Bolttech Poland

3.3/5

• Kim jesteśmy?
  • Jak się u nas pracuje?
  • Nasze usługi
  • Rzecznik Klienta

Kim jesteśmy?

Jak się u nas pracuje?

Nasze usługi

Rzecznik Klienta

• Skierniewice
Warszawa - Bolttech Poland Sp. z o.o.

5. Opinie o Bolttech Poland

Opinie o Bolttech Poland Warszawa

Nie przegap nowości o Bolttech Poland Sp. z o.o.!

Gwiazda

17.12.2020 19:35

(usunięte przez administratora) Oddałam telefon iPhone 8 z uszkodzonym ekranem oraz tylnia obudowa same urządzenie jest sprawne działa bez zarzutów! Chodziło tylko o podzespoły które należało wymienić, serwis stwierdził że naprawa nie jest możliwa, jedyna opcja naprawy jest wymiana urządzenia z moją dopłatą 1100 zł. Z czym całkowicie się nie zgadzam ponieważ urządzenie jest sprawne działa bez zarzutów uszkodzone są tylko podzespoły. Na infolinii ok 3 dni spędziłam ponad 10h przepychając jeden do drugiego i kazdy jak zdarta płyta jedno i to samo zdanie bez konkretnych odpowiedzi. Konsultanci wprowadzają klienta w błąd podają sprzeczne informacje porażka! Najgorsza firma jaka spotkałam! Sprawa jest skierowana do rzecznika praw konsumenta został powołany biegły, który oceni czy telefon można naprawić, zostanie rozpoczęta sprawa z powództwa cywilnego! Reasumując (usunięte przez administratora) i naciągacze!!! Jeszcze Pan Bartłomiej kierownik infolinii, który jest osobą całkowicie niekompetentna, wydałam jasna dyspozycję ponieważ firma okazała się oszustwem zadam w trybie natychmiastowym 24h zwrotu mojego telefonu Pan Bartłomiej stwierdził że zrobił wszystko co w jego mocy, nie zrobił nic! Miał 8 godzin na to żeby nadać przesyłkę, oczywiście jak na zasady (usunięte przez administratora) tej firmy nie zostało to zrealizowane.
    Klient

15.12.2020 21:11

BLAGAM UNIKAJCIE TYCH OSZUSTOW!!!! JA SIE PRZEJECHALEM OSTRZEGAM TERAZ INNYCH. DZIWIE SIE ZE W XXI WIEKU JESZCZE TAKA FIRMA ISTNIEJE.
    Lukas

15.12.2020 21:06

Telefon oddalem 28 pazdziernika, 3 razy przed wysylka dzwonilem jak dlugo beda wymieniac tylna klapke baterii. Zapewniano mnie ze 7 dni roboczych. 15 grudnia dzis. Otrzymalem informacje ze nie maja takiej klapki (na allegro jest oryginal za 40 zl) i nie wykonaja naprawy. Setki telefonow w miedzyczasie, setki nerwow, straconego czasu, setki slow" przepraszam", zapewnień i nic... w 100000% nie polecam. (usunięte przez administratora) ZLODZIEJE, KLAMCY, ZALUJE ZE WYSLALEM TELEFON ZALUJE ZE COKOLWIEK MIALEM Z NIMI WSPOLNEGO, NIE POLECAM UNIKAJCIE TEJ FIRMY.
    Małgorzata85

15.12.2020 14:50

Oddałam telefon iPhone 8 do serwisu pęknięty wyświetlacz,ubezpieczenie miałam 1000zl sądziłam że pokryje usterkę a okazało się że serwis wymaga dopłaty 1000zł. Okazało się również że wykryli jakieś dodatkowe uszkodzenia techniczne których nie było przed wysyłką, chodziło mi tylko o pęknięte szkło bo telefon działał normalnie.NIE POLECAM tego serwisu,radzę go omijać szerokim łukiem.OSZUŚCI !!!
    kaskader4

13.12.2020 09:46

oddalem telefon do naprawy po odbiorze wklkadam karte i nic nie dziala nie wiem czy jest jakas blokada o co chodzi nie jestem co mam napisac ze was chwale nie
    Rafal

09.12.2020 15:18

Ci (usunięte przez administratora) ogłaszają się, że naprawiają telefon w 5 dni, a na ten czas zapewniają telefon zastępczy. Otóż telefon zastępczy otrzymałem ( gorszej klasy niż ten, który oddałem do naprawy), wykonuję dwa telefony i bateria domaga się naładowania. Szybko okazało się, że naprawa z niewiadomych przyczyn potrwa dłużej niż zakładają, po miesiącu domagania się o informację na temat przebiegu naprawy i terminu oddania telefonu otrzymałem informację o tym, że mój telefon ZAGINĄŁ !!!!!!! Moją sprawę przepychają z konta w kąt twierdząc, że przekierowują ją do osób zajmujących się tego typu przypadkami.
    Samsung

13.11.2020 08:52

Witam dałem telefon Samsung i 3 miesiące naprawiają doplata vyla oczywiście okolo 70 zł a telefon do dzisiaj nie naprawili mało tego piszą że nie naprawiają vo nie maja części i nie będą mieli części do samsunga telefon kosztował mnie około 1600 w Orange a oni chcą dać mi za niego inny w cenie 800zl Czegoś nie rozumiem A części do Samsung idę do zwykłej budy z pod trzepaka i ma a Digital cere nie ma zrezygnowałem z wszystkich moich ubezpieczen w tej firmie pozdrawiam miłego weekendu pozdrawiam
    Basia

06.12.2020 23:56

Jak zrezygnowałeś z ubezpieczeń?
    Wiktoria

06.12.2020 07:43

Telefon wysłany do naprawy z uszkodzonym wyświetlaczem i zbitą szybka aparatu. Serwis stwierdził że wyśfietlacz jest dobry a naprawę aparatu wycenili na 560zł. Wymiana tylnej obudowy 560zł, wyobrażacie to sobie. A do tego miałam za to zapłacić. Zadzwoniłam do serwisu i poprosiłam o kosztorys. Serwis wycenił na max ok.300 ale może być taniej bo nie widzą sprzętu. Zrezygnowałam z naprawy. Zaczęli nękać sms-ami i mail-ami o dopłatę. Skontaktowałam się z adwokatem i stwierdził, że wytoczenie im sprawy będzie miało sens gdy znajdzie się więcej oszukanych z dowodami takimi jak maile, sms-y, opinia o uszkodzeniu oraz uszkodzony sprzęt. Jeżeli ktoś jest zainteresowany wytoczeniem im sprawy sądowej proszę o kontakt. [email protected].
    Lukas

05.12.2020 13:15

7 dni zapewnione czekam 1.5 miesiaca i DALEJ NIC !!!!! TRAGEDIA (usunięte przez administratora)
    Kacper662

26.11.2020 23:48

Polecam wszystkim to ubezpieczenie zbity note 10 po 6 dniach wrócił miałem ubezpieczenie na 1000zl na wyswietlacz dopłaciłem 90 telefonik wygląda jak noweczka polecam ubezpieczenie i obsługę Digital całe naprawdę fajna sprawa
    z-ca kierownika

04.12.2020 14:49

Kacperku, nie tak miałeś pisać! Przesadziłeś! Teraz to nikt nam nie uwierzy!
    Rafał

01.12.2020 19:45

Wysłałem huawei mate 20 lite do wyżej wymienionej firmy celem naprawy po szkodzie dodam iż to była moja pierwsza szkoda z ramienia mojego ubezpieczenia opłacanego przez prawie 2 lata trwania umowy w sieci t mobile . Otrzymałem informacje ,iż mam do dopłacić do naprawy 80 zł są małe pieniadze , zapytałem jedynie czy zostanie telefon naprawiony w 100 procentach to co zgłosiłem tak oczywiście bo właśnie z tego tytułu jest ta dopłata , otrzymałem telefon po naprawie ( dodam iż uszkodzony miałem wyświetlacz , dotyk , szkło w tylnej częsci i aparat , dodatkowo zgłosiłem iż mam problem ze złączem muzycznym , i mikrofonem ) ku mojemu zdziwieniu wyglądał jak nówka więc mówię super , ustawiłem wszystko pod siebie i użyłem dosłownie telefon dwa razy do wykonania połączenia i mikrofon przestał działać . Tak jak jeden z moich poprzedników wspomniał na infolinii Pani powiedziała , że wgl mikrofon nie był naprawiany a dopłacałem do naprawy portu , aparatu i mikrofonu , chce wysłać na reklamację tej że własnie usługi lecz się zastanawiam czy jest wgl sens to robić , czy nie oddać telefonu na naprawę gwarancyjną i darować sobie zachodu z tą firmą .
    Carmen

26.11.2020 18:05

Laptop przegrzewał się przy niskim użyciu procesora. Oddałam na przegląd i powiedziano mi że rdzeń ma wadę fabryczna. Sprawdzili na programie. Przegrzewał się jeden zrdzeni. Zgłosiłam te wadę w obawie aby nie siadł dysk. Po 20 dniach dostałam odrzucenie pon iewaz nie wykryli żadnej niejasności z przegrzewaniem. Tylko uszkodzenie płyty głównej.. Mechaniczne więc odrzucono. Nie mam z nimi żadnego kontaktu m chce odzyskać laptop. Przecież są srudia zdalnie. 5 dni temu dostałam informację o odrzuceniu i od tamtej pory zero odpowiedzi na moje pytanie. Oddzwoniłam na nr z którego dzwonili do mnie 5 razy czy zabrano już urządzenie ale oni mają już wyłączony jak się do nich dzwoni
    Darek

26.11.2020 17:50

Witam jestem bardzo nie zadowolony z tej firmy w wrześniu oddałem telefon do naprawy stluczonego szybka.najpierw były kłopoty z odebraniem ponieważ informacja na mailu jest taka ze kurier będzie do 2 dni roboczych a nie raczy nawet zadzwonić kiedy o której godzinie.ja mam brać urlop i czekać na królewicz 2 dni.później zmieniłem adres do rodziców i wykończenia po miesiącu odebrano urządzenie. Oczywiście po stosownie napisanych mailach. Myślałem że będzie z górki. Ale kłopoty pojawiły się jeszcze większe. Następne 2 tygodnie załatwiania części. To już spoko bo przyszła informacja ze naprawiają. Później było jeszcze gorzej znowu oddanie telefonu.adres był podany do rodziców z kadrą został zabrany.a. a kurier jeździł do mnie.super tylko ze ja w pracy.po wielokrotnych skarżący i mailach oraz ponownejak zmianie adresu telefon jedzie oczywiście do rodziców tylko ze nie umie jakoś dojechać. Dostaje info ze telefon dostarczono.ale nie do moich rodziców. To ja się pytam gdzie on jesto? ?? No i sprawa juz ma 3 miesiące ale bez finału. Masakra z ta firma.a co najciekawsze to w wrześniu kurier wszedł przez komin i zabrał tel.to teraz będę miał 2.czekam na finał. A jak nie to do sądu będę musiał iść. Zero informacji między sobą. Brak komunikacji
    Alina Chlebos

23.11.2020 18:33

Szkoda w postaci mechanicznego uszkodzenia wyświetlacza Samsunga S8 zgłoszona w piątek, w poniedziałek przesyłka odebrana przez kuriera, a tydzień później (poniedziałek) otrzymuję telefon w którym nie tylko wymieniony został uszkodzony element, ale ku mojemu zdziwieniu zalożono nową baterie. Wszystko w ramach gwarancji i zero jakiejkolwiek opłaty. Po raz pierwszy nie żałuję dodatkowo opłacanego ubezpieczenia. Dziękuję i pozdrawiam.
    Nick Odeon

25.11.2020 11:35

"Zero jakiejkolwiek opłaty"?! Przecież w każdej umowie jest wkład własny w okolicach 100 złotych! Nie zagalopowałaś się trochę?(usunięte przez administratora)
    Alina Chlebos

25.11.2020 20:01

Nie wiem jak jest w innych umowach. Ja wykupiłam ubezpieczenie wraz z telefonem w ramach abonamentu w T-Mobile. Z umowy wynika wprost żle do wysokości 1000,00 zł w roku kalendarzowym ubezpieczenie pokrywa szkodę. Przyznaję, że czytając umieszczone na tym forum opinie włos mi się jeży na głowie. Stąd cieszę się, że trafiłam tu post factum bo nie wiem czy odważyłabym się wysłać do naprawy swój telefon. Jeśli masz wątpliwości co do wiarygodności mojego wpisu, mogę udostępnić Ci do wglądu moją umowę. Pozdrawiam
    kk

20.11.2020 17:23

telefon iphone 8, lekko pęknięta szybka .Telefon działa bez problemu normalnie nic mu nie jest. Płacę ubezpieczenie 21 miesięcy. Odpisali mi że muszę dopłacić do naprawy 1000zł . Za co pytam się płacę to ubezpieczenie? Mam im zapłacić 1000zł....to w każdym serwisie za tą kwotę wymienią mi szybkę od ręki....oszuści!!!
    Aaaaaaby Zbiorowy Pozew?

25.11.2020 18:03

To samo u mnie!! Sytuacja z dzis! Nie wiem co mi odesla i w jakim stanie, przeciez to jest jakis kosmos... Zrobmy zbiorowy pozew przeciwko nim
    Madzia

28.10.2019 14:16

Wysłałam do naprawy Huawei p20 pro z wybita szybką bardzo miła obsługa przyjęła zgłoszenie i na drugi dzień był kurier po telefon co prawda musiałam dopłacić 230 zł ale to ze względu na obudowę która także była już do naprawienia telefonik naprawiony wrócił do mnie eksresem jest teraz jak nówka ???? polecam
    Marta

12.11.2020 00:19

Ciekawa sprawa na pozytywne opinie odpowiedzi są na negatywne brak, na emaile też nikt nie odpisuje ,a ludzie czekają na odpowiedź na informację i miesiąc na telefon a rzekomy serwis 12 dni na części czeka ,wartość mojego urządzenia to ponad 3000 i oby wrócił na dniach nie zniszczony .
    kierownik

23.11.2020 13:43

Chyba po raz pierwszy?
    Wieslaw

16.11.2020 17:15

Super obsługa.
    kierownik

23.11.2020 13:42

Dziękuję, proszę jutro podejść do mnie do gabinetu.

21.11.2020 18:44

(usunięte przez administratora) Oddałam telefon 17.01.2020 roku do naprawy i do tej pory go nie mam!!!!!!

20.11.2020 16:16

telefon do serwisu oddałam tydzien temu i dopiero dzisiaj mi powiedzieli ze muszę dopłacic 100 zł mialam tylko uszkodzoną szybke a oni mi mówią nagle ze i bateria jest do wymiany i usb bo telefon nie chce sie ładować zacznijmy od tego ze przed oddaniem telefonu do serwisu sprawnie działał włączał się i normalanie ładował wiec wychodzi na to że próbują mnie naciągnąć na pieniądze, na infolini nikt mądry wszyscy oszukiści i jeszcze zwalają wine na mnie że to ja wszystko zepsułam. Już nigdy więcej nie skorzystam z ich usług ! nie polecam jestem za zbiorowym pozwem
    Samsung

18.11.2020 10:06

Witam ja w tamtym roku wysyłałam s8 zezbita szybką, zero dopłat szybko i sprawnie naprawiony telefon. Teraz wysłałam drugi Sony i też czekam na naprawę. Jestem zadowolona
    dyrektor

20.11.2020 12:07

Droga pracownico, wczoraj na korytarzu przekazałem ci wyraźnie, że masz napisać tylko o S8. O Sony miał napisać Krzysiek z zaopatrzenia!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bolttech Poland?

Kontakt - Bolttech Poland Sp. z o.o.

Marszałkowska 126/134 00-008 Warszawa

Branża główna: Wsparcie ubezpieczeń
    Grzesiek

20.11.2020 11:40

Ludzie uważajcie na tych (usunięte przez administratora) Oddałem telefon do naprawy, na telefonie na tylnej obudowie miałem folię zabezpieczającą, mimo że telefon nie został naprawiony, to dodatkowo zwrócili mi telefon z tylną obudową porysowaną i bez foli, ewidentnie ktoś sobie podmienił. Nie odpuszczę (usunięte przez administratora)
    KARMEL

19.11.2020 14:57

Telefon samsung A70 nie mający nawet roku poszedł na gwarancję żeby naprawić zbitą szybkę mikrofon i zrobili mi porządek z urządzeniem do wychwytywania wifi bo co jakiś czas tracił sygnał. powiedzieli mi że wszystko ok i nie muszę płacić. Ale za mikrofo dopłata 700zł. Ja płacę za ubezpieczenie telefonu czy konkretnych podzespołów????
    Mm

10.11.2020 15:42

#tematdlauwagi czas żeby się ktoś w końcu zainteresował tym co ta firma wyprawia!!! Oczywiście u mnie sytuacja taka sama jak i większości.. Telefon wysłany, nie naprawiony i zwrócić nie chcą.. Ciągle tylko piszą ze mam czekać na kuriera, tygodnie uciekają a kuriera jak nie było tak nie ma..przestali już nawet odpisywać na moje wiadomości!!!! Nie polecam (usunięte przez administratora) ale tez nie podaruje i jak trzeba będzie to telewizję ściągne!
    Jacek

03.11.2020 19:05

Myślałem ze (usunięte przez administratora) i naciągacze, ale coraz bardziej się skłaniam ku (usunięte przez administratora) Próbuje odzyskać telefon bez naprawiania, a oni czekają na mój przelew za naprawę której nie chce. Koszt naprawy ekranu i gniazda ładowania przewyższa zakup nowego telefonu.
    Tomestic

10.11.2020 10:12

Mam dokładnie to samo. Wysłałem do nich Mojego Samsunga S8+ z słabo działającym głośnikiem, a oni chcą na siłę wymienić mi wyświetlacz i obudowę za ponad 1000 zł. Od blisko dwóch miesięcy nie mogę się doprosić zwrotu telefonu w takim stanie jak go otrzymali. Na szczęście porobiłem zdjęcia w dniu wysyłki. Poszukuję osób poszkodowanych przez Digital Care w celu złożenia pozwu zbiorowego.
    Marta

06.11.2020 13:52

Bardzo żałuję ,że wcześniej tych opinii nie przeczytałam bo bym nie wysyłała swojego htc u 12+ nie wysyłała 16.10 .2020 też dopłata nie wiadomo za co oczekiwanie ,a to na zgody by rozpocząć naprawę problem był głosnik mikrofon choć pewności nie mam bo mogło być to przyczyną braku zasięgu dopłata 284,48 i też brak informacji sms i email ,konsultanci obietnice przeprosiny i dalej nic nie wiem sprzeczne informacje od konsultantów ,a strach pomyśleć czy wróci i w jakim stanie dziś 6.11.2020 konsultantka zgłosiła propozycje wymiany urządzenia na nowe .Po przeczytaniu wszystkich opinii zaczynam się obawiać.
    Ann.

28.10.2020 12:48

Pomimo tylu nieprzychylnych opinii, muszę opisać swoją styczność z firmą. Pacjent Huawei Mate 10 Lite. Telefon doszczętnie rozbity i pęknięta tylna obudowa wraz z aparatem. Ubezpieczenie z Playa. Zgłoszona szkoda, na następny dzień kurier odebrał telefon, dzień później SMS z wiadomością ze proces naprawy się rozpoczął. 4 dni później(w tym sobota i niedziela) telefon z kurierem spowrotem. Wszystko nowiutkie i jak należy. Ja muszę polecić z czystym sumieniem. Nie dość, że naprawa ekspresowa to jeszcze rzetelnie. Polecam w 100%.
    dyrektor

29.10.2020 07:53

W którym dziale pracujesz?
    Ann.

30.10.2020 10:52

Właśnie nie pracuje. Za daleko dojeżdżać do pracy z małopolskich gór do Warszawy ???? dotarłam na ten portal po wysłaniu telefonu już do serwisu i byłam przerażona co mnie za walka o mój telefon czeka. Ale jestem w gronie osób, którym się udało. Może zależy do jakiego serwisanta telefon trafi lub co za skomplikowany telefon. Nie mam pojęcia. Ja jestem zadowolona. Szkoda że zdjęć nie można wrzucać bo screeny z naprawy bym wrzuciła.
    Aneta

29.10.2020 22:30

Nie Polecam !!! Beznadziejna firma która za ekspertyzę w ramach ubezpieczenia pobiera opłatę 95zl. Telefon nie naprawipny(problem z gniazdem do ładowania)usunięta szkło zabezpieczające ekran bezcelowe.
    Kkk

28.10.2020 10:23

Zero profesjonalizmu, coś co miało trwać 7 dni traw 3miesiace infolinia nie miłe babsztyle które podnoszą głos bo pytasz co jest popsute masakra rezygnuje z tego szajsu I NIKOMU NIE POLECAM !!!!
    Gołębiowska

23.10.2020 12:19

Maskara jakąś oddałam tableta a tuza naprawę 180 zł za wadę techniczna nie z mojej winy tableta nie ma 3 miesiąc a ja opłacam abonament za niego tablet tylko rok ... To są jakieś żarty chyba obowiązuje jakąś gwarancja !!!
    Grrrj

19.10.2020 23:13

Tragedia (usunięte przez administratora)oddając dobry telefon z rozbitą szybką człowiek dowiaduje się że jego telefon to złom i musi dopłacić 1200 zl
    P

19.10.2020 18:30

Jeden wielki przekret na ubezpieczenia. Trzeba sie wykłócać o to zeby spelniali swoje obowiazki. Od 3 miesiecy staram sie o naprawe samsunga s10 i co chwile twierdza albo ze nie ma ubezpieczenia albo maja niezgodny numer imei. Konktak zerowy na wiekszosc meil nie odpisuja bo sa dla nich nie wygodne. Dzis po blisko 4 miesiacach wypisywania i wydzwaniania przyjechal wreszcie kurier. Po kilku godzinach dostalem od panstwa sms ze niby panstwo sie ze mna kontaktowali, ze kurier nie odebral telefonu. Jesli w jakis dziwny sposob telefon nagle zniknie zglosze to gdzies wyzej i nie skonczy to sie polubownie. Zycze milego dnia panstwu ☺ po ponad 2 tygodniach jak do was napisalem dostalem odpowiedz ze numer imei sie nie zgadza i sami nadaliscie niwy numer zgloszenia i chcecie wysylac kuriera po telefon. Moje pytanie jaki TELEFON skoro macie go juz w swoim serwisie? Kiedy wreszcie zostanie TELEFON naprawiony ? To juz przechodzi ludzkie pojecie to ta firma wyprawia
    Zalamana

16.10.2020 12:29

Witam mam problem od miesiąc opłacam ubezpieczenie od pół roku chciałam oddać tablet że zbita szybką już trzy razy aoni mi odpisują że nie ma takiego ubezpieczenia chodzę do pley a oni mówią że to nie możliwe jeśli chodzi o pozew też się dołączam to jest wyłudzanie pieniędzy od ludzi pozdrawiam
    Tataracy

28.09.2020 19:14

U mnie sytuacja wyglada tak, ze tel juz ponad miesiac w naprawie. Oczekuja na czesci, co oni z aluminium expres zamawiaja???? Porazka

14.10.2020 12:34

Nie na części tylko wysyłają na Litwe na ekspertyze. Bo w polsce nie ma autoryzowanych serwisów.
    luk

09.10.2020 20:27

KŁANIA SIĘ PRAWO KONSUMENTA JA MAM KOGOŚ KTÓRY TYM SIĘ ZAJMÓJE JAK NIE DOSTANĘ TO PORUSZĘ NIEBO I ZIEMIĘ .POCZYTAJCIE SOBIE O TYM PRAWIE

14.10.2020 12:31

Chętnie się przyłączę bo taka firma już dawno powina nie prowadzić działalności

14.10.2020 12:06

Dzisiaj po 3 miesiącach wrócił do mnie z powrotem Mój tel Samsung Galaxy xCower 4. W zgłoszeniu podałem pęknięty dotyk (Nie wyświetlacz) autorozywany serwis z Litwy MTTC stwierdził że jest jeszcze uszkodzona płyta główna i że tel przez to się nie ładuje ale jak dopłacę 320 zł to naprawią. Tel dla kuriera dawałem w pracy prosto z kieszenia jak przywiózł mi zastępczy przy nim 30.07.2020 wyjąłem karte i przekazałem mu naładowany tel. Chciałaem go naprawić ze względów estetycznych nie technicznych. Dzisiaj dostałem tel z niedziałającym wyświetlaczem włącza się tylko latarka i mogę go zgłośnić i zciszyć, wiecej na nic nie reaguje. Ta firma (usunięte przez administratora) kilku klijentów dzienie wysyła tel na Litwe po czym informuje że z braków cześci naprawa się przedłuży. Po ekspertyzie na Litwie otrzymóją koszt naprawy i wtedy działa Polska strona Digital Care ma naciągnąc nas na naprawe. Ja pytam gdzie jest w tym wszystkim firma Orange która to bierze pieniązki w FV za ubezpieczenie a umywa od tego ręcę, nawet nie przyjmie od nas reklamacji na temat swojego podwykonawcy. Przecież taka firma jak Digital Care nie powinna działać w XXI w. Nie ma na to recepty jakiś pozew zbiorowy? Gdzie jest rzecznik praw konsumenta? Za tyle negatywów wszystkie firmy powinny wypowiedzieć umowy.
    Maciek

14.10.2020 09:42

PORAŻKA! Ten serwis to jest jakiś żart Ubezpieczyłem telefon za 30 zł miesięcznie przez dwa lata ( play 360 ) po roku oddałem go do naprawy ponieważ zbiła mi się szybka na ekranie. W odpowiedzi dostałem że muszę dopłacić 1100 zł do naprawy ponieważ płyta główna jest do wymiany co jest absurdem. Nie wiem co mnie do tego skłoniło ale wysłałem im te pieniadze, telefon miał być po 5 dniach jak nówka za chwilę będą dwa miesiące i ciągle mówią że nie ma czesci. Zrezygnowałem z naprawy i czekam za uszkodzonym telefonem z powrotem i zwrotem pieniędzy za dopłate ciekawe w jakim stanie wróci a co najlepsze muszę zapłacić jeszcze za to że do niego zajrzeli. Dodam jeszcze że kontakt z nimi to też jest śmiech na sali mailowo odsyłają do rozmowy telefonicznej a w telefonie każą czekać na wiadomość
    bala

13.10.2020 18:37

nie polecam wysłałem telefon do naprawy naprawa przerosła koszty nowego telefonu {tak napisał rzeczoznawca} i oferowali mi inny gorszy a jeżeli chciał bym taki sam to musiał bym dopłacić 500zł prosiłem aby go odesłali czekałem 1 tydzień na przesyłkę przyszedł ale zablokowany zadzwoniłem i mieli podać kod ''naprawczy,, w ciągu 2 dni mineły 4 i nadal nie przysłali a gdy zadzwoniłem byłem 5 w kolejce zadzwoniłem 2 godz potem i byłem 7 NIE POLECAM !!!!!!!
    KR

13.10.2020 14:41

Zdecydowanie nie polecam tej firmy. Mój telefon (zepsuta matryca) został wysłany do naprawy w maju 2020, 3 razy mi go zwracali twierdząc, że rzekomo numery IMEI się nie zgadzają i mi go nie naprawią. Pokazywałam zgodne numery z umową, opakowaniem i tyłem telefonu. Dzowoniłam codziennie, każdy mówił mi to samo, czyli nic, maile wysyłane były automatycznie i nikt nie chciał pomóc konkretnie rozwiązac ten problem. Finalnie skontaktwała się ze mną Pani Natalia, która zajęła się moją sprawą i popchnęłą ją do przodu, że dopiero w październiku 2020 otrzymałam naprawiony telefon. Czyli po 5 MIESIĄCACH!!!! Spotkamy się w sądzie. Z DALEKA OD TEJ FIRMY!
    Play 360 MAX

13.10.2020 09:55

Masakra nie obsługa. Samsung galaxy S10+. Pseudoserwis na cześci czekał 2 miesiące i 1 tydzień. Teraz od ponad tygodnia jak już mają części naprawiają telefon gdzie mają na to max. 5dni. Nikomu nie polecam. (usunięte przez administratora) klientów. Na infolinii cały czas słyszę przeprosiny i to że wyślą ponaglenie w mojej sprawie. Sprawa zgłoszona na policję o podejrzenie popełnienia przestępstwa o przywłaszczenie mienia. Operator P L A Y umywa ręce nic sobie z tego nie robi że sprzedają ubezpieczenie którego później nie można wyegzekwować. UNIKAJCIE FIRMY D I G I T A L C A R E!!!!
    luk

09.10.2020 20:33

MNIE POKIEROWAŁ PLUS TYLKO W REKLAMIĘ ŁADNIE WSZYSTKO WYGLĄDA

Zostaw merytoryczną opinię o Bolttech Poland Sp. z o.o.