PRZESTRZEGAM wszystkich przed tym PSEUDO fachowcem. Zleciłam mu remont dwupokojowego mieszkania o pow.46 m2. Remontował je aż 2,5 miesiąca i nie skończył a większość prac została wykonana niestarannie i nieprawidłowo: krzywo położone płytki i silikon w łazience, źle złożone meble kuchenne, przewiercenie się do łazienki i uszkodzenie płytki podczas zawieszania mebli kuchennych, źle zamontowany zlewozmywak, niestarannie położona gładź na ścianach i liczne nierówności, pęknięcie na ścianie, widoczne ślady „po wałku”, zwłaszcza na suficie, oddawanie mieszkania z pobrudzonymi ścianami, brak obróbki szpalet i wiele innych wad. Niechlujstwo, lenistwo i brak umiejętności. Bez przerwy (usunięte przez administratora) Nigdy dotąd nie spotkałam się z taką fuszerką oraz kimś tak (usunięte przez administratora)i problematycznym, który remontów z pewnością nie potrafi wykonać jak należy.
(usunięte przez administratora)a zatem potrąciłam mu część wynagrodzenia.(usunięte przez administratora) US wszczął w tej sprawie postępowanie i czekam na jego wynik oraz fakturę.
UNIKAJCIE TEGO CZŁOWIEKA jeśli zależy wam na zdrowiu, czasie i prawidłowo wykonanym remoncie.