Grego Bus s.c.

• Bożniewice
  • Talczyn
  • Stary Antonin

3. Opinie o pracodawcach Kock
  5. Opinie o Grego Bus s.c.

Opinie o Grego Bus s.c. Kock

Nie przegap nowości o Grego Bus s.c.!

Diablo23

21.03.2019 00:54

Bardzo polecam. Kierowca Karol bardzo miły i wygadany. Czytałem zle opinie i rozmawiając z kierowcą powiedział że na początku nie mieli tylu doświadczonych kierowców co teraz i chyba stąd były te złe opinie na początku. Busy duże i wygodne. Podróż minęła naprawdę fajnie i sprawnie. Zdecydowanie będę jeździć z Radomia tylko z nimi ????????
    Kondzio97

21.03.2019 00:42

Super busy. Polecam. Jechałem z Pruszkowa do Utrechtu z polecenia koleżanki tydzień temu i nie zawiodłem się. Kontakt z biurem spoko- bardzo miła Pani z miłym głosem. W dniu wyjazdu kierowca przyjechał nawet 30 minut wcześniej. Rzadko zdarzają się takie busy do Holandii. Jestem bardzo zadowolony ???????? Dodatkowym atutem było to że mogłem zabrać kilka rzeczy ponad stan.
    Andrzej

06.02.2019 23:47

Ostatnio jechałem z Warszawy do Holandii. Wszystko super. Polecam. Kierowca spoko ziomek. Miły i robił postoje na fajkę i jedzenie a dojechaliśmy szybko.
    Izabela

06.02.2019 18:13

Wysyłałam z tej firmy paczkę. Doszły mi dodatkowe koszty wymiana dowodu osobistego i porada prawna. Ponieważ firma rażąco łamie RODO. KONKETRNIE robi zdjęcie dowodu osobistego co było dla mnie SZOKIEM.dodatkowo szperanie w paczce. Dlaczego kierowca przy mnie tego nie zrobił NIE POLECAM

Kontakt - Grego Bus s.c.

Radzyńska 46 21-150 Kock

NIP:7142047972

Branża główna: Transport zbiorowy i komunikacja miejska
    Artii

16.12.2018 11:11

Ten właściciel powinien zwinąć ten (usunięte przez administratora) ,ponieważ nie zna branży którą prowadzi , nie potrafi zaplanować trasy ,kierowca jęzdzi po całej holandii od góry do dołu szlaczkiem , topografii nie zna Holandii oraz Niemiec ludziom opowiada bajki że to wina kierowcy itp ,lepiej mu wychodzi bieganie po boisku za piłko niż prowadzenie przewozów ODRADZAM KORZYSTANIE Z TEJ FIRMY to nie można nazwać firmą to jest DZIAD BUS byłem w tej firmie kierowco, wiedz znam system .
    TOMASZ

03.12.2018 23:38

Jeżdżę z tą Firmą dość często i powiem szczerze, że jeszcze nigdy mnie nie zawiedli. Kierowcy są super, Panie w biurze bardzo miłe. Szef konkretny. Jak najbardziej polecam. Pani Magdzie życzę zdrowia bo Pani głos jest w tym wszystkim najlepszy.
    Anna

27.11.2018 14:35

Jechałam z tą firmą pare razy. Firma godna polecenia. Szybka rezerwacja, konkretne odpowiedzi. Kierowca Marcin jak najbardziej jest odpowiednią Osobą a na tym stanowisku. Kulturalny, Wygadany i Pomocny.
    Aleksandra

11.11.2018 23:05

Jechałam z tą firmą kolejny raz, i złego słowa nie powiem . To,że bus ma opóźnienie to nie wina kierowcy tylko korków na drodze, kierowca Marcin mega sympatyczny człowiek, bardzo bezpiecznie dowiódł mnie na miejsce z 2 serwisów. Polecam jak najbardziej , jeśli podróż to tylko z Wami ;)
    anonymous

08.09.2018 12:06

Witam. Odradzam tą firmę, taka oto sytuacja: Zamawiam busa w piątek na wyjazd Polska-Holandia, zgłoszenie przyjęte, miejsce zarezerwowane jest git, wczoraj otrzymuje telefon z pytaniem o potwierdzenie oczywiście potwierdzam i dostaje informacje wyjazd mniej więcej w sobotę od 10 do 13, dzisiaj tj. Sobota dzwonię z pytaniem o której będą dokładniej i dostaje odpowiedź, że firma nie przyjedzie po mnie bo miały jechać 3 budy a jadą 2. Szczyt chamstwa i prostactwa, w sobotę w poludnie trzeba kombinować jak tutaj zajechać na poniedziałek do pracy.

Zostaw merytoryczną opinię o Grego Bus s.c.