Tempo Team

Lelystad-haven

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 154 ocen.

Opinie o Tempo Team

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tempo Team

D.S.

Najlepsza Agencja Pracy jaka prawdopodobnie istnieje. Wszystko na najwyższym poziomie, kultura, profesjonalizm. Świetne zakwaterowanie, zawsze z atrakcjami jak sauna, basen, siłownia, świetni ludzie, świetna atmosfera pracy. Bardzo miło wspominam i będę wspominał zawsze pracę poprzez Teampo-Team. Chylę czoła. Naprawdę Wielki Szacunek. Pzdr Dominik Staszewski

Anon
@D.S. 03.04.2018 13:40

Z zakwaterowaniem zalezy jak sie trafi. Czasem dzielisz lazienke na 8 patologicznych osob konczacych zmiane w tym samym czasie + imprezy. Czasami trafia sie na 4os domki czy mieszkania i jest spoko. Basen jesli dobrze sie orientuje jest jedynie na Epe.

Julita

@Były pracownik Dlaczego według Ciebie praca w firmie Tempo Team to oszustwo? Czy mógłbyś napisać coś więcej o całej sytuacji? Pracodawcę oraz pracownika chroni umowa, w której zawarte są wszelkie zasady dotyczące wypłaty wynagrodzenia. @anonymous Dlaczego napisałeś "tragedia nie polecam"? Rozwiń proszę swoją wypowiedź i podaj konkretne argumenty. Twoja wypowiedź może być bardziej pomocna i wartościowa, jeżeli będzie poparta przykładami.

Były pracownik

Witam oszustwo jak nie wiem .nigdy nie widziałem takich pieniędzy jak obiecali.warunki mieszkaniowe tragedia .nie polecam

Gosia

Pracowałam we wrześniu przez work today w firmie tempo team na Post Nl ostatnio dostałam list z wezwaniem do zapłaty jakiejś karty umownej 66€ z centami. Pisze tylko że kara umowna i nic więcej , brak jakichkolwiek wyjaśnień. Dostał ktoś może coś takiego ?

anonymous

Tragedia. Nie polecam

Monika

Tak, jak ktoś kiedyś napisał co innego polskie tempo team, a co innego holenderskie. Jeśli chcesz żyć normalnie w ludzkich warunkach, nie chcesz znosić braku kompetencji koordynatorów, igno.rancji, nieuzasadnionego stra.szenia, idź na prywatne mieszkanie, mieszkaj z normalnymi ludzmi, pracuj sobie uczciwie. Z polskimi koordynatorami w TT przeżyłam coś strasznego i jeszcze w żadnej agencji czegoś takiego nie przeżyłam. Polscy koordynatorzy uważają się za bezkarnych. Celowo udają, że nie ma nad nimi nikogo do kogo można złożyć skargę, a prawda jest inna. Oni też mają swoich szefów i każde karygodne zachowanie koordynatorów można zgłosić. I powiem więcej, jest reakcja, a nie zamiatanie pod dywan. Dlatego, jeśli ktoś zamierza mieszkać na agencyjnym mieszkaniu, odradzam tę agencję. Zresztą każdy, kto mieszkał na jakimkolwiek agencyjnym mieszkaniu wie o czym piszę i dlaczego ludzie odchodzą na prywatne. Natomiast jeśli mieszka się na prywatnym jest o niebo lepiej i można sensownie porozmawiać z ludźmi z agencji. Holenderskie tempo team/ randstad TAK. Polski tempo team/randstad z polskimi koordynatorami ABSOLUTNIE NIE.

Irek

Miałem nadzieje, że dowiem się czy warto z nimi jechać. tak różne opinie, że nie wiem co robić.

mariuz

witam pracował może ktoś w POST NL Son przez tempo team ,jakieś spostrzeżenia pozdrawiam i dziękuję z góry za pomoc.

Paczka
@mariuz 21.02.2017 00:02

Ja pracowałem. Ogólnie jeśli lubisz ruch i jesteś zreczny I szybki to praca dla ciebie.ale musisz się przygotować że przez pierwsze dni będą Cię obserwować gdzie się nadajesz.a jeśli stwierdza że nigdzie to do widzenia.ale bądź co bądź jest to stała praca.ciezko stamtąd wylecieć.przygotuj się też że dużo Asystentów czyli kogoś w rodzaju teamlidera na hali to Polacy.niestety są Oni rózni

atahaber

Nie polecam ani trochę, firma to totalni oszuści tak samo jak i work today ... w końcu przekazują pracowników to muszą być tacy sami.. Wyjechałam w parze z chłopakiem, mieliśmy pracować na sortowni w PostNL. Trafiliśmy na chyba największy syf jaki mogliśmy.. "HOTEL" w Ede. To jakieś nieporozumienie, hotel hotelu zbytnio nie przypomina, brud smród i ubóstwo.. Mieszanka polaków, rumunów, litwinów i Bóg wie kogo jeszcze...Firm zamieszkujących hotel jest chyba z 5 różnych.. Po przyjeździe na miejsce, zmęczeni mieliśmy nadzieję, że na miejscu będzie czekał na nas koordynator, pokaże nam wszystko, da pokój i będziemy mogli w spokoju odpocząć. Niestety tak nie było, na koordynatora musieliśmy łaskawie czekać 2 godziny. Dostaliśmy 1 osobowy pokój na 2 osoby, ze wspólny prysznicem, toaletą wspólną na korytarzu na całe piętro.. Mało tego, w łazience na płytkach grzyb, podłogi brudne, materace zalane niewiadomo czym, śmierdzące lodówki, wykładzina na podłodze chyba też przeszła niejeden melanż... Nasi sąsiedzi też nie byli zbytnio zachwyceni, chłopak dostał pokój z jakimś obcym mężczyzną, który wciągał, palił i nie wiadomo co jeszcze robił w tym pokoju, kiedy chłopak chciał odpocząć podróży.. Kontakt z koordynatorem bardzo ciężki, słoma mu z butów wystaje, ale ma sie za niewiadomo kogo.. niejaki pan łukasz :) stwierdził, że grzyba mamy sobie wyczyścić jakims płynem do psikania.. haha załosne.. po zgloszeniu syfu w pokoju, stwierdził , że nie przeniesie nas nigdzie indziej, bo z innej lokacji musielibyśmy dojezdzać 100 km. Stwierdził, że widzimy go 1 i ostatni raz, że będą nowi koordynatorzy..Po zgłoszeniu sprawy do biura nic z tym nie zrobiono. Ludzie nie dajcie się zrobić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a .. za mieszkanie na tej patologii pobierają minimum 85e tygodniowo od osoby... Jest to zwykłe złodziejstwo. Nikomu nie polecam trafić w te miejsce i przez te firme.. PO tygodniu od podpisania umowy dopiero podali nam adres zamieszkania, coś tu chyba jest nie tak..Zdjęcia tego syfu mogę wysłać chętnym proszę o wiadomość:)

Worker
@Michaela 14.03.2018 02:44

Bylem przez Tempo Team w PostNL i warunki mieszkaniowe byly na poczatku slabe bo akurat trafilem do slabego domku a potem juz lepiej.Tak naprawde to ruletka gdzie trafisz na mieszkanie no i na robote bo mozesz byc na spoko miejscu a mozesz byc a naprawde ciezkim zapieprzaniu.Jak chcesz jechac to musisz sie liczyc z tym ze moze byc spoko i sie ulozy a moze byc slabo i bedzie trzeba dosc szybko (usunięte przez administratora)

niezdecydowany

Cześć chciałem zapytać czy ktoś pracował w Tiel w firmie Kuehne Nagel jakie są tam zmiany i ile da si zarobić na tydzień ?

na_nci
@marchewka 28.11.2017 09:50

Nie cukruj. Nie pisz głupot. Chyba dobrze wiesz, że w Giant można wylecieć za kolor oczu. Uczciwi ludzie pracują tam po tygodniu i wylatują bez logicznego uzasadnienia. Znam wielu którzy zostali skrzywdzeni przez swoich rodaków tam pracujących jako naganiacze ze stoperem w ręku. Pozdrawiam.

karol karol

Oszusci,nie wyplacaja Wakactime,A Co do Giant Tragédia,Duzo Narkotyki,i kradziez czesci rowerowe.odradzam.

Podróżnk

Witam> Jedzie ktos 18 lutego do Gianta do pracy? Jakies opinie?

Jakto
@jakto 07.02.2018 15:46

Hej Czarna. Jak wyszedł wyjazd? Jak mieszkania? Ja niestety się nie załapałem.

Jarek

Może ktoś podpowie mi jakie prace można dostać w Holandii?

Stenia

Witam, z jakimi firmami współpracuje teraz Tempo-Team? Czy zapewniają zakwaterowanie i dojazd do pracy? Proszę o konkretną odpowiedź.

A&M

Witajcie. Dostałam ofertę pracy w okolicach Tilburga. Praca na stanowisku order picker. Oczywiście mieszkanie od nich. Czy ktoś z was jest lub był na wyjeździe z TempoTem w te okolice i mógłby opisać mi jak wygląda mieszkanie i czy wypłacaja?

ArcyWażne
@A&M 13.11.2017 12:33

Witam, też dostałem ofertę pracy w Tilburg - praca magazynowa, order picking, przygotowywanie do wysyłki, z gwarancją godzin 120 na miesiąc, wypłacanych niezależnie od tego czy była praca..Wyjazd mamy 18.11, więc za 5 dni.. XPO LOGISTIC, COŚ KTOŚ ? Zależy mi na rzetelnym info, ponieważ jadę z dziewczyną..Z góry dzięki, pozdrawiam!

Julita

@com domena wydaje mi się być całkiem dobra i przejrzysta. Pracowałeś tam czy pracujesz? Najlepiej żeby wypowiedział się ktoś kto tam pracuje.

Kamil

Witam wszystkich! Chciałbym wyrazić moją własną opinię o pracy w Giant znajdującej się w Lelystad (Holandia). Komunikacja z biurem jest wręcz niemożliwa. A kontakt z Panem Łukaszem czy z Panią Krystyną Haverkamp graniczy z cudem. Pan Łukasz odbiera telefony i potrafi nas okłamywać przez długie tygodnie, a Pani Krystyna jest na urlopie i nie odbiera tel. Przy czym nie informuję o tym fakcie nikogo, więc w razie pomocy ze strony polskich koordynatorów jesteśmy zdani sami na siebie. Sama praca w Giant jest nudna i na pewno nie męcząca. Więcej stania i nic nie robienia. Ale wynikiem tego może być sytuacja że cały tydz. przesiedzimy w domu bo nie ma części do rowerów. Praca nie jest stabilna, a jeśli dodamy do tego brak komunikacji oraz brak zainteresowania to taka praca szybko nam zbrzydnie. Tempo-Team może i jest jedną z większych agencji pracy, ale nie polecam tego biura. Lepiej współpracowało z Otto.

Jogobella
@Kamil 13.07.2017 21:31

Hej Kamil, pracujesz tam nadal? Jak z godzinami? :) pozdrawiam

xXx

Cześć. Ma ktoś może jakieś informacje o zatrudnieniu w ingram Micro w mieście waalwijk oraz o zakwaterowaniu w Dordrecht Rijksstraatweg przez firmę randstadt ??

giennek

żadna agencja nie ma adresu poczty na darmowym mailu takim jak @op @wp @o2 @gmail, każdy moze założyć takiego maila i czekać na fr4yerooof :D

com

U mnie była to oferta pracy w Lipsku na stanowisku komisjonera. Treść oferty ta sama jak u wielu z Was. NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ!!!

com

Wystarczy zerknąć na domenę strony. Każdy może taką założyć w pięć minut. Sama strona pozostawia wiele do życzenia a i adres mailowy jest prywatny. Ja również zgłaszam sprawę organom ścigania!

com

OSZUSTWO!!!

magda

Każda oferta pracy gdzie trzeba wcześniej wpłacić pieniądze za mieszkanie w tym przypadku 70 euro przed podpisaniem umowy to OSZUSTWO!!!!!!!!! Tych ofert jest dużo wiem po sam dostałem już 4 propozycje od tych oszustów w każdej trzeba wpłacić 70 euro przed podpisaniem umowy zmieniają tylko firmę i dane cwaniaki kto mądrzejszy to nie da się na to nabrać, kto naiwny to wpłaci kasę a pracy nie zobaczy ani kasy Przestrzegam nie wpłacać kasy!!!!!!!!

com
@magda 14.03.2017 10:43

Zgadzam się z Tobą. Wiele osób w desperacji a i z niewiedzy daje się obrzydliwie oszukać. Szlag mnie trafia ak widzę takie oferty! Gdyby nie trzeźwość umysłu i fakt, że nie pierwszy raz poszukuję pracy jak również to, że nie mam noża na gardle to na 100% wdepnęłabym w to. Pozdrawiam

annaz

Ten sam oszust, oszukał mnie i moich znajomych na 330 zl. Powiadomiłam już organy ścigania, o kolejnej fałszywej ofercie pracy. Nie odpuszczę mu tego jak on postępują z biednymi ludźmi. Kontaktowałam się również z agencja TEMPO-TEAM w Hannoverze i poinformowali mnie ż jest to oszustwo. Nigdy nie wpłacajcie kochani nic z góry. Praca na magazynie w lipsku Miejsce pracy: Niemcy Ofertę dodano: 2017-03-02 Numer ogłoszenia: 225269 Obowiązki: Magazyn dystrybucyjny znanej marki oferuje od zaraz możliwość zatrudnienia w Lipsku przy zbieraniu zamówień. Ogłoszenie pracy w Niemczech dla osób bez znajomości języka niemieckiego. Stanowisko : Pracownik magazynu Rozpoczęcie : Od zaraz! Lokalizacja : Lipsk, Niemcy Stawka : 9,40/h netto Oferta pracy dla meżczyzn, kobiet, par. OBOWIĄZKI : - praca na magazynie z odzieżą. - zbieranie towaru w systemie pick ze skanerem - osoba zatrudniona będzie miała za zadanie pakować odzież zgodnie z zamówieniem klienta i przygotowywać go do wysyłki. - na magazynie znajdują się również: kurtki,bluzy,spodnie,t-shirt,buty itp. - w zakładzie po zakończonej zmianie każdy pracownik przechodzi kontrolę osobistą. Wymagania: OCZEKIWANIA : - szybkość w przyswajaniu wiedzy - odpowiedzialne podejście do powierzonych pracy - ukończone 18lat (ważny dokument tożsamości) - mile widziane doświadczenie na tym samym lub podobnym stanowisku - gotowość do pilnego podjęcia pracy w Niemczech Oferujemy: OFERUJEMY : - uniform służbowy - gruntowne przeszkolenie pracownicze - dobre wynagrodzenie oraz terminowe wypłaty - legalne zatrudnienie, ubezpieczenie i składki emerytalne - opieka koordynatora porozumiewającego się w języku polskim - bezpłatny bus do Niemczech Jeżeli jesteś zainteresowana/y nasza oferta pracy prosimy o wysłanie zalacznika CV Wiadomości bez załącznika będą usuwane.! Prosimy nie wysyłać duplikatów zgłoszeń do pracy! Adres e-mailowy pod który należy złozyć aplikacje : tempo.team@op.pl W tytule e-mailu proszę wpisać "Rekrutacja odzież". tempo.team@op.pl

kkkkk
@annaz 07.03.2017 13:14

Witam. Czy mogłabyś podać dane osób, które pisały do Ciebie w sprawie tej ofert?

hp

tak sobie poczytałem wpisy tutaj z kwietnia tamtego roku i nie moge się nadziwić że tyle ludzi naiwnie zapłaciło po 70 euro na przedpłate za mieszkanie przed podjęciem pracy. Ja się tez z tym spotkałem dwa albo trzy razy.Wysyłano mi oferty pracy za fajną stawke godzinową i chcieli żeby wpłacić 70 euro przed niby tym wyjazdem. Wystarczy poszperać w internecie i poszukać czy podana agencja ma faktycznie taką pracę. Ci oszuści często nawet w mailu poczty wpisują na końcu pl. zamiast de. i samo to już jest podejrzane że ktoś niby z Niemiec ma konto na polskim portalu.

arek

Do wszystkich. Tempo Team to pośrednictwo pracy. Biorą sobie jakieś firmy które nas zatrudniają. Firmy płacą im kasę. Ta firma ma właściciela który jest w pierwszej trójce najbogatszych Holendrów. Jego nie obchodzi co gdzie i jak tylko kasa na koncie. Firmy które zatrudniają ludzii przez tę firmę są za nas odpowiedzialne niestety. To jest jak los na loterii. Jak trafisz na dobrą firmę to dobrze zarobiasz i nikt cie w H nie robi ale przeważnie trafiasz że robi... Tak jest z agencjami. Dopóki nie spróbujesz i się nie wpier... to nie zaznasz tego smaku jak mogą Cię oskubać z pieniędzy. Los na loterii jak piszę.. Albo trafisz sporadycznie na super pracę albo przeważnie na szajs gdzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobisz jak opłacisz mieszkanie i ubezpieczenie. Tyle w temacie myślę...

Daniel

Nie polecam firmy jaką jest Tempo Team posiadają problemy z płatnościami już czekam prawie 2 miesiace i nic, również uważajcie na Panią Agnieszke gdyż może jest miła lecz zwodzi swoimi wytłumaczeniami. Lecz jeżeli ktoś podejmie sie pracy przez tą firmę niech dowie się dokładnie gdzie będzie mieszkał i popyta innych o warunkach bo czasami są one opłakane a za wszystko płaci się tyle samo.

sara

słuchajcie, a nie wiecie co z pracą jako handlowiec u nich teraz?

tralala

Witam, byłem przez tempo - team w Holandii i nie polecam, miałem pracować w Venlo w firmie DSV i jak się okazało na miejscu pracy nie było dla tylu osób co przyjechało, co prawda dostałem inną ofertę pracy ale całkowicie nie związaną z oferowaną w Polsce, jak bym chciał jechać tam pracować w polu to bym nie pojechał w cale (nie obrażając nikogo kto pracuje tam w polu) więc uważajcie gdzie jedziecie do pracy bo ta firma chyba zarabia też na transporcie osób. Pozdrawiam

lolo

jak można wpłacić kasę osobie której się nie widziało na oczy!!!! OMG dzieciaki, sporo się musicie jeszcze nauczyć...

gentry
@lolo 03.09.2016 19:45

fakt w naszym kraju jest dużo cwaniaczków,szkoda ,że grasują na naiwności najsłabszych????

Zostaw opinię o Tempo Team - Lelystad-haven

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tempo Team