Eltec Global Electric

4.2/5

• Dla naszych Klientów
  • Dla naszych Pracowników
  • Etapy rekrutacji

• Kąty
  • Luszowice
  • Dębowa Góra

3. Opinie o pracodawcach Jaworzno
  5. Opinie o Eltec Global Electric Sp. z o.o.

Opinie o Eltec Global Electric Jaworzno

Nie przegap nowości o Eltec Global Electric Sp. z o.o.!

Maniek

30.03.2019 12:13

TOM ciekawe jak się rozliczysz z niemieckim urzędem skarbowym Na rozliczeniach na papierze w euro A m A koncie złotówki. Pozdrawiam i życzę powodzenia
    siwybug

11.07.2019 06:49

A co to za problem ? Pojęcia nie masz a propagandę siejesz jak "gebels"......

10.07.2019 15:09

Wszystko OK. Zgodnie z ustaleniami. Terminowe wypłaty.
    Leoni

15.02.2019 21:34

Chciałbym pracować w tej firmie jak się mogę z nimi skontaktować

31.05.2019 13:52

Zapraszam do kontaktu [email protected]

13.06.2019 23:09

Jak sie czlowiek nie nadaje to zawsze bedzie marudzil na firme

Oferty pracy - Eltec Global Electric Sp. z o.o.

ELEKTRYK (K/M)

Monachium

20 - 30 EUR / h

Tom

26.03.2019 11:43

Cześć od niedawna pracuję w firmie. W każdej firmie znajdzie się ktoś komu coś nie pasuję ( zarobki, umowa, odległość etc....) . Ja nie mogę napisać nic złego ( wypłata w terminie , to co ustaliłem na rozmowie się zgadza nie ma się do czego doczepić). Z tego co czytałem opinie piszecie że nie znacie pracodawcy nawet z widzenia ( ale to chyba świadczy o was - nie słyszałem aby pracodawca jechał z wizytą lub spotkaniem do pracownika / ale to tylko sugestia, może się nie znam). Pozdrawiam.
    Abelio

20.03.2019 22:38

Pracowałem w tej firmie od końca 16 do połowy 17 roku. Odszedłem do niemieckiej firmy ponieważ po roku zaczęło mnie denerwować życie na walizkach których nie opłacało się wypakowywać. Nie zachaczyłem o okres Niemieckich meldunków. Osobiście uważam że "stary" kręci ale nie każdego, tylko tych którzy sobie na to pozwalają lub zasłużyli sobie na opinie "elektryk z łapanki/ pod biedronki". "Młody" to dobry szef. Mam nadal kontakt z ludźmi którzy tam pracują i jakoś się nigdzie nie wybierają. Praca tam jest dobrym początkiem do rozpoczęcia historii z DE bo masz (usunięte przez administratora) na transport, zakwaterowanie i pracę. Możesz sprawdzić czy ten kraj ci się podoba, zobaczyć jak się tam pracuje oraz poznać ciekawy ludzi. Co do umowy było tam jak to pisał kolega wyżej ale od diet odprowadzany był podatek i nic nie było podawane"pod stołem" Co do najważniejszego - ci z pod biedronki mieli w granicach 35 PLN (+- 5) zaś ci coś potrafili 48 (+-5) to co w nawiasie to umiejętności sprzedania swoich umiejętności. W Eltec można było dobrze zarobić bez niemieckiego. Na tle np. WROsystem (podobna firma) nasze stawki i reszta wyglądały lepiej. Napisałem tą opinię ponieważ widzę tu większość opinii tych którzy są z pod Biedronki i myślą że narzekaniem coś osiągną. Pozdrawiam wszystkich z Biura w widokiem na miasto oraz ludzi który swoją pracą i wiedza nakręcają innych no i oczywiście uroczą panią Martę :-)
    Gimli

11.02.2019 07:58

Witam jakiś czas temu zacząłem pracę w tej firmie pan M. nawet mnie na oczy nie widział obiecał same cuda a po kilku dniach pracy sms-em napisał żebym jechał do domu brak zwrotu pieniędzy za badania za transport i nie wiadomo co z wypłatą za przepracowane dni. Serdecznie odradzam pracę z tą firmą zmieniają ludzi jak rękawiczki i żaden pracownik nie może liczyć na szacunek. normalnie jedna wielka masakra

Kontakt - Eltec Global Electric Sp. z o.o.

Inwalidów Wojennych 10 43-600 Jaworzno

NIP:6322016932

Branża główna: Instalacje budowlane

Lukas

16.01.2019 12:36

Nie polecam tej firmy pracowałem tam przez chwilę i dostałem telefon ze nie przedłużaja mi umowy i mniejsza kasę dostałem niż jakiej się spodziewałem
    Lukas

23.01.2019 19:49

Helena co tu mam dostęp do opieki do warunków pracy jakie polecają to jak piernik do wiatraka dziekuje
    Ajax

28.12.2018 14:00

Stanowczo odradzam współpracę z tą firmą. (usunięte przez administratora)9euro netto jako Elektryk. Pracodawca nawet nie zna pracownika liczy się dla niego tylko jako sztuka. Wszystkie sprawy urzędowe załatwiasz sam jak na własnej działalności bo oni tylko potrafią zadzwonić i powiedzieć że jak się nie zamelduje samemu to z wypłaty potraca
    Jacek

16.12.2018 19:39

Mimo że odszedłem z Firmy gdzie pracowalem od kwietnia 2017 to byłem zadowolony z współpracy z tą Firma do momentu jak wszedł podatek niemiecki.Wtedy stawka godzinowa robi się mniejsza.Wszedzie sa nie dociagniecia.Nigdzie nie znajdziemy idealu.Co do mojej opini to jest pozytwna.Pan Bartek i Pani Marta sa godni aby prowadzić ta Firmę co życzę jak najlepiej oraz dużo kontraktów. Pozdrawiam cały zespół Firmy.
    Benji

27.08.2018 13:02

Ja pracowalem rok w tej firmie i chetnie odpowiem na wszystkie pytana.
    luka 2807

19.09.2018 11:32

I co kolego możesz powiedzieć o tejfirmie jaka kasa? Jacy ludzie? I jakie warunki na hotelu?
    Benji

01.10.2018 17:47

Warunki rozne od łóżek pietrowych w ciasnych pokojach po pojedyncze pokoje z salonem z duzym TV. Nie polecam Monachium bo tam zawsze drogie kwatery i szukaja tanizny 100 km od budowy. Ludzie nawet fajni nie moge narzekac bo z chlopakami nie bylo problemow. Wyplaty regularne i na konto ale umowy zlecenia i ciezko sie doprosico umowe o prace. Ogolnie to szef nie szanuje ludzi i zwalnia jak nie sa potrzebni a za chwile szuka od nowa. Bylo wiele przypadkow ze ktosjechal do domu i nie wiedzial ze jest zwolniony.

Zostaw merytoryczną opinię o Eltec Global Electric Sp. z o.o.