Grego Bus s.c.

• Bożniewice
  • Talczyn
  • Stary Antonin

3. Opinie o pracodawcach Kock
  5. Opinie o Grego Bus s.c.

Opinie o Grego Bus s.c. Kock

Nie przegap nowości o Grego Bus s.c.!

01.05.2021 19:45

Wyjaśniator

24.11.2022 04:34

KOBIETO OSOBOWKĄ SIE JEDZIE 14 GODZIN A TY NARZEKASZ ZE JEDZIESZ 18 GODZIN GDZIE JEDZIE 8 OSOB KAZDY W INNE MIEJSCE TO JEST TRANSPORT ZBIOROWY NIE TAXI , A TO ZE KIEROWCA UCIĄŁ SOBIE KRÓTKĄ DRZEMKE TO SWIADCZY TYLKO O TYM ZE ROBI WAM PRZERWE BYSCIE MOGLI SPOKOJNIE ZALATWIC POTRZEBY WENTUALNIE COS ZJESC 20 MINUT TO JEST STANDARDOWA PRZERWA NIE WIEM W CZYM TY WIDZISZ PROBLEM
    Obłęd bo jez

24.11.2022 04:25

Jestem Klientem tej firmy . szczerze mowiac chcialem z ciekawosci zobaczyc opinie . To co zobaczylem to powiem tak ludzie są naprawde bardzo zawistni lub konkurencje bardzo nie czysto grają . jezdze z grego juzod 2019 roku i naprawde podroz nigdy nie trwala dluzej niŻ 20 godzin z chełma (lubelskie) do bergen op zoom (NL) POZDRAWIAM SERDECZNIE KIEROWCE GRZEŚKA

27.08.2021 19:40

Wyjaśniator

24.11.2022 04:10

A Mi sie wydaje że konkurencja (usunięte przez administratora)effekt ktory sam jezdzi po 30 godzin w jedną strone próbuje tu cos zaczarowac , jezdze z grego juz rok trasa z lublina trwa od 18 do 20 godzin do Haarlemu w Holandii , wczesniej jezdzilem z effektem to trasa 28 godzin i to bez ogródek. nie psujcie reputacji innej firmy jak sami jestescie do bani wystarczy raz sie z wami przejechac wycieczka po calej polsce i niemczech
    Bieluss Radzio

23.11.2022 21:13

Mogę śmiało polecić ,jadę znowu z nimi. W sobotę po raz 6 albo 7. Coraz więcej busów ,lepsze trasy i wygoda jak zawsze. Nie ma problemu nigdy z bagażem bo maja te duży busy a nie jak połowa firm małymi jeździ. Kierowcy normalni i uśmiechnięci a nie jakieś gbury Bus Radom Holandia z Grego bus Polecam na 5
    Boguś

22.11.2022 22:49

Jadę po raz kolejny z GregoBusem i zawsze wszystko jest w porządku. Maja szybkie i krótkie trasy no i duże wygodne busy a nie jak inne firmy jeżdżą małymi. Widać że inwestują w busy i już mają ponad 12 chyba Ja znam kierowców i normalne chłopaki z którymi da się pogadać podczas podróży A te negatywne opinie to często od ludzi którzy jadą i piją w busach. Sam raz z kierowca wysadziliśmy pijanego w Polsce koło Poznania bo już tak odwalał. W busie ze to szok
    Nimfadora

08.11.2022 18:05

Podróż przebiegła bezproblemowo, bez większych niedogodności, tylko zaskoczono nas przesiadką. Kierowcy spoko, busy wygodne, da się z nimi dojechać bezpiecznie do celu :)

14.03.2022 17:01

Monika Kasprzak

10.04.2022 22:10

Witam od trzech lat korzystam z usług tej firmy,przejazdy kilka razy w roku na trasie Polska-Holandia. Jak do tej pory nigdy nie zdarzyło się,żebym się zawiodła lub zostałabym jakoś nieprzyjemnie potraktowana przez obsługę biura czy przez kierowcę. Wracałam 6 kwietnia z Holandii. Panowie kierowcy pomocni i sympatyczni.
    Biotechnologia

06.11.2022 00:29

Powiem tak . Skargi to wszyscy piszą pierwsi ale żeby zostawić pochwałę to mało kto to robi

20.03.2020 19:09

Ktoś

16.10.2022 16:45

Otóż to z Same wieśniaki w klapkach i starych dresach że wsi Krasnik słoma im z butów wylaxi za gr nie maja kultury

24.09.2021 13:34

Ktoś

16.10.2022 16:39

To prawda 1 str 1.5 potem na granicy 2h czekania żarta żadna firma tak nie jest zmiana busa tragedia dym krótkie zaglądanie do walizek ludziom to Kierowca Kamil to buraki że wsi z Krasnika pod Lublinem nie polecam wolę zapłacić więcej ale głupie gtv bus jest lepsze
    xyz

23.08.2021 00:45

Nie polecam. Straszne opóźnienia. Bus miał być o 9/10, przyjechał o 15.
    Rafaello santi

08.02.2021 23:41

Polecam wszystkim. Do Holandii tylko z nimi.
    Nina12.

31.07.2021 23:24

W zeszłym roku z nimi jechałam . Kierowca pozwalal pić alkohol pasażerowi który ledwo ogarnial co się dzieje . Do tego nie wspomnę o spóźnieniu 8godzinnym.
    Małgorzata

15.07.2021 15:47

Serdecznie polecam :) Kontakt z biurem na plus,mimo przesiadek i czekania droga z panem Damianem mineła szybko a najwazniejsze bezpiecznie ! Oby więcej takich kierowców !!
    Zadowoleni klienci

09.07.2021 23:13

Bardzo polecam przejazdy z tą firmą profesjonalne podejście do klienta Kierowca z którym wracaliśmy z Holandii pan Damian bardzo kontaktowy i znakomity kierowca polecam
    Kacpi44

04.04.2020 12:04

Polecam zdecydowanie ! Najlpesza firma przewozowa z Lublina i okolic. Jak do Holandi to tylko z nimi. Duże i wygodne busy. Śmiało można dzwonić i jechać , jechałem z kolegami i trasa szybka i sprawna, kierowca kumaty i sprawnie poszło. Jedynie nie pozwalał się napić piwka, ale mówił że ma zakaz z biura.

23.06.2021 16:40

Bardzo bardzo pożądna firma jechałem z nią dziś z vlardingen do Koluszek a szanowny pan kierowca 60 kilometrów przed miejscem docelowym mówi do mnie że wysadzi mnie przed koluszkami przy stacji kolejowej i ten kawałek dojadę pociągiem bo jest spóźniony nie ma czasu tylko ja zamawiałem busa od vlardingen do Koluszek a nie 60 km przed. Jeśli mu się nie chce jeździć to pośredniak. To jego nr.+48697455344 pozdrawiam serdecznie kierowcę
    Mikołaj D

10.06.2021 16:54

Jeździłem już 3 razy z tą firmą. Za każdym razem przyjeżdżał duży bus. W środku czysto i pachnąco. Fotele są duże i wygodne, można odpocząć podczas podróży. Zawsze trafiałem na miłych i rozmownych kierowców. Ogólnie nadal będę korzystał z usług tej firmy (trasa Polska - Holandia). Polecam!
    Koleś

22.04.2021 00:03

Super firma
    Wwwawrzyn

29.01.2021 00:10

Jadę właśnie busem -(usunięte przez administratora). kierowca spoko ziomek, duży bus i wygoda pełna. Polecam
    Konradoo0

26.01.2021 13:02

Super firma, mają już dużo tych busów, szybko się rozwinęli z tego co mówił kierowca ostatnio i ogarniaja fajnie trasy. 10/10
    Don kasjo

23.01.2021 08:48

Mega profesjonalna firma - najlepsza na rynku busiarzy ????
    Dareczkuu

23.01.2021 00:56

Jechałem z nimi 1 raz i jestem bardzo zadowolony. Bus z Polski do Holandii w szybkim tempie. Kierowca normalny i była fajna atmosfera w busie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grego Bus s.c.?

Kontakt - Grego Bus s.c.

Radzyńska 46 21-150 Kock

NIP:7142047972

Branża główna: Transport zbiorowy i komunikacja miejska
    Zadowolony

11.12.2020 11:22

Szybko, bezpiecznie i bez żadnych problemów. Firma godna polecenia. Kierowca przyjazny dla pasażerów. Naprawdę gorąco polecam.
    Xdd

11.08.2020 20:01

Polecam tą firmę Bus mega wygodny, nie spóźnił się , kierowca ( Kamil) miły, jeździ bezpiecznie na pewno jeszcze nie raz skorzystam z ich usług ????
    ????????????????

19.04.2020 09:07

Witam Chciałabym bardzo podziękować za dostarczenie paczki dla syna do Holandii miła obsługa. Polecam
    Zadowolona

12.04.2020 07:25

Ja serdecznie polecam ???? Bus wygodny,można obejrzeć tv Kierowca (Dawid/Damian?) Bardzo uprzejmy,pomocny A przede wszystkim mega kontaktowy Pierwszy raz od naprawdę bardzo dawna pozwoliłam sobie na sen w busie A naprawdę iezdarza mi się to praktycznie wcale Co do ceny to chyba wszyscy zdają sobie sprawę z tego dlaczego takie podwyżki A jeśli ktoś chce być po kilku chwilach w Hadze wyjeżdżając z Krakowa to polecam samolot ????
    Doris196

24.03.2020 09:17

Korzystałam do tej pory 6 razy i wszystko zawsze super. Jeżdżę tylko z nimi, bo mają duże i wygodne busy. Mają duże Renówki i jest sporo miejsca, żeby się wyspać podczas podróży. Logistyka stoi na dobrym poziomie, zawsze z Warszawy jedziemy od razu na Poznań i na granicę. Jak do tego czasu tylko raz miałam sytuację, że kierowca był mało rozmowny, pozostali zawsze robią fajną atmosferę w busie i jest wesoło :) Serdecznie polecam Dorotka.
    Marciaaas

22.03.2020 18:38

Polecam serdecznie :) Jechałam z nimi i jestem mega zadowolona. Busy jak na zdjęciach,dużo miejsca i wszystko nowe i czyste. Kierowca miły, chociaż mało rozmowny, chyba skupiony ja robocie :D W trakcie oglądaliśmy z reszta pasażerów filmy. Mocne 5 !
    Maria

27.01.2020 11:36

Firma godna polecenia. Jestem kobieta po 60 i muszę przyznać, że już trochę w swoim życiu przejechałam km. Firmy różne raz gorsza raz lepsza.Jesli chodzi o GregoBus to z czystym sumieniem polecam. Kontakt z biurem na wysokim poziomie. Rezerwacja telefoniczna i smsowa. Podróż minęła szybko i co najważniejsze bezpiecznie. Pamiętajmy, że to nie taksówka ani samolot, jeśli Kierowca spóźnia się po Pasażera to pewnie miał ku temu powody. Dziękuję Całej Ekipie GregoBusa i Pozdrawiam:-)
    Kejsiaaak33

16.01.2020 11:56

Super firma . Busy są Bardzo wygodne. Rzeczywiście "z adresu pod adres". Jechałam w grudniu z Hagi do Puław i jeszcze wiele razy skorzystam z usług tej firmy. Wszystko przebiegło tak, jak zostało zapowiedziane. No i co mi się podoba to absolutny zakaz picia alkoholu, jeden gość dostał ostrzeżenie bo kupił piwo na stacji , ale bał się wypić bo kierowca go nastraszył że zaraz wysiądzie z busa :D Mieliśmy małą przesiadkę , ale było wszystko zorganizowane, pasażer nie musi się o nic martwić. Duża punktualność. Podróż bezpieczna i bezstresowa. Kierowcy są kulturalni, pomocni i profesjonalni . Mają fajną promocję że połowa ceny za 5 przejazd. Rezerwacja też sprawna SMS , Pan z biura odpisał po 3 minutach, że potwierdza przejazd...
    SłowianooAdamooo

15.01.2020 09:18

Śmiało można do nich dzwonić , kierowcy mega uprzejmi nie robią z niczym problemów, bardzo wygodne busy z telewizorem w środku . Jadąc do i z Warszawy nigdy nie krążę po Polsce tylko bezpośrednio do jedziemy na Holandię. Zawsze robią przerwę na obiad na granicy. Z czystym sumieniem bardzo polecam usługi tej firmy, są najlepsi Polecam wszystkim
    Patkaaaa

14.01.2020 17:41

Mogę śmiało polecić. Jeżdżę regularnie do Holandii od 2 lat. Ostatnio jechałem z gregobusem i stwerdzam że to najlepsza firma jaką podróżowałam . Wygodne duże busy, szybkie trasy i bardzo mili kierowcy. Na pewno będę korzystać z Waszych usług i polece znajomym w Venlo w pracy. Rerzerwację robiłam sms, bo pani z biura poiwiedziała że mieli za dużo zgłoszeń i przez stronę się nie dało, ale tak to wszystko na plus. Po 5 minutach dostałam sms-a że rezerwacja przyjęta. Ogarniają na 5 !
    Mariczka

13.01.2020 23:39

Polecam ! Niedawno wyjechałam z nimi do Holandii do Hagi. Na święta jechałam z inną firmą i trochę mnie zawiedli. Teraz dostalam namiary od koleżanki na ta i jestem bardzo zadowolona. Szybko, sprawnie, w dużym wygodnym busie, można było się wyspać podczas drogi. Kierowca młody, ale naprawdę bardzo dobrze jechał. Dziękuje za bezpieczny przejazd Marika z Pruszkowa. Jedyny mały minus to brak wifi w busie, ale ja miałam swój internet więc nie było problemu. Wybierajcie tylko ich :)
    Waldeek K.

08.01.2020 20:03

Zawsze korzystam z Gregora gdy po nowym roku wyjeżdzam do pracy . Mają duże busy i est miejsce na nogi także można spokojnie się przespać podczas jazdy. Kierowcy są fajni i nigdy mnie jeszcze nie zawiedli, zawsze się można pośmiać w busie podczas drogi. Zawsze są punktualnie w umówionym miejscu, a gdy mają się spóźnić dostaję telefon wcześniej i są to spóźnienia maksymalnie 15-25 min . Raz było spóźnienie ponad godzinę ale były jakieś korki czy coś. Jestem zadowolony i bende z nimi jeżdził.
    Klara_Opoczno

08.01.2020 00:26

Bardzo polecam firmę Grego bus. Jechałam z Amsterdamu do Warszawy. Bardzo szybka podróż w miłej atmosferze. Kierowca Łukasz kulturalny i pomocny. W busie można się mega zrelaksować na wygodnym fotelu i obejrzeć film podczas jazdy. Od teraz będę jeździła tylko z nimi. Oby było tak zawsze ????
    GRZEGORZ

06.01.2020 13:55

Polecam. Firma godna polecenia. Rezerwacja poszła sprawnie, podróż trwała znacznie krócej niz w innej firmie z którą miałem okazję jechać. Kierowca doświadczony i kulturalny. Jedyny minus to brak bluz lub koszulek z logo Firmy. Pozdrawiam i napewno bedę stałym Pasażerem.
    Kacperoo100

03.01.2020 15:36

Polecam tą formę. Miałam przyjemność jechać z Panem Marcinem, bardzo uprzejmy kierowca. Ekspresowy dojazd pod sam dom, droga minęła bardzo przyjemnie, nie było problemu z postojami, a temperatura w busie była dostosowana idealnie. Całą drogę oglądaliśmy filmy oraz kabarety i atmosfera była super. Polecam serdecznie
    Andrew111

02.01.2020 16:04

Same plusy mogę zostawić, firma godna polecenia. Andrzej z Krakowa
    AŚKA

31.12.2019 12:31

Polecam:-) Wracałam z Holandii do Polski z Adrianem. Kierowca bardzo miły, pomocny i usmiechnięty. Podróż minęła szybko i bezpiecznie. Napewno bedę wracała z wami po Nowym roku:-) Pozdrawiam Całą Ekipę GregoBusa:-)
    Viktorr

31.12.2019 03:09

Jadę własne z kierowcą kamilem i mogę śmiało poleci , wszystko elegancko zgodnie z ogłoszeniem. Tylko lipa że nie pozwala pić piwa ???? Ale jest zakaz trasa widać że szybka będzie. Pzdr
    Karolek1991

30.12.2019 14:06

Zdecydowanie polecam, bardzo profesjonalna firma. Wracałem z nimi na święta do Polski i jestem mega zadowolony :) Najlepsza firma z lubelskiego !
    Wk******a

26.10.2019 21:18

Zacznę od tego ze zamawiałam Gregobus bus ,oczywiście miły pan poprosił o wysłanie smsa z namiarami w Holandii i w Polsce i powiedział ze potwierdzi smsem trwało to 24 godz ale ok . Dzień przed wyjazdem miła pani sprawdziła potwierdzenie i powiedziała ze będą się kontaktować . Na drugi dzień wyjazd miał być między 14 a 15 i........o 14 zadzwonił kierowca ze będzie o 15.40 ok ,poczym dzwonię ( bo przeczytawszy opinie wiem ze nie przyjeżdzają )o 16 i pan mnie informuje ze będzie do 40 min . Ok czekam przyjeżdża o 17 ufff wsiadłam . Jedziemy dalej poczym wsiada dziewczyna i okazuje się ze to jest firma Efekt bus i „zostałam „ sprzedana z reszta nieświadomego towarzystwa (4 osoby) przez Gregobus busa . Nie będę opisywała szczegółów podróży która trwała 25 godz zwiedzajac całe Niemcy i Polskę od Poznania po Śląsk , Kraków , Rzeszów . Pan kierowca „wariat” drogowy ograniczenie 60 on 105 przerwy owszem co godz po 5 min ale jadąc tyle godz nie można zjeść ciepłego posiłku . Ogólne wkurwienie , rozczarowanie i wielka porażka . NIE POLECAM

Zostaw merytoryczną opinię o Grego Bus s.c.