Grego Bus s.c.

• Bożniewice
  • Talczyn
  • Stary Antonin

3. Opinie o pracodawcach Kock
  5. Opinie o Grego Bus s.c.

Opinie o Grego Bus s.c. Kock

Nie przegap nowości o Grego Bus s.c.!

30.07.2026 10:03

Jeżdżę z tą firmą około 8 lat. Kierowcy są pomocni i mili(czasem wiadomo trafi się kierowca ,który ma gorszy dzień ) Kontakt z biurem jest również w porządku. Nie było problemu gdy zamówiłam busa a dzień przed wyjazdem z powodu pracy musiałam go odmówić. Już dwa razy pojechałam za połowę ceny bo gregobus oferuje zniżkę za 5 przejazd. Jeśli będę jeszcze jechać za granicę to jak najbardziej z nimi

22.07.2026 08:19

Nie polecam tej firmy. Jeżdżę z Polski do Belgii przez Niemcy. Kierowca zostawił mnie bez żadnego wyjaśnienia, nie mówiąc, gdzie mam czekać na następnego busa.Jeszcze była sytuacja dzisiaj, termin odbioru paczki został zmieniony bez wcześniejszego powiadomienia. Cena podana na stronie internetowej nie zgadza się z rzeczywistością. Za paczkę ważącą 400 g była ustalona cena 50 €, jednak przy odbiorze kierowca zażądał 65 €. NIE POLECAM!

Sabina

21.07.2026 07:18

19.07.26 jechałam z Niemiec do Polski busem 33 z bardzo fajnym kierowcą nie pamiętam imienia ale serdecznie pozdrawiam ,koleżanka poleciła mi ten bus I sie nie zawiodłam mam nadzieję ze tak zostanie ,busy wygodne i to jest priorytet dla mnie -dziękuję za szczesliwa podroz do domu do zobaczenia na trasie niebawem

19.07.2026 08:58

Podróż z Niemiec dokładnie 17.07.26 do Polski Odradzam kierowca bezczelny i hamski uważa się jakby wszystkie rozumy zjadł . Zachowuje się jakby za karę pracował
    Naćpani gówniarze-grego bus

08.07.2026 22:22

Grego bus to jeden wielki syf busy duże ale brudne przesiadki pod Berlinem to jakiś ponury żart kierowcy pod wpływem narkotyków co widać gołym okiem spieszyło mi się i tylko to powstrzymało mnie od wezwania policji
    Tomek EL

05.07.2026 15:52

W dniu wczorajszym miałem niewątpliwą przyjemność być pasażerem/ klientem. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu, doświadczeniu a przede wszystkim opanowaniu i fachowosci Panów Kierowców. Zwłaszcza Pan Paweł i Pan Radek! Aczkolwiek zapewne każdy trzyma poziom, nie wiem bo jechałem pierwszy raz z Przewoźnikiem Tabor duży, busy idealne dla każdego, przestrzenne przestronne wygodne widać, że serwisowane Polecam serdecznie Firmę
    VALAK

01.07.2026 05:17

Ten przewoznik to katastrofa. Busy wewnatrz fakt wygladaja ladnie jest tez klima. Naglosnienie do (usunięte przez administratora) przez co muzyka drazni. Kierowca pali sobie pety przy oknie nie ktorym moze to przeszkadzac. Ponadto raz mialem umowiony przejazd na 12 :00 o 14:00 dostalem telefon ze przejazd odwolano,siedzac na walizkach.. Dostslem za to smieszne 50 zl rabatu,a o malo nie stracilem pracy. Najwieksza wada to fakt ze 1100 km jechalem 15 do 17 godzin. Nie twierdze ze juz nie skorzystam z tych uslog ale te podroze to nic milego,tv pokladowy zawsze wyłączony
    Marcin

04.06.2026 07:03

Wyrazy uznania dla Pana Kierowcy Michała ( bus 23). Podróż przebiegła bardzo dobrze, profesjonalne podejście do wykonywanego zawodu i pasażerów. Kulturka. Polecam
    Zofia

30.04.2026 06:23

Polecam przewoznika. Jechalam 28 kwietnia z NL. Bus wygodny, a kierowca super mily. Czas przejazdu ekspresowy.
    Magda

29.04.2026 21:03

Jestem bardzo zadowolona z przejazdu. Szybko i sprawnie wszystko przebiegło. Pan kierowca bardzo sympatyczny. Polecam
    #OpiekunkaOsobStarszych
    Sadek

13.03.2026 01:35

1.Ceny biletów w rzeczywistości a ceny w cenniku się różnią 2.W którym busie macie gniazdka 240 V 3.Gdybym chciał jechać 24 h wynajął bym autokar śmiech na sali płacisz ponad 600 zł za bilet a jedziesz 23h kierowca nie ogarnięty co stacja to jego bo zmęczony
    Katarzyna

12.03.2026 19:52

Wycofuje ta pozytywna opinie poniewaz gdy wracalam do domu do Niemiec 900 km jechalam 16 godzin. Wyjezdzajac z Grudziadza o 9 rano to w Skubicach bylam po 11 godzinach . Niby nie mozliwe a jednak . W linii prostej troche ponad 300 km . Jechalam przez Brodnice Ostromecko Pile juz widzialam Szczecin i Gorzow sie trafil. Szok. Kierowca wciaz ten sam. A jechal jeszcze dalej bo ja wysiadalam druga. Jecze dalej Niemcy i Holandia. Ludzie bali sie dalej jechac bo kierowca za kolkiem byl juz razem 19 godzin bez przerwy szok. Samobojcy tylko tam jezdza bo ja nigdy wiecej.
    Katarzyna

05.03.2026 10:37

Jechalam dzisiaj pierwszy raz i zawsze myslalam ze z adresu pod adres to bede jechala szmat czasu. A tu sprawnie szybko z przesiadka i przemyslanymi postojami bylam szybciej niz google map pisalo. Dziekujemy. Wracam w przyszlym tygodniu z Wami
    Ooo

04.03.2026 11:29

Dojechałem 1200 km w 14 godzin z adresu pod adres, taki czasy wymaga poswiecenia , tak efektywnego przejazdu nie widziałem , a często wyjeżdżam. Polecam wszystkim przejazdy z tą firmą przewozową.
    Dominik

14.02.2026 22:56

Polecam Grego Bus przejazdy są sprawnie zorganizowane, kierowcy punktualni, a same busy wygodne i czyste. Podróż przebiega spokojnie i bez niepotrzebnych niespodzianek, co naprawdę robi różnicę przy dłuższych trasach. Pozdrówki dla kierowcy Marcina z Trójmiasta profesjonalne podejście, spokojna jazda i dobra energia na pokładzie. Człowiek czuje, że jest w dobrych rękach essa
    maciek1950

28.01.2026 13:11

Tanio, szybko i sprawnie. Bardzo uprzejmi kierowcy. Będę na pewno korzystać.
    Laura

28.01.2026 13:08

Kierowca bardzo uprzejmy pomógł mi z dużymi bagażami. Jechałam sama, podróż bez stresu. Polecam! ☺️
    Pioter

25.01.2026 21:08

Polecam! Paczka mimo ze bardzo delikatna i duza dojechala cala i zdrowa😁 super firma!👍
    Roksana

25.01.2026 13:50

Bardzo mili , kompetentni przewoźnicy. Podróżowałam pierwszy raz busem z adresu pod adres i faktycznie wszystko się zgadza, zabierają ludzi spod domu itd. Podróżowałam z Niemiec do Polski i z powrotem, wszystko sprawnie i klarownie. Ludzie na infolinii, także bardzo wyrozumiali. Skorzystam jeszcze nie raz, przez wzgląd na bezpieczeństwo i kompetencje ludzi prowadzących pojazdy i ludzi na infolinii. Dziękuję za pomoc, komfort i bezpieczeństwo!
    Ukrainiec

22.01.2026 13:34

Wszystko super, fajny Pan Przewoźnik, Polecam!
    #Lingwista

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grego Bus s.c.?

Kontakt - Grego Bus s.c.

Radzyńska 46 21-150 Kock

NIP:7142047972

Branża główna: Transport zbiorowy i komunikacja miejska
    maciek1950

20.01.2026 13:13

Ostatnio miałem okazję korzystać z przejazdu z Polski do Holandii. Szybko, sprawnie i komfortowo. Kierowca pomagał z bagażami, polecam wszystkim. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam !
    Kinderkaa

20.01.2026 13:05

Bardzo polecam tą firmę. Szybko i wygodnie jechałam busem z Warszawy do Holandii. Jeżdżą codziennie więc łatwo sobie wybrać dobry termin wyjazdu
    Wojtek

06.01.2026 07:54

Super gość, profesjonalne podejście do klienta i super atmosfera podczas podrozy. Serdecznie polecam! :)
    Dennis

17.12.2025 17:20

Korzystalem z gregobus wiele lat. Dziś, na dwie godziny przed planowanym wyjazdem, moj wyjazd zostal odwolany z powodu "braku zaliczki". Nikt mnie o potrzebnej zaliczce nie poinformował, gdy zamawiałem busa nie było o tym ani słowa na stronie internetowej, pani potwierdzająca wyjazd dzień wczesniej nie zajaknela się o tym ani razu. Nigdy wcześniej nie było żadnych zaliczek. Niepoważna firma, w biurze (usunięte przez administratora)klientowi w żywe oczy. Daje 1 gwiazdkę, bo mniej się nie da.
    Miki

20.11.2025 14:46

Przejazd stosunkowo szybko,na przesiadkę do innego busa az tak długo nie czekalem, wygodne siedzenia i to na tyle plusów. Na duzy minus o czym każdy podróżny powinien wiedzieć to, to ,że w busie pomimo informacji na stronie NIE MA WIFI a kierowca o moje zapytanie o kod do Wifi z ironią i wręcz bezczelnie odpowiedział co ja sobie o Wifi wymyśliłem kto tak powiedział ze jest to dostępne, portal USB żeby naładować telefon tez nie działał. Kierowca z łaską zatrzymywał się na załatwienie potrzeb fizjologicznych i do tego na tych obskurych zasikanych parkingach bez wody żeby umyc ręce. Kierowca opryskliwy jakby jechal za karę, prowadząc busa obsługiwał telefon i często musiał gwałtownie hamować. Daje 2 gwiazdki tylko za wygodne siedzenia reszta na wielki minus.
    Adrianna

20.11.2025 14:27

Organizacja wyjazdu na wysokim poziomie a sama jazda z nimi DRAMAT kierowca urządza sobie spotkanie ze znajomymi na trasie zmienia cały harmonogram jazdy spontanicznie po odebraniu telefonu zawraca i kolejny raz zmienia trasę ogólnie ogromy haos i brak szacunku do klienta nie polecam
    Klara

11.11.2025 10:52

Szybki i sprawny transport. Polecam, kierowca bardzo pomocny z bagażami i przesiadką
    Zuzanna

22.10.2025 10:15

Sprawny transport, mogłam zabrać kota i nikt nie robił kłopotu. Busy czyste i wygodne, polecam wszystkim. Dobra firma
    Monika

15.10.2025 11:57

Jechałam busem 13.10.2025, szybko, sprawnie, czyściutko. Szczególnie polecam kierowcę Pana Roberta, przemiły człowiek. Polecam.
    Agnieszka

09.10.2025 09:32

Atmosfera w busie super. Czysto i komfortowo. Kierowca pomógł mi przy wszystkich bagażach i przesiadce a bardzo się stresowałam. Polecam bardzo!
    Paul

30.09.2025 18:44

To(usunięte przez administratora) oszukali mnie na pieniądze nie dostarczyli przesyłki , ludzie nie dawajcie im niczego dostarczyć . Moja paczka nie dotarła a o zwrocie pieniadzy ten (usunięte przez administratora) nie chce nic słyszeć .
    Anna P

18.09.2025 16:06

Właśnie wsiadłam do busa,pan kierowca w końcu nie pod wpływem ...Naprawdę bus wysoki standard,jak na taką trasę pełen komfort.Najezdzilam się bisami w swoim życiu,dlatego ta Firmę POLECAM z całego ♥️Pozdrowienia dla pana kierowcy Michała :)

15.09.2025 10:43

Jechałem drugi raz do pracy. Fajne duże busy, sporo miejsca Polecam
    Reno

11.09.2025 14:07

Po raz drugi jadę z tym przewoźnikiem i jestem mile zaskoczona. Komfortowa podróż , uprzejmi kierowcy , dobra komunikacja z biurem i kierowcą. Oby tak dalej , a będę korzystać z usług Grego Bus. Pozdrowienia dla kierowcy Pana Mariusza za miłą atmosferę podczas podróży 🙂
    Kamil

03.09.2025 10:07

Z czystym sumieniem polecam firmę Gregobus. Komfort podróży – jak w aucie osobowym. Dodatkowo możliwość zabrania większego bagażu, co przy wyjazdach do pracy jest bardzo ważne. Ja dojeżdżałem do Hamburga – punktualnie i wygodnie
    Forest

02.09.2025 10:37

Zdecydowanie najlepsza firma z jaką jeździłem do Holandii. Szybkie trasy i spoko kierowcy. I najważniejsze duże busy Nie trzeba się cisnąć jak w innych firmach w trafficach Można wziąć więcej bagażu bo mają duże mercedesy
    mARIka

27.08.2025 11:28

„Profesjonalne podejście do klienta zaczyna się już od złożenia rezerwacji. Trwało to dosłownie 5 minut. Szybki telefon – pani z biura przedstawiła wszystkie szczegóły, wystarczył SMS i po dwóch minutach dostałam potwierdzenie przejazdu. Bus przyjechał w określonym przedziale czasowym między 16 a 17 do mojego domu w Roosendaal. Kierowca jechał bardzo bezpiecznie, widać doświadczenie profesjonalisty. Busy są duże i wygodne – nie jest ciasno jak w innych firmach. Duże bagażniki pomieściły nasze torby, a nawet rower jako drobny nadbagaż bez problemu przyjęto za dodatkową opłatą. Szukając busa z Holandii do Polski – wybierz GregoBus. Nie zawiedziesz się i będziesz zadowolony
    Anna Sz

09.08.2025 22:58

Zdecydowanie nie polecam firmy Gregobus. Reklamują się dobrze z wypasionymi i komfortowymi samochodami,a w efekcie podróż odbyła się starym Fordem bez pasów bezpieczeństwa, brak klimy, z zapachem stęchlizny. W dodatku ze spóźnionym, aroganckim i bez grosza kultury kierowcą, któremu ciężko było poinformować o 1 ,5 godzinnym spóźnieniu, bo zapłaci mandat ale prowadzić prywatne rozmowy video w trakcie jazdy już mógł. Kompletny brak odpowiedzialności za pasażerów. Na emaila z żażaleniem firma się nie odniosła do dnia dzisiejszego.

22.07.2025 19:12

Niekompetentny przewoźnik. Możecie dzwonić i się umawiać , a finał będzie taki,że będziecie musieli dzwonić do innego przewoźnika i stracicie dzień/dwa , ja tak miałem . Odradzam.
    Marek Szymański

13.07.2025 12:05

Śmiało polecam, Pan Wiktor bardzo dobry kierowca, dba o pasażerów, interesuje się czy głodni, czy potrzeby fizjologiczne nie cisną, busy przyjemne, ładnie wykończone w środku, fotele duże i wygodne, szybka i komfortowa podróż !👍

Zostaw merytoryczną opinię o Grego Bus s.c.