Bolttech Poland

3.3/5

• Kim jesteśmy?
  • Jak się u nas pracuje?
  • Nasze usługi
  • Rzecznik Klienta

Kim jesteśmy?

Jak się u nas pracuje?

Nasze usługi

Rzecznik Klienta

• Skierniewice
Warszawa - Bolttech Poland Sp. z o.o.

5. Opinie o Bolttech Poland

Opinie o Bolttech Poland Warszawa

Nie przegap nowości o Bolttech Poland Sp. z o.o.!

P

12.02.2021 11:56

Ludzie tak mnie nastraszyliscie ze balam sie telefon oddac do naprawy. Wyswietlacz jak pajęczyna nic nie widac. Zglosilam w piątek, kurier po telefon byl we wtorek a w piatek rano dostalam naprawiony telefon. Wymieniony wyswietlacz i obudowa w ramach ubezpieczenia.jestem mile zaskoczona i przy następnym telefonie rpwnoez skorzystam z ubezpieczenia
    Angelika

11.02.2021 18:47

Tragiczna firma !!! Żałuję że płaciłam ubezpieczenie! Wysłałam telefon do naprawy kazali dopłacić 250 zł ,wysłałam pieniądze a oni odesłali mi telefon taki jak był nie naprawiony . Pieniądze nie zwrócili . (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) !!! Jutro idę z tym na policję ! Jeśli składacie skargę proszę mnie dołączyć Mój meil [email protected]
    Niko

10.02.2021 22:15

Ja tez mam problem wysłałem iPhone z niedziałający głośnikiem i brakiem ostrości w aparacie, ekspertyza wykazała ze uszkodzone jest niby dużo części i koszt wynosi 1500zl odmówiłem naprawy i poprosiłem o odesłanie telefonu, gdy telefon dotarł nie działał dotyk zadzwoniłem do nich i powiedzieli ze przy demontażu to możliwe ze mogli uszkodzić dotyk (choć każda firma serwisowa mówię se nie ma opcji takiej) teraz walczę z reklamacje z ta firma i wszystko tak przedłużają ze szkoda gadać a pani na infolinie nic nie wie i każe się uzbroić w cierpliwość... NIE POLECAM NIKOMU TEGO UBEZPIECZENIA!!! MOGĘ TEZ SIĘ DOŁĄCZYĆ DO POZWU [email protected]
    Zibi

08.02.2021 10:09

Tragiczna firma (usunięte przez administratora) łgarze nie solidni. Kobieta z którą się rozmawia tylko i wyłącznie przekazuje wiadomość do technika a oni dalej z tym nic nie robią. Nie polecam tego serwisu nikomu. Nawet mam problem z odzyskaniem swojego telefonu.
    Zadowolona

06.02.2021 19:22

Byłam klientem tej firmy i z czystym sumieniem polecam. Cała naprawa bula szybka i sprawna.
    Aga

04.02.2021 13:58

Szkoda czasu, pieniędzy i nerwów. Póki się płaci i nic się nie dzieje z telefonem wszytko super, ale gdy się stłucze i potrzebna pomoc, możemy zapomnieć o serwisie. Nagle okazuje się, że telefon ma mnóstwo uszkodzeń i całkowity koszt przekracza limit. A gdy się chce dowiedzieć co jest uszkodzone i jak to możliwe to pracownik na infolinii dziwnym trafem mnie nie słyszy. Nie zapomnijmy wspomnieć cały proces trwa nieziemsko długo i mamy zatrzymany telefon przynajmniej na dwa tygodnie, po czym wraca do nas nie naprawiony i przywrócony do ustawień fabrycznych :) To już druga taka sytuacja, brak słów Nie polecam
    Marzim

04.02.2021 13:09

Również dołączę się do pozwu .
    Janucha82

29.01.2021 12:15

I jeszcze jedno również dopisuje się do pozwu zbiorowego [email protected] Pozdrawiam
    Marzim

04.02.2021 13:04

Ja również. Szkoda kasy na to ubezpieczenie
    marko

03.02.2021 16:03

szkoda nerwów ze taka firma istnieje na rynku
    Monika

01.02.2021 11:58

Pare dni temu wysłałam telefon do naprawy ponieważ obudowa była pęknięta , mam ubezpieczenie premium za które płace 30zl miesięcznie od 2i pół roku . Obudowa nie została wymieniona , zdjęli mi tylko ochronna szybkę z przodu . Przy odbiorze urządzenia od kuriera zapłaciłam Jeszcze 99zl . (usunięte przez administratora) i nic więcej .
    Janucha82

29.01.2021 12:06

Witam Odradzam każdemu usługi tej firmy,jedno wielkie nabijanie ludzi w butelkę,naprawy przekraczają 30% wartości rynkowej nowego sprzętu, a co do proponowanego nowego sprzętu które koszta ponosi dana firma do 900 zł to pic na wodę ,w rozmowie telefonicznej spytano mnie jaki sprzęt by mnie interesował odpowiedziałem że model taki i taki koszt rynkowa sprzętu 900 zł,pani odparła że w ciągu kilku dni ktoś się odezwie i przedstawi mi ofertę. Minęło 14 dni no i otrzymałem oczekująca odpowiedź że sprzęt oczywiście jest na stanie ale muszę dopłacić 235 zł, więc zadzwoniłem do danej firmy i spytałem skąd wzięli ta dopłatę jeżeli zaproponowałem im sprzęt który mnie interesuje do limitu jaki zaproponowali a jest to cena producenta podkreślam to pani odparła że z tych 900 zł odliczyli kuriera i ekspertyzę i w tedy ręce mi opadły wał w biały dzień inaczej tego nie da się określić.
    Guga

28.01.2021 17:30

Również jestem zainteresowana pozwem zbiorowym . [email protected] Telefon wysłany z rozbitym wyświetlaczem a ekspertyza wykazała również uszkodzaną szybę aparatu . Sami dokładają usterek żeby szybko zaproponować wymianę na nowy za kosmiczną dopłatą oczywiście Składanie reklamacji jest bez sensu, ponieważ w odpowiedzi otrzyma się pismo "masło maślane" czyli jedno i to samo w koło że jedyne co mogą zaproponować to wymiana na nowy A to że uszkodzili bardziej telefon już ich nie interesuje . (usunięte przez administratora)
    Paulina

26.01.2021 12:56

Witam. Też mam problem z rozwiązaniem uszkodzonego telefonu przez tą firmę. [email protected]
    Ab

25.01.2021 18:39

16.01 zakupilam w salonie telefon Samsunga wraz z ubezpieczeniem. Po wyjsciu z salonu ktos na mnie wpadl i wytracil mi go z reki. Pękł mi wyświetlacz w dolnym lewym rogu. Napisałam zgłoszenie- dostałam odpowiedz odmowną od jakiegos debila-pracownika który napisał że ie uznają ponieważ ubezpieczenie zaczęło działac dzień pozniej a nie 15.01. Po pierwsze ktos kto MYŚLI nie stwierdzi że dzin przed kupieniem telefonu stłukł mi się wyświetlacz. Po drugie ubezpieczenie obowiazuje po przekazaniu utzadzenia i w tym samym dniu co kupiliśmy. Po przeczytaniu poniższych opinii włos mi się zjeżył. Nie wiem co dokładnie jest z telefonem ale może warto zrezygnowac z tego gówna, zapłacić i mieć spokój ducha że nikt nie okłamie nie okradnie nie zignoruje.
    Tragedia

20.01.2021 09:09

Razem z chłopakiem mieliśmy dwa telefony. W pierwszej kolejności na naprawę wysłałam mój telefon. Przyjechał kurier wszystko fajnie. Po tygodniu bez żadnej informacji wchodzę na stronę ups zobaczyć gdzie jest moja przesyłka bo juz powinna wracać. Moim oczom ukazuje sie informacja, że paczka została juz odebrana przez jakiegos faceta w Warszawie. Wystraszona z samego rana zadzwoniłam na infolinię. Okazało się, że telefonu juz nie odzyskam. Cena naprawy przewyższa wartość telefonu. Ale telefon działał. W zamian tego dostałam jakiś marny vouvher za który kupie sobie jedynie ładowarkę do telefonu a nie nowy telefon. Po mnie do naprawy wysyłał telefon mój chłopak. Drogi telefon dlatego też ubezpieczony od wszystkiego. Przez infolinię sprawa dogadana, przyjeżdza kutier, odbiera telefon i znowu cisza. Po ponad tygodniu znowu wchodzimy na stronę sprawdzić co z telefonem i juz widzimy że telefon w drodzę. Ale nie do nas! Telefon jedzie znowu do Warszawy. Chłopak dzwoni na infolinię po czym dostaje informację, że telefonu juz nie odzyska. Druga taka sytuacja. Chłopak został bez telefonu. W zamian ma dostać voucher na 1/3 wartosc telefonu. Wszystko robią za naszymi plecami, bez naszej zgody. Nawet nie mieliśmy możliwości naprawy go na swój koszt. Wszystko było sprawne poza wtykiem na usb. Chłopak zgłaszając szkodę dzwonił z tego telefonu i jeszcze panią na linii o tym informował. Sprawę będziemy kierować dalej. Oszuści i naciągacze. Nikomu nie polecam. Jesteśmy wściekli.
    Koka

23.01.2021 15:56

Chętnie będę świadkiem w sądzie lub dołączę się do pozwu. Ja miałam podobną sytuację [email protected]
    Madzia_krakow

20.01.2021 15:56

Witam, większość osób z tej grupy, będziemy zgłaszać pozew zbiorowy. Państw opis sytuacji kwalifikuje się do prokuratury. Gdybyście byli zainteresowani zapraszam do.kontaktu
    Ida33

20.01.2021 13:14

Telefon zakupiłam 27.11.2020 w salonie Play i wykupiłam ubezpieczenie wyświetlacza , niefortunnie telefon spadł i pękła szybka 21.12.2020 zadzwoniłam i zgłosiłam szkodę 23.12 już kurier zabrał telefon Wrócił do mnie po sylwestrze i tutaj szok ekran wymieniony ale nie działa wejście na kartę sim. Zadzwonilam do serwisu w mojej miejscowości i pan po rozmowie stwierdził ze albo jest źle skręcony albo coś uszkodzone w środku . Wiec dzwonię do ubezpieczalni na co pani mówi ze mogę zgłosić reklamacje ale oni nie dają mi gwarancji ze ja przyjmą na moje pytanie dlaczego nie chcą od razu wziasc telefonu skoro oni go zepsuli bo jest nowy i przed oddaniem wszystko działało pani stwierdziła ze zgłoszenia nie zrobi bo to nie obejmuje wyświetlacza tylko środka telefonu i tak możliwe ze za naprawę będę musiała zapłacić . Po tej rozmowie udałam się do salonu Play zdenerwowana działaniem ubezpieczalni , na szczęście pan stwierdził ze telefon odda do producenta w ramach ubezpieczenia . Po tygodniu telefon już był u mnie wszystko działało ale to co zostało wymienione było dla mnie zaskoczeniem okazało się ze podczas wymiany wyświetlacza została uszkodzona PŁYTA GŁÓWNA i serwis Samsung musiał ja cała wymienić Dla mnie to skandal ,!!!! moim zdaniem oni specjalnie uszkadzają telefony po to aby potem brać pieniądze od ludzi za ich naprawę Nie polecam i radzę unikać , nie dajcie się na to nabrać i nie powierzajcie im swoich telefonów !

19.01.2021 18:19

Jak ktoś już działa z pozwem zbiorowym to proszę o kontakt: [email protected]

19.01.2021 18:14

witam mam ten sam problem, uszkodzony wyswietlacz, telefon wysłany do nich dopiero po 3 tygodniach w pełni sprawny oprócz wyświetlacza użytkowałem go bez problemu przez ten czas, podłączałem go pod laptop też bez błędów i problemów. Wysłany po 3 tygodniach ponieważ pierwszy wniosek o naprawę mi odrzucili bo stwierdzili że nie posiadam pakietu ochrona telefonu, po reklamacji u operatora potwierdziło się że ją mam a zawinił operator po czym aktywowali mi ją na nowo, a ja od razu na drugi dzień złożyłem wniosek o naprawę wyświetlacza i dostałem informację że uszkodzona płyta główna i mam dopłacić ponad 400zł. Zadzwoniłem do nich o informację skąd wzieli taką ekspertyzę bo telefon był sprawny to dowiedziałem się że uszkodzenie może nie dawać żadnych objawów czyli jak covid- uszkodzenie bezobjawowe, a do tego dowiedziałem się ze koszt wymiany wyświetlacza jest w tej samej kwocie co płyty głownej, czyli ewidentnie ja mam sobie zapłacić za naprawę wyświetlacza, a oni walą ściemę że uszkodzona płyta. Naciągacze i tyle. Wydaje mi się że duży wpływ na to ma to że aktywacja usługi ochrona telefonu przez operatora jest zrobiona w poniedziałek a w wtorek ja składam wniosek o naprawę i oni myślą że ja po jednej składce w wysokości 10zł chcę od razu naprawiać telefon więc rekompensują sobie to naciąganiem na dodatkowe naprawy których nie ma, a tak naprawdę tą ochronę mam od blisko 2lat. Też jestem za pozwem zbiorowym...
    MADSHOP - Tworzymy twój styl

06.08.2020 22:02

Witam serdecznie, uszkodziłem telefon zdarzenie losu każdemu się zdarza, uszkodzenie nie duże kilku milimetrowe pęknięcie nawet nie od upadku ale już przeszkadzające w użytkowaniu telefonu, zwracając uwagę na to iż jestem ich klientem od kilku lat. telefon na 2 godziny przed przyjazdem kuriera: zrobiona kopia plików do Cloud (dodam telefon sprawny 100%) aż do czasu ekspertyzy, (posiadamy dowody w postaci logów logowania się tym telefonem do różnych aplikacji w tym bankowych) diagnoza ? Uszkodzona MECHANICZNIE płyta główna, po konsultacji z prawnikiem przesłaliśmy dowody podważające "ekspertyzę autoryzowanego serwisu" na ich maila i cisza... Czyżby szykował się pozew ? w razie braku reakcji nie omieszkamy również odnieść się do sprawy publicznie za pośrednictwem naszych mediów społecznościowych.
    Asia

14.01.2021 17:10

Ja mam podobną sytuację co Pan, smartfon miał delikatnie pęknięty wyświetlacz, poza tym w 100% sprawny, niestety żadnych dowodów nie mam, chociaż tak jak Pan wysłałam wszystko do chmury i logowałam się w banku i na poczcie i dzwoniłam z niego przed przyjazdem kuriera. Teraz mam dopłacać za coś, co było w pełni sprawne. To jest jawne (usunięte przez administratora) w biały dzień. Jeśli ktoś z Państwa złoży pozew to ja chętnie będę w tym uczestniczyła. Mój mail [email protected]

19.01.2021 18:08

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bolttech Poland?

Kontakt - Bolttech Poland Sp. z o.o.

Marszałkowska 126/134 00-008 Warszawa

Branża główna: Wsparcie ubezpieczeń
    Rozżalony

19.01.2021 11:40

Dziewczyna przez prawie 3 lata opłacała usługę Orange Smart Care, a teraz kiedy przesłała telefon do naprawy (pęknięta szybka) serwis wyliczył koszt naprawy na 1890 zł !!! Za szybkę w iPhone 8 !!! Ten telefon dziś nowy kosztuje nie więcej niż 1500 zł. Zwykłe naciąganie na kasę i (usunięte przez administratora) w biały dzień... i Orange się pod tym podpisuje. wstyd!
    Edyta

11.12.2020 21:31

Polecam z całego serca :-) telefon kurier zabrał 8 grudnia powodem był pęknięty wyświetlacz. Dziś czyli 11 grudnia kurier doręczył telefon. Mega szybką naprawa. Zadowolona w 100 % :-)

15.01.2021 10:54

Będzie premia.
    Ann

07.01.2021 09:04

Polecam. Wymiana rozbitego ekranu, sprawnie i szybko bez żadnych komplikacji.

15.01.2021 10:51

Również bardzo dobrze. Premia.
    Michalini

12.01.2021 22:07

Odemnie 5 gwiazdek. Wykupione dodatkowe ubezpieczenie w tmoblie na ochronę ekranu. Ekran rozbity trzykrotnie, regularnie co roku i za każdym razem wymiana i odesłanie urządzenia w niecały tydzien. Polecam. Wymiana ekranu w tym modelu to około 800zł. Płacąc 10zł miesięcznie zaoszczędziłem sporo przez trzyletnią umowę.

15.01.2021 10:50

Bardzo dobrze, premia jak poprzednio.
    KIKU1994

14.01.2021 13:31

Witam.Dołączam do wszystkich negatywnych opini. wstyd... za naprawe mojego telefonu zawolali 1300zl uznali ze telefon zostal zalany oraz ze glosnik nie dziala. (nowy taki telefon moge nabyc za 800zl) Do wymiany byl tylko wyswietlacz masakra. (usunięte przez administratora) nie polecam!!!
    Madzia_krakow

14.01.2021 09:46

Dzień dobry, ja również mam problem z telefonem. Wysłałam telefon z powodu uszkodzonego wyswietlacza , kazali mi zapłacić 173 zł . Telefon wrócił z uszkodzonym głośnikiem i mikrofonem. Kolejna reklamacja reklamacji. Firm nie godna polecenia. Jestem za tym aby wytoczyć im proces. Jestem chętna , podaje niż adres e-mail: [email protected].
    Jaga

13.01.2021 17:02

Witam Dałam telefon do naprawy uszkodzony wyświetlacz i tylna szybka aparatu. Dostałam odp że muszę dopłacić 230zl. Poprosiłam o kosztorys. Otrzymałam go, ale nie jest sprecyzowane ile kosztuje wyświetlacz i jakie są koszty jego wymiany tylko " wyswietlacz + koszty wymiany " i podana kwota. Do tego w kolejnym punkcie jest wymieniona cena szybki aparatu, ale już bez kosztów wymiany???? A w punkcie ostatnim jest wymieniona kwota aparatu który do samego oddania do naprawy działał bez zastrzeżeń . Jak dla mnie to wielkie (usunięte przez administratora) Zgłosiłam to do UOKiK Próbę oszustwa zgłosiłam na policję.
    On30

14.12.2020 17:32

Wysłany został telefon z uszkodzonym wyświetlaczem, gdzie mimo uszkodzenia wyświetlacz działał w małej części, bez problemu można było odebrać połączenie za pomoca smartwatch i przeprowadzić rozmowę przez telefon, dane również udało mi się zgrać dzień przed wysyłką. Ekspertyza że uszkodzona jest również PŁYTA GŁÓWNA. A to ciekawe, zwłaszcza że telefon działał. Czekam na dalszy rozwój sprawy zwłaszcza że po coś płaciłem te ubezpieczenie .
    Magda

20.12.2020 00:49

Ja wysłałam telefon z pęknięciem na wyświetlaczu przy czym dotyk działał bardzo dobrze. Dostałam odpowiedź że zepsuta jest płyta główna i mam zapłacić 400 zł, nie zgodziłam się. Telefon zwrócili cały potłuczony i nie działający
    Paweł

12.01.2021 22:14

Witam mam dokładnie ten sam problem. Wysłałem telefon do naprawy powód przypadkowo wypadł mi telefon z ręki. Płacąc ubezpieczenie ochrona wyświetlacza złożyłem zgłoszenie do firmy ubezpieczeniowej rozmawiając przez ten właśnie telefon w którym był uszkodzony wyświetlacz mam świadków. Pani która przyjmowała zgłoszenie pytała co się z nim stało i czy telefon działa odpowiedź moja była oczywista iż telefon ma uszkodzony wyświetlacz po za tym działa gdyż z niego dzwonię. Po powrocie do domu zgrałem wszystkie dane z aparatu spakowałem i czekałem na kuriera. Po weryfikacji dostałem informacje iż żeby naprawa była zgodna ze sztuką i telefon żeby działał poprawnie musi zostać wymieniona płyta główna. Moje wielkie zdziwienie przecież tel działał nic mu nie było oprócz uszkodzenia wyświetlacza który nie wpływał negatywnie na działanie. Odpowiedź serwisu że oni inaczej nie naprawiają jeżeli chcę żeby zgłoszenie zostało wykonane muszę dopłaci 700zł z hakiem za płytę wówczas podejmą się naprawy. Oczywiście odmówiłem dostałem odpowiedź iż zostaną mi zwrócone koszty części w wysokości 950zł i tel zostanie odesłany zgodziłem się. Kurier przywiózł przesyłkę zapłaciłem należność kosztów własnych zgodnie z umową po otwarciu pudełka wyjąłem telefon włączam niestety rozgoryczenie, nerwy telefon nie włącza się. Co mam robić ???
    Doma52

05.01.2021 21:31

@kaskader Witam czy możemy się jakoś skontaktować ? ponieważ mam ten sam problem z telefonem chciałabym porozmawiać i zapytać o kilka rzeczy
    Doma52

04.01.2021 20:53

Oddałam telefon do naprawy ( tylko pęknięta szybka ) telefon kurier zabrał przed świetami dostałam spowrotem dzisiaj pomijając fakt ze musiałam znowu zapłacić tyle ile na początku tzn 99 zł przy odbiorze to okazało ze telefon jest całkowicie przywrócony to ustawień fabrycznych i wejście na kartę sim nie działa , ciagle pokazuje ze brak karty . Telefon ma ledwo ponad miesiąc !!! Nie polecam !!! Nie wiem czy teraz dzwonić do nich czy iść do salonu Play który polecił mi właśnie ta ochronę wyświetlacza
    Rabin

31.12.2020 15:09

Potrafią tylko wyłudzać pieniądze a telefonu jak nie było tak niema kibeldo potegi
    Justyna

31.12.2020 13:21

Nigdy więcej nie wyśle do nich telefonu wolę sama na własną rękę naprawiać tel (usunięte przez administratora)
    Milena

30.12.2020 21:50

Oddałam tel z pęknięta szybką z przodu odesłali cały pobity z tyłu jak można ich załatwić bo to (usunięte przez administratora)
    L

29.12.2020 17:24

Nic
    Ulajla

24.12.2020 17:40

Witam, proszę o kontakt Pana o nicku Tomestic z 17.11.2020r, ponieważ też mam podobna sytuację. Mój e-mail : [email protected]
    księgowa

23.12.2020 12:41

Dzień dobry Czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat działu finansów, księgowości, ogólnie firmy? Widziałam ogłoszenie na księgową i zastanawiam się nad wysłaniem cefałki. Pozdrawiam
    Wściekły

22.12.2020 19:27

Witam telefon iPhone 11 pro oddałem miesiąc temu i do dzisiaj nie maja części ani pomysłu jak to rozwiązać . Nie polecam tej firmy
    Marcin

22.12.2020 09:55

25.11 telefo przyjęty do serwisu 03.12 trzeba doplacić 470zł doplaciłem od 17.12 dzwonie żeby się dowiedzieć co jest grane konsultantka nie ma pojęcia o niczym ze zdziwienia myślałem że to ja pomylilem numery ale nie 21.12 dostaje telefon szcześliwy otwierał paczke a telefon nie zrobiony pismo od firmy CTDI : zgodnie z dyspozycji telefon nie naprawiony No i ciśnienie na 500 dzwonie do nich a w systemie niby że naprawiony dobrze że mam pismo telefon nie zrobiony i (usunięte przez administratora) na 470zł
    Topor

19.12.2020 22:06

Witam po czytaniu opinii aż się przestraszyłem ze telefon wysłałem do naprawy, nie potrzebnie w poniedziałek przyjechał kurier w środę dostałem SMS że telefon jest naprawiany a w piątek telefon w domku

17.12.2020 22:48

Nie polecam! Wyslalem do nich tel i pozbylem sie go. 2 miesiace zwodzenia. Pisze do rzecznika tej zalosnej firmy i cisza.. tylko przepraszac potrafia a to ich zalosne przepraszam nie zwroci mi telefonu . Pomocy co moge zrobic ?

Zostaw merytoryczną opinię o Bolttech Poland Sp. z o.o.