Pracowałem w tej firmie i stanowczo (usunięte przez administratora). Ciągła presja ( i nie jest to związane z "jak masz wyniki to jej nie ma, więc nie miałeś wyników!"), coachingowe (usunięte przez administratora) dużo obietnic... Biorą swoje prowizje, klientów mają gdzieś. Prezesa przerasta jego ego, więc trzeba uważać! Cieszę się, że już tam nie pracuję.
Polecam serdecznie, usługi kancelari bardzo mi pomogły. Fachowa pomoc, profesjonalne podejście, dobre ceny
witam, opinii klientów jest w ostatnim czasie wiele a wyświetliło mi się ogłoszenie na część etatu dla radcy odnośnie kredytów frankowych. Można prosić o bieżącą opinię na temat pracy w kancelarii? Jakie wymagania na chwilę obecną są tu stawiane i w jaki konkretnie sposób przebiega współpraca?
Są w porządku, konkretni, cierpliwi i cenowo przystepni.
Sprawa ciagnela sie za mna latami, poprzednia kancelaria przegrala sprawe, wnosilem o apelacje. Zmiana podejscia, kancelaria Competia no i wygrana

Bardzo dobra kancelaria, korzystałem z ich usług i naprawde polecam, super podejscie do klienta i profesjonalne.
Czy w firmie Competia Kancelaria Prawna pracownicy na wszystkich stanowiskach otrzymują umowę o pracę?
Bardzo dobra kancelaria prawna. Można na nich liczyć, człowiek nie czuje się oceniany a uzyskuje pełne wsparcie
Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w firmie Competia Kancelaria Prawna na stanowisko Radca Prawny?
Podjeli sie mojej trudnej sprawy za co jestem dozgonnie wdzieczna. Udalo sie wygrac sprawe
Jak dla mnie to swietna kancelaria, nie sadzilam ze sprawe uda sie wygrac
Polecam tą kancelaria, bardzo dobre podejście do klienta,profesjonalna obsługa i szybka pomoc.
Super się sprawdzili, bardzo mi pomogli i wiem że bez pomocy kancelarii by się nie udalo wygrac sprawy
Maz mnie zdradzil i chcial z kochanka wprowadzic sie do naszego domu. Nie poddalam sie a kancelaria pomogla mi wygrac sprawe wiec sie (usunięte przez administratora) wyprowadzic musial a kochanka kopnela go w (usunięte przez administratora). Ja jestem na wygranej pozycji on nie. Z calego serca dziekuje za zaanagazowanie w sprawe i tak wielka pomoc.
jasno czysto i klarownie wytlumaczone w jakiej znalazlam sie sytuacji, zaproponowalo mi mozliwosci i podjeto kroki ktore pomogly mi wygrac sprawe. jestem zadowolona
Dobra kancelaria, dobre podejście do klienta i profesjonalna obsługa, polecam
Jaki jest styl zarządzania w Competia Kancelaria Prawna?
Bardzo szanuje podejście do klienta tutaj, ogromne wsparcie, pomoc. Rzetelna kancelaria :)
Polecam serdecznie pomoc kancelarii. Profesjonalnie zajęli się sprawą, bardzo dobry kontakt z pracownikami. Zdecydowanie stanęli na wysokości zadania!
Kancelaria pomogla mi przy rozwodzie i podziale majatku z bylym mezem ktory chcial wprowadzic sie do domu z kochanka. Jestem wdzieczna za pomoc
Jasno klarownie i na temat bez zbednych ceregieli. Przygotowanie do sprawy na wysokim poziomie. Polecam
Jak się pracuje w Competia Kancelaria Prawna?
Zobacz opinie na temat firmy Competia Kancelaria Prawna tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 18.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Competia Kancelaria Prawna?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 18, z czego 11 to opinie pozytywne, 5 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!