Geofizyka Toruń Sp zoo

Adres: Chrobrego 50, 87-100 Toruń

NIP: 8792046601 KRS: 0000425970

Geofizyka Toruń Sp zoo
3 1180 6 1

Opinie o Geofizyka Toruń Sp zoo

rem

(usunięte przez administratora) Kiedyś defenderem przelatywałem to w locie ale Rysiu Nowowiejski mnie zwolnił !!!

Kierownik
@rem 19.01.2019 17:00

Śrem :) Aj działo się...

Byłypracownik

Witam czy ktoś może ma jakąś informacje na temat Nakazu z PIP-u o wypłacaniu pieniędzy za nieprawidłowe naliczanie nadgodzin pracownikom z grup sejsmicznych? Doszły mnie słuchy że coś takiego jest ale nie mam żadnych konkretów może ktoś coś wie?

dfg
@Byłypracownik 07.01.2019 18:53

Jeśli godziny zostały oddane jako wolne w ramach rozliczenia "harmonogramu dwunastogodzinnego", czyli równoważnego czasu pracy, to nie masz prawa do dopłat. Zawsze możesz zadzwonić do pracodawcy. Z tego co mi wiadomo, to beneficjentom wyroku sądowego - wypłacono.

IO

Cześć, na jakie zarobki można liczyć jako Inżynier Operator w BGW? System pracy 2/2? Jak atmosfera w pracy?

reg
@IO 04.01.2019 00:16

Przeczytaj sobie kilka komentarzy i uwierz 95% prawdziwych negatywnych postów nie napawa by w tej firmie się zatrudnić.Lepiej sobie odśpiewaj starą pieśń błagalną.....Od głodu,chłodu,ognia,wojny i pracy w geofizyce toruń zachowaj Nas Panie.

nic to
@IO 04.01.2019 00:16

czlowieku kto mial odrobine honoru i ambicji dawno olal ta firme,reszte niepokornych usunieto wszechobecnym mobbingiem.Firma rzadza bezwzgledni autokraci w oparciu wiernopoddanczy system kadry zarzadzajacej na wszystkich szczeblach.

IO
@IO 04.01.2019 00:16

A możecie coś powiedzieć o systemie pracy? Jaki pieniążki można dostać na początek, jakie umowy? Nie ma chyba firmy z grupy PGNIG w której ludzie by nie narzekali ...

IO
@IO 04.01.2019 15:45

Można się tam czegoś nauczyć?

Montezuma
@nic to 04.01.2019 14:16

Trafione w sedno. Na każdym szczeblu zarządzającym niestety pracują giermkowie, którzy robią wszystko pod dyktando swoich guru. Nawet jeśli wiedza, że nie mają racji to i tak zrobią wszystko żeby zachować swój (usunięte przez administratora) stołek. (usunięte przez administratora)

Maciej
@nic to 04.01.2019 14:16

W swoim wpisie zarzuciłeś firmie Geofizyka Toruń poważne przestępstwo, jakim jest mobbing. Tego typu oskarżenia nie powinny pozostać nieuzasadnione, dlatego zachęcam Cię, abyś podał konkretne przykłady sytuacji, których doświadczyłeś w tym miejscu pracy potwierdzających Twój wpis. Zachęcam.

Henioslaa

Po tak długim okresie pracy w kraju i za granicą. Olali nas. Mówię za większość. Tak się nie robi. Brak przedłużenie umów . To nie fair.

Bolek
@Henioslaa 03.01.2019 15:47

Ha ha haaaa

Tomek.

Mieciu. Wszystkiego naj naj z okazji imienin. Życzę.

Henioslaa

Szanuję tam parę osób bardzo. Pana M mojego kier. transportu. Pana L. Kierownika grupy (pseudonim) i Pana CH(pseudonim) Pana A. Pozdrawiam Piotra, Jamnika , Adama i wszystkich znajomych. Oczywiście Panią Iwonkę i Elę. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

Wali 10

Witam . Jak wszyscy chyba zadowoleni przed świętami . Zwłaszcza Ci co dostali tel z kadr i usłyszeli niestety nie przedłużamy Panu umowy ...... dla wszystkich zainteresowanych niech was Bóg broni żeby się przyjmować do GT . Firma bogata ale mało płaci (po przeliczeniu wszystkich kosztów ludzie w biedronka zarabiają o wiele lepiej ) , obiecuję niwiadomo co a na posiłek pracowniczy przeznacza aż 11 zł , i można wymieniać jeszcze wiele wiele negatywów.

Bimber
@Wali 10 22.12.2018 09:56

Kilka lat temu też dostałem taki telefon i wyszło mi to na dobre... i wcale swieta nie były smutne. Podziwiać tylko jakim sk... trzeba być żeby zwolnić człowieka przed świętami. Wspomnicie moje słowo. Wyjdzie to Wam na lepsze.

reg

Ten temat Wolin to podobno robimy w tej mniej opłacalnej części,bo nasi mądro głowi nieudacznicy kadry menadżerskiej przegrali prace na morzu.Cóż widać,że już zadowalają ich ochłapy z Pańskiego stołu.

Rozumny ;)
@reg 19.12.2018 12:57

widać, że Firmy Światowe - kanadyjskie CEP (nie rozdające tematów z klucza wyboru poprawności państwowego PGNiG i Orlen) stawiają na konkretne doswiadczenie maluteńkich, nierodzinnych, nienadmuchanych przerostem zbędnych biurowych trolli i dogadują się z merytorycznymi gośćmi z Pro-GK. Obserwuję progres Pro-GK na Linkedin, odkąd pogoniliśmy GK i zdumiewa mnie pozytywnie ich rozwój i nowe przedstawicielstwa (teraz otworzyli się w Omanie). Gdzie są chłopcy z naszego PR, inwestycji i menadżerki ? ;)

Pracownik.

A co z ,, Barbórką,, w tym roku. Kiedy będzie wypłacana ? Wie ktoś?

abc
@Pracownik. 30.11.2018 16:08

Barborka dopiro czwartego, a ty taki nerwowy. Do pirwszego brakło?

Xxx
@Pracownik. 30.11.2018 16:08

Na swiętego dygdy co go nie ma nigdy

Maciej
@Xxx 05.12.2018 10:12

Możecie napisać, jakiego rzędu jest to kwota, którą ma wypłacić firma Geofizyka Toruń? Czy poza tym dodatkiem jest jeszcze jakiś dodatek świąteczny? Zbliżają się święta Bożego Narodzenia ciekawi mnie, czy firma w Wigilię normalnie funkcjonuje, czy pracownicy mają wolne? Będę wdzięczny za informację na ten temat.

Ktosiek

Witam. Kiedy zaczną wypłacać wyrównania odnośnie nakazu PIP? Wie ktoś ?

Mil

Gdzie tetaz GT pracuje? Są jakieś tematy w Polsce?

nick

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zejść ze stanowiska

Iwona

@nikt, zarzuciłeś firmie Geofizyka Toruń poważne przestępstwo, jakim jest mobbing. Z racji tego, że wypowiadamy się na forum publicznym to muszę Cie zapytać, czy na pewno to zjawisko występuje w firmie? Możesz przedstawić przykłady, które potwierdzą to, co napisałeś w swoim komentarzu? @anonymous, jak uważasz, są szansę na to, aby w przyszłości nastąpiły zmiany, które zmienią politykę firmy Geofizyka Toruń w tym zakresie?

anonymous
@Iwona 18.09.2018 09:34

Szansa jest. Wystarczy zmienić ludzi, którzy taką politykę kreują. Potrzebny jest dobry menadżer z planem, a nie koleś z zaburzeniami obsesyjno-kompulsywnymi na punkcie cięcia kosztów.

Senior
@Iwona 18.09.2018 09:34

Mobing to jest dopiero na grupie sejsmicznej Pl 157 Lubaczów u kierownika (usunięte przez administratora) ale nikt nie wezmie sie za niego zeby przestał tak traktowac ludzi jak śmieci .Bo najwazniejsze są zyski firmy a nie pracownicy...

Maciej

Domyślam się, że możesz być zdenerwowany i rozżalony opisanymi przez Ciebie sytuacjami, jednak proszę, abyś na przyszłość cenzurował wulgarne słowa. Wracając do tego, co napisałeś, to zjawisko mobbingu to poważny zarzut względem firmy Geofizyka Toruń. Jeżeli rzeczywiście masz potwierdzone informacje na ten temat, to zachęcam, abyś skorzystał z nowej funkcji na forum, dzięki której możesz zgłosić i potwierdzić, że rzeczywiście to zjawisko tam występuje.

Nikt
@Maciej 10.11.2018 17:39

Występuje występuje, kto pracuje kilka lat to zna to doskonałe! Ile razy pracownicy byli zastraszani że umowy nie zostaną przedłużone i nie będzie dla nich pracy jak nie zostaną dłużej na grupie co oczywiście się zwyczajnie nie opłaca bo nadgodziny są gow.. warte. A ile to razy przelozeni mścili się na pracownikach jeżeli ten próbował się postawić przeciw głupim pomysłom kadry?! Człowiek myślący który ma swoje zdanie w tej firmie jest traktowany gorzej niż bezpański pies.

Maciej
@Nikt 14.11.2018 19:01

Jeżeli jesteś kolejną osobą, która potwierdza fakt, że w firmie Geofizyka Toruń stosowany jest mobbing wobec pracowników to tak samo, jak w poprzednim komentarzu zachęcam, aby przedstawić to poprzez odpowiednie argumenty wykorzystując nową funkcję na forum gowork.pl. Przedstawione przez Ciebie zjawisko jest bardzo niepokojące i należy z nim walczyć, aby na przyszłość wyeliminować podobne przypadki.

Kadrzyca
@Iwona 18.09.2018 09:34

Pani Iwono! Zjawisko mobbingu było i jest powszechne w firmach bez względu na ich własność. W firmach prywatnych, gdzie pracodawca bezpośrednio ponosi straty materialne (gorsza wydajność pracy, błędy) i ludzkie (odejścia często lepszych, bardziej kompetentnych pracowników), mobbing jest eliminowany i "ścigany" przez samego pracodawcę bo przecież i on ponosi konsekwencje gorzej (organizacyjnie i finansowo) funkcjonującej firmy. Zupełnie inaczej wygląda to w przypadku spółek ze 100% udziałem skarbu państwa, kiedyś zwanymi "zakładami państwowymi". Kto i jak nimi "zarządzał za komuny" nie ma sensu się rozpisywać. Najgorsze, że w przypadku PGNiG-u niewiele na tym polu się zmieniło :-) a Toruńska Geofizyka jak w soczewce odbija wszystkie najbardziej destrukcyjne ekonomicznie i politycznie "przemiany" i "zmiany", wprowadzane przez kolejne pookrągłowe rządy (bardzo świadomie i w wyznaczonym kierunku). Nie trzeba rozwodzić się na temat wszystkich możliwych przypadków, które powodowały i powodują, iż w GT również kodeksowe przepisy mające ukrócić mobbing są praktycznie martwymi przepisami. Wystarczy ograniczyć się wyłącznie do odpowiedzi na pytania: jak są powoływane i oceniane zarządy spółki? jak i kiedy są odwoływane? jaką odpowiedzialność ponoszą? jak i w czyim "interesie" funkcjonują związki zawodowe? i.... i..... i..... tak by można bez końca po wgłębieniu się w odpowiedzi zrozumieć, że "ofiara" jest bez szans z przestępcą (póki to on jest powołany tego prawa... strzec!). A na koniec pragnę dodać jeszcze jedną fundamentalną dla sprawy mobbingu kwestię. Lata całe oficjalnie firmowane i powiększane "bezrobocie" było dla rządzących cudownym "mobberem" powodującym, iż pracownik dla zachowania pracy "zgadzał się" na łamanie i jego praw wynikających z KP jak i jego zasad moralnych. Teraz nastąpiła dobra zmiana i takim "mobberem" są ponoć tabuny chętnych do pracy obcokrajowców. Ja sądzę, że niestety głównym mobberem są trzymające się swoich korytek rządzące nami "elity" i nie mająca nic wspólnego z interesem narodowym gospodarka i polityka. I tyle.

Maciej
@Kadrzyca 26.11.2018 19:39

Dlatego właśnie forum gowork.pl od niedawna daje możliwość pracownikom, którzy doświadczyli mobbingu w danym miejscu pracy, do zgłoszenia tego faktu i odpowiedniego uargumentowania konkretnymi przykładami. Jest to zjawisko, z którym należy walczyć i eliminować z życia firm działających w naszym kraju. Jeżeli rzeczywiście masz wiedzę na ten temat i potwierdzone informacje to zachęcam do skorzystania z tej opcji. Odbiegając od tematu mobbingu - ciekawi mnie, jak obecnie wygląda sytuacja kadrowa w firmie Geofizyka Toruń? Są braki w kadrze pracowniczej?

Kadrzyca
@Maciej 27.11.2018 08:45

Mogę wiedzieć dlaczego mój komentarz sprzed 6 godzin o takiej samej treści po prostu "zniknął"? Macieju, czy aby nie jesteś jak "pani Iwona" moderatorem czyli przedstawicielem gowork?

Thor
@Maciej 27.11.2018 08:45

Ludzi brakuje na wielu stanowiskach. Nie tylko wśród pracowników polowych (fizycznych) ale wśród kadry inżynierskiej jak i kierowniczej. Są osoby w firmie, które mają urlopy zaległe sprzed 2,3 lat i po np 500 nadgodzin. A zatrudniani Ukraińcy pozorują tylko pracę i wykazują brak zainteresowania i zaangażowania.

Negatyw

Od jakiegoś czasu na tym forum podnoszony jest problem (usunięte przez administratora) w GT. Bardzo trafny post Kadrzycy został b. szybko usunięty.Potwierdza to tylko fakt,że w tej Firmie nie dzieje się najlepiej i coś jest na rzeczy. Ja jednak wcześniej kilkakrotnie pisałem o równie paskudnym zjawisku tj. o Nepotyzmie, który toczy GT od wielu lat. W Państwowej spółce prezesi dziedziczą jak w średniowieczu......

Nowy

Cześć mam pytanko. Czy osoby które tu piszą są Geofizykami z wykształcenia? Rozmawiałem swego czasu z ludźmi z branży i chwalili sobie prace w GT. Jak czytam te komentarze to dochodzę do wniosku, że kłamali?

mikesh
@Nowy 21.10.2018 19:17

Chyba masz rację. Jak wszędzie jedni są zadowoleni inni nie, życie. Nihil novi. Ci co nie skosztowali życia na bezrobociu, za marną stawkę gwarantowaną minimalna są najgłośniejsi. Czy może w GT być lepiej? Zapewne tak ale trzeba mieć na uwadze efekty pracy, i tyle. Ja nie narzekam.

Pozytyw
@Nowy 21.10.2018 19:17

Swego czasu (kilkanaście lat temu) ludzie rzeczywiście chwalili sobie pracę w GT. Obecnie nie znam nikogo, kto uważa, że jest dobrze, a większość sądzi, że firma zniknie za parę lat. Generalnie jest tak jak pisze Mikesh - gorszą alternatywą od GT zaczyna być już tylko bezrobocie. To wiele mówi o zarządzie.

Maciej
@Pozytyw 21.10.2018 20:37

Jak myślisz, dlaczego ludzie uważają, że firma Geofizyka Toruń może za kilka lat zniknąć? Są jakieś zapowiedzi, aby rzeczywiście mogło tak być? Czy są to tylko pesymistyczne spojrzenia na całokształt obecnej sytuacji? Jeżeli możesz, to wyjaśnij, dlaczego tak jest.

anonymous
@Maciej 22.10.2018 13:30

Ludzie tak uważają, ponieważ czują się tak, jakby pracowali przy kręceniu filmu dla dorosłych. Ktoś ich ciągle (usunięte przez administratora) a satysfakcja z pracy jest raczej pozorna. Wierzą w nią tylko Ci, którzy patrzą na wszystko z zewnątrz, siedząc wygodnie na fotelach, w zaciszu swoich gabinetów.

Negatyw
@Maciej 22.10.2018 13:30

Odpowiadajac na twoje prowokacyjne pytanie, całokształtem, obecnej sytuacji jest to, że GT nie potrafi odnaleźć się na tym rynku. Gdyby nie kroplówka z PGNiG, podzielilibysmy los Krakowa Zresztą właścicielowi nie jest na rękę ,, dobijać swojego pupila" choc pewnie odbija mu się czkawkąGT nie przedstawia obecnie żadnej wartości i walczy tylko o przetrwanie. Ktoś powie, że teraz taki jest rynek, ale to jest nieprawda. Ci dwaj namaszczeni chłopcy nie znają reguł rynku, brak im wiedzy, doświadczenia i ... Odwagi. Kto i kiedy miał ich tego nauczyć??

Nowy
@Nowy 21.10.2018 19:17

Możecie mi powiedzieć czy wszyscy mają źle w Geofizyce Toruń? Czy jakaś pewna grupa ludzi ma lepiej?

Maciej
@Negatyw 22.10.2018 19:39

Myślisz, że są jeszcze szansę, aby odwrócić sytuację, w której obecnie znalazła się firma Geofizyka Toruń? Twoim zdaniem, jakie decyzje powinny zapaść, aby wszystko wróciło do normy? Podziel się z nami tym, jak to wszystko widzisz.

Negatyw
@Maciej 29.10.2018 13:34

Maciej, Iwona, czy kto tam jeszcze, smutni naganiacze na usługach zarządu, nic nie wróci do normy, bo popsuliście, rozmontowaliscie tą Formę. Zniszczyliście jej jakość i pozycję na rynku. Tego już się nie da odbudować. Smutne ale niestety prawdziwe.

Quicknick
@Negatyw 29.10.2018 20:53

Da się tylko zarząd trzeba zmienić!

Maciej
@Negatyw 29.10.2018 20:53

Nie wiem, dlaczego sugerujesz, że mam aż taki wpływ na zarządzenie firmą Geofizyka Toruń. Otóż chciałbym sprecyzować, że nie jestem pracownikiem tej firmy. Gdybym tam pracował, to nie musiałbym zadawać pytań, które zadaję, ponieważ znałbym na nie odpowiedź. Warto w wątku dodawać najświeższe informacje oraz opinie o danym miejscu pracy, gdyż pomaga to osobom, które w przyszłości chciałyby pracować w tym miejscu.

Negatyw
@Maciej 04.11.2018 14:24

Gdybyś przeczytał że zrozumieniem i z uwagą poniższe posty, wiedziałbyś na czym polega problem i patologia w GT. Naiwne podkręcanie tematu niczemu nie służy.

Kadrzyca
@Maciej 04.11.2018 14:24

I tutaj powinieneś Macieju napisać CZYIM pracownikiem jesteś :-) Nie powodowałbyś niepotrzebnej irytacji próbujących przecież podawać jak najbardziej "świeże" informacje oraz opinie o GT.

nicniewiem

Po skandalu ze złym rozliczaniem nadgodzin, co wykazała kontrola PIP i nakazała wyrównać pracownikom za 3 lata wstecz, mamy nowy skandal. Otóż firma wpisuje pracownikom bez ich zgody wiedzy i podpisu urlop wypoczynkowy oraz bezpłatny w harmonogram pracy. To jest dopiero skandal! Ciekawe gdzie są te kartki urlopowe z podpisami pracowników. Wszystkie dziwnie zaginęły w tajemniczych okolicznościach. Teraz ekonomiści(stki) na grupach będą podtykać "zaległe" karteczki do podpisania. Stara praktyka w tej firmie. Ciekawe co na to Maciej i Iwona?

Kadrzyca
@nicniewiem 26.11.2018 10:32

Moje drogie koleżanki i koledzy z Geofizyki! Nie wiem ilu z tych, których znałam i z którymi pracowałam jeszcze nadal związanych jest zawodowo z GT; nie wiem o ilu i jakiej "jakości" pracowników GT powiększyła "zasoby ludzkie" ale... i kiedyś i dzisiaj widać wyraźnie jak bardzo wielu z nas zupełnie nie rozumiało i nadal nie rozumie: co, dlaczego i z jakim skutkiem wokół nas się dzieje. Receptą na to jest najpierw zrozumieć rzeczywistość no i poszukać w swoim myśleniu i działaniu błądów powodujących, iż taplamy się wszyscy w coraz większym (usunięte przez administratora) zamiast dobrobytu, który wydawał się nam tak łatwo osiągalny jak tylko uzyskamy "wolność". Na dobry początek proponuję wszystkim tutaj się produkującym poszukać na (usunięte przez administratora) programów: z panem Krzysztofem Karoniem (to szczególnie dla młodszych pracowników), panem Wojciechem Sumlińskim, oraz przedstawicielami nowych, autentycznych elit intelektualnych prezentowanych nie w publicznej TV, a internetowych niezależnych telewizjach takich jak: Media Narodowe czy w wRealu24 . Reasumując, to bez wspólnej wiedzy i optyki na rzeczywistość która nas otacza, NIE jesteśmy w stanie nic zmienić, a wszyscy zmierzamy wyraźnie do bardzo smutnego końca... Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Wujek samo zlo

Olac robotę na parę dni i tyle zarząd i kierownicy niech zapieprzaja w polu

nick
@Wujek samo zlo 12.11.2018 19:53

dokładnie. tu bez strajku już nic nie pomoże. trzeba wreszcie porządne związki zrobić.

Cr7
@nick 13.11.2018 08:58

W tej firmie nigdy pracownicy nie trzymali się razem a jak próbowali to Toruń rozwalał grupę i mieszał ludźmi. Szwagry podpierdalacze też się do tego przyczyniają... Nie ma tu z kim się postawić. Zostaje tylko olac to i szukać pracy gdzie ktoś pracownika doceni. Niech Ukraina przejmuje wszystko.

Wow
@Cr7 14.11.2018 19:25

Bardzo dobry komentarz... Trafiony w sedno..

Cr7

To musi w końcu pierd....ć bo tak nie da się w tych czasach prowadzić tak wielkiej firmy. Dla firmy skarbem powinna być załoga ale nie w GT. Tu załoga jest złem koniecznym i mięsem armatnim. Stawki minimalne niczym kroplówka aby tylko trzymać przy zyciu ale przez nieudolne zarządzanie i głupie decyzję traci się miliony rocznie

Swietonarodowe

Powiem tak- i dodam, że jest to subiektywna opinia. Nie słyszałem nigdy o mobbingu, ale o donosicielstwie jak najbardziej. Niektórzy pracownicy (nie będę wymieniac bo Rodo obowiazuje) trzymają z kadrą kierowniczą i dyrektorską, zdają całą relacje. Nie wspomnę już o przygotowaniu i kompetencji niektórych pracowników do pełnienia swojego stanowiska....Donoszenie i traktowanie pracowników jak napisano poniżej jest walką o przetrwanie tych, którzy nie poradzą sobie na rynku pracy gdyby przyszło im odejść. Dlatego walczą tyle ile mogą. Nie mam im tego za zle,ale prędzej, czy później i tak i na nich przyjdzie czas.

były

Pytanie z innej beczki , gdzie teraz są tematy i do kiedy ?

Harry
@były 06.11.2018 18:51

Słyszałem, że w Indiach są. Najlepsi synowie GT pojechali tam z misją opanowania rynku. Podobno tak oczarowali hindusów, że dostali honorowe obywatelstwo i zapas curry na 100 lat.

anonymous
@Harry 06.11.2018 19:59

Tak, pojechały dwa asy z całą kupą klasy. Jeden bajkopisarz, który mówi głównie o sobie i drugi koleś, który umiejętności interpersonalnych uczył się z kabaretu Dudka, ze skeczu o hydrauliku.

Herharz

Jaki pan taki kram...

Kopalniok

A niezatapialny Arek smutny jeszcze pracuje? Nadworny donosiciel?

Ale
@Kopalniok 12.10.2018 16:55

Doniósł coś na ciebie? Opowiedz o tym

Kopalniok
@Ale 12.10.2018 18:23

Prawie wszyscy co zostali w tym tworze to donosiciele i nieudacznicy. Ale to oczywiście moja subiektywna opinia. Ale za takie grosze to tylko pracują zapierdziali pracownicy co boją się zmienić pracy. Mądrzy to pracują już w konkurencji i biją kasę...

Ktooos taki
@Kopalniok 12.10.2018 16:55

Arus musi zapracować na alimenty.

Ale
@Kopalniok 18.10.2018 22:11

Pytałem czy doniósł coś na ciebie albo na kogoś? Czy ot tak nazywasz kogoś donosicielem na publicznym forum nie mając dowodów?

Bimber
@Ale 19.10.2018 11:53

Ale ale o kogo chodzi? Jesteś w stanie stwierdzić?

Ala
@Bimber 20.10.2018 10:48

Nie trzeba byc ponadprzeciętne inteligentnym aby to stwierdzić

Iwona

@anonymous, zauważyłeś, że w ostatnim czasie firma Geofizyka Toruń zatrudnia coraz więcej pracowników z Ukrainy? Jak sądzisz, jak wpłynie to na jakość pracy w tej firmie?

Cr7
@Iwona 16.10.2018 08:20

Jaka jakość? Teraz polscy pracownicy mają w(usunięte przez administratora) jakość a ukraincy tym bardziej. Od kilku lat to już nie jest rozwój a cofanie się w rozwoju. A teraz znów pensje w dół bo doszedł kolejny dzień wolnego.

Zorientowany
@Cr7 16.10.2018 11:42

Jakość taka że ponownie robią projekt koło Chełmna bo spartolili to co robili na wiosnę

Pepsi
@Iwona 16.10.2018 08:20

Jakość pracy zdecydowanie się poprawi, a firma rozwinie się w takim tempie, że to zjawisko będzie przypominało raczej wybuch supernowej niż niezwykle wyrafinowany model biznesowy, którym w rzeczywistości będzie. A poza tym uważam, że mamy świetny zarząd, wybitnego prezesa, a ludziom żyje się coraz lepiej :)

Ciekawy
@Zorientowany 16.10.2018 20:14

Jak to możliwe? Nie było nadzoru od klienta?

Negatyw
@Iwona 16.10.2018 08:20

Jestem zszokowany, od jakiegoś czasu próbuje wywołać dyskusje na temat tego jaka patologia istnieje w GT. Jak w średniowieczu zięciowie byłych dyrektorów, dziedziczą w państwowej spółce i co na to PGNiG? Perfidne układy, protekcjonizm i nic, tak jakby reszta się z tym zgodziła, czyżby za przysłowiową miskę ryżu. Czy zapomnieliście, kto zarządza państwową spółką? Skąd te wspaniałe kariery? Dzisiaj należy spytać jakie są efekty? W którym miejscu jest spółką i dlaczego w takim kraju jak Polska, w państwowej spółce mogło dojść do takiej patologii?? I ta żałosna Iwona...

Teo
@Zorientowany 16.10.2018 20:14

Nie spartolili, wrócili dlatego że za dużo rolników wcześniej wyjeżdżalo i nie dało się sprawnie robić

Pozytyw
@Teo 18.10.2018 16:34

Spartolili, bo wysłali za mało ludzi, a do tego głównie niedoświadczonych Ukraińców. Spokojnie można to było skończyć miesiąc wcześniej, ale takie są efekty "oszczędzania" genialnych strategów.

anonymous
@Iwona 16.10.2018 08:20

Jeśli chodzi o jakość pracy z ukraińską ekipą to przypomina mi się hasło - jeżeli uważasz, że fachowiec jest za drogi, to zatrudnij amatora i wtedy zobaczysz. Polityka oszczędzania na pracownikach może by się sprawdziła w przypadku butiku z używanymi ciuchami. Można w ten sposób działać w biznesie gdzie fachowcy nie są niezbędni, a każdego człowieka łatwo zastąpić. W tej branży powinno się stosować trochę inne kryteria. Niestety firmą kierują ludzie o formacie umysłowym kmiota, więc nie ma sensu liczyć na jakieś zrozumienie i chyba na dłuższą metę nic z tego nie będzie.

Cr7
@anonymous 20.10.2018 09:15

Dokładnie! Oszczędności ale nie w tym miejscu! Pierwsi Ukraińcy pojawili się na grupie Jarocin co zaowocowało wydłużeniem tematu o 3 miesiące.

Badanie Satysfakcji Pracownika

Pamiętajcie o wypełnianiu ankiety dotyczącej opinii na temat firmy. Może chociaż w taki sposób gdzieś wyżej dotrze informacja co się tutaj wyprawia.

Pepsi

Problemem nie jest zarządzanie, tylko niska wydajność. Kiedyś na Sachalinie pracowało się tak intensywnie, że rozgrzany wysiłkiem geofizyk i procesory stacji roboczej wytapiały w lodowcu tunel na 20 metrów i klient musiał opuszczać się na linie, żeby obejrzeć dane. Przerwy na posiłki były tak któtkie, że nie było czasu nakładać ich na talerz - - kucharka rzucała nimi po prostu w twarz. Trzeba było przełknąć to co się złapało w locie i biec dalej do pracy, a jedynym sposobem, żeby mieć zmiennika było wyszkolenie sobie niedźwiedzi polarnych, które i tak padały po 2 tygodniach z wycieńczenia, bo nie wytrzymywały tempa. W dodatku człowiek nie robił tego wszystkiego dla pieniędzy, tylko po to, żeby po powrocie do domu móc każdego dnia patrzeć w lustro i mówić sobie "jesteś zwycięzcą". Te czasy niestety minęły. Teraz, kiedy patrzę na pracowników i ich kwilenie o podwyżkę, mam ochotę ścisnąć ich za te zuchwałe twarze tak mocno, że umrą.

Stachanow
@Pepsi 10.10.2018 10:29

Wot gieroj charoszej sowietsko-polskoj raboty.Slawa i chwala gerojskomu zeciowi.Wstretitie cholotu tak sie rabotajet.!!!!!

DWS
@Pepsi 10.10.2018 10:29

Oklaski dla fantazji. O ile kiedyś GK "pożyczyła" na Jamał ( to nie ta Syberia o której piszesz) sprzęt z niewielką obsadą nadzorców, ale dobrze jak na owe czasy opłacanych, to o Sachalinie jakoś "tichońko". Zechciej odświeżyć pamięć, kiedy poza twą czasoprzestrzenią wyobraźni heroicznej owe wydarzenia miały miejsce.

Pepsi
@DWS 11.10.2018 22:39

Pracować w GT i nie wiedzieć nic o Sachalinie, to jak mieszkać w Afryce i pytać co to murzyn. Ale dobrze, odpowiem kiedy to było. To było w czasach, kiedy zagraniczne kontrakty obsługiwali ludzie o umysłach tak przenikliwych jak bomba neutronowa (np. wyżej podpisany). Ja nigdy nie potrzebowałem podwyżek, szkoleń i innych apanaży, a i bez tlenu pewnie też nieźle bym sobie poradził. Hipotermia była moim chlebem codziennym, a towarem eksportowym profesjonalizm. Nikt mnie nie niańczył kiedy musiałem odlać się podczas zamieci śnieżnej przy minus 40 stopniach, podczas gdy cała okoliczna, wygłodniała fauna próbowała odgryźć mi jaja. To tylko wzmagało mój zapał do wydajniejsze pracy. Stąd płynie jeden wniosek - żeby rozwiązać wszystkie problemy GT, należy mnie wielokrotnie sklonować i zastąpić tymi klonami każdego marudera.

lord
@Pepsi 13.10.2018 00:16

Ale,prowokujesz z tym Sachalinem.Piszesz o nim jak byłbyś pracownikiem jednego z wielu tam znajdujących się gułagów.I takich jak ty to po sklonowaniu od razu by trzeba było unicestwić.

coca-cola
@lord 13.10.2018 09:59

Rzeczywiście jak się czyta tą wypowiedz Pepsi,to trąca Aleksandrem Sołżenicynem.Myślę,że jego przeżycia z Sachalina można zatytułować jako''Opowieść geofizycznego zesłańca''.

anonim

(usunięte przez administratora)

Cr7

Kto był na Śremie to wie :)

Jerzy

A mnie się w tej firmie podoba. Mam fajną służbową furę, zarabiam kupę kasy i jedyne co muszę robić, to udawać, że się znam na swojej pracy.

Nick
@Jerzy 10.10.2018 09:35

Już niedługo tylko tacy zostaną :)

nikt

firma dno!!! pani iwono na temat mobbingu powiem tak jest to na porzadku dziennym...wychodzi pan (usunięte przez administratora). i jeden i drugi scigaja sie ktory glupszy pomysł wymysli bardziej beznadziejny. pracownicy sa wyzywani bo jak to nazwac gdy ktos zwraca uwage przelozonemu ze wymaga pewnych rzeczy ktorych sam nieprzestrzega a ten w odpowiedzi do niego ze go zaraz(usunięte przez administratora)..chcesz wolne to zaraz pytanie a gdzie zalacznik (flaszka) bo bez tego ani rusz tam...warunki pogodowe zmienne wiatr wieje niebezpiecznie jest ale jest tak jak niewejdziesz i niezrobisz to wylot z roboty albo labo ale jak cie zabije to zrobia ze nikt niekazal wchodzic wszedl sam na wlasna odpowiedzialnosc....tak traktuja polakow. ukraincy ok rozwali auto jest ok polak rozwali do zwolniena lub odrazu kurwowani.... go i jedziemy dalej po nim. I takie rzeczy za jakie pieniadze??????

anonymous

Ta bezmyślność i upór z jakim oszczędza się na ludziach jest zadziwiająca. Pomijam już nawet fakt, że nawet na najprostszych stanowiskach doświadczenie i zgranie załogi powoduje, że realizacja prac przebiega 2 razy szybciej. Ale utrata fachowców takich jak sejsmolog, geofizyk, geodeta elektronik itp. oznacza utratę ludzi, których odpowiednie wyszkolenie zajmuje czasem kilka lat. Pracując na swoich stanowiskach muszą nauczyć się różnego rodzaju specjalistycznego i skomplikowanego oprogramowania w stopniu biegłym, żeby skutecznie i szybko rozwiązywać problemy, bo działa się ciągle pod presją czasu. Tego nie da się nauczyć w miesiąc. Taki człowiek jest praktycznie nie do zastąpienia, bo żaden fachowiec z innej firmy nie przyjdzie na jego miejsce. W konkurencji zarabiają po 3, czasem 4 razy tyle. Zatem jedynym wyjściem żeby tu byli fachowcy jest zrobienie wszystkiego, żeby zatrzymać obecnych. W sytuacji tak dużego niezadowolenia wśród ludzi i faktu że ostatnio ciągle ktoś się zwalnia, normalny zarząd powinien bez namysłu dać po 10, czy 20 procent podwyżki i jeszcze cieszyć się, że ma taką tanią siłę roboczą. Czy ci ludzie naprawdę chodzą ciągle naćpani, że tego nie widzą?

Negatyw
@anonymous 05.10.2018 12:47

Sorry anonymous, przeczytaj moje poprzednie posty, im nigdy nie zależało na wykształconej kadrze, oni uważali, że technik ( nie obrażając techników) zrobi to samo dwa razy taniej. Kiedyś jak jeszcze ci chłopcy niewiele znaczyli, rzeczywiście stawiano na rozwój, kadra miała być nasza siłą. Małostkowość, krótkowzroczność i obsesyjna oszczędność doprowadziła do tego, że GT, jako Firma znana w świecie przestała istnieć. Przegrywamy praktycznie wszystkie przetargi i gdyby nie PGNiG , podzielilibysmy los Krakowa. Już wcześniej napisałem, jak negatywnie oceniam ten Zarząd i nie będę już więcej nad nimi się ,, pastwił''. Pamiętam czasy , kiedy szanowano i dbano o kadrę. Ci chłopcy odejdą, ale odbudować tak specyficzną spółkę będzie bardzo trudno...

Iwona

@anonymous, z Twojej wypowiedzi można wywnioskować, że osoby bez doświadczenia zawodowego mogą bez problemu otrzymać pracę w firmie Geofizyka Toruń? Interesuje mnie, czy osoba bez doświadczenia w trakcie pracy w tej firmie ma szansę, aby odpowiednio rozwinąć się zawodowo? Prowadzone są merytoryczne szkolenia podnoszące kwalifikacje? Czy raczej jest tylko i wyłącznie godzinne szkolenie, które opisałeś w komentarzu?

Negatyw
@Iwona 03.10.2018 08:56

Jaka Ona jest naiwna

anonymous
@Iwona 03.10.2018 08:56

Jedyne co się tu rozwija to rezygnacja i poczucie nadchodzącego końca, a podnoszone są nie kwalifikacje, tylko ciśnienie. Nikt nie myśli o szkoleniach, bo one kosztują, czyli są dziełem szatana. Awanse i podwyżki mają status zjawisk paranormalnych - większość osób nie wierzy w ich istnienie, a jeśli nawet ktoś ich doświadczył, to podwyżka była tej wielkości, że sam nie jest pewien, czy w ogóle miała miejsce, czy to było tylko złudzenie, gra cieni. Motywacja do rozwoju i zaangażowania oscyluje w związku z tym w okolicy zera. Liczy się jeden parametr - ma być tanio. Mimo, że w konkurencji zarabia się 2 albo 3 razy tyle, ciągle uważa się, że ludzie dostają za dużo. Stąd świetny pomysł z Ukraińcami. Panuje głębokie przekonanie, że oni na pewno rozwiną się zawodowo i za minimalną krajową poprowadzą firmę do zwycięstwa.

Zostaw opinię o Geofizyka Toruń Sp zoo - Toruń

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo