ZM Postep S.A

Adres: Leona Wyczółkowskiego 16, 44-109 Zabrze

NIP: 6482044920 KRS: 0000036252

ZM Postep S.A
4 103 6 1

Opinie o ZM Postep S.A

Filtruj opinie po kryteriach:

Kierownik
 Opinia

Widać tu jak dużo już osiągnięto ale też ile jeszcze przed nami. Helmis pisze że 5 inżynierów samych się zwolniło - czy nie dziwne jest że w jednym momencie - w odstępie 1 m-ca? To firma ich zwolniła ale ponieważ gramy fair play nie dostali wymówień ale zaproponowaliśmy im że mogą odejść "na własną prośbę" aby im nie brudzić życiorysów zawodowych. Byli to nieudacznicy którym udowodniono przychodzenie do pracy na kawę i pobieranie w godzinach służbowych filmów z internetu lub też brak zaangażowania i wiedzy w działania firmy - po to był audit stanowisk. Teraz widzimy że to był błąd i należało im podziękować w inny sposób. Na produkcji niestety też pracuje wielu ludzi którzy chcieli by pracować "po staremu" a więc brać pieniądze (i to co się "może przydać" z produkcji) a cały dzień rozmawiać z kolegami, palić papierosy i nie przejmować się zbytnio obowiązkami służbowymi. Niestety taki układ jest nieakceptowalny dla żadnej firmy i Zarząd w osobie Dyrektora pstanowił to ukrócić wprowadzając odpowiedzialność za swoje działania. Ci z pracowników którzy to rozumieją są zadowoleni, ciężko pracują ale otrzymują za swoją pracę dobre wynagrodzenie. Inni którzy tego nie są w stanie zaakceptować są już wytypowani i z nimi niestety będzie się czas pożegnać. Ciężką pracę podjął tu Szef Produkcji ze swoim zastępcą i kierownikami zmian i choć zdawali sobie sprawę z tego że będą obmawiani to ich wysiłek przynosi efekty. Niestety produkcja nie ma wpływu na inne działy w firmie i to jest jeszczewiele do zrobienia aby firma działała jak dobrze naoliwiony zegarek, jednak Dyrektor widzi też konieczność ingerencji w działania kadry kierowniczej. Wdrażamy wiele nowych projektów, wprowadzamy nowe maszyny i technologie i firma jest coraz bardziej rentowna. Wszystkie powyższe posty (Oza wyjątkiem kilku takich jak posty Wojtka) pokazują grupę ludzi który nie chcą uczciwie pracować woląc robić z ZMPOstęp swój folwark na co nie ma zgody. Panowie inżynierowie, panowie i panie pracownicy liniowi - dziękujemy wam za współpracę ale nie spełniacie standardów nowoczesnej firmy nastawionej na sukces. Pamiętajcie również że wasze ruchy w internecie są do namierzenia jeżeli dalej będziecie oczerniać firmę.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Fajnie że już tam nie pracuje.
 Opinia
@Kierownik 03.07.2016 17:45

Fajne.... sc zególnie straszenie onamierzaniu... cała to prawda o tej firmie.....

Pomocna?
Fajnie że już tam nie pracuje.
 Opinia

Hmmm mocne strony PODSTĘPU? Myślę ,że system kar. Tak, kary są tam na wysokim poziomie rozwiniętę. Żółte kartki, czerwone kartki, pkt karne naliczane przez brygadzistow za byle co i innych oceniaczy... Tak kary są tam na bardzo wysokim poziomie!!!!!!

Pomocna?
były robol
 Opinia

Ta firma to (usunięte przez administratora). Podwyżka jeśli jest to wiąże się z podwyżką normy!!! to jakiś żart!!! Atmosfera słaba...albo zła. Brygadziści rządzą się jak prawdziwi (usunięte przez administratora)! Praca tam to był koszmar. Normy tak wyśrubowane ,że trzeba (usunięte przez administratora) jak sprinter przez 8h a i tak nie ma szans tego wykonac...

Pomocna?
Administrator
 Opinia

Co możecie powiedzieć o warunkach pracy w ZM Postep S.A? Jakie są mocne strony tego pracodawcy? Takie dodatkowe informacje mogą być bardzo pomocne.

Pomocna?
TakNie
Maskotka firmy
 Opinia

Seksizm. Oszustwo w sprawie płacy. "Szef" z kompleksem mniejszości. Faktyczne obowiązki nijak się mają do oferty pracy.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Że co????
 Opinia
@Maskotka firmy 19.04.2018 18:55

Pierwsze słyszę....

Pomocna?
pracownik
 Opinia
@Maskotka firmy 19.04.2018 18:55

wiele spostrzeżeń jak na tydzień pracy, a moze nie dałaś rady i głupio się przyznać

Pomocna?
Joachim
 Opinia
@Maskotka firmy 19.04.2018 18:55

Co za pańcia

Pomocna?
Administrator
 Opinia

Znaczenie atmosfery w miejscu zatrudnienia jest coraz większe. Czy podobnie jest w ZM Postep S.A? Dajcie znać, co o tym sądzicie. W ten sposób możecie ułatwić innym osobom podjęcie decyzji związanej z pracą w przedsiębiorstwie.

Pomocna?
TakNie
Zainteresowany
 Opinia

ZM Postep ma opinię bardzo dobrego pracodawcy, podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
pracownik
 Opinia
@Zainteresowany 11.01.2018 11:54

Zerknij na stronę firmy : http://postep.pl/pl/oferty_pracy. Zawsze możesz również dzwonić lub pisać na podane adres i nr tel.

Pomocna?
TakNie
Czerwony
 Opinia

Mam nadzieję że ta dyskusja w nowy roku będzie wyczyszczona i zostaną tylko opinie o zakładzie i pracodawcy. Pozdrawiam z Magazynu. Niech ten rok da Nam wyjaśnienia wszystkich niedomówień i sprawi, aby stabilizacja finansowa szła w parze z stabilnością ludzkich realacji.

Pomocna?
Pracownik Granatowy
 Opinia

Wesołych Świąt Postępie :D

Pomocna?
IT
 Opinia

Informujemy, że wasze ip są do namierzenia, nikt nie ucieknie od odpowiedzialności.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
J 23
 Opinia
@IT 12.12.2017 20:46

Informujemy czy informuje, panowie z Lumy dogadajcie sie

Pomocna?
L4
 Opinia

IT ,mam nadzieje ze tak sie stanie,bo zwolennicy lumy przekroczyli granice dobrego wychowania i wszelkich norm spolecznych!

Pomocna?
IT
 Opinia

Informuję, że wasze IP są do namierzenia, nikt nie ucieknie od odpowiedzialności.

Pomocna?
TakNie
Były teraz na grubie
 Opinia

A jak sie maja Wituś, krótki Piotruś i długi Mareczek? Jeszcze pracują w Podstępie? Bo ich agresja wobec "legalnych" chyba powinna być nagrodzona? I co z Jacusiem prawie dyrektorem? Bo o ile pamiętam to "uzurpator" jak tylko nastał zwolnił Ksawerego.... Dajcie znac byłemu co słychać zamiast sie błotem obrzucać......

Pomocna?
Palacz
 Opinia

Ja nie wiem co palą w tzw. "legalnym zarządzie" ale chętnie też bym to zajarał... przecież oni sami się gubią kto co zwołał i kogo odwołał i powołał. Jeden jest fakt że palą dużo.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Dino
 Opinia
@Palacz 09.12.2017 22:57

Oni palą siano z Holandii :D

Pomocna?
Przeciwnik LZ
 Opinia
@Palacz 09.12.2017 22:57

Po prostu tonący brzytwy się chwyta....

Pomocna?
Hanys
 Opinia
@Przeciwnik LZ 10.12.2017 12:55

@przeciwnik a to L4 to ile przeciagniesz

Pomocna?
Przeciwnik LZ
 Opinia
@Hanys 11.12.2017 16:34

Tyle co Pani członek zarządu he,he.

Pomocna?
Potop
 Opinia

Panowie i Panie wszystkiego najlepszego zdrowych i wesołych świąt tyle dostać możecie a nie talony na święta bo z czego ten cyrk opłaca z ochroną na zakładzie jak nie jedni to drudzy a ze swoich prywatnej kasy nikt nie opłaci tylko z firmy czyli naszych ponoć za pazdziernik był zysk ze sprzedarzy 500.000 tys.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Spec od bubli
 Opinia
@Potop 08.12.2017 09:30

I co piszesz takie pierdoly? W księgowości robisz że wiesz o takich zyskach? Zajmij się robota bo selekcji dziolchy ni będą za Ciebie robić!

Pomocna?
Achim
 Opinia
@Potop 08.12.2017 09:30

Możesz przeznaczyć ten zysk ze sprzedŻy na słownik:) Pozdrawiam

Pomocna?
Do was
 Opinia

Czytam informacje nr 23 i myśle ze ktoś tu nieźle odleciał. Czy Wy myślicie ze wszyscy są tacy glupi jak wy?!

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Do was tez
 Opinia
@Do was 09.12.2017 23:04

Informacja nr 24,25,26 itd. wszystko jedno ciagle mielą to samo Ja tez się gubię

Pomocna?
Informacja nr 23
 Opinia

W legalnym Z to chyba jakaś impreska była bo informacja 23 była już opublikowana 7 grudnia wiec czekamy na bajkę nr 24 .... z niecierpliwością

Pomocna?
Ciekawnik
 Opinia

W tym miesiącu to chyba znowu tzw. „legalny” przejął władze nad kasą Postępu bo wypłaty nie widać. Miesiąc temu była 3-go bo ktoś inny kliknął. A odpowiedzialny siedzi cicho chociaż przed miesiącem miał dużo do powiedzenia ale teraz używa megafonów „i co? I nic!”

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Odpowiedzialny
 Opinia
@Ciekawnik 04.12.2017 20:41

Jako zwykły pracownik miałem wypłatę zawsze w okolicach 9 każdego miesiąca, i każdy tak miał ,chyba że umysłowi... Nie szukajcie sensacji i pracujmy normalnie. A Ty ciekawnik widzę lubisz zaczepiać... Może jak wszystko będzie wiadome to się zaczepiamy w okolicach pakowni?;)

Pomocna?
Ciekawnik
 Opinia
@Odpowiedzialny 04.12.2017 21:15

Jesteś znowu....., to kiedy solo w okolicach pakowni.... Chociaż mam trochę obawy bo twoje "żółwiki" są dużo bardziej wredne niż poprzednie. To były żarty a tak na serio to mam dość tych waszych akcji i tych prób rozwalenia POSTĘPu, czy wy nie rozumiecie że my z tych wypłat żyjemy!!

Pomocna?
Odpowiedzialny
 Opinia
@Ciekawnik 05.12.2017 18:07

Szkoda z tobą dyskutować klakierze ;) Każdy żyje z wypłat, My, magazyn, pakownia, biurowi... Nikt nie przychodzi dla przyjemności, każdy chce pieniądze

Pomocna?
Zaciekawiony
 Opinia
@Ciekawnik 04.12.2017 20:41

Następny post napisz znowu o złomie bo widac że juz nie masz o czym .Ile płacicie za polubienia ?

Pomocna?
Ciekawnik
 Opinia
@Zaciekawiony 07.12.2017 13:31

4,50 - to i tak więcej niż ty :-)

Pomocna?
Ciekawnik
 Opinia
@Zaciekawiony 07.12.2017 13:31

O złomie to już lepiej nie wspominaj, wystarczająco dużo już już wiemy jaki to dobry interes....

Pomocna?
Zaciekawiony
 Opinia
@Ciekawnik 07.12.2017 18:56

jak sprzedałes Postęp za grube miliony to cię stać

Pomocna?
Ciekawnik
 Opinia
@Zaciekawiony 07.12.2017 19:47

:-) Komu to wiesz ale za ile .....???? Zachowujesz się pies ogrodnika "sam nie zjem ale wam też nie dam" Lepiej rozp....dolić niż wspólnie dalej zarabiać to co się każdemu należy, to leży tylko w naturze takich jak ty!!

Pomocna?
WIT
 Opinia
@Ciekawnik 04.12.2017 20:41

(usunięte przez administratora) WYPŁATA MA BYĆ DO DZIESIĄTEGO DANEGO MIESIĄCA , TO MASZ NA KONCIE A JAK NIE MASZ TO ZNACZY ŻE LECIAŁEŚ W C...A CAŁY MIESIĄC : )

Pomocna?
Prawie bezrobotny
 Opinia

W sekretariacie pojawił się karykatura „Charlie Chaplin’a”, w biurze logistyki jakaś rozmemłana męska postać oraz matka Teresa z przeszłością i pani z L4 – „członek zarządu”, w biurach zarządu dwóch niby prezesów co chcieliby ale nie umieją i to ma być zmiana która doprowadzi ZMP do elity dostawców w motoryzacji…. Jeżeli ktoś w to wierzy to pora żeby się obudził, ja jestem pełen obaw, jeżeli ktoś nie przywróci normalności to pozostaje tylko Urząd Pracy!

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Achim
 Opinia
@Prawie bezrobotny 07.12.2017 22:16

To wydupiej ????????????

Pomocna?
TakNie
Mikołaj
 Opinia
@Achim 08.12.2017 01:20

Prawda w oczy kole

Pomocna?
WMiP
 Opinia
@Prawie bezrobotny 07.12.2017 22:16

Po ciul tak piszesz? Jak tobie jest źle to właśnie wydupiaj... siejesz tylko propagande

Pomocna?
BOCHEN
 Opinia
@Prawie bezrobotny 07.12.2017 22:16

TAM JEST TWOJE MIEJSCE , NA ZASIŁKOWNI .

Pomocna?
Dinozaur
 Opinia

Nowy właściciel, nowe zmiany. To może w tym roku coś na święta skapnie. Jakaś extra premia albo talon.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Naturalny
 Opinia
@Dinozaur 04.12.2017 23:23

Wow to by bylo coś

Pomocna?
blady
 Opinia
@Naturalny 05.12.2017 05:33

Stary właściciel, ze zmian to nowi uzurpatorzy i tzw. ochrona która sprawdza karty i bagażniki na wjeździe i wyjeździe. "Dobra zmiana" - mam nadzieję że odpowiedzialny jest zadowolony, bo ja nie!

Pomocna?
Odpowiedzialny
 Opinia
@blady 05.12.2017 17:53

A jak było wcześniej po przejęciu władzy przez PK ? 100 ochroniarzy i zastawione wyjścia ewakuacyjne? Nie bądź śmieszny...

Pomocna?
Tadeusz
 Opinia
@Dinozaur 04.12.2017 23:23

Z tym legalnym nie masz na co liczyć Oni nigdy nie maja pieniędzy chyba ze tylko dla siebie, jak to było „sobie wg potrzeb a resztę się podzieli sprawiedliwie”

Pomocna?
D'artagnan
 Opinia

Do Ciekawnik i inni - o co tutaj chodzi?? Dwóch odsuniętych od władzy próbuje ugrać kasę dla siebie mieszając w to was którzy nie macie nic do powiedzenia. Angażują w to swoje dzieci, które chciałyby ale nie potrafią bo są na poziomie 3 klasy podstawówki, a oni sami też nie dają rady, straszą pracowników, firmom współpracującym nie płacą ale oficjalnie to ZMP ma pieniądze i pomocy nie potrzebuje - to jest jakaś paranoja!!!!

Pomocna?
Chichot losu
 Opinia

Ciekawnik!!!!!! Musisz zawiadomić prokuraturę, MSWiA, a także napisać do prezydenta i Papieża!! Toż to nie godzi się tak przejmować firmy pokojowo i w majestacie prawa!! Miłego dnia życzę i do zobaczenia w pracy

Pomocna?
PRODUKCJA
 Opinia

Widzę,że trzech muszkieterów poczuło sie urażonych,bo raczej wstyd za swoje zachowanie nie wchodzi w gre.

Pomocna?
Rysio
 Opinia

Co (usunięte przez administratora)- kolacja Wam w gardle stanela?

Pomocna?
Odpowiedzialny
 Opinia

Za to panowie związani z panem Piotrem i Witkiem pokazali wczoraj klase. No ale rozumiem, jak by to wyglądało pokazać się na pogrzebie kogoś z HL. Ktoś wyżej wywołał wojnę a my mali się kłócimy. Powinno Wam być wszystkim wstyd.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Załamany
 Opinia
@Odpowiedzialny 30.11.2017 06:39

Ciekawe kto powinien się wstydzić Jaką troska wykazaliscie się względem pana śp. Marka za jego życia???? Za to na pogrzebie zrobiliście pokaz i kto tu jest śmieszny

Pomocna?
Odpowiedzialny
 Opinia
@Załamany 30.11.2017 09:48

A co miałem zrobić? Byłem jego kolegą z pracy i należało być na pogrzebie. Jedynie Rura się wyłamał i poszedł na pogrzeb. Szkoda klawiatury na takich obłudnych ludzi

Pomocna?
TakNie
Braksłów
 Opinia
@Załamany 30.11.2017 09:48

Tym wpisem przekroczyles granice ludzkiej przyzwoitosci chamie!!!

Pomocna?
Pracowity jak mrówka
 Opinia
@Braksłów 30.11.2017 15:37

Kto jest chamem to widać

Pomocna?
Dość tej obłudy
 Opinia
@Braksłów 30.11.2017 15:37

Granice przyzwoitości to przekroczył „CG” – przychodzić na pogrzeb z dziećmi i z …., to lekka przesada, zapewne ksawier i recepcjonistka byli przyjacielami Marka a TJ tuliła go do piersi codziennie z rana. Przykro, że pogrzeb został wykorzystany w celach prywatnych takich ludzi!!

Pomocna?
Odpowiedzialny
 Opinia
@Dość tej obłudy 30.11.2017 18:31

Z TJ znał się dłużej niż ty ze swoim mózgiem... Ja tylko napisałem swoją uwagę, widać że coś w tym musi być.

Pomocna?
TakNie
nazywam się N'Avoie
 Opinia
@Odpowiedzialny 30.11.2017 06:39

Ciekawe jak byś skomentował odpowiedzialny Czarku obecność pana Piotra i jego Troli na pogrzebie ??? Jak trzeba nisko upaść żeby próbować budować swój kapitał na ludzkiej tragedii ??? Chyba nie masz pojęcia w jakich okolicznościach zmarł Marek na pewno nikt się nie kłócił i nie dzielił na HL i resztę świata . Marek po prostu był człowiekiem cześć jego pamięci !

Pomocna?
Blady
 Opinia
@nazywam się N'Avoie 30.11.2017 20:20

Popieram!! Marek był normalnym człowiekiem i dobrym kolegą dla wszystkich! A kilka niedowartościowanych osób próbuje na tej tragedii zbudować swój kapitał. Fuj !!!!!!!

Pomocna?
Odpowiedzialny
 Opinia
@nazywam się N'Avoie 30.11.2017 20:20

To jest normalna wypowiedź. Ja cały czas pisze o tym że powinniśmy być normalnym zakładem , ale kilku próbuje Nas skłócić. Powinniśmy pracować a nie się wadzić kto jest lepszym prezesem. Marek nigdy nie odmawiał pomocy. A prezes Kubiak i pan Witek powinni być na tym pogrzebie, nie po to aby cokolwiek udowodnić tylko po to aby pożegnać wieloletniego pracownika. A co do dzielenia na HL i resztę, to polecam teraz zobaczyć jak wózkowy coś zrobi to większość produkcyjnych już wali konia, aby tylko dopiec komuś z HL. A pan Witek na Naszych spotkaniach nie podburza czasami przeciwko prezesowi Gorczycy i Cieślarowi ? Jesteśmy tylko trybem w tej wojnie

Pomocna?
Anioł
 Opinia

Czytam informacje nr 21 po raz kolejny „i co i nic…” Normalnie Bareja mógłby film zrobić. JC ma pomroczność jasną a CG brnie dalej w nieznane jako jego adwokat bo ten sprzedał ale odwidziało mu się. Tego chyba nie ogranie nawet uczony Sofronow

Pomocna?
PRODUKCJA
 Opinia

Widze ze Pan kierowniczek jak zwykle niezorientowany co sie na zakładzie dzieje,co jak co,ale kto sie zwalnia ,to sie powinno wiedzieć.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Nickowa
 Opinia
@PRODUKCJA 29.11.2017 22:04

Nie wiesz że im mniej wiesz to jesteś bezpieczniejszy? a jak coś wiesz, to lepiej siedź cicho - może uda się objechać na dobrym wrażeniu do wypłaty przynajmniej.... echhh, się wadzą wszyscy, wszystkim innym błędy wytykają a swojego nie widzą ( lub widzieć nie chcą ) Takim tempem to sami rowalimy ten zakład od środka i nawet Lu i inne osoby powiązane nie będą musieli kiwnąć nawet palcem... Oni na to czekają aż pracownicy Postępu ( nie ważne czy biura, czy HL czy produkcja czy inny dział ) rozwalą ten zakład od środka.....

Pomocna?
Pracownicy zmp
 Opinia

Kasia olej barana ,jestesmy z Tobą!!!

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
ZMPbiuro
 Opinia
@Pracownicy zmp 29.11.2017 21:24

Całe szczęście że daleko od ZMP, bo tych fochów to najwięksi twardziele mieli by ciężko wytrzymać ale może Ksawery będzie ci dotrzymywać towarzystwa. To jest desperat jak tata...

Pomocna?
Znikowany
 Opinia
@Pracownicy zmp 29.11.2017 21:24

Nic nie wnosiła do firmy oprócz fochów które i tak wszyscy mieli w(usunięte przez administratora)

Pomocna?
cichy wielbiciel
 Opinia
@Pracownicy zmp 29.11.2017 21:24

Całe szczęście że za bramą

Pomocna?
Nareszciedośćfochów
 Opinia
@Pracownicy zmp 29.11.2017 21:24

Jasne, to oczywiste że kasia, ksawery i barany zawsze z sobą, resztę olejcie byle razem. Tylko jak najbardziej daleko od ZMP- tego z siedzibą w Gliwicach a nie w Zabrzu na palcu Wolnościm4/4.

Pomocna?
Wrażliwy na głupotę
 Opinia
@Pracownicy zmp 29.11.2017 21:24

Jesteście żałośni tak szkalując Kasię. Spójrzcie lepiej sami na siebie!!!!

Pomocna?
Michał
 Opinia

PK i jego trole, dajcie sobie już spokój. Nikt was nie lubi, a co znaczycie i co sobą reprezentujecie pokazujecie postami które wypisujecie. Godność ludzka jest wam obca, brak słów ...

Pomocna?
ZMPBiuro
 Opinia

Z jednej strony "legalny zarząd" z drugiej "uzurpatorzy" a mnie się podoba ta zmiana bo ile razy przychodzę do pracy to wita mnie uśmiechnięta buzia Pani w recepcji. Do początku października siedziało tam dziewczę naburmuszone, ciągle niezadowolone aż strach było spojrzeć w jej stronę (ale wiadomo niedaleko pada jabłko od mamy-jabłoni). Nareszcie jest tak tak jak powinno być w poważniej firmie!!

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Krasnal
 Opinia
@ZMPBiuro 29.11.2017 20:38

I to się nazywa dobra zmiana :)

Pomocna?
Jo
 Opinia
@ZMPBiuro 29.11.2017 20:38

Ty zapewne przychodząc do pracy masz rogal od ucha do ucha. Nie wiem co zrobiłeś Kasi, do mnie się zawsze uśmiechała. Owszem ta od Witka tez się uśmiecha. Natomiast po południu i w nocy ten gangster co ją zastępuje już się nie uśmiecha.

Pomocna?
Nikus
 Opinia
@Jo 29.11.2017 21:09

Co pracujesz 24 na dobę Chyba na Wolności

Pomocna?
ZMP
 Opinia
@Jo 29.11.2017 21:09

Panowie z Ochrony są mili i potrafią się zachować jak kulturalni ludzie w przeciwieństwie do osób z HL dla których słowo powitania to zbyt poważne wyzwanie.

Pomocna?
JoNIE
 Opinia
@Jo 29.11.2017 21:09

Zapewne do rodziny się uśmiechała, w końcu to to ojcu zawdzięczała pracę... Reszta to tylko pionki w drodze do kariery

Pomocna?

Zostaw opinię o ZM Postep S.A - Zabrze

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZM Postep S.A

Nie bądź obojetny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dot. mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.