Tempo Team

Lelystad-haven

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 158 ocen.

Tempo Team
2 158 6 1

Opinie o Tempo Team

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tempo Team

Olek

Jesteście pewni, że pozytywnie nie można nic napisać?

PaniM

Witam, czy ktoś w ostatnim czasie podjął prace przez Randstad w Bakkersland? Proszę o opinie na temat pracy, warunkow zakwaterowana itd. Sami wyjeżdzamy w niedługim czasie wiec warto coś sie dowiedzieć.

Julita

A czy firma Tempo Team zapewnia dojazd do pracy? Jakie są warunki mieszkaniowe? Polecacie? Bo rozumiem, że firma zapewni nocleg? Z tego co patrzyłam na stronie internetowej firmy to nie ma podanych ofert pracy. Proszą tylko o przesłanie CV na konkretny adres do firmy. Chyba, że się mylę. Orientuje się ktoś w tym temacie?

anonymous
@Julita 09.07.2018 18:16

Jedna osoba dostaje samochód. Plusem jest to że można nim jeździć również prywatnie, minusem jest to że ściągają za to że jesteś kierowca 20 euro. Tankowanie jest 2/3 razy na tydzień w zależności od kilometrów do pracy. Jeżeli paliwa Ci zostaje masz na własny użytek. Możesz udostępnić komuś samochód ale lepiej spisać to w razie mandatów. Jeżeli chodzi o warunki mieszkaniowe mogę się wypowiedzieć o flexhotel w Rotterdamie. Pokój nie jest zły aczkolwiek brud jaki zastalismy w nim pozostawial wiele do życzenia. Pleśń na ścianie, na łóżku, na szczęście udało się zmyć. Winda nie dziala prawie codziennie. Internet na 3 piętrze nie łapie. Kuchnia wspólna na piętro. Łazienka w pokojach. Minusem jest 1 szafa na 2 osoby. Wiadomo że w kuchni wspólnej nie ma gdzie zostawić swoich naczyń a w pokoju po prostu nie ma na to miejsca ani żadnej półki.

Oszuuuści

Pragnę podzielić się swoją opinią na temat Tempo Team. Wyjechałam do pracy gdzie w umowie miałam zagwarantowane 30 godzin tygodniowo. Pani z biura z randstad w pl zapewniała, że jeżeli nie przepracujemy tych godzin to i tak dostaniemy wynagrodzenie. Pełni entuzjazmu wyjechaliśmy do pracy po czym w I tygodniu mięliśmy 12,5 godziny a w drugim 27. Telefonowaliśmy do biura w Pl chcąc upewnić się czy na pewno godziny sa zagwarantowane, pani potwierdzała informacje mówiąc że na 100%. Po 3 tygodniach stwierdziliśmy że zmieniamy pracę bo mało kto przyjeżdża do Nl po to żeby tyle pracować. Oddając czipa zapytaliśmy Pani w Tempo team o te pieniądze raz jeszcze i powiedziała, żeby kontaktować się mailowo. I sięe zaczęła zabawa. Panie z tempo teamu napisały mi maila ze 2 razy byłam niedyspozycyjna co jest absurdem i przez to dopisuje mi 2 dni po 8 godzin i siłą rzeczy mam 90 godzin. Moje zdziwienie nie miało granic gdyż sama dzwoniłam z prośbą o większą liczbę godzin i pracy bym nie odmawiała. Po przedstawieniu sytuacji opiekunce w Nl napisała żebyśmy się kontaktowali z tempo team. Panie z Pl niby zainterweniowały po czym umyły ręce i przekazały nam maila z nl że oni nie wiedzą czy byliśmy dostępni czy nie i trzeba rozmawiać z planistką. Tak więc koło się zamyka a pieniędzy nie zobaczymy na pewno. Nie mówię żeby to była ogromna kwota ale chodzi o zasady. Serdecznie odradzam pracy przez te biura.

Julita

@nieporozumienie Wiesz może, czym spowodowane jest to, że ilość faktyczna ilość godzin, które trzeba przepracować nie zgadza się z tym, co jest na planie pracy w firmie Tempo Team? Jeśli posiadasz taką informację - zachęcam Cię do podzielenia się nią. Będzie to bardzo ważna informacja.

anonymous
@Julita 24.06.2018 12:02

Jest to spowodowane mała ilością zamówień. W planie wpisują od 8 do 18 poniewaz jakby wpisali do 14 a praca by się przedłużyła do 15 to ostatnia godzina byłaby liczona 100 % dlatego wola wpisać do 18.

Julita

@anonymous Jak to nie ma pracy? Możesz napisać nieco więcej szczegółów dotyczących tej sytuacji? Na co umawiałeś się z firmą Tempo Team, a co okazało się faktycznie? Będę Ci serdecznie wdzięczna za odpowiedź.

nieporozumienie
@Julita 18.06.2018 08:19

Ja chętnie opowiem. Z pracą sytuacja przedstawia się następująco. W pierwszym tygodniu pracy przepracowaliśmy 13 godzin. Sytuacja wygląda tak, że na planie masz godziny od 7 do 16, a w rzeczywistości pracujesz 4-6 godzin. Każda linia kończy inaczej, więc jeżeli dojeżdżasz samochodem z innymi ludźmi, to musisz na nich czekać na kantynie. Albo oni na Ciebie. Różnie, często 2-3 godziny. Generalnie pomimo 5 dni pracy, zazwyczaj jest poniżej 30 godzin. Kontakt z koordynatorką dramatyczny. Kobieta nieprofesjonalna, chamska i pretensjonalna. Całkowicie nieprzydatna. Szkoda marnować czasu. Jeżeli ktoś szuka lekkiej pracy z małą ilością godzin to powinien być zadowolony. W innym przypadku serdecznie nie polecam.

Dyzio

Witam, Wybiera sie ktos w czerwcu do pracy w Bakkersland ?

anonymous
@marrruda 07.06.2018 22:36

Nie polecam, przyjechaliśmy pracy nie ma.

Julita

@Ona Czy kontaktowałeś się w tej sprawie bezpośrednio z firmą Tempo team? Ponadto, co dokładniej było w tym mailu? Będę wdzięczna, jeśli będziesz nas na bieżąco informować na temat zaistniałej sytuacji.

Ona

(usunięte przez administratora) Po powrocie do Polski maile po holendersku o jakieś kwocie co zapłaty która wynika z umowy. Straszenie windykacja a na pytanie skąd ta kwota odpowiedź że wcześniej byl wysłany list, w informacja po polsku, co jest nieprawda.

Natalia

Od samego poczatku problemy z godzinami, czasami praca 2 dni w tygodniu wypłaty po 160-200 €. Co chwile zmiana linii bo którąś likwiduja. W biurze każdy odsyla do kogo innego, warunki mieszkaniowe ok, jedyny minus to jedna łazienka na 8 osób.

Julita

@worker Czy opisana przez Ciebie sytuacja została zgłoszona gdzieś wyżej? Daj koniecznie znać, jeśli coś się zmieni. Zachęcam również innych pracowników firmy Tempo Team do dzielenia się swoimi doświadczeniami ze współpracy z tym pracodawcą. Szczegółowe opinie są niezwykle cenne dla innych użytkowników naszego forum.

worker

Warunki mieszkaniowe dobre, przez pierwszy miesiac kasa sie zgadza, później za te same godziny masz 100 lub wiecej euro mniej. Dzwonisz pytasz wysyłasz maile i nikt nic nie wie. Kasa przepada. Praca ciezka (paczki ponad norme kg a musisz sam dzwigac) . Koordynatorzy nie wiadomo po co w ogóle są. Na kazde pytanie odpowiadają 'prosze napisac maila' Ogolnie trzeba robić swoje i nie narzekać. I broń Boże nie upominać się o swoje zaginione pieniazki .

Julita

@Oszusci tempo team Na jakiej podstawie tak właściwie zarzucasz, że firma Tempo Team to "oszusci"? Nie uwzględniłeś w swojej opinii żadnych konkretów, nie podałeś żadnych przykładów sytuacji. W jaki zatem sposób zostałeś przez firmę oszukany? Bo z tego, co rozumiem, to piszesz to na podstawie autopsji. Niemniej, jest to poważny zarzut w stronę firmy Tempo Team, dlatego chcę Cię prosić o konkrety. Sprawi to, że Twoja opinia będzie wiarygodniejsza.

Gregor

Myślę, że zagalopowaliście się z tymi oskarżeniami!!!

Julita

@Anon Czy do tej pory byłeś zadowolony z pracy dla Tempo Team? Co zadecydowało o wyborze właśnie Tempo Team? Jak oceniasz kontakt z przełożonymi i koordynatorem. Czy w razie czego, można liczyć na ich wsparcie lub pomoc? Jak wygląda system pracy, czy pracownik ma wpływ na ustalanie grafiku?

Oszusci tempo team
@Julita 29.04.2018 16:39

Hahaha oszusci

D.S.

Najlepsza Agencja Pracy jaka prawdopodobnie istnieje. Wszystko na najwyższym poziomie, kultura, profesjonalizm. Świetne zakwaterowanie, zawsze z atrakcjami jak sauna, basen, siłownia, świetni ludzie, świetna atmosfera pracy. Bardzo miło wspominam i będę wspominał zawsze pracę poprzez Teampo-Team. Chylę czoła. Naprawdę Wielki Szacunek. Pzdr Dominik Staszewski

Anon
@D.S. 03.04.2018 13:40

Z zakwaterowaniem zalezy jak sie trafi. Czasem dzielisz lazienke na 8 patologicznych osob konczacych zmiane w tym samym czasie + imprezy. Czasami trafia sie na 4os domki czy mieszkania i jest spoko. Basen jesli dobrze sie orientuje jest jedynie na Epe.

Julita

@Były pracownik Dlaczego według Ciebie praca w firmie Tempo Team to oszustwo? Czy mógłbyś napisać coś więcej o całej sytuacji? Pracodawcę oraz pracownika chroni umowa, w której zawarte są wszelkie zasady dotyczące wypłaty wynagrodzenia. @anonymous Dlaczego napisałeś "tragedia nie polecam"? Rozwiń proszę swoją wypowiedź i podaj konkretne argumenty. Twoja wypowiedź może być bardziej pomocna i wartościowa, jeżeli będzie poparta przykładami.

Były pracownik

Witam oszustwo jak nie wiem .nigdy nie widziałem takich pieniędzy jak obiecali.warunki mieszkaniowe tragedia .nie polecam

Gosia

Pracowałam we wrześniu przez work today w firmie tempo team na Post Nl ostatnio dostałam list z wezwaniem do zapłaty jakiejś karty umownej 66€ z centami. Pisze tylko że kara umowna i nic więcej , brak jakichkolwiek wyjaśnień. Dostał ktoś może coś takiego ?

anonymous

Tragedia. Nie polecam

Monika

Tak, jak ktoś kiedyś napisał co innego polskie tempo team, a co innego holenderskie. Jeśli chcesz żyć normalnie w ludzkich warunkach, nie chcesz znosić braku kompetencji koordynatorów, igno.rancji, nieuzasadnionego stra.szenia, idź na prywatne mieszkanie, mieszkaj z normalnymi ludzmi, pracuj sobie uczciwie. Z polskimi koordynatorami w TT przeżyłam coś strasznego i jeszcze w żadnej agencji czegoś takiego nie przeżyłam. Polscy koordynatorzy uważają się za bezkarnych. Celowo udają, że nie ma nad nimi nikogo do kogo można złożyć skargę, a prawda jest inna. Oni też mają swoich szefów i każde karygodne zachowanie koordynatorów można zgłosić. I powiem więcej, jest reakcja, a nie zamiatanie pod dywan. Dlatego, jeśli ktoś zamierza mieszkać na agencyjnym mieszkaniu, odradzam tę agencję. Zresztą każdy, kto mieszkał na jakimkolwiek agencyjnym mieszkaniu wie o czym piszę i dlaczego ludzie odchodzą na prywatne. Natomiast jeśli mieszka się na prywatnym jest o niebo lepiej i można sensownie porozmawiać z ludźmi z agencji. Holenderskie tempo team/ randstad TAK. Polski tempo team/randstad z polskimi koordynatorami ABSOLUTNIE NIE.

Irek

Miałem nadzieje, że dowiem się czy warto z nimi jechać. tak różne opinie, że nie wiem co robić.

mariuz

witam pracował może ktoś w POST NL Son przez tempo team ,jakieś spostrzeżenia pozdrawiam i dziękuję z góry za pomoc.

Paczka
@mariuz 21.02.2017 00:02

Ja pracowałem. Ogólnie jeśli lubisz ruch i jesteś zreczny I szybki to praca dla ciebie.ale musisz się przygotować że przez pierwsze dni będą Cię obserwować gdzie się nadajesz.a jeśli stwierdza że nigdzie to do widzenia.ale bądź co bądź jest to stała praca.ciezko stamtąd wylecieć.przygotuj się też że dużo Asystentów czyli kogoś w rodzaju teamlidera na hali to Polacy.niestety są Oni rózni

atahaber

Nie polecam ani trochę, firma to totalni oszuści tak samo jak i work today ... w końcu przekazują pracowników to muszą być tacy sami.. Wyjechałam w parze z chłopakiem, mieliśmy pracować na sortowni w PostNL. Trafiliśmy na chyba największy syf jaki mogliśmy.. "HOTEL" w Ede. To jakieś nieporozumienie, hotel hotelu zbytnio nie przypomina, brud smród i ubóstwo.. Mieszanka polaków, rumunów, litwinów i Bóg wie kogo jeszcze...Firm zamieszkujących hotel jest chyba z 5 różnych.. Po przyjeździe na miejsce, zmęczeni mieliśmy nadzieję, że na miejscu będzie czekał na nas koordynator, pokaże nam wszystko, da pokój i będziemy mogli w spokoju odpocząć. Niestety tak nie było, na koordynatora musieliśmy łaskawie czekać 2 godziny. Dostaliśmy 1 osobowy pokój na 2 osoby, ze wspólny prysznicem, toaletą wspólną na korytarzu na całe piętro.. Mało tego, w łazience na płytkach grzyb, podłogi brudne, materace zalane niewiadomo czym, śmierdzące lodówki, wykładzina na podłodze chyba też przeszła niejeden melanż... Nasi sąsiedzi też nie byli zbytnio zachwyceni, chłopak dostał pokój z jakimś obcym mężczyzną, który wciągał, palił i nie wiadomo co jeszcze robił w tym pokoju, kiedy chłopak chciał odpocząć podróży.. Kontakt z koordynatorem bardzo ciężki, słoma mu z butów wystaje, ale ma sie za niewiadomo kogo.. niejaki pan łukasz :) stwierdził, że grzyba mamy sobie wyczyścić jakims płynem do psikania.. haha załosne.. po zgloszeniu syfu w pokoju, stwierdził , że nie przeniesie nas nigdzie indziej, bo z innej lokacji musielibyśmy dojezdzać 100 km. Stwierdził, że widzimy go 1 i ostatni raz, że będą nowi koordynatorzy..Po zgłoszeniu sprawy do biura nic z tym nie zrobiono. Ludzie nie dajcie się zrobić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a .. za mieszkanie na tej patologii pobierają minimum 85e tygodniowo od osoby... Jest to zwykłe złodziejstwo. Nikomu nie polecam trafić w te miejsce i przez te firme.. PO tygodniu od podpisania umowy dopiero podali nam adres zamieszkania, coś tu chyba jest nie tak..Zdjęcia tego syfu mogę wysłać chętnym proszę o wiadomość:)

Worker
@Michaela 14.03.2018 02:44

Bylem przez Tempo Team w PostNL i warunki mieszkaniowe byly na poczatku slabe bo akurat trafilem do slabego domku a potem juz lepiej.Tak naprawde to ruletka gdzie trafisz na mieszkanie no i na robote bo mozesz byc na spoko miejscu a mozesz byc a naprawde ciezkim zapieprzaniu.Jak chcesz jechac to musisz sie liczyc z tym ze moze byc spoko i sie ulozy a moze byc slabo i bedzie trzeba dosc szybko (usunięte przez administratora)

niezdecydowany

Cześć chciałem zapytać czy ktoś pracował w Tiel w firmie Kuehne Nagel jakie są tam zmiany i ile da si zarobić na tydzień ?

na_nci
@marchewka 28.11.2017 09:50

Nie cukruj. Nie pisz głupot. Chyba dobrze wiesz, że w Giant można wylecieć za kolor oczu. Uczciwi ludzie pracują tam po tygodniu i wylatują bez logicznego uzasadnienia. Znam wielu którzy zostali skrzywdzeni przez swoich rodaków tam pracujących jako naganiacze ze stoperem w ręku. Pozdrawiam.

karol karol

Oszusci,nie wyplacaja Wakactime,A Co do Giant Tragédia,Duzo Narkotyki,i kradziez czesci rowerowe.odradzam.

Podróżnk

Witam> Jedzie ktos 18 lutego do Gianta do pracy? Jakies opinie?

Jakto
@jakto 07.02.2018 15:46

Hej Czarna. Jak wyszedł wyjazd? Jak mieszkania? Ja niestety się nie załapałem.

Jarek

Może ktoś podpowie mi jakie prace można dostać w Holandii?

Stenia

Witam, z jakimi firmami współpracuje teraz Tempo-Team? Czy zapewniają zakwaterowanie i dojazd do pracy? Proszę o konkretną odpowiedź.

A&M

Witajcie. Dostałam ofertę pracy w okolicach Tilburga. Praca na stanowisku order picker. Oczywiście mieszkanie od nich. Czy ktoś z was jest lub był na wyjeździe z TempoTem w te okolice i mógłby opisać mi jak wygląda mieszkanie i czy wypłacaja?

ArcyWażne
@A&M 13.11.2017 12:33

Witam, też dostałem ofertę pracy w Tilburg - praca magazynowa, order picking, przygotowywanie do wysyłki, z gwarancją godzin 120 na miesiąc, wypłacanych niezależnie od tego czy była praca..Wyjazd mamy 18.11, więc za 5 dni.. XPO LOGISTIC, COŚ KTOŚ ? Zależy mi na rzetelnym info, ponieważ jadę z dziewczyną..Z góry dzięki, pozdrawiam!

Zostaw opinię o Tempo Team - Lelystad-haven

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tempo Team