benefitów pozapłacowych w tym miejscu? Czy takowe są dostępne dla pracowników?

02.07.2018 21:22

Atmosfera zależy od dnia. Wszystko zależy od tego na jakie stanowisko chcesz aplikować. Nie jest źle. Ogólnie stresująca praca ale którą nie jest. Gonią Cię o wydajności i potrafią unosić się gdy coś nie po myśli tych wyżej. Benefity pozaplacowe? Hmmm impreza zakładowa, doładowanie na karty pracownicze na święta, imprezy dla dzieci z okazji Mikołajek k dnia dziecka. Dodatkowe soboty dla chętnych płatne 100%-nadgodziny. Czasami soboty do odrobienia bo rozliczenie 3miesieczne

10.06.2018 09:08

Czy ktoś ostatnio aplikował do Polinord? @Gość90, w Internecie nie mogę znaleźć informacji na ten temat. Może udało Ci się czegoś dowiedzieć? Czy ktoś z obecnie pracujących osób w firmie może wziąć udział w dyskusji i podzielić się informacjami na temat aktualnej sytuacji w Polinord?

27.06.2018 08:12

A co dokładnie chcesz wiedzieć? Praca jak każda inna, brakuje rak do pracy a ktoś kto ledwo przyjdzie chciałby zarabiać 2500 na rękę i się nie napracowac
    Gość90

09.06.2018 23:56

mam jedno pytanie czy to prawda bo doszły mnie słuchy że na tej firmie jest komonik

27.06.2018 08:10

Ż tego co mi wiadomo firma ma się świetnie. O komornikach to chyba dział finansowy może się wypowiedzieć.

13.03.2018 18:53

czy trzeba mieć komplet badań do pracy w GRaal ,czy na miejscu zlecą?

06.04.2018 20:50

cześć , książeczkę już wyrabiam , a coz RTG płuc i krew i mocz

06.04.2018 23:06

RTG,krwi i moczu nie potrzeba a z sanepidu powinnas dostac trzy zaświadczenia o wynikach bo trzy probki dawalas do badania
    Marta

06.03.2018 22:58

Mnie tam się podoba. Zależy czy ktoś szuka pracy czy kolegów i koleżanek. Praca ok. Ludzie dwulicowi. Marta. Tez nowa od 22lutego. A pani Ala mi nie kazała czekać 3miesiace na szszafkęOwszem młoda ale morze inni ją wkurzają

30.03.2018 12:18

podasz telefon

31.03.2018 11:14

58-774-61-07

25.03.2018 22:44

Upominam osoby wypowiadające się poniżej, że nie jest to miejsce na plotki ani komentarze a) w obraźliwym i wulgarnym tonie, b) wskazujące na konkretne osoby trzecie za pomocą inicjałów czy też imion. Takie rzeczy są niezgodne z regulaminem (https://www.gowork.pl/regulamin ), który każdy akceptuje publikując komentarz. @koszmar, widocznie było to niedopatrzenie, niemniej jednak myślę, że takie cytaty są niepotrzebne, a tym bardziej nie trzeba ich powtarzać. @Ster., możesz napisać coś o warunkach proponowanych przez Polinord Sp z o.o., skoro pracujesz w tym miejscu?
    KJW

25.03.2018 23:53

Wydaje mi się że to też jest wyrażanie opinii bo ma na myśli traktowanie ludzi a przecież o to tu chodzi a jak ktoś źle traktuje to inni powinni o tym wiedzieć.Czyz nie o tu chodzi.

26.03.2018 11:23

i dalej to "niedopatrzenie "istnieje i wiele innych wyraznie wskazujacych na konkretna osobe.

16.03.2018 22:10

do ADMINISTRATORA:JAK ROBISZ CENZURE POSTÓW TO RÓB TO UCZCIWIE.USUNAŁES CZĘŚĆ MOJEGO POSTU A BYŁ TO CYTAT ZACZERPNIETY Z INNEGO POSTU.tO CO ZOSTAŁO USUNIĘTE U MNIE W TAMTYM POŚCIE POZOSTAJE WIEC JAK TO JEST Z TWOJA UCZCIWOSCIA.Bardziej "słonych" postów nie redukujesz w moim przesolenia nie było.

15.03.2018 10:09

....wiele osób ma problem z tą p.Ala którą ledwie się turla a jej męża czy konkubenta wyj...za pijaństwo,a druga p.Alicja to ta na tym wyższym stołku duecik....
    Kuba

11.02.2018 16:10

Czy tak dobrze się tu pracuje, że od dawna nikt nie pisze?

14.03.2018 12:03

Panie Alicję są dwie jedną franca i druga też.a tobie o którą chodzi?

14.03.2018 17:49

napisane jest,ze"Jest tam problem tylko z panią (usunięte przez administratora)
    X

14.05.2017 23:43

Widzę że bez zmian

Kontakt - Polinord Sp z o.o.

Kartoszyno

Graal S.A.
    The best

15.04.2016 05:45

Widze i slysze ze we firmie jest ciekawiutko
    bill

08.04.2016 22:31

Czasami ludzie siedzą tam z przyzwyczajenia albo nie mają wyjścia, bo autobus podwiezie ich pod sam dom, a nigdzie indziej się nie dostaną . (usunięte przez administratora)
    krytyk

21.02.2016 01:58

Tak czytam wasze wypowiedzi zastanawiam sie po jaka cholerę wypisujecie takie bzdury.Gdyby tam było tak żle to by nie pracowało tam tylu ludzi.Sam osobiście tam pracuje i nie narzekam jestem w stanie wyżywić swoje dzieci i zapewnić dobry byt rodzinie. A nie mam stanowiska dyrektora porostu jestem mobilny i sumienie wykonuje swoja prace.
    herta

11.12.2015 13:54

Modzia-no niestety nie.trzeba być w zatrudnieniu.ale uwierz mi jakbyś pracowala caly tydzień to marzylabys o wolnym weekendzie.a tu niestety trzeba iść do pracy bo jak nie to .....

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Polinord Sp z o.o.?

11.04.2015 19:25

Ludzie! Czepiacie się liderów i dyrektorek. Sami nie jesteście lepsi. Oceniacie tylko nadzór. A to co dzieje się wśród pracowników tego nie widzicie.
    mac

05.03.2015 08:33

Z reszta pracownik prace wybiera i mozna zawsze zmienic mam to gdzies
    ziomalka

04.03.2015 16:37

wiecie co wam powiem jestem swiezym pracownikiem w tej firmie i bardzo sobie chwale ta prace na liderow nie nazekam a wy szukacie dziury w całym nie można tak komus rzucac klod pod nogi .sami tam pracujecie i we własne gniazdo robicie ni9e rozumiem takich ludzi jak wy ale uwazmam ze wypowiadają się tu ludzie lytkiego pokroju pozdro !!!
    babka

04.03.2015 18:06

Zgadzam się z tobą

02.03.2015 19:51

02.03.2015 20:23

Zamiast kogoś oczerniać na portalu to byś powiedział tej osobie to w oczy. W każdym bądź razie wykształcona i inteligentna osoba tak nie robi.
    ...

02.03.2015 18:59

Kto chce ten pracuje. Nikogo się nie zmusza żeby tam pracował. Co do nadzoru to nie mam zastrzeżeń. Ten kto pisze takie głupoty jest po gimnazjum lub po podstawówce,że gul teraz lata, że nie jest w nadzorze tylko musi pracować.
    Grzybek

22.02.2015 19:41

To jest forum dla ludzi poszukujących pracy, a nie dla sfrustrowanych osób którzy tutaj wylewają żale. Uważam, że wypowiadają się Ci którzy mają w genach narzekanie. Ja pracowałem na wielu działach, nigdy "syfu" o jakim tu ludzie piszą nie widziałem. Kontrola Jakości cały czas obserwuje surowiec, liderzy znają się na rzeczy. Każdy krytyczny dział (CCP) ma wykwalifikowanych pracowników. Jeżeli ktoś ma chęć do pracy to napewno w Polinordzie znajdzie swoje miejsce i utrzyma się na pensji. Trzeba chcieć i się starać. Irytuje mnie zachowanie innych osób, nie podoba się to odejdź a jak pracujesz- nie sraj we własne gniazdo

15.02.2015 21:24

22.02.2015 13:08

wez sie zastanow co za bzdety piszesz,cos slyszales na temat IP i nic wiecej.Poczytaj sobie choc troche o podstawach prawnych na ten temat.

14.02.2015 19:06

KOLEGA

14.02.2015 20:21

rozumiem, teraz wszystko rozumiem...
    ktoś

13.02.2015 18:46

Szanowni Państwo, Chyba się komuś w głowie przewróciło! Pokolenie Y, zdolne tylko do narzekania oraz biadolenia. Nic nie pasuje, NIC! Jakbyście brali wypłatę na raty z opóźnieniem trzech tygodni, albo pracowali na umowach śmieciowych to próbowałbym Was jeszcze zrozumieć. Jesteście biedni i pożałowania godni! Wieczni NIEUDACZNICY, którzy ciągle narzekają! Jakbyśmy takich mieli w latach 40 i 50 to Warszawę odbudowalibyśmy dopiero w XXII wieku!
    thc

04.02.2015 20:52

ja tam nie nażekam jedynie (usunięte przez administratora) zarobki jak sie nie podoba to można chodzić w weekendy więc nie rozumiem krytyki

02.03.2015 19:35

Jak nie rozumiesz krytyki to po co oczerniasz pracujących tam ludzi? Może sam jesteś po specjalnej szkole,że takie głupoty piszesz. Piszesz o ludziach z którymi pracujesz. Zastanawiam się jak możesz im w oczy spojrzeć.

25.11.2014 00:03

02.03.2015 19:28

haha

22.09.2014 15:19

Odradzam pracy w Polinordzie ! (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o Polinord Sp z o.o.