Tempo Team
2 170 395 5 1

Opinie o Tempo Team

Filtruj opinie po kryteriach:

moi2019
 Opinia

Licząc na to że uda sie dostać pracę u normalnego , państwowego pracodawcy jakim jest Post NL nie przewidziałem że metodą z Polski, zafundują sobie agencję półniewolniczą pracy tymczasowej TT. Agencja opanowana przez polaczków , którzy dla jednych potrafią zrobić raj a dla innych piekło . Więc jest praca na akord, w upale bez wody, bez wentylacji, klimy, środków ochrony osobistej, w hałasie i zapyleniu, na nocna zmianę z nałożoną norma akordową, której wykonanie oceniają wg jakiegoś programu statystycznego z komputera. Bo co znaczy przerzucić 200 ciężkich paczek z ulotkami a co znaczy rozładować 1000 listów tego komputer nie zrozumie a tylko człowiek. I tu pełny szacunek dla tych co to robią. Nie można sie upomnieć o nic ani wchodzić w drogę pajacom ubranym w czerwone tshirty bo człowieka zgnoją. Ich rola ogranicza sie jedynie do zorganizowania i dowozu do pracy, bo zakwaterowanie maja zlecone innym z kolei pijawkom wysysającym ciężka kasę rzędu 100 € za ciasny pokoik i dostęp do wody,kibla kuchni, internetu czyli “zdobyczy”cywilizacyjnych znanych od dobrych paru lat za mniejsze pieniądze. Płacą tyle co muszą, bo mniej nie mogą i da sie wyjąć nawet 400€/tydz ale chyba nigdy więcej z Tempo Team. Głownie przez polaczków w czerwonych tshirtach.

Pomocna?
TakNie
Patryk
 Rekomendacja
@moi2019 20.06.2019 15:20

Witam. Proszę o kontakt na maila patrykpawlowski1995@gmail.com. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Tedy
 Opinia

Podpowiedzcie jak dostać się do pracy w firmie?

Pomocna?
TakNie
Młody
 Opinia

Giant to jedna wielka pomyłka. Zwalniają na wakacje ludzi bo nie ma pracy i robią tak zwaną selekcję. Robią to w środku pracy na tzw meeting. Nie polecam tej pracy w okresie letnim w sensie jesień ok ale do czerwca szykuj się na zwolnienie. Chyba że na prawdę jesteś dobry albo Cie lubi team lider czy jakis tam szary trabelszuter pisząc po polsku. Tt twierdzi że prace znajdzie że są. Oferty wystarczy zgłosić się po maila. Masakra i jeden wielki brak szacunku dla człowieka. Niedosc że. Zawsze ich nie ma w biurze i na wszystko odpisują przyjdź do biura.. A tam zamknięte.. Jeden wielki (usunięte przez administratora) nawet nikt tam podłóg nie myje, jedynie ubikacje. Pomagierzy to jacyś tam z linii którzy są lepsi od Ciebie a. Też mało wiedzą tylko udają i myślą że są panami świata tak jak na Lini 4 czy 1 a nawet 5. Porażka na całej linii.. Szanuj siebie bo nikt inny TAM Cie nie poszanuje.

Pomocna?
Tak1Nie
Do mlodego
 Opinia
@Młody 12.06.2019 19:15

To fakt ale dodam tylko ze zwalniaja zeby przyjac kolejnych bo praca nadal tam jest.

Pomocna?
TakNie
Soldat
 Opinia

Czy ktoś mieszkał z tej agencji pod tym adresem? Monsigneur Koningstraat 10 3680 Maaseik, Belgium Podobno to jakiś hotel ale może ktoś opisać jak to w środku wygląda? Tzn. czy pokoje są z łazienkami? jak wygląda sprawa kuchni ogólnie wszystko mnie interesuje. Bardzo dziękuję za wszelkie odpowiedzi

Pomocna?
TakNie
Ona
 Opinia
@Soldat 12.06.2019 16:44

Szpital przerobiony na hotelowiec. Mój facet tam mieszka. Ale o ile na początku nie był zadowolony tak teraz nie narzeka. Toalety są w pokojach ale prysznice już nie w każdym. Pralki na zewnątrz.

Pomocna?
TakNie
Anula
 Opinia

Witam Pracował ktoś w Venlo na magazynie UPS?? Proszę o opinie????

Pomocna?
TakNie
Mariusz1976
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam mam pytanie czy ktoś z was może pracował w belingen przez kierujaca firmę ramsztad i tempo time w fabryce napojów.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magda
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Mariusz1976 14.03.2019 18:43

Tak. Nie życzę nikomu pracować przez ta agencję w niemczech zwłaszcza na magazynach okolice balingen. Zarabia się miesięcznie 800 euro. W tym na pieniadze trzeba czekać półtora miesiąca I jest wielki problem z zaliczka wręcz trzeba prosić o zaliczkę. Lokacje to trzeba zobaczyc na własne oczy ;-) nie da się tego opisać. W jednym domu na jednym piętrze z 1 łazienka w kuchni jest 8 osób. Ciężko się przecisnąć. :-) tyle w temacie. Pozdrawiam i nie polecam.

Pomocna?
Tak1Nie
Adi
 Opinia
@Magda 22.04.2019 13:44

Witam, mam jechać z Mężem na wykladanie towaru w Balingen. Czy tam pracowałeś?

Pomocna?
TakNie
metoo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam. Pracował ktoś jako monter rowerów 12e/h Lelystad?

Pomocna?
TakNie
Molu
 Opinia
@metoo 24.05.2019 12:59

Podpinam się pod pytanie.

Pomocna?
TakNie
1990
 Opinia
@Molu 24.05.2019 16:06

Ja pracowałam, zmieniłam pracę po tygodniu. Straszna atmosfera, śmieszni leaderzy a ludzie jeszcze gorsi, szczególnie uważać na małego rudzielca z ostatniej lini, która na początku wydaje się miła a później obrabia (usunięte przez administratora) dwulicostwo (usunięte przez administratora). Jeśli jednak to Wam nie przeszkadza a o pytacie o samą pracę to praca jak dla małp, więc do ogarnięcia, kwestia czasu żeby ogarnąć tempo i tyle

Pomocna?
Tak3Nie
Do mlodego
 Opinia
@metoo 24.05.2019 12:59

Tak i szczerze nie polecam

Pomocna?
TakNie
karolcia
 Opinia

Nie polecam pracy w zakladzie DS Smith. Zarobki 230 euro przy 40 przepracowanych godzinach, kierowcy dostaja jeszcze mniej. Poziom osob zarzadzajacych tym przybytkiem nizszy niz wyplaty, zielonowlosa (usunięte przez administratora)co jakis czas odgraza sie ze "wszytkich stad(usunięte przez administratora) , pracownicy sami nawzajem sie poganiaja i podpierniczaja , a jak chcesz cos zalatwic to nikt nie wie z kim, bo kazdy sie tym nie zajmuje. Jedyny plus to fakt ze te marne 200euro faktycznie co tydzien jest na koncie. Mieszkanie w hotelu, wiekszosc pokoi nawet zadbana ale jak trafisz na sasiadow imprezowiczow to zapomnij o snie o jakiejkolwiek porze doby. Ogolnie nie polecam, chyba ze ktos zostal w innej firmie na lodzie i chce przekoczowac zeby czegos poszukac, bo jakies tam pieniadze placa i spac jest gdzie, ale dorobic sie to tam mozna tylko garba.

Pomocna?
TakNie
emigrantka
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia

Najgorsza lub jedna z najgorszych agencji w Holandii. Oczywiście zacznijmy od tego, że warto wiedzieć, że "ciągnie" z nas pieniądze pośrednik polski i holenderski. Wyjechaliśmy z Tempo-teamem dwa razy i to było o dwa razy za dużo. Zakwaterowania tragiczne; grzyb, brud i rozpadające się sprzęty to norma. Za pierwszym razem "hotel" w samym centrum Amsterdamu brudny, z myszami w środku hotelu i szczurami na zewnątrz, pełen pijanych i naćpanych ludzi, którzy w nocy wpadali z awanturą do naszego pokoju twierdząc, że jest ich, z brudnymi toaletami i prysznicami na korytarzu oraz prowizorycznymi kuchenkami. Drugi raz mieliśmy przyzwoity hotel czysty, z toaletą w pokoju to po półtora tygodnia nas przenieśli na nową ofertę i znów melinę totalną. Jeśli chodzi o pracę to ściągają pełno ludzi na oferty, gdzie po dwóch tygodniach nie ma godzin lub zamykają cały oddział. Potem oczywiście przeniosą na inną ofertę żeby nie płacić kar ale praca jest nieporównywalnie cięższa niż na obiecanej pierwotnie ofercie. Kontakt z polskimi koordynatorami to jakaś porażka; nie odbierają telefonów i nie odpowiadają na e-maile. Z holenderskimi niewiele lepszy, o wszystko trzeba się prosić. Jak sobie nie dopilnujesz to nie będziesz miał nic. Sorry, za taką stawkę i za tak ciężką pracę można mieć naprawdę lepsze, po prostu godne warunki. Nie jestem pierwszy raz zagranicą, nie oczekuję luksusów ale przyzwoitych warunków za tak duże pieniądze jakie zbijają na nas holenderskie agencje.

Pomocna?
Tak5Nie2
No More TT
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@emigrantka 28.04.2019 00:50

Mam dokładnie to samo zdanie o TT-Randstadt.Mogę jeszcze dodać że od strony polskiego personelu biur,jest to jedna wielka rodzinka.Pzdr.

Pomocna?
TakNie
lola
 Opinia

Witam 26,05,2019 Planuje wyjazd do Holandii na Magazyn zatrudnienie przez Agencję Randstad/Tempoteam Post NL w miejscowości Den Bosh praca głównie na zmianę wieczorną/nocną Proszę o informacje jak z zakwaterowaniem tam? czy są godziny pracy? czy jest sens wyjechać tam? czy są jakieś problemy z kontaktem z koordynatorami? jaka jest atmosfera w pracy? prosze info na e-mail kkk254@interia.pl

Pomocna?
TakNie
Korek
 Opinia

Jak wyglada praca w giant ktoś kozę coś powiedzieć ?

Pomocna?
TakNie
.
 Opinia
@Korek 14.05.2019 17:36

Praca jak praca z tym ze nie szanuja ludzi i zwalniaja z dnia na dzien zeby zatrudnic nowych i miec z tego kase. Ja nie polecam nie wiem jak inni

Pomocna?
TakNie
Podróżnk
 Opinia

Witam> Jedzie ktos 18 lutego do Gianta do pracy? Jakies opinie?

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jakto
 Opinia
@Podróżnk 04.02.2018 12:54

Hej. Jak i gdzie załapać się na ten wyjazd do pracy do Gianta wyżej wymienionego 18?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Czarna
 Opinia
@Podróżnk 04.02.2018 12:54

Ja jade 12...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jakto
 Opinia
@Czarna 07.02.2018 12:59

A czy mogła byś zdradzić mi w jaki sposób można tam dostać pracę?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Czarna
 Opinia
@jakto 07.02.2018 15:46

Przez agencję Randstad

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jakto
 Opinia
@Czarna 07.02.2018 16:36

Dzięki :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jakto
 Opinia
@jakto 07.02.2018 15:46

Hej Czarna. Jak wyszedł wyjazd? Jak mieszkania? Ja niestety się nie załapałem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownica
 Opinia
@Jakto 13.02.2018 20:57

Czemu się nie załapałeś? Możesz odezwać się na maila ? (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Greg
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@jakto 07.02.2018 18:07

Jak praca w Giant bo też jadę w sobotę i jestem ciekaw

Pomocna?
TakNie
Jakto
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Greg 24.04.2019 11:59

Z tego co słyszałem fajnie. Praca lekka no i obiadki :). Miałem się starać o przyjęcie tam ze względu na pewną osobę od której wiem jak tam jest, ale zmieniłem niedawno zdanie. Co do zakwaterowania to nie wiem w sumie nic. Najlepiej na swoje :).

Pomocna?
TakNie
Greg
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia

Ktoś pracuje już w lelystad Giant? Jeśli tak proszę o opiy

Pomocna?
TakNie
Mateusz
 Opinia

Jedzie ktoś do pracy w Lelystad w przyszłą sobotę 1 grudnia własnym samochodem? Jeśli tak - zostaw komentarz, w grupie raźniej - chętnie dołączę i dopłacę za transport :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ona.a
 Opinia
@Mateusz 26.11.2018 01:40

Cześć! Ja z chłopakiem się wybieram samochodem, ale wszystko jest jeszcze w toku także to nie na 100%. A ty do giganta jedziesz?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mateusz
 Opinia
@Ona.a 26.11.2018 16:33

Jadę do Gianta z Kielc. Wy skąd? Napisz do mnie na maila: lukasik.mat@gmail.com Dogadamy się jakoś :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Julita
 Opinia
@Mateusz 27.11.2018 00:13

Czy współpraca z Tempo Team to Wasze pierwsze doświadczenie, czy już wcześniej jeździliście z tym pracodawcą? Jak w takim wypadku oceniacie warunki pracy, jakie są przez Tempo świadczone swoim pracownikom z Polski? Czym ta firma wyróżnia się względem innych jej podobnych?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Greg
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Mateusz 27.11.2018 00:13

Cześć, pracujesz nadal w tym Giant, jeśli tak to jak jest

Pomocna?
TakNie
Pracownik noey
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Hej od poniedzialku mam zaczac prace w dpd best moze powiedziec ktos cos konkretnego o tym? Mam byc zatrudniony przez randstad chcialbym sie dowiedziec tez o lokacji jakie daja bo wiem. Jakie cuda w holandi potrafia byc ????

Pomocna?
TakNie2
PpIoTr
 Opinia

Cześć :) W przyszłym tygodniu prawdopodobnie wyjeżdżam z WorkToday do DPD w Best. Czy ktoś może mi coś powiedzieć na temat zakwaterowania i wypłat w tej agencji? Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pawciu430
 Opinia
@PpIoTr 27.03.2019 06:15

Ja także podpinam się do pytania :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anon188
 Opinia
@PpIoTr 27.03.2019 06:15

Pracowałem w dpd w vennendal. Mieszkanie na bungalach, na fajnym parku w ewijk. Praca ciężka, przynajmniej dopóki nie dostaniesz bluzy od dpd, bo dostajesz ciężkie kontenery jako swieżak, ale za to wypłata to wynagradza, bo jak masz godziny to ponad 400 na tydzień dostaniesz.

Pomocna?
TakNie
Ola
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@PpIoTr 27.03.2019 06:15

A moze Ktoś w Was pracował w Panningen przy ciastach, a mieszkal na lokacji w Niemczech? mozecie cos napisac o warunkach mieszkaniowych?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
marielix
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ola 10.04.2019 19:37

Jakieś konkretne opinie ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tryuio
 Opinia

Witam . Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca w DPD veenedall . Jak jest tam z godzinami i jakie wypłatki mniej więcej. Dzięki pozdro !!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomasz DPD BEST
 Opinia
@Tryuio 24.02.2019 17:49

Nie wiem jak z DPD Veenedall ale DPD BEST unikaj za wszelka cene! Co tu sie wyprawia to jest kosmos :D

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Poszukujaca
 Opinia

Witam, pracuje ktos z Was przez Tempo Team w Ingram Micro w Walwaajiku? Jako order picer?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grzegorz4991
 Opinia
@Poszukujaca 21.10.2018 19:03

Mam tam zacząć pracę od poniedziałku tj. 05.11.2018. Jeśli ktoś coś wie na temat tej pracy to proszę o info na maila grzegorzbed@onet.pl

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Grzegorz4991 01.11.2018 22:30

I jak ci się pracuje?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mirek
 Opinia
@Poszukujaca 21.10.2018 19:03

Praca bardzo spoko. Pełno Polaków. Stawka 10e brutto/h. Po 19 10% więcej, po 24 25% więcej, w weekendy 50% więcej.

Pomocna?
TakNie1
Jarosław Cichociemny
 Opinia
@Mirek 24.01.2019 13:05

Pracowałem w Ingramie przez SBA Flex rok temu. Też jako Order Picker sama praca spoko Ale godzin nie było... Ciekawe czy zależne to od agencji jakieś opinie wdzięczny za info będę

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Charakterny
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Poszukujaca 21.10.2018 19:03

Nie wiem jak przez tempo team (agencja jedna z lepszych w Holandii) ale pracowałem w Ingram Micro w Waalwijku przez agencje T&S i nie mogę narzekać praca spoko team leaderzy tez. Z tego co wiem nie ma teraz godzin ludzie pracują po 2-3 dni 6h dziennie ale na 100% to ruszy nie długo

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jarek
 Opinia

Witam Chciałbym się dowiedzieć więcej na temat Gianta i lokacji Lelysyad . Mam wyjazd na 18 lutego ale po tym co czytam to się zastanawiam. Jak z koordynatorem w Giant ? Czy mamy opiekę kogoś z Polski ??

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
rafalzkg
 Opinia
@Jarek 23.01.2019 23:27

siema, też jadę na 18stego lutego mój email to rafalkamil75@wp.pl jak coś to pisz, a skąd jedziesz i czym ? bo ja swoim autem

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cleo
 Opinia

Hej, jakie pytania sa na rozmowie o prace do Giant w Lelystad ? Chodzi mi o sprawdzanie jezyka angielskiego :) z gory dziekuje za odpowiedz :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PEPE
 Opinia

Witam. Proszę o opinię na temat pracy w DPD VEENENDAAL przez agencję Tempo-Team. Jak wyglądają zarobki, zakwaterowanie. Dostałem propozycję pracy i zastanawiam się. Będę wdzięczny za rzetelną i fachową opinię. Dzięki wielkie. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zsh88dg
 Opinia
@PEPE 18.12.2018 15:08

I jak TM jest

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tytu
 Opinia
@PEPE 18.12.2018 15:08

pracowałem tam 5 tygodni.. Praca Bardzo ciężka :p /załadunek i rozładunek kontenerów - godziny są, ale trzeba być wytrzymałym fizycznie- mnie już nie bawi takie zapierdzielanie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tytu
 Opinia
@PEPE 18.12.2018 15:08

aaa.. zakwaterowanie miałem e EDE w hotelu pracowniczym (stare koszary wojskowe), pokoje 2 os, prysznic w pokoju, kuchnia i ubikacja na koncu korytarza. Wypłaty co tydzień ponad 300eu jak pamietam i raz w miesiacu ponad 200 jak sie chodzi na dniówki/ sa takjaby 3lub 4 zmiany i sa rozne wyplaty, bo rozne dodatki nocne sa

Pomocna?
Tak2Nie
Worker from shit fir
 Opinia

UCIEKAJCIE JAK NAJDALEJ SIE DA Z BAKKERSLAND/GOEDHART W PANNINGEN! ARGUMENTY: 1. BRAK GODZIN, PRACUJECIE MAX 20 H W TYGODNIU 2. LOKACJE ODDALONE OD MIEJSCA PRACY +/- 60 KM 3. LOKACJE BRUDNE, ZIMNE I ŚMIERDZĄCE. 4. ADMINISTRACJA CAŁKOWICIE ZDEZORGANIZOWANA. 5. KOORDYNATORZY CHCĄ BYŚCIE SAMI TANKOWALI SAMOCHÓD Z WŁASNYCH PIENIĘDZY. MÓGŁBYM WYMIENIAĆ DALEJ, ALE NIE BEDE JUZ TRACIC ZDROWIA NA TO CO TAM SIE DZIEJE. POZDRAWIAM ŚRODKOWYM PALCEM ???????????????????? Moje sugestie dla Tempo Team: Ogarnijcie się ludzie Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Szanować wolny czas pracowników

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
megam
 Opinia
@Worker from shit fir 31.10.2018 22:35

Zastanawiam sie co z tym zrobic gdzie zgłosic zła prace opiekunów moze ktos cos zaproponuje lub inny pomysł.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
MMMM
 Opinia
@Worker from shit fir 31.10.2018 22:35

Hej, a czasem nie Ciebie wyrzucono z pracy jak się stawiałeś do kierowników i rzucałeś ciastkami? Na trzeźwego to Ty nie wyglądałeś:D Ale teraz to nie udawaj, że firma zła:D Aż tak źle jak przedmówca pisze nie jest, ale kolorowo też nie. Godzin jest bardzo mało (więcej, niż 20. ale rzadko więcej niż 30), lokacje - i dobre, i nie do zamieszkania - ruletka. Administracja nie zdezorganizowana całkowicie, ale rzeczywiście koordynator zainteresuje sie toba dopiero jak sie nie pojawisz w pracy. Zakład jest ksenofobiczny - jednym działem rządzą Arabowie i jak jesteś biały i do nich trafisz to współczuję. Holendrzy patrzą na ciebie z góry mimo, że nie znają tabliczki mnożenia. Ale najgorsi są Polacy na kontraktach, którzy uwielbiają pokazać rodakom, jacy to oni są hop do przodu (bo dostali stalą umowę na stanowisku robola w fabryce, co zdecydowana większość pojmuje jako życiowy sukces - cóż, kwestia ambicji). Ale z wierzchu jest cudownie, atmosfera wymuszonego poprawnością polityczną szacunku, uśmiechy, klepanie po pleckach. Praca jest lekka i mniej skomplikowana od wypróżniania się - co przyciąga osoby, które potrzebują kasy tylko na zioło i piwo po 45 centów, a nie są w stanie poradzić sobie z zajęciem frapującym mózg, albo ciało. Polecam na working hollydays. Odradzam, jeśli chcesz zarobić i odłożyć - poszukaj czegoś innego

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Starynaplecach
 Opinia
@MMMM 04.12.2018 00:17

Morda ty psie

Pomocna?
Tak1Nie1
Nowy 3
 Opinia

Witam czy ktoś mogłby podesłać zdjęcia mieszkania i jak to wyglada naprawde tej firmy Tempo Team na adresie I.B.C.-Weg 2, 5683 PK Best Proszę na maila sodoms@poczta.fm Dziękuję i pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Andrzej
 Opinia

Witam, proszę o informacje na temat Giant w Lelystad przez worktoday. Jaka ilość godzin, lokacje i inne przydatne info. Z góry dzięki

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Klaudia
 Opinia

Jak wyglada na ta chwile sytuacja w giant lelyatad ? Przy produkcji rowerów czy są godziny pracy oraz jak zakwaterowanie proszę o odp

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
megam
 Opinia

Kto sprawdza prace opiekunów lelystad bo kase zarabiaja ale nic nie robią tez tak chce . Moze maja w koncu kogos nad sobą czas chyba sie tym zająć/pytanie do kierownictwa.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ona.a
 Opinia

Cześć! Czy pracował ktoś w Giant Manufacturing BV / Lelystad? Opinie mile widziane!

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
atahaber
 Opinia

Nie polecam ani trochę, firma to totalni oszuści tak samo jak i work today ... w końcu przekazują pracowników to muszą być tacy sami.. Wyjechałam w parze z chłopakiem, mieliśmy pracować na sortowni w PostNL. Trafiliśmy na chyba największy syf jaki mogliśmy.. "HOTEL" w Ede. To jakieś nieporozumienie, hotel hotelu zbytnio nie przypomina, brud smród i ubóstwo.. Mieszanka polaków, rumunów, litwinów i Bóg wie kogo jeszcze...Firm zamieszkujących hotel jest chyba z 5 różnych.. Po przyjeździe na miejsce, zmęczeni mieliśmy nadzieję, że na miejscu będzie czekał na nas koordynator, pokaże nam wszystko, da pokój i będziemy mogli w spokoju odpocząć. Niestety tak nie było, na koordynatora musieliśmy łaskawie czekać 2 godziny. Dostaliśmy 1 osobowy pokój na 2 osoby, ze wspólny prysznicem, toaletą wspólną na korytarzu na całe piętro.. Mało tego, w łazience na płytkach grzyb, podłogi brudne, materace zalane niewiadomo czym, śmierdzące lodówki, wykładzina na podłodze chyba też przeszła niejeden melanż... Nasi sąsiedzi też nie byli zbytnio zachwyceni, chłopak dostał pokój z jakimś obcym mężczyzną, który wciągał, palił i nie wiadomo co jeszcze robił w tym pokoju, kiedy chłopak chciał odpocząć podróży.. Kontakt z koordynatorem bardzo ciężki, słoma mu z butów wystaje, ale ma sie za niewiadomo kogo.. niejaki pan łukasz :) stwierdził, że grzyba mamy sobie wyczyścić jakims płynem do psikania.. haha załosne.. po zgloszeniu syfu w pokoju, stwierdził , że nie przeniesie nas nigdzie indziej, bo z innej lokacji musielibyśmy dojezdzać 100 km. Stwierdził, że widzimy go 1 i ostatni raz, że będą nowi koordynatorzy..Po zgłoszeniu sprawy do biura nic z tym nie zrobiono. Ludzie nie dajcie się zrobić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a .. za mieszkanie na tej patologii pobierają minimum 85e tygodniowo od osoby... Jest to zwykłe złodziejstwo. Nikomu nie polecam trafić w te miejsce i przez te firme.. PO tygodniu od podpisania umowy dopiero podali nam adres zamieszkania, coś tu chyba jest nie tak..Zdjęcia tego syfu mogę wysłać chętnym proszę o wiadomość:)

Pomocna?
Tak50Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
na_nci
 Opinia
@atahaber 05.07.2017 20:22

I nadal nic się nie zmieniło.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Michaela
 Opinia
@atahaber 05.07.2017 20:22

O masakra a chciałam jechać przez ta firmę .. podeślesz mi fotki ? Pozdrawiam michaela71989@gmail.com

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Worker
 Opinia
@Michaela 14.03.2018 02:44

Bylem przez Tempo Team w PostNL i warunki mieszkaniowe byly na poczatku slabe bo akurat trafilem do slabego domku a potem juz lepiej.Tak naprawde to ruletka gdzie trafisz na mieszkanie no i na robote bo mozesz byc na spoko miejscu a mozesz byc a naprawde ciezkim zapieprzaniu.Jak chcesz jechac to musisz sie liczyc z tym ze moze byc spoko i sie ulozy a moze byc slabo i bedzie trzeba dosc szybko (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ddog
 Opinia
@Michaela 14.03.2018 02:44

Także poproszę fotki damiandog@gmail.com

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
DHL tempo team
 Opinia
@atahaber 05.07.2017 20:22

2015r Hotel Ede potwierdzam tragedia, koordynatora brak, godzin w robocie też brak, brak internetu na hotelu bo to co tam jest nie można nazwać internetem. Nie polecam tego miejsca, ale to taka prawda wszystko zależy jak się trafi na miejsce pracy i mieszkanie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Unlucky
 Opinia

Jest to mój 3ci wyjazd do Holandii, ale takiego badziewia jeszcze nie wiedziałem. Post NL Breda ale z tego co opowiadali to wszędzie na sortowni tak jest. Wstajesz rano o 14 czekasz na wiadomośc czy idziesz do pracy czy nie a na 16 do pracy gdzie o 14:50 trzeba wyjechac. Godziny 28/29 jak narazie tygodniowo( gwarantowane 30). Salarisy bardzo nieczytelne każdy dostaje inna wyplate. Z tego co wyliczylem źle obliczają urlop ponieważ jest to tylko 8.45 % a nie 10+ jak powinno byc. Co do samej pracy opowiem o kobietach bo to zapewne jest złamaniem prawa. Praca w bardzo szybkim tempie a do tego max 32 kg paczki lecą na taśmie musisz to dźwigac , gdzie połowa to są kobiety. Jak wejdziesz do firmy to poczujesz sie jak w więzieniu 0 wyjśc na zewnątrz do chwili zakończenia pracy na hale nic nie można wnosic oprócz wody. Praca aktualnie bo zima 10C a moze byc jeszcze mniej. Nikomu nie zycze takiej pracy naszczęscie zarobiłem tylko aby wyjśc na 0. Ogólnie to jechałem przez EuroWork(posrednik polski) , który nieźle nas okłamał. NIE POLECAM

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Załamana
 Opinia

Najgorsza agencja! PostNL Amsterdam - praca jest ok nie jest ciężka ale przyjedziecie i będziecie pracować 20 godzin w tygodniu!! Zakwaterowanie Lake Land Hotel Monnickendam NAJGORSZY (usunięte przez administratora) Mieliśmy tu plage pluskw Agencja powiedziała że nie da nam nowego domku bo zabierzemy je ze sobą i że mamy mieszkać w tym bałaganie. 300 lub 400 ludzi razem w hotelu jedna kuchnia Brud wilgoć daleko od miasta Robactwo myszy w kuchni brak internetu 5 różnych koordynatorów na końcu każdy ma cie gdzieś. Nie przyjeżdżającie szkoda zdrowia nerw i pieniędzy Za to że jesteś kierowca jeszcze placisz

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krzysztof
 Opinia
@Załamana 19.11.2018 17:27

Potwierdzam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Tempo Team - Lelystad-haven

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny