Dragon - Wytwórnia Chemiczna

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 1674 ocen.

Opinie o Dragon - Wytwórnia Chemiczna

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dragon - Wytwórnia Chemiczna

Patrycja
użytkownik zarejestrowany

Firma Dragon - Wytwórnia Chemiczna angażuje się społecznie i była sponsorem V Jubileuszowych zawodów sportowych w Skawinie. http://www.dragon.com.pl/aktualnosci.html @agnieszka k. a widzisz gdzieś ogłoszenie? Bo właśnie nie widzę nigdzie ofert pracy do tego działu.

agnieszka k.

jak nie idziesz tam na kierownika to przypuszczam że z prezesem nie bedziesz miał aż tyle kontaktu... właściwe pytanie brzmi - jakie sa opinie o poszczególnych kierownikach działów? Interesuje mnie dział handlowy albo/i zakupów?

Rafik

Jakieś opinie o presesie firmy?

Patrycja
użytkownik zarejestrowany

@ciekeeeeeawy jeżeli chodzi o zarobki to najlepiej dowiadywać się u pracodawcy np. na rozmowie kwalifikacyjnej, bo takie kwestie są zależne od Twojego doświadczenia czy kwalifikacji. Jeżeli zdecydujesz się na aplikację do Dragon - Wytwórnia Chemiczna to daj znać jak Ci poszło.

ciekeeeeeawy

Czy ktoś wie ile można zarobić jako przedstawiciel handlowy?

Patrycja
użytkownik zarejestrowany

@Zainteresowany widzę, że byłeś zainteresowany pracą w Dragon - Wytwórnia Chemiczna? Zdecydowałeś się na aplikację? Jeśli tak, to czy możesz powiedzieć coś więcej o tym jak wygląda proces rekrutacyjny do firmy? Na co warto się przygotować czekając na rozmowę kwalifikacyjną? Każda informacja będzie bardzo pomocna.

Patriotyczne kocha Polskę

Ludzie. Co to za zaklad juz Ukraińcy nie chcą. Pracować płacą. Pod stołem. A pracuja na okrągło

Zainteresowany

czy oferta pracy na stanowisko spencjalista ds. zaopatrzenia ( z maja) jest dalej aktualna? czy ktoś może mi powiedzieć coś na temat warunków w tej firmie, widze że komentarze sa dośc stare, nie ma teraz szumu, więc zastanawiam się czy sytuacja opisana wyżej zmieniła się na lepsze? Jaki poziom języka - musi być C1?

Chyba Obiektywnie

W biurze - Szkoła Życia PH - źle nie mają Magazyn - starsi stażem raczej nie narzekają Kadra wyższa - w większości za słaba W funkcjonowaniu Firmy jest sporo do poprawy, co jest szansą dla ambitnych, pracowitych i diabelsko zawzietych. Jest ciężko, jest trochę "betonu", ale mimo to znam przypadki ogarnietych, którym się udało. Także, jak wszędzie - wiele zależy od podejścia do pracy.

upa

Do Uka. Do Dragona zapraszamy samych wartościowych ludzi .Ktorzy bez obaw sa w stanie podjac sie nowych wyzwan wynikajacych z zasad gospodarki wolnorynkjowej.Takie zycie Uka.

Juri
@upa 30.03.2017, 22:32
Do Uka. Do Dragona zapraszamy samych wartościowych ludzi .Ktorzy bez obaw sa w stanie podjac sie nowych wyzwan wynikajacych z...

Dobra firma a ostatnio jeszcze podwyżki. Jak zapier... to bardzo dobrze zarobisz. Nieudaczników i laserów szef szybko zwalnia.

Juris
@upa 30.03.2017, 22:32
Do Uka. Do Dragona zapraszamy samych wartościowych ludzi .Ktorzy bez obaw sa w stanie podjac sie nowych wyzwan wynikajacych z...

ale komuną zaleciało.

do Uka.

Uka. skoro twierdzisz , ze wszystkie wartosciowe osoby sie zwolnily to twierdzisz , ze kto zostal ?

.uki
@do Uka. 16.03.2017, 16:38
Uka. skoro twierdzisz , ze wszystkie wartosciowe osoby sie zwolnily to twierdzisz , ze kto zostal ?

No wlasnie o tym mówię ........ przecież odpowiedz jest w moim pierwszym wpisie........ czyli jednak się zgadza Haha

rekrut

Praca na magazynie jest ze skanerem ??

Uka.

Firma fatalna - wszystkie wartościowe osoby już stamtąd się zwolniły albo się zwalniają. Zostali sami fanatycy lub nieudacznicy. JEśli to czytasz a dalej tam pracujesz odpowiedz sobie do której grupy należysz.

nieudacznik
@Uka. 19.02.2017, 21:32
Firma fatalna - wszystkie wartościowe osoby już stamtąd się zwolniły albo się zwalniają. Zostali sami fanatycy lub nieudacznicy...

niestety ciągle jestem nieudacznikiem i nadal tam pracuję. Mam nadzieję, że kiedyś osiągnę Twój poziom i w końcu mnie zwolnią

Uki
@nieudacznik 25.02.2017, 01:07
niestety ciągle jestem nieudacznikiem i nadal tam pracuję. Mam nadzieję, że kiedyś osiągnę Twój poziom i w końcu mnie zwolnią...

Akurat nikt mnie nie zwolnił. Nie trafiłaś hehe. Mam nadzieje ze mój komentarz wpłynie na decyzje nieświadomych ludzi, w następstwie czego nie wyślą cv do dragona. Sami sobie zapracowaliscie na ta opinie . Pracodawca oceniony na 2 z 6 gwizdek - ponad 1600 głosów. To mówi samo za siebie. Tak złej oceny nie wiedziałem nigdzie.

Uka.

Firma fatalna - wszystkie wartościowe osoby już stamtąd się zwolniły albo się zwalniają. Zostali sami fanatycy lub nieudacznicy. JEśli to czytasz a dalej tam pracujesz odpowiedz sobie do której grupy należysz.

Lukiluki

Bardzo dobra firma.

.

robota ok

.

mogłabym - każdy normalny człowiek, z jakąkolwiek ambicją, który tam pracował - zwolnił się bądź szuka pracy. Kasa - śmiesznie mała. benefitów zero. premia - jaka premia? obiecanki cacanki... obetną za byleco! atmosfera - ciężka, gęsta i toksyczna jak smog nad krakowem. stress... stress... po trzykroć stress....

Były pracownik

Firma dno. Najgorsza w jakiej pracowałam. Nie polecam.

tbeb
@Były pracownik 20.11.2016, 12:59
Firma dno. Najgorsza w jakiej pracowałam. Nie polecam.

a mogłabyś rozwinąć swoją wypowiedz? dlaczego jest dno?

Zibi

Pracowałem w Dragonie i odszedłem. Teraz żałuję bo było dużo pracy ale też dużo kasy (terminowo każdego 10 tego). Może ktoś wie czy jest rekrutacja na PH w Dragonie bo chętnie wrócę?

riko64

ja nie widze wysypu ofert... jest jedna - do dzialu zakupow, nie ma nic podane o tym co oni oferuja. ...tylko wymagania.... co powinno dac do myslenia, ze nie jest to atrakcyjna oferta. Oferta wisi chyba z pół roku - podejzana sprawa. Mala firma, pieciu pracownikow na krzyz, i jedna, wciaz ta sama oferta od wielu miesiecy na portalach.

Ela

hej ktoś coś może powiedzieć o pracy w biurze ? jest wysyp ofert typu praca biurowa. Warto? bo wymagania jakby tam było się odpowiedzialnym za wszystko. Ela

Rosiek

W Dragonie jak pracujesz to dobrze zarabiasz. Wypłata terminowa. Są premie i dodatkowe ubezpieczenie. Prezes wymagający. Polecam ale o dobre stanowisko pracy trudno bo rzadko rekrutacja.

Wiem, bo jestem światkiem tego cyrku!

no jest terminowa ale to marne pieniądze za pracę w stresie, spartańskich warunkach i z "przełożonymi" których zachowanie i sposób zarządzania ludźmi pozostawia wiele do życzenia. Smutne jest to, że takie elementy dalej tu pracują i nikt ich nie wywali, mimo że gołym okiem widać wszystkie braki, zaniedbania oraz "zawodowe i czysto ludzkie ułomności". Swoim zachowaniem i nieudolnością psują reputacje firmie, przez to ludzie po prostu i najzwyczajniej NIE CHCĄ tu pracować!

zenada, sami ukraincy

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !!!!!!!!!! skoro tak dobrze to czemu nawet posrednik zrezygnowal?! brak ludzi do pracy bo jest zaj.....eb. To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] teraz smi ukraincy tam za grosze robią.

Luki77

Dobra firma. 5 lat pracuję i premie mam co kwartał. Wypłata terminowa. Szef baaaardzo wymagający. Nieroby niech nie składają CV bo prędzej czy później dostaną wypowiedzenie. Polecam dla ludzi chcących się rozwijać.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

s

przestań się zastanawiać i nie rozważaj nawet pójścia tam! strata czasu

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

dobra rada

moja rada - przestań się zastanawiać.

dosyć kłamstw

co za KŁAMSTWA! NIE MA karty mutli sport. Nie ma, nie było i nie będzie na 100%.

Brendon

dobra firma dla tych którzy chcą i lubią pracować. Jeśli ktos chce dostawac kasę za darmo to niech jedzie do Niemiec na socjal. Tylko wówczas niech nie narzeka na imigrantów bo to oznacza, że jest taki sam jak oni...tylko gorszy

riko62

szukam kontaktu z kims kto pracuje w firmie Dragon w Krakowie . riko62 - dalej adres onetowy , prosze o kontakt.

gość

Jus- ale bzdury... jakież to benefity? buahahaha... jak ktoś chce tutaj przyjść to musi być nieźle zdesperowany.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

lol

walczyć? skoro tyranie i przezucnie kilkudziesieciu ton jest dla ciebie ok, to masz niezle zryty leb lub ci laca za te opinie.

lol

walczyć? skoro tyranie i przezucnie kilkudziesieciu ton jest dla ciebie ok, to masz niezle zryty leb lub ci laca za te opinie.

Erni

firma beznadziejna - jak ktoś chce się psychicznie i fizycznie wykończyć i pracować jak wół za psie pieniądze to zapraszam. brak socjalu, premie zabieraja za byle co, brak jakichkolwiek bonusów. Gorszego miejsca nie znajdziecie. Kierownicy zastraszani i opier..lani, co przenoszą potem na pracowników, nie ma kiedy iśc do WC, nie ma czasu na normalne zjedzenie kanapki. Szefów sie boją jak nie wiem co, jak prezesi wchodzą do biura to pot oblewa całą "kadrę zarządzającą" co tworzy bardzo niemiłą i napietą atmosfere. Jak szefów nie ma - to zaczyna sie latanie na kawki z ekspresu przy portierni. Nie polecam, odradzam.

..

Haha. Czytam i nie wieze. Pracowalem tam okolo 7lat. To jest dno. Tyrasz po 8-12gdz. Przewalasz tam tooooony towaru, pod kamerami. Nie staniesz na 5min bo po premi. Masz limity do wyrobienia, nie wyrobisz gola pensja 1500zł!!! za tyranie w soboty a w sezonie w niedziele. Tam juz do roboty sciagaja ukraincow bo z agencji uciekali po 1-2 dniach. Robilem tam wytsarczajaco dlugo zeby wiedziec jak tam sie robi. Wiec mi tu nie pierd...cie glupot. Nawet placicie za usuwanie nieprzychylnych komentarzy! Aha. I jestem spelniony jak tu ktos napisal. Teraz robie od pon do piatku po 8gdz za 2800-3400 zł. Wiec sobie oszczedzcie.

człowiek wielu prac

Byłem dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej i zostałem zszokowany. Tak niefortunnie się złożyło że przyszedłem tam zaraz po pilnej i nieplanowanej pracy dodatkowej ( nie ma to jak "dobre" pierwsze wrażenie :) ) i po raz pierwszy na południu Polski spotkałem się z dużą firmą która zachęca do zaangażowania, ciężkiej pracy i samodzielności ( a jak wiadomo są to podstawy zarabiania). Pracowałem w wielu firmach, często bardzo ciężko i nigdzie nie zostało to należycie ocenione. A tutaj z przypadku trafiając stykam się z żywym zainteresowaniem ewentualną karierą oraz "pójściem na rękę" w praktycznie wszystko. Nie czytajcie uwag ludzi którzy jedyne o czym mają to skończyć dniówkę, na niczym im nie zależy i nie mają za grosz ambicji. Zachęcam do spróbowania i mam nadzieję na długoletnią i owocną współpracę :)

Były

gajjdaciamajda nie trolli. Nie pracujesz ? Zapomnij i idź do przodu!

były PH

A tatuś z mamusią dalej tam rządzą, czy synkowie przejęli interes? Celowo napisałem z małej litery - oni nie mają szacunku dla pracowników, to ja dla nich też. Pracowałem tam 10 lat temu. MASAKRA!!!!!! telefony i pokój marketingu na podsłuchu. Płyn do spryskiwaczy do sam.służbowego(mimo tego, że firma go produkuje)trzeba było żebrać. Pomijam fakt, że płyn zimowy zamarzał przy -5 st. Wyjazdy o 4 w nocy, powrót o 23, następny dzien to samo, ale samochodu nie wolno ci zabrać do domu. Musi stać pod firmą. Nieważne, że zrobiłeś 600 km, jesteś zmęczony, na drugi dzień robisz podobną trasę i odstawienie samochodu to jest strata dla ciebie minimum godziny snu. Czy kierownikiem jest tam dalej niejaki Rafał i jego pupilek Tomuś??? Dupowłazy. Jak można mieć szacunek do kierownika, skoro nawet prezes do niego nie ma. Cytuje: Wypierdalaj mi stąd z tym telefonem. I kierowniczek chowa się za drzwiami z telefonem - oczywiście rozmowa służbowa. Chowa sie za drzwiami, tzn nie wychodzi z pokoju, tylko chowa się za skrzydłem, żeby go tatuś nie widział... BUHAHAHA kupa śmiechu Podsumowując: firma beznadziejna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pacy, wynagrodzenie na czas ale głodowe, premie zapomnij, produkty firmy żenująco beznadziejne.

byly
@były PH 14.04.2016, 14:47
A tatuś z mamusią dalej tam rządzą, czy synkowie przejęli interes? Celowo napisałem z małej litery - oni nie mają szacunku dla...

Przejeli synkowie. I uwierz, jest jeszcze bardziej przej...bane. Młody jak wyjdzie na plac i zacznie drzec ryja na pracowników od h.ji to rece opadaja. Produkty beznadziejne jak byly tok sa. Ale czego sie spodziewac skoro smażą sie na sloncu pod czarna folia przy 35st. Jak otworza tira ze skawiny to jest z 70. Magazyn nawet nie moze isc sie napic wody do biura (tam jest zimna z automatu) bo ci kur...a powie ze sie plątasz i nie robisz. Do kibla idziesz to ci czas licza czy nie za dlugo. Inspekcja tam jest raz w miesiacu. Masakra!

fight no more

firma ok , pracujesz zarabiasz

ziubrzyk

nie wiem jak było kiedyś..obecnie jestem pracownikiem tej firmy i jestem bardzo zadowolony ludzie ok atmosfera tez ok miałem przyjemnosc nawet poznac prezesów całkiem normalni ludzie.Firma szanuje pracowników jezeli ty dajesz z siebie wszystko oni tez dają ci bardzo dużo.Jak wszedzie jezeli chcesz zarabiać musisz pracować nikt nigdy nie da ci nic za darmo.Jak dla mnie ocena bardzo dobra.POLECAM

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

egon

tutaj zniknelo 6 stron komentzrzy. Menager płacił za kasowanie. Ale jusz "psychicznie nie wytzymał" i się zwolnił. Gowoork usuwa za kasę. Znany proceder tej strony.

Egon

ale po co. Z 17 stron negatywnych komentarzy zostało 3. Widać trzeba płacić za wizerunek firmy. Glazura, stara się za ciebie wstydzi peda..e!

Egon

Skomentował bym to

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Tron

Chyba chcących tyrac jak murzyn pod okiem kamer, glaziego, za 1500zl + jeśli wyplujesz płuca dadzą Ci 100zl. Socjalu 0. Żadnych paczek, ppremi bonów na święta nic!

dragon macht frei

@omg mówi prawdę, każdy kto twierdzi inaczej nie pracował w tej firmie lub po prostu robi przełożonym laskę.

omg

Widzę komentarze znikają jak ciepłe bułeczki w piekarni. Ludziska zobaczcie, 1600 ocen firmy i 1 gwiazdka. Przecież wiadomo że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Nikt tam nie idzie to z pośredniaka zatrudniają. Chłopy porobią tydzień i na L4 uciekają. Nie dziwne, za 1300 tyrać. Idźcie i się przekonajcie co to jest. Btw, zniknęło kilka stron komentarzy. Glazara bo ci wypłaty braknie za płacenie gosprzedawczykowi

juzek

Ale opowiadasz hałabaje,komu i po co .

ala
@juzek 06.08.2015, 22:06
Ale opowiadasz hałabaje,komu i po co .

Juzek, a możesz coś powiedzieć o stanowisku w dziale marketingu? Ogłoszenie wisi już ponad pół roku, dlaczego nikogo nie zatrudniono? Jakie warunki?

Arti

1500 chyba razy dwa ! najlepsza firma w jakiej kiedykolwiek pracowałam ! spotkania integracyjne, bardzo dobra współpraca z szefami liczne nagrody, premie ! bardzo polecam pracę w dragonie ! ze smokiem ci się powiedzie !

Damian

Kasa na czas, krzywdy nie ma, dobra firma.

karol

Przyjmij się to się przekonasz niedowiarku .

omg

Podwyzka? tam chlopie podwyzki nie bylo od 1o lat!!!!!!! co ty pier...lisz?!

Zostaw opinię o Dragon - Wytwórnia Chemiczna - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dragon - Wytwórnia Chemiczna