Żabka Polska (dawniej Freshmarket)

• O sieci
  • Jak aplikować?
  • Jak zostać franczyzobiorcą?

O sieci

Banino - Żabka
Barlinek - Żabka
Bełchatów piotrków - Żabka
Bezrzecze - Żabka
Białystok - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Bielany Wrocławskie - Żabka
Bielsko-Biała - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Bieruń - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Biłgoraj - Żabka
Bogatynia - Żabka
Boguchwała - Żabka
Bolesławiec - Żabka
Borkowo Łostowickie - Żabka
Borówiec - Żabka
Brenna - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Brwinów - Żabka

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Żabka Polska Sp. z o.o. (dawniej Freshmarket)

Opinie o Żabka Polska (dawniej Freshmarket) Poznań

Nie przegap nowości o Żabka Polska Sp. z o.o.!

Aneta

30.08.2022 12:37

czytając kiedys artykuł z Wyborczej to czułam się tak jakbym swój własny życiorys czytała.Oprócz tego muszę dodać,że gdy rozwiązują umowę,to wpadają do sklepu bez zapowiedzi,partner z z jakimiś ludźmi do pomocy,ajenta traktują jak (usunięte przez administratora),nikt nic nie wyjaśnia,nie odzywa się do ajenta,wręcz pilnują,aby ten nic nie ukradł,zabierają towar,klucze i wypad ze sklepu.Niech nikt się nie wymadrza,że to byli nieudacznicy,bo za dużo nas jest wykiwanych i wycyckanych,pograzonych ,współpraca kończy się wtedy jak już ajent jest tak pogrążony,że nie ma skąd wykombinowac pieniędzy,aby załatać kolejną dziurę.Dla wiadomości ,jeżeli chodzi o zadłużenie,to jest zadluzenie wobec Źabki,według ich marnego rozliczenia,rozliczają tylko wpłaty gotówkowe zapominając,że klienci płacili za towar kartami płatniczymi,i to były płatności na konto Z abki,a nie na konto ajenta,dlatego jesteśmy ugotowani.Niech nikt mnie nie obraża i nie ocenia bo za przeproszeniem (usunięte przez administratora) wie!!!
    Zainteresowana

27.08.2022 19:32

Jaka jest rola kierownika rejonu? Myślę, czy warto aplikować na to stanowisko. Jakich osób firma szuka, wspierających czy raczej żołnierzy?
    Noname

28.08.2022 08:09

Podłączam się do pytania. Jak często kierownik rejonu odwiedza sklepy? Co robi podczas takiej wizyty?
    Łysy

24.08.2022 23:13

Takie (usunięte przez administratora) to jeszcze w żadnej innej firmie nie widziałem niż żabka magazyn Gliwice. Magazynierzy na zwrotach to paniska. I szanują swoją pracę .Jak by mieli płacone na akord.- od rozładowanego samochodu to by na waciki tylko zarobili. Mistrzowie. Jeden samochód potrafią w 1 godzinę rozładować - są takie kolejki że szkoda gadać . Dyspozytorzy nie mają co ładować bo samochody stoją na zwrotach ..
    Klient

24.08.2022 17:05

Nie polecam żabki na szkolnej w Śremie strasznie nie miła obsługa
    Miła.

23.08.2022 12:10

Nie polecam Żabki Żary ul.Jagiellońska 7.Obsługa jest bardzo nie miła ciągle siedzą przed sklepem palą papierosy towar nie wyłożony nie ma buĺek,do sklepu wchodzą klienci z pieskami,najgorsza Żabka w Żarach.
    Damian

22.08.2022 22:16

Powiem wam tak żabka na ul chudoby 18-20 w Gnieźnie jest najgorsza jaka w życiu widziałem personel chodzi o jedną panią śmierdzi z rana alkocholem do żabki się wchodzi jak do gorzelni druga zaś natomiast nie używa żadnego dezodorantu żadnego antyspirantu itp sam odrażający odur potu. Kawomat wiecznie usyfiony mleko przeważnie zgerowane(usunięte przez administratora) aż się tam niechce wchodzić opiekun żabki nic z tym nie robi bo zawsze liczyła na jedną bykom ekspedientkę szefostwo jest raz w tygodniu a raczej jeden z nich bo drugi otwar sobie kwiaciarnie i ma ta żabkę w (usunięte przez administratora). Skandal dla żabki a jak to napisałem w opinii to nikt nagle niechce jej zakceptowac
    Dziki

29.06.2022 00:51

Jestem zdegustowany obsługą w sklepie Żabka w Dźwirzynie, niemiły facet obsługujący, 4minuty przed zamknięciem sklepu powiedział, że mam czas na krótkie zakupy. Gdy poprosiłem o wskazówkę, gdzie są piwa bezalkoholowe, oznajmił, że to jest sklep samoobsługowy i nie ma ochoty mi pomóc, i że on zamyka sklep. Gdy postawiłem wybrany towar na kasę, powiedział, że właśnie minął mój czas i sprzeda mi towaru, kazał wynieść się że sklepu. Musiałem odnieść towar i oznajmiłem mu, że moja nogą w tym sklepie już stanie. Będę odradzał zakupy w tym miejscu. Żabko, róbcie selekcję przy doborze pracowników!!!!
    I tak wrocisz

17.08.2022 07:53

I miał rację.6-23 samoobsługa to samoobsługa.
    Kamilek

21.08.2022 20:48

ja nie pracuje w żabce ale pracuje w alkoholowym i bardzo dobrze rozumiem tego sprzedawce i ja bym zrobiła to samo
    rysio

21.08.2022 18:32

Sklep Żabka w Goleniowie na ul. Słowackiego. Najgorsza porażka. Co niedziela więcej zamknięty niż otwarty ( ciągle wisi kartka z napisem "przerwa" ) Dziś zamknięty cały dzień. Brak jakiejkolwiek informacji z jakiego powodu. Personel bez przeszkolenia, nie potrafi wydawać przesyłek, błędy w paragonach przy zakupach na niekorzyść klienta. "właściciel" czyli ajent nawet nie zagląda do tego sklepu. Pracują tam młodzi ludzie zmieniający się co chwilę. W reklamach wygląda to inaczej :) Taki "mały wielki sklep" bardziej mały i mizerny. Brak kultury pracowników w stosunku do klientów. NIE polecam !

06.08.2022 22:30

Dramat, nie dość że pracowałam na czarno, to jeszcze dostałam połowę wypłaty, a po drugą część musiałam się upominać dopiero jak zagroziłam policją odzyskałam część kasy. Miałam za weekendy i w święta dostać więcej, a nawet tych pieniędzy nie dostałam. Dostałam wypłatę tak jakbym pracowała tylko w dni robocze. Nie chciałam juz się prosić o resztę, ale nie wiem czemu tacy ludzie pracują w handlu. Managerowie powinni robić niespodziewane kontrole w żabkach wtedy by się rozczarowali jakby zobaczyli jak Właściciele dbają o sklep. Wielokrotnie jako pracownik spotkałam się z produktami po terminie 2/3 dni w szczególności z nabiałem i batonikami z zeszłego roku!!!

20.08.2022 07:06

kontrola terminów to obowiązek nie tylko pracodawcy
    Julia Szlachciak

10.08.2022 15:18

Więc tak Mój chłopak pracował w żabce na ulicy Dąbrowskiego w Poznaniu pracował tam trzy tygodnie i za te dwa tygodnie dostał 430 zł za bo szef odciągał mu za zniszczony towar którego nie zniszczył bo wtedy nie miał zmiany. To jest dla mnie chore, nie pozwolę żeby tacy ludzie tak traktowali uczciwych ludzi, a jak jeszcze etego było mało zwolnił go z powodu tego że się boi o sklep i niby nie promował hotdog. To jets żenada, nie polecam żeby kto kolwiek tam pracował!!!!

20.08.2022 07:05

a ja przed następnym wpisem polecam słownik poprawnej polszczyzny
    Jola

16.07.2022 01:23

W żabkach całej Polsce robią się afery a co nato główna żabka naj wiencej mamy suchy od ludzi z Poznania .
    Arko

16.08.2022 01:58

Dałoby radę przetłumaczyć to na polski?

20.08.2022 06:59

chyba łatwiej będzie na ukraiński obecnie ????

20.08.2022 06:57

Poznań, Żabka Nad Wierzbakiem. Sklep czynny 6 - 23. Sobota, 6.26 zamknięte. Pani, która przychodzi na poranną zmianę, zazwyczaj pojawia się około 6.10 - 6.15. Dziś przeszła samą siebie.
    Patryk

18.08.2022 12:07

Dzień dobry , Nysa żabka ul Celna , Serdecznie nie pozdrawiam ludzi zajmujących się dostawami w tej żabce , często korzystam z waszych usług ale powiem szczerze dla mnie jest to coś nie do zrozumienia jak w ciągu miesiąca już drugi raz brakuje keczupu do hot doga naprawdę aż tak trudno zamówić więcej keczupu z tego co wiem on nie ma terminu ważności na tydzień . Nie polecam
    Nela

15.08.2022 21:21

Żabka w Janowcu Wlkp. obsługa jest bardzo nie miła, arogancko odnoszą się do klientów. Nie zwracają uwagi czy jest ktoś w sklepie rozmawiają między sobą prywatnie używając wielu wulgaryzmów.obslugują jakby były tam za kare. I ciągły brak asortymentu ,albo nie ma bułek,albo parówki nie dojechały.a później w koszu pełno bułek wyrzucanych. Po złość potrafią nawet zimne hot-dogi sprzedać.
    Marcin

14.08.2022 10:49

Porażka Rzeszów rynek zamknięte pisze 6-23/7 porażka siedzę tu 20 minut ok 20 klientów łapie za klamkę za 150 metrów druga Żabka zamknięta o co tu chodzi ma nadzieję że te żabki ktoś zmieni jakaś odpowiedzialna sieciowa Ala Lidl
    Pracownica

10.08.2022 21:54

Żabka : Katowice, ul.Meteorologów 9. Bałagan w sklepie, wszystko jest okropne (bułki leżące na podłodze,...), właścicieli Wioletta Stanjek i Aleksandra Pampuch nie dotrzymują słowa. Mówią bardzo ładnie na początku. Kategorycznie nie polecam pracować w tej Żabce. Prosze nie oczekować, że otrzyma wynagrodzenie za ostatni przepracowany miesiąc oraz wszystkie braki będą na ciebie spadać. Po zwolnieniu mówią że brakuje w kasie pieniąnze, chciaż nigdy nie bylo takiego.
    Boguś

07.08.2022 19:50

Przed chwilą chciałem nabyć coś w sklepie. Jelenia Góra-Sobieszów. Napis, że czynne cały tydzień do 23.00. Żadnej informacji. Pocałowałem klamkę. Byłem o 19.33.
    Dupa

04.08.2022 03:32

Żabka św Jerzego Poznań nie polecam pracy w tej żabce szefowa wymagania ma jakieś nieziemskie umowy nie daje a poza tym jest beszczelna i źle traktuje pracowników poza tym zatrudnia jakieś alkoholiczki i ćpunki no i jeszcze nieletni sprzedaje tam alkohol to już jest karygodne omijać tego pracodawce
    Lidia

03.08.2022 21:20

Witam pracuje w żabce i jestem bardzo zadowolona mój pracodawca jest uczciwy wypłaty na czas ale zamierzam przejąć żabkę na siebie proszę czy jest ktoś kto by mi doradził czy się opłaca czy nie i przez jaki okres otrzymuje się z żabki 20tys. A jak jest później
    Anonimowy(208)

02.08.2022 11:47

Może być, jako tako, dobre produkty, nie narzekam, ale obsługa fatalna. Raz pracownik mnie wyprosił za "macanie chipsów" (czytałem skład), a na hot dogi trzeba czekać wieki + za drogie są 2,5*/5*

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Żabka Polska (dawniej Freshmarket)?

Kontakt - Żabka Polska Sp. z o.o.

Stanisława Matyi 8 61-586 Poznań

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Klientfffo

31.07.2022 00:22

Już nie długo wykonczymy ja i jej pracownikòw (usunięte przez administratora) z żabki przy Pl Bernardyńskim Poznań wielkopolskie
    Klientffff

31.07.2022 00:20

Blondynka z Pl Bernardyńskim w Poznaniu powingła złączyć w wienzieniu lewizny
    Klient45672f

31.07.2022 00:19

Ta (usunięte przez administratora) zginie już nie długo w tej żabce na Pl Bernardyńskim w Poznań i koniec z tą baba okropna
    Klient

31.07.2022 00:15

W końcu nie długo Żabka na Pl Bernardyńskim w Poznaniu zniknie z świata
    Mmmpata

28.07.2022 01:21

Pracuję w żabce za 10 zł za godzinę bez umowy, ajent nie chce mi dać umowy, nie podał żadnego powodu. Pewnie wygodnie mu jest nie odprowadzać podatków i płacić 10 zł po miesiącu pracy w tym sklepie :) uważajcie !
    Kiki

28.07.2022 08:51

Hej...byłam wczoraj w żabce bo szukam coś dorywczego i mi szefowa powiedziała że 16 zł na rękę daje więc myślę że warto tam zachaczyc????
    były pracownik

25.07.2022 13:06

gdzie mogę złożyć skargę na ajenta
    Czarna

25.07.2022 21:10

Weźcie się wszyscy ogarnięcie po co wam skargi oni dostaną za swoje po zamknięciu będą długi spłacać ja też pracowałam w żabkach i ajenci są (usunięte przez administratora) wszyscy .lepiej nie pracować o dać sobie spokój
    On

26.07.2022 05:22

Umiesz tu napisać a nie umiesz znaleźć gdzie napisać ? To jak Ty chcesz napisać z takim rozumowaniem. Hahaha Internetu nie masz ?
    Mieszkaniec wildy Poznań

23.07.2022 02:43

Właścicielka zabki przy św Jerzego Poznań wyrzuca makulaturę do smieci przez co my mieszkańcy nie mamy gdzie wyrzucać papierów z tego co wiem żabka odbiera makulaturę Pani za lada z wyczyszczem oczu jest non stop jak albo spita albo naćpana i jest nieuprzejma nie mówiąc już o właścicielce gwiazda pierwszego planu i beszczelna baba nie polecam tej zabki

20.07.2022 11:10

Pracowałem w żabce było fajnie ale jak przyszło do wypłaty to jej nie dostałem Dlatego odeszlem z tej ząbki pracodawca (usunięte przez administratora) jak się dowiedział że odchodzę gdzie indziej postanowił odciągnąć od tej wypłaty na alkohol i tyton że niby jest manko zawsze mogli liczyć na mnie a pracowałem po 10, 8, 9 godzin dlatego zawiadomiłem pip w Poznaniu i czekam co dalej
    Czarna

20.07.2022 18:28

Pip ci nie pomoże bo ja miałam to samo i mnie olali.

20.07.2022 05:59

Osoba która prowadzi sklep w Warszawie na ul Pieskowa Skała powinna mieć zabraną koncesję na alkohol. Żeruje na pensjach pracowników mówiąc że alkohol zginął.Co nie jest prawdą. Dobra cwaniara ze wsi.
    MM

17.07.2022 02:19

Sprzedają po znajomości towar samym lubianym klienta żabki a reszta klientów to my psy byłem z dziewczyną takiej sytuacji w sklepie pl berdadyński pozzz
    KN

17.07.2022 02:17

Okłamują jako sklep główna żabkę na różnych towarach w sklepie pl Ber.. poz lub są wcześniej przeceniają żabki głównej towar i sprzedawane Itp.
    Kamil,qqq89

17.07.2022 02:13

Powiem prawdę oni w żabce pl berdadyński Poz .. jako sklep kupują towar od mojego kolegi jako towar lewy i sprzedawają jako towar niby towar legalny jest za każdym razem
    Adam765

16.07.2022 14:07

W sprawie Żabka na Pl Bernardyńskim mają (usunięte przez administratora) na wieki sami weźniemy sprawy w ręce .
    Basi

12.07.2022 01:06

Ja bojkotuje Zabke ,nie będę kupować już nigdy nic . Jesteśmy w Polsce więc wywalcie te napisy z reklam

14.07.2022 22:03

Ograniczona jesteś bo nie masz o tym bladego pojęcia, biedni zostali by walczyć a bogaci wyjechali . Oglądnij sobie Wołyń to może zrozumiesz oni nas nienawidzą, Polacy czekają w kolejce do lekarza a taki Ukrainiec idzie pierwszy , dodatki, mieszkania jak myślisz kto za to zapkaci ?? Bo mapewno nie Morawiecki, UNIA też im h..Ja da
    Mora89

16.07.2022 13:03

Serio wołyń ? będziesz karał dzisiejszych ludzi za coś co zrobili prawie 100 lat temu ludzie których oni nawet na oczy nie widzieli ? To jeszcze Niemców nie wpuszczasz do całej europy bo kiedyś też z nimi cała europa walczyła tak samo jak potomków persów którzy podbijali cały świat... No to totalny absurd ale pewnie Ty jesteś rodowity Polak. Pamiętamy1944 i JP100% itd . A do rodaków tylko jadem plujesz.
    My klienci żabki Pl Berna

16.07.2022 01:20

My klienci żabki przy Pl.Bernardyńskim 2lok A2 w Poznaniu nie możemy się do prosić sprzedawcy ,kasiera sklep oraz osoby rozkładającej towar w sklepie Żabka bo są zajęci na grywaniem innych klientów i filmików na portalach społecznościowych takich jak Tik Tok i FB a co w tym czasie robi główna żabka jesteśmy obużeni jako klienci żabki .
    Poznań Nr legitymacji 88880945

16.07.2022 01:07

Dostaliśmy informację od klientów żabki o korupcji , oraz groźbach kk i szantażystach pracownikach żabki przy Pl Bernardyńskim w Poznaniu .
    Poznań i okolice

16.07.2022 00:59

Sex afery, korupcja pieniężne i Itp z żabce w Poznaniu .
    Dzi.. Poznań

16.07.2022 00:57

Afery z żabka w Poznaniu Głośne Sprawy Na Maxa w Kròdce Gazeta Poznań
    Klient xxxx06

16.07.2022 00:47

Żabka Pl Bernardyńskim Poznań pracownik sprzedaje w niedzielę wolną od handllową
    ja

12.07.2022 15:01

Pracowałam w dwóch Żabkach.. Jedna powiedzmy, że ok, druga ( byłam trzy razy z inną osobą ) każda osoba ze zmian miała swoje zasady reguły.. wykładanie bułek, przygotowywanie ich itd z tym co sie robi w Żabce... wkońcu zdurniałam:):):) Bałagan bałagan i jeszcze raz bałagan.. nie wiadomo w co włożyc ręce pracowałam bez umowy bo podobno ksiegowa nie dostarczyła, ale to była guzik prawda bo ludzie z Ukrainy, którzy byli tam zatrudnieni mieli umowe od reki, na koniec nie dostałam takiej pensji na jaką bylam umówiona NIE POLECAM!!! w reklamie jest Żabka mały wielki sklep, powinno być inaczej...

Zostaw merytoryczną opinię o Żabka Polska Sp. z o.o.