Pan Materac Wizjo

3.9/5

• Jak wygląda rekrutacja w firmie?
  • Produkty
  • Producenci
  • Jaki materac wybrać?
  • Salony Pan Materac

Jak wygląda rekrutacja w firmie?

Produkty

• Matysówka
  • Rudna Wielka
  • Krasne
  • Podłęże
Rzeszów - With Love Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Rzeszów
  5. Opinie o Pan Materac Wizjo Sp. z o.o.

Opinie o Pan Materac Wizjo Rzeszów

Nie przegap nowości o Pan Materac Wizjo Sp. z o.o.!

Kolka

13.02.2025 19:51

Polecam osobie która pisze komentarze jako niby "pracownicy" skorzystać z jakiegoś chataGPT do tworzenia komentarzy. Bardzo rzuca się w oczy używanie ciągle tych samych zdań i stylistyki. Beka z was
    PGB

04.02.2025 13:04

Jako pracownik z kilkuletnim stażem mogę śmiał zapewnić że Pan Materac jest miejscem, w którym można nie tylko rozwijać swoje umiejętności i brać udział w regularnych szkoleniach, ale także pracować w bardzo przyjaznej atmosferze. Praca na stanowisku doradcy klienta to nie tylko kontakt z klientami, ale również bliska współpraca z innymi działami oraz producentami, którzy zawsze służą wsparciem i fachową wiedzą. Kierownictwo wyróżnia się partnerskim podejściem – zamiast dystansu i hierarchii, stawia na szacunek, otwartość i pozytywne relacje.
    ktom

03.02.2025 13:15

Chciałam aplikować na stanowisko doradcy, ale zawsze wole wcześniej poczytać opinie. Niestety o Pan Materac jest ich niewiele. Weszłam tutaj ale mam wrażenie, że tu jest ostra cenzura. Pisze tylko właściciel, a to co nie jest napisane przez właściciela właściwie brzmi tak jakby pisała to jedna osoba + nic szczególnie nie wnosi. Dlaczego nie podajecie widełek wynagrodzenia? Wszystko to razem daje jakiś gigantyczny RED FLAG dla potencjalnych kandydatów.
    JL

23.12.2024 14:14

W firmie panuje przyjazna atmosfera pracy, a właściciele traktują pracowników z szacunkiem i uczciwością. Cenię sobie to, że moja praca jest doceniana i że mogę liczyć na wsparcie ze strony przełożonych. Firma stawia na rozwój swoich pracowników, oferując różnorodne szkolenia i możliwości awansu. Jeśli zależy Ci na pracy w firmie, gdzie liczy się człowiek, to polecam
    M.

25.11.2024 11:04

Pracuję w tej firmie dłużej i mogę z pewnością określić ją jako taką, która jest w ciągłym rozwoju. Zatrudnienie i wynagrodzenie jest stabilne, daje poczucie bezpieczeństwa, ale też możliwość zrobienia i zarobienia więcej. Pracodawca jest człowiekiem uczciwym, zaangażowanym i zawsze ma na uwadze dobro pracowników, ale proszę się nie dziwić, że tego samego oczekuje od nich względem firmy. :)
    Odp

29.11.2024 11:30

Co do stabilności wynagrodzenia to chyba zależy od miasta jednak. Bardzo ładna laurka, ale nie zawsze jest tak jak twierdzisz. Z tym pro pracowniczym podejściem też bywa różnie.
    Kupująca materac

27.09.2024 14:23

Chciałam kupić materac kierowana opiniami z pan materac kupiłam materac za około 2000 zł. To była pod totalna porażka materac jest tak niewygodny dwa tygodnie już na nim śpię kręgosłup mnie tak uwolni każdy koniuszek każda cząsteczka ciała ból niesamowite.. wystawiłam negatywną opinię i nawet mi ją nie przyjęło. Po prostu pan materac wystawia tylko pozytywne opinie a osoba która zakupiła ma teraz i która dała chciała dodać opinię nie wyświetla się ten komentarz. Więc moderacja działa, może kogoś przestrzega wszystkie komentarze pozytywne są akceptowane a negatywnie dlatego jest taka dobra opinia na ich stronę to jest (usunięte przez administratora)
    Nowa

12.08.2024 18:19

Hej zastanawiam nad podjęciem pracy w firmie Pan Materac chciała bym się od was dowiedzieć na jakie wynagrodzenie mogą liczyć.
    Aga

23.07.2024 13:42

Doskonała i fachowa obsługa przez Panią Małgorzatę
    PABLO

28.12.2023 15:23

Moment, w którym właściciel przestał interesować się firmą, a całą władzę przejęła jego despotyczna żona to moment, w którym fajna, rodzinna firma zaczęła staczać się w dół. Biurokracja, nerwowa atmosfera, miliony tabelek, odpowiedzialność jakby sprzedawca materacy był pilotem airbusa. Zwykły pracownik nic tu nie znaczy. Pomysły dyrektorki bardzo cringowe, takie na siłę, tylko po to żeby pracownicy mieli więcej obowiązków. Monitoring w każdym salonie, ciągle jesteś obserwowany : ) Kiedyś warto było tu pracować (zanim kobiety przejęły władzę) teraz omijać szerokim łukiem.
    @pracodawca

02.07.2024 17:27

Mam pytanie czy jeśli kierownik wyzywa i poniża pracowników to czy traktujecie to jako (usunięte przez administratora) czy przechodzicie obojętnie ? Kto czyta skargi na mailu który służy do składania skarg ? Bo jeśli osoby (usunięte przez administratora) to chyba ma to mało sensu

02.07.2024 23:19

Zachowanie o którym piszesz, nie jest zgodne z wartościami i standardem firmy. Jeśli jesteś świadkiem takiej sytuacji, koniecznie napisz do nas. Tylko my mamy dostęp do maila o którym wspominasz, pozdrawiamy Iwona i Patryk
    Tak sobie

29.02.2024 06:02

Niestety nie polecę, sztuczne pokazywanie jaka firma jest super. Nacisk na sztuczne pozyskiwanie opinii i nakaz sprzedaży produktów gorszych jakościowo „bo w tabelce musi grać”, nie czuję takiej pracy w której mam być sztuczna. Szkoda że tak jest bo z zewnątrz marketingowo wszystko wygląda świetnie :-(

05.03.2024 09:33

Dziękujemy za opisanie Twojego punktu widzenia. Praca z marką własną jest dla nas bardzo istotna z wielu względów, ale zawsze są to produkty, które oferują klientom dobry stosunek jakości do ceny. Nie wiem, na jakiej podstawie oceniasz je jako gorsze i do czego je porównujesz, ale są one porównywalne lub lepsze jakościowo do swoich odpowiedników innych marek. Gdy chodzi o ich sprzedaż, nasi ludzie nie są rozliczani za sprzedaż konkretnych produktów i mają w tym względzie dowolność. Powinny to być produkty, które jak najlepiej spełniają oczekiwania klienta. Jeśli odbierasz to inaczej, to gdzieś następuje problem komunikacyjny. Jeśli miałabyś do tego jeszcze jakieś uwagi, możesz pisać bezpośrednio na [email protected] Odnosisz się również do pozyskiwania opinii, które, co pokazuje doświadczenie, są bardzo istotne dla naszych klientów. Proszenie klientów o wystawienie opinii nie jest raczej czymś sztucznym.

04.02.2024 08:27

Czy praca jest w systemie jedno zmianowym dwu zmianowym ?

05.03.2024 09:29

Nasze salony są otwarte nawet do 11 godzin dziennie. Żeby mogły funkcjonować, konieczne jest stosowanie trybu zmianowego. Ustalenie grafika jest w kompetencji każdego z salonów osobno. Jeśli masz pytania co do pracy konkretnego salonu, możesz napisać na [email protected]

05.03.2024 09:35

Jolanta

15.12.2023 13:09

witam, prócz tego potwierdzenia, że oferowana jest umowa o pracę widzę również w aktualnych ofertach dla doradców wzmiankę dotycząca premii świątecznej. Proszę przy tym o określenie ich tegorocznych wysokości. Dla każdego jest ona równa czy jednak jej wysokość jest zależna od jakichś innych czynników?

05.03.2024 09:31

Dziękuję za pytanie, ale wysokość premii jest tajemnicą firmy. Nie jest to premia regulaminowa, ale wypłacamy ją naszym ludziom od kilku lat. Jest ona uzależniona od ilości miesięcy przepracowanych w danym roku.

14.12.2023 14:16

Jaka jest umowa w firmie Pan Materac Wizjo Sp. z o.o.? Wiecie, czy jako Doradca Klienta zatrudniają na umowę zlecenie?

15.12.2023 12:41

Cześć, dziękujemy za pytanie - zatrudniamy naszych pracowników na umowę o pracę.

05.03.2024 09:29

Większość naszych pracowników jest zatrudniona na umowę o pracę. Jeśli jest taka potrzeba, możemy współpracować na umowie B2B. Jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, możesz napisać na [email protected]
    Edzia

29.02.2024 12:37

Są teraz oferty dla młodszych doradców klienta. w mile widzianych piszą o znajomości technik sprzedaży. jakich w zasadzie można się teraz nauczyć na miejscu? jaki jest program szkoleń?

05.03.2024 09:28

Każdy z naszych nowych pracowników przechodzi szereg konkretnych działań, które pomogą mu jak najszybciej odnaleźć się w nowej pracy. Szkolimy naszych ludzi z zakresu sprzedawanych produktów, działania firmy, systemów, a także z zakresu sprzedaży. Znajomość technik jest mile widziana, ale nie jest konieczna. Na etapie szkoleniowym każdy z naszych ludzi ma możliwość zapoznania się z naszym sposobem sprzedaży i wypracowanie własnego stylu.
    Quba

03.03.2024 00:13

Rzetelna firma, warunki pracy bardzo dobre. Wynagrodzenie adekwatne do wymagań, regularne podwyżki i premie świąteczne. Jestem zadowolony z pracy w Pan Materac bo to nie jest bezduszna korporacja nastawiona tylko na zysk. Szanują pracownika. Atmosfera jest bardzo dobra, poznałem tam wielu wartościowych ludzi :)
    Paweł94

22.02.2023 12:00

Info dla pracodawcy. Cały czas szukacie pracownika do salonu w Bydgoszczy. Znajdziecie tylko na krótką chwilę. Każda nowa osoba, która tam przychodzi (najlepiej żeby był to mężczyzna), wykonuje praktycznie całą robotę sama. Dziewczyny, które tam pracują są dogadane z kierowniczką, nowa osoba jest tylko od tyrania. Nigdy nie znajdziecie tam kolejnego pracownika na stale, dopóki nie zmienicie kierownika i ta chora sytuacja się nie wyjaśni. Jak potrzeba tragarza, to zatrudnijcie go osobno, bo dziewczyny nie dają rady albo im się nie chce, bo przecież to zadanie nowej osoby. Podział obowiązków 50% nowy, 50% cała reszta załogi. Z racji układu między kierownikiem a resztą dziewczyn zatrudnionych w tym konkretnym salonie, to nie zadziała, będziecie szukali w nieskończoność i tak każdy po 3 próbnych miesiącach podziękuje. Zdegradujcie kierownika bądź zmieńcie mu salon i sytuacja rozwiązana. Tyle ode mnie :)

22.01.2024 10:04

Dziękuję za przekazanie informacji. Faktycznie, początki w Bydgoszczy okazały się trudne, a niektóre rzeczy nie były od razu widoczne. Jednak obecny zespół jest bardzo pozytywny, co daje nam pewność, że podobne sytuacje nie będą miały miejsca w przyszłości.

22.01.2024 10:07

Na pewno zauważyłeś, że dajemy naszym zespołom dużą swobodę do samoregulacji, aby współpracowali jak najlepiej i mieli wpływ na to, co się dzieje. Jeśli jednak w Twoim zespole napotykasz na problemy, których nie możecie sami rozwiązać, najlepiej byłoby skonsultować się z kierowniczką regionalną. Mam nadzieję, że wciąż jesteś częścią naszego zespołu, dlatego możesz bezpośrednio skontaktować się ze mną lub zgłosić wszelkie nieprawidłowości na maila dedykowanego dla pracowników.
    Dzastin tamburynek

10.04.2023 10:49

Jak przeczytałem, że na stanowisko sprzedawcy jest kilkuetapowa rozmowa kwalifikacyjna to ze śmiechu prawie się popłakałem, strasznie niedowartościowani muszą być ci co to wymyślili.
    były pracownik

28.12.2023 14:33

śmiechu warte, pracownicy to tylko sprzedawcy a wymagania macie takie jakby to była praca w microsofcie, durne inicjatywy wymyślane przez kierowników i dyrekcję, która musi się wykazać, sprzedajcie tylko materace, pamiętajcie.

22.01.2024 10:06

W tej kwestii nic się nie zmieniło:) Rozumiem, że choć może wydawać się, że praca z materacami to prosta sprawa, to tak naprawdę nie jest. Jest to bardzo ważne i odpowiedzialne zadanie. Wiele osób, które do nas przychodzą, ma problemy ze zdrowiem i snem, potrzebują one konkretnych rozwiązań. Nasza praca polega nie tylko na pokazaniu produktów, ale przede wszystkim na słuchaniu i rozumieniu potrzeb, każdego klienta. To zaufanie, którym klienci obdarzają naszych ludzi, którzy dzielą się swoimi problemami i często szukają pomocy, to czyni tę pracę tak bardzo istotną. To dlatego wybór ludzi z którymi współpracujemy jest dla naszej firmy kluczowy i dlatego przywiązujemy dużą wagę do procesu rekrutacji.

Kontakt - Pan Materac Wizjo Sp. z o.o.

Al. Wyzwolenia 2 35-501 Rzeszów

Branża główna: Wyposażenie i dekoracje wnętrz

04.09.2023 10:27

Jaki jest wkład kierownictwa Pan Materac Wizjo Sp. z o.o. w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?

09.10.2023 13:31

Dziękujemy za istotne pytanie dla wszystkich zastanawiających się nad pracą w Panu Materacu. Kierownik jest kluczową osobą, która ma ogromy wpływ na atmosferę w swoim zespole już od samego początku. To Ona odpowiedzialna jest za dobór odpowiednich ludzi do swojego zespołu. Na jej barkach spoczywa jak najszybsze wprowadzenie nowego pracownika w szeregi firmy i wdrożenie do wykonywanej pracy. Kierownik poprzez rozmowę, obserwację i codzienną pracę z współpracownikami zwraca uwagę na mocne i słabe strony swoich ludzi, dlatego faktycznie od niego, w dużej mierze zależy jaka jest atmosfera w zespole.
    BeataK

14.06.2023 20:09

Podpisuję się pod opinią użytkownika Seba. Zgadzam się z różnego rodzaju benefitami, które firma oferuje. Pracuje w firmie Wizjo Sp. Z o. O. Od 4 lat i nasza współpraca przebiega bardzo pozytywnie. Jestem bardzo zadowolona i życzyłabym każdemu takiego pracodawcy. Zawsze służą pomocą i ciepłym słowem, za co darzę ich wielkim szacunkiem i zaufaniem.
    Seba

13.06.2023 19:38

Jestem zatrudniona w Wizjo Sp. Z.O.O od ponad roku. Firma jest zdecydowanie miejscem, gdzie dobrze się pracuje. Cechuje się stabilnością zatrudnienia, dobrą atmosferą między przełożonym i zespołem. Pracodawca wspiera pracowników poprzez pakiet świadczeń medycznych, kartę multisport oraz dobrowolne ubezpieczenie grupowe. Praca tutaj nie jest monotonna, jeśli coś pójdzie nie tak, szukane są rozwiązania, ma się wsparcie w współpracownikach.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Pan Materac Wizjo?

25.05.2023 10:53

Czy w Pan Materac Wizjo Sp. z o.o. poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze jakieś świadczenia dodatkowe?

02.06.2023 11:38

Witam w naszej firmie oprócz wynagrodzenia zasadniczego i premii od sprzedaży funkcjonują również benefity pracownicze. Jednym z nich jest opieka medyczna dla każdego pracownika oraz możliwość skorzystania z karty multisport. Funkcjonuje również dobrowolne ubezpieczenie grupowe na bardzo dobrych warunkach.
    Doradczyni

25.01.2023 11:55

Do niedawna myślałam że mogę polecić pracę w tej firmie. Niestety od jakiegoś czasu firma stara się jak może żeby takie opinie zmienić. Plany podnoszone są w nieskończoność i coraz ciężej je wyrobić, przez co maleją pensje. Jednocześnie pracownikom stawia się coraz wyższe wymagania, co dodatkowo demotywuje przy spadających zarobkach. Firma co i rusz tworzy nowe zasady, wprowadza coraz większą biurokrację zajmującą coraz więcej czasu, po czym komunikuje że doradcy mają skupić się w większym stopniu na obsłudze klienta, a więc wysyła sprzeczne ze sobą komunikaty. Początkowo miła atmosfera w firmie ulotniła się bardzo szybko, aktualnie motywacja pracowników polega na mówieniu że albo pracownicy entuzjastycznie będą wykonywać większą i często trudniejszą pracę za mniejsze pieniądze, albo będą zwolnieni. Pracownicy są tu warci mniej niż materace na ekspozycji. Absolutnie odradzam pracę tutaj każdemu, kto ją rozważa.

14.03.2023 10:18

Hej, dziękujemy za Twoją wiadomość. W ostatnim czasie w firmie wprowadziliśmy faktycznie trochę zmian, które mogły być odebrane jako uciążliwe. Są one odpowiedzią na coraz trudniejsze warunki na rynku, rosnące ceny surowców, czy działania konkurencji. Dzięki wprowadzonym zmianom, pomimo Covida i wojny, nie musieliśmy zwalniać ludzi, czy obniżać im wynagrodzeń, co więcej, w ostatnim czasie wprowadziliśmy pakiety medyczne i podnieśliśmy wynagrodzenia. Jeśli chodzi o naszą otwartość, to tak, chętnie poznajemy opinie naszych ludzi. Ostatnio udostępniliśmy adres, na który mogą pisać, co ich boli. Niestety o większości "trudnych spraw" nie dowiadujemy się bezpośrednio. Pozdrawiam, Patryk Ustrzycki, Właściciel
    XoXo

21.03.2023 14:36

No wiadomo, że każdy by chciał zarabiać więcej ale żeby wymagali co raz mniej ale tak niestety nie jest nigdzie więc polecam zejść na ziemię :) Firma się rozwija nieustannie i otwiera nowe salony tak więc logiczne że i biurokracja się rozrasta. Nie bardzo rozumiem Twoją postawę. Sama już ładnych parę lat pracuje w tej firmie i są rzeczy które podobają się bardziej lub mniej wiadomo - jak wszędzie. Ale nigdy by mi nie przyszło do głowy żeby pisać jakieś gorzkie żale w internecie. Jaki problem jest żeby po prostu się zwolnić skoro Ci warunki nie odpowiadają? Doradzam to zrobić Pani "Doradczynio" :)

02.09.2022 15:31

Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w firmie Pan Materac Wizjo Sp. z o.o. na stanowisko Doradca Klienta?

14.03.2023 12:19

Cześć, jeśli chodzi o rekrutację, to jest ona zazwyczaj jednoetapowa. Na drugi etap zapraszamy osoby, z którymi widzimy możliwość współpracy. Zazwyczaj na drugim spotkaniu jest obecna Kierowniczka Regionalna. Wynagrodzenia składają się u nas z podstawy oraz prowizji, która jest uzależniona od obrotu. Jest wypłacana zawsze, niezależnie czy cel został osiągnięty. Prowizja powyżej osiągniętego celu jest po prostu wyższa. Wpisanie w ogłoszeniu wartości wynagrodzenia jest dla nas problematyczne zwłaszcza przy rekrutacji do nowych salonów, gdzie nie wiemy, czego do końca możemy się spodziewać. Twoja uwaga jest celna i będziemy podawali, przynajmniej przedział wartości w naszych ogłoszeniach.
    XoXo

21.03.2023 14:29

Niestety nie da się tego uśrednić, ponieważ każdy miesiąc jest inny pod kątem handlu. Różnica z miesiąca na miesiąc może być nawet kilkaset złotych

21.02.2023 12:34

Pracodawca wcześniej słynął z jakże dobrych opinii. Pracowałam w Panu Materacu kilka dobrych lat, od samego początku istnienia PM w jednym z dużych miast. Byłam odpowiedzialna za wiele spraw, nie wspominając, że robiłam mnóstwo rzeczy pod którymi podpisywał się "kierownik" Wywalczyć podwyżkę w tej firmie graniczy z cudem, jak tylko ktoś wspomnial o podwyżce zbywano go, mówiąc żeby wyrobił sobie większą sprzedaż co za tym idzie premie. Plan sprzedaży z miesiąca na miesiąc coraz wyższy mimo że widać słabnące wpływy. Tylko po to żeby pracownik mniej zarobił. ... Gdy zaszłam w ciążę, prorodzinny szef jakże pobożna rodzina, i tak naprawdę było. Ale do momentu w którym nie wkroczyła do akcji zona szefa. Jeden wielki bałagan. Rozliczanie z najmniejszego działania, tabelka za tabelka która nic nie wnosiła. Gdy pracownica zajdzie w ciążę zapewniają o wielkim powrocie, mówią jakże pięknie miejsce czeka, dogadamy się tak żeby było dobrze. Po czym jak macierzynski się kończy, nagle w salonie niedaleko miejsca zamieszkania młodej mamy nie ma miejsca i mówią że ma dojeżdżać 43 km, na drugi koniec warszawy- komunikacja ponad 2 godziny.... paradoks. Nagle pracownica z salonu z drugiego końca miasta swobodnie przechodzi do salonu, w którym młoda mama mogłaby pracować. Pytając kierownika dlaczego dla mnie nie było miejsca ? Zbywa mnie odpowiadając on nie wie, on nie ma wpływu....to fajny kierownik myślę sobie :) A za chwilę slodziutko wola do pracownicaly tak jak normalny kierownik by sobie na to nie pozwolił są jakieś granice.... Szefowa ponad 2 miesiące spierała się w sprawie wyrównania wynagrodzenia że względu na urlop wypoczynkowy zaległy...dopiero pismo od prawnika pomogło... na odpowiedź czekałam miesiąc.... (usunięte przez administratora) Nie sądziłam że kiedyś tak to będzie wyglądało, ale jak widać tak jest.
    Piotr

31.01.2023 21:39

Biorąc pod uwagę fakt, że w Panu Materacu, pracuję już kilka dobrych lat, a poprzednio pracowałem w kilku innych mniejszych i większych firmach, mogę obiektywnie powiedzieć, że wybór tej firmy oceniam bardzo pozytywnie. Główną wartością, którą kierują się właściciele firmy są ludzie, których zatrudniają. Oczywiście jest to firma handlowa, której celem jest wypracowanie zysku aby móc się utrzymać na rynku jak również po to by móc godnie wynagrodzić swych pracowników. Firma kładzie duży nacisk na wykwalifikowanie kadry pracowniczej, poprzez liczne szkolenia z zakresu technik sprzedaży, asortymentu- ogólnego rozwoju. Ponadto firma daje szereg narzędzi i możliwości dodatkowego zarobku w postaci benefitów, które umożliwiają konkretne podwyższenie wynagrodzenia. Reasumując, jeżeli ktoś chce to na pewno tu zarobi. Firma dodatkowo gwarantuje pakiet medyczny, pakiet multisport, dodatkowe ubezpieczenie. Dużym plusem pracy jest fajna atmosfera. W firmie kładziony jest nacisk na zachowanie dobrych, partnerskich relacji, ludzie się tu lubią i chcą przychodzić do pracy. A jak chce się przychodzić do pracy - to chyba lepszej rekomendacji być nie może...
    Anna

20.12.2022 11:41

Jestem pracownikiem Firmy Wizjo Sp. zo.o od ponad dwóch lat. Mam dość duże doświadczenie zawodowe, dlatego też mogę porównać pracodawców w szerokim spektrum. W mojej ocenie praca w Panu Materacu daje bardzo duże możliwości dla osób ceniących sobie uczciwość, dobrą atmosferę, samorozwój, elastyczność, wolność działania i rozwoju kompetencji. Pracownicy w swoich działaniach są wspierani na każdym poziomie pracy zaczynając od Zarządu poprzez DH, KR i KS i pozostałych pracowników. Firma cechuje się elastycznym i indywidualnym podejściem do każdego pracownika, który jest traktowany podmiotowo. Nie ma mowy o sytuacjach, które godziły w jakikolwiek sposób w poczucie własnej wartości pracownika na każdym szczeblu. Firma Wizjo jest firmą dająca stabilne zatrudnienie, ceni ludzi otwartych na różne możliwości, bo taki jest sam Pan Materac. Pracownicy w Panu Materacu mają perspektywę zarówno rozwojową jaki zarobkową, są życzliwi, pomocni, a przede wszystkim to świetni fachowcy w swojej dziedzinie. Fluktuacja pracowników w Salonach sprzedaży jest na bardzo niskim poziomie, co uwiarygadnia powyższe tezy. Wizjo sp.zo.o to zdecydowanie pracodawca u którego dobrze się pracuje, panuje tu dobra atmosfera, przyjazna pracownikowi.
    Anna

27.09.2022 18:03

Trochę to dziwne, że firma nie ma żadnych opinii, ani pozytywnych ani negatywnych, jedyne informacje mamy od samej firmy, oczywiście firma jest wspaniała, jakże by inaczej, ale chyba zapomniała, że to jest przede wszystkim portal dla pracowników. Za dużo tu wazeliny a brak jakichkolwiek informacji jak się tam pracuje
    ANIELA

16.12.2022 13:53

Pracuję w tej firmie 3 lata i mogę zdecydowanie powiedzieć, że jest bardzo dobry pracodawca. Naprawdę każdego dnia chcę się tutaj przychodzić , firma inwestuję w pracownika zapewniając mu szkolenia oraz motywuje przez różne konkursy. Przede wszystkim osoby pracujące w tej firmie troszczą się o swojego pracownika :) Polecam bardzo :)

17.12.2022 14:49

W jakim dziale lub sklepie pracujesz?

23.11.2022 15:26

Czy w tej firmie są jakieś struktury pracownicze poza np. Kierownik Regionalny>Kierownik salonu>Sprzedawca, np. w innych działach? Może w reklamie czy social mediach?

16.12.2022 12:46

Witam, tak firma posiada strukturę organizacyjną nie tylko dotyczącą działu handlowego, ale również innych działów w tym działu marketingu.

16.12.2022 13:24

Dziękuję za odpowiedź! Dużo osób liczy sobie taki dział marketingu? Skąd dowiadywać się o ofertach pracy do tego działu, lub do działu bliżej związanego z e-commerce? Aktualnie rozważam zmianę pracodawcy wewnątrz branży.

08.12.2022 22:23

Nie polecam pracy w salonie we Wrocławiu. Pani kierownik salonu jest osobą toksyczną, tworzącą negatywną atmosferę. Notorycznie przychodzi kiedy chce, odbiera nadgodziny, nikt jeszcze nie widział, żeby pracowała dłużej niż w grafiku. Często kłamie, zwala winę na innych, byle tylko nie przyznać się do błędu. Nie potrafi przyjąć żadnej krytyki, wszystko odbiera personalnie, dlatego nie da się z nią rozmawiać. Myśli tylko o sobie. Zdarzają się krzyki i groźby z jej strony. Kierowniczka, która ją przyjmowała do pracy po znajomości, ma to gdzieś, ponieważ jest to jej koleżanka. W firmie brak możliwości rozwoju, liczą się znajomości.

14.07.2022 13:10

Czy w firmie Pan Materac Wizjo Sp. z o.o. można pracować zdalnie?

10.08.2022 12:47

Praca zdalna pojawia się w wyjątkowych sytuacjach i na ściśle określonych stanowiskach. Zdecydowana większość wykonywanej pracy odbywa się w miejscu pracy.
    Iza

05.02.2022 11:30

Ktoś pisał, że sprzedawca i kierownik robią to samo tylko inaczej zarabiają.. Jak wygląda różnica w zarobkach i o ile kierownik zarabia więcej?

23.06.2022 12:31

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za opinię. Zakres obowiązku na stanowisku doradcy klienta i kierownika salonu zdecydowanie się różnią. To co łączy te dwa stanowiska to odpowiadanie na potrzeby klienta i sprzedaż. Kierownik ma znacznie więcej zadań związanych z rozwojem zespołu oraz salonu, a wynagrodzenia dostosowane są odpowiednio do zakresu obowiązków i odpowiedzialności.

08.06.2022 11:55

Kompleksowa obsługa Klienta nie powinna kończyć się wraz ze złożeniem przez niego zamówienia. Wszystkie nasze działania skupiają się na tym, aby zawsze pozostawiać dobre wrażenie u odwiedzających salony stacjonarne czy stronę internetową – panmaterac.pl

Kierowani tą motywacją, posiadamy w ofercie ➡możliwość wysyłki modeli dostępnych od ręki już w 24 godziny! Nieustannie usprawniamy wszystkie procesy tak, aby nasze produkty jak najszybciej znajdowały się w domach Klientów.

Klikając w link, można znaleźć pełną listę produktów, które wysyłamy w ciągu 24 godzin⬇:

08.06.2022 11:54

Wiemy, że pozytywne wrażenia Klientów, związane z firmą, to klucz do największych sukcesów. Nasze kompleksowe działania zawsze sprowadzają się do tego, aby maksymalnie zwiększyć korzystne doświadczenia odwiedzających stronę internetową – panmaterac.pl oraz wszystkie sklepy stacjonarne.

Badamy, analizujemy i wyciągamy wnioski z wszelkich zachowań Klientów zarówno tych wirtualnych, jak i realnych. Staramy się, aby nasza strona internetowa była całkowicie przyjazna dla kupujących. Nie zapominamy również o obsłudze posprzedażowej, oferując stały kontakt z konsultantami oraz dbając o najwyższy poziom jakości dostawy zakupionych produktów.

Między innymi te działania doprowadziły nas do zdobycia 2 miejsca w bardzo ważnym dla nas Rankingu Zaufanych Sklepów Ceneo 2021, w kategorii Dom i wnętrze!

Jest to sukces całej naszej załogi, która obecnie liczy ponad 100 osób! Ich wytężonej pracy, odpowiedzialności oraz niezwykle ważnej umiejętności współpracy. Dziękujemy!

08.06.2022 11:53

Zorientowani w potrzebach naszych Klientów wprowadziliśmy do sprzedaży kilka rodzajów materacy, między innymi: piankowe, kieszeniowe czy nawierzchniowe. Wszystkie z nich spełniają odmienne funkcje, dzięki którym każdy z użytkowników uzyskuje perfekcyjną powierzchnię do codziennego snu lub odpoczynku.

Dobrze dobrany materac to kwestia niezwykle priorytetowa, ponieważ to od właściwego podłoża, w głównej mierze, zależy satysfakcjonująca kondycja kręgosłupa oraz korzystne samopoczucie przez cały dzień.

Umotywowani tym zagadnieniem postanowiliśmy stworzyć zbiorcze zestawienie rodzajów materacy, które można znaleźć w naszej ofercie➡ https://www.panmaterac.pl/blog/jakie-sa-rodzaje-materacy/

Jesteśmy przekonani, że sprostamy potrzebom nawet najbardziej wymagających Klientów! Dodatkowo nasz #pmteam zawsze służy pomocą! ????
    Jacek

15.01.2020 07:59

Pojawiło się ogłoszenie na doradcę i kierownika skepu w Szczecinie i mam pytanie co to za firma, ludzie, jakie warunki pracy itp. Jest to nowy sklep w tym mieście więc pytam.
    Mr. Been

16.01.2020 09:03

Jeżeli nie myślisz o możliwości rozwoju to ok, Kierownik, sprzedawca robią dokładnie to samo a zarabiają inaczej. Z tego co widzę to miejsce lokalizacji sklepu nawet spoko to i może trochę klientów będzie i nie będziesz musiał siedzieć sam i pilnować materaców :) (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o Pan Materac Wizjo Sp. z o.o.