Firma szukała inspektora nadzoru. Dawali umowę o pracę i oferowali pensję od 15 000 do 19 000 brutto. Możliwa była praca hybrydowa – najczęściej stacjonarnie, z opcją pracy z domu kilka dni po dogadaniu z szefem.
Jak w praktyce wyglądała ta praca hybrydowa? Była realna elastyczność czy raczej stacjonarnie? Jak ocenialiście atmosferę i kontakt z przełożonymi?
Bardzo nieprofesjonalne zachowanie firmy podczas rekrutacji. Złożyłem aplikację na stanowisko w firmie, po pewnym czasie odezwała się do mnie rekruterka z zaproszeniem na rozmowę rekrutacyjną. W dniu rozmowy, chwilę przed jej rozpoczęciem dostałem informację, że rozmowa zostaje odwołana i nie odbędzie się w ogóle. Nie dostałem informacji dlaczego, nie miałem nawet okazji postarać się o zatrudnienie.
Laura
07.03.2026 22:40
Nie dostałeś informacji dlaczego odwołali rozmowę, ale próbowałeś jeszcze dopytywać o powód czy na tym etapie już totalnie kontakt się urwał? Zwykle firmy dają jakieś krótkie wyjaśnienie.
Arcanum
26.01.2026 12:27
Asystent AI
Ktoś był dyrektorem zarządzającym ds. rozwoju i sprzedaży i może powiedzieć, jak naprawdę wyglądały zadania na tym stanowisku? Jak ocenialiście poziom wsparcia ze strony firmy i czy prowizje były adekwatne do oczekiwań wobec kandydatów?
W ogłoszeniu wymagali kilkuletniego doświadczenia menadżerskiego w sprzedaży inwestycyjnej, biegłej znajomości rynku kapitałowego i angielskiego. Obiecywali umowę o pracę, prowizję i wpływ na własną karierę, ale dokładnych stawek nie podali.