Geofizyka Toruń Sp zoo

Toruń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 1173 ocen.

Geofizyka Toruń Sp zoo
3 1173

Opinie o Geofizyka Toruń Sp zoo

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo

Pedro

Na szczęście firma ma dobre opinie

   
przybysz

Co to za geofizyka pracuje w obszarze Elbląga,czyżby się UOS reaktywował?

   
Hehe
@Fafik 01.06.2018 17:02

Nie znajomi tylko ci którzy odeszli z GK i nie chcieli się wiązać z ofertą GT.

   
Terminator

Wszystko co dobre w tej firmie już dawno minęło i już nie wróci przykre... pozdrawiam niedobitkow ze starej grupy nr 3, gdzie kierownikował Pan Święch... 12 lat, które pozostają w pamięci ale wracać nie chcę...

   
Helmut

Czy firma prowadzi rekrutację?

   
Związkowiec

Nareszcie nasze związki w GT podjęły rozmowy o długo oczekiwanych podwyżkach. Miejmy nadzieję, że znowu nie dadzą się wpuścić w maliny z jakimiś kilkuprocentowymi ochłapami ale konkretna kwota do podziału (np. 300 zł na łeb z widełkami tak, by ci "najbiedniejsi" dostali więcej a "bardziej zamożni" mniej. Trzeba likwidować kominy płacowe.

   
Lucy
@Związkowiec 23.05.2018 23:26

Ile związków jeszcze funkcjonuje w GT? I można wiedzieć, kto jest przewodniczącym/i ? To ważna dla mnie odpowiedź bo.... najwyższy czas napisać prawdziwą historię GT a dużo, dużo o "roli" poszczególnych związkowców w niej dzielnie walczących o swoje, znajdzie swoje należne miejsce :-)

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Joseph Goebbels

Nichts fern stehen das Okange.

   
logo

Kiedy startujemy na te tematy w obwodzie Kalingradzkim?

   
czekam na Kalingrad
@historia 08.10.2017 20:47

do historia: no i poczytaj Logo pisze: a kiedy do pracy ? to tak źle chyba nie jest . A jak piszą, kilka godzin i na bazę w krzaki ;-)))))))

   
Iwona

@sobie, a długo już pracujesz w Geofizyka Toruń? Czy w firmie nie ma szans na umowę o pracę? @Bania u cygana, zapewniam Cię, że usuwane są tylko te opinie, które nie spełniają wymogów naszego regulaminu. Zachęcam do zapoznania się: https://www.gowork.pl/regulamin @Chętny do pracy i jak, zdecydowałeś się aplikować do pracy w Geofizyka Toruń? A może już pracujesz w tym miejscu? @Xxx, co jeszcze możesz powiedzieć na temat tego pracodawcy?

   
Chętny do pracy

Warto aplikować? Słyszałem, że to firma dobra!

   
Nikct
@Xxx 03.05.2018 09:43

A gazowaną ciepłą wypijesz?

   
Bania u cygana

Codzienna bania u cygana od rana. Opinie są usuwane.Aterima GT wazelina.

   
Mmikus
@Bania u cygana 27.03.2018 00:00

A jak tam konkurencja? Lepsze warunki niż w GR?

   
sobie

Bałagan logistyczny. Jedna zmiana wysyłają sprzęt do Torunia druga szuka go. Często wysyłają sprzęt błędnie, jedzie to co nie powinno. Nawet nie wiedzą ile baterii przyszło z centrali. Jak to możliwe, że jak przyszedłem do pracy nie było w firmie, firmowych karnistów na benzynę. Cześć sprzętu leży w terenie i mówią, że ukradli a tak naprawdę pracownikom nie chciało się tyłka ruszyć po nie. Aterima to jakiś absurd. Większość pracowników ma umowy na miesiąc, to nie dba o sprzęt. Firma lepiej by wyszła jak by zatrudniała sama i na normalne umowy. Pracownik dbał by wtedy o sprzęt. Tak twierdzi większość doświadczonych pracowników którym zależy na firmie. Logistyka leży.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
obs
@Turoń 16.03.2018 10:24

Nie pochwalamy pijaństwa . Jak mawiał Cezary z A . , stąd rodzą się tylko kłótnie i spory , a póżniej kończyny wiją się i skręcają w różnych i strasznych tańcach ...

   
Iwona

@Pracownik, jak długo jesteś związany z Geofizyka Toruń Sp zoo? Co Twoim zdaniem powinno się zmienić na lepsze? Firma aktywnie pozyskuje pracowników przez swoją stronę internetową - szczegóły na tym aktualnych ofert pracy znaleźć możecie pod tym linkiem: http://www.geofizyka.pl/pl/kariera/. Czy ktoś z was zamierza aplikować, albo już to robił i może podzielić się opiniami o rekrutacji?

   
Edasek

Ja mam pytanie do związków zawodowych- a mianowicie -Czy Wy jeszcze istniejecie? Skutecznie nie walczyliście o Waszych członków i prawie wszystkim firma podziękowała albo zrezygnowali z pracy. Jeszcze raz zapytam gdzie byliście? Wiedzieliście tylko jak policzyć ile kasy zabrać z wypłaty na składkę członkowską. Gdzie byliście? Teraz możecie mieć żal do siebie, że nie ma członków bo wszystkie stanowiska obstawione kuzynostwem bądź przylepcami, pytam się gdzie byliście jak pisali umowy zlecenie, jak nie przedłużali pracownikom umów, jak nie wypłacano premii rocznej. Gdzie byliście? Gdzie byliście? I reszta pracowników, którzy mają dobre układy też nagle się pochowała? Macie umowy na nieokreślony i siedzicie cicho. Bo samo w (usunięte przez administratora) macie dobrze. Postawa godna strusia. Brawo!

   
centaur
@ted 21.02.2018 11:15

Nie przypominam sobie żeby związki coś kiedykolwiek wywalczyły... Ale o co tu walczyć jak z góry wszystko ustalone. Tylko takie pierdzielenie i ludzie mają w to wierzyć. Lepiej się zakolegowac z jakimś kierownikiem lub dyrektorem i zamiast składki na związki postawić mu flaszkę kilka razy. Lepiej to działa ????sam niejednokrotnie na własne oczy widziałem i widzę jakie beztalencia pracują dzięki związkom wewnętrznym dyrektorsko kierowniczym. A związkom zawodowym polecam zakupić dużo wódki i w taki sposób sprawy załatwiać.

   
Pracownik

Firma z aspiracjami do bycia światową. Niestety na chęciach się kończy. Mentalnie i organizacyjnie została w latach 90ych. Kolchoźniane zarządzanie centralne. Prezesi osobiście zatwierdzają WSZYSTKO. Nepotyzm globalny. Ilość powiązań rodzinnych przeraża. Zarobki sprzed 10 lat, brak specjalistów, bo większość szybko ucieka. Gdyby nie monopol w PL oraz stałe zlecenia PGNIGu firma nie poradziła by sobie na wolnym rynku. Wieczne problemy z prawidłowym wyliczaniem wynagrodzeń i obliczaniem czasu pracy (oczywiście na niekorzyść pracowników). Wszyscy tu są sfrustowani, wiecznie narzekają na zarobki, na system pracy i na traktowanie. Smutne to bo firma ma potencjał, szczególnie od czasu zlikwidowaniu konkurencji. I chyba najbardziej przykra sprawa - pracownik jest dla zarządu złem koniecznym.

   
Pozdrawiambyły
@Pracownik 25.01.2018 11:51

Czasami mam wrażenie że w tej firmie działa departament, którego zadaniem jest obmyślanie jakby tu pracownikowi do...lić żeby nie dostał tego co mu się należy albo dostał jak najmniej a najlepiej nic. I te świstki z wypłat na kartkach A4 bo tyle pozycji że sam Morawiecki by miał problem żeby to rozszyfrować. Jak możesz to omijaj tego dziwoląga szerokim łukiem a jeśli nie masz wyjscia i musisz się w nim zatrudnić przygotuj się na ciągłe nerwy i rozczarowania...

   
polovczyk

A co tam u Arusia smutnego? Wybitnego n egocjatora geofizycznego. czy takowy jeszcze pracuje, czy zarząd poszedł po rozum do głowy... bo nic a nic na grupach o nim nie słychać ????????

   
pikok
@polovczyk 30.12.2017 18:52

Bardzo popularny ten Twój post

   
metafor

Pojawiło się wczoraj światełko w tunelu,że może niedługo i nam zmienią zarząd z pseudo prezesami na czele,po czystkach w ORLENIE.Tylko w naszym przypadku trzeba zacząć od eksmisji prezesa Wozniaka i jego loży honorowej usytuowanej w PGNiG.

   
metafor

Pojawiło się wczoraj światełko w tunelu,że może niedługo i nam zmienią zarząd z pseudo prezesami na czele,po czystkach w ORLENIE.Tylko w naszym przypadku trzeba zacząć od eksmisji prezesa Wozniaka i jego loży honorowej usytuowanej w PGNiG.

   
metafor

Pojawiło się wczoraj światełko w tunelu,że może niedługo i nam zmienią zarząd z pseudo prezesami na czele,po czystkach w ORLENIE.Tylko w naszym przypadku trzeba zacząć od eksmisji prezesa Wozniaka i jego loży honorowej usytuowanej w PGNiG.

   
metafor

Pojawiło się światło w tunelu,że może i nasz zarząd zostanie zmieniony,po wczorajszej czystce w ORLENIE.Tylko u nas trzeba zacząć od eksmisji prezesa Wozniaka i całej jego najbliższej loży honorowej w PGNiGu.

   
metafor

Pojawiło się światło w tunelu,że może i nasz zarząd zostanie zmieniony,po wczorajszej czystce w ORLENIE.Tylko u nas trzeba zacząć od eksmisji prezesa Wozniaka i całej jego najbliższej loży honorowej w PGNiGu.

   
metafor

Pojawiło się światło w tunelu,że może i nasz zarząd zostanie zmieniony,po wczorajszej czystce w ORLENIE.Tylko u nas trzeba zacząć od eksmisji prezesa Wozniaka i całej jego najbliższej loży honorowej w PGNiGu.

   
Mara

Ja mam pytanie do Was - czy pracownicy którzy pracują w terenie pracują w święta Bożego Narodzenia i drugi dzień świat ?

   
lokens
@Mara 25.12.2017 12:07

pracuja np grupy geofizyki wiertniczej

   
Torunczyk

Wstyd dla posrednika tej firmy aterimy która wyplaciła (usunięte przez administratora) barbórke pracownikom czyli zero

   
real
@Torunczyk 31.12.2017 15:21

Wstyd to ogólnie ujmując pracować w tym toruńskim kołchozie.

   
Tamara

Czy jesteście pewni, że nie można pozytywnie napisać o firmie?

   
opiniodawca
@Tamara 22.12.2017 10:59

Gdyby było coś pozytywnego, to z pewnością ktoś by to napisał. Niestety nie jest to pracodawca godny polecenia.

   
ciekawek

Barbara Wasza patronka hojnie bdarzyla prezentami w tym roku?

   
Hak

Po 6 latach w GT praca pod chmurką w deszcz ,mróz ,śnieg,Dzwiganie ponad siły wiązki kable bateriei wychodzi przepuklina ,wysiadają stawy ,odmrożenia dłonie kolana,stopy.Rwa kulszowa.Za co to wszystko za ochłapy z pańskiego stołu,to praca dla marnot silnych i głupich.

   
dawiendawny
@Hak 15.12.2017 10:08

Tutaj nikt na to nie patrzy, liczą się punkty... nie ważne zdrowie... podziwiam ludzi, którzy dotychczas pracują

   
alba

Ktoś zawiadujący FS jaja sobie z pracowników robi. Bony na 220 zł to są tylko bony na zniżki przy określonych zakupach.

   
alba
@alba 11.12.2017 19:05

No dobra, w stosie makulatury dokopałam się do karty podarunkowej. Istny cud, że w ferworze walki z makulaturą nie wywaliłam tego do "recyklingu".

   
ksm23

jeżdżą jak święte krowy po prywatnych drogach chociaż nikt im nie podpisał żadnego pozwolenia bo myślą że wszystko im wolno

   
qwerr
@ksm23 19.11.2017 12:19

A na wjeździe w drogę pisze, że prywatna?

   
zalpl

Powiem tyle- Ukraińcy zarabiają więcej w Polsce od pracowników GT. Umówmy zlecenia, lub na temat. Żenada. Kto jeszcze robi W delegacji za takie pieniądze. Chyba jakiś desperat

   

Zostaw opinię o Geofizyka Toruń Sp zoo - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo