Żabka Polska (dawniej Freshmarket)

• O sieci
  • Jak aplikować?
  • Jak zostać franczyzobiorcą?

O sieci

Banino - Żabka
Barlinek - Żabka
Bełchatów piotrków - Żabka
Bezrzecze - Żabka
Białystok - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Bielany Wrocławskie - Żabka
Bielsko-Biała - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Bieruń - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Biłgoraj - Żabka
Bogatynia - Żabka
Boguchwała - Żabka
Bolesławiec - Żabka
Borkowo Łostowickie - Żabka
Borówiec - Żabka
Brenna - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Brwinów - Żabka

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Żabka Polska Sp. z o.o. (dawniej Freshmarket)

Opinie o Żabka Polska (dawniej Freshmarket) Poznań

Nie przegap nowości o Żabka Polska Sp. z o.o.!

Franczyzobiorca

02.10.2021 22:00

Miałem do czynienia ostatnio z awaria że strony chłodnictwa podwykonawca reprezentujący żabkę nie potrafił pomoc z jego ust opadały wyzwiska i nie przyjemne zwroty(usunięte przez administratora) jak się przedstawił bardzo nie kompetentna osoba na szczęście serwis który przyjechał był bardzo miły i uratol mi towar podziękowania dla panów podwykonawców z firmy abcclima
    Czarna

07.10.2021 12:52

Ok moja szefowa dostała 250 za 87 punktów
    Zygmunt

19.10.2021 16:40

A jak to jest z kara po weryfikacji jakaś kasę zabiera za ile punktów
    Gacek

18.10.2021 19:48

Witam prowadzę żapke w grudniu bedzie 6 miesiecy mam 26 lat i mam pytanie czy bedę musiał zapalćic podatek vat ?
    Monika

19.10.2021 12:11

Widzę że masz bardzo mała wiedzę na temat działalności. Podatek VAT płaci każdy przedsiębiorca nie zależnie od wieku. Jeżeli twój przychód będzie większy od kosztów to zapłacisz za rowno podatek jak i vat. Z podatku dochodowego nie są zwolnieni przedsiębiorcy nawet gdy nie mają 26 tyczy się tylko umow zlecenie i o pracę.
    lodzianka

25.08.2021 16:13

Witam . Posluchajcie mojej histori . Wszystko zaczelo sie w pandemie stracilam prace . Nieszukajac dlugo znalazlam ogloszenia ze moge zalozyc dzialnosc w zabce otrzymujac podstawowy przychod ! Ja jako mloda przedsiebiorczyni jeszcze niewiedzac w co sie wpakowalam mialam wiele watpliwosci . Na dzien dzisiejszy zatrudniam dwie osoby i ja tez zostaje na zmiane ze swoim konkubentem . Jezeli cenicie sobie niezaleznosc i wejscie do swiata biznesu to jest to dobry poczatek . Warto wspomniec ze nawet jak przychody sa niskie to mamy gwarantowana wyplate . Chcecie miec nieograniczone wyplate ? Jaka firma na etacie na to pozwoli . W zabce mozna generowac holendarne dochody tylko trzeba odciac sie od negatywnych komenatzhy i zaczac dzialac . Jak czytam tutaj komentarze ze ludzie z dlugami ja zamykali to nie moge uwierzyc . My z facetem zamiast o dlugach to myslimy o kolenjej zabce. Czekamy na inwentaryzacje pozdrawiam niedowierzacych ze moze sie udac . Uwazam ze zabka powinna zajac kazdy osiedlowy sklep
    Nie mów hop

17.10.2021 22:48

Na jednej ulicy są już trzy Zabki i kolejna czwarta się otwiera gdy była jedną super jak ty miałem dochody po otwarciu kolejnych zamknąłem Mówię o przykładzie Warszawa Bukowińska 2,12,22 kolejna na być w nowym bloku 20.Biedronka liczę że wykosi te Zabki zwłaszcza po tym jak jest otwarta już całodobowo i w niedzielę świadczy już usługi pocztowe ????

18.10.2021 17:11

Wykosi niestety tylko prowadzących te sklepy. Sam szyld pozostanie póki kolejny naiwny się nie znajdzie. Biedra zabierze mnóstwo klientów tylko że ona jest równie odpowiedzialna za obecny stan rzeczy jak żabki. Gdyby jeszcze prowadząc żabki można było liczyć na godziwe zarobki i dac godziwie zarobić pracownikom to nawet ich widok by oczy cieszył A widzę koło siebie prowadzących styranych pracą za którą mają (usunięte przez administratora) pieniądze odnośnie nakładu pracy i odpowiedzialności.
    Piotrek

17.10.2021 22:29

Czy po ustawie która wejdzie w życie o zakazie usług pocztowych w niedzielę będą wreszcie sklepy Żabka całodobowe?
    Pawel

17.10.2021 10:59

Przedstawiciel ds ekspansji Na jakie warunki można liczyć? Czy ktoś się orientuje na temat zarobków, jaka podstawa i premie/prowizje? Jakie auto służbowe?
    Panda

17.10.2021 09:32

Ludzie kiedy decydują się na współpracę z żabka chyba do końca nie wiedzą na co się decydują. Praca na działalności to nie praca na etacie. W żabce trzeba wszystkiego pilnować mieć zaufanych pracowników i musi być co najważniejsze w dobrej lokalizacji. Myślę że większość ludzi którzy prowadzą zabki, biorąc je nie do końca wiedzą jak wygląda praca na działalności i co równie ważne lokalizacja. Sklep żeby funkcjonował dobrze musi mieć obroty. Ja obecnie prowadzę sklep na zlecenie podobnie jak prowadzi się zabki. Pracuje pp 220 godz. W miesiącu, mam je narzucone odgórnie, grafik muszę wysyłać co miesiąc do firmy i jego się trzymać. W pracy nie wolno mi siedzieć, stać przy lądzie muszę ciągle coś robić. Kierownik jest co najmniej raz w tygodniu, kasa musi mi się zgadzać co do grosza jak mam więcej lub mniej pisze oświadczenie do firmy. Umowę dostaje na pół roku, jeżeli coś nie pasuje zwalniają cie z dnia na dzień. Straszny mobbing z góry. Sklep jest monitorowany, kamery podpięte do centrali firmy.
    Ktoś

08.10.2021 01:09

Witam chciałem przesłać opinie na sklep zabka który znajduje sie na ul 28 czerwca 1956,prowadzi go pani Izabela P. W sklepie (usunięte przez administratora) smród towar nie podkładany ,codziennie się spozniaja z otwieraniem sklepu,towar który kupujecie tam leży na magazynie na ziemi każdy z pracownikow po nim depta i taki wystawiają na sklep,bułki do hod dogow również walaja się wszędzie ,sosy są stare tylko terminy recznie dopisane ze niby jeszcze dobre,cenowki sie nie zgadzają,pieczywo rano jest stare bo leży od paru dni,zrobcie cos z nimi bo najwidoczniej sie nie nadają na prowadzenie tego sklepu ????????
    Malena

12.09.2021 09:29

Żabka w Poznaniu na Os. Lecha 5. Nieswieże parówki na grillu, kręcą się od kilknu dni tak długo, aż nie zostaną sprzedane,kawomat zanieczyszczony, nieodkamieniony, w węzyku zepsute mleko (pochorowałam się od ich kawy), bułki rozmrożone wypiekane nawet te z dnia poprzedniego. Brudno, wszystko tylko na pokaz. Tak zwana szefowa wulgarna, niemiłą, opryskliwa. Widać parcie na zarobek, klient jest nieistotny. NIE POLECAM!!!!
    Marta

07.10.2021 21:02

A po co tak publicznie to wywlekać???!!!! Można przecież zwrócić uwagę jak człowiek, jak człowiek powtarzam, a nie z nadętą paszczą. Luuuudzie bądźcie dla siebie życzliwi. Niczego was ta pandemia nie nauczyła.... Smutne
    Agata

22.09.2021 15:02

Weszłam do żabki na serbinowskiej Kalisz sprawdziła mój dowód i przy klientach powiedziała że wyglądam lepiej na dowodzie niż na żywo takie zachowanie jest nie stosowne... Nie rozumiem takiego zachowania w stosunku do klienta... Pracownica na Popludniowej zmianie w dniu 22.09.2021 proszę to zmienić bo to jest nie stosowne
    Marta

07.10.2021 20:49

A ja tam cenię ludzi za szczerość. Powinna dziewczyna premię dostać ????
    Marcin Marko

29.09.2021 00:31

Tajemniczy klient to jest polityka lęku i narzucanie kar na pracownika po czym pracownik zamiast zarobić to traci . 2.opinia Oskarżenie mojej koleżanki o kradzieże świeżo zatrudniona osoba pracujaca w sklepie nie było kamer 2 miesiące. Przewineło się około 10 osób. Lipa
    Wp

21.09.2021 08:46

Witam Mateusz grabowski h regionalnym prosze o opinię
    Wierski Lukasz

18.09.2021 10:09

Czy zarząd nie widzi jakie pan Wierski robi Walki? Przecież to czysty folwark pan sobie zrobił ! Jak w takiej firmie, na poważnym stanowisku może pracować człowiek , który bierze kasę od pracodawcy i od dostawcy Enreco?

16.09.2021 10:48

Musisz

17.09.2021 05:44

Najważniejsze byś klepał regułkę. Dzień Dobry.Aplikacja jest jeśli nie wcisnął ja potem polecił hot Doga kawę i zaprosił ponownie i tysiak gwaranatowany
    Adela

12.09.2021 17:13

Prowadzenie żabki kiedyś może było nawet ok .Teraz po wprowadzeni nowych rozliczeń jest coraz gorzej . Każda zmiana ,każde udogodnienie jest po to aby Franczyzobiorcy lepiej się pracowało ,więcej zarabiał i miał więcej czasu . Tylko ,że jest to stanowisko i opinia Żabki . W praktyce jest zupełnie odwrotnie . Coraz więcej obowiązków ,brak czasu dla siebie i oczywiście zdecydowanie mniej kasy .I proszę nie pisać ,że jest inaczej bo prowadzę Żabkę wiele lat . A dlaczego jeszcze prowadzę ? ,Właśnie jesteśmy w trakcie kończenia współpracy
    Dariusz

01.06.2021 06:50

Witam chce wam powiedzieć że w tych sklepach jest bardzo drogo juz nawet w biedronce taniej o wiele. .. Po co tyle ciągnięcie pd klientów skoro gdzie indziej taniej jest i więcej. A ta aplikacja hmm do kitu jest. Trzeba sporo wydać by mieć punkty na byle co np na energetyki 1000 puktow hehe śmieszne tak sporo puktow a za takie produkty .. Powinniście sporo obnizyc pukty za rowary bo teraz to smiech na sali jak oszukujecie kijetow. A ogl ceny. Hmm tez smiech na sali. Wszystko u was drogie nie dziwie sie ze biedronce wiecej klientów jest i o wiele taniej. Musicie poprawic cwny obniżyć bo seryjnie za drogo u was
    Przemek

18.06.2021 05:36

Będzie jeszcze drożej.Nie odpowiada to nie przychodzi chodź do Biedronki po ciepłe piwo i innej jakości.
    eldokanawolno

12.09.2021 13:21

Ehhh. przecież żabka to nie market ani sklep typowo spożywczy. To typowy sklep 'doskokowy'. Jesteś na miescie a zapomniałeś o papierosach? Idziesz do Żabki Zapomniałeś w sobotę zrobić zakupów na niedziele? Wchodzisz do żabki Ceny są wyższe bo to typowy sklep gdzie najczęściej trafiasz bo czegoś akurat potrzebujesz w konkretnej sytacji o to że jest ich cała masa to masz ją zawsze obok gdziekolwiek byś nie był
    Enrico

10.09.2021 15:07

Jak góra sprzedana to na dole nigdy nie będzie dobrze, Pan Wierski Ł zrobił sobie z tej firmy społdzielnie z Panem Maurycym i od paru lat ustawiają wszystkie przetargi. Ciekawe ,zę firma się tym wogóle nie interesuje albo nie chce...
    Rere

03.09.2021 00:23

Jaka jest kara za tajemniczego tzw ile wynosi
    Jasiek

09.09.2021 00:57

Milion euro
    Kamil

09.09.2021 13:33

Poniżej 80% są kary na nzk A tak to są mniejsze wynagrodzenia nagród

28.07.2021 12:00

A Ciebie Karolina chce poinformować że sprawa o oczernianie i wyzwanie mnie I mojej żony została wczoraj zgłoszona na policję i do sądu , więc twoje aipi telefonu mam z tego serweru wiec spodziewaj się że niebawem będzie u ciebie policja do przesłuchania i widzimy się w sądzie dziekuje i pozdrawiam , bo nie pozwolę se na takie cos co tu wypisujesz .
    j23

23.08.2021 11:22

uja możesz zrobić pacanie ze swoim ip niedorozwinięty człowieku
    Jola

04.09.2021 21:15

Od podawania personaliów jest pip a nie ta strona . Mam nadzieje , ze właściciel tego sklepu zrobi z Tobą porządek . Gdyby był potrzeby świadek to chętnie opowiem o nawiedzonej kobiecie , która myśli ,ze bezkarnie może oczerniać ludzi w sieci ;)
    OBECNIE niestety korpo Żabka

03.09.2021 23:42

Jestem pracownikiem Żabka - w sensie Franczyzobiorcą - najgorszemu wrogowi nie życzę - jestem tu od roku - nic dobrego mnie nie spotkało - ale niestety wyjście oznacza dług do końca życia. Nie jestem młokosem. Mam za sobą duże doświadczenie w pracy w korporacjach, na najwyższych szczeblach i jak zaczynałam tzw. współpracę z Żabka to miałam nadzieję, że ktoś potraktuje mniej mnie poważnie, No niestety. Być może moje standardy są wygórowane ale ta korporacja, przez podobno duże K nie jest przyjazna ani dla swoich pracowników ani tym bardziej dla tzw. współpracowników czyli franczyzobiorców. Mam bardzo duże doświadczenie i uważam, że największym moim błędem życiowym było wejście w tzw. współpracę z Żabka. Oczywiście każdy ma swoje doświadczenia. Mówię tylko o moich więc proszę o powstrzymanie się od negatywnych odpowiedzi w stylu - nie podoba Ci się to odejdź - to nieistny nie takie proste. Piszę tylko dlatego, że mnóstwo ludzi widzi to jako szansę a ja z doświadczenie mówię to KONIEC marzeń, planów, czasu dla dzieci i czasu na życie. Mówię co czuję a każdy ma prawo podjąć własną decyzję. Ja swojej żałuję.

30.08.2021 16:25

Czy praca w niedzielę jest dodatkowo płatna

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Żabka Polska (dawniej Freshmarket)?

Kontakt - Żabka Polska Sp. z o.o.

Stanisława Matyi 8 61-586 Poznań

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Arkadiusz

30.08.2021 07:13

Kolejna negatywną moja opinia na temat żabki Wieprz koło Żywca Sobota 28.08 podjazd pod żabkę godzina 6:15 zamknięte kolejna próba 6:45 zamknięte dodam że to nie pierwszy raz ale jak widać żabka ma to gdzieś bo nic z tym nie robi gratuluję wizerunek żabki w tej miejscowości spalony ????
    Halina

30.07.2021 16:16

Cześć, jak wygląda praca dla studenta w Żabce? Na jakiej umowie się pracuje? Jaka jest oferowana stawka? Czy kwestie grafiku można bez problemu pogodzić z zajęciami? Trzeba wyrobić jakieś minimum czy jest to może do ustalenia z pracodawcą?
    Ajax

27.08.2021 01:32

Wszystko zależy od szefowstwa. Zazwyczaj dają tylko umowę zlecenie, wielu studentów daje radę pracować w Żabce i godzić to z innymi zajęciami. Stawka? Najniższa, jednak właściciel jak się będziesz sprawdzać to może będzie chciał dyskutować o wyższej stawce.
    Rafał

13.08.2021 05:16

Prośba Apel do Żabki by przestać tak wciskać na siłę aplikacje i ta kawę z hot dogiem.Ile czasu się traci zamiast się kupi jedna rzecz tym klepaniem o aplikacje i kawę hot doga
    Ajax

27.08.2021 01:27

To nie jest nasza wizja wciskać, ale z tego wciskania nas rozliczają. Mamy tajemniczego klienta i pracownik Żabki MUSI to zaproponować, bo inaczej jest zła ocena i bury.
    Jacek

22.08.2021 06:30

Witam Czy ktoś z Żabki zainteresuje się wkońcu żabką w Wieprzu koło Żywca to jest skandal sprzedają hot dogi ledwo od mrożone wczoraj kupiłem bułki na wpół zmrożonego to tylko dwa przykłady banda nieudaczników bez kompetencji i jakiekolwiek wiedzy o prowadzeniu tego typu działalności!!!
    OK.

20.08.2021 19:24

SKLEPY OK ALE GURA TO (usunięte przez administratora) I NACIĄGACZE , BLOKUJĄ KARTE NA PUNKTY BEZ ŻADNYCH PODSTAW JAK MASZ ZAKUPY POWYRZEJ 500ZŁ W CIĄGU PARU DNI TO BLOKUJĄ KARTE I UDAJĄ SZWEDA .TELEFONY NIE ODBIERAJĄ A NA SKARGI NIE ODPOWIADAJĄ TO ŻENADA PO PROSTU (usunięte przez administratora) I (usunięte przez administratora) . NIE BĘDE ROBIŁ ZAKUPÓW W ŻABKACH DZIĘKI ADMINISTRACJI KTURA OKRADA SPOŁECZEŃSTWO BES SKRUPUŁ FAŁUSZYMI OFERTAMI I ZAŚ BLOKUJĄ APLIKACIE .DRODZY PAŃSTWO TO NAPRAWDE JEST ŻENADA JAK WAM NIE WSTYT.
    Służba pracownika

20.08.2021 17:41

Czy traktowanie pracownika gorzej jak towar jest wpożądku ?
    Ataner

19.08.2021 11:31

A ja bym chciała pochwalić żabkę przy ulicy plac Strzelecki 25 po prostu uderzająca przyjemność miłe panie sympatyczne No ja jestem po prostu zdziwiona i chciałabym pochwalić te panie za taką powiem chęci do pracy miło usposobienie i przyjazność dla klienta

11.08.2021 20:30

Julka jest taki mały problem , ja z żoną prowadzimy ten sklep już od jakiegoś czasu i żadnej takiej jak ty Julki nie było Więc nie pisz bzdur ze tu pracowała bo jesteś śmieszna
    Nie laik

10.08.2021 03:12

Wypowiem się tak jestem Przedsiębiorca chciałem podjąć współpracę na zasadach partnerstwa na tak zwanej franczyzie jednak zrezygnowałem z względów na to co pani od francyzny mówiła na spotkaniu nic nie trzymało się realiów jako że wiem co nie co na temat prowadzenia działalności ich wyliczenia byly bardzo zachęcające lecz po analizie i obliczeniach wyszło całkiem inaczej zrobiłem też mały zwiad po lokalnych sklepach i odrazu powiem nie polecam. Pani przedstawiciel franczyzy zarabia na naiwniakach zarabia na każdym bankrucie a dlaczego bankrucie? Bo dostaje duże pieniądze za każdego nowego pseudo przedsiębiorcy bankrucie któremu wciska już gotowy sklep który jest nie rentowny a żeby był przynajmniej minimalnie rentowny musiał by właściciel sam tam pracować od otwarcia do zamknięcia tak to z moich analiz wyszlo. Chciałem otworzyć nowy sklep w nowym miejscu gdzie nie było zbytnio konkurencji lokal o powierzchni 80m gdzie naprawdę był by utarg do teraz się nie odezwała z decyzją od panów specjalistów bo za mały loka minimum 100m gdzie w warunkach żabki jest minimum 60/70 tyle jedynie powiedziała pani 10tys i tak samo nie przyjąłem sklepu przelotowego gdzie już ten sklep miało przynajmniej kilkunastu i co najlepsze tam było więcej żabek co 50/100m na odcinku 800m naliczyłem ich chyba z 8 czy nie więcej. Więc z mojej perspektywy odradzam
    Ewa

09.08.2021 11:16

Byłam franczyzobiorcą Żabki w zeszłym roku, po 4 miesiacach udało mi się zrezygnować... DAŁO ponieważ nie tak łatwo opuscić ten system. Mimo iż miałam miałam zatrudnionych pracowników, to i tak sama pracowałam po 12-15 godzin codziennie. Żabka ma system do którego sie musisz dostosować, zamawiać produkty które Ci każą, a niekoniecznie te które schodzą. Generalnie jestem szczęśliwa, że udało mi sie wyjść stamtąd na ZERO, ale to pewnie dlatego że tylko 4 miesiace - księgowy trzymał rękę na pulsie i pewnie tylko dlatego byłam na zero. 4 misiace pracy biorę jako doświadczenie zyciowe... wiem że juz nigdy podobnych błędów nie popełnię. Jeszcze jedno ... po roku proszenia się Zabka zwróciła mi moje weksle in blanco - dostałam je 2 tygodnie temu... PO ROKU od zakończonej współpracy Jezeli ktoś pyta czy warto - ja mówię stanowczo NIE, chyba ze masz duzo czasu i chcesz zdobyć doświadczenie franczyzobiorcy Żabki
    Yolo

07.08.2021 20:31

Pomijając sklepy. Czy zwrócił ktoś uwagę na nepotyzm jaki panuje w firmie? Jak dział sprzedaży zyje w Wielkiej zażyłości również na stopie prywatnej?
    Przykre ale orawdziwe

07.08.2021 11:28

Zabka Pozna na Wichrowym Wzhorzu, obsluga dobija adtykuly ktorych nie kupujesz, jak nie sprawdzisz paragonu zaplacisz za to czego nie kupiles.odradzam ten sklep
    Beata

26.07.2021 21:52

A ty widzę ze jesteś żałosna (usunięte przez administratora)..karolina hehe brak ci jakieś klepki bo życia nie masz A mąż pewnie cie bije i zostałaś skrzywdzona i zajmujesz się czymś o czym tylko marzysz ale brak ci jakieś klepki i ambicji hehe żałosne
    Obserwator

01.08.2021 21:35

Z tej wypowiedzi wnioskuję, że klepki brak tu komu innemu... Słyszała Pani o czymś takim jak interpunkcja, składnia? Dzieci w wieku 12 lat lepiej składają zdania.
    Rafik

07.08.2021 08:26

Z twojej wypowiedzi wynika że jesteś kompletna kretynką,naucz się pisać po Polsku bo żal czytać!!!
    Gość

19.07.2021 15:48

Witam. Jak wygląda praca audytora i na jakie zarobki może on liczyć?
    Gosc

03.08.2021 15:59

Nie więcej zarobisz na ochronie
    Gość

07.08.2021 02:31

Idź się utop z taką odpowiedzią
    Marlena

03.08.2021 19:15

Zabke na ul. Ułańskiej w Poznaniu, gorąco NIE POLECAM. Stare babeczki wedla, mrożone, można sobie żeby połamać. Obsługa zlała temat kompletnie, obrażeni że z wrociłam uwagę. Więcej tam nic nie kupię. Masakra
    Rok

24.07.2021 11:02

Juz wciskają nowa ofertę 17 tys gwarantowany przychód i do 12 tys na rozwój biznesu. Chcą mieć coraz więcej ludzi z długami w US, ZUS itd a za rok płacz.

31.07.2021 07:01

Wiedzą, że od nowego roku obciążenia podatkowe wzrosną i to w niemałej skali więc teraz podnoszą stawkę by złapać jak najwięcej ludzi, poza tym dzięki programom na (usunięte przez administratora) coraz więcej ludzi bierze kalkulatory na spotkania pewnie. Także ten tysiąc więcej to na koszty po nowym roku :). Ciekawe czy osobom już prowadzącym sklepy dadzą podwyżkę, bo wyższe podatki "zamordują" sporą część ajentów

29.07.2021 09:16

Karolina ja skończyłem z toba rozmowę , ja nie dodawałam tu komentarzy o tych ogłoszeniach dowiedziałem się od przedstawiciela do spraw sprzedaży i jak tu weszlem i przeczytałem to co napisałaś tu w komentarzach to przechodzi samego siebie i nie pozwole se na to jak i moja żona , więc wybacz ale widzimy się w sądzie nastepnym razem zastanów się co piszesz , bo tylko po garszasz swoją sytuację głupim tłumaczeniem sie ,pozdrawiam
    Jarek

28.07.2021 15:33

Polecam sklep w Brzesku przy ulicy Głowackiego 38 za miłą i sympatyczna obsługę pozdrawiam .
    prądnica

27.07.2021 17:52

Płaciłam r-k w żabce w Poznaniu na Promienistej 62.Tranzakcja zaakceptowana a sprzedawca nie może mi wydrukować potwierdzenia bo system się zawiesił i pieniądze zostały zablokowane w firmie obsługującej płatności bezgotówkowe żabki.Z mojego konta zniknęło 470zł /mam potwierdzenie / Pan właściciel pokazał mi wydruk że pieniądze wrócą na moje konto w ciągu paru dni roboczych.Czekam 12 dni i nic.
    Beata

25.07.2021 14:28

Żabka wSzczecinie Metalowa 32 to totalna porażka i nieporozumienie! Znajoma chwilę pracowała u tej stuknietej pary więc radzę omijać to toksyczne i chore miejsce gdzie panuje chamstwo,brak wychowania a mąż właścicielki to jakiś chory psychicznie człowiek! Przekleństwa, ciągłe pretensje i wyzwiska to tam codzienność i zastanawiam się czemu tacy ludzie prowadzą sklep i czemu ludzie nadzorujący Żabki nie weryfikują psychicznego stanu zdrowia przyszłych ajentów! Nie polecam tego miejsca a wręcz odradzam jako miejsca do robienia zakupów i jako miejsca zatrudnienia!!!
    Karolina

26.07.2021 05:15

Widzę że para psycholi z Brzeska z żabki przy ul Głowackiego ostro pracuje aby odwrócić od siebie uwagę! To jest mój komentarz dotyczący żabki w Brzesku i nie życzę sobie aby ktoś go przepisywał!

Zostaw merytoryczną opinię o Żabka Polska Sp. z o.o.