Carolina Toyota Bielsko

• Ligota

3. Opinie o pracodawcach Czechowice-Dziedzice
  5. Opinie o Carolina Toyota Bielsko

Opinie o Carolina Toyota Bielsko Czechowice-Dziedzice

Nie przegap nowości o Carolina Toyota Bielsko!

Wanda W.

19.11.2022 13:47

To już mój trzeci samochód marki Toyota. Dlaczego? Bo jestem zadowolona i to nie tylko z marki samochodu, ale również z prowadzenia serwisu. Od lat mam stałego opiekuna, to Pan Przemysław Rogaliński. Jest bardzo miły i bardzo kompetentny. Wyjaśni, doradzi, zawsze gotowy mi pomóc. Z każdym problemem dzwonię do niego. Zna się na swojej pracy. Dziękuję i Pozdrawiam.
    J.D.

15.11.2022 09:02

Firma godna podziwu i zaufania. Pełny profesjonalizm serwisu. Pan Przemysław Rogaliński zasługuje na pełne uznanie. Wszystkie sprawy załatwia z pełnym profesjonalizmem. Pełna kultura osobista
    Andrzej Damrath

11.11.2022 13:57

Witam, Jestem bardzo zadowolony z zakupu samochodu w Toyota Bielsko, od początku do końca obsługa godna polecenia i wzór do naśladowania . Auto przygotowane jakbym kupował nowe auto a kupowałem używane , drobne usterki wskazane podczas jazdy próbnej , usunięte od ręki. Pan Marek Adamczyk , który obsługiwał cała transakcje to po prostu odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku. Auto kupione rękojmia „Pewne Auto” , w późniejszym czasie nie zostałem zostawiony sam sobie podczas awarii . Jeszcze raz polecam wszystkim , a ja napewno przy następnej wymianie auta napewno w pierwszej kolejności sprawdzę Ofertę tego salonu ,
    [email protected]

02.11.2022 04:20

Witram 31 października korzystałem z usługi serwisu w Toyota Carolina Bielsko. Serwisowałem dwa samochody i jestem bardzo zadowolony z obsługi. Pan (usunięte przez administratora) Chromik zrobił to perfekcyjnie. W tabeli ocen zasługuje na dwukrotną " 10" Pozdrawiam Stanisław Schonborn
    [email protected]

21.10.2022 10:25

W dniu 19 października 2022r złożyłem zamówienie w salonie Carolina toyota w Bielsko-Biała- Czechowice Dziedzice na kupno nowej toyoty yaris komfort hybryda rok produkcji 2023. Decyzję ta podjąłem dzięki dilerowi Panu Arturowi TYMON , który podszedł do sprawy w sposób bardzo profesjonalny z niesamowitą wiedzą o samochodach toyota i prowadzenia w sposób zachęcający rzetelnej rozmowy z potencjalnym klientem, ktorym byłem ja. Byłem zaskoczony bardzo miłym i rzetelnym jego podejściem do mnie jako klienta. Dzięki jego profesjonalnym, kulturalnym zachowaniu, podjąłem decyzję o kupnie w/w samochodu. Atmosfera była fantastyczna bardzo mila i konkretną. Bardzo podziwiam P. Artura za podejście do mnie jego profesjonalnym, fachowość, za fantastyczną atmosferę oraz za umiejętności pozyskania klienta dla salonu Carolina Toyota Bielsko-Biała, Czechowice Dziedzice. Jego umiejętności sprawiły, że podjąłem decyzję o kupnie w/w Toyoty w 2023r. Gratuluje Szewostwu w/w salonu za fantastycznego pracownika jest P. Artur TYMON. Serdecznie będę polecał ww salon Toyoty. Serdecznie pozdrawiam Wasz zadowolony i usatysfakcjonowany klient Grzegorz Swierczek.
    Andrzej Beniowski

18.10.2022 20:16

Salon godny polecenia. Pelna kultura,profesjonalizm i kompetencje obslugujących nas, szczegolnie p. Marcina Ligockiego, ktory w sposob jasny z wielką cierpliwoscią i zyczliwoscią odpowiadal na wszystkie pytania dotyczące uzywanego samochodu. Przy pozegnaniu wyrazil rowniez gotowość do dalszego wspierania i ewentualnej pomocy. Dziękujemy serdecznie.
    Izabela

17.10.2022 11:39

Bardzo dziękuję za profesjonalną obsługę w Carolina Toyota Bielsko, a w szczególności Pani Beacie Kos-Chromik, która zajmowała się moją sprawą . Pani Beata to najlepsza wizytówka firmy - jest osobą kompetentną, doskonałym fachowcem, przedstawicielem firmy dla którego klient jest najważniejszy. Można powiedzieć, że tak niezawodna jak Toyota :) Jeszcze raz bardzo dziękuję za wszystko!
    Jurek540

10.10.2022 13:24

Jestem na kupnie auta,pojechałem do Salonu Toyota w Bielsku. Zostałem miło przyjęty.Pana Andrzeja Krzemieńskiego zaprosił mnie do stanowiska.Przeprowadziliśmy rozmowę podziwiam Pana Andrzeja za miłą i fachową obsługę pełen profesjonalizm,Polecam Salon i Pana Andrzeja, a ja po autko wrócę. Jurek.
    Zdzisław

14.09.2022 09:39

Szczególnie podziękowania dla Pani Kos-Chromek Beata i Pana Rafał Kapela!Profesjonalnie!Obsługa nr1
    krys

29.09.2022 16:33

Pani Beata Kos również moim samochodem się zajmowała wpełni profesjonalnie i fachowo polecam
    Zdzisław,Lucyna Kudzia

28.09.2022 21:43

Lucyna,Zdzisław Kudzia. Kupiliśmy drugi samochód w salonie Toyota Yaris.Chcielibyśmy podziękować wszystkim pracownikom za miłe podejście do klienta,a zwłaszcza p. Rafałowi Kapela za profesjonalną,serdeczną rzetelną,fachową obsługę.
    Zdzisław

14.09.2022 09:37

Obsługa na najwyższym poziomie. Miła i sympatyczna obsługa!Polecam z całego serca.
    Klient

25.09.2022 13:37

Zwykle jest na rok.
    Danuta

09.09.2022 19:49

Odebrałam dzisiaj swoją Toyotę CHR po wymianie szyby i lakierowaniu maski samochodu. Od pierwszej chwili spotkałam się z miłą i fachową pomocą Pana Karola Klaczka, który załatwił wszystkie formalności z PZU i czuwał nad przebiegiem prac związanych z naprawa. Otrzymałam samochód zastępczy i mogłam w tym czasie przetestować jazdę samochodem z automatyczną skrzynią biegów, co pewnie wpłynie na moją decyzję przy zakupie nowego samochodu. Jestem bardzo zadowolona i polecam serwis blacharsko lakierniczy Toyota Carolina w Czechowicach Dziedzicach.
    Aneta

07.09.2022 12:55

Polecam zakupy i usługi w Autosalonie Carolina Toyota Bielsko za profesjonalne podejście do klienta. Na szczególne wyróżnienie zasługuje Pan Maciek z Serwisu za wysokie kompetencje, empatię i życzliwość dla klienta.
    Marzena

29.08.2022 19:00

Odsprzedałam moją roczna Toyote do tego salonu. Oczywiscie faktura płatna 14 dni. Po 14 dniach pieniedxy nie ma!!!!! Dzwinie a pan mi mówi że to 14 roboczych. No dobre sobie skoro na umowie pisze jak byk, 14 dni. To jest nie do pomyślenia, czekam jak rozwiążą tę sprawe
    Wioletta Golec

29.08.2022 16:06

Dziękuję bardzo za profesjonalną, miłą obsługę z którą się spotkałam w Toyota Carolina Bielsko. Bardzo dobre podejście do klienta P.Beaty Kos - jest bardzo kompetentna ,miłą osobą.Każdemu polecam i będę polecać ten salon

Kontakt - Carolina Toyota Bielsko

Świerkowicka 26 43-502 Czechowice-Dziedzice

Branże: Przygotowanie budowy

Jarek

18.07.2022 09:19

Chciałbym podziękować za profesjonalną obsługę przy zakupie samochodu. Wszystko odbyło się sprawnie, fachowo i z dbałością o klienta. Szczególne podziękowania dla p.Jakuba - profesjonalista w każdym calu.
    Ewa Stelmach

02.06.2022 13:49

Salon Carolina Toyota Bielsko- Czechowice Dziedzice - to pełny profesjonalizm i uprzejme podejście do klienta bez względu na to, czy kupuje się nowe wypasione aut, czy też używane za niższą cenę. Szczególnie pan Jakub Stec, który był moim Doradcą z sprawie zakupu, ujął mnie życzliwością, kulturą osobistą i przede wszystkim kompetencją. Cierpliwie i jasno udzielił mi odpowiedzi na szereg pytań dotyczących samochodu, jego zakupu i wszelkich formalności z nimi związanymi. I na koniec bardzo miły gest na pożegnanie - butelka wina na świętowanie zakupu! Super obsługa, bardzo polecam ten Salon!

07.07.2022 09:47

Czy my myślimy o tym samym salonie? Niestety ale gorszego nie ma niestety. Nikomu nie polecam tego salonu.
    Piotr Pyszny

24.06.2022 00:43

Super Service danke ! Das beste Kunden Service was ich für meine Prius erleb habe !! Besonders danke Herr Owsinski !
    H Ulrych

25.05.2022 11:24

Obsługa super, szczególnie Pan Artur - sprzedawca na medal

Carolina Toyota Bielsko

18.05.2022 13:18

Dlaczego warto pracować u nas w serwisie?!
    Nasz serwis słynie z tego, że zasilony jest w połowie przez mechaników, którzy pracują u nas ponad 15 lat.
     Doświadczenie i wiedza nie ma im sobie równych.
    Oprócz samej mechaniki, wykonujemy przeglądy okresowe.
    Zajmujemy się diagnostyką z wykorzystaniem dedykowanych testerów.
    Jesteśmy ekspertami w dziedzinie Hybryd.
    U nas można poznać całą procedure przygotowania samochodu, od przyjazdu aż do wydania dla klienta.
    Kochamy montować w nich przeróżne akcesoria tworząc unikalne wersje zakupionych modeli.
    Dlatego jeśli interesuje Cie Toyota a przy okazji chcesz rozwinąć się i poznać nowoczesną mechanikę, zapraszamy do nas.
    Tu nie da się nudzić.
    News image

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Carolina Toyota Bielsko?

Pinek

11.05.2022 11:47

Opinia dotyczy panów zajmujących się obsługa aut używanych.Po uwczesnym umówieniu się na oględziny auta dnia10.05.2022 i po zapewnieniu mnie ze auto jest przez firmę sprawdzone i naprawione blacharsko.Przyjechalem z Dąbrowy Gorniczej i co zastałem.Auto brudne nadające się do mocnych poprawek lakierniczych.Uwaga na niekompetencje tych ludziStracilem czas i nerwy
    Celina

06.05.2022 07:09

Jestem bardzo zadowolona z obsługi Państwa pracownika w Carolina Toyota Bielsko Czechowice-Dziedzice. Pani Beata Kos-Chromik jest osobą życzliwą, miłą, pomocną i empatyczną. Kontakt z takim pracownikiem buduje pozytywny wizerunek firmy.
    Barbara Gątarek

24.04.2022 16:44

Jestem bardzo zadowolona z obsługi w salonie Toyta Carolina w Bielsku - Białej o.o Czechowice - Dziedzice. Zostałam obsłużona profesjonalnie i merytorycznie przez Doradcę Klienta w osobie Pana Jakuba Steca, bardzo dobry kontakt bezpośredni również telefoniczny. Polecam w/w salon i Pana Jakuba Steca.

02.01.2022 14:56

Pracownik CCC

19.01.2022 14:51

Opinia jest stronnicza i krzywdząca dla firmy oraz ludzi w niej pracujących. Pracuję w CCC na dziale handlowym i z większością podniesionych argumentów się nie zgadzam. Oczywiście są plany jak w każdej firmie sprzedażowej, ale są one realne oraz ambitne. Potwierdzam, że system wynagrodzeń jest przejrzysty i klarowny oraz ustalony z wyprzedzeniem. Nie każdy nadaje się na handlowca, dlatego są inne zawody takie jak urzędnik, kucharz, strażnik, itd.

14.03.2022 22:17

Oczywiście. Realne i ambitne plany. Ubawiłem się. Już M. z G. postarają się byście wypruwali żyły (usunięte przez administratora). Rotacja ludzi w firmie gigantyczna. Wymagania z miesiąca na miesiąc wyższe. W tabelkach do obliczania wynagrodzeń co miesiąc nowe okienka które muszą być na zielono bo jak nie to idziesz z podstawą do domu. Już kierownicy i poganiacze pokroju R. postarają się żeby nie wyplacic całej premii. To ich główne zadanie. Piękne fotki na FB. Uśmiechy na sile bo szef kazał. Korpo fabryka w najgorszym stylu.
    Wiesław

14.02.2022 15:15

14.02.2022 Jestem bardzo zadowolony z obsługi w salonie Toyota Carolina Bielsko-Biała Sp. z o.o. - Czechowice-Dziedzice w osobie Pana Dawida Gąsiorka, który pomógł mi rozwiązać wiele problematycznych dla mnie kwestii. Pan Dawid we właściwy sposób przedstawił mi ofertę samochodu Toyota Yaris, który później zakupiłem. Przy odbiorze samochodu zaprezentował mi w przejrzysty sposób podstawowe zasady jego obsługi. Polecam p. Dawida Gąsiorka jako sprzedawcę oraz salon Carolina w Czechowicach Dziedzicach.
    Craig David

14.02.2022 12:24

Pracowałem w tej firmie kilka lat temu. Na plus fajna ekipa i atmosfera Na minus - słabe warunki płacowe, wypłata rozdzielona na dwa przelewy z czego na ten drugi trzeba było czekać kilka dni dłużej.
    Kazik

16.12.2021 22:36

Dzisiaj odebrałem samochód Toyota Aygo w salonie w Czechowicach Dziedzicach. Jestem bardzo zadowolony z obsługi w osobie Pana Grzegorza Karety, który we właściwy sposób przedstawił mi ofertę samochodu który później zakupiłem. Ponadto również przy odbiorze samochodu zaprezentował mi w przejrzysty sposób podstawowe zasady jego obsługi. Polecam p. Grzegorza Kareta jako sprzedawcę oraz salon Carolina w Czechowicach Dziedzicach.
    Mechanik

25.11.2021 12:08

Czy ktoś z pracowników(byłych lub obecnych)może się wypowiedzieć na temat pracy w tej firmie na stanowisku mechanik samochodowy?Jakie jest podejście do pracownika,warunki pracy itp?
    Ewa

09.08.2021 16:44

Z zakupionejToyoty Aygo jestem zadowolona. Samochód bardzo ładny, mało pali,idealny do miasta.Konfigurację samochodu przeprowadził mi Pan Artur Tymon,jestem bardzo zadowolona z obsługi, dostałam odpowiedzi na moje pytania,fachowe doradztwo. Pan Artur byl bardzo miły i pomocny.Polecam model Toyoty i pozdrawiam.
    Bogdan i Marta Heród

23.05.2021 10:13

Jestem zadowolony z zakupionej toyoty yaris ,samochodzik sprawuje się poprawnie jest użyteczny mało paliwożerny ogólnie polecam ten model osobom szanującym środowisko naturalne .Samochodzik konfigurował nam p.TYLMAN z którego usług również jestem zadowolony .Długo szukałem samochodu który będzie w stanie mnie zadowolić aż w końcu znalazłem wymarzone autko.Polecam wszystkim którzy szukają doskonałego samochodu aby właśnie wybrały model toyoty .Pozdrawiam wszystkich którzy przyczyniają się do rozwoju oraz prowadzenia firmy
    Malcin Laulentowski

01.04.2021 21:26

Firma z ogromnym doświadczeniem . Profesjonalna kadra kierownicza. Bardzo uczciwe podejście do pracowników. System wynagrodzeń jest uczciwie skonstruowany. Możliwość rozwoju osobistego. Młody i wesoły zespół pracowników, bardzo polecam.

Zostaw merytoryczną opinię o Carolina Toyota Bielsko