4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Darrek

20.01.2026 09:06

Ja tam jestem zadowolony z tej agencji. Wyjezdzam już 3 raz i jest dobrze Dużo razy jeździłem zagranicę i bywalo różne ale tu wyplata na czas , Fajne mieszkanie całkiem blisko , praca to zadna filozofia. Moim zdaniem jak ktoś chce pracować ro pojedzie i będzie pracować a narzekaja ci co im się nie chce robić ;)
    Skrzydłowy

15.07.2026 23:53

Chociaż i tak czekam aż mi stawkę podniosą bo zaraz pół roku mi minie i podobno można na to po takim czasie liczyć ;p

20.07.2026 23:51

To każdemu dają podwyżkę po jakimś czasie czy tylko na niektórych projektach?

01.04.2025 08:48

Laura25

29.06.2026 13:25

tak tak, na spokojnie, nie martwiłabym się tą kwestią w ogóle
    Dudek

16.07.2026 13:25

Dzięki za odpowiedź, trochę lepiej człowiekowi jak wie w co się pakuje (tak mniej więcej chociaż ;d)
    Welos

26.01.2026 12:02

Bardzo dobra agencja pracy, z którą naprawdę fajnie się współpracuje. Od samego początku wszystko było jasno wytłumaczone, a rekrutacja poszła sprawnie. Duży plus za mieszkania czyste, zadbane, bez przykrych niespodzianek. Miejsca pracy również sprawdzone, warunki zgodne z tym, co było ustalone wcześniej, a wypłata na czas. kontakt z opiekunem projektu super. szybkie odpowiedzi, pomoc w każdej sytuacji i normalne, ludzkie podejście. Nawet przy drobnych sprawach można liczyć na wsparcie i konkretne rozwiązania. Widać, że agencja naprawdę dba o pracowników, a nie tylko o papierki. Cała współpraca przebiega w miłej atmosferze, bez nerwów i chaosu. Z czystym sumieniem polecam.
    Krzysiek009

19.01.2026 09:40

Byłem na dwóch projektach i było w porządku. Pracowalem przy słodyczach i magazynach automotiv. Mieszkanie było fajne czyste i blisko pracy wypłat zawsze do 10go były też nadgodziny więc można było spoko zarobić. Kontakt z koordynatorem bez problemów.
    Maciejj

29.07.2026 10:54

Jesteśmy z dziewczyną na napojach pod Stuttgartem praca banalna, chyba najwyższe zarobki dla pary jakie ma MG bo darmowe mieszkanie dużo godzin i najlepsi wychodzą bardzo dobrze z wypłatami, mogę polecić

01.08.2026 20:08

Mogę prosić jakiś kontakt e-mail do was? 😊 mam kilka pytań

Wikary

02.08.2026 12:47

Hej. Mógłbyś podać mniej więcej zarobki? Z chłopakiem zastanawiamy się nad wyjazdem😊 z góry dzięki.

01.08.2026 17:55

Hello! Planuje wyjechać z partnerem początkiem września. Możecie polecić jakieś projekty? Mam uraz do komisjonowania, bo kiedyś pracowałam w Tchibo(przez inną agencję niż MG) i wiele razy bywało tak, że o 9 już nie było zamówień i odsyłali nas do domu. Czy w MG w komisjonowaniu ktoś miał podobne doświadczenie?

28.07.2026 15:20

Na moim wyjeździe wszystko było zgodne z ustaleniami, wypłaty też zawsze na czas. Nie wszystko zawsze szło idealnie, ale nie miałem jakichś większych powodów do narzekania. Moim zdaniem to solidna agencja, jeśli ktoś szuka pracy za granicą.

29.07.2026 16:44

Można wiedzieć na jakim projekcie pracowałeś ?

01.08.2026 17:46

Hej. Jaki projekt?
    Braders

22.06.2026 16:17

Witam szukam kogoś kto planuje wyjazd we wrześniu może w połowie i byłby chętny pojechać razem

31.07.2026 14:53

Witaj napisz [email protected] Pozdrawiam

01.08.2026 17:45

Ja planuje wybrać się z partnerem :)

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

Sylmak

01.08.2026 17:03

Witam. Czy może z podkarpackiego wybiera się ktoś do pracy z tą agencją. Szukam kogoś drugiego planuję jechać na wózki widłowe.. [email protected]

04.04.2026 08:09

Witam Czy jest ktoś zainteresowany wspólnym wyjazdem do pracy ? Jestem dziewczyną, fajnie by też była to dziewczyna. Pracowałam już dwa razy przez tą firmę. Teraz szukam kogoś ale ze swoim autem. Może ktoś by chciał wyjechać a nie ma z kim to proszę się zgłosić 😊

21.07.2026 13:11

Pisz na [email protected]

31.07.2026 15:31

kurde mega fajnie że się tak zgadujecie, na przyszłość będę pamiętać o takiej opcji jak już będę gotowy wyjechać, bo się jeszcze zastanawiam

27.07.2026 11:52

czy komuś udało się po pracy przez MGsolutions zostać zatrudnionym bezpośrednio przez firmę, do której agencja skierowała?

28.07.2026 15:23

Ja nie przechodziłem, bo nawet nie miałem takiego planu. Ale u nas były osoby, które później zostały zatrudnione bezpośrednio przez firmę, więc jest to możliwe.

31.07.2026 15:28

ok dzięki za odpowiedź, czyli wychodzi na to że szansa jakaś tam może i jest ale też większość osób raczej nie jedzie z takim nastawieniem po prostu
    Wiolaa

25.06.2026 12:28

Cześć. Chciałabym wyjechać z tą agencja do pracy na produkcje automotiv. Chciałby ktoś też wyjechać w nie długim czasie? Najlepiej dziewczyna. We 2 zawsze raźniej. Jestem z kujawsko-pomorskiego.

31.07.2026 14:54

Witaj, napisz na [email protected] Pozdrawiam
    Roxi

28.06.2026 20:49

Witam jak wygląda praca przy produkcji słodyczy?był ktoś? Kto może coś więcej powiedzieć na ten temat planuje się wybrać we wrześniu

27.07.2026 12:04

ja zrobiłem całkiem dobre porównanie agencji w Polsce jak na razie i uważam że stawki tutaj są najlepsze

28.07.2026 15:22

Ja nie miałem zastrzeżeń do stawki. Warunki były znane przed wyjazdem, więc każdy mógł sam ocenić, czy mu odpowiadają.
    Chwila

06.06.2026 20:57

Pracuje w Montaplast juz kilka miesiecy praca jest dobra przelozeni zawsze pomocni jesli chodzi o zakwaterowanie przeroslo moje oczekiwanie jest ok kordynatarzy pomoga zawsze w nocy o polnocy mozna na nich liczyc wyplata zawsze na czas z nadgodzinami rewelacja
    Barto

22.06.2026 01:06

Z tego co widziałem na forum, to ludzie piszą, że tak, więc nie ma co im nie wierzyć w tej kwestii

28.07.2026 12:17

Który werk?
    Daria.01

20.07.2026 10:09

Czy ktoś chciałby wyjechać w parze na pakowanie słodyczy? nie mam prawa jazdy, kobieta chciałabym wyjechać z kimś, aby było raźniej
    KlaudiaV

23.07.2026 01:08

Cześć Daria, Ja również szukam współtowarzyszki do wyjazdu. W Niemczech jeszcze nie pracowałam ale w Holandii.

28.07.2026 12:15

Podaj adres e-mail, ewentualnie pisz na ten [email protected] pozdrawiam
    Johny92

27.07.2026 15:38

Witam.Czy ktoś chciałby wyjechać normalny razem do pracy w Mittenwalde k/Berlina na komisjonowanie.Wcześniej byłem przez tą agencje i wszystko jest ok.Tel.725311939.
    Juli

17.07.2026 08:20

Rozpoczęłam pracę na produkcji słodyczy przez tę agencje. Ogólnie oceniam pozytywnie, są różne działy, mi trafił się ten z cukrem, praca banalnie prosta. Przygotowuję składniki, wrzucam do maszyny, zbieram gotowy produkt, wywożę paletę i tak w kółko, przez ostatnią godzinę sprzątanie. Z minusów, jestem codziennie w brokacie i kolorowych pudrach, ale po myciu schodzi (z ubrań ciężej, także polecam zabrać robocze ciuchy których wam nie szkoda). Praca trwa 9.5h obecnie, ale są 3 przerwy po 15, 30 i 10 min. Jako że mieszkamy półgodziny samochodem do pracy mamy darmowe zakwaterowanie. Zakwaterowanie jest zadbane i jest miejsce parkingowe. Wypłata przyszła na czas, kontakt z agencją ogólnie oceniam pozytywnie.
    #PracownikProdukcji

20.07.2026 23:53

Podpinam się do pytania 😊

26.07.2026 19:29

Można prosić o informację jak wychodziło z wypłatą przy tym projekcie?

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier k/m/n

Kraków

17.5 - 18.5 EUR / h

Pakowacz /-ka w magazynie - praca w Niemczech!

Kazimierz Dolny

2500 - 3000 EUR / m

Pracownik produkcji napojów (k/m/d)

Opole

11000 - 13000 PLN / m

Pracownik produkcji słodyczy - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Lemurtoja

21.07.2026 11:28

Wróciłem właśnie z wyjazdu i mogę polecić tę agencję. Wszystko było zgodnie z ustaleniami, umowa, wypłata na czas, mieszkanie w porządku i dużo godzin do pracy. Na miejscu też był kontakt z opiekunem, więc ogólnie bez zastrzeżeń.

21.07.2026 12:22

Można wiedzieć na jakim projekcie Pan był ?

09.07.2026 15:25

Jak wygląda pierwszy tydzień po przyjeździe do Niemiec? Czy opiekun projektu rzeczywiście pomaga we wszystkich formalnościach i wdrożeniu?
    Skrzydłowy

15.07.2026 23:56

No i też nie wiem czy każdy koordynator na projektach jest polakiem ale chyyyba tak? Przynajmiej wtedy taka 'pomoc' ma sens jak się nie umie niemieckiego jak ja.
    Dudek

16.07.2026 13:26

Przecież i tak nie stoi nic na przeszkodzie żeby w razie potrzeby czy jakichś problemów skontaktować się z agencją
    Były pracownik 13344

09.07.2026 14:18

Agencja tragedia odradzam wszystkim, na początku miło i przyjemnie a po przyjedzie na miejsce praca przy rybach tragedia bardzo ciężka zresztą jak większość ich stałych projektów na których nie da się wytrzymać. Kiedy pojawiają się problemy tzn prośby o ekuz bo np boli ząb albo jest złe samopoczucie jest brak kontaktu zbywanie. Najlepsze jest to że nie mówią ci że to polska umowa żebyś nie poszedł na L4 a przy pierwszej niedogodności wyrzucają (usunięte przez administratora) Także jeśli ktoś sobie chce oszczędzić nerwów to radzę przemyśleć pracę tam.
    Pracownik421

04.07.2026 19:20

Witam. Jak nie mam swojego auta to mam szansę dostać pracę przez tą agencję ? Pytam ponieważ widzę dużo ogłoszeń w których pisze że trzeba posiadać swoje auto ale są też takie w których nic nie pisze o posiadaniu auta
    Xyz03

09.07.2026 14:06

Auto musisz posiadać na dojazd do Niemiec i z miejsca zakwaterowania do miejsca pracy
    Raf

27.06.2026 15:05

Szuka osób na wspólny wyjazd do pracy do Niemiec
    Eee

27.06.2026 02:07

Czy mogę przyjechać na projekt busem GTV i na miejscu po prostu dogadam się z kimś kto ma auto? ( Oczywiście odpłatnie, do dogadania.
    Fisher

24.06.2026 23:52

Byłem na magazynie przez kilka miesięcy i ogólnie wszystko było tak jak ustalaliśmy przed wyjazdem. Największy plus za terminowe wypłaty i mieszkanie które naprawdę było w porządku, bez żadnych przykrych niespodzianek. Jak ktoś chce normalnie pracować i zarobić to mogę tę agencję polecić.
    Fisher

24.06.2026 23:56

A i jeszcze na plus kontakt z koordynatorem bo zawsze można było się dogadać.

26.06.2026 12:40

Na jakim magazynie pracowałeś i czy możesz coś więcej napisać o pracy ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

venom

26.06.2026 12:30

bylem na wyjezdzie do pracy w niemczech i wszystko bylo zgodne z ustaleniami. wyplata byla na czas, godzin nie brakowalo i dalo sie dobrze zarobic. chetnie pojade z nimi jeszcze raz
    venom

26.06.2026 12:33

no i zakwaterowanie bylo naprawde calkiem okej, bez zadnych niemilych niespodzianek
    Eee

26.06.2026 03:15

Witam czy wymagane jest prawo jazdy i przyjechanie swoim samochodem do pracy ? Czy można przyjechać busem GTV i nie martwić się o dojazd z zakwaterowana do pracy?
    Maciejj

20.06.2026 10:00

Od lat jeździmy z nimi i zawsze ok nasi znajomi nam polecili i rzeczywiście starają się i nie ma co narzekać. I nie mają żadnych dziwnych rzeczy że nadgodziny odkładają tylko wypłacają wszystko od razu i za mieszkanie nie potrącają wcale albo niedużo a nie jak inne agencje całość.

21.06.2026 10:44

Jaki projekt może Pan polecić na wyjazd ?

22.06.2026 23:27

pewnie taki na którym dobrze płacą, bo te stawki w zależności od projektu zauważyłem potrafią być różne

05.06.2026 17:13

Jestem zadowolony ze współpracy z tą agencją. Wszystko odbyło się zgodnie z ustaleniami, a na miejscu nie było żadnych nieprzyjemnych niespodzianek. Jak ktoś szuka pracy za granicą, to można spróbować.

22.06.2026 23:21

też się chętnie dowiem, więc podłączam się do pytania

22.06.2026 23:25

ja znalazłem ogłoszenie do pracy na produkcji słodyczy (może to to?) to napisane jest że głównie przy taśmie pracujesz i pakujesz czekoladki np. tak więc spoko praca na pewno, tylko że jak mówią że na hali jest chłodno to trochę może niektórych jednak zniechęcać, no ale czego się nie robi żeby ta czekolada się nie rozpuściła heh
    Czaajka

08.06.2026 14:49

Gdzie mogę znaleźć aktualne ogłoszenia na wyjazdy?
    Laura25

19.06.2026 15:19

Długo już czekasz? Sprawdź też maila jeśli jeszcze do ciebie nie dzwonili.
    Barto

22.06.2026 01:03

W sumie pewnie nic się nie stanie jak się samemu zadzwoni dopytać jeżeli komuś bardzo zależy na czasie

20.06.2026 13:22

Cześć ! Chciałabym pojechać do pracy, ale za bardzo nie mam z kim i też nie mam prawa jazdy. Jakby ktoś był chętny to polecam 😄 pracowałam już przez tą agencje 3 lata ale łącznie za granicą byłam 10 lat.

20.06.2026 13:23

Mój numer jakby ktoś był zainteresowany 574875096

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

Danny Phantom

17.06.2026 10:33

Wspominam mój wyjazd całkiem dobrze. Kontakt z biurem był bezproblemowy, kasa się zgadzała i nie było żadnych niespodzianek po przyjeździe. Jasne, sama praca bywa różna w zależności od projektu i czasem jest ciężej, czasem lżej, ale to chyba normalne przy takich wyjazdach. Ogólnie gdybym miał znowu jechać przez agencję, to bez większych obaw rozważyłbym ich jeszcze raz.
    lucyfffer

10.06.2026 14:26

Cześć, rozważam wyjazd z tą agencją. Czy naprawdę można osiągnąć zarobki podawane w ogłoszeniach po odliczeniu kosztów zakwaterowania i jak oceniacie współpracę z agencją?
    Dawidddd

08.06.2026 12:13

Cześć, mam pytanie do osób pracujących w wernigerode na produkcji czekoladek-makijaż jest surowo zabroniony czy jak kobieta nałoży jakiś lekki krem bb to nie ma problemu? Chętnie też dowiem się jak atmosfera itp. Dzięki z góry.
    rockyy

11.05.2026 22:07

Praca jest w porządku. Ze strony agencji cały proces przyjmowania do pracy dość szybki i prosty, bez zbędnego maglowania. Dość szybko po zgłoszeniu się miałem możliwość wyjazdu do roboty, więc nie trzeba było czekać w nieskończoność. Sama praca momentami ciężka, ale jechałem na magazyn, więc wiadomo z czym to się je. Nie było trudniej niż to co robiłoby się na tym samym stanowisku w Polsce, a jednak finansowo kalkulowało się lepiej. Kwatery w dobrym stanie, więc grunt to utrzymywać porządek, żeby się komfortowo mieszkało. Odległość od miejsca zakwaterowania do zakładu nie była najmniejsza, więc na początku to było uciążliwe, ale się człowiek przyzwyczaja, zgarniałem ze sobą kilka osób, więc przynajmniej było wesoło. Kasa zgodnie z papierami, bez niedomówień i na czas, o nic nie trzeba było się upominać. Organizacyjnie wszystko cacy.

31.05.2026 18:24

No właśnie, dalej tam robisz czy już po prostu wspominasz wyjazd?

05.06.2026 17:18

Dla mnie też właśnie dużą robotę zrobiła organizacja z ich strony, nie musiałem się martwić żadną papierkologią niepotrzebnie, bo wszystko wytłumaczyli i sprawnie wszystko załatwialiśmy.

29.05.2026 20:46

Ja wyjeżdżam 6 od 8 zaczynam prace moge kogoś zabrać autem

02.06.2026 20:58

okolice Zawiercia

05.06.2026 17:16

We dwójke chociaż zawsze lepiej, o wiele raźniej, powodzenia 😀

02.06.2026 09:06

Witam wszystkich czy pracował ktoś może wMengerskirchen na komponentach chciałem się dowiedzieć jak tam jest jak wygląda praca i czy ogólnie wszystko spoko
    pattt

30.03.2026 19:39

ile mniej więcej trwają takie wyjazdy? Zdarzają się krótsze, takie do 3 miesięcy na przykład, czy raczej na dłużej wysyłają?

06.05.2026 21:13

Długość zależy od projektu ogólnie, bo są też stałe oferty. Najlepiej pytać w rekrutacji o konkretną fuchę.

31.05.2026 18:23

Dla mnie to też ważne, bo na pierwszy raz bardziej widziałbym coś krótszego niż od razu wyjazd na nie wiadomo jak długo.
    Praca011

17.04.2026 23:19

Hej, szukam kogos do wspólnego wyjazdu

06.05.2026 21:09

Najlepiej zostawić jakiś kontakt do siebie, to większa szansa, że ktoś się odezwie, niektórzy zakładają maile właśnie w tym celu i się zgadują tu

31.05.2026 18:21

Też się nad takim wyjazdem zastanawiam, szczególnie że podobno można jechać w parze i mieszkać razem.

18.04.2026 15:19

Chciałem zapytać czy pracował ktoś na produkcji elektroniki w miejscowości Uberlingen i mógłby napisać co się tam dokładnie robi i ile wychodzi na czysto po odliczeniu mieszkania ?
    Xzc

27.05.2026 22:50

I jak tam praca wygląda ?
    wiśnia..

20.05.2026 13:55

czy ktos powie wiecej o automotive i jak wyglądają zarobi pani powiedziała ze 1700 -2000 e po odjęciu mieszkania
    speedy_gonzales

10.05.2026 22:57

Siemanko, szukam osoby chętnej na wyjazd od 1 czerwca. Coś o mnie: spokojny 28-letni chłopak, który lubi porządek i spokój. Cenię w życiu takie cechy jak lojalność, uczciwość i zaufanie. Interesuję się boksem i psychologią. Posiadam auto na wyjazd i posiadam już doświadczenie (rok czasu) w pracy w Niemczech 😊 Jeżeli chodzi o ofertę pracy i kierunek to kwestia dogadania 😇 Pozdrawiam i podaję swój mail do kontaktu: [email protected] PS. Jeżeli chcesz to przed wyjazdem możemy się spotkać, bez problemu 😇
    Cocieto

10.05.2026 00:39

Nie polecam pracy na produkcji alkoholu w Loßburg. Zarobki marne. Często na jednym stanowisku trzeba robić za trzech, a jeśli się nie wyrabiasz to wylecisz z dnia na dzień (nawet w ten sam dzień, w który przyjedziesz, bo przecież już w pierwszy dzień masz obowiązek wszystko umieć i ze wszystkim się wyrabiać). Panie pracujące tam przy pierwszej lepszej okazji będą odgadywać i wyśmiewać cię za plecami. Środowisko hermetycznie zamkniętych osób, z którymi nie masz szans na rozmowę, jeśli im się nie przypodobasz i nie nadajesz na tych samych falach. (usunięte przez administratora) Nadgodziny dostaje się tylko wtedy, kiedy jesteś im potrzeby/a, a reszta nadgodzin jest tylko dla wyróżnionych, co wkupią się w łaski. Panie, które uważają się za kogoś wyższego będąc takim samym pracownikiem jak wszyscy inni mogą stać, gadać i pokazywać sobie coś w telefonie, ale kiedy ty staniesz na minutę to zaraz z wielkimi wyrzutami mówią, że nie możesz stać i rozstawiają cię po kątach. Ludzie tam są bardzo toksyczni,(usunięte przez administratora)Generalnie gra nie warta świeczki.
    #PracownikProdukcji
    Jaro1234

08.05.2026 18:33

Witam Czy ktoś z państwa Pracuje jako operator wózka widłowego przez agencję może wysoki skład lub czołowe Jakie są warunki i kasa?
    #OperatorWozkaWidlowego

06.05.2026 21:08

Ja polecam. To nie był mój pierwszy wyjazd z agencją, ale pierwszy z MG. Mając porównanie - niebo a ziemia. Żadnego kombinowania pod kątem finansów, kasa zgodnie z umową i na czas, a to nie zawsze jest takie oczywiste, nawet w tych czasach. Warunki mieszkalne dobre, dało się normalnie funkcjonować, było gdzie przygotować jedzenie, odpocząć po robocie. Sama praca bywała ciężka, bo jednak fizyczna i dość monotonna, ale się człowiek w końcu przyzwyczaja. Niczym się nie różni od pracy tego typu w Polsce, poza tym, że kasa lepsza. Jak ktoś chce spróbować, to moim zdaniem na pierwszy wyjazd to dobry wybór. Taka jest moja opinia, nie każdy musi się z nią zgadzać, ale nie będę psioczyć, bo serio warunki moim zdaniem są niezłe.

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.