Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Oferty pracyOpinie o pracodawcachBlogPoradnik
Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

ReviewUserIconDarrek

20.01.2026 09:06

Ja tam jestem zadowolony z tej agencji. Wyjezdzam już 3 raz i jest dobrze Dużo razy jeździłem zagranicę i bywalo różne ale tu wyplata na czas , Fajne mieszkanie całkiem blisko , praca to zadna filozofia. Moim zdaniem jak ktoś chce pracować ro pojedzie i będzie pracować a narzekaja ci co im się nie chce robić ;)
    ReviewUserIconRaffi

25.03.2026 16:30

Dlatego szukam osoby z autem na wspolny wyjazd
    ReviewUserIconVajan

02.06.2026 20:44

Ile czasu dają na wdrożenie się w obowiązki? Na spokojnie te kilka dni w razie w ktoś nad tobą czuwał czy już pierwszego dnia oczekiwali samodzielności?

01.04.2025 08:48

31.05.2026 18:25

Ja to niemiecki mam raczej podstawowy jeszcze z liceum i zastanawiam się czy da się normalnie odnaleźć na miejscu.
    ReviewUserIconVajan

02.06.2026 20:42

Pisali przecież inni że bez problemu, języka nie trzeba znać bo są projekty, gdzie tego nawet nie oczekują. Tak więc luz.
    ReviewUserIconWelos

26.01.2026 12:02

Bardzo dobra agencja pracy, z którą naprawdę fajnie się współpracuje. Od samego początku wszystko było jasno wytłumaczone, a rekrutacja poszła sprawnie. Duży plus za mieszkania czyste, zadbane, bez przykrych niespodzianek. Miejsca pracy również sprawdzone, warunki zgodne z tym, co było ustalone wcześniej, a wypłata na czas. kontakt z opiekunem projektu super. szybkie odpowiedzi, pomoc w każdej sytuacji i normalne, ludzkie podejście. Nawet przy drobnych sprawach można liczyć na wsparcie i konkretne rozwiązania. Widać, że agencja naprawdę dba o pracowników, a nie tylko o papierki. Cała współpraca przebiega w miłej atmosferze, bez nerwów i chaosu. Z czystym sumieniem polecam.
    ReviewUserIconKrzysiek009

19.01.2026 09:40

Byłem na dwóch projektach i było w porządku. Pracowalem przy słodyczach i magazynach automotiv. Mieszkanie było fajne czyste i blisko pracy wypłat zawsze do 10go były też nadgodziny więc można było spoko zarobić. Kontakt z koordynatorem bez problemów.

ReviewUserIconChwila

06.06.2026 20:57

Pracuje w Montaplast juz kilka miesiecy praca jest dobra przelozeni zawsze pomocni jesli chodzi o zakwaterowanie przeroslo moje oczekiwanie jest ok kordynatarzy pomoga zawsze w nocy o polnocy mozna na nich liczyc wyplata zawsze na czas z nadgodzinami rewelacja

05.06.2026 17:13

Jestem zadowolony ze współpracy z tą agencją. Wszystko odbyło się zgodnie z ustaleniami, a na miejscu nie było żadnych nieprzyjemnych niespodzianek. Jak ktoś szuka pracy za granicą, to można spróbować.

05.06.2026 17:15

Mieszkanie też było całkiem w porządku jak na warunki pracownicze.

06.06.2026 18:01

Jaki projekt możesz polecić ?
    ReviewUserIconrockyy

11.05.2026 22:07

Praca jest w porządku. Ze strony agencji cały proces przyjmowania do pracy dość szybki i prosty, bez zbędnego maglowania. Dość szybko po zgłoszeniu się miałem możliwość wyjazdu do roboty, więc nie trzeba było czekać w nieskończoność. Sama praca momentami ciężka, ale jechałem na magazyn, więc wiadomo z czym to się je. Nie było trudniej niż to co robiłoby się na tym samym stanowisku w Polsce, a jednak finansowo kalkulowało się lepiej. Kwatery w dobrym stanie, więc grunt to utrzymywać porządek, żeby się komfortowo mieszkało. Odległość od miejsca zakwaterowania do zakładu nie była najmniejsza, więc na początku to było uciążliwe, ale się człowiek przyzwyczaja, zgarniałem ze sobą kilka osób, więc przynajmniej było wesoło. Kasa zgodnie z papierami, bez niedomówień i na czas, o nic nie trzeba było się upominać. Organizacyjnie wszystko cacy.

31.05.2026 18:24

No właśnie, dalej tam robisz czy już po prostu wspominasz wyjazd?

05.06.2026 17:18

Dla mnie też właśnie dużą robotę zrobiła organizacja z ich strony, nie musiałem się martwić żadną papierkologią niepotrzebnie, bo wszystko wytłumaczyli i sprawnie wszystko załatwialiśmy.

29.05.2026 20:46

Ja wyjeżdżam 6 od 8 zaczynam prace moge kogoś zabrać autem

02.06.2026 20:58

okolice Zawiercia

05.06.2026 17:16

We dwójke chociaż zawsze lepiej, o wiele raźniej, powodzenia 😀

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

ReviewUserIconWspólny wyjazd

04.04.2026 08:09

Witam Czy jest ktoś zainteresowany wspólnym wyjazdem do pracy ? Jestem dziewczyną, fajnie by też była to dziewczyna. Pracowałam już dwa razy przez tą firmę. Teraz szukam kogoś ale ze swoim autem. Może ktoś by chciał wyjechać a nie ma z kim to proszę się zgłosić 😊
    ReviewUserIconQpys

29.05.2026 10:33

Myślę właśnie o wyjeździe ale pracowałam tylko w Anglii jeśli chodzi o pracę za granicą ,jestem babka 😊 jeśli możecie coś opowiedzieć jak wygląda tam pracy na ile wyjazdy to z góry dzieki

02.06.2026 09:11

też jadę od 8 zaczynam może sie razem ustawimy na wyjazd

02.06.2026 09:06

Witam wszystkich czy pracował ktoś może wMengerskirchen na komponentach chciałem się dowiedzieć jak tam jest jak wygląda praca i czy ogólnie wszystko spoko
    ReviewUserIconpattt

30.03.2026 19:39

ile mniej więcej trwają takie wyjazdy? Zdarzają się krótsze, takie do 3 miesięcy na przykład, czy raczej na dłużej wysyłają?

06.05.2026 21:13

Długość zależy od projektu ogólnie, bo są też stałe oferty. Najlepiej pytać w rekrutacji o konkretną fuchę.

31.05.2026 18:23

Dla mnie to też ważne, bo na pierwszy raz bardziej widziałbym coś krótszego niż od razu wyjazd na nie wiadomo jak długo.
    ReviewUserIconPraca011

17.04.2026 23:19

Hej, szukam kogos do wspólnego wyjazdu

06.05.2026 21:09

Najlepiej zostawić jakiś kontakt do siebie, to większa szansa, że ktoś się odezwie, niektórzy zakładają maile właśnie w tym celu i się zgadują tu

31.05.2026 18:21

Też się nad takim wyjazdem zastanawiam, szczególnie że podobno można jechać w parze i mieszkać razem.

18.04.2026 15:19

Chciałem zapytać czy pracował ktoś na produkcji elektroniki w miejscowości Uberlingen i mógłby napisać co się tam dokładnie robi i ile wychodzi na czysto po odliczeniu mieszkania ?

27.05.2026 22:50

I jak tam praca wygląda ?
    ReviewUserIconwiśnia..

20.05.2026 13:55

czy ktos powie wiecej o automotive i jak wyglądają zarobi pani powiedziała ze 1700 -2000 e po odjęciu mieszkania
    ReviewUserIconspeedy_gonzales

10.05.2026 22:57

Siemanko, szukam osoby chętnej na wyjazd od 1 czerwca. Coś o mnie: spokojny 28-letni chłopak, który lubi porządek i spokój. Cenię w życiu takie cechy jak lojalność, uczciwość i zaufanie. Interesuję się boksem i psychologią. Posiadam auto na wyjazd i posiadam już doświadczenie (rok czasu) w pracy w Niemczech 😊 Jeżeli chodzi o ofertę pracy i kierunek to kwestia dogadania 😇 Pozdrawiam i podaję swój mail do kontaktu: [email protected] PS. Jeżeli chcesz to przed wyjazdem możemy się spotkać, bez problemu 😇
    ReviewUserIconCocieto

10.05.2026 00:39

Nie polecam pracy na produkcji alkoholu w Loßburg. Zarobki marne. Często na jednym stanowisku trzeba robić za trzech, a jeśli się nie wyrabiasz to wylecisz z dnia na dzień (nawet w ten sam dzień, w który przyjedziesz, bo przecież już w pierwszy dzień masz obowiązek wszystko umieć i ze wszystkim się wyrabiać). Panie pracujące tam przy pierwszej lepszej okazji będą odgadywać i wyśmiewać cię za plecami. Środowisko hermetycznie zamkniętych osób, z którymi nie masz szans na rozmowę, jeśli im się nie przypodobasz i nie nadajesz na tych samych falach. (usunięte przez administratora) Nadgodziny dostaje się tylko wtedy, kiedy jesteś im potrzeby/a, a reszta nadgodzin jest tylko dla wyróżnionych, co wkupią się w łaski. Panie, które uważają się za kogoś wyższego będąc takim samym pracownikiem jak wszyscy inni mogą stać, gadać i pokazywać sobie coś w telefonie, ale kiedy ty staniesz na minutę to zaraz z wielkimi wyrzutami mówią, że nie możesz stać i rozstawiają cię po kątach. Ludzie tam są bardzo toksyczni,(usunięte przez administratora)Generalnie gra nie warta świeczki.
    ReviewUserIconJaro1234

08.05.2026 18:33

Witam Czy ktoś z państwa Pracuje jako operator wózka widłowego przez agencję może wysoki skład lub czołowe Jakie są warunki i kasa?
    #OperatorWozkaWidlowego

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji - PRACA W NIEMCZECH

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

Pracownik produkcji komponentów dla branży Automotive - PRACA W NIEMCZECH

Kielce

15 - 15 EUR / h

06.05.2026 21:08

Ja polecam. To nie był mój pierwszy wyjazd z agencją, ale pierwszy z MG. Mając porównanie - niebo a ziemia. Żadnego kombinowania pod kątem finansów, kasa zgodnie z umową i na czas, a to nie zawsze jest takie oczywiste, nawet w tych czasach. Warunki mieszkalne dobre, dało się normalnie funkcjonować, było gdzie przygotować jedzenie, odpocząć po robocie. Sama praca bywała ciężka, bo jednak fizyczna i dość monotonna, ale się człowiek w końcu przyzwyczaja. Niczym się nie różni od pracy tego typu w Polsce, poza tym, że kasa lepsza. Jak ktoś chce spróbować, to moim zdaniem na pierwszy wyjazd to dobry wybór. Taka jest moja opinia, nie każdy musi się z nią zgadzać, ale nie będę psioczyć, bo serio warunki moim zdaniem są niezłe.
    ReviewUserIconWspólny wyjazd

04.04.2026 08:06

Pracowałam w Montaplast w automotive praca bardzo przyjemna. Polecam najbardziej werk 2 polerowanie i praca na linii produkcyjnej.
    ReviewUserIconJasne

14.04.2026 10:30

Możesz napisac jakie zarobki i jak z nadgodzinami ?

30.04.2026 16:06

Zarobki bez nadgodzin okolo 1500/1600eu za pełny miesiąc wraz z premią frekwencyjną 100eu Nadgodziny raz są raz nie

24.04.2026 15:36

Nie polecam projektu w morsbach, praca na werk 1 wymaga wysokiego tempa, przychodzisz do pracy i dopiero na miejscu dowiadujesz się na jakim stanowisku akurat dzisiaj będziesz pracować, zapach plastiku niesie się po całej chali dla mnie akurat był on bardzo duszący. To co wysyłają na filmikach instruktażowych nie powiela się z rzeczywistością, po wytknięciu tego koordynatori nastawienie do nas zostało zmienione o 180 stopni ( na gorsze ). Z jedynych plusów mogę polecić samą agencje ponieważ rekrutacja przebiega bardzo szybko i jest dobry kontakt z biurem

20.04.2026 08:46

Pracował ktoś w Uralanie na kosiarkach i opowie jak było ?
    ReviewUserIconxxxxxxxxxxxxxxx

21.04.2026 13:33

nie polecam xd

22.04.2026 08:51

Praca kiepska , mieszkania czy ludzie ?
    ReviewUserIconXyz03

20.04.2026 15:27

Pracował ktos bądź pracuje na magazynie/produkcji automotive w Wellendingen? Na czym polega praca, czy jest mega ciężko, jak wygląda kwestia zakwaterowania?
    ReviewUserIconJasne

14.04.2026 07:22

Zastanawiam sie nad Ofertą pracy w Morsbach Montaplast ! Jest ktos kto tam pracował ? Interesuje mnie przede wszystkim czy rzeczywiscie idzie dorobic idą w sobote/niedziele do pracy ?.Powiedzmy 40-50 h w tyg.I czy jest to praca na dłuzszy czas ? Powiedzmy kilka lat ?
    ReviewUserIconXdd

15.04.2026 13:28

Nie polecam 35 godzin tygodniowo sobota tylko dla wybranych 1400 na miesiac na 3 zmiany sami niech sobie robią
    ReviewUserIconDanielW

12.04.2026 18:43

Witam, wybieram się do pracy na projekt Montaplast do Morsbach. Jak tam wygląda obecnie sytuacja ?? proszę o info.
    #PracownikProdukcji

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

ReviewUserIconNikita1

16.03.2026 16:39

Jeżeli ktoś wierzy w bajki z ogłoszenia o zarobkach 1700–2000 euro netto miesięcznie, to radzę bardzo szybko zweryfikować rzeczywistość. W praktyce ludzie dostają około 1200–1300 euro za cały miesiąc pracy, często również z sobotami i niedzielami. Jeszcze lepiej wygląda sytuacja osób, które przepracowały dwa tygodnie – wypłaty rzędu 400–700 euro mówią same za siebie. (usunięte przez administratora) Do tego dochodzi zakwaterowanie około 300 euro miesięcznie. Co ciekawe, nawet jeśli ktoś nie przepracuje pełnego miesiąca, opłata i tak liczona jest jak za cały. Przez tyle lat pracy w Niemczech pierwszy raz spotykam się z czymś takim. Kiedy zadzwoniłam do koordynatorki z informacją, że chcę zrezygnować z pracy, usłyszałam, że „wypadałoby jeszcze przepracować tydzień”, mimo że była to pierwsza umowa. Powód był prosty – bardzo niska wypłata i znalezienie pracy za dużo więcej euro miesięcznie w dodatku na niemieckiej umowie, z opłaconym mieszkaniem. Wtedy nagle zaczęło się przekonywanie, że oni są „rzetelną agencją”, a inne firmy są podejrzane, a mieszkania w Niemczech są bardzo drogie przez agencję albo i ich brak. Ciekawe, bo kiedy usłyszeli, że to bezpośrednia niemiecka umowa pod firmę i mieszkanie jest zapewnione, argumenty nagle się skończyły. Przez wiele lat pracy w Niemczech zawsze miałam niemiecką umowę, meldunek i normalne warunki. Z takimi praktykami jak tutaj spotykam się pierwszy raz. Jedyne co nam się trafiło w porządku to mieszkanie nic poza tym. Praca w firmie Montaplast w Morsbach.
    ReviewUserIconBen 70

10.04.2026 21:39

Cześć Nikita Jeżeli możesz to proszę podaj mi uczciwą agencję.
    ReviewUserIconPsajdaaak

26.03.2025 20:06

Cześć, jakie Zarobki są w tym Soltau? I to na 3 zmiany? Mieszkanie za free czy 300 euro od osoby ?

20.03.2026 10:48

na stronie piszą, że agencja pokrywa 70% kosztów zakwaterowania
    ReviewUserIconws

31.03.2026 13:54

W jakim standardzie te zakwaterowania? Na fotkach na stronie ładnie to wygląda, faktycznie tak jest?
    ReviewUserIconPracus99

24.03.2026 19:56

Witam Aplikowałem swoje CV do pracy , Agencja się bardzo reklamuje na FB że Tyle ma ofert a nie dostałem żadnej odpowiedź . Ktoś ma taką sytuację , Czy to brak zapotrzebowania poprostu z storny pradocawców z Niemiec ?
    ReviewUserIconws

31.03.2026 13:53

A dzwoniłeś do nich? Na fb w komentarzach podają numer, to możesz przedzwonić
    ReviewUserIconPytanie

25.01.2026 01:01

Cześć bede wyjeżdżać do pracy za granicę z agencja pierwszy raz powiedzcie mi jakie są koszty takiej usługi. Ile płaci się za znalezienie pracy i kiedy?

26.03.2026 20:10

Nie musisz robić jakichś wielkich zapasów, cenowo idzie wyrobić jeżeli nie stołujesz się codzień na mieście. Ale jakieś zupki chińskie na czarną godzinę możesz wziąć, jak ci się nie będzie chciało samemu ogarniać ;)

26.03.2026 20:12

Ogólnie miejscówki są wyposażone, więc głównie jakieś rzeczy osobiste
    ReviewUserIconNatka

23.03.2026 21:33

Hej hej, widzę, że głównie wypowiadają się osoby wyjeżdżające do pracy za granicę, ale ja mam pytanie o biuro - orientuje się ktoś czy może są przyjęcia? Mam doświadczenie w rekrutacji zagranicznej i szukam nowego miejsca, żeby się zaczepić. Jest tu na forum może ktoś z biura i mógłby powiedzieć, czy jest w ogóle na co liczyć w kwestii wakatów?

26.03.2026 20:08

Jest oferta na asystenta rekrutacji na stronie, nie wiem czy aktualnie, ale nie zaszkodzi spróbować i się zgłosić. Skoro masz już doświadczenie to to na pewno będzie plus
    ReviewUserIconRaffi

25.03.2026 16:29

Szukam pracy z MGJJ w Niemczech i osób chętnych do wspólnego wyjazdu. Jeśli ktoś ma samochód i jest chętny na wspolny wyjazd to proszę o info [email protected], oczywiście poniosę koszty przejazdu. Z innych agencji też może być. Mam kilka namiarów na pracę

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branże: Praca tymczasowa

ReviewUserIconPracus99

24.03.2026 20:00

Jeszcze drugie pytanko czy Wypłaty jakie oferują tak zwane widełki np 1700e ~1900e NETTO miesięcznie już po odliczeniu mieszkania jest to realna kwota , Przepracował ktoś cały miesiąc dostał taką wypłate
    ReviewUserIconkasia

20.03.2026 12:09

pracowałam w morsbach było spoko, miaszaknie w porządku byłam z meżem i dostalimy 2 osobowy pokój, kasa na czas, teraz w ciaży,mąż dalej pracuje
    ReviewUserIconChętny

05.03.2026 13:04

Czy ktoś wie kiedy może się coś trafić dla par?

20.03.2026 10:40

a to jest tak, że musi być konkretnie oferta dla par?

20.03.2026 10:42

ktoś potwierdzi? bo myślałem, że może na każdą z dostępnych ofert można się zgłaszać w parze/grupie?
    ReviewUserIconDidi

14.03.2026 22:03

Cześć, czy jak ktoś chce wyjechać w parze to jest możliwość, żeby pracować i być zakwaterowanym razem?
    ReviewUserIconBarto

16.03.2026 23:01

tak, dużo osób jeździ w parach, zdarzają się też większe grupy nawet, mieszka się razem i pracuje na jednej zmianie, nie rozdzielają
    ReviewUserIconZoff

11.03.2026 23:26

Porządna agencja. Kasa terminowo, wszystko zgodnie z umową, bez żadnych kruczków. Warunki niezłe, nie mam większych zastrzeżeń do zakwaterowania, ale to pewnie też zależy na jakich ludzi się trafi. Sama praca w porządku, wiadomo, bywa czasem trochę ciężko i monotonnie, ale nic ponad ludzkie siły. Moim zdaniem warto się zainteresować jak ktoś myśli nad wyjazdem do roboty. Ja też pewnie się jeszcze kiedyś wybiorę dorobić jak będę mieć okazję.

14.03.2026 11:38

Spoko jaki projekt możesz polecić przez tą agencje ?
    ReviewUserIconSprocho

15.02.2026 09:47

Witam jak to jest teraz z pracą ? Mają jakieś miejsca ? Bo chcemy jechać w 4 wszystko złożyliśmy . Oferty niby co chwilę są a jak dzwoniliśmy to że nie nie poszukują nikogo i na początku marca może się odezwa
    ReviewUserIconDżoana

10.03.2026 08:26

Nawet się nie zorientowałam, że przecież już jest marzec 😅 jak ten czas szybko leci. I jak, udało się w takim razie?
    ReviewUserIconSprocho

13.03.2026 12:16

Tak 23.03 wyjazd gdzieś okolice Magdeburg komisjoner
    ReviewUserIconWojtek0

25.01.2026 08:46

Witam A czy do pracy trzeba przyjechać ze swoim samochodem? Czy jest tak blisko że nie potrzeba bądź może jest kierowca na miejscu ?
    ReviewUserIconMarioo

12.02.2026 23:18

A jak się dogada z kimś kto ma samochód, to wtedy jest szansa?
    ReviewUserIconDżoana

10.03.2026 08:27

Myślę, że tak, widziałam tu na forum, że się ludzie zgadują na wyjazdy
    ReviewUserIconSzukamKompana2026

18.02.2026 19:12

Witam! Szukam osoby lub ekipy, do której mogłabym dołączyć na wspólny wyjazd do pracy. Mam 23 lata, jestem pozytywnie nastawiona, bezkonfliktowa i pracowita. Znam język angielski na poziomie komunikatywnym. Cenię sobie dobrą atmosferę i porządek. Jestem ze Śląska, ale dojazd w inne miejsce na spotkanie przed wyjazdem lub wspólny start nie jest dla mnie problemem. Zależy mi na sprawnym wyjeździe w celach czysto zarobkowych. Nie posiadam prawa jazdy ani samochodu, dlatego szukam kogoś z transportem – oczywiście dorzucam się do paliwa i wszystkich opłat drogowych. W kwestii wyboru projektu jestem bardzo elastyczna – na pewno się dogadamy, dostosuję się do grupy. Interesuje mnie dłuższa współpraca, a nie chwilowy wyjazd. Jestem gotowa do wyjazdu od zaraz :) Jeśli jesteś osobą zdecydowaną w 100% i też kogoś szukasz do towarzystwa, śmiało napisz do mnie na maila - dogadamy szczegóły: [email protected]
    ReviewUserIconUlpian Domicjusz

03.03.2026 12:26

Napisałem na e-mail. Pozdrawiam
    ReviewUserIconUlpian Domicjusz

03.03.2026 12:41

Witaj, napisałem na e-mail, czekam na odpowiedź, też ze Śląska. Pozdrawiam
    ReviewUserIconMagda 33

25.02.2026 21:39

Witam.Mgsolutions jako agencja jest bardzo dobra naprawdę nie mam do niej żadnych zastrzeżeń.Natomiast czego nie mogę powiedzieć o pracy na produkcji alkoholu w miejscowości Lobburg jeżeli ktoś zamierza jechać tam do pracy to naprawdę proszę się głęboko nad tym zastanowić.Sama praca jest okej ponieważ nie ma nic ciężkiego w pakowaniu 20ml buteleczek aczkolwiek atmosfera tam panującą stworzona przez pracowników z Polski,którzy pracują tam trochę dłużej jest po prostu dobijająca i zniechęcająca do pracy.Pracujac tam 2 dni potrafiłam usłyszeć,że powinnam sobie sama dawać radę ,wielkie fochy ,naburmuszone miny niektórych dziewczyn ,które były zmuszone Ci pomóc z wielką łaską lub cokolwiek pokazać czy wytłumaczyć doprowadzały człowieka do nerwów i stresu,że aż przychodziło się tam do pracy jak na skazanie.Jesli tylko się pomylilas czy cokolwiek źle zrobiłaś to zaraz były głupie wytykanie błędów,wyśmiewanie sie i nerwy ze strony niektórych Pan i mogłabym tutaj wymienić nawet po nazwisku żeby mogły się wstydzić za swoje chamskie zachowanie.Jezeli nie nadajesz na tych samych falach razem z nimi to z góry już jesteś skreślony.. Niektórzy stoją jak zaklęci i nawet słowem się do Ciebie nie odezwa"Bo jesteś nowy" niektóre Panie to tam powinny odrazu dostać etat na brygadzistę.Jednym słowem jeśli jesteś nowy to masz ciężko musisz sobie sam radzić ze wszystkim,bo nikt Ci nie pomoże..Jednak prawda jest taka,że Polaczki za granicą są najgorsi i to Polak dla Polaka,bo Niemki które tam pracowały to niestety nie powiem na nie nawet złego słowa,bo są bardzo sympatyczne i pomocne.
    ReviewUserIconFufu

17.02.2026 10:32

Witam jest ktoś w Wiefelstede i może powiedzieć jak ta praca wygląda?
    ReviewUserIconFiuru

17.02.2026 16:49

Jestem. O jaki dział pytasz ?

18.02.2026 13:41

Na jakie wynagrodzenie wgl można liczyć na tym magazynie ?
    ReviewUserIconKarolB

14.02.2026 11:02

Dzień dobry. Czy jeśli pracowałem w Polsce na umowie zlecenie to czy mogę starać się o wyjazd na jakiś projekt?
    ReviewUserIconJagtro

25.01.2026 20:48

Powiedzcie jak teraz jest z ofertami? Jest jakiś wybór? Mają dostępne miejsca? Jeśli tak to w jakich pracach? Wgl ile trwa cała rekrutacja? Jak szybko można wyjechać i zacząć pracować?
    ReviewUserIconWojt

27.01.2026 13:08

I jak wyjechałeś czy dopiero będziesz jechać ?
    ReviewUserIconMarioo

12.02.2026 23:16

Jest mnóstwo ofert na ich stronie, zobacz sobie. Piszą, że aktualne
    ReviewUserIconMaksmagdeburg

10.02.2026 09:54

Widzę Mg-solutions usuwa negatywne komentarze takze dodam drugi raz jak bedzie trzeba to trzeci i czwarty a jak usuną raz jeszcze to zgłoszę tą agencje do pipu i niemieckiego sanepidu. Generalnie nie polecam tej agencji przenieśli mnie na pokój z grzybem pleśnią i wilgocią. Ściany jak i okna czarne od grzyba, śmierdziało w pokoju piwnica z lat 90. I wiecie co? Oni dobrze o tym wiedzieli ale nic nie zrobili. Pokój jak i mieszkanie w opłakanym stanie. Wyrwane krany, mikrofala zardzewiała, piekarnik wyglądał jakby ktoś bombę wrzucił. Nie kontrolują wg mieszkan i pokoi na ktore was wysyłają a winę zrzucają na byłych lokatorów. Co do pracy odradzam Edeke w osterwedingen/ magdebrug. Oferują premie za wydajność której nie da sie wyrobić bo jest zanizana specjalnie przez niemieckiego kierownika zebys nie wyrobił tej premii ale będą cie upominać jak nie wyrobisz normy czasowej. Podczas rozmów z nimi ściemniają jakas listą zamówień. Szanujcie czas i unikacie tej firmy. Ogólnie zgłosiłem mailowo stan mieszkania I pokoju ale.mg jedynie co zrobiło to naprawiło dwa krany w mieszkaniu. A odnośnie grzyba sie nie odezwali. Chciałem z nimi pójść na ugodę zeby nie płacić za mieszkanie w takim stanie ale mi odpisali tylko ze nie zgłaszałem problemów zdrowotnych to nie ma podstaw. Rozumiecie ? Wiedzą ze ulokowali cie w pokoju z grzybem i mimo zgłoszenia to nie wystarczyło by nie wiem dac nowy lokal? Na moje miejsce znaleźli chłopaka którego nie poinformowali o stanie pokoju także to już powinno byc zglosz9ne bo to zwykli (usunięte przez administratora) Jak ktoś chce zdjęcia z tego mieszkania to podawajcie adresy chetnie udostępnię. I tak jak napisałem raz jeszcze zostanie usunięta moja opinia to zgłoszę mg do odpowiednich służb wraz z całą dokumentacja.
    #Komisjoner

12.02.2026 09:35

Szanowny Panie, odnosząc się do Pana opinii, chcielibyśmy przedstawić kilka istotnych informacji. Temat mieszkania, o którym Pan wspomina, był nam znany. Po otrzymaniu informacji o możliwym problemie zgłosiliśmy sprawę właścicielowi nieruchomości oraz monitorowaliśmy sytuację. W międzyczasie w budynku prowadzone były prace remontowe, które mogły mieć wpływ na stan ściany. Koordynator kilkukrotnie wizytował mieszkanie w krótkim odstępie czasu, aby sprawdzić sytuację oraz pozostawał w kontakcie z lokatorami. Warto zaznaczyć, że w trakcie rozmów nie zgłaszał Pan zastrzeżeń co do warunków mieszkaniowych, nie wpuścił go Pan również do pokoju, a Pana współlokator również nie wskazywał na problem wymagający pilnej interwencji. W trakcie pobytu Pana w mieszkaniu nie zgłaszał Pan uwag dotyczących warunków zakwaterowania, natomiast po zakończeniu współpracy mogliśmy dopiero w pełni oszacować problem. Wówczas przenieśliśmy współlokatora do innego mieszkania i umożliwiliśmy odświeżenie pokoju. Gdyby sytuacja była zgłoszona wcześniej, moglibyśmy zaproponować podobne rozwiązanie także dla Pana. Dodatkowo mikrofalówka, została wymieniona na nową od razu jak tylko otrzymaliśmy od Pana zgłoszenie. Jeżeli chodzi o system premiowy- zasady jego naliczania są jasno określone i wynikają ze standardów obowiązujących u klienta. Każdy pracownik jest o nich informowany przed rozpoczęciem pracy. Nie zgadzamy się z zarzutem braku reakcji z naszej strony. Jednocześnie ze względu na ochronę danych osobowych nie możemy odnosić się do wszystkich szczegółów publicznie. Pozostajemy otwarci na bezpośredni kontakt i merytoryczną rozmowę. Z poważaniem Zespół MgSolutions
    ReviewUserIconMaksmagdeburg

09.02.2026 13:51

Odradzam tą agencje. W szczególności praca dla Edeka w Osterwedingen. Oferują premie za wydajność która jest kontrolowana przez niemieckich kierowników co w rezultacie wiąże sie z tym że nie wyrobicie jej nigdy. Kiedy chcesz z nimi o tym porozmawiać wciskają tobie ściemę odnoście listy zamówień. Dodatkowo MgSolution wysyła ludzi do mieszkań z grzybem, pleśnią i wilgocią i oni o tym wiedzą i nic z tym nie robią. Na zgłoszenie mailowe przyjechał koordynator który wymienił dwa krany w mieszkaniu a temat grzyba nie został poruszony. Dodatkowo ta agencja nie kontroluje mieszkan i pokoi ktore wynajmuje wiec po przyjedzie okazuje sie ze pokoje sa brudne w mieszkaniu jest syf i zrzucają winę na pozostałych lokatorów. Tymi mieszkaniami powinien sie ktoś zająć jakis urząd czy cos bo na moje miejsce wysłali chłopaka nie informując go o stanie faktycznym mieszkan. Jeśli ktoś chce zdjęcia to chętnie wyślę na skrzynkę mailowa.
    #PracownikFizyczny

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!