Financial Benefits Sp. z o.o.

Adres: Jedności 68, 05-506 Janczewice

NIP: 1231272779 REGON: 146306183 KRS: 0000441348

Financial Benefits Sp. z o.o.
5 6 6 1

Opinie o Financial Benefits Sp. z o.o.

Jest ok

Jeśli będziesz dobrze pracować wyrabiać założony plan to nie napuszesz nic złego o firmie , wiadomo zarabiac każdy chce więcej ale zamias tylko oczsekiwac i marudzic weź się do pracy.

Zadowolony pracownik

Nie polecam pracy w tej firmie. Prezes zwodzi pracowników obiecując ,,gruszki na wierzbie'' a pracuje się za najniżeszą krajową, ze sprzedanych pozabankowych płacą śmieszne 35 % i jeszcze od tego odejmują podatek. Przyjazna rodzinna atmostera? No błagam, to już jest przesada. Pracując w tej firmie nie usłyszy się słowa pochwały nawet jeżeli ,, sprzedaż" dobrze idzie. Wręcz przeciwnie zrobią z Ciebie ,,mało wartościowego pracowenika''. W sumie o czym dużo mówić, rotacja mówi sama za siebie... Moje sugestie dla Financial Benefits Sp. z o.o.: Zacznijcie szanować pracowników.

SUPER

Świetny młody zespół. Doskonała rodzinna atmosfera .Pracownicy bardzo życzliwi .Polecam na 100%

SUPER

Świetny młody zespół. Doskonała rodzinna atmosfera .Pracownicy bardzo życzliwi .Polecam na 100%

Uhk

ROTACJA W FIRMIE MOWI SAMA ZA SIEBIE JAK JEST RZECZYWISCIE. Balagan w firmie jak Pisze Ktos wyzej to swieta racja . Dziewczyna zajmująca się umowami w firmie zupełnie nie wie o co Chodzi Firmie przydała by się Państwowa Inspekcja Pracy naslana

Zadowolony

Nie zgadzam się z poniższą opinią. Sama pracuje w tej firmie od 3 lat, z mały epizodem. Jakiś czas temu złożyłam wymówienie, poszłam do konkurencji, gdzie naobiecywano mi wiele rzeczy. Wcale nie było tam tak kolorowo. Wróciłam do Financial po kilku miesiącach i uważam, że w tej firmie jest o wiele lepiej niż w innych. Jeśli ktoś zamiast pracować, obija się to nic dziwnego, że jest taka osoba zwalniana. Polecam prace w tej firmie :)

Mw
@Zadowolony 15.11.2018 14:32

Ustawka przez pracownika firmy 100% go work powinno wychwycić takie komentarze widać na oko ze pozytywne komentarze pochodzą od pracowników firmy trrazniejszych

Zadowolony
@Mw 15.11.2018 14:52

To pracownik teraźniejszy nie ma prawa być zadowolony z firmy? Tak samo wszystkie negatywne komentarze pochodzą od 1 osoby, która zapewne została zwolniona i się mści na firmie.

Emilia
@Zadowolony 15.11.2018 14:32

Wspominasz o swoim zadowoleniu z zatrudnienia w firmie Financial Benefits, mogłabyś napisać, co odpowiada Ci najbardziej? Czy wyjaśnisz kwestię umów? Wcześniej przewijała się informacja, że zawierana jest umowa o pracę oraz umowa zlecenie, czy aktualne tak jest? Napisz proszę, czy pracodawca wymaga wcześniejszego doświadczenia zawodowego w branży finansowej.

Pw

Zarobki śmieszne płaca z Prowizji 35% i odejmują podatki Ściagają ludzi z banków i innych insynuacji i później ich zwalniają jak plan nie idzie .obiecuja gruszki na wierzbie a sa niesłowni. Zatrudniają na najniższa krajowa reszta kasy wypłaca z drugiej umowy zlecenie żeby uniknąć większych płatności umowe dostałem po 2 miesiącach swojej pracy po czym Jak plan nie szedł mnie zwolnili. Jest dużo takich osób . Unikać tej firmy tego prezesa i kliki wzwjemnej adoracji Moje sugestie dla Financial Benefits Sp. z o.o.: Zacznijcie szanować ludzi śmieszna firemka Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nie okradać pracowników i nie zwalaniac bez podstawie

Olek

Bardzo niepokojące piszecie informacje. Miałem zamiar aplikować ale teraz się zastanawiam.

?
@Olek 01.08.2018 11:40

Na jakie stanowisko chciałeś aplikować?

ndrzej
@? 30.10.2018 15:43

Prezes zarządu

Piszczałka

Spokojnie już zwijają żagle. karma wraca:)

Andrzej
@Piszczałka 17.07.2018 21:47

zgadza się , dziwię się że dopiero teraz zatakie działania firmy to do więzienia powinni wsadzać, o podejście do pracownika poniżej normy.

?
@Piszczałka 17.07.2018 21:47

Tak się składa, że nie zwijają żagli. Firma dobrze prosperuje.

Czesio

(usunięte przez administratora) pod każdym względem już mają sprawy karne

anonim

nie polecam , 0 jakichkolwiek standardów. szok!

Anka
@anonim 16.07.2018 19:42

A ja już miałam umówione spotkanie z nimi , dobrze że takie forum jest.Dzięki

Max

Jadą po pracownikach równo, zarobki też kiepskie a jak przyjdzie co do czego to zwalniają......odradzam

pracowałam 2 tygodnie

Masakra! ludzie masakra, Niczego tam nie ma, mała firemka, wyzysk, mobbing, (usunięte przez administratora) do kwadratu.!!!

Zostaw opinię o Financial Benefits Sp. z o.o. - Janczewice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Financial Benefits Sp. z o.o.