On31.01.2022 20:15
Jako były pracownik współpracę z Panem Tomaszem wspominam bardzo dobrze, jest to konkretny pracodawca, nie owija w bawełnę i nie oszczędza na ludziach i sprzęcie. Niestety kierownik stolarni Mateusz (syn Pana Tomasza) jest osobą która jest można powiedzieć lekko niezrównoważona. Potrafi obwiniać pracowników za swoje błędy w projekcie, straszyć sankcjami za "zmarnowany" materiał wielokrotnie byliśmy świadkami jak rzucał różnymi przedmiotami (od butelek z wodą po formatki) o ściany lub podłogę. Wielu pracowników z niechęcią wracało z delegacji na stolarnie właśnie ze względu na atmosferę jaką wprowadzał. Poza tym jest osobą mściwą i mało kompetentną jeśli chodzi o zarządzie zespołem. Jest zupełnym przeciwieństwem Pana Tomasza z którym współpraca przebiegała bez problemowo. Wśród pracowników jest wielu doświadczonych specjalistów z długoletnim doświadczeniem którzy chętnie dzielą się swoją wiedzą z mniej doświadczonymi członkami załogi. Choć wielokrotnie sami wspominali że mają dość atmosfery panującej na stolarni.
Dlatego mimo świetnej współpracy z Panem Tomaszem to dzięki synowi opinia będzie negatywna