Jak wygląda ścieżka kariery w Autowola Sp. z o.o.? Czy trudno jest zdobyć awans?
Solidnie i sprawnie wykonana likwidacji szkód mimo nietypowego ich zakres u -samochód ale i przyczepa ,łódź i silni.
Czy poziom wynagrodzeń w Autowola Sp. z o.o. uległ zmianie od czasu dodania ostatnich opinii? Pojawiły się nowe ogłoszenia na Pracuj.pl 7 września.
Rzetelna firma dla klienta. wystarczy że klient poszkodowany po wypadku utrzymuje terminy np. zwrotu auta zastępczego oraz odbioru wraku w terminie, nie ponosi kosztów np. parkingu.
W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie Autowola Sp. z o.o.? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?
Generalnie nie polecam. Duża rotacja, bardzo słabe zarobki. Toksyczne miejsce. Gdyby ktoś jednak się zdecydował to nie wierzyć na słowo - kwestie prowizji, celów sprzedażowych i wzajemnych oczekiwań należy ustalić pisemnie.
No niestety spróbowałem swoich sił w dziale flotowym Autowola Sp. z o. o. Niestety Pan prezes bliski przejścia na emeryturę umówił się ze mną na pewną kwotę wynagrodzenia w częściowej formie premii uznaniowej i już po 3-ech miesiącach się je wyparł. Poczułem się oszukany więc złożyłem wypowiedzenie. Strata czasu, 3000 brutto podstawy. W dyskontach lepiej płacą Moje sugestie dla Autowola Sp. z o.o.: Pora wyjść z lat 90-tych i zarządzać spółką na miarę XXI wieku. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Mógłby konstruować umowy o pracę bez miejsca na nadużycia i przekłamania.
Hej wszystkim! Może znajdzie się jakaś użytkownik, w przedsiębiorstwie Autowola Sp. z o.o. w miejscowości Warszawa, który ma jakieś nowe sprawozdania, bo nie wiemy czy opłaca się u nich podjąć pracę.