Pracuję w tej firmie ponad 10 lat, ale są też osoby, którym za chwilę minie 20 lat stażu, czy to znaczy, że się tu zasiedzieliśmy, a wszędzie indziej nie mielibyśmy szans? Bardzo nie podobają mi się opinie, oceniające w tak bardzo negatywny sposób, wszystkich którzy pracują w ZimmerBiomet, (nie wymieniona została jedynie sprzątaczka i ochroniarz), nie będę z nimi polemizował bo każdy ma prawo do własnej opinii, ale czy to znaczy, że ktoś kto się nawet nie ujawnił ma prawo do obrażania innych? Takie opinie dają jedynie świadectwo o piszącym i udowodniają, że przedstawione zachowania dotyczą przede wszystkim piszącego. Jeżeli uważasz, że praca gdziekolwiek jest do d…y, to tylko dlatego, że tam nie pasujesz, jeśli kochasz (lubisz) swoja pracę, to będziesz ją szanował, będziesz podchodził do niej z pasją, a nie tylko narzekał, będziesz dawał z siebie więcej niż tego oczekują, bo chcesz się rozwijać. Lubię swoją pracę bo daje mi wiele możliwości, mogę się tutaj rozwijać, poznawać nowych ludzi i im pomagać, mogę realizować siebie ale też i realizować stawiane prze de mną zadania. Pracowałem w różnych firmach i korporacjach, od małych do ogromnych, zatrudniających od 20 osób do kilku tysięcy pracowników w Polsce, od pracownika szeregowego po kierownika, za swoja pracę zdobywałem w tamtych miejscach nagrody i wyróżnienia, mam dwa fakultety w tym MBA, posiadam teczkę kwalifikacji i zawodów, tutaj jestem pracownikiem szeregowym ale tej pracy nie zamieniłbym z prostej przyczyny, bo jest super i tą pasję dzielę z wieloma osobami mojej firmie.