Żabka Polska (dawniej Freshmarket)

• O sieci
  • Jak aplikować?
  • Jak zostać franczyzobiorcą?

O sieci

Banino - Żabka
Barlinek - Żabka
Bełchatów piotrków - Żabka
Bezrzecze - Żabka
Białystok - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Bielany Wrocławskie - Żabka
Bielsko-Biała - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Bieruń - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Biłgoraj - Żabka
Bogatynia - Żabka
Boguchwała - Żabka
Bolesławiec - Żabka
Borkowo Łostowickie - Żabka
Borówiec - Żabka
Brenna - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Brwinów - Żabka

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Żabka Polska Sp. z o.o. (dawniej Freshmarket)

Opinie o Żabka Polska (dawniej Freshmarket) Poznań

Nie przegap nowości o Żabka Polska Sp. z o.o.!

pppp

31.07.2015 21:50

zabka to zlodzieje i oszusty

26.07.2015 21:33

co nic nie piszecie tak tu cicho

02.08.2015 22:21

napiszcie cos o mnie proszę DZIMI
Broker

17.07.2015 23:29

Witam jakieś opinie o centrum dystrybucji w pruszczu gdańskim
abradab

06.01.2016 18:31

Oprócz brudnych uchodźców z ukrainy którzy tam miksują to jest całkiem spoko.
francol

15.07.2015 16:56

Jak tam w żabie mikserzy nadal zapierda.. lacie jak murzyni
miko

18.07.2015 20:09

no murzynów juzż bedaą zatrudniac bo połowa mikserów to ukraini bo już polacy nie tacy głupi zeby na czarno zapierdalac
nikt

15.07.2015 16:25

ŻABKA jedno wielkie nieporozumienie firma może dobra ale ajenci w rakietę i na kosmos w jedną stronę na pensje trzeba czekać nawet i 3 miesiące albo i dłużej umowa nawet nie śmieciowa śmiechu warte stawka godzinowa 5 zł na sznurek wystarczy żeby się powiesić i dlaczego partnerzy albo ogólnie firma nie zainteresuje się takimi rzeczami przecież to uderza w logo firmy i każdy myśli praca w "żabce" nigdy w życiu okres niewolnictwa minął
KOLO

02.07.2015 21:53

SKOŃCZĄ SIĘ UMOWY ŚMIECIOWE NO I W ŻABCE NIE BĘDZIE LIDERÓW I DZIAŁALNOŚCI TYLKO NORMALNIE NA UMOWĘ PRZEZ FIRMĘ A CO NA TO LIDERZY GRUP?
olaf 80

25.06.2015 14:26

witam procedura tej firmy jest z kosmosu jak wszystkie firmy prowadzom tak działalnośc to pożal sie boże ,oszukujom na wszystkim a przeda wszystki kto widział zeby płacić vat za żabke,niezle musieli dać w łape urzędowi skarbowemu,jerzeli ktoś chce w przyszłości prowadzić sklep żabka odradzam lepiej coś na własnom renke oszuści jeszcze raz oszusci.
wrocek

24.06.2015 13:32

Wszyscy co tak marudzą albo szukają super pracy niech się zwolnią Amozon czeka za niecałe 2000 albo do prywaciarza za 1750 brutto zobaczcie w swoje cv jakie macie wykształcenie albo doświadczenie że macie takie wymagania
nie żabka

05.07.2015 21:26

z tego co wiem Amazon płaci 10 netto za godzine a żabka jakieś 6 netto, a ty jak tak bronisz żabki to sam się w niej zatrudnij i pracuj sobie w niej do końca życia klepiąc biedę

22.06.2015 19:28

Ludzie opamiętajcie się . Uciekać od pomysłu pracy w Żabce w Tychach.Szok,praca jako mixer kompletnie na czarno bez umowy a jeżeli chodzi o magazyn to zatrudniają przez agencje pracy Micros która nie płaci a Żabka ma to gdzieś.Odsyłam do informacji o mocrosie na internecie huczy o tej agencji!!!
wlkp

20.06.2015 22:19

Jaka emerutura jak sobie do skarpety nie schowasz to dostaniesz 600 pln powodzenia
tiktak

19.06.2015 16:18

Poczytaj sobie forum ogólnie idzie zarobić ale trzeba się narobić zarobki od 1500 ale tyle zarabiają nowi lub leniwi przez 3000 do 4500 praca dla sprawnych fizycznie warto spróbować i tyle
skonieczny

20.06.2015 20:55

400 umowa reszta koperta czy to jest uczciwe a gdzie bedziesz szukał lat do emerytury
Ożeh

17.06.2015 15:52

Słuchaj ziomków..
Janusz

17.06.2015 12:38

Witam. chciałem przyjsc na miks pracowac lecz naczytalem sie tych komentarzy i nie wiem co myslec o tym ? ile sie zarabia czy umowe dostane normalna czy na czarno ? 8h dzienie czy dluzej jakis sojcal ,szkolenia ? generalnie jak pytalem dwóch znajomków to odradzają ,mowia zeby omijac żabke szerokim łukiem ... jak jest prawda . dzieki i pozdro
oszukany

30.05.2015 15:26

Nawet ukraincy uciekają z magazynu w Plewiskach.Co miesiąc nowe zarządzenia na lepsze,ale nie dla przeciętnego pracownika tylko dla firmy. Coraz więcej obowiązków za które i tak się nie dostaje wynagrodzenia.Biuro traktuje pracowników jak śmieci ,przypisywanie lepszych zleceń po znajomości na porządku dziennym.Niby mixer zatrudniony przez pod wykonawce,ale i tak magazynie przydziela im obowiązki za które nie otrzymuje zapłaty między innymi prace porządkowe
bolo

01.06.2015 23:12

teraz beda chinczycy i murzyni

05.06.2015 19:50

skonczą sie umowy smieciowe stachu otworzy oczy

19.05.2015 13:31

Co ja mogę powiedzieć o Firmie Żabka Polska Sp. Z O.O. Firma która wykorzystuje ludzi czy to pracowników których zatrudnia bezpośrednio do Siebie, czy to Firmy zewnętrzne (MIKS. Osoby które prowadzą działalności współpracują z żabką do przygotowania towaru to te osoby żerują na tonażu pracowników którzy u nich pracują. A tonaże które wam wywieszają tez nie zgadzają się dokładnie bo program magazynowy nie liczy aż tak dokładnie i też nie wszystkie produkty mają wpisaną wagę w opis), Czy to ajenci sklepów (Bardzo Często Ajenci zostają z długami bo sklep jest nie rentowny a tego nie powiedzą przy przyjmowaniu na ajenta). Bardzo często do Żabki zatrudnia się ludzi po znajomości (Znam Kilka takich przypadków z Centrum Logistycznego w Nadarzynie). System premiowy kwartalny ale żeby dostać premie to musiał by ktoś tam pracować 24/7.
Śpiący

23.04.2015 12:44

Ponoć każdy pracownik na Wielkanoc dostał po jajku... metalowym prętem :)
PRACA

20.04.2015 11:29

Zatrudnienie w magazynie w Nadarzynie: [email protected].
czech

17.04.2015 10:44

to przecież 2tygodnie przed 30 :)
kolo

22.04.2015 20:29

jakiego 14 normalnie mają byc wypłaty tak jak były
999OK

12.04.2015 10:47

jaz tego co wiem to straszne kradzieże są magazynach chodzi o dystrybucje w Tychach -pomiędzy osobami przyjmującymi protokoły rozbieżności od kierowców i ajentów a osobami przyjmującymi to- a konkretnie chodzi o kierowcę P.W i ajentów żabki żywiec i te strony.
lech

01.04.2015 15:24

Armia roboli z Ukrainy już czeka w pogotowiu
BRRRR

12.04.2015 12:54

NO I TE WYPŁATY 14 KAŻDEGO MIESIĄCA

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Żabka Polska (dawniej Freshmarket)?

Kontakt - Żabka Polska Sp. z o.o.

Stanisława Matyi 8 61-586 Poznań

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

nitro

24.03.2015 13:18

Zgadza się przy testowaniu "od pozycji" gybym miał płacone od pozycji, a nie od tony to w 2 dni byłem stratny 70 pln a takich osób było pełno czyli przy 20 dniach pracy zamiast 3000pln jestem wplecy tzn oszukano mnie na 700 pln ZŁOTE CZASY W ŻABCE DOBIEGŁY KOŃCA
kamil

21.03.2015 20:30

oczywiscie ze sammy ma racje !! wielopaki sie oplacaja a wy tylko potraficie narzekac
waluś

21.03.2015 16:35

No mikserzy teraz to dopiero będziecie dym..a.ni bez wazeliny jak wam wprowadzą za pozycję u góry w biurze już zacierają ręce jak to wejdzie zyski będą spore bo jak wiadomo na poprzedniej próbie "od pozycji" zdecydowana większość mikserów była w plecy i to sporo, no ale czego nie robi się dla ŻABCI
rekrutacja

17.03.2015 12:24

Zatrudnimy w oparciu o umowę o pracę - Magazyn okolice Nadarzyna. Praca w magazynie. Stała pensja+system premiowy. Zapraszam do przesłania aplikacji: [email protected]
Lari

13.03.2015 15:14

ZABKA TO OSZUŚCI, ZŁODZIEJ I....OSZUKUJA SWOIMI 2 ZA 6, 3 ZA 15....! W REALNOSCI TO JEST DO ZAPŁATY WIĘCEJ NIZ KUPOWALIS GDZIE INDZIEJ!!! OBSLUGA SA CWANA, UDAWAJA DURNIA!
telefunken

10.03.2015 11:38

a m sie tam podoba duzo pracy codziennie przynajmniej nie musze z dzieciakami i kobietom w domu siedziec i na nich patrzać ! Fajnie bo niedziela i świeta tez pracujace to tez nie musze z rodzina przy jednym stole caly dzien siedziec i gadać . Dodatkowo moj szef mikserow powiedzial mi ze jak dalaje bede tak pracowal to w kwietniu mi da swoja nokie bo chce zmienic tel na nowy i te stary mi da i jeszcze powiedzial ze kupi mi startera do niego ,wtedy bede bardziej osiagalny i zawsze na czas do pracy przyjade jak mi wysle sms na ktora do pracy.Zarobki rożne,ja wyciagam ze spokojem co miesiac 1400-1700 ,podobnie jak na budowie kiedys z tym ze na glowe nie pada i nie wieje wiater. dla mnie super .Umowa tylko by sie przydala normalna bo juz 3 rok jade na zlecenie :/
gosciu malinowy

10.03.2015 13:39

Lubisz narzekac co? Wez napisz listy z zalami do ,,przyjacioki" albo do pani domu, jak nie dajesz rady zrobic 5ton dziennie. A jak nie jestes w stanie normy (kyora jest smiesznie niska i zeby sie nie wyrobic to bys musial chyba caly miks w kiblu przespac Trzeba bylo sie uczyc, a nie narzekac teraz !!
telefunken

11.03.2015 13:31

ale mnie sie tam podoba przeciez napisalem,nie lubie siedziec z rodzina w swieta i w niedziele wiec ta praca jest stworzona dla mnie!!!!!!

04.03.2015 12:09

Koleś

09.03.2015 11:53

Zależy o jakiej Żabce masz na myśli. Ja piszę o MIX (kompletowanie zamówień w magazynie), a nie o sklepie. Jeżeli chodzi o magazyn to masz umowę zlecenie z podwykonawcą, a nie z Żabką i to podwykonawca Ci płaci, a nie Żabka. Pracownicy Żabki chodzą i kontrolują Cię przez kamery i sprawdzają jak robisz i sprawdzają Twoje zamówienie. Jeżeli się pomylisz to płacisz 10 zł. kary za jeden błąd. Praca na akord ale musisz wyrobić normę, bo jak nie zrobisz normy to płacisz 100 zł. kary. Jedna paleta euro to jedno zamówienie i jak nie sięgasz na górę to Twój problem, a nie Żabki. Przykładowo musisz na zmianie zrobić 10 palet (+/- 5 ton) i jeżeli np. pomylisz się w czymś to płacisz 10zł. kary za każdy błąd. Jeżeli zrobisz 9 palet, a nie 10 to płacisz 100zł. kary. A do pracy przychodzisz wtedy, kiedy dostaniesz SMS, a SMS dostajesz na godzinę przed pracą. Jednego dnia możesz pójść do pracy na 17-tą, a innego dnia na 19-tą lub na 21-ą, i nie możesz pójść do domu jak kiedy chcesz tylko wtedy jak Ci pozwolą. Na przerwie jak chcesz pójść do szatni to musisz iść po przepustkę. Oczywiście stołówka czyli miejsce do jedzenia jest na hali ale przykładowo jeżeli czegoś zapomnisz np. śniadania i zostawisz w szatni to aby wrócić do szatni to już nie możesz, bo musisz mieć przepustkę. Obóz pracy i tyle. Praca tylko na przeczekanie. Nikt nie wyrabia aby 5 do 10 ton dźwigać codziennie.
Koleś

03.03.2015 18:28

Nie ma nic gorszego jak MIX w Żabce. Umowa zlecenie z firmą zewnętrzną, a Ty jesteś zwykłym chłopcem na posyłki. Masz być w pracy wtedy kiedy dostaniesz sms, i robisz tak długo jak pozwolą Ci pójść do domu. Płacone masz za tony i nigdy nie wiesz ile ton zrobiłeś. Praca tylko na przeczekanie.
pit i pat

27.02.2015 20:23

Praca na (miksie) tylko na przeczekanie jeśli masz trochę "oleju w głowie" poszukaj sobie czegoś innego aczkolwiek są tacy co by się dali "pociąć" za miks w żabce
nowajestemtu

10.02.2015 08:32

Mam propozycję pracy w centrali w Poznaniu stanowisko ds umów. Naczytałam się dużo złych opinii. Proszę pomóżcie mi podjąć decyzję, czy mam ją przyjąć. Mam dzień na podjecie decyzji

04.02.2015 00:17

kali

04.02.2015 12:35

nawet 6 cyfrowa ,zalerzy jakie masz slupki czy dodatnie czy mniejne .pozdrawiam
pan

03.02.2015 21:47

wiadomo firma tylko chce wykorzystać ludzi opciążają za byle co ajenci zostają bez pieniędzy są złodziejami
klaun

04.02.2015 19:26

nie znasz go to najwiekszy błazen we firmie boi sie o swój tyłek on nawet za grosze by tu robił
walkoniak

01.02.2015 12:19

ja w sprawie płacenia od pozycji krótko jedno wielki gó.no nikt z nas nie będzie w stanie policzyć ile zarobił
DAREK

02.02.2015 12:39

NIE UMIESZ LICZYC TO TWOJA SPRAWA ,IDZ DO SZKOLY .PLACONE BEDZIESZ MIAL OD SZTUKI ZEBY FIRMA NA TYM ZAROBILA A TY STRACIŁ :)
MADRY

27.01.2015 15:56

CZYSTA PRAWDA
pan

03.02.2015 21:51

wcale niewieże ze mają tyle płacone i tak pracują
g

11.01.2015 01:13

Wszystko zależy od tego na jakiego Ajenta trafisz, w miejscu gdzie mieszkam na osiedlu jest żabka i pracujce dziewczyny są normalnie zatrudnione na umowę o pracę na cały etat, na rękę mają ponad 1600zł. pracując od Poniedziałku do Piątku, Sobota i Niedziela ( za te dni mają wolne w tygodniu). W świeta jak chcą iść do pracy mają 3 razy więcej placone od normalnej dniówki. Ja natomiast nie miałam tyle szczęscia trafiłam okropnie, smieciówka nie umowa, chociaż pracuje cały etat, brak personelu na sklepie, wynagrodzenie poznizej 1000zł za 25 dni przepracowanych, do tego zniszczone zdrowie i psychika.

09.01.2015 21:41

kaska

09.01.2015 21:57

ja tam kupujem ,ostatnim czasem kupujem rybke w olejku roslinnym i byla swieza niczym bułki z piekarni na rogu ,wszystko co kupujem w opakowaniach nawet zbiorczych zaslugujem na ocene pozytywna z malym minusikiem dlatego ze siegac wysoko na polke trzeba a dosc niskiego wzrostu jestem . powinni tam jakies podnozki w tych zabkach stawiac zeby takie kobitki niskie mogly bez problemu siegac nie wspinajac sie na piętach
zaba

31.12.2014 00:29

gdzie są bony???????
prac

31.12.2014 18:49

cios ponizej pasa a gdzie nasz socjal
aleksandra

30.12.2014 13:20

warto zostać ajentem? są ogłoszenia na portalach z pracą i się zastanawiam. trzeba mieć kasę na otwarcie biznesu? uczciwie się z tobą rozliczają? jest jakaś kwota gwarantowana? starczy aby dać pracownikom przyzwoicie zarobić a i by dla mnie coś więcej niż najniższa krajowa zostało?
do mikserow

25.12.2014 10:46

skotarek zwykly zlodziej
tymek

23.12.2014 22:56

Pracowałem tam ale można sobie nogi połamać. Jak normy nie wyrobisz na zmianie to pracujesz za darmo. Jednak nie wiesz czy robisz dobrze, czy źle. Dowiadujesz się o tym przy wypłacie.

Zostaw merytoryczną opinię o Żabka Polska Sp. z o.o.