Opinie o Autowola Sp. z o.o. w Warszawa

Poniżej przeczytasz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o firmie Autowola Sp. z o.o.. Zobaczysz poniżej również opinie kandydatów do zatrudnienia w Autowola Sp. z o.o. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Produkcja samochodów osobowych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Autowola Sp. z o.o. w Warszawa

baner wywiady
Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 35 dni.

Jak wygląda ścieżka kariery w Autowola Sp. z o.o.? Czy trudno jest zdobyć awans?

Wojtek K. Nowy wpis
Klient

Solidnie i sprawnie wykonana likwidacji szkód mimo nietypowego ich zakres u -samochód ale i przyczepa ,łódź i silni.

Pytanie Nowy wpis

Czy poziom wynagrodzeń w Autowola Sp. z o.o. uległ zmianie od czasu dodania ostatnich opinii? Pojawiły się nowe ogłoszenia na Pracuj.pl 7 września.

Robert Lewandowski Nowy wpis
Klient

Rzetelna firma dla klienta. wystarczy że klient poszkodowany po wypadku utrzymuje terminy np. zwrotu auta zastępczego oraz odbioru wraku w terminie, nie ponosi kosztów np. parkingu.

Jak oceniasz przebieg rozmowy kwalifikacyjnej w firmie Autowola Sp. z o.o.? Które pytanie uznajesz za najciekawsze, a które za najtrudniejsze? Które z zaproponowanych warunków na stanowisku Kierowca door-to-door wydawały Ci się najkorzystniejsze?
logo firmy Only for Native Speaker English
logo firmy Performance Marketing Specialist
Mediacore Sp. z o.o.
(57 opinii)
Aplikuj na wiele ofert

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie Autowola Sp. z o.o.? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?

Dawny pracownik

Generalnie nie polecam. Duża rotacja, bardzo słabe zarobki. Toksyczne miejsce. Gdyby ktoś jednak się zdecydował to nie wierzyć na słowo - kwestie prowizji, celów sprzedażowych i wzajemnych oczekiwań należy ustalić pisemnie.

No niestety spróbowałem swoich sił w dziale flotowym Autowola Sp. z o. o. Niestety Pan prezes bliski przejścia na emeryturę umówił się ze mną na pewną kwotę wynagrodzenia w częściowej formie premii uznaniowej i już po 3-ech miesiącach się je wyparł. Poczułem się oszukany więc złożyłem wypowiedzenie. Strata czasu, 3000 brutto podstawy. W dyskontach lepiej płacą Moje sugestie dla Autowola Sp. z o.o.: Pora wyjść z lat 90-tych i zarządzać spółką na miarę XXI wieku. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Mógłby konstruować umowy o pracę bez miejsca na nadużycia i przekłamania.

Hej wszystkim! Może znajdzie się jakaś użytkownik, w przedsiębiorstwie Autowola Sp. z o.o. w miejscowości Warszawa, który ma jakieś nowe sprawozdania, bo nie wiemy czy opłaca się u nich podjąć pracę.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Autowola Sp. z o.o. - Warszawa

Autowola Sp. z o.o.
3.7/5 Na podstawie 3 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Połczyńska 33
    01-377 Warszawa
  • NIP: 5220012195 REGON: 10385239 KRS: 0000092147
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)