Żabka Polska (dawniej Freshmarket)

• O sieci
  • Jak aplikować?
  • Jak zostać franczyzobiorcą?

O sieci

Banino - Żabka
Barlinek - Żabka
Bełchatów piotrków - Żabka
Bezrzecze - Żabka
Białystok - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Bielany Wrocławskie - Żabka
Bielsko-Biała - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Bieruń - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Biłgoraj - Żabka
Bogatynia - Żabka
Boguchwała - Żabka
Bolesławiec - Żabka
Borkowo Łostowickie - Żabka
Borówiec - Żabka
Brenna - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Brwinów - Żabka

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Żabka Polska Sp. z o.o. (dawniej Freshmarket)

Opinie o Żabka Polska (dawniej Freshmarket) Poznań

Nie przegap nowości o Żabka Polska Sp. z o.o.!

Joajyy

23.01.2023 09:26

Proste firma Żabka (usunięte przez administratora) ajentów a ajenci was pracowników i nie pie głodnych kawałków ze jest inaczej bo buły artykuły w gazetach na ten temat i sprawy w sadach ja byłam raz w Spr pracy na Barnims i wyszłam po kilku minutach nie dała mi umowy a skserowania mój dowód osobisty.sklep barnima Szczecin
    Grdyl

20.01.2023 11:34

Nie kupujcie pieczywa w tej sieci. Żenujący sposób na ograniczenie strat meszanie świerzych bułek z nawet kilkudniowymi

20.01.2023 19:07

Serio nie rozpoznajesz bułki dzisiejszej bułki z tą kilkudniową i tak dałeś się nabrać ? Bułka na drugi dzień już jest twarda. Zresztą ile razy trafiłeś na stara bułkę raz a robisz tam zakupy od 5 lat i już musiałeś płakać że trafiłeś na twardą ? zobacz sobie filmiki z biedry jak szczury i myszy po sklepie latają na pieczywie i idz kupić tam bułeczki...

21.01.2023 10:25

Dokładnie ..czepiają się żabki a myślą że gdzie indziej w sklepie jest pachnąco i świerzo,każda bułka wypieczona po jest miękka ona po godzinie twardnie dlaczego?bo nie jest niczym ani owinięta ani spakowana to normalne...w domu to każdy trzyma pieczywo na wierzchu???nie ....chowa je żeby była miękka....więc czego wy ludzi nie rozumiecie ???brak słów....
    Lonia

15.01.2023 17:55

Bardzo miła obsługa w sklepie "Żabka" na ulicy Władysława Broniewskiego 2A, 07-415 Olszewo-Borki. Jestem mile zaskoczona podejściem i uprzejmościa do klienta Pani Mai - Maja.
    Dadd77

12.12.2022 14:45

(usunięte przez administratora) tragedia i poniżanie pracownika. Przez 2 tygodnie pracowałem w Żabce jako kasjer. Nie miałem prawa do przerwy żeby zjeść kanapkę. Pracodawca nie zapłacił ponad połowy wynagrodzenia. NIKOMU NIE POLECAM!!! Żabką powinien zająć się Sąd Pracy albo Państwowa Inspekcji Pracy.
    @pip

06.01.2023 12:22

To nie Żabka zatrudnia tylko franczyzobiorca. Widać, że nie ma Pan wiedzy w tym temacie. Każda Żabka to inny franczyzobiorca, więc jeden jest uczciwy, a drugi nie...
    tygrys

10.01.2023 17:43

tak ????? a kontrole które tam przychodzą uważasz że nie wiedzą co tam jest grane kręcą tylko głową i twierdzą przecież tam była kontrola to uważasz że jeżeli była kontrola to jakim sposobem nie ma umowy niema odprowadzonych podatków składki odprowadzone minimalne na 340 godzin w miesiącu to co to za kontrole jezeli tego nie potrafią stwierdzić pieniądze potrącić pracownikowi za byle ca wiedzą jak a tego co potrzebne nie potrafią stwierdzić coś tu nie tak jest , kogoś tez chcesz kryć czy bronić nie polecam nikomu zadnej żabki pozdrawiam wszystkich (usunięte przez administratora) przez sieć sklepoów Zabka
    Marie

04.01.2023 11:22

Żabka padnie,jak dalej będą decydować czym mamy płacić ,Ja i moje otoczenie już tam nie chodzi.To jest najgorsza sieć.Nie polecam
    tygrys

04.01.2023 18:38

jestem tego samego zdania żona pracowała w Żabce na molo w Międzyzdrojach obiecywali jej umowę o prace nadgodziny premie a wyciągali jej pieniadze z kasy nie dali umowy za caly okres tylko częściowo nie odprowadzali całych składek w ogóle podatków nie odprowadzali nie dawali wcale premii mało tego oszukiwali ja z wypłatą moja noga i żony nie wstąpi już do zadnej zabki i nikomu nie polecimy tej sieci sklepów Żabka
    Małgorzata

26.12.2022 15:03

Doświadczenie z pracy jako partner ds.sprzedazy lub rozwoju sieci? Jak się pracuję?
    Nutella

01.01.2023 22:52

Niestety nie dowie się pani, żabka ma dużo ogłoszeń o pracę ale nigdy przenigdy nie dzwoni do kandydata. Ja aplikowałam 4 razy na różne stanowiska którymi zajmowałam się w innych firmach 10 lat i nawet nikt nie zadzwonił z HR żeby chociaż porozmawiać. Nikt. Dział HR w tej firmie to jakaś farsa.
    XYZ

04.01.2023 17:04

Nie jest to prawda. Jeżeli CV spełnia oczekiwania to osoby odpowiedzialne za rekrutację kontaktują się z kandydatem. Dodatkowo, po pierwszej rozmowie, informują kiedy można spodziewać się informacji w przedmiocie przejścia do kolejnego etapu rekrutacji. Jeżeli jest opóźnienie w tym zakresie to także się kontaktują i o nim informują. Tak przynajmniej jest w centrali w Poznaniu.
    Szalony

20.12.2022 10:38

Piszecie o sklepach a ja wam powiem co się dzieje na centrach logistycznych z których to jedzenie trafia właśnie do waszych sklepów. Po hali biegają myszy i szczury . Co z tego że jest firma deratyzacyjna jak po paru dniach jest to samo. Między regałami pleśń i grzyb. Nie wspomnę o zakamarkach ale jak tak można przecież tam jest jedzenie . Np. podczas inwentaryzacji znalezliśmy jedną paletę pieczywa .Była zielona a smród nie do wytrzymania. Jedzenie wala się po podłodze a wózkowi jeżdzą po nim nie zwracając na to żadnej uwagi. Toalety pracowników to jak szalety na dworcu. Że sanepid tego nie widzi to aż dziwne Nie polecam nikomu
    Kenzo

18.12.2022 00:03

Żabka jest już bardziej banderowska niż POLSKA, obsługa w większości z ukr. kobiety mego nie miłe, opryskliwe i nie przyjmujące do siebie krytyki. Strasznie opryskliwe. Od razu wyjaśnień … nie jestem ruską onucą. Nie robię już zakupów w Żabce choć mam najbliżej do niej.
    Koło

15.12.2022 22:00

Mieszkam obok Żabki i pracownicy co tydzień inni to chyba o czymś świadczy i o czymś mówi ,resztę proszę sobie samemu dopowiedzieć ,jeden wielki młyn
    nie zadowolony

15.12.2022 19:44

Dnia 15.12.2022r godzina 19:15-30 został sprzedany alkohol mężczyźnie który był mocno już pijany!! Tak Wam mocno zależy na sprzedaży ze nie patrzycie na klientów w jakim jest stanie, mało tego młodzieży tez sprzedajecie. Tychy al. Bielska 135.
    Katarzynaa

03.11.2022 12:35

Jakie są kary za słaby wynik TK?

09.12.2022 18:11

To Cię (usunięte przez administratora) kar już nie ma chyba z rok albo więcej. Co prawda dostała mniejszą premię co może taktować jako karę. Ale pamiętaj że jak nie masz Ty żadnej premii to z podstawowych godzin które przepracowałeś nie może zabrać Ci kasy. To jest nie zgodne z prawem.
    Czarna

09.12.2022 20:33

Nie ma kar za tajemniczego i nie może odciągać nic z wypłaty chyba że tak jest na umowie
    Michaela

08.12.2022 02:04

Weryfikacja 100% tajemniczy klient 92 % Ile powinien dostać pracownik premii?

08.12.2022 10:57

Nic nie powinien. Tzn to ile dostaniesz premii to jest tylko kwestia widzi mi się Francyzobiorcy. Ja daje kasę za TK ale myślę że większość nie daje. Ale nie ma tabelki ile powinien Ci dać bo może Ci za 100% nic nie dać. Kwestia tego jak się umówiliście.
    rolak45

01.12.2022 14:05

Szokkk O mało nie zakończyłem życia w sklepie Żabka Opisany fakt można sprawdzić na monitoringu jeżeli jest takowy w sklepie 66-400 Gorzów Wielkopolski 37a Mama 65 lat 6 zawałów Kilka operacji serca Defibrylator serca itp. Nigdy nie było problemu do około 10 miesięcy wcześniej z zakupami energii w tej Żabce Jednak od 10 miesięcy jest problem zbyt duży do rozwiązania przez kierowniczkę sklepu Proszę od 10 miesięcy obsługę Żabki w 66 - 400 Gorzowie Wlkp. ul : Armii Krajowej 27a o to żeby ją podszkoliła kierowniczka obsługę co do dokonywania płatności za energie do licznika przedpłatowego. Zmuszony jestem z powodu zaczopowania tętnic w nogach zlecać dokonanie takiej zapłaty obcym osobom w innej Żabce ul Obrońców Pokoju Oddalonej 3 km dalej Dzisiaj 01.12.2022 r.ponownie udałem się do żabki w Gorzowie Wlkp. ul : Armii Krajowej 27a Okazało się że ekspedientka nadal nie potrafi dokonać takiej zapłaty bo jej jak to się robi kierowniczka od 10 miesięcy ni powiedziała Poprosiłem żeby dała mi ona kontakt do kierowniczki tego sklepu Kierowniczka jednak była w sklepie i wyszła z zaplecza w niewiadomym stanie Gdy opowiedziałem jej jaki mam problem oznajmiła mi że czego się czepiam bo " Ukrainka zatrudniona w sklepie nie rozumie o co chodzi " Gdy oznajmiłem jej spokojnie z powodu 6 zawałów że przez 10 miesięcy można ją by było tego nauczyć Chciałem też jej wytłumaczyć że wystarczy o ten problem zapytać w innym sklepie lub sam ją nauczę Kazała mi natychmiast opryskliwie opuścić sklep Następnie pojawił się z zaplecza jakiś facet w niewiadomym stanie i wydarł się "na Ukrainie jest wojna i mam natychmiast opuścić sklep bo on mnie sam wyrzuci z niego siłą. Wyskakując do mnie z dłońmi. Uspokoili gdy bojąc się o siebie okłamałem że mój telefon jest włączony na nagrywanie Wyszedłem i skończył się to wszystko bólem w klatce piersiowej 3 krotnym użyciem Nitrogliceryny który na szczęście posiadałem Po powrocie do domu po kilku godzinach ból i duszności ustały Mam 66 lat i nigdy nie potraktowano mnie w taki sposób Żeby nie zakończyć tak pesymistycznie to należy się wyróżnienie obsłudze sklepu 66-400 Gorzów Wlkp. Ul: Obrońców Pokoju 38 Którego obsługa też z Ukrainy od 10 miesięcy załatwia za tamtą Żabkę zapłatę za energię na licznik przedpłatowy w ciągu 1 minuty Jak widać jak się chce to można Wyrzuceniem z sklepu i to nawet przy użyciu siły co nosi zgodnie z naszym prawem znamiona groźby karalnej W razie wątpliwości o zaistniałym fakcie można sprawdzić monitoring jeżeli jest takowy w tym sklepie W celu sprawdzenia reakcji właścicieli żabki na zaistniały incydent który mógł się dla mnie skończyć tragicznie Proszę o kontakt na emaila gdzie podam swoje dane [email protected] Ja tylko chciałem dokonać zakupu energii elektrycznej do licznika przedpłatowego które to zakupy dokonuje się w innych Żabkach bez problemu Co Żabce 66-400 W Gorzowie Wlkp. ul. Armii Krajowej 37a dzięki kierowniczce i jej "pomocnikowi ochroniarzowi " jak by to zwał Nie skończył się dla mnie śmiercią
    User34115

01.12.2022 13:11

Żabka ul. Wojska Polskiego w Miliczu. Szanowna Pani Kierownik Żabki bardzo nieprofesjonalne zachowanie w stosunku do klientów .Szpilki oraz wyzywające sukienki jakie nosi ta Pani w obrębie sklepu to częsty widok .Rozumiem że się Pani czuje biznes- woman ale klienci są zniesmaczeni tak nieprofesjonalnym strojem i zachowaniem.
    Tomek

01.12.2022 10:17

W plewiskach na kompletacji bez umów, na czarno, na akord. Płacisz za błędy, jakieś straty magazynowe. Robisz piątki świątki i niedzielę. Wszyscy walą VAT bo tak są skonstruowane umowy. Kupują koszty za 15 procent od jednego z liderów. A swoim ludzią mówią że są biedni.
    Klient

26.11.2022 23:48

Dziś kolejny raz byłam w żabce gdzie nie przyjęto mi butelek na wymianę pani kasjerka stwierdziła że nie ma takich butelek w systemie jest to nieporozumienie ponieważ jeżeli mam butelkę z tej samej firmy to nie ma znaczenia smak czy etykieta butelki z tyskiego to tyskie z Lecha to Lech itd butelka kalcjowana jest po 0.5 groszy
    Crf5

28.11.2022 23:13

Oczywiście ma znaczenie, sklepy mają obowiązek przyjąć butelki zwrotne sprzedawane przez siebie. Jak nie mają w sprzedaży to nikt sklepom nie zwróci za to pieniędzy. jakby było mało to np. Biedronce są tylko butelki bezzwrotne , nie ważne że Lech czy Tyskie

29.11.2022 10:59

Butelki tylko się przyjmuje które są w systemie kasowym...klient mi przyniósł butelke na wymianę z tyskiego i nie weszła ..oglądając ja była mała różnica w znaczku kolorystyczna ale kod butelki nie był taki jak inne kody z butelek tyskiego...więc ani to wina klienta ani sprzedawcy bo on tylko może zabrać te które mu wchodzą na kasę..sorry memory
    Nie zadowolony

27.11.2022 21:00

Bardzo opryskliwy ajent żabki, schodzą się znajomi ajenta i stoją przed żabką palą papierosy że człowiek się zastanawia czy im przeszkadzać w dobrej konwersacji. Dostawa do żabki przyjeżdża jeszcze w porze ciszy nocnej (5:50) Tychy al. Bielska 135.

27.11.2022 00:37

Dla każdego franczyzobiorcy,który ma sklep więcej niż 20-25m2 (sama strefa sprzedaży) i zostawia jednego pracownika na 1/2 zmianę i każe mu sprawdzić dostawę,być gotowym do weryfikacji i pilnować wszystkiego,dla was już jest naszykowany oddzielny kocioł w piekle ;)
    Nie kupuje u ropuchy

25.11.2022 19:44

Najgorsze (usunięte przez administratora)
    Fabian Kacper Sebastian Karol

23.11.2022 18:41

Bardzo niemiła obsługa podczas ogląda nia produktów kasjerka zwróciła się do nas wykrzykując uwagę że to nie muzeum i że mamy nie utrudniać ruchu mimo że byliśmy w sklepie sami RZEPIN UL. Stanisława kusiaka

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Żabka Polska (dawniej Freshmarket)?

Kontakt - Żabka Polska Sp. z o.o.

Stanisława Matyi 8 61-586 Poznań

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Nie

23.11.2022 18:07

Już u was nic nie kupię. Dlaczego????? Te napisy pod reklamami w nie naszym języku......????
    Lubniewice żabka klient

22.11.2022 07:51

A gdy się zapytałam o zabasy to odp że już za późno a jej obowiązkiem jest pamiętać o tym !!!!

22.11.2022 20:09

Jak sobie ja zainstalowałas sama to sobie sama o niej pamiątaj!!!!!
    Wlodi

03.05.2022 17:36

Stałem 10 minut w kolejce , żeby usłyszeć, że Pani nie ma wydać, a nie miałem karty, to mogę zrozumieć, a na drugi dzień już zaraz po wejściu usłyszałem, że płatność tylko kartą, proszę mi podać przepis, który mówi, że w Polsce można płacić tylko kartą. Sytuacja miała miejsce w Gdańsku przy ulicy Komedy.
    Aga

05.11.2022 16:01

Jak zapłacisz podatek i VAT 10000tys.to zobaczysz, ale bzdury wypisujesz
    H

21.11.2022 20:02

Ja wyszłam bez długów. 2+2 jest 4, jak umiesz liczyć, znasz podstawowe zasady, nie masz się czego obawiać. Jeśli ktoś potrzebuje pomocy, jak potrafię, pomogę.
    Gosia

17.11.2022 14:37

Jak to jest że na ul. Dąbska 20A Kraków osoba która sprawuje pieczę nad sklepem tzw. szef jest cały czas pod wpływem alkoholu. Nie wiem gdzie to zgłosić ale to jest wręcz niemiłe, aż nie przyjemnie przychodzić do tego sklepu i patrzeć na ledwo trzymającą się kobietę na nogach od której aż uderza odór alkoholu. Niech ktoś coś z tym zrobi.
    Leon

16.11.2022 21:40

Dziś zrozumiałem że sieć sklepów Żabka prowadzi bezlitosny skórwysyn. Poszedłem i przeprosiłem ekspedientkę Ukrainkę za to że dzień wcześniej przyczepiłem się do błędnych cen na etykiecie i w rzeczywistością. Sklep dno totalne żal mi tych którzy muszą tam pracować.????
    MaryJane

06.11.2022 01:01

Witam. Czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda premią w żabce? Czy premię dostaje się za audyt i tajemniczego klienta? Powiedzmy że audyt wyszedł 60% a TK 92% i niestety premia się nie należy bo audyt za słaby. Czy obie te rzeczy muszą mieć konkretny procent czy przejście samego TK wystarczy aby dostać premię? Mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi. Z góry dziękuję za odpowiedź.

08.11.2022 17:37

Obecnie masz tak że premia za audyt i Tk masz sumowane i dzielone na 2. I z tego wychodzi Ci ile masz %. Do 95 % masz pełną premie obecnie chyba to jest 1600 zł czym mniej % tym mniej kasy. I spada aż do 80% poniżej tego już nie ma premii.
    Ina

12.11.2022 10:46

Jestem sprzedawcą w żabce i jeszcze w życiu premii nie było także marne szanse .
    Marta

09.11.2022 01:57

Uciekać!! Ja prowadzę żabkę i dodatkowy biznes, wiec mam jak generować koszty w firmie. Ale jeżeli ktoś ma tylko żabkę to życzę powodzenia :) Podatek, VAT, ZUS od tego się nie ucieknie. Nie opłaca się tego prowadzić, wejść jest łatwo, ale wyjść już trudniej kochani. Ku przestrodze wszystkim, prowadzę sklep 3 lata, gdybym mogła cofnąć czas nigdy w życiu bym się tego nie podjęła…

28.10.2022 20:11

Dlaczego ciągle słyszę nie mam grosza lub dwóch i to bez żadnych skrupułów Warszawa ul Górczewska przy metrze Księcia Janusza
    Mika

04.11.2022 00:32

To orzyjdz z tym groszem, klient ms mieć wyliczoną gotówkę rozumiesz czy tak ciężko przyjąć do wiadomości
    Nikt

31.10.2022 10:36

W Poznaniu na Niedziałkowskiego po zmianie właścicieli jest strasznie. Ciągły bałagan, duże kolejki, obsługa słabo przeszkolona, produkty położone pod złymi cenówkami, a właściciel brak umiejętności w bucie rabatu zrzuca na klienta. O samej czystości sklepu nie wspomnę.
    Haha

31.10.2022 22:23

Nie ma to jak były ajent pisze opinie nowemu bo ... no właśnie.
    Żabka po Horteksie w Łodzi

30.10.2022 19:16

Młody arogant, wytatuowany, bezczelny chyba pomylił miejsce pracy, nie ma pojęcia o handlu w centrum Łodzi, nadaje się do łopaty a obsługa i szacunek do klienta jest mu obce (w czasie mojego pobytu byłem jedynym klientem). Szefowie obsługi w Żabce macie pole do działania …
    Adam k.

30.10.2022 11:57

Obłęd.Chodzę od pół godziny po Łodzi i próbuję kupić dwa duże hot -dogi w sklepie żabka.Zwiedziłem trzy sklepy żabka ii.....nadal jestem głodny i teraz już zły.Co to za system, jeżeli sklep jest otwarty i zwykłych bułek na ciepło nie można kupić?. Żenada.

30.03.2022 23:33

Oczywiście praca bez umowy...w weekendy potrafią dowalić zmianę po 11h,praca tam jest non stop....nie ma czegoś takiego jak wolne niedziele czy święta,a przemiał ludzi na żabkach jest nie do opisania(teraz już rozumiem dlaczego)ilość "osób zarządzających" jest większa niż ilość pracowników,od których zresztą wymaga się WSZYSTKIEGO. W żabce jesteś sprzedawcą, sprzątaczką,pracownikiem baru szybkiej obsługi,tragarzem(nosisz w rękach towar z chodnika przed sklepem na zaplecze)pracownikiem poczty(przyjmowanie/wydawanie paczek,opłaty rachunków,wypłaty/wpłaty na konto)Płaca to śmiech...poniżej najniższej krajowej,a jak wziąć pod uwagę ilość obowiązków na zmianie na jedną osobę to jest wręcz żenująca. Między pracownikami nie ma nawet sympatii("kierownictwo" samo nastawia jednego pracownika przeciw drugiemu).zawsze się znajdzie "coś" za co kasjer musi zapłacić, przykład:ajent chciał żeby pracownicy wykupywali terminy za swoje pieniądze (na szczęście pomysł nie przeszedł)W sklepie trzeba być minimum pół godziny przed otwarciem i oczywiście jeśli masz drugą zmianę to po 23 dokladasz towar,liczysz kasę i myjesz sklep(więc zawsze pracujesz po godzinach za free)"kierowniczka" patrzy na wszystkich z góry i jak coś mówi to zawsze z przekonaniem,że jesteś idiota(wini Cię nawet za rzeczy których nie zrobiłeś). Brak pomieszczenia dla pracowników(zresztą i tak nie mieliby kiedy z niego korzystać,bo nie ma przerw). Mimo,że jest tam praca z żywnością to ajent nawet nie zapytał o posiadanie badań sanepidowskich stwierdzając,że nie są konieczne...więc odradzam zarówno pracę jak i zakupy(zwłaszcza jedzenia przygotowywanego przez pracowników)skoro osoba bez badań może pracować przy przygotowywaniu posiłków,to z żabki możecie wynieść dosłownie każdą chorobę...
    Zainteresowana

06.08.2022 06:56

Tak ja pracuję w takiej żabce,albo tego szefowa stoi w.niedzielę, ja mam wolne, zachowane 35tki, przerwy dobowe, przerwę też mam. Szefowa wymaga ale jest sprawiedliwa. Premia za audyty też jest

26.10.2022 22:03

Dokładnie tak jest...

23.08.2022 09:10

Partnerka/Partner ds. Rozwoju Franczyzy jak wygląda praca? Czy ktoś może opisać? Jak wyglądają zarobki na tym stanowisku

05.09.2022 07:17

Możesz rozwinąć myśl?
    Ajent

26.10.2022 21:49

Również polecam, jest dużo pracy, jeżeli trafisz z dobra lokalizacją myślę 170-200tys obrotu jest ok, przyzwoita kasa. Ja zadowolona, nie wyobrażam sobie powrotu na etat...????
    Małgosia

29.03.2022 06:45

Pracowałam prawie rok w żabce i nie polecam nikomu. Jedna osoba na cały sklep musiała ogarnąć sprzedaż na kasie oraz kolekturę Lotto, dokładanie towaru, przygotowanie bułek na kolejny dzień, mycie podłóg i kawomatu, zdjęcie przeterminowanych produktów, ogarnięcie gazet, rozwieszenie cenowek oraz pomoc przy dostawach i zmianach promocji a przy tym brak przerwy na jedzenie oraz toaletę i to wszystko za minimalną krajową!! Do tego za braki w zdrapkach, alkoholu oraz papierosów też płacisz z własnej kieszeni! Jedyny plus to darmowa mała kawa, której nie masz kiedy wypić przy takim natłoku obowiązków :)) nie polecam nikomu. Już lepsza praca w biedronce czy innym sklepie bo tam masz zapewnione godne warunki i chociaż 15 minutową przerwę

08.09.2022 20:37

Dokładnie tak jest też u mnie, wszystko zrobiony, dziewczyny mają luz.. Gramy razem do jednej bramki..Pracujemy na zasadzie koleżeństwa, ja nigdy szefową nie byłam bo to nie mój biznes tylko zabki. To że podpisałam weksel to już inna bajka.
    Ajent

26.10.2022 21:45

Sam jesteś pajacem, prowadzę sklep I u mnie jest ok. Większość ludzi która się tu wypowiada po prostu im nie poszło. Zła lokalizacja, zły dobór pracowników, bądź brak doświadczenia.. Jak masz sklep który robi 100 tys. obrotu to też bym się martwiła.
    Właściciel (były)

24.10.2022 21:28

Zawarcie umowy z przedstawicielem Żabki i otwarcie nowego sklepu to samobójstwo!!! Na szkoleniu jesteś wprowadzany w błąd co do rozliczeń. Wymagane jest podpisanie weksla „in blanco” na 150.000 zł. Odradzam!!! To (usunięte przez administratora) Zanim wejdziecie w jakiekolwiek „relacje” z Żabka, zerknijcie na internet. Pełno w nim relacji poszkodowanych osób. Osób, które do końca życia będą tonąc w długach przez „Żabkę”……

26.10.2022 17:35

Ale bzdury gadasz... Czek in blacno jest in blanco co oznacza żę jest pusty wpisywana jest kwota na jaką się zadłużysz ale jest łatwy sposób na to nie zadłużać się i pilnować wszystkiego. Nie wiem skąd wymyśliłeś kwotę 150 tyś zł . Jeśli miałeś taka kwotę to jesteś chyba rekordzistą bo nie słyszałem nigdy żeby ktoś tak nie udolnie prowadził sklep żeby takich długów narobić ale żyjemy w kraju artystów i nieudaczników.
    Tata

23.10.2022 14:03

Żabka na Wyszogrodzkiej w Warszawie. Niby otwarte a kobieta z czarnymi włosami zamyka na klucz drzwi przed klientami. Kuriozum totalne. O co im chodzi?
    Anastazja

20.10.2022 15:02

Gniezno, ul.Moniuszki. Żabka w tym miejscu to porażka. Współczuje właścicielom, ponieważ pracownice zupełnie nie dbają o wizerunek sklepu. W tym punkcie hot-dogi nigdy nie są gotowe. Panie z obsługi nie wstawiają wystarczającej ilości parówek/kiełbasek, Dzisiaj o godzinie 13.00 Pani pracująca tam miała wstawione 3 kiełbaski i "właśnie" sprzedała ostatnią "ciepłą". Powiedziała mi,że:"Mam iść do innej Żabki, bo Żabka jest na każdej ulicy" . Na moje pytanie czy ma zamiar wstawić więcej parówek/kiełbasek, powiedziała,że:"Tak, ale dot-dogi będą gotowe za 1,5 godziny". Wróciłam po 1,5 godziny. Niestety kiełbasek nie przybyło. Zmieniła się za to obsługująca,która właściwie słusznie zauważyła,że ona dopiero zaczęła swoją zmianę i to nie jej wina,że poprzedniczka nie wstawiła parówek.
    Zenobia #

15.10.2022 21:48

Legnica ul.N.M.P bezczelna obsługa blondyna w długich włosach,zero uprzejmości, bezczelność,i zero uprzejmości !!!!! może by tak przed zatrudnieniem wysyłać pracowników na szkolenie z etyki!!!!!

12.10.2022 16:51

PYTANIE Czy ktoś pracował z managerem którego nazywają Zezowaty Harry?
    Paula

02.09.2022 20:03

Pracodawca stwierdził że za 77 punktów z weryfikacji dostanie karę 5tys złotych z pensji chce mi odjąć 500 zł czy on tak może?
    Hubert

09.10.2022 09:23

Dlaczeko zamkniento żabke na dolnym mieście w wałczu
    Mora89([email protected])

10.10.2022 01:47

Nie mam zielonego pojęcia nie jestem stamtąd . Powodów może być kilka . Była nie rentowna , albo franczyzobiorca zrezygnował albo dopuścił się jakiejś mega złej rzeczy i mu odebrali sklep. A jak byłą otwarta krótko np 4-6 miesięcy to mogła prowadzić to specjalna osoba z żabki i wtedy szukają kogoś kto weźmie sklep jak nie znajdą to zamykają.

Zostaw merytoryczną opinię o Żabka Polska Sp. z o.o.