Maju09.01.2023 22:37
Nie polecam fachowca gdyż zrobił mi meble tak że zapomniał o gniazdkach i zrobił wymiary co do milimetra nie wliczając w to gniazdek po czym mnie o niczym nie poinformował i robił po kryjomu i zdemontował mi wszystkie gniazdka w kuchni i podłączył wszystkie sprzęty żywcem do instalacji omijając gniazdka ,mało tego miałem nówkę sztukę lodówkę gość żywcem uciął mi wtyczkę od lodówki następnie zdemontował gniazdko i żywcem wpiął się w kable pozostałe po jego zdemontowaniu gniazdka,żeby było mało tego dziś postanowiłem naprawić fuszerkę po Ala fachowcu i postanowiłem odsunąć lodówkę i zrobić gniazdko i następnie zamontować odciętą wtyczkę do lodówki i okazało się że w zabudowie lodówki wystawały wkręty i wepchał ja co do jednej setnej milimetra w zabudowę po czym została wgnieciona obudowa lodówki i mocna zarysowana od wkrętów które wystawały od zabudowy lodówki którą wykonał a gwoździem do trumny jest zabudowanie kratki wentylacyjnej meblami,chyba chciał abym się zatruł dwutlenkiem węgla i dodatkowo mam kłopoty z odebraniem pracy po fachowcu ponieważ kratka ma być na wierzchu i drożna nie za meblami,omijać z daleka chyba że godzicie się na ingerencje w instalację elektryczną, obcinanie wtyczek od nowych sprzętów i utratę gwarancji i narażenie na zatrucie a w najgorszym przypadku na zgon mieszkańców.