Żabka Polska (dawniej Freshmarket)

• O sieci
  • Jak aplikować?
  • Jak zostać franczyzobiorcą?

O sieci

Banino - Żabka
Barlinek - Żabka
Bełchatów piotrków - Żabka
Bezrzecze - Żabka
Białystok - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Bielany Wrocławskie - Żabka
Bielsko-Biała - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Bieruń - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Biłgoraj - Żabka
Bogatynia - Żabka
Boguchwała - Żabka
Bolesławiec - Żabka
Borkowo Łostowickie - Żabka
Borówiec - Żabka
Brenna - Żabka Polska Sp z o.o. (dawniej Freshmarket)
Brwinów - Żabka

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Żabka Polska Sp. z o.o. (dawniej Freshmarket)

Opinie o Żabka Polska (dawniej Freshmarket) Poznań

Nie przegap nowości o Żabka Polska Sp. z o.o.!

Lubniewice żabka klient

22.11.2022 07:51

A gdy się zapytałam o zabasy to odp że już za późno a jej obowiązkiem jest pamiętać o tym !!!!
    Kiki

22.11.2022 20:09

Jak sobie ja zainstalowałas sama to sobie sama o niej pamiątaj!!!!!
    Wlodi

03.05.2022 17:36

Stałem 10 minut w kolejce , żeby usłyszeć, że Pani nie ma wydać, a nie miałem karty, to mogę zrozumieć, a na drugi dzień już zaraz po wejściu usłyszałem, że płatność tylko kartą, proszę mi podać przepis, który mówi, że w Polsce można płacić tylko kartą. Sytuacja miała miejsce w Gdańsku przy ulicy Komedy.
    Aga

05.11.2022 16:01

Jak zapłacisz podatek i VAT 10000tys.to zobaczysz, ale bzdury wypisujesz
    H

21.11.2022 20:02

Ja wyszłam bez długów. 2+2 jest 4, jak umiesz liczyć, znasz podstawowe zasady, nie masz się czego obawiać. Jeśli ktoś potrzebuje pomocy, jak potrafię, pomogę.
    Gosia

17.11.2022 14:37

Jak to jest że na ul. Dąbska 20A Kraków osoba która sprawuje pieczę nad sklepem tzw. szef jest cały czas pod wpływem alkoholu. Nie wiem gdzie to zgłosić ale to jest wręcz niemiłe, aż nie przyjemnie przychodzić do tego sklepu i patrzeć na ledwo trzymającą się kobietę na nogach od której aż uderza odór alkoholu. Niech ktoś coś z tym zrobi.
    Leon

16.11.2022 21:40

Dziś zrozumiałem że sieć sklepów Żabka prowadzi bezlitosny skórwysyn. Poszedłem i przeprosiłem ekspedientkę Ukrainkę za to że dzień wcześniej przyczepiłem się do błędnych cen na etykiecie i w rzeczywistością. Sklep dno totalne żal mi tych którzy muszą tam pracować.????
    MaryJane

06.11.2022 01:01

Witam. Czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda premią w żabce? Czy premię dostaje się za audyt i tajemniczego klienta? Powiedzmy że audyt wyszedł 60% a TK 92% i niestety premia się nie należy bo audyt za słaby. Czy obie te rzeczy muszą mieć konkretny procent czy przejście samego TK wystarczy aby dostać premię? Mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi. Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Mora89

08.11.2022 17:37

Obecnie masz tak że premia za audyt i Tk masz sumowane i dzielone na 2. I z tego wychodzi Ci ile masz %. Do 95 % masz pełną premie obecnie chyba to jest 1600 zł czym mniej % tym mniej kasy. I spada aż do 80% poniżej tego już nie ma premii.
    Ina

12.11.2022 10:46

Jestem sprzedawcą w żabce i jeszcze w życiu premii nie było także marne szanse .
    Marta

09.11.2022 01:57

Uciekać!! Ja prowadzę żabkę i dodatkowy biznes, wiec mam jak generować koszty w firmie. Ale jeżeli ktoś ma tylko żabkę to życzę powodzenia :) Podatek, VAT, ZUS od tego się nie ucieknie. Nie opłaca się tego prowadzić, wejść jest łatwo, ale wyjść już trudniej kochani. Ku przestrodze wszystkim, prowadzę sklep 3 lata, gdybym mogła cofnąć czas nigdy w życiu bym się tego nie podjęła…

28.10.2022 20:11

Dlaczego ciągle słyszę nie mam grosza lub dwóch i to bez żadnych skrupułów Warszawa ul Górczewska przy metrze Księcia Janusza
    Mika

04.11.2022 00:32

To orzyjdz z tym groszem, klient ms mieć wyliczoną gotówkę rozumiesz czy tak ciężko przyjąć do wiadomości
    Nikt

31.10.2022 10:36

W Poznaniu na Niedziałkowskiego po zmianie właścicieli jest strasznie. Ciągły bałagan, duże kolejki, obsługa słabo przeszkolona, produkty położone pod złymi cenówkami, a właściciel brak umiejętności w bucie rabatu zrzuca na klienta. O samej czystości sklepu nie wspomnę.
    Haha

31.10.2022 22:23

Nie ma to jak były ajent pisze opinie nowemu bo ... no właśnie.
    Żabka po Horteksie w Łodzi

30.10.2022 19:16

Młody arogant, wytatuowany, bezczelny chyba pomylił miejsce pracy, nie ma pojęcia o handlu w centrum Łodzi, nadaje się do łopaty a obsługa i szacunek do klienta jest mu obce (w czasie mojego pobytu byłem jedynym klientem). Szefowie obsługi w Żabce macie pole do działania …
    Adam k.

30.10.2022 11:57

Obłęd.Chodzę od pół godziny po Łodzi i próbuję kupić dwa duże hot -dogi w sklepie żabka.Zwiedziłem trzy sklepy żabka ii.....nadal jestem głodny i teraz już zły.Co to za system, jeżeli sklep jest otwarty i zwykłych bułek na ciepło nie można kupić?. Żenada.

30.03.2022 23:33

Oczywiście praca bez umowy...w weekendy potrafią dowalić zmianę po 11h,praca tam jest non stop....nie ma czegoś takiego jak wolne niedziele czy święta,a przemiał ludzi na żabkach jest nie do opisania(teraz już rozumiem dlaczego)ilość "osób zarządzających" jest większa niż ilość pracowników,od których zresztą wymaga się WSZYSTKIEGO. W żabce jesteś sprzedawcą, sprzątaczką,pracownikiem baru szybkiej obsługi,tragarzem(nosisz w rękach towar z chodnika przed sklepem na zaplecze)pracownikiem poczty(przyjmowanie/wydawanie paczek,opłaty rachunków,wypłaty/wpłaty na konto)Płaca to śmiech...poniżej najniższej krajowej,a jak wziąć pod uwagę ilość obowiązków na zmianie na jedną osobę to jest wręcz żenująca. Między pracownikami nie ma nawet sympatii("kierownictwo" samo nastawia jednego pracownika przeciw drugiemu).zawsze się znajdzie "coś" za co kasjer musi zapłacić, przykład:ajent chciał żeby pracownicy wykupywali terminy za swoje pieniądze (na szczęście pomysł nie przeszedł)W sklepie trzeba być minimum pół godziny przed otwarciem i oczywiście jeśli masz drugą zmianę to po 23 dokladasz towar,liczysz kasę i myjesz sklep(więc zawsze pracujesz po godzinach za free)"kierowniczka" patrzy na wszystkich z góry i jak coś mówi to zawsze z przekonaniem,że jesteś idiota(wini Cię nawet za rzeczy których nie zrobiłeś). Brak pomieszczenia dla pracowników(zresztą i tak nie mieliby kiedy z niego korzystać,bo nie ma przerw). Mimo,że jest tam praca z żywnością to ajent nawet nie zapytał o posiadanie badań sanepidowskich stwierdzając,że nie są konieczne...więc odradzam zarówno pracę jak i zakupy(zwłaszcza jedzenia przygotowywanego przez pracowników)skoro osoba bez badań może pracować przy przygotowywaniu posiłków,to z żabki możecie wynieść dosłownie każdą chorobę...
    Zainteresowana

06.08.2022 06:56

Tak ja pracuję w takiej żabce,albo tego szefowa stoi w.niedzielę, ja mam wolne, zachowane 35tki, przerwy dobowe, przerwę też mam. Szefowa wymaga ale jest sprawiedliwa. Premia za audyty też jest

26.10.2022 22:03

Dokładnie tak jest...

23.08.2022 09:10

Partnerka/Partner ds. Rozwoju Franczyzy jak wygląda praca? Czy ktoś może opisać? Jak wyglądają zarobki na tym stanowisku

05.09.2022 07:17

Możesz rozwinąć myśl?

26.10.2022 21:49

Również polecam, jest dużo pracy, jeżeli trafisz z dobra lokalizacją myślę 170-200tys obrotu jest ok, przyzwoita kasa. Ja zadowolona, nie wyobrażam sobie powrotu na etat...????
    Małgosia

29.03.2022 06:45

Pracowałam prawie rok w żabce i nie polecam nikomu. Jedna osoba na cały sklep musiała ogarnąć sprzedaż na kasie oraz kolekturę Lotto, dokładanie towaru, przygotowanie bułek na kolejny dzień, mycie podłóg i kawomatu, zdjęcie przeterminowanych produktów, ogarnięcie gazet, rozwieszenie cenowek oraz pomoc przy dostawach i zmianach promocji a przy tym brak przerwy na jedzenie oraz toaletę i to wszystko za minimalną krajową!! Do tego za braki w zdrapkach, alkoholu oraz papierosów też płacisz z własnej kieszeni! Jedyny plus to darmowa mała kawa, której nie masz kiedy wypić przy takim natłoku obowiązków :)) nie polecam nikomu. Już lepsza praca w biedronce czy innym sklepie bo tam masz zapewnione godne warunki i chociaż 15 minutową przerwę

08.09.2022 20:37

Dokładnie tak jest też u mnie, wszystko zrobiony, dziewczyny mają luz.. Gramy razem do jednej bramki..Pracujemy na zasadzie koleżeństwa, ja nigdy szefową nie byłam bo to nie mój biznes tylko zabki. To że podpisałam weksel to już inna bajka.

26.10.2022 21:45

Sam jesteś pajacem, prowadzę sklep I u mnie jest ok. Większość ludzi która się tu wypowiada po prostu im nie poszło. Zła lokalizacja, zły dobór pracowników, bądź brak doświadczenia.. Jak masz sklep który robi 100 tys. obrotu to też bym się martwiła.
    Właściciel (były)

24.10.2022 21:28

Zawarcie umowy z przedstawicielem Żabki i otwarcie nowego sklepu to samobójstwo!!! Na szkoleniu jesteś wprowadzany w błąd co do rozliczeń. Wymagane jest podpisanie weksla „in blanco” na 150.000 zł. Odradzam!!! To (usunięte przez administratora) Zanim wejdziecie w jakiekolwiek „relacje” z Żabka, zerknijcie na internet. Pełno w nim relacji poszkodowanych osób. Osób, które do końca życia będą tonąc w długach przez „Żabkę”……
    Mora89

26.10.2022 17:35

Ale bzdury gadasz... Czek in blacno jest in blanco co oznacza żę jest pusty wpisywana jest kwota na jaką się zadłużysz ale jest łatwy sposób na to nie zadłużać się i pilnować wszystkiego. Nie wiem skąd wymyśliłeś kwotę 150 tyś zł . Jeśli miałeś taka kwotę to jesteś chyba rekordzistą bo nie słyszałem nigdy żeby ktoś tak nie udolnie prowadził sklep żeby takich długów narobić ale żyjemy w kraju artystów i nieudaczników.
    Tata

23.10.2022 14:03

Żabka na Wyszogrodzkiej w Warszawie. Niby otwarte a kobieta z czarnymi włosami zamyka na klucz drzwi przed klientami. Kuriozum totalne. O co im chodzi?
    Anastazja

20.10.2022 15:02

Gniezno, ul.Moniuszki. Żabka w tym miejscu to porażka. Współczuje właścicielom, ponieważ pracownice zupełnie nie dbają o wizerunek sklepu. W tym punkcie hot-dogi nigdy nie są gotowe. Panie z obsługi nie wstawiają wystarczającej ilości parówek/kiełbasek, Dzisiaj o godzinie 13.00 Pani pracująca tam miała wstawione 3 kiełbaski i "właśnie" sprzedała ostatnią "ciepłą". Powiedziała mi,że:"Mam iść do innej Żabki, bo Żabka jest na każdej ulicy" . Na moje pytanie czy ma zamiar wstawić więcej parówek/kiełbasek, powiedziała,że:"Tak, ale dot-dogi będą gotowe za 1,5 godziny". Wróciłam po 1,5 godziny. Niestety kiełbasek nie przybyło. Zmieniła się za to obsługująca,która właściwie słusznie zauważyła,że ona dopiero zaczęła swoją zmianę i to nie jej wina,że poprzedniczka nie wstawiła parówek.
    Zenobia #

15.10.2022 21:48

Legnica ul.N.M.P bezczelna obsługa blondyna w długich włosach,zero uprzejmości, bezczelność,i zero uprzejmości !!!!! może by tak przed zatrudnieniem wysyłać pracowników na szkolenie z etyki!!!!!

12.10.2022 16:51

PYTANIE Czy ktoś pracował z managerem którego nazywają Zezowaty Harry?
    Paula

02.09.2022 20:03

Pracodawca stwierdził że za 77 punktów z weryfikacji dostanie karę 5tys złotych z pensji chce mi odjąć 500 zł czy on tak może?
    Hubert

09.10.2022 09:23

Dlaczeko zamkniento żabke na dolnym mieście w wałczu

10.10.2022 01:47

Nie mam zielonego pojęcia nie jestem stamtąd . Powodów może być kilka . Była nie rentowna , albo franczyzobiorca zrezygnował albo dopuścił się jakiejś mega złej rzeczy i mu odebrali sklep. A jak byłą otwarta krótko np 4-6 miesięcy to mogła prowadzić to specjalna osoba z żabki i wtedy szukają kogoś kto weźmie sklep jak nie znajdą to zamykają.

09.10.2022 13:09

Kto wie ile pracodawca powinien wypłacić za cichego klijenta przy 93%

09.10.2022 20:10

Nic nie musi ci dać to jego dobra wola ale za tyle punktów to dostał z 500 zł

10.10.2022 01:43

Nic Ci nie musi wypłacic... To jest premia i tylko od jego widzi mi się możesz dostać premie. 93% to już nie jest pełna premia chyba spada o 200 zł . Max zaczyna się od 95% i to jest 1600 zł także on dostanie 1400 gdzieś a to czy da i ile to zależy jak się umawialiście.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Żabka Polska (dawniej Freshmarket)?

Kontakt - Żabka Polska Sp. z o.o.

Stanisława Matyi 8 61-586 Poznań

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Rokita

07.10.2022 21:36

Teoretycznie firma ok ale jako pisowska króra wspiera ponoć rodzinę potrafi zabrać sklep kobiecie która wychowuje malutkie dziecko i spełnia wszystkie kryteria wymagane przez firmę na rzecz osoby wewnętrznej której pasuje lokalizacja i dochody to jess (usunięte przez administratora).
    Klientka

07.10.2022 15:01

Witam dziś pierwszy raz byłam w żabce w Tychach na ulicy Barona przeżyłam szok. Smrut papierosów z alkoholem, straszne braki w towarze. Witryna sklepu aż świeci z brudu nie wspomnę o ziejącej alkoholem obsłudze. Poprostu dramat

07.10.2022 12:33

Ile dostajecie za cichego klienta przy 93 %
    marta mata

09.09.2022 22:06

w dniu dzisiejszym chcialam kupic papierosy dalam 100 zl pani nie miala wydac czekala jak ja rozmienienie masakra obok niej stala druga pracownica obie nie moga opusszczac miejsca pracy tak odpowiedzialy a stoja przed sklepem i pala i czekaja ze klient za nich zrobi robote
    aneta

03.10.2022 00:44

klient ma obowiązek mieć wyliczone pieniądzę,
    Zocha

04.10.2022 15:05

Jasne, wg prawa klient powinien pieniądze na zakup, ale obowiązkiem każdego sprzedawcy jest wydanie reszty lub odmówienie sprzedaży jeśli reszty nie posiada. Jeśli twierdzisz, że nie musiała wydawać to byłoby to przywłaszczenie lub kradzież. Pomijam już fakt, że dla sprzedawcy istotą biznesu jest sprzedać produkt i znaleźć rozwiązanie jak to zrobić, no może pomijając ajentów żabek, którzy myślą dokładnie odwrotnie i szukają "prawa" że nic nie muszą.
    siwy

01.10.2022 20:09

dzien dobry , w chorzowie na ulicy truchana w zabce jest bardzo nie mila ekspedientka i wredna dla klientów ,nie chce nabijac zapsów i nic nie poleca .Nabija swoja apke i jest naprawdę nie miła dla klientów ,zróbcie cos z ta zabka!!!!!!!!!!!!!!!to było dzis 1 pazdziernika popołudniu . Nie zycze sobie zeby mi taka małolata mówiła na ty i mnie obrażała !!!! , prosze o pozytywne zalatwienie sprawy ,moj mail ,[email protected]
    Klijetka

30.09.2022 23:06

Czy ktoś zrobi porządek z tą żabka w ciechanowie na płońskej żeby zaprzestano pić alkochol bo to zwykła melina jest
    Klient

23.09.2022 18:13

Żabka ciechanów ul Płońska co weekend jest picie alkoholu pracownicy i na czele szef . Byłam i widziałam a przede wszystkim słyszałam .
    Klijentka

26.09.2022 18:43

Też byłam słyszałam i widziałam kasierki za kasa po alkocholu bardzo dobrze było czuć.
    Rzeczywistość

20.09.2022 15:56

RYBNIK UL MIEJSKA 4 Poszłam do pracy między ludźmi, a okazała się ze przyszło pracować w oborze z bydłem. Uczciwość, szacunek do ludzi właścicieli hmmm szkoda ze nie można jej doczepić jak rzęs i włosów, przydałaby się im bez dwóch zdań. Praca dla ludzi o mocnych nerwach, lubiących brud.
    Kojo

20.09.2022 07:39

Żabka Polska sp. z o.o. to podmiot, który chciałbym ocenić. Wsparcie Klienta (telefoniczne oraz kontakt@) jest na tak żenująco niskim poziomie, że nawet pracownicy wstydzą się pod mailem podpisać nazwiskiem (w zasadzie się nie dziwię). Pomoc Żabka Polska sp. z o.o. za pośrednictwem kontaktu polegała na tym, że zarzucono mi brak paragonu , który oczywiście posiadam i przesłałem a po tym fakcie nie otrzymałem już żadnej odpowiedzi. Przez ponad 2 tygodnie nie udało się rozwikłać jakże skomplikowanej sprawy przyjęcia rękojmi plastikowego gadżetu za 50 zł. Masakra. Sklep żabka , w którym zrobiłem zakupy nie przestrzega obowiązującego w Polsce prawa klienta do rękojmi a Żabka Polska sp. z o.o. wspiera te działania (co mogę udowodnić administracji serwisu korespondencją mailową) Tak....wiem że każdy sklep to odrębny przedsiębiorca. Niestety NIE DA SIĘ w sklepie załatwić tej sprawy, ponieważ wobec odmowy nie zmuszę pracownika do przyjęcia towaru w ramach rękojmi. Myślałem, że właśnie w takiej sytuacji pomocne mogłoby być wsparcie klienta, które wyjaśniłoby Ajentowi, że działa wbrew polskiemu prawu. Ale okazuje się, że nie. Przestrzegam zatem przed kupowaniem w żabkach przedmiotów o wartości przekraczającej 50 zł dla których istnieje prawdopodobieństwo że będziemy chcieli skorzystać z rękojmi, ponieważ żabka może odmówić klientowi tego prawa a Żabka Polska sp. z o.o. w niczym nie pomoże. Pozostaje mi jedynie zgłosić ten konkretny sklep do odpowiednich służb i urzędów. Sprawa kompletnie bez znaczenia finansowo ale wiadomo...w imię zasad.
    Kasiek

02.09.2022 09:29

U nas jest 14 zł na godzinę. Umowa na 1/6 etatu. Za braki w wyrobach tytoniowych i alkoholu potrącają. I za przeterminowany towar również. Nawet za towar który ukradł klient ????

15.09.2022 11:30

za towar na sklepie odpowiada właściciel/franczyzobiorca, za braki za kasami sprzedawca ... terminy .. hmmmm.. zalezy jak bardzo pilnujecie fifo

15.09.2022 19:36

Za wszystko odpowiada francyzobiorca za kasa nie ma prawa nic zginąć bo klienci nie wchodzą tam to tylko pracownicy są złodziejami sama bym obciążyła z wypłaty jak by coś zginęło a fifo i tego to nie żaden problem układać tylko trzeba chcieć
    Klient

13.09.2022 07:18

Nie polecam żabki sklep Gorzów Wlkp Plac Jana Pawła 98-106. Tragedia gruby właściciel poniża swoją partnerkę przy klientach krzyczy na pół osiedla jest arogancki chamski i komentuje każdego klienta. W sklepie ciągle pałęta się bezdomny często pod wpływem alkoholu . Zaczepia klientów. Ja jako klient wiem ile utargu i jakie opłaty ma ajent. W niedzielę za kasą stoi niepełnoletnia dziewczyna . Po prostu koszmar. Omijajcie ten sklep z daleka !!!!
    Klient.

11.09.2022 13:41

Żabka Łódź Wielkopolska 53. Generalnie spoko do momentu kiedy zaczyna obsługę właściciel. Jest arogancki i jest (usunięte przez administratora) Dzisiaj po raz kolejny próbował mnie naciągnąć na rachunku za zakupy promocyjne. Łaskawca nie odliczył opłaty EKO za wymianę butelek oraz zawyżył cenę za piwo. Myśli , że jak ma dziadka za klienta to może go (usunięte przez administratora) Po moim wyliczeniu okazało się, że to ja mam rację. Taka sytuacja miała miejsce kilka razy w dość krótkim odstępie czasu. I dotyczy to tylko obsługi przez właściciela/ franczyzobiorcę?/.
    j23

30.08.2022 12:33

Ludzie którzy mądrują i obrażają franczyzobiorców mają styczność z tą firmą tylko od strony klienta robiąc zakupy i tak naprawdę mają to wszystko gdzieś, obcego problemy, od zaplecza już nie jest tak pięknie i ładnie jak to opisują dyrektorzy. Znam prywatnie jedną osobę która prowadziła sklep, została z długiem wobec żabki i urzędu skarbowego, zapewniam, że kolega jest bardzo mądrą osobą z dużym doświadczeniem handlowym, jest to praca niewolnicza dosłownie, tam narzucają wszystko z góry. Od zamówienia towaru po ustawianie go na półkach, Twoja niezależność ogranicza się do zamówienia ziemniaków i marchewek. Tych ludzi naprawdę nie stać na pracowników i wpadają w kłopoty całą rodziną. Jak rząd może na to pozwalać? Na niewolnictwo w tych czasach powiedzmy szczerze. Przecież my nie żyjemy w dżungli, tylko w Państwie w którym takie pokrzywdzenie ludzi powinno być potępione w każdy możliwy sposób! Emaptia koledzy i koleżanki, pamiętajcie o niej. Bo każdy może wdepnąć w coś złego.

08.09.2022 20:51

A to nie od dziś wiadomo że Rydzyk MZ udziały w żabce i pisiory w tym też siedzą...Może jak zmieni się rząd będzie inaczej

06.09.2022 10:25

Nie pracujcie u tych pseudo kierowników bo będziecie mieli zepsuta opinie

08.09.2022 13:03

No np.pracujesz u jakieś głupiej baby lub faceta co się uważa za szefowa świata odejdziesz i masz zepsuta opinie na złość to już lepiej wejść we francyze i dbać o to.

08.09.2022 20:06

Trochę w tym prawdy bo raczej Frankowie wymieniają się informacjami o pracownikach ale nie zawsze . Także warto mówić kto i co konkretnie robi w jakim sklepie uwierz mi że dużo osób z żabki czyta to forum i zaczną się interesować :) I jak naj mniej takich ludzi życzę :)
    Caius

08.09.2022 16:53

Pracownicy żabki uważają się za lepszych od innych nie sprzątają za sobą bywają chamscy i bezczelni
    Nmw

05.09.2022 14:51

Ma ktos kontakt do kierownika regionalnego ze Śląska? Nie dostałam wyplaty za przerobione dni, a infolinia mówi że jest Rodo i nie mogą udzielić takiej informacji????
    KRZYSZTOF

04.09.2022 16:32

W miniony weekend przebywałem w mieście Opole. Zmuszony byłem odwiedzać sklep, a raczej sklepy sieci żabka. DRAMAT .... Czy w ogóle je ktoś koordynuje i nadzoruje ?! Jeżeli tak to należy jak najszybciej zastąpić go kompetentną osobą!
    Ed

02.09.2022 21:25

Witam Własciciel zabki na dworcu w krosnie jest bardzo nieprzyjemny poszlem.rozmienic pieniadze 20 zl bo jestem klientem a ten Pan zaczal mi mowic prosze podac magiczne slowo ja mam go prosic jak jakiegos monarchy o rozmienienie pieniedzy ten Pan jest niepowazny spytalem sie go tylko czy ma Pan rozmienic pieniadze dwie dychy na pół
    Były ajent

25.08.2022 13:35

Spirala finansowa unikają płacenia podatków cedują wszystko na ajenta przy zamknięciu (usunięte przez administratora) na naleznych zwrotach
    ROPUCH

26.08.2022 22:33

W pełni się zgadzam. Rozliczenia w oparciu o rabaty od obciążających faktur Max co zarobisz to 5000 za pracę kilkanaście godzin 7 dni w tygodniu Za wszystko płacisz z kieszeni. Masa kar i wymagań. Jak Cię zamkną z dnia na dzień to leżysz z opłatami, podatkami itp. Partnerzy jawnie o tym mówią jak mogą zakończyć franczyzobiorcę. Kiedy odchodzisz fowała Ci wszystko co możliwe.
    xxx

02.09.2022 11:36

Kombinatorzy
    Gleo

01.09.2022 00:09

Powiem tak, pracowałam rok w tej firmie bywali lepsze i gorsze dni, ale to jak zabka traktuje pracowników i ajentów przechodzi ludzkie pojęcie. Braki w organizacji, zamówienia robione na niepotrzebne rzeczy, chorednalnie wysoki VAT , ciągły stres przy weryfikacji i TK. Masz jeden zły dzień i od razu leci po punktach. Nie polecam pracy na pełen etat bo się nie opyla, lepiej znaleźć jakieś Call Center i siedzieć na tyłk u niz latać i rozkładać czasami po 4 palety towaru.

Zostaw merytoryczną opinię o Żabka Polska Sp. z o.o.