Witam, niestety nie mogę pozytywnie wypowiedzieć się na temat firmy Tinsel Energia, a wręcz odwrotnie. W ofercie na stronie olx nie było w ogóle informacji na temat pracy mobilnej i jezdzeniu po Dolnym Śląsku i namawianiu klientów. Powiedziałam, że jestem zdziwiona, bo nie było takiej informacji i że nie ma o firmie żadnym informacji w internecie, zaraz po tym dyrektor powiedział że nie ma sensu kontynuować rozmowy, wstał i kazał mi wyjść. Po takiej reakcji powiedziałam, że bardzo nieładnie się zachowali nie informując wcześniej o stanowisku, i że straciłam czas na przyjazd tam ( nie jestem z Wrocławia). Stał przy drzwiach i czekał aż wyjdę, na moje "do widzenia" nie odpowiedział wcale, powiedziałam więc że kultura osobista wymaga pożegnania się z drugą osobą, na co odpowiedział mi, że nie ma zamiaru mnie więcej widzieć. Ledwo wyszłam i zamknął za mną drzwi,otworzyłam więc drzwi i powiedziałam, że nie życzę sobie takiego traktowania i wtedy zamknął mi drzwi przed nosem. Moje wnioski z tej rozmowy - dyrektor tej firmy to (usunięte przez administratora) i prostak,gbur, współczuję ludziom którzy muszą z nim pracować, jaki dyrektor taka firma. Absolutnie nie polecam!!