Geofizyka Toruń Sp zoo

Toruń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 1178 ocen.

Geofizyka Toruń Sp zoo
3 1178 6 1

Opinie o Geofizyka Toruń Sp zoo

Iwona

@nikt, zarzuciłeś firmie Geofizyka Toruń poważne przestępstwo, jakim jest mobbing. Z racji tego, że wypowiadamy się na forum publicznym to muszę Cie zapytać, czy na pewno to zjawisko występuje w firmie? Możesz przedstawić przykłady, które potwierdzą to, co napisałeś w swoim komentarzu? @anonymous, jak uważasz, są szansę na to, aby w przyszłości nastąpiły zmiany, które zmienią politykę firmy Geofizyka Toruń w tym zakresie?

anonymous
@Iwona 18.09.2018 09:34

Szansa jest. Wystarczy zmienić ludzi, którzy taką politykę kreują. Potrzebny jest dobry menadżer z planem, a nie koleś z zaburzeniami obsesyjno-kompulsywnymi na punkcie cięcia kosztów.

Senior
@Iwona 18.09.2018 09:34

Mobing to jest dopiero na grupie sejsmicznej Pl 157 Lubaczów u kierownika (usunięte przez administratora) ale nikt nie wezmie sie za niego zeby przestał tak traktowac ludzi jak śmieci .Bo najwazniejsze są zyski firmy a nie pracownicy...

Maciej

Domyślam się, że możesz być zdenerwowany i rozżalony opisanymi przez Ciebie sytuacjami, jednak proszę, abyś na przyszłość cenzurował wulgarne słowa. Wracając do tego, co napisałeś, to zjawisko mobbingu to poważny zarzut względem firmy Geofizyka Toruń. Jeżeli rzeczywiście masz potwierdzone informacje na ten temat, to zachęcam, abyś skorzystał z nowej funkcji na forum, dzięki której możesz zgłosić i potwierdzić, że rzeczywiście to zjawisko tam występuje.

Nikt
@Maciej 10.11.2018 17:39

Występuje występuje, kto pracuje kilka lat to zna to doskonałe! Ile razy pracownicy byli zastraszani że umowy nie zostaną przedłużone i nie będzie dla nich pracy jak nie zostaną dłużej na grupie co oczywiście się zwyczajnie nie opłaca bo nadgodziny są gow.. warte. A ile to razy przelozeni mścili się na pracownikach jeżeli ten próbował się postawić przeciw głupim pomysłom kadry?! Człowiek myślący który ma swoje zdanie w tej firmie jest traktowany gorzej niż bezpański pies.

Maciej
@Nikt 14.11.2018 19:01

Jeżeli jesteś kolejną osobą, która potwierdza fakt, że w firmie Geofizyka Toruń stosowany jest mobbing wobec pracowników to tak samo, jak w poprzednim komentarzu zachęcam, aby przedstawić to poprzez odpowiednie argumenty wykorzystując nową funkcję na forum gowork.pl. Przedstawione przez Ciebie zjawisko jest bardzo niepokojące i należy z nim walczyć, aby na przyszłość wyeliminować podobne przypadki.

Wujek samo zlo

Olac robotę na parę dni i tyle zarząd i kierownicy niech zapieprzaja w polu

nick
@Wujek samo zlo 12.11.2018 19:53

dokładnie. tu bez strajku już nic nie pomoże. trzeba wreszcie porządne związki zrobić.

Cr7
@nick 13.11.2018 08:58

W tej firmie nigdy pracownicy nie trzymali się razem a jak próbowali to Toruń rozwalał grupę i mieszał ludźmi. Szwagry podpierdalacze też się do tego przyczyniają... Nie ma tu z kim się postawić. Zostaje tylko olac to i szukać pracy gdzie ktoś pracownika doceni. Niech Ukraina przejmuje wszystko.

Wow
@Cr7 14.11.2018 19:25

Bardzo dobry komentarz... Trafiony w sedno..

Cr7

To musi w końcu pierd....ć bo tak nie da się w tych czasach prowadzić tak wielkiej firmy. Dla firmy skarbem powinna być załoga ale nie w GT. Tu załoga jest złem koniecznym i mięsem armatnim. Stawki minimalne niczym kroplówka aby tylko trzymać przy zyciu ale przez nieudolne zarządzanie i głupie decyzję traci się miliony rocznie

Swietonarodowe

Powiem tak- i dodam, że jest to subiektywna opinia. Nie słyszałem nigdy o mobbingu, ale o donosicielstwie jak najbardziej. Niektórzy pracownicy (nie będę wymieniac bo Rodo obowiazuje) trzymają z kadrą kierowniczą i dyrektorską, zdają całą relacje. Nie wspomnę już o przygotowaniu i kompetencji niektórych pracowników do pełnienia swojego stanowiska....Donoszenie i traktowanie pracowników jak napisano poniżej jest walką o przetrwanie tych, którzy nie poradzą sobie na rynku pracy gdyby przyszło im odejść. Dlatego walczą tyle ile mogą. Nie mam im tego za zle,ale prędzej, czy później i tak i na nich przyjdzie czas.

były

Pytanie z innej beczki , gdzie teraz są tematy i do kiedy ?

Harry
@były 06.11.2018 18:51

Słyszałem, że w Indiach są. Najlepsi synowie GT pojechali tam z misją opanowania rynku. Podobno tak oczarowali hindusów, że dostali honorowe obywatelstwo i zapas curry na 100 lat.

anonymous
@Harry 06.11.2018 19:59

Tak, pojechały dwa asy z całą kupą klasy. Jeden bajkopisarz, który mówi głównie o sobie i drugi koleś, który umiejętności interpersonalnych uczył się z kabaretu Dudka, ze skeczu o hydrauliku.

Herharz

Jaki pan taki kram...

Nowy

Cześć mam pytanko. Czy osoby które tu piszą są Geofizykami z wykształcenia? Rozmawiałem swego czasu z ludźmi z branży i chwalili sobie prace w GT. Jak czytam te komentarze to dochodzę do wniosku, że kłamali?

mikesh
@Nowy 21.10.2018 19:17

Chyba masz rację. Jak wszędzie jedni są zadowoleni inni nie, życie. Nihil novi. Ci co nie skosztowali życia na bezrobociu, za marną stawkę gwarantowaną minimalna są najgłośniejsi. Czy może w GT być lepiej? Zapewne tak ale trzeba mieć na uwadze efekty pracy, i tyle. Ja nie narzekam.

Pozytyw
@Nowy 21.10.2018 19:17

Swego czasu (kilkanaście lat temu) ludzie rzeczywiście chwalili sobie pracę w GT. Obecnie nie znam nikogo, kto uważa, że jest dobrze, a większość sądzi, że firma zniknie za parę lat. Generalnie jest tak jak pisze Mikesh - gorszą alternatywą od GT zaczyna być już tylko bezrobocie. To wiele mówi o zarządzie.

Maciej
@Pozytyw 21.10.2018 20:37

Jak myślisz, dlaczego ludzie uważają, że firma Geofizyka Toruń może za kilka lat zniknąć? Są jakieś zapowiedzi, aby rzeczywiście mogło tak być? Czy są to tylko pesymistyczne spojrzenia na całokształt obecnej sytuacji? Jeżeli możesz, to wyjaśnij, dlaczego tak jest.

anonymous
@Maciej 22.10.2018 13:30

Ludzie tak uważają, ponieważ czują się tak, jakby pracowali przy kręceniu filmu dla dorosłych. Ktoś ich ciągle (usunięte przez administratora) a satysfakcja z pracy jest raczej pozorna. Wierzą w nią tylko Ci, którzy patrzą na wszystko z zewnątrz, siedząc wygodnie na fotelach, w zaciszu swoich gabinetów.

Negatyw
@Maciej 22.10.2018 13:30

Odpowiadajac na twoje prowokacyjne pytanie, całokształtem, obecnej sytuacji jest to, że GT nie potrafi odnaleźć się na tym rynku. Gdyby nie kroplówka z PGNiG, podzielilibysmy los Krakowa Zresztą właścicielowi nie jest na rękę ,, dobijać swojego pupila" choc pewnie odbija mu się czkawkąGT nie przedstawia obecnie żadnej wartości i walczy tylko o przetrwanie. Ktoś powie, że teraz taki jest rynek, ale to jest nieprawda. Ci dwaj namaszczeni chłopcy nie znają reguł rynku, brak im wiedzy, doświadczenia i ... Odwagi. Kto i kiedy miał ich tego nauczyć??

Nowy
@Nowy 21.10.2018 19:17

Możecie mi powiedzieć czy wszyscy mają źle w Geofizyce Toruń? Czy jakaś pewna grupa ludzi ma lepiej?

Maciej
@Negatyw 22.10.2018 19:39

Myślisz, że są jeszcze szansę, aby odwrócić sytuację, w której obecnie znalazła się firma Geofizyka Toruń? Twoim zdaniem, jakie decyzje powinny zapaść, aby wszystko wróciło do normy? Podziel się z nami tym, jak to wszystko widzisz.

Negatyw
@Maciej 29.10.2018 13:34

Maciej, Iwona, czy kto tam jeszcze, smutni naganiacze na usługach zarządu, nic nie wróci do normy, bo popsuliście, rozmontowaliscie tą Formę. Zniszczyliście jej jakość i pozycję na rynku. Tego już się nie da odbudować. Smutne ale niestety prawdziwe.

Quicknick
@Negatyw 29.10.2018 20:53

Da się tylko zarząd trzeba zmienić!

Maciej
@Negatyw 29.10.2018 20:53

Nie wiem, dlaczego sugerujesz, że mam aż taki wpływ na zarządzenie firmą Geofizyka Toruń. Otóż chciałbym sprecyzować, że nie jestem pracownikiem tej firmy. Gdybym tam pracował, to nie musiałbym zadawać pytań, które zadaję, ponieważ znałbym na nie odpowiedź. Warto w wątku dodawać najświeższe informacje oraz opinie o danym miejscu pracy, gdyż pomaga to osobom, które w przyszłości chciałyby pracować w tym miejscu.

Negatyw
@Maciej 04.11.2018 14:24

Gdybyś przeczytał że zrozumieniem i z uwagą poniższe posty, wiedziałbyś na czym polega problem i patologia w GT. Naiwne podkręcanie tematu niczemu nie służy.

Kopalniok

A niezatapialny Arek smutny jeszcze pracuje? Nadworny donosiciel?

Ale
@Kopalniok 12.10.2018 16:55

Doniósł coś na ciebie? Opowiedz o tym

Kopalniok
@Ale 12.10.2018 18:23

Prawie wszyscy co zostali w tym tworze to donosiciele i nieudacznicy. Ale to oczywiście moja subiektywna opinia. Ale za takie grosze to tylko pracują zapierdziali pracownicy co boją się zmienić pracy. Mądrzy to pracują już w konkurencji i biją kasę...

Ktooos taki
@Kopalniok 12.10.2018 16:55

Arus musi zapracować na alimenty.

Ale
@Kopalniok 18.10.2018 22:11

Pytałem czy doniósł coś na ciebie albo na kogoś? Czy ot tak nazywasz kogoś donosicielem na publicznym forum nie mając dowodów?

Bimber
@Ale 19.10.2018 11:53

Ale ale o kogo chodzi? Jesteś w stanie stwierdzić?

Ala
@Bimber 20.10.2018 10:48

Nie trzeba byc ponadprzeciętne inteligentnym aby to stwierdzić

Iwona

@anonymous, zauważyłeś, że w ostatnim czasie firma Geofizyka Toruń zatrudnia coraz więcej pracowników z Ukrainy? Jak sądzisz, jak wpłynie to na jakość pracy w tej firmie?

Cr7
@Iwona 16.10.2018 08:20

Jaka jakość? Teraz polscy pracownicy mają w(usunięte przez administratora) jakość a ukraincy tym bardziej. Od kilku lat to już nie jest rozwój a cofanie się w rozwoju. A teraz znów pensje w dół bo doszedł kolejny dzień wolnego.

Zorientowany
@Cr7 16.10.2018 11:42

Jakość taka że ponownie robią projekt koło Chełmna bo spartolili to co robili na wiosnę

Pepsi
@Iwona 16.10.2018 08:20

Jakość pracy zdecydowanie się poprawi, a firma rozwinie się w takim tempie, że to zjawisko będzie przypominało raczej wybuch supernowej niż niezwykle wyrafinowany model biznesowy, którym w rzeczywistości będzie. A poza tym uważam, że mamy świetny zarząd, wybitnego prezesa, a ludziom żyje się coraz lepiej :)

Ciekawy
@Zorientowany 16.10.2018 20:14

Jak to możliwe? Nie było nadzoru od klienta?

Negatyw
@Iwona 16.10.2018 08:20

Jestem zszokowany, od jakiegoś czasu próbuje wywołać dyskusje na temat tego jaka patologia istnieje w GT. Jak w średniowieczu zięciowie byłych dyrektorów, dziedziczą w państwowej spółce i co na to PGNiG? Perfidne układy, protekcjonizm i nic, tak jakby reszta się z tym zgodziła, czyżby za przysłowiową miskę ryżu. Czy zapomnieliście, kto zarządza państwową spółką? Skąd te wspaniałe kariery? Dzisiaj należy spytać jakie są efekty? W którym miejscu jest spółką i dlaczego w takim kraju jak Polska, w państwowej spółce mogło dojść do takiej patologii?? I ta żałosna Iwona...

Teo
@Zorientowany 16.10.2018 20:14

Nie spartolili, wrócili dlatego że za dużo rolników wcześniej wyjeżdżalo i nie dało się sprawnie robić

Pozytyw
@Teo 18.10.2018 16:34

Spartolili, bo wysłali za mało ludzi, a do tego głównie niedoświadczonych Ukraińców. Spokojnie można to było skończyć miesiąc wcześniej, ale takie są efekty "oszczędzania" genialnych strategów.

anonymous
@Iwona 16.10.2018 08:20

Jeśli chodzi o jakość pracy z ukraińską ekipą to przypomina mi się hasło - jeżeli uważasz, że fachowiec jest za drogi, to zatrudnij amatora i wtedy zobaczysz. Polityka oszczędzania na pracownikach może by się sprawdziła w przypadku butiku z używanymi ciuchami. Można w ten sposób działać w biznesie gdzie fachowcy nie są niezbędni, a każdego człowieka łatwo zastąpić. W tej branży powinno się stosować trochę inne kryteria. Niestety firmą kierują ludzie o formacie umysłowym kmiota, więc nie ma sensu liczyć na jakieś zrozumienie i chyba na dłuższą metę nic z tego nie będzie.

Cr7
@anonymous 20.10.2018 09:15

Dokładnie! Oszczędności ale nie w tym miejscu! Pierwsi Ukraińcy pojawili się na grupie Jarocin co zaowocowało wydłużeniem tematu o 3 miesiące.

Badanie Satysfakcji Pracownika

Pamiętajcie o wypełnianiu ankiety dotyczącej opinii na temat firmy. Może chociaż w taki sposób gdzieś wyżej dotrze informacja co się tutaj wyprawia.

Pepsi

Problemem nie jest zarządzanie, tylko niska wydajność. Kiedyś na Sachalinie pracowało się tak intensywnie, że rozgrzany wysiłkiem geofizyk i procesory stacji roboczej wytapiały w lodowcu tunel na 20 metrów i klient musiał opuszczać się na linie, żeby obejrzeć dane. Przerwy na posiłki były tak któtkie, że nie było czasu nakładać ich na talerz - - kucharka rzucała nimi po prostu w twarz. Trzeba było przełknąć to co się złapało w locie i biec dalej do pracy, a jedynym sposobem, żeby mieć zmiennika było wyszkolenie sobie niedźwiedzi polarnych, które i tak padały po 2 tygodniach z wycieńczenia, bo nie wytrzymywały tempa. W dodatku człowiek nie robił tego wszystkiego dla pieniędzy, tylko po to, żeby po powrocie do domu móc każdego dnia patrzeć w lustro i mówić sobie "jesteś zwycięzcą". Te czasy niestety minęły. Teraz, kiedy patrzę na pracowników i ich kwilenie o podwyżkę, mam ochotę ścisnąć ich za te zuchwałe twarze tak mocno, że umrą.

Stachanow
@Pepsi 10.10.2018 10:29

Wot gieroj charoszej sowietsko-polskoj raboty.Slawa i chwala gerojskomu zeciowi.Wstretitie cholotu tak sie rabotajet.!!!!!

DWS
@Pepsi 10.10.2018 10:29

Oklaski dla fantazji. O ile kiedyś GK "pożyczyła" na Jamał ( to nie ta Syberia o której piszesz) sprzęt z niewielką obsadą nadzorców, ale dobrze jak na owe czasy opłacanych, to o Sachalinie jakoś "tichońko". Zechciej odświeżyć pamięć, kiedy poza twą czasoprzestrzenią wyobraźni heroicznej owe wydarzenia miały miejsce.

Pepsi
@DWS 11.10.2018 22:39

Pracować w GT i nie wiedzieć nic o Sachalinie, to jak mieszkać w Afryce i pytać co to murzyn. Ale dobrze, odpowiem kiedy to było. To było w czasach, kiedy zagraniczne kontrakty obsługiwali ludzie o umysłach tak przenikliwych jak bomba neutronowa (np. wyżej podpisany). Ja nigdy nie potrzebowałem podwyżek, szkoleń i innych apanaży, a i bez tlenu pewnie też nieźle bym sobie poradził. Hipotermia była moim chlebem codziennym, a towarem eksportowym profesjonalizm. Nikt mnie nie niańczył kiedy musiałem odlać się podczas zamieci śnieżnej przy minus 40 stopniach, podczas gdy cała okoliczna, wygłodniała fauna próbowała odgryźć mi jaja. To tylko wzmagało mój zapał do wydajniejsze pracy. Stąd płynie jeden wniosek - żeby rozwiązać wszystkie problemy GT, należy mnie wielokrotnie sklonować i zastąpić tymi klonami każdego marudera.

lord
@Pepsi 13.10.2018 00:16

Ale,prowokujesz z tym Sachalinem.Piszesz o nim jak byłbyś pracownikiem jednego z wielu tam znajdujących się gułagów.I takich jak ty to po sklonowaniu od razu by trzeba było unicestwić.

coca-cola
@lord 13.10.2018 09:59

Rzeczywiście jak się czyta tą wypowiedz Pepsi,to trąca Aleksandrem Sołżenicynem.Myślę,że jego przeżycia z Sachalina można zatytułować jako''Opowieść geofizycznego zesłańca''.

anonim

(usunięte przez administratora)

Cr7

Kto był na Śremie to wie :)

Jerzy

A mnie się w tej firmie podoba. Mam fajną służbową furę, zarabiam kupę kasy i jedyne co muszę robić, to udawać, że się znam na swojej pracy.

Nick
@Jerzy 10.10.2018 09:35

Już niedługo tylko tacy zostaną :)

nikt

firma dno!!! pani iwono na temat mobbingu powiem tak jest to na porzadku dziennym...wychodzi pan (usunięte przez administratora). i jeden i drugi scigaja sie ktory glupszy pomysł wymysli bardziej beznadziejny. pracownicy sa wyzywani bo jak to nazwac gdy ktos zwraca uwage przelozonemu ze wymaga pewnych rzeczy ktorych sam nieprzestrzega a ten w odpowiedzi do niego ze go zaraz(usunięte przez administratora)..chcesz wolne to zaraz pytanie a gdzie zalacznik (flaszka) bo bez tego ani rusz tam...warunki pogodowe zmienne wiatr wieje niebezpiecznie jest ale jest tak jak niewejdziesz i niezrobisz to wylot z roboty albo labo ale jak cie zabije to zrobia ze nikt niekazal wchodzic wszedl sam na wlasna odpowiedzialnosc....tak traktuja polakow. ukraincy ok rozwali auto jest ok polak rozwali do zwolniena lub odrazu kurwowani.... go i jedziemy dalej po nim. I takie rzeczy za jakie pieniadze??????

anonymous

Ta bezmyślność i upór z jakim oszczędza się na ludziach jest zadziwiająca. Pomijam już nawet fakt, że nawet na najprostszych stanowiskach doświadczenie i zgranie załogi powoduje, że realizacja prac przebiega 2 razy szybciej. Ale utrata fachowców takich jak sejsmolog, geofizyk, geodeta elektronik itp. oznacza utratę ludzi, których odpowiednie wyszkolenie zajmuje czasem kilka lat. Pracując na swoich stanowiskach muszą nauczyć się różnego rodzaju specjalistycznego i skomplikowanego oprogramowania w stopniu biegłym, żeby skutecznie i szybko rozwiązywać problemy, bo działa się ciągle pod presją czasu. Tego nie da się nauczyć w miesiąc. Taki człowiek jest praktycznie nie do zastąpienia, bo żaden fachowiec z innej firmy nie przyjdzie na jego miejsce. W konkurencji zarabiają po 3, czasem 4 razy tyle. Zatem jedynym wyjściem żeby tu byli fachowcy jest zrobienie wszystkiego, żeby zatrzymać obecnych. W sytuacji tak dużego niezadowolenia wśród ludzi i faktu że ostatnio ciągle ktoś się zwalnia, normalny zarząd powinien bez namysłu dać po 10, czy 20 procent podwyżki i jeszcze cieszyć się, że ma taką tanią siłę roboczą. Czy ci ludzie naprawdę chodzą ciągle naćpani, że tego nie widzą?

Negatyw
@anonymous 05.10.2018 12:47

Sorry anonymous, przeczytaj moje poprzednie posty, im nigdy nie zależało na wykształconej kadrze, oni uważali, że technik ( nie obrażając techników) zrobi to samo dwa razy taniej. Kiedyś jak jeszcze ci chłopcy niewiele znaczyli, rzeczywiście stawiano na rozwój, kadra miała być nasza siłą. Małostkowość, krótkowzroczność i obsesyjna oszczędność doprowadziła do tego, że GT, jako Firma znana w świecie przestała istnieć. Przegrywamy praktycznie wszystkie przetargi i gdyby nie PGNiG , podzielilibysmy los Krakowa. Już wcześniej napisałem, jak negatywnie oceniam ten Zarząd i nie będę już więcej nad nimi się ,, pastwił''. Pamiętam czasy , kiedy szanowano i dbano o kadrę. Ci chłopcy odejdą, ale odbudować tak specyficzną spółkę będzie bardzo trudno...

Iwona

@anonymous, z Twojej wypowiedzi można wywnioskować, że osoby bez doświadczenia zawodowego mogą bez problemu otrzymać pracę w firmie Geofizyka Toruń? Interesuje mnie, czy osoba bez doświadczenia w trakcie pracy w tej firmie ma szansę, aby odpowiednio rozwinąć się zawodowo? Prowadzone są merytoryczne szkolenia podnoszące kwalifikacje? Czy raczej jest tylko i wyłącznie godzinne szkolenie, które opisałeś w komentarzu?

Negatyw
@Iwona 03.10.2018 08:56

Jaka Ona jest naiwna

anonymous
@Iwona 03.10.2018 08:56

Jedyne co się tu rozwija to rezygnacja i poczucie nadchodzącego końca, a podnoszone są nie kwalifikacje, tylko ciśnienie. Nikt nie myśli o szkoleniach, bo one kosztują, czyli są dziełem szatana. Awanse i podwyżki mają status zjawisk paranormalnych - większość osób nie wierzy w ich istnienie, a jeśli nawet ktoś ich doświadczył, to podwyżka była tej wielkości, że sam nie jest pewien, czy w ogóle miała miejsce, czy to było tylko złudzenie, gra cieni. Motywacja do rozwoju i zaangażowania oscyluje w związku z tym w okolicy zera. Liczy się jeden parametr - ma być tanio. Mimo, że w konkurencji zarabia się 2 albo 3 razy tyle, ciągle uważa się, że ludzie dostają za dużo. Stąd świetny pomysł z Ukraińcami. Panuje głębokie przekonanie, że oni na pewno rozwiną się zawodowo i za minimalną krajową poprowadzą firmę do zwycięstwa.

Ciekawy

A co konkretnie się dzieje? Polska konkurencja zlikwidowana, pełno pracy na wszystkich kontynentach. Skąd tak dużo złych opinii? Są jakieś wyraźne oznaki pogorszenia sytuacji?

Driver
@Ciekawy 01.10.2018 22:49

Z każdym miesiącem wypłata mniejsza. Samochody rozj.... i nikt tego nie naprawia. Na każdym kroku cięcie kosztów i kopanie w(usunięte przez administratora) polskiego pracownika. Ale Rumunów czy Ukraińców ściągają całymi autokarami, łazi to całymi stadami z kąta w kąt po bazie i na nich to pieniądze są ale dać naszym min te 500 więcej to nie.

anonymous
@Driver 02.10.2018 09:14

500 zł ??? Oni 4 zł nie mogą do obiadów dołożyć, żebyśmy nie wyglądali jak bezdomni wspierani przez MOPS z tymi karteczkami po 11 zł, a Ty mówisz o takich kwotach. Przecież to jest hołota, bez żadnej klasy.

Driver
@anonymous 02.10.2018 09:54

O obiadach to już od 5 lat szkoda gadać. Ale jak można nie zapłacić swoim ludziom co od kilku lat jeszcze chcą tu pracować nie dać 30% tego co się wywala na Ukraińców i ta zje.... Aterime to ja kur normalnie nie rozumiem. Takie pier... że to inne koszty to normalnie nóż się w kieszeni otwiera. Niby takie wielkie oszczędności na pracownikach ale polskich. Na resztę można wywalić 3x tyle i to nie ma znaczenia.

mark
@Driver 02.10.2018 22:41

To dlaczego nie pójdziesz do innej pracy? Jak Ci nie pasuje?

anonymous
@mark 03.10.2018 12:02

No właśnie coraz więcej ludzi odchodzi. Chociaż byłoby lepiej, gdyby zamiast nich odeszli tacy, którym zarządzanie pasuje jak świni siodło

Negatyw
@mark 03.10.2018 12:02

To by było pewnie najlepsze rozwiązanie, ale wtedy zieciowie poczuli by się lepiej. Tu chodzi o coś więcej. Od wielu lat w tej Firmie panuje uklad, perfidny układ. gdzie zieciowie obu dyrektorów w państwowej spółce dziedziczą jak w średniowieczu. Gdyby nie to skończyli by pewnie jako referenci, bo taką mają percepcję inteligencję i zdolności. Ta małostkowość, nihilizm doprowadził spółkę na dno. Oni o tym wiedząi dla nich każdy dzień jest ważny. Na tym portalu wylano wiele żalów, pewnie czasami przejaskrawionych ale ci ludzie są tak naprawdę bezradni. Zięciowie dla okariery nawet jak zastaną ministrantami, to i tak to nic nie zmieni. Ich po prostu nikt nie szanuje. Smutne.

anonymous

Dobrze, że nie zarządzają przynajmniej tym sklepikiem w biurowcu. Zamiast obiadów byłaby kanapka z gównem bez chleba.

anonymous

Jakiś czas temu wydawało mi się, że ten zarząd nadaje się jedynie do kierowania burdelem, ale teraz widzę, że nawet to by ich przerosło. Znając ich sposób myślenia przewiduję, że najpierw zwolnili by wszystkie laski i zostawili w ofercie jedynie samogwałt.

farmer z barmer
@anonymous 01.10.2018 09:06

Widać pracujesz w dziale kontraktów, bo inni nigdy nie mieli złudzeń.

Negatyw

Nasi zięciowie mają tylko jeden cel : przetrwać jak najdłużej. Kreatywna księgowość , przesuwanie kosztow pozwala utrzymać się na powierzchni. Niestety ale związki zawodowe zawsze były na pasku Zarządu i nic tu nie pomogą. Zieciowie jednak w końcu będą musieli rozliczyć się z tych wszystkich tzw. zawieszonych kosztów i może ktoś mądry w PGNiG wreszcie zareaguje.

Ktooos taki
@Negatyw 30.09.2018 18:30

Związki zawodowe w geofizyce są niereprezentatywne czyli nic nie mogą uczynić dla pracowników a więc wszystko dla zarządu.wniosek tak że zwiazki zawodowe w tym formacie to czysta fikcja.

anonymous
@Ktooos taki 30.09.2018 20:22

Związki zawodowe ciągle zmagają się z zarządem, ale należy do nich zbyt mały odsetek pracowników. Kiedy robiły pikietę pod biurowcem, to zjawiła się tylko garstka osób. Żeby działały skuteczniej, trzeba je wzmocnić i zapisywać się do nich. Alternatywą jest odejście z firmy, czyli poddanie się bez żadnej walki i pozwolenie, żeby grupa tępych patałachów, przekonanych o własnym geniuszu zniszczyła firmę dającą zatrudnienie kilkuset osobom.

anonymous

Czy naszym rekinom biznesu coś się przypadkiem nie popieprzyło i likwidują nie tą geofizykę co trzeba?

anonymous

Spokojnie. Nasi wybitni menadżerowie zaraz skończą sprawdzać interpunkcję w raportach i zabiorą się za szukanie tańszego papieru toaletowego, więc mamy w perspektywie same mistrzowskie posunięcia, podczas gdy nasza konkurencja traci czas i pieniądze na rozwijanie oprogramowania, inwestycje w nowy sprzęt, budowanie kadry fachowców i tym podobne bzdury.

anonymous

Firma jest tak zarządzana, że można by na jej podstawie nakręcić kolejny odcinek bajki "sąsiedzi". Na końcu dwóch palantów stojących na zliszczach przybija sobie piątkę, bo właśnie udało im się zredukować wszystkie koszty do zera.

Merdas

GT przegrała następny spór w sądzie o nadgodziny, zna ktoś szczegóły?

jaanikt
@Merdas 28.09.2018 08:17

Tak, firma łamała prawo jak zwykle i teraz będzie musiała płacić za 3 lata wstecz. Czyli nic nowego. Zawsze wszystko w sądzie przegrywają. A dalej ludzi oszukują.

anonymous
@jaanikt 28.09.2018 11:02

Na szczęście został opracowany świetny plan awaryjny, którego realizacja pozwoli pokryć wszystkie koszty. Pomysł jest następujący: zatrudniamy na potęgę Ukraińców i zastępujemy nimi kogo się tylko da. Spodziewane zyski z tej operacji są tak duże, że jej pomysłodawcy już wkrótce przestaną wpieprzać żarcie z weków na wczasach i przerzucą się na konserwy z wyższej półki. Haha. A tak poważnie - jak pierdzielę - jak związki nie zaczną działać bardziej zdecydowanie, to te cymbały nas wykończą. Firma jakoś nadal funkcjonuje, bo nie odeszli jeszcze wszyscy fachowcy, ale jest ich coraz mniej i nie mają następców, a problemów jest coraz więcej. Jeszcze trochę to potrwa, a największy kapitał firmy, jakim jest doświadczenie pracowników, zostanie roztrwoniony i jedyne co pozostanie, to zdolności menadżerskie naszej kasty ludzi ze schizofrenią oszczędnoidalną, a wtedy już się nie podniesiemy.

Iwona

@anonymous, zastanawiałeś się kiedyś nad tym, aby przedstawić swoje pomysły na poprawę sytuacji w firmie Geofizyka bezpośrednio szefostwu? Czy raczej prezes firmy nie życzy sobie, aby pracownicy przedstawiali swoje pomysły na ten temat? @Kierowca, nie jestem w żaden sposób powiązana z firmą Geofizyka Toruń. Nie mam wiedzy na temat tego, jak wygląda praca w tej firmie, dlatego na forum aktywnie uczestniczę w dyskusji, abym mogła dowiedzieć się więcej o tym miejscu pracy. @Nick nie nakręcam rozmowy, jak to określiłeś, tylko staram się uzyskać informacje, które będą pomocne dla osób rozważających zatrudnienie w firmie Geofizyka Toruń. Dobrze jest, kiedy potencjalny pracownik ma zobrazowane to, jak wygląda praca w tej firmie i czy przedstawiane warunki odpowiadają jego wymaganiom.

anonymous
@Iwona 26.09.2018 09:31

Sytuacja w firmie wygląda tak, że zarząd widzi tylko procent kosztów jakie generują pracownicy, zapominając całkowicie o tym, że generują oni przy okazji 100% zysków. Dodatkowo uważa się, że: kompetencja i doświadczenie to niepotrzebne przesądy, podczas gdy tak naprawdę nowoczesne zarządzanie polega na zastępowaniu wszystkich tanią siłą roboczą z Donbasu. Przecież to tylko sejsmika - wystarczy, że człowiek umie się podpisać, potrafi chodzić o własnych siłach i nie ma zbyt wygórowanych oczekiwać, a na pewno nada się i po godzinnym przeszkoleniu będzie jechał z koksem jak piec hutniczy. Specjaliści z różnych dziedzin może czasami do czegoś się przydają, ale jest to generalnie hołota, która zamiast skupić się na okazywaniu wdzięczności za to, że ma pracę, ciągle kwęka i kaprysi, w związku z czym stale pozostaje nierozstrzygnięta kwestia, czy oni na pewno są tu potrzebni. Niestety prawda jest taka, że chociaż niektóre stanowiska można obsadzić nawet najgłupszymi zięciami, to na innych potrzebni są ludzie kompetentni, którym trzeba odpowiednio płacić, bo będą ciągle odchodzić, albo będą całkowicie olewać swoje obowiązki i w końcu poziom szerzącego się dziadostwa uniemożliwi realizację dalszych prac.

Zirytowana!!!
@Iwona 26.09.2018 09:31

O pani Iwona wróciła z urlopu bo znowu jest aktywna. No nie absolutnie nie ma nic wspólnego z GT. Tylko zawsze piesze po 8 lub 9 rano czyli gdy tylko odpali komputer przy porannej. I oczywiście troszczy się tylko o innych szukających pracy cytat; "tylko staram się uzyskać informacje, które będą pomocne dla osób rozważających zatrudnienie w firmie Geofizyka Toruń". Tak z dobroci serca. Zuch kobieta!

Negatyw
@Iwona 26.09.2018 09:31

Nie kompromituj się już i przestań zadawać więcej infantylnych pytań, zajmij się czymś pożytecznym. Nauacz się przede wszystkim słuchać.

anonymous

Firma z branży naftowej a daje karteczki na obiad za 11 zł. Niezły obciach. Człowiek zaczyna się już wstydzić idąc do knajpy. A te buraki nawet nie chcą słyszeć o podniesieniu kwoty. Trzeba być naprawdę niezłym bucem bez żadnej klasy, żeby oszczędzać parę złotych na czymś takim.

anonymous

Nie ma na co czekać. Trzeba zapisać się do związków, zrobić porządny strajk i aferę w mediach, bo dalsze zwlekanie może skończyć si tym, że nie będzie już czego ratować.

lord
@anonymous 21.09.2018 15:49

Spokojnie przyjdzie ratunek z PGNiG,a w razie wizji likwidacji GT to mamy już specjalistów w zarządzie.

anonymous
@lord 22.09.2018 09:44

Nie wiem, czy się wyrobią, bo GK ciągle jeszcze w likwidacji.

Związkowiec

Minęły wakacje, zbliża się koniec roku a obiecanych rozmów o podwyżkach nie widać. Może tym razem ZZ zostaną zaproszeni na rozmowy od samego początku, nie tak jak ostatnio tylko posprzątać. Zresztą nie ma tu o czym rozmawiać, to się pracownikom należy. W innych szanujących się firmach już przymierzają się do następnych podwyżek, bo tegoroczne już dawno za nimi. Kto wybierał taki zarząd NSZZ ? Dlaczego boją się prezesów? Przecież są dowody na to, że firma jest źle zarządzana, cierpią na tym pracownicy i Zarząd Spółki może mieć poważne problemy, nawet PGNIG nic nie pomoże. Wkrótce mamy wybory do Rady Pracowników i zastanówcie się dobrze w którym polu postawić krzyżyk. Może w nowej ostatniej rubryce "likwidacja Rady Pracowników". Jak będą kandydaci należący do zakładowej solidarności to pozostaje tylko ta ostatnia rubryka, bo to będą niestety ostatnie wybory w GT patrząc na to jak działają związki w Geofizyce. Do roboty Panie I Panowie związkowcy byśmy zmienili o Was zdanie. Nie dajcie się wykiwać przez Zarząd. To oni powinni się bać o swoje stołki a nie silna załoga.

Negatyw

Jakiś czas temu przedstawiłem na tym forum bardzo skrótowo zadziwiającą ścieżkę kariery obu zięciów. Do tej pory wymieniono Zarządy we wszystkich Spółkach zależnych w PGNiG, oczywiście oprócz GT. Zadziwiające jest to , że Zarząd PGNiG do tej pory nie zauważył naszych orłów. Należałoby zadać pytanie na czym polega fenomen zięciów, skoro Spółka powoli tonie. Oczywiście Iwona, to ktoś z zarządu lub osoba na ich pasku

Nick
@Negatyw 20.09.2018 07:21

Iwona to pracownik gowork nakręcający rozmowę dyskusję : )

Kierowca
@Negatyw 20.09.2018 07:21

Odpowiedź na potanie jest prosta. Cały femomen pozostania najlepszych prezesów na stanowiskach polega na tym, że sprytni zięciowie oraz główny księgowyowy przeszli z PO do Pis-u. Po za tym warszawce nie przeszkadzają odsyłane przez nadgorliwych panów pieniądze z zyzków

anonymous

Pracownicy powinni masowo zapisywać się do związków zawodowych, żeby te mogły rozmawiać z zarządem z pozycji silnego reprezentanta załogi. To chyba jedyna deska ratunku i warto ją chwycić, bo szkoda firmy zatrudniające kilkaset osób.

Zostaw opinię o Geofizyka Toruń Sp zoo - Toruń

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo