Tempo Team

Lelystad-haven

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 164 ocen.

Tempo Team
2 164 6 1

Opinie o Tempo Team

Kqkq

Praca w UPS przy załadunku, rozładunku- da się wytrzymać?

vestyra

Witam, poszukujemy chętną osobę na wyjazd do pracy w firmie Giant, zameldowanie w mieście Lelystad w hotelu pracowniczym o dużym standardzie. Potrzebna osoba z prawem jazdy kat. B aby moc dojeżdżać do pracy. Wyjazd w sobotę 27 października. Proszę o kontakt na maila vestyra@icloud.com.

Karolina
@vestyra 17.10.2018 17:55

Nie polecam wyjazdu hotel o wysokim standardzie a mieszkasz w 8 osobowym mieszkaniu z jedna lodowka Nie ma nawet czym odkurzyc mieszkania, obok hotelu umiejscowiony jest osrodek dla ludzi bezdomnych impreza trwa 24h. Nikt nie pomaga nad tym zapanowac a na pewno nie ludzie z Goodsteya czyli agencji mieszkaniowej podnajmujacej lokacje Tempotemowi. Co do samej pracy jest sie Nr. w systemie a ludzie ktorzy obecnie sa rekrutowani beda pracowac na lini 5 jest to najszybsza linia w fabryce ... na innych liniach straszy sie ludzi ze tam pojda za kare. Ogolny brak szacunku dla jednostki ludzkiej, chyba ze jest sie Hiszpanem i agencja ma z ciebie dotacje.

vestyra
@Karolina 17.10.2018 18:36

@Karolina Mamy znajomych, którzy wyjechali tam do pracy, mini mieszkanie przydzielone z tego co wiem na dwie osoby, aneks kuchenny i łazienka napewno z jednym pokojem lub dwoma, telewizor. Najlepsza możliwa lokacja Tempo Team/Ranstad. Dlatego nie wiem czy masz na myśli to samo miejsce. W takim razie co polecasz (agencja, praca, lokacja)?

vestyra
@vestyra 17.10.2018 19:09

@Karolina A o Hemie coś wiesz?

Karolina
@vestyra 17.10.2018 19:11

Jak ktos lubi dojazd 70km w jedna strone i 30h to polecam

Julita

@Ginger, @anonymous, dziękuję bardzo za Waszą odpowiedź. Nie jestem pracownikiem firmy Tempo Team i nie mam z nią żadnych powiązań, jestem moderatorem tego forum i dbam o aktywność na wątku oraz zachęcam pracowników do wypowiedzi, żeby osoby które są zainteresowane podjęciem pracy miały możliwość poznać konkretne, merytoryczne opinie. Czy w firmie występują nadgodziny, które są zrekompensowane dodatkowym wynagrodzeniem czy czasem wolnym?

Ginger
@Julita 12.10.2018 10:46

Na pewno nie na POST NL tzn są nadgodziny ale ani dodatkowo płatne ani wolne dni za to nie są dane, czy to legalne jest szczerze nie wiem bo nie znam prawa pracy holenderskiego a szczególnie jak ktoś robi na fazie A i przez agencje "towarzyską"

Julita

@Marcin, możesz powiedzieć coś więcej o warunkach pracy? Napisałeś o kosztach za mieszkanie i ubezpieczenie, czy jeszcze na inne stałe koszty trzeba się przygotować? Czy zatrudnienie jest bezpośrednio u pracodawcy w oparciu o umowę o pracę? Czy przez cały okres zatrudnienia firma służy pracownikom pomocą w relacjach z pracodawcą?

Ginger
@Julita 11.09.2018 18:32

@Julita pracujesz w Tempo Team?? bo takie pytania ciagle zadajesz aby sie rozwinac aby to czy tamto od dlugiego juz czasu a wystarczy po prostu pojechac i zobaczyc jak jest sa plusy i minusy jak w kazdej pracy w kazdym miejscu na swiecie a jak Cie cos konretnie interesuje to zadaj pytanie w punktach i tyle. Mieszkanie to sprawa losowa zalezy gdzie sie trafi jedna sa lepsze warunki inne gorsze a takze od samych ludzi na ktorych sie trafi z ktorymi trzeba mieszkac, ubezpieczenie to jest takie aby tylko było najtansze najgorsze byleby tylko przepis nie był złamany, czasem zapomna zabrac z konta to na nastepny tydzien zabiora podwojnie, inne stałe koszta?? sa smieszne kontrole i sie przypieprzaja o wszystko bylaby tylko zedrzec kase stałe tez jest jezeli sie jest kierowca to zabieraja za to kase

anonymous
@Julita 11.09.2018 18:32

Praca w Giant Lelystad. Tygodniowka na konto 420 euro przy 50 h pracy. Mieszkanie hotel lelystad. Jak dbasz tak masz (to do warunkow w hotelu) Cos wiecej?

Mike
@anonymous 17.09.2018 22:57

Możesz coś więcej powiedzieć o pracy w giancie?

anonymous
@Mike 20.09.2018 14:55

Rozne zadania. Magazyn: zbieranie czesci, rozwozenie czesci po liniach produkcyjnych, sortowanie asortymentu. Wheelbuilding: Montaż kol od zera, zakladanie opon na felgi, dostarczanie gotowych kol na linie produkccyjna, Paint street(lakiernia): Malowanie ram, naklejanie naklejek, szzlifowanie ram przed malowaniem, czyszczenie ram po malowaniu Jumper: Pracujesz tam gdzie akurat brakuje ludzi. Mozesz trafic wszedzie Assembly line: Montaz rowerow na lini produkcyjnej ( wszystko co mozesz sobie wyobrazic)

Ginger

Przeczytałem każdą tutaj opinię i z częścią mogę się zgodzić z częścią nie ale jak ktoś chce mojego zdania na temat pracy przez Tempo Team Eu flex na Post NL to zawsze mogę podać numer tel i porozmawiać

pioro
@Ginger 04.09.2018 19:12

siemka to poprosze o numer G rzrgorz

Ginger
@pioro 08.09.2018 20:54

napisz do mnie na maila zocha_zoska@tlen.pl bo tu podałem numer ale widze ze nie ma tego posta juz

Rafaĺ
@Ginger 04.09.2018 19:12

Czesc chciaĺ bym porozmawiac na temat pracy na poczcie . Bo pracowalem w innej firmie na poczcie i jakies tam doswiadczenie mam prosze o katakt na numer +48660028852

Paweł

Witam. Ktoś chętny na wyjazd w ten weekend? 3 tygodnie temu wróciłem z Holandii. A W grupie raźniej ???? pracaholandia00@gmail.com

Daria2604

Witam, wyjeżdża ktoś w tę sobotę z Warszawy do goedhart panningen?? :)

Olek

Jesteście pewni, że pozytywnie nie można nic napisać?

Patryk
@Olek 20.07.2018 20:34

Nie można.Wyzysk i niewolnictwo.pracowalem tam.tydzien nierolniczej pracy.

zosia
@Patryk 05.08.2018 23:57

To jedź do ''rolniczej'' analfabeto,ha ha ha

Marcin
@Olek 20.07.2018 20:34

Pracowałem 3 razy pod tempo team i nie miałem żadnej przykrej sytuacji. zakwaterowanie w porzadku, raz udało się trafić na domek który był lepiej wyposażony niż nie jeden dom. Jedyny minus to też że odciągali 120e tygodniowo za zakwaterowanie i ubezpieczenie.

Zenek

Witam. Firmy tempo team nie polecam w ogóle. Zakwaterowanie było bardzo daleko od miejsca pracy. Trzeba było dojeżdżać prawie 50 km w jedną stronę. Lokacja była bardzo kiepska. Baraki blaszane jak w Auschwitz Birkenau. Wszędzie mrówki, muchy a gdy temperatura spadała w nocy do 15 stopni to taka sama temperatura była w baraku więc bardzo łatwo było o zapalenie płuc czy oskrzeli. Wokol ciągle imprezy i alkoholicy. Był też problem z internetem. Koordynatorzy mieli to wszystko w głębokim poważaniu. Job joach czyli Pani Anna to osoba która nie powinna w ogóle tam pracować. Nie potrafiła nic załatwić. Praca tez była trudna. Stanie w jednym miejscu i w kółko to samo. Ale to akurat nie było najgorsze. Najgorsi byli ludzie którzy tam pracują a szczególnie Łotysze. Wystarczyło na chwilę z kimś stanac i pogadać a oni już jak żołnierze ss lecieli do ciebie i się czepiali. Jest to praca tylko dla tych którzy są zdesperowani i bardzo potrzebują pieniędzy. Pozdrawiam

Pracownicy2018

Nie polecam.Banda zlodzieji i oszustow.Tydzien bez cieplej wody ani pradu.2 tygodnie bez klucza do pokoju,po 2 tygodnia koordynator wreczgl nam klucz,lecz pozniej zostalismy obiazebi kara za rzekomo zmienione przez nas zamki na kwote 250€.Lokacja w stabie fatalnym,mimo ze to koordynatorzy widzieli oraz robili zdjecia zostalismy obiciazeni kara za szkody ktore byly wykonane przez poprzednich lokatorow.Szkody sa nie naprawiane a nowi lokatorzy wprowadzajacy sie po starych zostaja ponownie za szkody obciazeni.Co do wyplat,tez sprawa nie wyglada fajnie,wciaz czekamy za wyolate za dwie zalegle soboty .Nie mozna uzyskac odpowiedzi na pytania,mimo ze chwala sie "opieka " polskich koordynatorow to jednak jestesmy wciaz odsylani od osoby do osoby a kazda z nich twierdzi ze sie niczym nie zajmuje.Ostatni raz z ta firna

wykorzystani jak murzynii
@Pracownicy2018 05.08.2018 14:23

Ludzie zgloscie w koncu to do ambasady w den haag.

Benek

Jak wygląda praca w post nl? jaka stawka przy 23 latach?

Monika

Tak, jak ktoś kiedyś napisał co innego polskie tempo team, a co innego holenderskie. Jeśli chcesz żyć normalnie w ludzkich warunkach, nie chcesz znosić braku kompetencji koordynatorów, igno.rancji, nieuzasadnionego stra.szenia, idź na prywatne mieszkanie, mieszkaj z normalnymi ludzmi, pracuj sobie uczciwie. Z polskimi koordynatorami w TT przeżyłam coś strasznego i jeszcze w żadnej agencji czegoś takiego nie przeżyłam. Polscy koordynatorzy uważają się za bezkarnych. Celowo udają, że nie ma nad nimi nikogo do kogo można złożyć skargę, a prawda jest inna. Oni też mają swoich szefów i każde karygodne zachowanie koordynatorów można zgłosić. I powiem więcej, jest reakcja, a nie zamiatanie pod dywan. Dlatego, jeśli ktoś zamierza mieszkać na agencyjnym mieszkaniu, odradzam tę agencję. Zresztą każdy, kto mieszkał na jakimkolwiek agencyjnym mieszkaniu wie o czym piszę i dlaczego ludzie odchodzą na prywatne. Natomiast jeśli mieszka się na prywatnym jest o niebo lepiej i można sensownie porozmawiać z ludźmi z agencji. Holenderskie tempo team/ randstad TAK. Polski tempo team/randstad z polskimi koordynatorami ABSOLUTNIE NIE.

Cada
@Monika 19.03.2018 03:35

A jakiś nr do holenderskiej tej agencji?

atahaber

Nie polecam ani trochę, firma to totalni oszuści tak samo jak i work today ... w końcu przekazują pracowników to muszą być tacy sami.. Wyjechałam w parze z chłopakiem, mieliśmy pracować na sortowni w PostNL. Trafiliśmy na chyba największy syf jaki mogliśmy.. "HOTEL" w Ede. To jakieś nieporozumienie, hotel hotelu zbytnio nie przypomina, brud smród i ubóstwo.. Mieszanka polaków, rumunów, litwinów i Bóg wie kogo jeszcze...Firm zamieszkujących hotel jest chyba z 5 różnych.. Po przyjeździe na miejsce, zmęczeni mieliśmy nadzieję, że na miejscu będzie czekał na nas koordynator, pokaże nam wszystko, da pokój i będziemy mogli w spokoju odpocząć. Niestety tak nie było, na koordynatora musieliśmy łaskawie czekać 2 godziny. Dostaliśmy 1 osobowy pokój na 2 osoby, ze wspólny prysznicem, toaletą wspólną na korytarzu na całe piętro.. Mało tego, w łazience na płytkach grzyb, podłogi brudne, materace zalane niewiadomo czym, śmierdzące lodówki, wykładzina na podłodze chyba też przeszła niejeden melanż... Nasi sąsiedzi też nie byli zbytnio zachwyceni, chłopak dostał pokój z jakimś obcym mężczyzną, który wciągał, palił i nie wiadomo co jeszcze robił w tym pokoju, kiedy chłopak chciał odpocząć podróży.. Kontakt z koordynatorem bardzo ciężki, słoma mu z butów wystaje, ale ma sie za niewiadomo kogo.. niejaki pan łukasz :) stwierdził, że grzyba mamy sobie wyczyścić jakims płynem do psikania.. haha załosne.. po zgloszeniu syfu w pokoju, stwierdził , że nie przeniesie nas nigdzie indziej, bo z innej lokacji musielibyśmy dojezdzać 100 km. Stwierdził, że widzimy go 1 i ostatni raz, że będą nowi koordynatorzy..Po zgłoszeniu sprawy do biura nic z tym nie zrobiono. Ludzie nie dajcie się zrobić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a .. za mieszkanie na tej patologii pobierają minimum 85e tygodniowo od osoby... Jest to zwykłe złodziejstwo. Nikomu nie polecam trafić w te miejsce i przez te firme.. PO tygodniu od podpisania umowy dopiero podali nam adres zamieszkania, coś tu chyba jest nie tak..Zdjęcia tego syfu mogę wysłać chętnym proszę o wiadomość:)

na_nci
@atahaber 05.07.2017 20:22

I nadal nic się nie zmieniło.

Michaela
@atahaber 05.07.2017 20:22

O masakra a chciałam jechać przez ta firmę .. podeślesz mi fotki ? Pozdrawiam michaela71989@gmail.com

Worker
@Michaela 14.03.2018 02:44

Bylem przez Tempo Team w PostNL i warunki mieszkaniowe byly na poczatku slabe bo akurat trafilem do slabego domku a potem juz lepiej.Tak naprawde to ruletka gdzie trafisz na mieszkanie no i na robote bo mozesz byc na spoko miejscu a mozesz byc a naprawde ciezkim zapieprzaniu.Jak chcesz jechac to musisz sie liczyc z tym ze moze byc spoko i sie ulozy a moze byc slabo i bedzie trzeba dosc szybko (usunięte przez administratora)

Ddog
@Michaela 14.03.2018 02:44

Także poproszę fotki damiandog@gmail.com

Emil

Jestem trochę zaskoczony opiniami na temat TT. Z mojej strony mogę jedynie napisać, że firma jako pośrednik jest całkiem wiarygodna i nie stwarzała mi żadnych problemów. Oczywiście, jeśli chodzi o samą firmę wypłaty, godziny pracy oraz kontakt z koordynatorami czy to od parku, czy związanych z pracą był bardzo dobry. Natomiast jeśli chodzi o zakwaterowanie to tu trochę się zmienia, aczkolwiek to tylko i wyłącznie przez współlokatorów. Parki, w których mieszkałem miały naprawdę całkiem dobry standard. Były to domki 4-osobowe wiec jeśli trafiłeś na normalnych ludzi żyło się (usunięte przez administratora) :D def "normalnych": sprzątali, potrafili się zachować, poziom komunikacji średni i w gore ( byle nie trafić na patola z 4 wyrazami w słowniku { (usunięte przez administratora) muszę się (usunięte przez administratora) } bo to już koniec fajnego mieszkania wiem coś o tym :D ) na parku były różnego typu atrakcje jak np. basen, korty, bar z restauracją itp. Jeśli chodzi o moje miejsca pracy to był to vion oraz van merksteijn staalcoating wynagrodzenie: Vion - po opłatach domku/ubezpieczenia na czysto tygodniówka 40-45h 330-350euro. Sama praca zależy jak trafiłeś rozbieżność miedzy "zapierdolem" a spokojną pracą jest tam naprawdę duża więc albo wytrzymasz, albo daj sobie spokój. Van Merksteijn - po opłatach na czysto za 38h 280-300 euro. Sielanka jakich mało i to dosłownie na + mała ilość polaków tam pracujących sami Holendrzy oraz naturalizowani Holendrzy. Ja pracowałem jedynie po 3 miesiące w obu firmach zwyczajnie, żeby dorobić do moich turystycznych planów. Teraz również mam zamiar wyjechać z Tempo Team. Myślę, że pod koniec tego miesiąca mi się uda. Byle trafić na normalnych ludzi tak jak w van merksteij i będę zadowolony. Pozdro 14/08/2018

Kuba

Nawet najlepsza firma nie jest w stanie upilnować dorosłych ludzi, którzy robią z mieszkania śmietnik!!

Dyzio

Witam, Wybiera sie ktos w czerwcu do pracy w Bakkersland ?

marrruda
@Dyzio 22.05.2018 16:12

Owszem:)

anonymous
@marrruda 07.06.2018 22:36

Nie polecam, przyjechaliśmy pracy nie ma.

Cichy
@anonymous 15.06.2018 16:50

Czy wyjeżdża ktoś teraz w sobote z kurdwanowa do goedhart panningen?

Emi
@Cichy 01.08.2018 13:53

witam, ja z narzeczonym jedziemy

Pytanko

Hey czy to ta sama firma co z Ostrawy TEMPO TRAINING & CONSULTING a.s Ostrava? Tylko jakiś Polski oddział. Jeśli tak to darujcie sobie, nawet sami Czesi kiepsko piszą o tej firmie

Nie polecam!

Jak widać po opiniach nie warto z tą firmą mieć cokolwiek do czynienia. Widać czym zajmują się rekruterzy wybielaniem wizerunku firmy! Ja osobiście nie polecam współpracy z tą agencją.

naszczescie bylypracownik

Będąc szczerym , według mnie to rodzaj nowoczesnego niewolnictwa , jeżeli jesteś potrzebny pracujesz jeśli nie siedzisz , i tak w jednym tygodniu przepracujesz rzeczywiście te 40g za to w następnym przepracujesz 15-20 , jeśli poczujesz się źle we wtorek to zabiorą Ci dni pracy w środę i w czwartek (niewolnik nie ma prawa źle się czuć ) 80e za miejsce w pokojuz łazienką na całe piętro to też mała przesada nie mówię już o zbiorowej odpowiedzialności za sprzątanie itp. (ciężko brać odpowiedzialność za różnej maści brudasów , narkomanów i alkoholików ) Po zerwaniu umowy od 60 do 200e do zwrócenia (wiadomość w j. niderlandzkim na dodatek) Jeżeli jesteś pracowity młody i ambitny - NIE Jeśli masz problemy finansowe , pali Ci się grunt pod nogami OK Osobiście nie polecam ,

Ona

(usunięte przez administratora) Po powrocie do Polski maile po holendersku o jakieś kwocie co zapłaty która wynika z umowy. Straszenie windykacja a na pytanie skąd ta kwota odpowiedź że wcześniej byl wysłany list, w informacja po polsku, co jest nieprawda.

Piotr
@Ona 10.06.2018 13:35

Witam , też dostałem taki email na dodatek po holendersku , Jak poradziłaś sobie z tą sytuacją ? Czy wyjaśnili Ci z czego winika kwota do zwrócenia ? u mnie to 163e dodam że umowę rozwiązałem jak należy.

Stenia

Witam, z jakimi firmami współpracuje teraz Tempo-Team? Czy zapewniają zakwaterowanie i dojazd do pracy? Proszę o konkretną odpowiedź.

Cichy
@Stenia 01.01.2018 22:46

Czy wyjeżdża ktoś teraz w sobote z kurdwanowa do pracy goedhart panningen?

Bary

Witam! Czy pracuje ktoś obecnie na montażu rowerów w Lelystad? Proszę o opinie. Pozdrawiam

Nana
@Bary 26.07.2018 13:34

Praca może i nie jest zła, ale polecam uważać na ten hotel. Należałoby się przede wszystkim nastawić na to, że czy będziesz utrzymywać czystość w hotelu czy nie to i tak dostaniesz kare od tempo team za innych . dzielą koszty na wszystkich nieważne czy wymeldowałeś się wcześniej przed innymi (np. miesiąc wcześniej.) Karę dostajesz nawet jeśli posprzątasz i uprzedzisz na recepcji to i tak bez względu czy ćpasz pijesz czy jesteś traktowany na równi z innymi. kara musi być w ten sposób dorabiają. wrzucą Cię do Rumunów i będzie brud, (usunięte przez administratora) a Ty za to będziesz płacić. Brak szacunku . Robią Ci zdjęcie prowadzą kartotekę jak w więzieniu jesteś pod kontrolą. Mi dali karę za to, że przed wyjadem posprzątałam pokój uprzedziłam na recepcji a potem jeszcze Pani zrecepcji powiedziała że wszystko jest dobrze. A potem po 2 miesiącach dostałam karę. Tam trzeba na wszystko mieć potwierdzenie na piśmie bo inaczej obciążą Cię kosztami za innych.

Bary
@Nana 28.07.2018 20:27

Czyli lepiej sobie odpuścić?

PaniM

Witam, czy ktoś w ostatnim czasie podjął prace przez Randstad w Bakkersland? Proszę o opinie na temat pracy, warunkow zakwaterowana itd. Sami wyjeżdzamy w niedługim czasie wiec warto coś sie dowiedzieć.

Julita

A czy firma Tempo Team zapewnia dojazd do pracy? Jakie są warunki mieszkaniowe? Polecacie? Bo rozumiem, że firma zapewni nocleg? Z tego co patrzyłam na stronie internetowej firmy to nie ma podanych ofert pracy. Proszą tylko o przesłanie CV na konkretny adres do firmy. Chyba, że się mylę. Orientuje się ktoś w tym temacie?

anonymous
@Julita 09.07.2018 18:16

Jedna osoba dostaje samochód. Plusem jest to że można nim jeździć również prywatnie, minusem jest to że ściągają za to że jesteś kierowca 20 euro. Tankowanie jest 2/3 razy na tydzień w zależności od kilometrów do pracy. Jeżeli paliwa Ci zostaje masz na własny użytek. Możesz udostępnić komuś samochód ale lepiej spisać to w razie mandatów. Jeżeli chodzi o warunki mieszkaniowe mogę się wypowiedzieć o flexhotel w Rotterdamie. Pokój nie jest zły aczkolwiek brud jaki zastalismy w nim pozostawial wiele do życzenia. Pleśń na ścianie, na łóżku, na szczęście udało się zmyć. Winda nie dziala prawie codziennie. Internet na 3 piętrze nie łapie. Kuchnia wspólna na piętro. Łazienka w pokojach. Minusem jest 1 szafa na 2 osoby. Wiadomo że w kuchni wspólnej nie ma gdzie zostawić swoich naczyń a w pokoju po prostu nie ma na to miejsca ani żadnej półki.

Oszuuuści

Pragnę podzielić się swoją opinią na temat Tempo Team. Wyjechałam do pracy gdzie w umowie miałam zagwarantowane 30 godzin tygodniowo. Pani z biura z randstad w pl zapewniała, że jeżeli nie przepracujemy tych godzin to i tak dostaniemy wynagrodzenie. Pełni entuzjazmu wyjechaliśmy do pracy po czym w I tygodniu mięliśmy 12,5 godziny a w drugim 27. Telefonowaliśmy do biura w Pl chcąc upewnić się czy na pewno godziny sa zagwarantowane, pani potwierdzała informacje mówiąc że na 100%. Po 3 tygodniach stwierdziliśmy że zmieniamy pracę bo mało kto przyjeżdża do Nl po to żeby tyle pracować. Oddając czipa zapytaliśmy Pani w Tempo team o te pieniądze raz jeszcze i powiedziała, żeby kontaktować się mailowo. I sięe zaczęła zabawa. Panie z tempo teamu napisały mi maila ze 2 razy byłam niedyspozycyjna co jest absurdem i przez to dopisuje mi 2 dni po 8 godzin i siłą rzeczy mam 90 godzin. Moje zdziwienie nie miało granic gdyż sama dzwoniłam z prośbą o większą liczbę godzin i pracy bym nie odmawiała. Po przedstawieniu sytuacji opiekunce w Nl napisała żebyśmy się kontaktowali z tempo team. Panie z Pl niby zainterweniowały po czym umyły ręce i przekazały nam maila z nl że oni nie wiedzą czy byliśmy dostępni czy nie i trzeba rozmawiać z planistką. Tak więc koło się zamyka a pieniędzy nie zobaczymy na pewno. Nie mówię żeby to była ogromna kwota ale chodzi o zasady. Serdecznie odradzam pracy przez te biura.

Julita

@nieporozumienie Wiesz może, czym spowodowane jest to, że ilość faktyczna ilość godzin, które trzeba przepracować nie zgadza się z tym, co jest na planie pracy w firmie Tempo Team? Jeśli posiadasz taką informację - zachęcam Cię do podzielenia się nią. Będzie to bardzo ważna informacja.

anonymous
@Julita 24.06.2018 12:02

Jest to spowodowane mała ilością zamówień. W planie wpisują od 8 do 18 poniewaz jakby wpisali do 14 a praca by się przedłużyła do 15 to ostatnia godzina byłaby liczona 100 % dlatego wola wpisać do 18.

Julita

@anonymous Jak to nie ma pracy? Możesz napisać nieco więcej szczegółów dotyczących tej sytuacji? Na co umawiałeś się z firmą Tempo Team, a co okazało się faktycznie? Będę Ci serdecznie wdzięczna za odpowiedź.

nieporozumienie
@Julita 18.06.2018 08:19

Ja chętnie opowiem. Z pracą sytuacja przedstawia się następująco. W pierwszym tygodniu pracy przepracowaliśmy 13 godzin. Sytuacja wygląda tak, że na planie masz godziny od 7 do 16, a w rzeczywistości pracujesz 4-6 godzin. Każda linia kończy inaczej, więc jeżeli dojeżdżasz samochodem z innymi ludźmi, to musisz na nich czekać na kantynie. Albo oni na Ciebie. Różnie, często 2-3 godziny. Generalnie pomimo 5 dni pracy, zazwyczaj jest poniżej 30 godzin. Kontakt z koordynatorką dramatyczny. Kobieta nieprofesjonalna, chamska i pretensjonalna. Całkowicie nieprzydatna. Szkoda marnować czasu. Jeżeli ktoś szuka lekkiej pracy z małą ilością godzin to powinien być zadowolony. W innym przypadku serdecznie nie polecam.

Julita

@Ona Czy kontaktowałeś się w tej sprawie bezpośrednio z firmą Tempo team? Ponadto, co dokładniej było w tym mailu? Będę wdzięczna, jeśli będziesz nas na bieżąco informować na temat zaistniałej sytuacji.

Natalia

Od samego poczatku problemy z godzinami, czasami praca 2 dni w tygodniu wypłaty po 160-200 €. Co chwile zmiana linii bo którąś likwiduja. W biurze każdy odsyla do kogo innego, warunki mieszkaniowe ok, jedyny minus to jedna łazienka na 8 osób.

Julita

@worker Czy opisana przez Ciebie sytuacja została zgłoszona gdzieś wyżej? Daj koniecznie znać, jeśli coś się zmieni. Zachęcam również innych pracowników firmy Tempo Team do dzielenia się swoimi doświadczeniami ze współpracy z tym pracodawcą. Szczegółowe opinie są niezwykle cenne dla innych użytkowników naszego forum.

Zostaw opinię o Tempo Team - Lelystad-haven

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tempo Team