Mała skierniewicka firemka, która udaje korpo. Raz w miesiącu zwalniają przynajmniej jednego pracownika - bez ostrzeżenia dają wypowiedzenie. Oczekują, że każdy pracownik będzie ogarniał ich system - nawet bez rzetelnego wdrożenia (nie ogarniasz = wylatujesz).
Piotr Bartos
22.02.2024 14:36
@Pracodawca Przykro, że nasze drogi się rozeszły i rozumiemy w związku z tym rozczarowanie. Trudno nam się odnieść konkretnie do anonimowego komentarza, ale zależy nam na tym - przez wzgląd na naszych obecnych i przyszłych pracowników - aby przekazać kilka najważniejszych faktów o naszej firmie.
1) Działamy w Polsce od 2013 roku
2) Jesteśmy częścią globalnej firmy technologicznej z siedzibą w Estonii i Wielkiej Brytanii, a nasze biura w Polsce znajdują się w Skierniewicach i Warszawie
3) oferujemy najpopularniejszy w Polsce program CRM i kalkulator ubezpieczeń dla agentów ubezpieczeniowych - mamy ponad 6 tys. użytkowników, a 95 procent z nich dało najwyższe oceny satysfakcji w ostatnio przeprowadzonym badaniu satysfakcji.
4) Nasz zespół pracuje w Polsce, ale też w Estonii i łącznie liczy 40 osób.
Zapraszamy do rozmowy o pracy z nami. A wszystkim byłym pracownikom życzymy jak najlepiej.
Pozdrawiam w imieniu zespołu, Piotr Bartos, prezes Insly w Polsce.
Ktoś
29.11.2018 13:46
Siedziba firmy jest tylko zarejestrowana w Warszawie. Biuro mają w Skierniewicach.
Zostaw merytoryczną opinię o Iizi Polska Sp. z o.o.