PTP Serwis Sp. z o.o.

Adres: Al. Aleje Jerozolimskie 125 lok. 127, 02-017 Warszawa

NIP: 5252622301 REGON: 361853154 KRS: 0000564711

PTP Serwis Sp. z o.o.
1 5 136 5 1

Opinie o PTP Serwis Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Czlonek zespołu
 Opinia

Bajlando dalej trwa i oszczędności na ludziach szuka a obietnice i gdzie ten super zespół. Lepsze jutro jak pójdziemy sami za (usunięte przez administratora)bez straszenia. Trzymaj się i dbaj o Siebie teraz zrobią z Ciebie czarownice ale my też czekamy na takie podziękowanie . Pamiętaj szczęście sprzyja lepszym

Pomocna?
Tak1Nie
Jan
 Opinia

Kto następny

Pomocna?
Tak1Nie
JanP
 Opinia
@Jan 17.07.2019 17:42

Dajcie mi człowieka a ja znajdę na niego paragraf - to typowe tutaj :(

Pomocna?
Tak1Nie
Lębork
 Opinia

Drodzy pracownicy - obecni (jeśli jeszcze tacy są) i byli - ogłoszenie parafialne. Jeśli ktoś nie zdążył obejrzeć "Bajlando" bo link zniknął szybko z GoWorka to może jutro się uda to na spotkaniu Regionu w Lęborku o 12:00 - ZAPRASZAMY. PS. Bajlando za ZUS-ando.

Pomocna?
Tak4Nie2
NICK
 Opinia

Obecnie ze swoim byłam pracodawcą walczę w Sądzie Pracy o swoje dobre imię i bezprawne zwolnienie mnie w trybie art. 52. Ten pracodawca traktuje ludzi przedmiotowo a nie podmiotowo. Tak postępowań jest obecnie sporo. Nie polecam tej firmy oraz współpracującej z nią bardzo ściśle spółki KLM Centrum Doradztwa i Usług z Bydgoszczy.

Pomocna?
Tak1Nie
Szczery
 Opinia
@NICK 23.06.2019 21:32

I masz rację. Przynajmniej na podstawie wyroku sądu, a zapewne może to być wyrok zaoczny, udowodnisz sobie i innym że nie zaiwaniłaś/eś żadnych środków finansowych pochodzących ze spłat pożyczek dokonanych przez klientów (chociaż chciałoby się powiedzieć bardziej dobitnie ale taki szczery wpis może być usunięty) . Ale to jest oczywiste że żadna z osób zwolnionych z art. 52 kp tego nie zrobiła. Sąd może ponadto na Twoją rzecz zasądzić odszkodowanie od byłego pracodawcy za bezprawne zwolnienie. I cóż z tego??? Pozwany ani nie zmieni Ci świadectwa pracy, ani nie wypłaci odszkodowania.... I tak może powstać scenariusz do nowego hitu kinowego pt. " Krzysztof ponad prawem" . I od razu nominacja do Złotej Maliny, a nie Oscara.

Pomocna?
Tak3Nie
NIKC
 Opinia
@Szczery 25.06.2019 22:30

Ale brak zadośćuczynienia czyli zmiany świadectwa pracy czy uzyskania odszkodowania ma nas pracowników hamować przez walką o nasze dobre imię??? To jest dla mnie bezcenne ! Jeśli druga strona liczy, że tak będzie to się grubo myli!

Pomocna?
Tak1Nie
Szczery
 Opinia
@NIKC 26.06.2019 19:43

Moja wypowiedź nie miała na celu zniechęcania kogokolwiek do wystąpienia do Sądu przeciwko byłemu już ( na szczęście) pracodawcy. Ja sam tak uczyniłem i zostałem już "oczyszczony". Dodatkowo napisałem tylko jakie podejście do prawomocnego wyroku Sądu ma strona pozwana / przegrana. Powodzenia życzę.

Pomocna?
Tak2Nie
anonim
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
1
Co to się stanęło się !!!!
 Opinia

Oooo cóż za niespodzianka, ale smuteczek że VOLVO już nie w rękach "Boga"

Pomocna?
Tak3Nie1
Koń by się usmiał
 Opinia

Marginalne wspomnę, że nadal firma nie wypłaca zaległych wynagrodzeń i ekwiwalentow za urlop. Czyli tradycja Górą. Płatność wszystkie leżą a pracownicy muszą się wstydzić.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Henry
 Opinia

Niepokojące są te wasze opinie. Interesowała mnie firma pod kontem pracy ale zastanawiam się.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Henry 19.02.2019 18:08

Uciekaj jak najdalej od tej firmy radzę Ci dobrze. Prezes na początku jest miły i wspaniały i obiecuje wszystko co najlepsze ale potem wychodzi szydło z worka i staje się bezwzględnym człowiekiem który nie cofnie się przed niczym.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Coś Tam
 Opinia

Gdzie ta firma ma siedzibę bo z Warszawy odsyłają, że nie działa pod adresem w al. Jerozolimskich. Kolejna firma krzok

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Premia
 Opinia

Możecie zapomnieć o premiach, jak się domyślacie spadek przychodów jest w całej firmie ale brak premii to czysty zysk dla prezesa. Kierownik staje na głowie ale czy rozumie decyzję prezesa i brak płatności. Gdzie jest pracownik w tym zamieszaniu czy aby jest jeszcze potrzebny, patrząc z boku chyba firma ma plany na redukcję zatrudnienia a.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ekonom
 Opinia
@Premia 05.02.2019 23:30

To niech pracownicy sami przeprowadzą redukcję składając wypowiedzenia. Wtedy to dopiero będzie zysk dla prezesa... Nie będzie musiał płacić nie tylko premii ale nawet wynagrodzeń. Będzie musiał jedynie płacić przez 6 miesięcy połowę wynagrodzenia wynikającego z podpisanej również przez niego umowy o zakazie konkurencji. Ale w ramach oszczędności pewnie zwolni pracowników z tego zakazu(hahaha), albo co jest bardziej prawdopodobne po prostu zwolni się z tego obowiązku dalej wymagając od byłych już pracowników wypełnienia z ich strony tych postanowień. I niech wtedy śmiga "swoim" VOLVO na zbióreczki po klientach żeby przychód był na poziomie minimum 100%, strata nie więcej niż 5%, i żeby zrealizował plan umów aktywnych który mu się przyśnił. Wtedy to będzie dla niego zysk i oszczędność.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ABC
 Opinia
@Ekonom 06.02.2019 23:59

Jak dadzą wypowiedzenia to on im da art. 52 za to że "zaj*****" mu kasę, której tak naprawde nikt sobie nie przywłaszczył. Pan Dz. nigdy nie rozstanie się bez walki.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Żegaj VOLVO
 Opinia
@Ekonom 06.02.2019 23:59

Gdzieś w niedalekiej przeszłości padły wiarygodne i mocne słowa ale weryfikacja nadeszła dzisiaj. Może zdjęcie samochodu przyśle z lata 2108. Po piąte Nadal korzystam z samochodu Volvo, nie zostało ono zabrane przez komornika. Część z Was widziała mnie w tym samochodzie. Pozdrawiam Krzysztof

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ekonom
 Opinia
@ABC 07.02.2019 09:28

Co się tak obawiacie art. 52??? Do sądu pracy z takim sposobem rozwiązania stosunku pracy mając na uwadze wszystkie okoliczności . Przecież i tak miał wobec tych pracowników którzy zdecydują się z nim zostać składać doniesienia do prokuratury o przywłaszczenie gotówki a w zamian deklarował że nie zwolni ich dyscyplinarnie. Wiadomo że nikt tych pieniędzy nie wyprowadził z firmy. Więc czego się tu obawiać???

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
praca za rogiem
 Opinia

Dostaliście już wypłaty? Po co się zastanawiać jak można zmienić pracę. K L M - Kiedy Lubisz Myśleć ? jak się pojawia potrzeba zmiany pracy, to dobry skrót do ewakuacji. Zrezygnuj z pracy niech twój pracodawca nie powiększa długu w ZUSie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bocian
 Opinia

Tu Bocian, tu Bocian....SIANO TO TYLKO U BOCIANA.....!!!!!! JAK CHCESZ SIANKA TO TYLKO DO BOCIANKA A NIE DO JANKA Marketing bez krzty kreatywności.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zazie
 Opinia

Panie Janie Panie Janie Płakać się czy Śmiać Wszystkie Dzwony Biją Wszystkie Dzwony Biją ZALEGŁOŚCI PŁAĆ!!!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Andrzej
 Opinia

Dziok Was wszystkich wykoleguje.Ma kupę długów.Szukajcie pracy zanim wam podziękuje ,a zrobi to napewno jak nie będziecie mu potrzebni.Zrobił już tak z ludźmi z którymi zakładał ten biznes

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bruno
 Opinia
@Andrzej 28.01.2019 13:18

Już tak kilkanaście lat. Wystarczy wpisać nazwisko, imie i KRS . Jeden mały udzialik, brak odpowiedzialności, firma przepisana na krzaki a kasa na konta gdzieś daleko. Pensje , ZUSy i podatki to kilka razy, potem prośby, groźby i śmiech szefa. A wydawał się taki miły, kompetentny i uczciwy. A koneksje to śmiech.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
M.Błaszczak
 Opinia
@Bruno 31.01.2019 17:13

To prawda. Taki pożyczkowy Kaczyński. Żądzić decydować i za nic nie odpowiadać. Łubu dubu panie prezesie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szary87
 Opinia

KLM to kolejna przykrywka dzioka i tam tez juz nie płaci za lokale ciekawe co dalej. Wystarczy uczciwe i z etyką zawodową przyznać się do błędu i że nie stać firmy na każdy kaprys. Ludzie poznają się na twoich manipulacjach jak dostaną kopa, teraz udaje że ludzie są ważni . Ostrzegam przed tą firmą i prezesem dziokimem a wlascicielka udaje ze jej to nie dotyczy. Wykorzysta Was i przy pierwszej okazji wywali.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administracja
 Opinia

Biuro w Pile____tik tak tik tak_______BUUM

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia

Mam już dosyć rozmów o problemach firmy może trzeba płacić zobowiązania i zacisnąć pasa. Wczasy w takim okresie to chyba przesada.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ala
 Opinia
@Edyta 11.01.2019 15:31

Edyta a kto jest na wczasach? jak to mają pieniądze na wczasy a czynsze nie ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ewa
 Opinia
@ala 14.01.2019 18:46

To już człowiek na Słowację na narty skoczyć nie może !!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
GOPR
 Opinia
@Ewa 18.01.2019 20:34

Połamania nóg.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
robin
 Opinia
@Ewa 18.01.2019 20:34

No tak, długów więcej niż włosów na głowie (a nie, to niezbyt dobre porównanie) ale na wyjazdy kasa jest. Kiedy odda dawnym pracownikom zaległe pensje i ekwiwalenty? Kiedy sprostuje świadectwa pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wyczerpana
 Opinia

Nie wuem jak inni z wybżerza, ale ja szukam nowej pracy. Nie dam rady dalej w tym napięciu. To zaszło za daleko. Szanowny pracodawco nie jest tak jsk nam obiecywałeś.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Domyśl się
 Opinia
@Wyczerpana 10.01.2019 23:26

To prawda w Toruniu inaczej to mieliśmy przedstawiane. Dziś martwię się o siebie...nie czuję bezpieczeństwa. Ustawiono nas pracowników przeciwko byłym kolegom w imię czego? Ja mam dość!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja wiem a Ty nie
 Opinia
@Domyśl się 21.01.2019 18:11

Co Ty (usunięte przez administratora) widać, że nie było Cię na spotkaniu tylko prowokujesz. Po (usunięte przez administratora) Poza tym nie było w Toruniu!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wyczerpana
 Opinia
@Ja wiem a Ty nie 22.01.2019 09:59

Mam prawo wyrazić to co czuję, a Ty mnie nie obrazaj, bo to teraz na Nas ludziach w terenie wiele opieracie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia

Kolejna kompromitacja samochody muszą być zwrócone i obsługa na piechotę co dalej.....

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia

firma pożyczkowa powiedział mi ze moja pożyczka jest niespłacona a ci z serwis mówią mi że mam się nie przejmować i mówić i ta firma do nich się zgłosiła po kasę która ode mnie biorą, nie podoba mi się to co raz bardziej. Jeszcze tyle tu wpisów złych.co robić, czy ktoś ma podobne sytuacje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czeslawa
 Opinia

Pomozcie pracownij z Torunia dobija sie po wplaty i przy tym jest bardzo niegrzeczny i zwraca sie do klientów po imieniu. Czy ta firma jest duża ? Nie wróżę przyszłości z taką obsługą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia

Niestety muszę potwierdzić jako obecny pracownik. Spółka ma problemy z regulowaniem bieżących zobowiązań. Właściciel lokalu non stop się przypomina z miernym skutkiem. Zaczynam mieć wątpliwości.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jan
 Opinia
@Nick 08.01.2019 23:22

Potwierdzam u nas też firma ma problemy z płaceniem tym razem za samochody, ktoś się dobija z firmy windykacyjnej. Ciekawe czym pojedziemy do klientów. Zaczynamy się zastanawiać czy to celowe działanie. Obawiamy się o pracę zwłaszcza, że atmosfera strachu nadal jest utrzymywana

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ola
 Opinia

Przez dwa miesiące przywozi mi doradca pokwitowanie, ze pożyczka jest splacona a wczoraj bylib u mojej koldzanki a mnie unikają . Wysłałam pismo i też nie odpowiedzieli. Mam już duże wątpliwości czy splacili moją pożyczkę. Ta firma to zero bezwzględne.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miki
 Opinia

Przypominamy o zaległych wypłatach oekwiwalentach może ruszy was sumienie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Michał
 Opinia

Jestem byłym pracownikiem p. Dzioka i mialem nadzieję że kiedyś wyjdzie nieuczciwe traktowanie pracownika i brak szacunku. Zgodnie z przewidywaniami wyszly oszustwa a pewnie kolejne jeszcze wyjdą. Pracownicy jeszcze się na tobie poznają szkoda ze muszą się poparzyc. Jak byliśmy potrzebni z koleżanką to nam złote góry obiecywali ale potem kopa i brak wyplaty.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KA V
 Opinia
@Michał 03.01.2019 23:24

Ja też na odchodne ze zlecenia kasy nie dostałem - taki jest u tego Pana proceder. Rozstaje się z Tobą to uważa, że nie musi ci pałcić za wykonana pracę. Ten typ tak ma.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monia
 Opinia

Kto jest prezesem w tym bałaganie? może wyjaśnicie mi dlaczego dostaje smsy z KLM i Jan Pożyczki i po co tam płacić i za co.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gregor
 Opinia

Krzysztof obiecałaś nam płacenie rachunków a tym czasem zaległości za lokal są już za dwa miesiące . Odbierze telefon od właściciela loku wiesz z jakiego miasta.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czesław
 Opinia

PTP Serwis czy Jan Pożyczka - dziś dostałam takiego sms-a mixa. Co to za firma? A umowę chcieli zawrzeć na jeszcze trzecią firmą KLM Centrum Usług czy coś takiego. czy ktoś wie o co tu chodzi ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Czesław 02.01.2019 20:27

Też dostałem smsa ale nie znam tej firmy czemu chcą pieniądze? Telefonu nikt nie odbiera.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dddd
 Opinia
@Czesław 02.01.2019 20:27

Tak (usunięte przez administratora)kapitał z Polskiego Towarzystwa Pozyczkowego podsunal inna umowę i teraz dwie pożyczki do splaty

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia

Prezesie zapłać rachunki bo się nie da już pracować a do tego Policja ciągle pyta o ciebie. Wstyd i poniżenie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia

Byłam przesłuchiwany w sprawie toczącego się postępowania przeciwko tej spółce. Mam nadzieję ze prezes dostanie wreszcie zarzuty. Udaje inną osobę niż jest w rzeczywistości. Ostrzegam wszystkich zainteresowanych pracą. Okradł mnie ze składek Zus jak i innych pracowników. Ale sprawiedliwość go dosięgnie lub niestety poprzednią Panią (usunięte przez administratora). Bo formalnie i ona odpowie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Spioch
 Opinia

Najlepsza zabawa prezesa ? zadłużyć i wykorzystać rodzinę, pracowników namówić na wały a właściciela firmy do firmowania krętactw tylko po to żeby oszukać komornika i unikać windykacji. Pieniądze są Najważniejsze. Ludzie uciekajcie tak jak wszyscy rozsądni, ratujcie się, przecież nadal ZUSu nie płaci a o zaległych pensjach można pomarzyć. Uczciwy zapłaciłby bez walki w sądzie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o PTP Serwis Sp. z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej