Drukarnia DAKO Sp. j.

• Witoszyn
  • Dobrochów
  • Przewóz
Lubartów - Drukarnia Dako Kozioł i Wspólnicy Sp. Jawna

3. Opinie o pracodawcach Lubartów
  5. Opinie o Drukarnia DAKO Sp. j.

Opinie o Drukarnia DAKO Sp. j. Lubartów

Nie przegap nowości o Drukarnia DAKO Sp. j.!

prod

19.05.2013 23:28

Dako to [usunięte przez moderatora] firma nie polecam
    Poli

10.05.2013 00:04

Myślę że to jakimi samochodami jeżdżą właściciele nie powinno nikogo obchodzić tak samo jak opinie o konkubinie są bez sensu. Co innego o o bardzo złym traktowaniu ludzi w tym zakładzie pracy a w szczególności kobiet. Nie jest do końca prawda że wszyscy kierownicy są tam tacy źli ale zachowanie jednego z kierowników i pani która zarządza jedną z hal nadaje się na temat do programu Uwaga. Dlatego nie polecam nikomu tego pracodawcy.
    Dakowiak

17.03.2013 13:54

Pracuje tam już 6 lat ciągle za ta samą stawke 7zł. Nie ma sznas na podwyżke. Praca 7 dni w tygodniu i nikogo nie obchodzi że w niedziele nie mozesz przyjsc bo masz jakas okazje (chrzciny,wesele poprzedniego dnia czy cokolwiek). Święta tu nie istnieją !!! Jak pójdziesz na zwolnienie to kierownicy dzwonią codziennie z tekstem że musisz juz wracać do pracy bo niema komu pracować! Nie wolno iść na żaden urlop do tego zatrudnili ludzi na każdą zmianę którzy mają jedno zajęcie-pilnować czy każdy pracuje jak mrówka i czy czasem nie stanie w miejscu na chwile by odpocząć! Z miesiąca na miesiąc przybywa obowiązków. Żadnych premii, żadnych dodatków. Nie można sie doprosić nowych ubrań roboczych jak sie stare zużyją! Praca w prawie 40 st.C przy wyłączonej wentylacji bo szkoda włączać...Na temat poniżania pracowników przez kierowników to już nie bede wspominał... Podsumowując robisz w pocie czoła za 7 zł i masz sie cieszyc ze masz prace a kierownika to najlepiej w buty całować!
    gienek

13.10.2012 13:47

w biedronce jest lepiej bez kitu polecam
    anonim22

23.09.2012 14:29

dziadostwo, pracowałam dwa lata, na umowie zleceniu, nie zarabiałam nawet najniższej krajowej i nawet nie miałam szans na umowę o pracę. stawka dla kobiety ?? 5 złotych z groszami. do tego poniżanie i traktowanie jak niewolnika. żadnej kobiecie nie polecam tam pracować, choć wiadomo że 'z braku laku to i kit dobry' ale właśnie to oni wykorzystują, że ciężko o pracę. Faceci mają ciut lepiej bo jak się sfarci to i umowę o pracę dostaną, no i stawka wyższa ale też bez szału.
    KASZĘ JARO POSIEJ

20.08.2012 23:03

ŻAŁUJĘ ŻE ODESZŁEM PRACOWAĆ W STOLICY TAM JEST PADAKA NIE SŁUCHAŁEM SIĘ JEDNEJ FACETKI
    fgh

17.03.2012 11:34

Bo żeby kupić kolejnego mercedesa lub audi A5 to trzeba z pracowników doić ! Konkubina w porsche cayene też kosztuje ! Co się dziwicie ?

Kontakt - Drukarnia DAKO Sp. j.

Nowodworska 1 21-100 Lubartów

Branża główna: Materiały reklamowe
    pracus dako

09.03.2012 09:57

wiele zasługi ma w tym pani kadrowa jest dobrze powiązana z szafostwem
    Pracownik Dako

28.01.2012 23:18

Trzeba było siedzieć na dupie, a co tu na miejscu nie było z czego żyć? Teraz może zarabiacie i więcej , ale nie u siebie i za wynajem wam dochodzi, a wcale tak lepiej nie jest , może nawet i gorzej. głupio wam teraz powrotu do nas emigranty jedne warszawiaki [usunięte przez moderatora]
    Wyjezdne

09.01.2012 23:37

Na wyjeździe trudno jest , mieszkamy razem z chłopokami , jażem ściognoł żone ale jest bidno nam , bidne życie tu jest, jak se nawieze kartofli i słoików to dam se rade .Koledze to nawet kobita pojszła na bok ja nie wjedzioł ale tak to bywa czasami , do domu jak pojade to bedzie słabo co mam robić
    ja

28.12.2011 12:29

no to już widzę jaka ciemnota tam pracuje...jak wypłata może się nie zgadzać??? Przecież wiadomo jakie składki są obcinane i w jakiej wysokości więc nie może być tak, że się o 50-100 zł nie zgadza...dajecie się robić w konia i jeszcze na forum się chwalicie...ech..
    Pracownik Dako

14.08.2011 14:01

Odradzam ta firme. Na poczatek masz 6,50zl na godzine i umowe zlecenie. Umowe o prace dostaniesz po przepracowaniu kilku lat dopiero. Pracujesz 7 dni w tygodniu, za soboty masz dodatek 50%, a za niedziele 100% ale w kazdym miesiacu jest wyznaczona liczba godzin nominalnych/minimalnych np. sierpień - 166 i jeśli przekroczysz tą liczbe godzin to z nadgodzin obcinają Ci 30%, więc nie oplaca sie miec nadgodzin ale bedziesz je mial bo w weekendy musisz pracowac albo sie zwolnij. DO tego jeszcze jedna bardzo wazna sprawa, wypłata co miesiąc sie nie zgadza, moze brakowac 50zl, czasami 100zl, a nieraz wiecej i jesli bedziesz chcial to wyjasnij i udasz sie do Pani ktora za to odpowiada, to tak Ci namiesza w głowie, pooblicza jakies skladki, obciecia, cokolwiek, ze i tak nie odzyskasz tego co Ci brakuje.

15.04.2011 21:21

[usunięte przez moderatora] firma zwolnilem sie zwczesniejszej firmy bo mieli mnie przyjac po rozmowie a tu sie okazuje ze nie przyjma i [usunięte przez moderatora] zostalem na lodzie nie polecam
    manic

29.03.2011 14:34

napiszcie coś o tej firmie czy warto tam złożyć CV, słyszałem wiele złego o wyzysku. Zapewne wiele jest w tym prawdy bo to Polska [usunięte przez moderatora] i praca u Polaka jaka jest każdy wie.

Zostaw merytoryczną opinię o Drukarnia DAKO Sp. j.