Czy ktoś pracował wcześniej jako Samodzielny księgowy za 7000–10000 PLN brutto? Wcześniej wymagali co najmniej 5 lat doświadczenia i wiedzy z zakresu przepisów podatkowych, zwłaszcza podatku akcyzowego — to według Was dużo czy w sam raz?
Zdecydowanie najważniejszym wymogiem było kilkuletnie, udokumentowane doświadczenie samodzielne na tym stanowisku. Z benefitów wyróżniało się bezpłatne miejsce parkingowe dla pracowników.
Wstęp niesamowicie dobry, pozostała współpraca przeciwnie, brak stabilizacji, powiadomienie o zakończeniu współpracy w ostatnim dniu miesiąca, czy tak zachowuje się firma w której pracują profesjonaliści ? Moim zdaniem to brak szacunku do pracownika, gdyby pojawiła się taka konkretna informacja chwile przez pożegnaniem się to byłaby opcja do uratowania, ktoś mógłby szukać sobie pracy w innej firmie, a tak ? No niestety, szkoda że tak się dzieje ale to niestety rzuca negatywne światło na całą firmę a nie tylko jeden oddział i trzeba być tego świadomym jeśli robi się takie coś…
Jak można zrozumieć takie coś ?
Rozumiem że pracownik niższego szczebla może okazać się niekompetentny, ale żeby osoba prowadząca dany obszar popełniała takie błędy, szkoda.
Jest to moja prywatna opinia po przeprowadzonym wywiadzie.
zenmar sp z.o.o
29.07.2024 11:54
Szanowny Panie,
Dziękujemy za przekazanie swojej opinii. Chcielibyśmy odnieść się do poruszonych przez Pana kwestii.
Przede wszystkim pragniemy zaznaczyć, że nie możemy zgodzić się z Pana zarzutami. Z przykrością czytamy takie oszczerstwa, szczególnie w kontekście faktu, że firma Zenmar zawsze dbała o swoich pracowników, nawet w trudnych momentach. Warto podkreślić, że firma płaciła wynagrodzenia nawet wtedy, gdy nie było pracy, co świadczy o naszym zaangażowaniu i trosce o zatrudnionych.
Jeśli chodzi o zakończenie współpracy, decyzja ta była podyktowana oceną Pana kompetencji jako operatora wózka widłowego. Niestety, stwierdziliśmy, że nie posiadał Pan umiejętności wymaganych na tym stanowisku, co miało wpływ na jakość wykonywanej pracy.
Rozumiemy, że jest Pan rozczarowany, ale prosimy o zrozumienie, że nasze działania były podejmowane w celu zapewnienia jak najwyższej jakości usług, co jest niezbędne dla utrzymania stabilności i renomy firmy.
Z poważaniem,
-18,1 mln
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Zostaw merytoryczną opinię o Zenmar Sp. z o.o.