Czy w związku z nową lokalizacja i chyba poszerzeniem działalności firma planuje jakieś rekrutacje?
Zawiedziony
09.09.2026 15:07
Kolejny nik właściciela czy jego miernoty AK,,?? Tam wszystko leci na łeb, na szyję, zero pomysłu, zero stabilizacji.
Monika
10.09.2026 10:32
Piszesz, że wszystko leci na łeb, ale co konkretnie najbardziej się posypało w ostatnich miesiącach?
Asystent AI: Podsumowanie22.08.2026
👍 Silne strony
Firma chwalona jest za kilka praktycznych i komfortowych aspektów pracy.
1. Biuro i zaplecze: Pojawiają się głosy, że biuro jest zadbane, dobrze wyposażone, na starcie są zapewnione narzędzia do pracy jak komputer, telefon, własne miejsce.
2. Sprawy organizacyjne: Organizacja i zaopatrzenie oceniane są na dobrym poziomie, nie ma problemów z dostępem do podstawowych zasobów.
3. Na początku pracy: Nowi pracownicy mają zapewnione wdrożenie – ktoś ich oprowadza, tłumaczy co i jak, łatwo się odnaleźć pierwszego dnia.
📋 Podsumowanie
Od części osób słychać, że firma dba o warunki biurowe i daje narzędzia do pracy, co jest dziś ważne. Najczęściej jednak pojawia się temat niepewności zatrudnienia i nagłych zwolnień – ludzie byli zwalniani nawet po pochwałach czy nagle, bez jasnego powodu. Wiele osób ma też zarzut wobec sposobu zarządzania – wymieniane są impulsywność decyzji, brak wsparcia od przełożonych i zła atmosfera wynikająca z napięć oraz braku komunikacji. Wychodzi na to, że opinie są skrajnie różne i dużo zależy od tego, kto na jakiego przełożonego trafi oraz w jakim momencie dołącza do firmy.
💬 Główne pytania
1. Stabilność zatrudnienia: Czy zatrudnienie naprawdę jest stałe, czy zdarzają się szybkie, nieoczekiwane zwolnienia?
2. Styl zarządzania: Na ile da się dogadać z przełożonym i czy pracownicy mogą liczyć na wsparcie oraz jasną komunikację?
Czar
22.08.2026 15:42
Ponoć są długi więc z tego powodu faktycznie może zdarzyć się nagłe zwolnienie.ale nie mam pewności
Przychody i zysk Lagraf Partners
41,1 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
27.10.2025 18:13
Fajnie było wpaść i poczytać co tutaj piszą, ale już się trochę śmiesznie robi 🤣
Czy ta firma jest idealna i dobra? Nie, jasne można zarzucić że zmiany są zbyt szybie, chaotyczne i mało przemyślane przez szefa, ale z jakiegoś powodu ludzie tutaj pracują. Po przyjściu do pracy czekało na mnie biurko, laptop, telefon, ktoś mnie oprowadził, pokazał co gdzie jest. Ktoś napisze "a jak masz pracować jak nie masz na czym" a no tak, że zdarzają się jeszcze firmy, że przychodzisz do pracy ledwo znajdują dla Ciebie kawałek miejsca, żeby rzeczy zostawić - znane z doświadczenia.
Ganianie za chodzenie po wodę lub do toalety? Nie wiem jakiego trzeba było mieć pecha, albo podpaść, ale często siedzieliśmy na obiedzie dłużej niż 15 czy 20 minut i nikt z tego afery nie robił. Tego że wychodziliśmy wcześniej jak były święta czy coś, to tego też już nikt nie pamięta.
Ok możecie krytykować i hejtować, że bronię tej firmy, ale serio w okolicy jest gorszy syf i śmietnik. Jakby było tak tragicznie, to rotacja byłaby częściej niż jak kogoś dziwny szef wywali. Mam wrażenie że negatywnych komentarzy jest więcej niż ludzi który pracowali od początku istnienia firmy 😆😆😆😆 . Komuś się nudzi i ma żal że go wywalili 😂
była pracownica
28.10.2025 09:47
Jeżeli pracownik jest uczciwy i działa na korzyść firmy, to zawsze będzie żałował, że go zwolnili — i to normalne. Ale nie ma co udawać, że wszystko jest w porządku, skoro Pan (usunięte przez administratora) jedno mówi, a drugie robi, a Pani(usunięte przez administratora) tylko przytakuje.
Jezeli ktoś mówi Ci że jestes dobry i jest zadowolony z Twojej pracy a po 3 dniach Cie wywala z hukiem to chyba świadczy o jakiejś niestabilności.
Nawet coach nie pomógł (usunięte przez administratora)
Zwolnił pięciu handlowców, którzy rzekomo „na siebie nie zarabiali”, a chwilę później zatrudnił dwie dziewczyny, które w pracy głównie książki czytały i chyba jedynie zarabiały na ręczniki papierowe.
Nie twierdzę, że w firmie wszystko jest złe – zaopatrzenie, biuro, organizacja naprawdę stoją na dobrym poziomie i tego nikt nie neguje. Tyle że to się nie przekłada ani na atmosferę, ani na pieniądze. Bo można mieć ładne biuro, ale jak w środku wszystko toczy się pozorami, to szybko wychodzi, kto gra, a kto naprawdę pracuje.
A te wszystkie lansy na Lexusach i Toyotach służbowych, które nigdy nie były w realnym obiegu – no, powiedzmy sobie szczerze – to bardziej pokazówka niż realny sukces.
I jeszcze jedno: wypominanie pracownikom świąt czy wcześniejszych wyjść to już naprawdę cios poniżej pasa. Bo jeśli coś dajesz ludziom z serca, to nie wypada tego potem liczyć jak rachunek w sklepie.
Czasami mniej PR-u, a więcej szacunku do ludzi zrobiłoby większe wrażenie niż cały ten „błysk” na zewnątrz.
#WarunkiPracy
#KulturaOrganizacyjna
majster
28.10.2025 09:58
zakuło
na Waszym miejscu nie wchodziłbym w dyskusje bo sie tylko Lagraf pogrążacie
oczerniacie byłych pracowników ze kłamią w opiniach jest poniżające dla nich... skoro jest ich tyle to chyba ma tu ziarno prawdy.
Zająłbym sie spłacaniem długów i sprawdzeniem wiedzy Pani (usunięte przez administratora)
Nie polecam współpracy.
Wszystkie opisane wcześniej sytuacje są prawdziwe.
Radzę omijać szerokim łukiem.
znacie
11.10.2025 11:56
Nie będę się tu rozpisywać bo poprzednicy chyba wyczerpali temat. Napiszę tylko to istotne dla kandydatów. Uważajcie na (usunięte przez administratora) nie gadajcie za dużo,
róbcie swoje i starajcie się być wydajni pomimo że nikt was nie pogania. (usunięte przez administratora)zawsze was pochwali z uśmiechem na twarzy ale przy pierwszym potknięciu wbije nóż w plecy, a (usunięte przez administratora) jak się raz na kilka miesięcy obudzi żeby przeliczyć waszą opłacalność czy wydajność to po prostu was zwolni jak coś mu nie spasuje. Nie mile widziane są też ambicje w handlu bo może to zagrozić (usunięte przez administratora) ona nie lubi konkurencji. Haha. No i nie nastawiajcie się na stałe zatrudnienie. Stosując te rady może utrzymacie się na powierzchni 🤣 generalnie odradzam ale próbujcie może coś się tam zmieni (usunięte przez administratora)
Abcd
12.10.2025 10:59
A czy taka atmosfera była też przed tym jak owa pani objęła fotel dyrektorski?
Była pracownica
12.10.2025 19:08
Moje doświadczenia z pracą w tej firmie nie należą do pozytywnych, głównie ze względu na sposób zarządzania przez (usunięte przez administratora). Pomimo że atmosfera pracy bywała trudna,(usunięte przez administratora) sprawiała wrażenie osoby przekonanej, że to wyłącznie dzięki niej firma funkcjonuje i generuje zyski. Zdarzały się sytuacje, w których podkreślała swoją pozycję, zamiast wspierać zespół w codziennej pracy.
Na co dzień pracownicy byli narażeni na niekomfortowe sytuacje – np. aby udać się po wodę do kuchni czy do toalety, trzeba było przejść obok gabinetu (usunięte przez administratora) Potrafiła wówczas zwracać uwagę, że ktoś zbyt często korzysta z toalety albo że przerwy trwają za długo. Takie zachowanie wpływało negatywnie na atmosferę i poczucie zaufania w zespole.
Warto przypomnieć, że zgodnie z art. 134 Kodeksu pracy, pracownikowi przysługuje w ciągu doby roboczej co najmniej 15 minut przerwy, jeśli jego czas pracy wynosi co najmniej 6 godzin. Ponadto, zgodnie z przepisami BHP, pracodawca powinien umożliwić pracownikowi odejście od stanowiska pracy w celu zaspokojenia podstawowych potrzeb fizjologicznych, a przy pracy przy komputerze — przynajmniej 5 minut przerwy po każdej godzinie pracy przy ekranie (zgodnie z §7 rozporządzenia Ministra Pracy i Polityki Socjalnej z 1 grudnia 1998 r. w sprawie bezpieczeństwa i higieny pracy na stanowiskach wyposażonych w monitory ekranowe).
(usunięte przez administratora), będąc przełożoną zespołu handlowców, nie zapewniła im należytego wsparcia ani nadzoru. W sytuacjach, gdy pojawiały się trudności lub pretensje ze strony zarządu, cała odpowiedzialność była zrzucana na pracowników, mimo że brakowało im odpowiedniego szkolenia i opieki merytorycznej.
Po około pięciu miesiącach pracy część zespołu została zwolniona — osoby te zostały pozostawione same sobie, bez przygotowania i bez jakiegokolwiek wsparcia ze strony (usunięte przez administratora). W chwili, gdy zapadły decyzje o zwolnieniach, (usunięte przez administratora) nie potrafiła nawet wziąć odpowiedzialności ani udzielić im słowa wyjaśnienia.
Trudno więc zrozumieć, po co osoba na tak wysokim stanowisku pełniła swoją funkcję, skoro nie reprezentowała właściwego poziomu kompetencji menedżerskich ani empatii wobec zespołu.
Dodatkowo sposób bycia(usunięte przez administratora) pozostawiał wiele do życzenia. Była osobą niemiłą, oschłą i mało komunikatywną — zarówno w relacjach z współpracownikami, jak i z dostawcami czy kontrahentami. Zamiast budować relacje oparte na wzajemnym szacunku, dominował chłód, dystans i nieprzyjemna atmosfera. Niestety, odnoszę wrażenie, że w tej firmie właśnie taka postawa jest uznawana za „najlepszą cechę charakteru” i sposób na utrzymanie stanowiska.
(usunięte przez administratora) próbuje stworzyć nowoczesne, profesjonalne i wypasione miejsce pracy ale brakuje mu elementarnej wiedzy i przede wszystkim jaj do zarządzania ludźmi przez co całą władzę sprawuje niekompetentna i zakłamana (usunięte przez administratora), która to tak boi się o własny „stołek”, że krytykuje i sprowadza do pionu ambitnych pracowników (akurat tu mam na myśli handlowców) żeby przypadkiem ktoś jej nie przeskoczył. Jeśli chodzi o pozostałych pracowników to zostawieni są sami sobie. To jest główny problem tej firmy. Każdy kto pracuje i pracował w Lagraf o tym wie i jest to oczywiste. Najpierw zatrudniają, potem zwalniają, najpierw chwalą, potem krytykują, najpierw jest super, potem nagle dostajesz wypowiedzenie… Najpierw słyszysz że to już koniec fali zwolnień, a za tydzień leci 5 osób jednego dnia. Najpierw wylatuje najważniejsza osoba w firmie (usunięte przez administratora), potem jej obowiązki przejmuje faworyzowana przez (usunięte przez administratora) pani od finansów, żeby za 2 miesiące pani od finansów też poleciała z jakiegoś wyimaginowanego powodu. Takich historii jest mnóstwo. Przedszkole i błazenada. (usunięte przez administratora), a władzę sprawuje ktoś kto nie ma zielonego pojęcia o pracy z ludźmi. Tak w skrócie. Szkoda mi tylko tych wszystkich fajnych ludzi, którzy tam pracują i zastanawiają się czy nie wylecą z dnia na dzień bo nie spodoba się coś (usunięte przez administratora) i twoje wszystkie starania i kompetencje w jednej chwili przestaną mieć znaczenie.
światełko w tunelu
10.10.2025 08:53
w końcu ktoś pisze prawdę o tej firmie.
i mam nadzieje ze kolejne osoby ktore beda chcialy tam pracowac zastanowia sie trzy razy zanim wejda do jaskini lwa.
Dobrze ze byli pracownicy teraz moga chociaz tu wyrazic swoj ból.
Tylko czy ten cały szef i dyrektorka z ulubienicą cos zrozumieją ?
otworzą oczy jakimi sa ludzmi i co robia.
Nie bede robic pokazówek jaka ta firma nie jest wspaniała.
były pracownik
08.10.2025 19:06
Problem w Lagraf idzie lawinowo od góry:
1. Impulsywny i dziecinny(usunięte przez administratora), który jest prywaciarzem na wynajmie, a bawi się w (usunięte przez administratora) wielkiej korporacji, który to ma większe ambicje i „wizje” niż mózg. Pomijam tu brak szacunku do ludzi i spojrzenia im w oczy kiedy zwalnia ich bez powodu (zawsze wysyła do tej „brudnej roboty” jakąś dziewczynę). Najgorsze jest to że TOTALNIE nie obchodzi go opinia pracowników. Ważne jest tylko to co mówi(usunięte przez administratora)
2. Niekompetentna, zakompleksiona i lękliwa (usunięte przez administratora) która nie potrafi zarządzać ludźmi i której to zależy tylko na wynikach i na tym co powie (usunięte przez administratora) Sprzedaż, bieganie do(usunięte przez administratora) pełna kontrola pracownic - kto, gdzie, jak - nic więcej nie ma znaczenia (atmosfera i tak nie istnieje).
3. (usunięte przez administratora) która niewiele potrafi pomimo długiego stażu pracy i zajmuje się głównie donoszeniem oraz podlizywaniem(usunięte przez administratora) przez co jest trzecia najważniejszą osobą w firmie.
Prosty mechanizm - głupota (usunięte przez administratora) sprawna manipulacja (usunięte przez administratora); piętrzące się problemy firmy.
Kto co lubi
23.09.2025 21:02
Myślę, że nie jest to firma dla każdego. Sporo komentarzy dotyczy niejasnego przywództwa czy problemów w relacjach ze współpracownikami i podwładnymi. Warto zauważyć, że pracownicy tam zatrudniani mają stanowiska specjalistów lub inne wskazujące na posiadanie kompetencji do samodzielnego wykonywania obowiązków. Fakt- w tej firmie szef nie patrzy na ręce i daje dużą swobodę w pracy. Faktem jest również że oczekuje i rozlicza z wyników. Jeśli ktoś potrzebuje prowadzenia za rękę czy większej kontroli pracy to zdecydowanie rekomenduje poszukać innych ofert. Podobnie jeśli brak kontroli mocno ,,rozluźnia”jego podejście do obowiązków. Jeśli natomiast potrafi zarządzać samodzielnie swoim czasem i zadaniami to jest miejsce dla niego i zdecydowanie może liczyć nie tylko na stabilność zatrudnienia ale również bardzo atrakcyjne jego warunki. Podsumowując - praca fajna ale nie dla każdego.
Twoja przyszła pracownica
23.09.2025 22:16
A więc drogi Panie właścicielu... Ryba psuje się od głowy.
A podstawą każdego udanego biznesu jest profesjonalny i zgrany zespół, który codziennie wspólnie i w zgodzie pracuje na sukces firmy. Nie zbuduje Pan takiego w takiej atmosferze. Warto mieć to na uwadze.
obserwatorzy
24.09.2025 08:22
Mam wrażenie, że (usunięte przez administratora) daje pracownikom zbyt dużą swobodę, przez co np. handlowiec nie zna podstaw produktów, które firma oferuje. Trudno w takich warunkach mówić o profesjonalizmie i skutecznej sprzedaży. Wyniki są przecież kluczowe – bez nich firma nie zarabia, a to bezpośrednio przekłada się na wynagrodzenia pracowników.
Zastanawiam się, czy (usunięte przez administratora) naprawdę myślą trzeźwo i realnie o rozwoju firmy. Stabilność zatrudnienia? Czytając komentarze i obserwując sytuację, wygląda na to, że jedyną prawdziwą „stabilnością” może się pochwalić pani (usunięte przez administratora) i jej (usunięte przez administratora) która – jak widać – wyjątkowo skutecznie pozbyła się doświadczonych specjalistów.
Szkoda, bo potencjał był, ale bez profesjonalnego zarządzania i szacunku do kompetencji pracowników – ciężko o sukces.
Słowo klu SZACUNEK do ludzi i pracowników a dzisiaj o dobrego pracownika jest bardzo ciezko.
23.09.2025 16:40
Handlarz
23.09.2025 22:01
wolalbym miec zdrowo rozsadkowego szefa, dobre kolezanki i zgrany zespol jak darmowe paliwo i auto
Chwalenie sie drogimi autami versus wiedza i to co czlowiek soba reprezentuje ma duze znaczenie ;)
Klara
26.07.2025 15:46
Rozumiem ze można mieć zal o zwolnienie z pracy nic dziwnego ze ktoś czuje sie pokrzywdzony ale żeby pisac ze szef robi to z uśmiechem na ustach to już chyba lekka przesada…
Romeo
23.09.2025 12:20
rozumiem że znasz osobe badz osoby ktore tam pracuja? i powiedzialy CI to prosto w oczy że opinie sa od Nich ?:)
Julia
23.09.2025 19:08
Napisałam wyraźnie zrobiłam research. Każdy kto chce znajdzie to samo w nie więcej niż 5 minut.
Poza tym lokalnie firma nie ma dobrego PRu. Nie wiem jak sytuacja realnie wygląda, ale na lokalnej grupie na FB również pojawił się post. Dokładnie ten sam co jeden tutaj.
Przesada
23.09.2025 16:28
Praca to przyjemność, w pozyskiwaniu nowych klientów była rotacja w pracownikach.
Twoja była pracownica
24.07.2025 22:19
Niestety, ale wszystkie poniższe opinie odnośnie firmy Lagraf w Miłoszycach są prawdą.
(usunięte przez administratora) zwalnia ludzi z dnia na dzień z uśmiechem na ustach. Dziś jesteś, jutro już cię tu nie ma, bez skrupułów.
Współczuję ludziom którzy tam pozostali, bo atmosfera jest gorsza niż w gnieździe żmii.
Mam nadzieję, że karma do ciebie wróci panie (usunięte przez administratora) oraz do wszystkich osób które przyczyniły się do masowych zwolnień ludzi i tego okropnego traktowania.
Pani (usunięte przez administratora) bez mrugnięcia okiem podkabluje cię do (usunięte przez administratora), ale i na nią przyjdzie kolej. Wstydź się tego co zrobiłaś!
Uważajcie na tą firmę i omijajcie z daleka!
Nawet gdybym opisała tu wszystko to aż ciężko uwierzyć co tam się wyprawia.
kolejna naiwna
23.09.2025 14:34
Miałam okazję przez pewien czas współpracować z firmą Lagraf Partners i mam mieszane odczucia. Na pierwszy rzut oka wszystko wygląda profesjonalnie, ale przy bliższym poznaniu zaczynają wychodzić różne niepokojące kwestie.
Nie do końca rozumiem rolę niektórych osób w strukturze firmy – przykładowo (usunięte przez administratora), mimo długiego stażu, często sprawiała wrażenie osoby, która nie do końca rozumie, czym powinna się zajmować. Braki w wiedzy i kompetencjach były niestety zauważalne i miały realny wpływ na jakość współpracy. Co gorsza, potrafiła tworzyć wokół siebie atmosferę niepewności – z pozoru uprzejma, a w praktyce zdarzało się, że wykorzystywała sytuacje, by zaszkodzić innym, nawet tym, którzy starali się ją wspierać.
Z kolei atmosfera w zespole była mocno zależna od nastrojów dyrekcji. Pani (usunięte przez administratora), która pełni funkcję (usunięte przez administratora), niestety nie sprawdza się w roli (usunięte przez administratora) – raczej skupia się na utrzymywaniu dobrych relacji z przełożonym, niż na rzeczywistym zarządzaniu ludźmi. Na tym stanowisku jest mało profesjonalna, a w zespole panowała przez to niepotrzebna rywalizacja i napięcia między dziewczynami.
Sama firma ma potencjał, ale zdecydowanie brakuje tam kompetentnego, bezstronnego zarządzania i jasnej struktury odpowiedzialności.
Nie polecam wspolpracy w ta firma jako klient i jako pracownik -szkoda nerwów i czasu.
przedsiebiorca
05.09.2025 12:19
Zobaczyłem ogłoszenie o prace w tej firmie i jak zawsze wchodze poczytac opinie i czytajac te komentarze dziwie sie ze pracodawca wpisal w ogloszeniu
O stabilnym zatrudnieniu
Przyjaznej atmosferze
Juz na pierwszy rzut oka widać fałsz , obłudę
……
😊
14.07.2025 14:05
Czy to prawda że firma ma ogromne problemy finansowe?
10.07.2025 15:58
Jeśli marzysz o pracy w miejscu, gdzie każda decyzja podejmowana jest pod wpływem impulsu, a stabilność to tylko legenda opowiadana nowym pracownikom – to trafiłeś idealnie!
Tutaj każdy dzień to niespodzianka: dziś masz pracę, jutro nie. Zmiany? Będą. Strategia? Niepotrzebna – wystarczy wizja właściciela.
Atmosfera? Jak w reality show: nikt nie wie, kto odpadnie w kolejnym odcinku. Ludzie funkcjonują w trybie „przeżyj tydzień” – zaufanie, bezpieczeństwo i sens to luksusy, których się tu nie oferuje.
Idealne miejsce dla miłośników adrenaliny i rozważań egzystencjalnych przy ekspresie do kawy.
#KulturaOrganizacyjna
Były pracowbik
29.06.2025 23:21
Uwaga! Ostrzegam przed firmą Lagraf w Miłoszycach!
Nie dajcie się nabrać na piękne słówka podczas rozmowy rekrutacyjnej. Obiecują umowę na stałe, stabilność i "świetną atmosferę", a rzeczywistość okazuje się zupełnie inna. Ludzie są zwalniani z dnia na dzień lub nieprzedłużane są im umowy – bez konkretnych powodów. Raz tłumaczą to brakiem miejsc (mimo że nadal rekrutują!), innym razem mówią o słabych wynikach, mimo wcześniejszych zapewnień, że radzisz sobie świetnie.
Brak szkoleń, brak wdrożenia – jesteś zostawiony sam sobie. Jeśli liczysz na bezpieczeństwo zawodowe, to omijaj to miejsce szerokim łukiem. Znam osoby, które rzuciły poprzednią pracę w dobrej wierze, tylko po to, by zostać tu zwolnionym po kilku tygodniach, bo „właściciel zmienił zdanie”.
Rotacja pracowników jest gigantyczna – przez pół roku odeszła ponad połowa zespołu. Ogłoszenia o pracę pojawiają się na OLX niemal non stop – i nie bez powodu. To nie rozwój, to desperacka próba łatania braków kadrowych.
Nie dajcie się zwieść pozytywnym opiniom – wiele z nich piszą obecni pracownicy, którzy po prostu się boją albo próbują ratować wizerunek firmy. I oni też nie wiedzą, kiedy padnie na nich.
Nie ryzykuj swojej kariery i stabilizacji – przestrzegam przed współpracą z tą firmą.
22.05.2025 11:28
Pracodawca podejmuje dycyzje pochopnie. Przed świętami chwali, po zwolnieniu pracownika mówi że jest z zespołu zadowolony i na próbę zespołu o szkolenia (by pokazał techniki o których sam wspominał) zgadza się poczym zostawia zespół samych sobie. Znów na koniec roku chwali po czym na koniec stycznia zwalnia cały zespół. Praca w firmie na pierwszy rzut oka wydaje się fajna, jedna jest to ciągła bomba zegarową mimo zapewniania że 6 miesięcy na rozwiniecie portfela klientów i wdrążenie się.
22.05.2025 11:08
Praca w tej firmie była dla mnie ogromna radością! Piękne zadbane biuro, dobry social, bardzo miła atmosfera , nowy pracownik który przychodził tam do pracy czuł się tam bardzo komfortowo !
Niestety po zatrudnieniu pewnej osoby która po 2 miesiącach pracy została dyrektor zarządzająca firmy wszystko legło w gruzach. W czasie mojej pracy tam zarządzająca dyrektor wykazywała manipulacyjne zachowania wobec właściciela które odbijały sie na pracownikach firmy , a w zespole panowała atmosfera mobbingu i zastraszania. Brak profesjonalizmu i szacunku do pracowników.
Niestety, właściciel firmy wykazuje brak szacunku do pracowników – potrafi jednego dnia chwalić zespół, a kilka dni później niespodziewanie zwalniać ludzi bez wyjaśnienia. Brakuje stabilności i uczciwego podejścia.
W firmie niestety panowała tzw. „spychologia” – jedna z dyrektor nie potrafiła skutecznie zarządzać zespołem, unikała odpowiedzialności i przerzucała swoje obowiązki na innych. Brak kompetencji i liderstwa mocno wpływał na atmosferę pracy.
Jeżeli chcesz zmienić prace dla tej firmy - nie rób tego, zdrowie psychiczne jest bardzo wazne w dzisiejszych czasach :)
Zostaw merytoryczną opinię o Lagraf Partners Sp. z o.o.