Grego Bus s.c.

• Bożniewice
  • Talczyn
  • Stary Antonin

3. Opinie o pracodawcach Kock
  5. Opinie o Grego Bus s.c.

Opinie o Grego Bus s.c. Kock

Nie przegap nowości o Grego Bus s.c.!

05.04.2024 18:11

Polecam, podróż bardzo przyjemna, wygodne duże busy :)
aNDRZEJ

31.03.2024 19:49

Polecam Gregobusy - szybkie trasy i duże busy gdzie jest wygoda , na tle konkurencji mają najlepsze auta i spoko kierowców. Jeżdżę z nimi busami z Łodzi do Holandii od 2021 roku i zawsze jest wszystko ok.
Lisa

31.03.2024 10:33

Podróżowałam z nimi 3 dni wcześniej busem z Holandii do Polski, dokładnie do Krakowa Podjechał wygodny bus czarny mercedes, w środku dużo miejsca, jest wygodniej niż w samolotach. Mogłam zabrać więcej rzeczy bo wracam na miesiąc do Polski. Dzięki duzemu bagażnikowi, widać że stawiają na komfort pasażerów. Kierowca miły, niezbyt gadatliwy, chyba skupiony na pracy Polecam ich
Sajmon

25.02.2024 19:17

Muszą u was kierowcy źle zarabiać ,jeżeli są okradane przez nich paczki.. Paczki są otwierane w trakcie jazdy.Są zabierane rzeczy które mogą sprzedać.Zawyżane są ceny przez kierowców niż były wcześniej ustalone.Naprzykład za przejazd firma życzy sobie za przejazd 600 złotych to kierowca żąda 650.Nie nikomu tej firmy przewozowej.
Joanna

11.02.2024 12:26

Z GregoBus wracałam w tamten weekend z Niemiec. To było straszne! Ciągłe przystanki, a to na papierosa, a to czekanie na pozostałe busy, kombinowanie kogo by tu "wsadzić w taxi" żeby szybciej dojechać na miejsce, wymienianie się pasażerami...bus stary jak świat. Spodziewałam się wygodnego busa VIP. Każdy wybój na drodze było czuć, każdy podmuch wiatru! Jeden głośnik w busie z którego muzyka(pomimo próśb o przyciszenie) leciała na full bo był podgłaszany tak aby kierowca też mógł usłyszeć. A wracaliśmy w nocy. A na deser uwaga! Kierowca palił w busie. DRAMAT! NIE POLECAM!!!
Ela

14.02.2024 12:04

Jechałam z Gregobus , i mam inne zdanie . Częste postoje owszem i to na plus dla pasażera . Kierowcy operatywni ,mieszczą siew czasie ,troskliwi o pasażera . A przestanki częste mogą być spowodowane dostarczaniem paczek na trasę tego busa ,to coś w rodzaju połączeń do innych miejscowości . ja mam dobre wspomnienia i dziękuję Gregobus za kierowcę ,który tak sie opiekował starszą kobietą .
margarett

14.02.2024 17:44

"Wsadzanie w taxi" pasażerów to chyba akurat powinno być na plus, chyba że wolałabym Pani jechać do domu przez 30 godzin to życzę powodzenia. Robią wszystko, żeby podróż trwała jak najkrócej. A kierowcy jak najbardziej mili i uprzejmi.
Mariusz

11.02.2024 06:50

Paczka, umówiliśmy na piątek. Przyjeżdżają dzień później!! I jeszcze jak czeka 5 minut pod domem to pretensje. Zostają powiadomieni co jest w przesyłce to i tak muszą otworzyć. Typowa bezczynność. Jak dla dla mnie to nadal 2//10 od lat!!!!
Marlenia

13.01.2024 08:12

Zdecydowanie Polecam Gregobusa. Wysłałam paczkę z nimi 2 dni temu i została dostarczona błyskawicznie w ciągu 18 godzin do Holandii. Korzystam z ich usług od roku i nigdy się nie zawiodłam. Jeśli szukasz transportu paczki z Polski do Holandii to dzwoń do nich na pewno pomogą
Marcin z Radomia

11.11.2023 00:17

Świetna firma, podróżuję już 3 raz i za każdym razem jestem szybko na miejscu. Mają dużo busów wygodnych i dużych dzięki czemu trasy są szybkie bo jadą kilkoma autami i nie krążą po polsce czy w Holandii. Zawsze podjeżdżał po mnie duży bus. Kolejną zaletą są duże bagażniki bo można wziąć tyle rzeczy ile się chce , jak jest coś więcej to chyba biorą małą dopłatę.
Aga

08.10.2023 18:16

Dobra komunikacja z biurem i z kierowcą (Pan kierowca bardzo konkretny o sympatyczny) Paczka dotarła nieuszkodzona. W przyszłości ponownie skorzystam z tego przewoźnika. Dziękuję i pozdrawiam Aga
Sara

24.09.2023 22:11

Mam pytanie czy w gregobusie przyjmują kartę czy gotówkę
Endriu

25.09.2023 07:56

Można płacić przelewem(euro i zł)
Agnieszka

22.09.2023 23:54

Polecam . Szybka organizacja i szybki dojazd na miejsce . Bezpiecznie .
mIREK

12.09.2023 20:34

Jeżdżę z nimi od 3 lat busem z Warszawy do Holandii i nigdy mnie nie zawiedli. Dużym plusem jest że nie ma picia w busach i jest spokój na trasie . Szybkie trasy i wygodna podróż to zawsze z grego busem. Kierowców znam i pomagają z bagażami i co 3-4 godziny postoje na toaletę czy papieroska. Polecam
Karolina

10.09.2023 12:55

Super podróż z Warszawy do Holandii Szybko i bezpiecznie , bardzo mili kierowcy naprawdę polecam z czystym sumieniem
Yanox

30.08.2023 09:18

Kolejna miła i bezproblemowa podróż busem z Holandii do Polski - jeszcze 1 przejazd i będę miał kartę rabatową od nich 50 % Jeżdżę do Holandii busami 3 lata , ale w końcu z nimi mam pewność komfortu podróżowania w dużych busach- polecamy razem z dziewczyną jeśli szukacie busa na trasie Polska Holandia i w 2 stronę
Robert

29.08.2023 00:13

Jechałem 4 dni temu z dziewczyną tym busem z Holandii do Polski i jesteśmy bardzo zadowoleni Mają same duże busy mieliśmy krótki postój w Polsce na granicy na szybką przesiadkę dzęki czemu te trasy były bardzo szybkie z tego co mówił kierowca. Dojechaliśmy z Holandii do Krakowa w ciągu 14 godzin wliczając postoje dla nas pasazerów . Fajną opcją jest to że wystarczy zadzwonić i później wysłać sms i po 5 minutach dostaliśmy odpowiedz ze rezerwacja została przyjęta. Naprawdę fajnie szybko sprawnie, bardzo nam się podobała szybka akcja z tym zamówieniem. No i te duże busy wygoda i komfort mega sprawa. Polecamy jak szukacie busa z Holandii do Polski
Karola

26.08.2023 21:07

Zdecydowanie najlepsza firma do Belgii
Kędzior

26.08.2023 20:57

Polecam serdecznie ta firmę, szybko zawsze i wygodne komfortowe busy Bardzo dobra logistyka i ceny przystępne, tanio z Polski do Holandii
Kamil Łódź

25.08.2023 11:30

Podróżowałem 3 dni temu z Grego busem z Holandii do Polski i jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy. Kierowca zabrał mnie w Utrechcie koło 16 popołudniu, w godzinach które informowało biuro. W Łodzi w domu byłem po 5 rano nigdy tak szybko nie dojechałem do domu jak z nimi, wygodny duży czarny bus chyba mercedes i pomocny kierowca , widać że jezdzi kilka lat i zna się na trasach kto którędy jedzie . Pani z biura też miła uprzejmna rezerwację zalatwiłem w 2 minuty po wysłaniu sms do nicch. Polecam naprawdę ogarnięta firma
Wojtek w białej czapce

13.08.2023 22:53

Jechałem z wczoraj na dziś busem jestem pod dużym wrażenie wyposażenia auta przedewszystkim Podejście do ludzi Mili uprzejmi kierowcy Szybko bardzo bezpiecznie Przepisowo Serdecznie polecam i pozdrawiam

26.05.2023 22:48

Podróż z Amsterdamu do polski- do dużego miasta pierwszego za berlinem trwa już od 14.. jest 23 a my nie jesteśmy nawet obok Berlina. Spoko bo tanio ale tylko dla ludzi co maja czas aby jechać 20h 900 km.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grego Bus s.c.?

Kontakt - Grego Bus s.c.

Radzyńska 46 21-150 Kock

NIP:7142047972

Branża główna: Transport zbiorowy i komunikacja miejska
Kowalsonnn

27.03.2023 23:25

Wygoda i duże busy to co ich charakteryzuje , mają same duże busy vip dlatego jeździmy z nimi od 2 lat Bardzo preofesjonalna i rozwijająca się firma z dobrymi trasami , nie jeżdżą po całej polsce ale mądrze ułożonymi trasami i dają nam zawsze zniżki na wyjazdy grupowe z Polski do Holandii Dużym plusem jest to że wyjeżdżają codziennie i dla stałych klientów mają zawsze miejsca . Znamy już większosć kierowców którzy jeżdżą w tej firmie kilka lat Polecamy z całą ekipą , jeździmy tym busem z Lublina do Holandii
Tomek Wawa

27.03.2023 22:57

Wracałem z nimi w sobotę busem z Holandii do Polski do Warszawy. Bardzo pozytywne zaskoczenie , byliśmy o 8 rano już w Warszawie w niedzielę. Pierwszy raz byłem tak szybko w domu, w niecałe 14 godzin z Rotterdamu do Warszawy. Na granicy mieliśmy kolację , kierowcy wszystko sprawnie ogarnęli , 4 busy i szybkie przesiadki. Ja jechałem bez przesiadki, ale 2 osoby się przesiadły do innego busa. Kierowcy mówili że dzięki temu trasy będą dużo szybsze i rzeczywiście jechaliśmy po linni po autostradzie. Poznań Warszawa i dalej jechali chyba na Puławy. Naprawdę bardzo dobrze zorganizowana logistyka zarówno osób z biura oraz kierowców na trasie. Miło i szybko, bardzo polecam tą firmę
Kacper Płock

03.03.2023 14:22

Wszystko super trasa kierowcy i bardzo wygodny bus Tani transport z Polski do Holandii.
Kamila krk

27.02.2023 00:24

bardzo miłe zaskoczona pasażerka ze tak szybko dojechałam do Krakowa z Holandii Świetny kierowca i wygoda. W busie
Kamilson Boras

24.02.2023 16:08

Serdecznie polecam firmę Grego . Duże przestronne busy i wysoki komfort to ich wyróżnia Najlepszy bus Polska Holandia. Dodatkowo jeżdżą na trasie Polska Belgia. Ja jechałem typ busem z Warszawy do Holandii , dokładnie do Eindhoven.

14.02.2023 22:02

Polecam GregoBus. Jeżdżę z nimi do Niemiec. Zaletą jest Wygodny Bus, Karty Rabatowe i ta obsługa. Kierowcy mili. Najbardziej Dziękuję Pani Magdzie zawsze pomocna i ciepła Osoba. Pozdrawiam również Panią Agatę.
Adi Ryki

09.02.2023 06:46

Wyjeżdżałem z Polski do Belgii w styczniu z firma grego Szybka podróż w naprawdę dobrych warunkach gdzie można na wygodnym fotelu się przespać i zrelaksować jadąc do pracy do Belgii Dodatkowym plusem jest dyzy bagażnik gdzie można zabrać dużo rzeczy na wyjazd zagranice
Oliwia

06.02.2023 17:48

Polecam tego przewoźnika i Panią Madzie z biura
Kacperovski

06.02.2023 17:45

Super przewoźnik , wszystko zgodnie z planem Szybka rezerwacja i na 2 dzień miałem podróż z Holandii do Polski wygodnym busem Dojazd do Radomia w 14 godzin to moj rekord i od teraz będę jeździł z nimi
Orlando Blum

31.01.2023 21:55

Podróżujcie tylko z nimi
Marzenk05a

31.01.2023 21:53

Fajne i wygodne busy mercedesy podróżowałam z koleżanką 3 dni temu do Holandii z Tarnowa. Komfort , wygoda i sympatyczny kierowca
Artur z Katowic

31.01.2023 20:46

Jestem klientem firmy Grego bus od maja 2022 roku i jechałem z nimi już 5 razy i mogę się wypowiedzieć w samych superlatywach. Bus z Katowic do Belgii ma zawsze przemyślaną i dobrze ułożoną logistycznie trasę, czasem na granicy jest przesiadka po to zebysmy dojechali szybciej do celu. Kierowcy zatrzymują się na obiad i pomagają nam z bagażami jeśli ktoś się przesiada. Bardzo pomocna ekipa Jeśli szukasz busa z Polski do Belgii lub Holandii to dzwoń do nich Polecam bardzo serdecznie
Łuki

26.12.2022 14:15

Przewoźnik na plus WracLismy na święta, szynka trasa i duży wygodny busik i spoko atmosfera w samochodzie podczas podróży
Kondik

26.12.2022 01:07

Bardzo spoko firma i kolejny raz dobra trasa
Natalia

11.12.2022 16:03

Wygodnie i bezpiecznie po raz kolejny z Holandii do Polski do Warszawy Kulturalni kierowcy i dobrze ułożone trasy to wyróżnia ich na tle konkurencji Pozytywnie mogę napisać pochwalę Firma na tak
ANIA

11.12.2022 13:01

Witam. Jak w każdej branży, ile Ludzi tyle opiniI. Moje zdanie jest jak najbardziej na plus. Pracownicy Biura mili, i bardzo pomocni. Pani chyba Magda pomogła mi nawet znalezc innego przewoznika gdy Oni nie mieli miejsca a to żadkosć w tej branży. Busy duże i wygodne. kierowcy kulturalni, ale oczywiście jak trzeba to w kukturalny sposób potrafią pokazać co wolno a co nie jest tolerowane podczas podróży. Wracam z nimi również na Świeta. Pozdrawiam całą Ekipę Grego.
Akarolo

09.12.2022 22:16

Jedziemy z kolegą busem z Holandii do Polski , pierwszy raz jadę takim busem czystym i ekskluzywnym , fajne wnętrze i dużo miejsca Kierowca włączył film i czas leci przyjemnie A różne firmy już przerobiłem i ta jest zdecydowanie najlepsza Jak szukasz busa z Polski do Holandii czy odwrotnie to dzwoń do nich albo na stronie można chyba zarezerwować przejazd
Stanley Wawa

07.12.2022 21:31

Szybka trasa i fajny duży bus Pierwszy raz tak miło mi się jechało do domu z Holandii Wczoraj pojechała moja siostra i pisała mi ze tez jest zadowolona ze jej poleciłem ta firmę
Artur Kowalski

06.12.2022 19:37

Jeśli szukasz busa z Polski do Holandii to mogę polecić ta firmę Podróżowałem w październiku z Radomia do Holandii a dokładnie do Utrechtu i naprawdę byłem zaskoczony , bo ten bus wyglądał na żywo lepiej jak zdjęciach. Wygodny duży z duża ilością miejsca na nogi. Wysłałem się podczas podróży , w końcu wyszedłem wypoczęty po podróży z busa do pracy. Teraz wracam z nimi na święta do Polski. Polecam każdemu w Holandii jak ktoś szuka busa. Bus Holandia Radom , dzwon śmiało. Wygoda i tanio Polecam na 5
Smok

05.12.2022 23:46

Polecam serdecznie Fajne busy i mądrze poukładane trasy

Zostaw merytoryczną opinię o Grego Bus s.c.