Tempo Team

Lelystad-haven

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 150 ocen.

Opinie o Tempo Team

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tempo Team

A&M

Witajcie. Dostałam ofertę pracy w okolicach Tilburga. Praca na stanowisku order picker. Oczywiście mieszkanie od nich. Czy ktoś z was jest lub był na wyjeździe z TempoTem w te okolice i mógłby opisać mi jak wygląda mieszkanie i czy wypłacaja?

ArcyWażne
@A&M 13.11.2017 12:33
Witajcie. Dostałam ofertę pracy w okolicach Tilburga. Praca na stanowisku order picker. Oczywiście mieszkanie od nich. Czy kto...

Witam, też dostałem ofertę pracy w Tilburg - praca magazynowa, order picking, przygotowywanie do wysyłki, z gwarancją godzin 120 na miesiąc, wypłacanych niezależnie od tego czy była praca..Wyjazd mamy 18.11, więc za 5 dni.. XPO LOGISTIC, COŚ KTOŚ ? Zależy mi na rzetelnym info, ponieważ jadę z dziewczyną..Z góry dzięki, pozdrawiam!

Julita

@com domena wydaje mi się być całkiem dobra i przejrzysta. Pracowałeś tam czy pracujesz? Najlepiej żeby wypowiedział się ktoś kto tam pracuje.

niezdecydowany

Cześć chciałem zapytać czy ktoś pracował w Tiel w firmie Kuehne Nagel jakie są tam zmiany i ile da si zarobić na tydzień ?

Kamil

Witam wszystkich! Chciałbym wyrazić moją własną opinię o pracy w Giant znajdującej się w Lelystad (Holandia). Komunikacja z biurem jest wręcz niemożliwa. A kontakt z Panem Łukaszem czy z Panią Krystyną Haverkamp graniczy z cudem. Pan Łukasz odbiera telefony i potrafi nas okłamywać przez długie tygodnie, a Pani Krystyna jest na urlopie i nie odbiera tel. Przy czym nie informuję o tym fakcie nikogo, więc w razie pomocy ze strony polskich koordynatorów jesteśmy zdani sami na siebie. Sama praca w Giant jest nudna i na pewno nie męcząca. Więcej stania i nic nie robienia. Ale wynikiem tego może być sytuacja że cały tydz. przesiedzimy w domu bo nie ma części do rowerów. Praca nie jest stabilna, a jeśli dodamy do tego brak komunikacji oraz brak zainteresowania to taka praca szybko nam zbrzydnie. Tempo-Team może i jest jedną z większych agencji pracy, ale nie polecam tego biura. Lepiej współpracowało z Otto.

farewell
@Kamil 13.07.2017 21:31
Witam wszystkich! Chciałbym wyrazić moją własną opinię o pracy w Giant znajdującej się w Lelystad (Holandia). Komunikacja z...

Hey. Moglbys podac jakis kontakt do siebie? albo powiedziec wiecej o warunkach pracy. Od kiedy do kiedy pracowales i czy przez caly czas byly przestoje?

Jogobella
@Kamil 13.07.2017 21:31
Witam wszystkich! Chciałbym wyrazić moją własną opinię o pracy w Giant znajdującej się w Lelystad (Holandia). Komunikacja z...

Hej Kamil, pracujesz tam nadal? Jak z godzinami? :) pozdrawiam

xXx

Cześć. Ma ktoś może jakieś informacje o zatrudnieniu w ingram Micro w mieście waalwijk oraz o zakwaterowaniu w Dordrecht Rijksstraatweg przez firmę randstadt ??

atahaber

Nie polecam ani trochę, firma to totalni oszuści tak samo jak i work today ... w końcu przekazują pracowników to muszą być tacy sami.. Wyjechałam w parze z chłopakiem, mieliśmy pracować na sortowni w PostNL. Trafiliśmy na chyba największy syf jaki mogliśmy.. "HOTEL" w Ede. To jakieś nieporozumienie, hotel hotelu zbytnio nie przypomina, brud smród i ubóstwo.. Mieszanka polaków, rumunów, litwinów i Bóg wie kogo jeszcze...Firm zamieszkujących hotel jest chyba z 5 różnych.. Po przyjeździe na miejsce, zmęczeni mieliśmy nadzieję, że na miejscu będzie czekał na nas koordynator, pokaże nam wszystko, da pokój i będziemy mogli w spokoju odpocząć. Niestety tak nie było, na koordynatora musieliśmy łaskawie czekać 2 godziny. Dostaliśmy 1 osobowy pokój na 2 osoby, ze wspólny prysznicem, toaletą wspólną na korytarzu na całe piętro.. Mało tego, w łazience na płytkach grzyb, podłogi brudne, materace zalane niewiadomo czym, śmierdzące lodówki, wykładzina na podłodze chyba też przeszła niejeden melanż... Nasi sąsiedzi też nie byli zbytnio zachwyceni, chłopak dostał pokój z jakimś obcym mężczyzną, który wciągał, palił i nie wiadomo co jeszcze robił w tym pokoju, kiedy chłopak chciał odpocząć podróży.. Kontakt z koordynatorem bardzo ciężki, słoma mu z butów wystaje, ale ma sie za niewiadomo kogo.. niejaki pan łukasz :) stwierdził, że grzyba mamy sobie wyczyścić jakims płynem do psikania.. haha załosne.. po zgloszeniu syfu w pokoju, stwierdził , że nie przeniesie nas nigdzie indziej, bo z innej lokacji musielibyśmy dojezdzać 100 km. Stwierdził, że widzimy go 1 i ostatni raz, że będą nowi koordynatorzy..Po zgłoszeniu sprawy do biura nic z tym nie zrobiono. Ludzie nie dajcie się zrobić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a .. za mieszkanie na tej patologii pobierają minimum 85e tygodniowo od osoby... Jest to zwykłe złodziejstwo. Nikomu nie polecam trafić w te miejsce i przez te firme.. PO tygodniu od podpisania umowy dopiero podali nam adres zamieszkania, coś tu chyba jest nie tak..Zdjęcia tego syfu mogę wysłać chętnym proszę o wiadomość:)

giennek

żadna agencja nie ma adresu poczty na darmowym mailu takim jak @op @wp @o2 @gmail, każdy moze założyć takiego maila i czekać na fr4yerooof :D

com

U mnie była to oferta pracy w Lipsku na stanowisku komisjonera. Treść oferty ta sama jak u wielu z Was. NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ!!!

com

Wystarczy zerknąć na domenę strony. Każdy może taką założyć w pięć minut. Sama strona pozostawia wiele do życzenia a i adres mailowy jest prywatny. Ja również zgłaszam sprawę organom ścigania!

com

OSZUSTWO!!!

magda

Każda oferta pracy gdzie trzeba wcześniej wpłacić pieniądze za mieszkanie w tym przypadku 70 euro przed podpisaniem umowy to OSZUSTWO!!!!!!!!! Tych ofert jest dużo wiem po sam dostałem już 4 propozycje od tych oszustów w każdej trzeba wpłacić 70 euro przed podpisaniem umowy zmieniają tylko firmę i dane cwaniaki kto mądrzejszy to nie da się na to nabrać, kto naiwny to wpłaci kasę a pracy nie zobaczy ani kasy Przestrzegam nie wpłacać kasy!!!!!!!!

com
@magda 14.03.2017 10:43
Każda oferta pracy gdzie trzeba wcześniej wpłacić pieniądze za mieszkanie w tym przypadku 70 euro przed podpisaniem umowy to O...

Zgadzam się z Tobą. Wiele osób w desperacji a i z niewiedzy daje się obrzydliwie oszukać. Szlag mnie trafia ak widzę takie oferty! Gdyby nie trzeźwość umysłu i fakt, że nie pierwszy raz poszukuję pracy jak również to, że nie mam noża na gardle to na 100% wdepnęłabym w to. Pozdrawiam

annaz

Ten sam oszust, oszukał mnie i moich znajomych na 330 zl. Powiadomiłam już organy ścigania, o kolejnej fałszywej ofercie pracy. Nie odpuszczę mu tego jak on postępują z biednymi ludźmi. Kontaktowałam się również z agencja TEMPO-TEAM w Hannoverze i poinformowali mnie ż jest to oszustwo. Nigdy nie wpłacajcie kochani nic z góry. Praca na magazynie w lipsku Miejsce pracy: Niemcy Ofertę dodano: 2017-03-02 Numer ogłoszenia: 225269 Obowiązki: Magazyn dystrybucyjny znanej marki oferuje od zaraz możliwość zatrudnienia w Lipsku przy zbieraniu zamówień. Ogłoszenie pracy w Niemczech dla osób bez znajomości języka niemieckiego. Stanowisko : Pracownik magazynu Rozpoczęcie : Od zaraz! Lokalizacja : Lipsk, Niemcy Stawka : 9,40/h netto Oferta pracy dla meżczyzn, kobiet, par. OBOWIĄZKI : - praca na magazynie z odzieżą. - zbieranie towaru w systemie pick ze skanerem - osoba zatrudniona będzie miała za zadanie pakować odzież zgodnie z zamówieniem klienta i przygotowywać go do wysyłki. - na magazynie znajdują się również: kurtki,bluzy,spodnie,t-shirt,buty itp. - w zakładzie po zakończonej zmianie każdy pracownik przechodzi kontrolę osobistą. Wymagania: OCZEKIWANIA : - szybkość w przyswajaniu wiedzy - odpowiedzialne podejście do powierzonych pracy - ukończone 18lat (ważny dokument tożsamości) - mile widziane doświadczenie na tym samym lub podobnym stanowisku - gotowość do pilnego podjęcia pracy w Niemczech Oferujemy: OFERUJEMY : - uniform służbowy - gruntowne przeszkolenie pracownicze - dobre wynagrodzenie oraz terminowe wypłaty - legalne zatrudnienie, ubezpieczenie i składki emerytalne - opieka koordynatora porozumiewającego się w języku polskim - bezpłatny bus do Niemczech Jeżeli jesteś zainteresowana/y nasza oferta pracy prosimy o wysłanie zalacznika CV Wiadomości bez załącznika będą usuwane.! Prosimy nie wysyłać duplikatów zgłoszeń do pracy! Adres e-mailowy pod który należy złozyć aplikacje : tempo.team@op.pl W tytule e-mailu proszę wpisać "Rekrutacja odzież". tempo.team@op.pl

kkkkk
@annaz 07.03.2017 13:14
Ten sam oszust, oszukał mnie i moich znajomych na 330 zl. Powiadomiłam już organy ścigania, o kolejnej fałszywej ofercie pracy...

Witam. Czy mogłabyś podać dane osób, które pisały do Ciebie w sprawie tej ofert?

hp

tak sobie poczytałem wpisy tutaj z kwietnia tamtego roku i nie moge się nadziwić że tyle ludzi naiwnie zapłaciło po 70 euro na przedpłate za mieszkanie przed podjęciem pracy. Ja się tez z tym spotkałem dwa albo trzy razy.Wysyłano mi oferty pracy za fajną stawke godzinową i chcieli żeby wpłacić 70 euro przed niby tym wyjazdem. Wystarczy poszperać w internecie i poszukać czy podana agencja ma faktycznie taką pracę. Ci oszuści często nawet w mailu poczty wpisują na końcu pl. zamiast de. i samo to już jest podejrzane że ktoś niby z Niemiec ma konto na polskim portalu.

mariuz

witam pracował może ktoś w POST NL Son przez tempo team ,jakieś spostrzeżenia pozdrawiam i dziękuję z góry za pomoc.

Watson1980
@mariuz 21.02.2017 00:02
witam pracował może ktoś w POST NL Son przez tempo team ,jakieś spostrzeżenia pozdrawiam i dziękuję z góry za pomoc....

Mam informacje, jezeli chodzi o zatrudnienie przez tempo team outsourcing. Oni cwani w taki sposob daja umowy na krotki okres i wynagrodznie jest minimum stawka, a powinna byc duzo wyszsza. Oni oszukuja w taki sposob ludzi. Jesli chcialbys wiedziec wiecej , prosze o kontakt.

arek

Do wszystkich. Tempo Team to pośrednictwo pracy. Biorą sobie jakieś firmy które nas zatrudniają. Firmy płacą im kasę. Ta firma ma właściciela który jest w pierwszej trójce najbogatszych Holendrów. Jego nie obchodzi co gdzie i jak tylko kasa na koncie. Firmy które zatrudniają ludzii przez tę firmę są za nas odpowiedzialne niestety. To jest jak los na loterii. Jak trafisz na dobrą firmę to dobrze zarobiasz i nikt cie w H nie robi ale przeważnie trafiasz że robi... Tak jest z agencjami. Dopóki nie spróbujesz i się nie wpier... to nie zaznasz tego smaku jak mogą Cię oskubać z pieniędzy. Los na loterii jak piszę.. Albo trafisz sporadycznie na super pracę albo przeważnie na szajs gdzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobisz jak opłacisz mieszkanie i ubezpieczenie. Tyle w temacie myślę...

Daniel

Nie polecam firmy jaką jest Tempo Team posiadają problemy z płatnościami już czekam prawie 2 miesiace i nic, również uważajcie na Panią Agnieszke gdyż może jest miła lecz zwodzi swoimi wytłumaczeniami. Lecz jeżeli ktoś podejmie sie pracy przez tą firmę niech dowie się dokładnie gdzie będzie mieszkał i popyta innych o warunkach bo czasami są one opłakane a za wszystko płaci się tyle samo.

sara

słuchajcie, a nie wiecie co z pracą jako handlowiec u nich teraz?

tralala

Witam, byłem przez tempo - team w Holandii i nie polecam, miałem pracować w Venlo w firmie DSV i jak się okazało na miejscu pracy nie było dla tylu osób co przyjechało, co prawda dostałem inną ofertę pracy ale całkowicie nie związaną z oferowaną w Polsce, jak bym chciał jechać tam pracować w polu to bym nie pojechał w cale (nie obrażając nikogo kto pracuje tam w polu) więc uważajcie gdzie jedziecie do pracy bo ta firma chyba zarabia też na transporcie osób. Pozdrawiam

lolo

jak można wpłacić kasę osobie której się nie widziało na oczy!!!! OMG dzieciaki, sporo się musicie jeszcze nauczyć...

gentry
@lolo 03.09.2016 19:45
jak można wpłacić kasę osobie której się nie widziało na oczy!!!! OMG dzieciaki, sporo się musicie jeszcze nauczyć......

fakt w naszym kraju jest dużo cwaniaczków,szkoda ,że grasują na naiwności najsłabszych????

Justa

Jesli jakas agencja chce kasy przed przyjazdem to oszusci i kazdy kto chociaz troche poczytął o warunkach w agencjach nl powinien o tym wiedziec ;)

asia

Ja tez dostalam od nich e maila ze dostalam sie do pracy a podaja sie za Kurt Zeitarbeit GmbH i praca przy pakowaniu kanapek . Teraz juz wiem zeby mendom nic nie przesylac a o mały włos i bym tą głupotę popełniła. Jutro zadzwonie do tego calego koordynatora [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby go troche zwyzywac

regeraga

Ludzie ogłoszenie z indeed z maila jobs4you.poczta.fm to oszuści. Wiecej info regeraga@gmail.com Ludzie którzy są uczciwi lecz jednocześnie nie znający języków i często mający nóż na gardle ostrzegam! Najłatwiej jest was oszukać. A podejście ze 70 euro to nie duzo nic nie trace jest zle ! Zmieńcie to bo zawsze beda was oszukiwac na kazdym kroku ! Rada na dziś ?? Zamias użalać sie nad soba i szukac klopotow codziennie wieczorem zamiast glupiego serialu 10 slowek angielskiego ! Nie badzmy narodem glupim i naiwnym zmienmy to w koncu ! K.R

praca przy serach

Ja znalazłem ogłoszenie przy pakowaniu sera w zeewolde w Holandii Do It Uitzendbureau BV informowali że należy wpłacić 70euro za mieszkanie do 8.04.2016 umowa miała przyjść 12.04.2016 a wyjazd 15.04.2016 umowa nie przyszła,telefon milczy (usunięte przez administratora) a odbiorca za pieniądze to : (usunięte przez administratora) Kraj Odbiorcy: Niemcy Adres: Blumenstrasse 38 Do It Uitzendbureau BV, Steuer-Nr. 12/2265/9182, Finanzamt, Zeewolde. Gaffel 20, 3891 KD, Zeewolde, Holandia e-mail: doit_zeewolde_cv@vip.onet.pl Koordynator pracy za granicą: Tomasz Sosnowski Wniosek : TO SA OSZUSCI

słodka

Wielkie dzięki Krakowiak. Pozdrawiam i powodzenia

słodka

Krakowiak a czy mógłbyś podrzucić linki ogłoszeń bo niestety w ilości ofert jakie przeglądałam nie wiem czy odszukam te konkretne

słodka

Witam. Czy złożył ktoś doniesienie na policji. Jeżeli tak to powiedzcie jak to zrobić.

Krakowiak
@słodka 14.04.2016 15:34
Witam. Czy złożył ktoś doniesienie na policji. Jeżeli tak to powiedzcie jak to zrobić.

Witam , wczoraj złożyłem doniesienie o oszustwie na Policję w Krakowie, i wszystkich zachęcam . Trzeba mieć ze sobą wydrukowaną korespondencję z biurem , najlepiej zrzut z ekranu komputera , wydruk przelewu że wpłaciliśmy pieniądze , można jeszcze wydrukować ogłoszenie,i na jakich portalach są ogłoszenia, zostawiamy to wszystko na Policji .Zajmuję to do 40 minut .

Paulina21

hej wszystkim, których oszukali. byliśmy dzisiaj na komisariacie i policjantka powiedziała nam, ze zgloszenie przyjmą jutro, bo ze tak powiem nie jestesmy do konca oszukani, bo niby dzisiaj ma jeszcze byc wyjazd, ktory na bank sie nie odbedzie. i jutro mamy isc i zlozyc doniesienie. wydrukujcie wszystkie emaile ktore do nich pisaliscie i oni do was razem z potwierdzeniem przelewu.

CRIMINAL
@Paulina21 13.04.2016 12:31
hej wszystkim, których oszukali. byliśmy dzisiaj na komisariacie i policjantka powiedziała nam, ze zgloszenie przyjmą jutro, bo...

JAK GOSC MIAL OLEJ W GLOWIE TO UZYWAL SIM I JAKIEGOS ZLOMA KTORY LEZY W SMIETNIKU, EMAIL NAPEWNO KAFEJKA INCOGNITO A KONTO NA SLUPA, BYKI NIE BEDA PIERWSI GO LAPAC BO NISKI CZYN SPOLECZNY I MALA SKALA OSZUSTWA, NA TYM PRZEKRECIE TO ZAROBIL W SUMIE OK 5K EURO, TAK WIEC NIKLE SZANSE ZE GO ZLAPIA! ZADNA AGENCJA NIE POBIERA OPLAT Z GORY :D UZYWAJCIE MOZGU!

Domi

witam ,my dzis z koleżanką miałysmy wyjechac do pracy wpłaciłysmy po 70 euro na mieszkanie i nie ma od wczoraj z nimi kontaktu .miała byc wczoraj umowa na emaila i lecą w balona idziemy na policje i kazdemu radze tak zrobic jezeli wpłacil kase a nie ma odezwu...jak sie wszyscy zbierzemy to utrzemy nosa tym oszustom!!!

Czekolada zapakowana

Czesc, tez sie dalem nabrac. Mieszkam w Niemczech i nic nie wplacalem. Kontakt z koordynatorem sie urwal. Nic go nie scigniecie. Nazwisko fake, e-mail fake, nr telefonu to niemiecka Lyca, ktora pewnie juz lezy w smietniku. Firma tempo owszem istnieje na Höchst ale nie ma zadnego Pl koordynatora. Kochani, uwazajmy nastepnym razem bo przekretow nie brakuje. Niemniej pozdrawiam i powodzenia.

marcin 8009

witam wszyscy co powpłacali pieniąszki za te mieszkania to mósimy sie zebrać i pójsc z tym na policje niech tych oszustów scigają

bru-oks

no i pan Daniel nie odpowiada....a na stronie tej firmy w ogóle nie ma takiej oferty pracy...

lysek

Ta oferta o czysta ściema, wysłałyśmy z koleżakną pieniądze niby za to mieszkanie chociaż wydało nam się to dziwne ale rozmawiałyśmy z jednym Panem i nam wszystko wyjaśnił a teraz żadnych umów które miały być na emaila i na podany nr tel. nie można się dodzwonić...

lysek

Ta oferta o czysta ściema, wysłałyśmy z koleżakną pieniądze niby za to mieszkanie chociaż wydało nam się to dziwne ale rozmawiałyśmy z jednym Panem i nam wszystko wyjaśnił a teraz żadnych umów które miały być na emaila i na podany nr tel. nie można się dodzwonić...

marcin 8009

Witam proszę o kontakt osoby ktore mialy zacząć pracę wyjerzdzają do niemiec do poakowania czekoladek 12-04-2016 na numer 663308857

rokets96

Witam proszę o kontakt osoby ktore mialy zacząć pracę 18.04.16 w fabryce sera zeewolde na numer ( usunięte przez administratora )

marcin 8009

mój numer ( usunięte przez administratora )zadzwoń lub napisz sska zadzwonie to pogadamy

Grażyna30

Też wpłaciłam i czekam - tel .nie odpowiada ,umowy miały być o 16 00

Paulina21

A kiedy miałbyś mieć wyjazd Marcin? My czekamy do 18 na niby wzory umów. Jeśli nie przyjdą to chyba trzeba się przejść na policję

marcin 8009

witam ja też wpłaciłem pieniądze i też dzwoniłe do tego Daniela i nie odpowiadza mysle ze tyle go widzieliśmy i pieniądze poszły na marne

Paulina21

Hej. Wpłacił ktoś pieniądze tak jak ja i moich dwóch znajomych? Od wczoraj nie ma z nimi kontaktu. Telefon niby koordynatora wyłączony, a na emaile nie odpisuja. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam

Danuta 10 04 2016

Witam również dostałam odp. od Daniela Chojnackiego pozytywną nawet nr.konta na które mam wpłacić pieniądze ale nie o to chodzi.Ciekawi mnie kto miał wyjazd na 08.04.2016.czy ktoś wyjechał i jak się to odbyło.

Marzencia

Witam. Podobnie jak moi poprzednicy dostaliśmy z chłopakiem że zakwalifikowaliśmy się do pakowania czekoladek we Frankfurcie. jak zadzwoniłam pod nr który był w mailu i spytałam się dlaczego od razu trzeba płacić to stwierdził że w Pl też jak się wynajmuje mieszkaniu trzeba zapłacić kaucje i to jest zabezpieczenie.... niezła ściema... a jak zapytałam czy jakbym mieszkała kilka km od Frankfurtu u brata to mi powiedział że nie bo musi być we Frankfurcie. Koordynator Daniel Chojnacki a kasę trzeba było wpłacić na Szymon Łyczko... strasznie nie miły chłopak z którym rozmawiałam.

Lena

Jeżeli chodzi o wpłatę 70 € to ja dostałam taką odp. "Osoby,które chcą korzystać z naszych mieszkań mają obowiązek uiścić kwotę 70€ przed wyjazdem,natomiast osoby, które posiadają lokum w Frankfurcie nad Menem,bądź planują wynająć pokój we własnym zakresie - Nie muszą dokonywać żadnych płatności." A takie dane do przelewu dostałam : IBAN DE94 (nr.konta)BIC-SWIFT : PBNKDEFF Odbiorca : Szymon Lyczko , adres : Gruneburgweg 12.

Agata:)

Ludzie nie placcie zadnych pieniedzy dzwonilam do biura pracy wok today w opolu ktore wspolpracuje z tempo team i oni nie maja zadnej takiej oferty pracy.Oni rekrutuja tylko do pracy w holandii a nie do niemiec a poza tym ta pani powiedziala mi ze biuro tempo team nie pobiera zadnych oplat za mieszkanie przed wyjazdem.Placi sie tylko za busa i to u kierowcy!!!

beata

ja nie zrobilam ,tak mi odpisywali na mail ,a jak zapytalam o adres firmy gdzie mamam pracowac ,nie ma odzewu,no chyba mam prawi wiedziec gdzie mamam jechac

słodka

Napiszcie czy ktoś zrobił przelew ?

Agata;)

No właśnie ten nasz to tez Daniel Chojnacki wiec może to nie sciema.

ziomek

koordynator to Daniel chojnacki coś takiego

słodka

Militariusz dzwoniłeś do biura ale chciałeś rozmawiać po Polsku. Przydało by sie żeby zadzwonił ktoś kto rozmawia po niemiecku i dopyta o nazwisko koordynatora, nazwisko pana do przelewu i o autentyczność tej oferty pracy. Jeżeli jest to oszustwo to ta firma pierwsza powinna złożyć zawiadomienie do prokuratury o podszywaniu się pod tą firmę.

Agata:)

A jak nazywa się koordynator ktory wysyłał Wam maila o przyjeciu do pracy???

Zostaw opinię o Tempo Team - Lelystad-haven

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tempo Team