Opinie o Torggler Polska Sp. z o.o. w Zgierz

Poniżej znajdziesz opinie obecnych i byłych pracowników o firmie Torggler Polska Sp. z o.o.. Zobaczysz poniżej również opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Torggler Polska Sp. z o.o. na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Materiały budowlane - Produkcja zaprawy murarskiej

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Torggler Polska Sp. z o.o. w Zgierz

Administrator Nowy wpis

Torggler Polska Sp. z o.o. prowadzi rekrutację na na stanowisko doradca techniczny. Średnie wynagrodzenie na rynku na tym stanowisku to 550000 . Czy Waszym zdaniem to uczciwa stawka?

Hejgen Nowy wpis

Dobra i stabilna firma, chociaż czas bardzo niespokojny. Fajna atmosfera a zarobki to już zupełnie inny temat bardzo indywidualny.

czarek Nowy wpis
 Rekomendacja
@Hejgen

Dzień dobry, myślę a nawet jestem pewien że swoją odpowiedzią rozwiałeś wszystkie wątpliwości potencjalnych pracowników :)

Chemik Nowy wpis
@Hejgen

Witam mam zapytanie czy rekrutują tutaj kogoś?

kandydat

Witam , aplikuje na stanowisko PH , może ktoś podpowiedzieć jakie są warunki , tzn , kasa szefostwo .Dzięki za pomoc

Alfred

Witam A jaka panuje atmosfera w firmie ? Czy dla nowego pracownika przewidziany jest jakaś ścieżka wdrożenia ?

Julia
@Alfred

Hej, zakładam, że to zależy od działu. Aczkolwiek nie pracuję w Torggler. Ktoś może odpowiedzieć na pytania Alfreda z perspektywy handlowców?

Aplikowałeś na stanowisko Pracownik linii produkcji oferowane przez firmę Torggler Polska Sp. z o.o.? Czy zostałeś zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną? Czy spotkanie odbyło się w formie online, czy w siedzibie firmy? Opisz swoje wrażenia. Jaki był rezultat rozmowy?
logo firmy Kierownik Budowy - Poszukiwany
Hard-Plast
(9 opinii)
logo firmy Pracownik Ogólnobudowlany - Produkcja Domów Szkieletowych
Nowe Miasto nad Pilicą
Orchard Artistic Woodwork Sp. z o.o.
logo firmy Konstruktor budowlany / Asystent konstruktora
Poznań
Eld Poland Spóka Z Ograniczoną Odpowiedzialnością
(12 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
aktualny pracownik

Nikt nikomu nie broni być dyrektorem, to jest wolny kraj i wolny rynek. Często jest tak ,że niezadowoleni pracownicy z życia również zawodowego skupiają się na działalności przełożonych zamiast na swojej pracy. Firma dokonuje zmian również personalnych jak wiele firm; ma do tego prawo. Ogólnie tak jak w poprzednim wpisie jest OK !

Psotnik
@aktualny pracownik

- Kim Pan jest z zawodu? - Dyrektorem :)))

Julia
@Psotnik

O co chodzi w Twojej opinii? Nie jestem wtajemnicza. Napiszecie coś konkretnie o warunkach zatrudnienia w Torggler?

Czy pracownicy w Torggler Polska Sp. z o.o. dogadują się między sobą?

Edzia:))
@Pytanie

Zależy. Ci co mają wspólne interesy na pewno. Ci co muszą robić robotę innych żeby utrzymać swoją pracę raczej nie. Bardziej zasadne jest pytanie czy pracownikom firmy zależy na działaniu na rzecz firmy, czy raczej na własne konto. Ale tak to już jest Kiedy rozliczany jesteś tylko z obrotu. Sprzedaż poniżej kosztów ze stratą dla firmy nie jest wtedy problemem. I zawsze można powiedzieć że nie ma pieniędzy na podwyżki:)) dla reszty załogi. Ale Ty premie masz, bo obrót jest:))))

totedo

Jeśli ktoś czuje się na siłach konkurować z dyrektorami to trzeba próbować a firma jest ok!

Zainteresowany

Czy firma normalnie prowadzi swoja działalność? Zupełnie nikt tu nie zagląda, dlaczego?

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Torggler Polska Sp. z o.o. - Zgierz

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Torggler Polska Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Torggler Polska Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

Torggler Polska Sp. z o.o.
  • Sadowa 6
    95-100 Zgierz
  • NIP: 7321734933 REGON: 471647640 KRS: 0000007819
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)