*GoWork nie weryfikuje każdej opinii przed publikacją, jednak analizujemy zgłoszenia i usuwamy wszystkie treści naruszające regulamin.
Kamil
03.09.2026 20:14
Jak teraz wygląda praca w tej firmie w Radomiu na szyciu smyczy? Dalej tylko akord?
Matylda
28.10.2025 16:46
Niestety nie polecam. Szef tragedia, wywyższa się. Pracownicy uważają się za lepszych od innych. 1/10!
04.07.2026 15:05
Myślę, że większość chodzi do pracy po kasę, to oczywiste. Ale pytanie do jakiego momentu dasz się tak traktować i przymykasz oczy „bo dobrze płacą”… premie są dobre nawet do 5-6 tys i tym zatrzymają pracowników na kilkanaście miesięcy może rok. Bo kto zniesie zachowania „dyr sprzedaży R” który sprawdza Cię jak długo siedzisz w kuchni, ile razy robiłeś dzisiaj kawę lub co robisz w budce kiedy rozmawiasz z klientem. Do tego brak poszanowania osobistej przestrzeni a nawet nietykalności cielesnej - podchodzenie zbyt blisko, wręcz wyszarpywanie dokumentów z rąk czy nawet łapanie za kark (szef mężczyzna do pracownicy!). Wisienka to fakt, że gość który dopuszczał się molestowania dziewczyn został „za karę” zesłany na HomeOffice… Wspomniany pan R działacz w białych rękawiczkach, obraża też zarząd do pracownika, po czym za chwilę tę samą osobę potrafi ośmieszyć przed całym zespołem. Do tego wspomniany „zarząd”, gdzie pani dyr np głośno komentuje wpływające CV czy plotkuje na forum na temat kandydatów a współwłaściciel ubogaca swoje wypowiedzi słowami rodem spod żabki. Można by wymieniać dalej…dla mnie to firma nadaje się do zamknięcia.
Basia
05.07.2026 01:08
Z Twojego opisu wynika, że przełożeni przykładali ogromną wagę do pilnowania każdej minuty spędzonej w kuchni czy podczas rozmów. A to monitorowanie czasu pracy było sformalizowane w jakiś procedurach, czy miało charakter bezpośredniej obserwacji ze strony kadry zarządzającej🤔
chętna
29.01.2026 19:05
becnie firma Key Account Manager z językiem francuskim / hiszpańskim / niemieckim
AMGS GROUP, poszukuje ludzi do działu sprzedaży z językiem niemieckim, francuskim i hiszpańskim,
czy ktoś wie jak sie wtam pracuje?
dlaczego rekrutuja na 3 kraje jednocześnie,
tak szybko się rozwijają czy jest tam zgniły klimat pracy?
Ilona
09.06.2026 08:22
wtedy było to od kilkuset złotych do kilku tysięcy w zależoności od wyników, ale raczej te górne widełki. było naprawdę ok. jak jest teraz to nie wiem, bo miało się coś zmienić.
Norbert
09.06.2026 09:44
Kilka tysięcy brzmi fajnie 😀 ale ile dokładnie, 2k, więcej? Nawet jak się zmieniło to i tak wiele mówi o firmie
Firma szukała handlowca z językiem niemieckim i oferowała pensję od 8000 do 17000 zł brutto na miesiąc. Praca była na umowę o pracę i dawała komfortowe warunki w nowoczesnym biurze, prowizje i system premiowy. Wymagana była bardzo dobra znajomość niemieckiego, doświadczenie w B2B lub B2C i umiejętność prowadzenia rozmów z klientami zagranicznymi.
Kto pracował lub pracuje – da się tu naprawdę tyle wyciągnąć z prowizją? Jak wyglądały cele sprzedażowe i atmosfera codziennej pracy?
Była rekrutacja na stanowisko Copywritera SEO z pensją od 7 500 do aż 17 000 zł brutto miesięcznie na umowę o pracę. Firma oczekiwała minimum 2-letniego doświadczenia w SEO i dobrej znajomości narzędzi analitycznych. Wśród benefitów szczególnie wyróżniała się siłownia w biurze.
Ktoś z Was pracował tutaj i wie, czy te wymagania były przesadzone przy takiej rozpiętości pensji? Jak realnie wyglądały zarobki i atmosfera w biurze?
Dzień dobry , znalazłam ogłoszenie o pracy chałupniczej przy konfekcjonowaniu smyczy ...Czy ktoś może powiedzieć jak to realnie wygląda? Ile sztuk trzeba zrobić ,zeby wyszła minimalna i jak długo to zajmuje? Czy jest opłacalne i możliwe z połączeniem opieki nad dziećmi w domu? Pozdrawiam
13.01.2025 11:26
Dzień dobry, dziękujemy za Pani zainteresowanie i pytania. Z chęcią na nie odpowiemy podczas indywidualnego spotkania w siedzibie naszej firmy, na ul. Dębowej. Będzie mogła Pani zadać pytania, od ręki otrzymać na nie odpowiedzi, a także spróbować wybrać dla siebie najlepsze rozwiązanie przy współpracy z AMGS. Nie ma konieczności umawiania się - Kierownik Produkcji jest zawsze na miejscu i chętnie poświęci Pani chwilę na rozmowę. Serdecznie zapraszamy!
Ewa
16.11.2024 14:33
Witam.pracowałam w firmie 2 miesiące na pracach mamualnych cięcie smyczu montaż ekipa super dziewczyny i brygadzistka Gosia bardzo miłe i służące pomocą.Natomiast kierownik masakra nie ma z nim kontaktu nie da się porozmawiać.Stawki za pracę to np.0.022zł nie ma przecież takich pieniędzy śmiech na sali wyzysk pracowników na maksa praca po 12 godz i ledwo przekroczona minimalna ktoś powinien ztym coś zrobić bo to nie normalne.
Marta
01.01.2025 08:56
Oczywiście, ta firma to strata czasu !!! Znam 2 osoby, które stamtąd odeszły. Wyzysk pracownika na maksa. Praca bardzo szybka, że nie ma czasu aby dostrzec błędy, podczas produkcji. Kierownik i brygadzistka nie mają czasu aby przeszkolić nowego pracownika. Jeśli już robią to nie precyzyjnie. Pieniądze jakie oferują są za małe wobec wymagań pracownika. Jedna z osób, która pracowała tam przez 3 tygodnie od godziny 6 rano do godziny 18 przez 3 tygodnie dodała 2.300 wyplaty razem z akordem. Nie była głupia i odeszła. Kierownik jest zakłamany, często zwalnia kogo chce. Od graficzkę, po drukarzy i panią sprzątająca.Nie rozumie też, że praktyka czyni mistrza. Zakład piękny a realnia straszne.
02.01.2025 10:40
@Marta, Marto, nasza firma jest taka sama, jak inne firmy na rynku pracy. Pracownicy znajdują w niej zatrudnienie, a inni odchodzą, z bardzo różnych powodów. Tych drugich jest znacznie mniej, niż rozpoczynających pracę w AMGS. Płace w naszej firmie są zgodne z obowiązującymi przepisami płac wynikającymi z odpowiednich ustaw, a także odpowiadają jakości wykonywanych obowiązków. Ich wysokość jest indywidualna i jest wynikiem pracy w systemie akordowym.
Przewagą rynkową AMGS jest to, że działamy bardzo sprawnie. Pracujemy tak, by klient w oczekiwanym czasie otrzymał zamówione przez siebie produkty. Dlatego właśnie tak ważna jest praktyka i doświadczenie, a także dokładność, jaką powinni cechować się pracownicy produkcji. Niestety nie są to cechy, które posiada każdy. Jako Pracodawca, na co dzień, staramy się dopełnić wszelkich starań, aby pracownicy czuli się docenieni i zaopiekowani tak, by z powodzeniem wykonywać zleconą im pracę.
Dziękujemy za Twoje informacje, są one dla nas wskazówką, jakie procesy usprawniać, by wszystkim razem pracowało się lepiej. Serdecznie pozdrawiamy!
Bambolina
28.03.2024 05:59
Dzień dobry jak można przyjąć się do państwa pracy w radomiu np na produkcję,magazyn ?
13.09.2024 08:32
Dzień dobry,
zawsze warto rozmawiać. Mamy pracowników, którzy pracują po kilka lat, ale również pracowników, którzy dopiero rozpoczynają pracę. Praca w zakładzie produkcyjnym, gdzie produkowane są smycze, opaski i inne nieduże produkty, wymaga precyzji i zdolności manualnych. Nie jest dla wszystkich. Stąd właśnie, na początek umowa zlecenie, która pomaga obu stronom upewnić się, czy uda się nawiązać współpracę na stałe. Co do szkoleń, pochylimy się nad tematem - naprawdę nie chcemy, aby którykolwiek z naszych pracowników czuł się nieprzygotowany do pracy, którą mu się powierza. Zawsze warto rozmawiać, zgłaszać tematy do ulepszenia i szukać porozumienia.
16.09.2024 10:07
Dzień dobry, dziękujemy za Pani troskę i sugestie. Pracownicy w naszej firmie poddawani są ocenom i na bieżąco monitorowana jest ich praca - zajmuje się tym odpowiedni dział. Wszelkie kwestie mogące mieć wpływ na funkcjonowanie firmy wyjaśniamy i reagujemy. Serdecznie pozdrawiamy.
13.07.2024 11:54
Ktoś pracował jako Handlowiec w advertising marketing and gift solutions? Warto starać się o zatrudnienie tutaj?
Zoja
12.04.2024 10:01
Dzień dobry. na stronie widziałam ofertę pracy dla Promotorki do Prezentacji Produktów. W pewnym sensie myślę, że warunki spełniam, przynajmniej te związane z wyglądem czy preferowanym wiekiem kandydatki. Ale jakich zarobków można się spodziewać podczas pracy na tym stanowisku?
12.04.2024 10:13
Dzień dobry :) Zapraszamy do złożenia CV. Jeśli faktycznie spełnia Pani oczekiwane warunki, w tym doskonale zna język angielski - główny wymóg, to na pewno zaprosimy Panią na spotkanie :) Serdecznie pozdrawiamy!
zainteresowana
06.01.2024 11:24
hej, czy w firmie jest mozliwa praca zdalna lub hybryda?
Wywiadu udzielił/aDominika Zielińska
27.04.2023 10:10
Proszę opowiedzieć, jakie stanowisko Pani zajmuje i na czym ono polega?
W AMGS Group zajmuję stanowisko Dyrektor Zarządzającej. Do moich głównych obowiązków należy dbanie o ciągły rozwój firmy i monitorowanie wszelkich procesów dotyczących prawidłowego jej działania, a także zarządzanie kilkunastoosobowym działem handlowym. Nasz zespół handlowców pracuje w oparciu o ustalane kwartalnie plany sprzedażowe. Na bieżąco monitoruję więc postępy w realizacji planów, weryfikuję je i analizuję ich wykonanie. Firma regularnie, co kilka miesięcy, wystawia się także na targach branżowych a organizacja szczegółów związanych z tymi przedsięwzięciami również znajduje się pod moją pieczą.
Jakie są najtrudniejsze aspekty Pani pracy?
Jako najtrudniejszy aspekt codziennej pracy określiłabym pracę pod nieustanną presją czasu. Zarządzanie kilkunastoosobowym międzynarodowym zespołem wymaga ode mnie odpowiedniego planowania, delegowania zadań, motywowania zespołu i przede wszystkim umiejętności radzenia sobie ze stresem.
Czym zajmuje się Państwa firma?
AMGS Group jest polską firmą działającą w branży reklamowej i tekstylnej. Zajmujemy się produkcją i personalizacją materiałów promocyjnych oraz upominków korporacyjnych. Specjalizujemy się w produkcji smyczy i opasek reklamowych, ale w naszym portfolio znajdują się również bluzy, koszulki, torby, plecaki oraz inne akcesoria odzieżowe z firmowym znakowaniem. Kierujemy swoje produkty zarówno do agencji reklamowych obsługujących korporacje, jak i firm będących klientami końcowymi.
Jakie usługi oferuje firma?
Nasze flagowe produkty to smycze reklamowe i opaski festiwalowe. Wytwarzamy je, w zależności od potrzeb klienta, z szerokiej gamy materiałów, także tych ekologicznych, takich jak przetworzony plastik (rPET), czy skóra wegańska. Oferta wyrobów ekologicznych w AMGS Group jest zresztą znacznie szersza i w jej skład wchodzą również t-shirty i bluzy z bawełny organicznej, torby i pojemniki ze skóry wegańskiej, czy drewniane zabawki i antystresy. W ostatnim czasie dużą popularnością wśród klientów cieszą się również akcesoria dla zwierząt domowych, takie jak smycze i obroże.
Jaka jest historia Państwa firmy?
Działamy od 10 lat i mamy bogate doświadczenie, zdobyte na rynkach europejskich: francuskim, niemieckim, hiszpańskim, włoskim, szwedzkim, czy angielskim. Aktualnie intensywnie pracujemy nad wejściem na wymagający rynek amerykański. Nieustannie poszukujemy możliwości rozwoju, tak, by firma w dalszym ciągu rozwijała się dynamicznie.
Jakich pracowników Państwo poszukujecie?
Z uwagi na, wspomnianą wcześniej, rozbudowę zakładu w Radomiu, w najbliższym czasie rozpoczniemy procesy rekrutacyjne na wiele stanowisk. W nowopowstałym zakładzie pracy znajdzie zatrudnienie około 100 osób. Będziemy poszukiwać głównie pracowników produkcji, ale również handlowców ze znajomością języków obcych - szczególnie języka angielskiego. Jest to podyktowane planowanym wejściem firmy na rynek amerykański.
Na czym dokładnie polega stanowisko handlowca w Państwa firmie?
Handlowcy w AMGS Group zajmują się przede wszystkim realizacją wyznaczonych planów sprzedażowych do przypisanych im baz klientów. Na to działanie składa się zarówno obsługa zapytań od klientów jak i wysyłka ofert nowych kolekcji produktów, przygotowanych przez nasz Dział Marketingu. Zależy nam na budowaniu i pielęgnowaniu pozytywnych relacji z klientami. Oprócz obsługi bieżących klientów, osoba na stanowisku handlowca jest również odpowiedzialna za pozyskiwanie nowych klientów, a także rozwijanie możliwości zakupowych firm, które aktualnie z nami współpracują. Do naszego zespołu poszukujemy osób z doświadczeniem w sprzedaży, pozyskiwaniu i obsłudze klientów, charakteryzujących się przede wszystkim znajomością języków obcych, a także dobrą organizacją pracy i proaktywnym podejściem do powierzonych obowiązków.
Jakie rodzaje umów obowiązują w firmie?
Oferujemy zatrudnienie w formie umowy o pracę, umowy B2B oraz umowy zlecenia. Ze względu na charakterystykę pracy działamy wyłącznie w trybie stacjonarnym.
Jakie benefity firma oferuje pracownikom?
Nasi pracownicy mogą korzystać między innymi z siłowni i zdrowych śniadań zapewnianych przez firmę. Cenimy sobie swobodną atmosferę w pracy. Organizujemy także szkolenia, dostosowane do konkretnych stanowisk.
Czym firma wyróżnia się na tle konkurencji?
Klienci ufają nam przede wszystkim ze względu na wysoką jakość produktów oraz obsługi, a także bogate doświadczenie, którym dysponujemy. Współpraca z nami to gwarancja błyskawicznej reakcji na przesłane zapytanie ofertowe, a w przypadku decyzji o zamówieniu, również pewność jego ekspresowej realizacji. Handlowcy zatrudnieni w AMGS Group biegle władają najpopularniejszymi europejskimi językami, co dodatkowo daje klientom gwarancję swobodnej komunikacji oraz zrozumienia ich potrzeb.
Czym kierujecie się Państwo w swoich działaniach?
Dzięki bogatemu doświadczeniu zdobytemu przez ponad 10 lat działalności na rynkach europejskich, jesteśmy w stanie zagwarantować naszym klientom najwyższą jakość obsługi i najkrótszy możliwy czas realizacji zamówień. Bardzo dbamy o jakość wykonania, nieustannie dostosowujemy ofertę do potrzeb rynku, jesteśmy innowacyjni. Wykorzystujemy nowoczesne technologie druku i wysokiej jakości materiały, co powoduje, że nasze produkty zachowują funkcjonalność przez długi czas. W działaniach firmy staramy się kierować hasłami: eco, creative, on time, co dla naszych klientów oznacza najwyższą jakość produktów i obsługi, a wszystko to w połączeniu z działaniami na rzecz poszanowania środowiska naturalnego.
Czy może Pani pokrótce przybliżyć, jak wygląda proces współpracy z klientem?
Współpraca z klientem przy realizacji zamówienia odbywa się, na wszystkich etapach, za pośrednictwem handlowca, który obsługuje dane zamówienie. Key Account Manager jest z klientem od momentu wyceny, przez ustalenie szczegółów zamówienia i projektu graficznego aż do wysłania listu przewozowego. W procesie obsługi, ale bez bezpośredniego kontaktu z klientem uczestniczą również pracownicy Działu Administracji, którzy odpowiadają za przygotowanie listów przewozowych i faktur.
Jak długo trwa realizacja zamówień?
Szczycimy się tym, że w AMGS Group realizacja zamówienia, od momentu otrzymania zapytania, do wysłania go z fabryki zajmuje do 24 godzin i zazwyczaj nie trwa dłużej niż 72 godziny. Bierzemy odpowiedzialność za zamówienie, aż do momentu jego dostarczenia przez kuriera do klienta. W razie zagubienia paczki przez kuriera, produkujemy zamówienie na nowo. Tak właśnie rozumiemy odpowiedzialność za zrealizowane zamówienie i zaufanie, jakim każdorazowo obdarza nas klient podczas składania zamówienia.
Jakie plany rozwojowe ma Państwa firma na najbliższy czas?
Aktualnie posiadamy dwa zakłady produkcyjne - jeden w Radomiu, drugi w Gdańsku - ale nasz zakład w Radomiu jest już obecnie za mały i z czasem przestał odpowiadać naszym potrzebom. Dlatego też podjęliśmy decyzję o przeniesieniu produkcji do większego, zmodernizowanego miejsca na produkcję, również usytuowanego w Radomiu. Tam też stworzymy nowe działy produkcji, ponieważ chcemy efektywnie wykorzystać możliwości aktualnego i nowego parku maszynowego, w tym nowoczesnych obrabiarek CNC, a także nastawić się na zdobienie tkanin, wykładzin, wszelkiego rodzaju tekstyliów oraz tapet. Zakładamy, że produkcja w nowej lokalizacji ruszy w ciągu roku.
05.04.2023 13:58
Witamy wszystkich Użytkowników serwisu GoWork.pl :) Zachęcamy do zadawania pytań i dzielenia się swoimi spostrzeżeniami. Wszystkie Wasze komentarze są dla nas cenne, ponieważ pomagają nam się doskonalić. Zapewniamy, że będziemy obserwować aktywność na portalu GoWork, a na wszelkie komentarze postaramy się udzielić odpowiedzi. Prosimy również o merytoryczną i zbudowaną na szacunku dyskusję i zachowanie kultury wypowiedzi.
Pozdrawiamy
Zespół AMGS Group
05.04.2023 10:48
Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem zespołu Amgs group smycze reklamowe?
05.04.2023 13:09
Dzień dobry, wystarczy aplikować na ogłoszenie o pracę. Aktualnie poszukujemy handlowca ze znajomością języka francuskiego do naszego biura w Gdańsku. Zapraszamy do aplikowania :)
Julia
25.08.2022 09:17
Jak tak czytam opinie to fatycznie widzę, że ludzie dość niefajnie wypowiadali się kiedyś o całej firmie. Zastanawiam się czy do dziś panuje taka sama opinia o nich? Widzę, że była nawet dyskusja na temat płacy. Więc aktualnie jak zarobki tu wyglądają?
DRU
25.08.2022 13:37
Płacą jest akordowa i obawiam się że jeśli będziesz musiała dojeżdżać do firmy to na bilety nie zarobisz
ja
18.03.2022 12:15
Staż mojej pracy wynosi ponad 20 lat, pracowałam w kilku miejscach, zarówno w Polsce jak i na obczyźnie, nigdy wcześniej,w całej historii mojego stażu pracy nie spotkałam się tak empatycznym przemiłym ,przede wszystkim ludzkim szefem. Jestem wielce zaskoczona nieprzychylnymi komentarzami wobec Pana Grzegorza czytam je z niedowierzaniem...
DENIS
10.02.2022 21:45
Trabajo en AMGS Group desde hace 7 meses. Me siento muy honrado de trabajar en esta empresa, a mi llegada tomé mi curso de capacitación, todos los compañeros muy solidarios y presto a ayudarme en lo que me hiciera falta, dentro y fuera del puesto de trabajo, tal cooperación hace que la empresa sea sólida, porque es desde dentro que somos una familia.
Las condiciones de trabajo son excepcionales, la atmósfera excelente entre personas bien inteligentes y dotados de una gran capacidad humana e intelectual.
Sinceramente desde que comencé en esta empresa me siento tan orgulloso; veo mis habilidades desarrollarse, y eso es lo que esperaba una retroalimentación mutua, donde los trabajadores y la administración van de la mano.
Una empresa donde se escucha a sus trabajadores es digna de defender y recomendar a todos mis conocidos como lo hago actualmente.
Recomiendo AMGS
Saludos cordiales.
...
W AMGS Group pracuję od 7 miesięcy. Czuję się bardzo zaszczycony pracą w tej firmie, kiedy przyjechałem odbyłem szkolenie, wszyscy moi koledzy są bardzo pomocni i gotowi mi pomóc we wszystkim, czego potrzebuję, w miejscu pracy i poza nim, taka współpraca czyni firmę solidną, ponieważ jest od wewnątrz, że jesteśmy rodziną.
Warunki pracy są wyjątkowe, atmosfera doskonała wśród ludzi wysoce inteligentnych, obdarzonych dużymi możliwościami ludzkimi i intelektualnymi.
Szczerze mówiąc, odkąd zacząłem w tej firmie, czuję się bardzo dumny; Widzę, jak rozwijają się moje umiejętności i tego oczekiwałem (sprzężenie zwrotne) w której pracownicy i kierownictwo idą ramię w ramię.
Firmę, w której słucha się jej pracowników, warto bronić i polecać wszystkim moim znajomym, tak jak ja obecnie.
Polecam AMGS Group
Serdeczne pozdrowienia.
Ktoś
11.02.2022 11:40
Hahahahaha, wolne żarty. Nie porównujmy pracy handlowców do reszty firmy. Bo handlowcy mają dobrze w każdej firmie, a zwykli pracownicy, sublimatorzy, drukarze, pracownicy fizyczni są traktowani jak ludzie drugiej kategorii.
Agnieszka
10.02.2022 15:51
Pracuję w firmie AMGS Group od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Możliwość posługiwania się językami obcymi na co dzień i kontakt z klientem są dla mnie największym atutem. Zgrany zespół sympatycznych ludzi z pomysłami i inicjatywą, która jest mile widziana. Wysoka kultura i szacunek zarówno ze strony przełożonych, jak i wśród koleżanek i kolegów. Wszystko to sprawia, że mam motywację do pracy. To, że pracują tu osoby od wielu lat mówi samo za siebie.
Łukasz
10.02.2022 14:35
Praca w dziale marketingu daje dużo możliwości rozwoju oraz swobody w prowadzeniu działań promocyjnych firmy.
Kinga
10.02.2022 12:10
Pracuje w AMGS jako grafik. Atmosfera z każdym działem firmy jest super. Wszyscy są pomocni i życzliwi. Jesteśmy zgranym składem. Praca bywa wymagająca, zawsze jest dużo do zrobienia. To tylko na plus, bo pokazuje, że firma się rozwija, a my razem z nią. Mimo wykształcenia jako Grafik komputerowy, dzięki pracy w AMGS nauczyłam się wielu nowych rzeczy i zgłębiłam swoją wiedzę.
Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w advertising marketing and gift solutions?
Joanna
10.02.2022 10:24
Z pracy w AMGS GROUP jestem zadowolona. Dostałam tutaj szanse na rozwój. Atmosfera w pracy jest bardzo przyjemna, zawsze mogę liczyć na pomoc od innych. Wypłata jest adekwatna do zajmowanego przeze mnie stanowiska i bynajmniej nie jest to najniższa krajowa :)
Magda
10.02.2022 10:20
Pracuję w Firmie od ponad 3 lat. Gdybym nie była zadowolona, na pewno bym zmieniła pracę. Jak w każdej pracy są stawiane wymagania. Wyzwania czasem przekraczają aktualne kompetencje - od osobowości i wyboru zależy czy potraktujesz je jako kredyt zaufania i szansę rozwoju czy nie. Wiele się nauczyłam. Jak w każdej pracy są rzeczy które dojrzała osoba albo akceptuje, albo decyduje że nie chce i szuka innej pracy. Spotkałam tu cudownych ludzi, po prostu się lubimy, lubimy ze sobą przebywać. Zarobki? Piszę z pozycji handlowca - kiedy zarabiam dla Firmy, zarabiam także dla siebie. Praca jest na tyle wymagająca, że nikt nie wykonywał by jej nie mając udziału w zysku Firmy.
Młodszy Łukasz
10.02.2022 10:01
Pracuję w firmie od kilku miesięcy i jestem zadowolony. Na plus zdecydowanie nowoczesne biuro, wesoła atmosfera i wsparcie od innych, satysfakcjonujące zarobki oraz perspektywy na ich wzrost. Zdarzają się intensywne dni, ale pracę w AMGS mogę zdecydowanie polecić.
10.02.2022 09:57
W AMGS Group jestem od 7 lat.
Szczególną wartość firmy stanowią pracujący tam ludzie - młodzi, twórczy, ambitni i koleżeńscy.
Firma oferuje możliwość rozwoju oraz nabycia pewnych umiejętności w praktyce. Istnieje również możliwość uczestniczenia w szkoleniach poszerzających kompetencje - sprzedażowe, językowe i inne.
Zarobki w firmie są adekwatne do wykonanej pracy - większe zaangażowanie = większe zarobki.
Dominika Z.
10.02.2022 09:52
Pracuję w AMGS Group od 8 lat, od przysłowiowego "garażu". Firma w tym czasie przeszła metamorfozę o 180*. Warunki pracy w biurze można określić tylko jako bardzo komfortowe.
Sama praca jest wymagająca, nie jest to przysłowiowa "bułka z masłem", ale zarobki wynagradzają to z nawiązką.
Patrycja
10.02.2022 09:11
Pracuję w firmie już siedem lat i z każdym rokiem obserwuje jej rozwój - to co wszyscy wspólnie osiągnęliśmy do tej pory jest powodem do dumy.
Rozwijamy się każdego dnia zdobywając nowych klientów , oraz wprowadzając do naszego asortymentu nowe produkty.
Pracuję tutaj z cudownymi ludźmi, których traktuję jak rodzinę, każdy dzień jest pełen wyzwań, które zawsze wspólnie damy radę rozwiązać.
Praca ta pomogła mi rozwinąć się zarówno na poziomie moich umiejętności , jak również na poziomie finansowym.
I nie zależnie gdzie będę za dziesięć lat - to czego tutaj się nauczyłam , przyda mi się na całe życie i zawsze będę wspominać AMGS pozytywnie.
Maciek
10.02.2022 09:01
Za chwilę minie 5 lat jak pracuję w tej firmie i nie mam nic do zarzucenia. Miła atmosfera, fajni współpracownicy, pieniądze adekwatne do zajmowanego stanowiska. Jeżeli ktoś nie boi się pracować, to będzie to dla niego bardzo dobre miejsce.
10.02.2022 08:47
W firmie Amgs Group pracuję już dość długo i nie mogę powiedzieć o niej złego słowa. Są dni lepsze i gorsze ale to pierwsze miejsce, które daje mi miejsce rozwoju i awansowania wyżej. Moje słowo jest tu zawsze wysłuchane. Tworzymy małą wspólnotę, która wciąż powiększa się o nowych pracowników. Poznajemy inne języki i kultury, Na razie jestem zadowolona.
Jola
29.10.2021 14:51
W Amgs pracuje dużo fajnych osób, z którymi z chęcią spędza się czas zarówno w pracy jak i poza nią. Zgrany zespół ludzi, na których zawsze można liczyć jest dużym atutem tej pracy.
Ada
05.06.2019 17:36
Witam czy ktoś może był na stażu w dziale marketingu i mógłby podzielić się doświadczeniami ? Czy współpraca była dłuższa? Jak wyglądała kwestia zatrudnienia i wynagrodzenia?
Kuba
08.10.2021 15:38
Współpraca przebiega bez zarzutu, kontakty ze współpracownikami są dobre, koleżeńskie, a przełożeni pozostawiają dużą swobodę działania. Różnorodność zadań marketingowych sprawia, że w firmie można wiele się nauczyć. Wynagrodzenie jest bez zarzutu, jego wysokość zostaje indywidualnie ustalona w trakcie procesu rekrutacyjnego.
15.08.2021 10:33
Z jakich powodów pracownicy kończą współpracę z Amgs group smycze reklamowe? Czy sami rezygnują ze współpracy, czy są zwalniani?
Kuba
08.10.2021 15:25
Zwolnienia zdarzają się wyłącznie wtedy, gdy pracownicy dopuszczają się zaniedbań w pracy, nie wywiązują się ze swoich obowiązków, ich praca jest nieefektywna lub po czasie okazuje się, że brakuje im kompetencji niezbędnych do wykonywania określonych zadań. Wiele osób reaguje jednak rozgoryczeniem, wcześniej nie zwracając uwagi na zastrzeżenia przełożonych.
Noname
06.05.2020 14:40
Witam jak wygląda praca na produkcji jakie są relacje i mniej więcej zarobki na rękę
19.04.2019 01:42
Magda
06.05.2019 12:42
Niekorzystne opinie są (usunięte przez administratora)przez administratora dlaczego nie ma tam treści zabronionych
24.08.2018 18:38
Joanna
27.08.2018 16:15
Haha a czemu pytasz tu czyżby spam nikt przez portal go work nie szuka pracy tylko opini
Zostaw merytoryczną opinię o advertising marketing and gift solutions