Zdecydowanie nie polecam.
Zacznijmy od tego, że bus kosztuje 500zl w jedną stronę, powrót to taki sam koszt. Nie można przyjechać/zjechać prywatnym busem lub samochodem. Niektóre punkty na umowie nie mają nic wspólnego z rzeczywistością przykładowo pobierane miało być 10e dziennie, natomiast w rzeczywistości jest to ponad 13e.
Atmosfera jak katastroficzna, traktowanie ludzi jak zwierzęta, przemoc werbalna to codzienność.
Polscy "kierownicy' to totalna katastrofa, szczególnie Szanowny Pan Robert. Grożenie, wyzywanie, obrażanie młodych chłopaków to standard. Oczywiście nikt z tym nic nie robi mimo, że każdy wie o problemach tego "Pana".
Jedyne co można usłyszeć od niego to obelgi i wyzwiska. Na dodatek dodam, że praca na "godzinę" jest tylko na umowie, w rzeczywistości to są normy które trzeba wyrabiać, w innym przypadku następny dzień wolny i pobierają ponad 13e. Poza tym, nie można powiedzieć do nikogo ani slowa podczas 'pracy", było wiele sytuacji gdy po takim czymś wysyłano do "samochodu' czekać kilka godzin do przerwy i potem wolne do końca dnia i następny tak samo.
Busy kursują tak non stop, co kilka dni ktoś odjeżdża i przyjeżdża. Duża część już po kilku dniach widzi ci tutaj się dzieje i wraca do Polski. Czysty sposób na zarobek, kierowcami busa są te same osoby co wożą ludzi w "pole".
Na sam koniec wspomnę jeszcze o zabieraniu dowód czy też sofi po przejedzie.
Zabierają dowody na około 2dni(bez żadnego dokumentu potwierdzającego że go posiadają), tak samo jest z Sofi.
Podsumujac:
Prędzej czy później to wszystko upadnie, takie same słowa można usłyszeć od osób co jeździły tutaj już kilka razy, dzieje się coraz gorzej.
Pozdrawiam.