Action Poland

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Action Poland Sp. z o.o.

Opinie o Action Poland Katowice

Nie przegap nowości o Action Poland Sp. z o.o.!

Kamil79

26.05.2021 18:59

Witam, Co z kilometrówka za dojazdy na szkolenie? W jakiej stawce jest rozliczana? Do kogo się należy zwrócić, żeby to rozliczyć? Pzdr
Asystentka

27.05.2021 08:25

Kilometrowka jest za każdym razem wypłacana. Jest to chyba ok 0,89 gr za kilometr. Czyli standardowo. Idziesz do kierownika sklepu bądź asystenta i prosisz o formularz rozliczenia wydatków służbowych. Wypełniasz oddajesz im oni to wysyłają scanem do firmy i po ok tygodniu do miesiąca ( w zależności ile jest w danym okresie wyjazdów w całej Polsce) dostajesz przelew na konto.
aeare

29.05.2021 01:37

0,84 za km
Lo

28.05.2021 07:17

Hej jaka jest stawka na asystenta kierownika już na konto?
Asystent

26.05.2021 13:36

co do awansów wewnętrznych NIE WIERZCIE nie ma ;-( mydlenie oczu jak wszędzie więc jeśli usłyszyszna chwile a póżniej awans ZAPOMNIJ
Xyz

20.05.2021 22:40

Czy ktoś wie kiedy można spodziewać z się rekrutacji na Pomorzu bo chciałabym spróbować swoich sił i wysłać CV a podobno mają się otwierać sklepy na Pomorzu ale nwm ile to w tym prawdy
Poli

16.05.2021 05:52

Kochani ile wy wszyscy macie lat ? Jak czytam coniektóre komentarze niedobrze mi.sie robi ! ,,JAKĄ ATMOSFERE SOBIE STWORZYMY TAKÀ MAMY"
User

02.01.2021 15:58

Czytam ten wpis ze zwolnieniem kogoś bo był chory,. W tym momencie postrzeganie tej osoby zmiana o 180stopni. Z chwalonego pracownika czyli takiego który ambitnie wykonywał pracę bo nawet przyuczał nowych do pracy, stała się "wrogiem firmy". Też doświadczyłem tego że w (usunięte przez administratora) a nym "akszon" nie mają czego szukać ludzie pracowici ambitni i mające doświadczenie w handlu czy też kontakcie z klientem. W tym czymś liczy się to że pupilki a stają się tymi pupilkami ci, którzy chodzą na fajkę z kierownikiem, plotkują na temat innych pracowników, śmieją się z żartów które opowie kierownik(pomimo że są na poziomie dna), prawią komplementy kierownikom. Jednym słowem to miejsce do pracy to na dłużej wyłącznie dla bezmózgów. Ambitni ludzie uciekają z tego czegoś. Bawią mnie zdjęcia z otwarcia sklepów widać na nich uśmiechnięte miny pracowników nowych którzy mają nadzieję na dobrą pracę lecz z czasem się przekonają jakimi prawami się rządzą kierownicy, lecz najlepsze to są uśmiechy jajogłowych którzy uśmiechają się tak naprawdę z tego że będzie dla nich kolejny bonus za otwarty sklep i że nowe łosie dla nich będą pracować. Po jakimś czasie łosie zostają a mądrzy z tego czegoś odchodzą. Reasumując zwolniliście pracownika za L4 i to pewnie nie jednego a jak wchodziliście na rynek Polski glosiliscie kierownicy hasła że zdrowie najważniejsze że nawet gdy ktoś przeziębiony to ma nie przychodzić do pracy. Fałszywe miejsce, Fałszywi ludzie.
Piotr

30.04.2021 00:43

Hahah proszę państwa
Czy to ważne

15.05.2021 11:55

Dobrze prawisz :) widać że jednak firma zepsuta od samej góry...
Tinaaaaa

12.05.2021 17:19

A czy jest ktoś kto pracuje lub pracował w Szczecinie? Chodzi o zarobki?
Sandra

02.05.2021 16:41

KIEDYS MOWILO SIE , ZE W CHINACH PRACOWALI LUDZIE ZA MISKE RYZU, A TERAZ MOWI SIE ,ZE W POLSCE LUDZIE PRACUJA ZA MISKE ZIEMNIAKOW., CZY TAK NIE JEST ?
Czarna

02.05.2021 18:16

Nie przesadzaj ,starcza też na inne rzeczy
Onna

07.05.2021 10:54

Np. na waciki XD
Lukas

31.03.2021 19:31

Takie pytanko do zastępców, jak wam się pracuje po szkoleniu?
wiedza xd

03.05.2021 22:19

managerem? czyli jaki ma byc? lojalny dla firmy=wazelina i fałsz? czy sprawiedliwy dla pracowników mu podleglych=wypad z baru?tam jest miejsce tylko dla Judaszy.
Gość

05.05.2021 23:45

Procedury całe sF2.0 jest na Polce w socjalu koło segregatora bhp
Ex pracownik

01.01.2021 17:39

Dostałam wypowiedzenie z dni na dzień. Wróciłam do pracy po 6 miesiącach nieobecności(wypadek w firmie) po czym przepracowałam tydzien/ dwa okazało się ze mam covida i dwa tygodnie wyjęte znów z życia firmy po moim powrocie atmosfera między mną a kierownictwem była jakby to ująć napięta. Dlaczego? Niewiem! Przed zwolnieniem byłam chwalona ze jestem świetnym pracownikiem dawano mi nowych ludzi do szkolenia i co z tego skoro potraktowali mnie jak psa!!! Albo i jeszcze gorzej. Mało tego dwa razy startowałam na zastępcę kierownika za pierwszym razem dostała ja łaska która nie miała pojęcia o pracy w handlu ale donosiła o wszystkim kierowniczce(po prostu dupolizacz) za drugim razem niestety wylądowałam na L4 z rozwalona ręka. Mam nadzieje ze kierowniczka za brak swoich kompetencji i podlizywanie się regionalnym( a później śmianie się z nich na zapleczu przed wszystkimi pracownikami) dostanie po (usunięte przez administratora) Bo to co wyprawi to kosmos. A najlepsze w tym wszystkim jest to ze 4 miesiące temu została ze mną przedłużona umowa o 2 lata. Wiec składam papiery do sądu pracy. Może to ich czegoś nauczy.
Fikcja

02.05.2021 03:05

Nie tylko Ty. Teraz w firmie jest nowy trend „zaległy urlop i wypowiedzenie „ dlatego na grafiku masz wpisane nieobecność 8:00 bo żeby nie było widać ze człowiek idzie do zwolnienia pracuj na czas obsługuj na czas sprzątaj na czas i podziękują ci za wczas jednego zwalnia drugiego zatrudnia firma powinna pomyśleć co wyprawiaja bo robi się chora atmosfera może trzeba zrobić strajk lub masowe l4? Jak pare sklepów zamknie się będą myśleć ze szacunek o którym tak mowa to fikcja! tyle ludzi odeszło tyle zwolnili z dnia na dzień bez powodu tylko strach został gratuluje zarządzania w tej firmie zamiast rozwiązać pomoc to wykorzystać i do widzenia

03.05.2021 17:09

Nieobecność w dzień gdy bierzesz urlop nie oznacza że człowiek jest do zwolnienia nie wiem skąd masz takie informacje -_-
Nata

06.04.2021 14:14

Hej. Ile zarabia Kierownik Sklepu i Zastępca Kierownika Sklepu?
Sebax32

24.04.2021 23:39

W lidlu czy biedrze ma tyle pracownik
B

01.05.2021 23:00

Pracownik w Action 2700 a biedrze 2650....
Usul

01.05.2021 16:49

Aplikowałem na stanowisko Kierownika sklepu. Po rozmowie kwalifikacyjnej na odpowiedź (negatywna) czekałem 3 tygodnie.

Oferty pracy - Action Poland Sp. z o.o.

Pracownik Sklepu

Kierownik/Kierowniczka Sklepu

Wołomin

Agnieszka

27.04.2021 11:35

Jakich rezultatów Action spodziewa się po pracowniku w przeciągu pierwszych miesięcy? Czy od razu zostaje się "rzuconym na głęboką wodę", czy jest to swojego rodzaju okres wdrożeniowy? Mam nadzieję, że podzielicie się ze mną swoją wiedzą na ten temat.
Ala mondrala

30.04.2021 00:34

1- pracy na akord ze stawka stała najlepiej norma 300% 2- nie odzywaj się tylko rób 3- szkolenie fikcja zależy czy kieras ma dla ciebie czas to ci coś pokaże 4- najlepiej jak po 1 dniu już jesteś samodzielna i szybko pracujesz bo rolki towarowe są na czas do wykładania Ogólnie praca jest cudowna o ile umiesz szybko pracować i nie odzywasz się zbytnio to na fajka cię puszcza
rolka

30.04.2021 09:03

Czysta prawda,wiec ludzie darujcie sobie ta tyre bo zajada cie .Praca dla wazeliny .Nie polecam
LK

28.04.2021 00:29

A jak wyglada to z ciaza? Akceptują l4? Jak z macierzyńskim?
LK

28.04.2021 17:53

Ahaaa... czyli nie ma czego szukac jezeli chodzi o prace na stałe? Mozna wyleciec tylko dlatego, ze ktos jest w ciazy?
Standard

30.04.2021 00:46

Jak regionalny się dowie każe zwolnić bo mu produktywność spada na łeb wiec będzie problem lepiej pomyśleć

29.11.2020 09:30

17.04.2021 16:45

Widać w całym kraju szukają takich cepów na koerownicze stanowiska. Bo regionalni mierzą swoją miara. Nie ma co. Ludzi jak śmieci traktują
Mona

30.04.2021 00:30

Grafik co chwile edytowany nawet pare razy dziennie Albo l4 albo regionalny każe ciąć godziny wiec elastyczny jest idziesz wiedząc ze jutro masz na 7,15 a wieczorem esek stara jutro masz wolne

29.04.2021 20:54

Mona

30.04.2021 00:23

Gdzie pracowałaś? U nas to samo fajni lidzie odchodzą
Misia

25.04.2021 10:51

Hejka co sądzicie o „anonimowych” ankietach voice od action? -dlaczego nie można napisać opinii co się chce powiedzieć tylko buźki dla ułomnych? - naprawdę chcą wiedzieć? Raczej nie śmiech na sali moi drodzy Dajcie hajs i etaty bo kasa poszła niezła na ten syf bo pracownikowi pare zł dać szkoda nie porażka co robicie
Kika

28.04.2021 15:14

Te ankiety są po to żeby były. Z nich nic ma nie wynikać. Góra wpisze wyniki w tabelkę że w zasadzie to wszyscy "rolkowi" (określenie pracownika sklepu przez przełożonych) są zadowoleni, zrobią zebranie rozdzielą premie między sobą za dobrze wykonaną prace i sprawa odfajkowana.
Michal

28.04.2021 21:59

A potrzebują pracowników ochrony?
Expracownik

12.04.2021 14:44

Nie polecam pracy w tej "firmie"/KORPORACJI. Na samym początku swojej "kariery", myślałam że to jest to, ale szybko spadły klapki z oczu :) Nawet złożyłam cv na zastępcę kierownika! O tak było SUPER. Do CZASU. Do czasu kiedy słyszysz, że żaden pracownik sklepu nie nadaje się na to stanowisko i LEPIEJ JEST REKRUTOWAĆ OSOBY Z ZEWNĄTRZ. Po czym, przychodzi osoba niekompetentna i wymaga od pracownika więcej jak od siebie... Cóż, może o to chodzi? Pan T. Regionalny. - osoba w moim odczuciu strasznie niezdecydowana - ŁADNIE UJMUJĄC ;) Dzisiaj chwali za tempo pracy, jak wszystko super ekstra - a za 2 tygodnie pyk - Wypowiedzenie - i to chwilę przed świętami Bożego Narodzenia - dzięki za prezent, bo taki (usunięte przez administratora) co się tam zrobił po moim zwolnieniu to dla mnie ulga, że tak wyszło :) Wszystkie problemy są zamiatane pod dywan :) Góra firmy powinna się bardzo przyjrzeć ludziom wyżej postawionymi jak pracownik sklepu :) Przepracowałam tam +/- pół roku, odbiło się to na psychice. Człowiekowi nie chce się po prostu podejmować nowej pracy, bo ma z tyłu głowy że zostanie tak samo potraktowany jak w sraction. Życia rodzinnego nie ma pracując w tej firmie- z tego co teraz mi opowiadają osoby pracujące tam i z moich obserwacji. Widziałam również bardzo, ale to bardzo obrzydliwą sytuację WALKI O STOŁEK - mam nadzieję, że karma szybko wróci i polecicie na zbity...... :) Jednym słowem nie polecam. Jeżeli jednak ktoś się zdecyduje tam pracować - udawajcie, że deszcz pada jak ktoś na Was pluje, uśmiechajcie się mimo wszystkich niedogodności, wchodzić jak najmocniej w tyłek kierownikowi, zastępcą oraz regionalnemu, nie miejcie swojego zdania ABSOLUTNIE! Jak widzisz, że coś jest nie tak - nawet się nie odzywaj, bo zaraz będzie że za dużo widzisz/wiesz :) Nie chodź z klientami pokazywać im, gdzie dany produkt leży - bo to strata czasu! RÓB ROLKI! Także to chyba na tyle, choć dużo można byłoby pisać :)
TyPatafia...Nie

25.04.2021 10:43

Jak u mojej żony pozdrawiam ekipę ze Szczecina
Expracownik

25.04.2021 19:46

Również pozdrawiam ze SZN????
Nowa

24.02.2021 20:22

Cześć mam pytanie jak wyglądają zarobki na 3/4 etatu na rękę? I jak z urlopami? Dziękuję za odpowiedź ????
Zenua

03.04.2021 18:13

Brak urlopu masz zapierd.... często zaplanowany urlop zwierzchnik anuluje bez podania przyczyny usłyszałam ze brak ludzi i kasa kasa kasa bo towar sam w regał nie wleci a wyniki musi zrobić bo go (usunięte przez administratora) dyrektor wiec kiepsko z urlopem chyba ze możesz opiekę wziąć to inni będą robić za ciebie i będzie (usunięte przez administratora) bo nasze sklepy są (usunięte przez administratora) i śpiewajmy razem;)))))))
Annn

25.04.2021 10:45

Nie ma urlopów fikcja dostaniesz kiedy pan T. Będzie uważał ze trzeba dać bo nie będzie płacić ze swojej kieszeni

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Action Poland?

Madox

02.03.2021 08:02

Dlaczego nie dajecie informacji zwrotnych na takie stanowiska jak kierownik sklepu? Kultura wymaga napisać czy dziekujecie za udział a nie od miesiąca zero odzewu
Sebax32

24.04.2021 23:38

Czym dla ciebie jest zwykły dyskont? Przyjdz do Lidla zobaczymy czy się dostaniesz (wątpię) i zobaczymy ile wytrzymasz. W lidlu pracownik zarabia tyle co zastępca w Action widzę. Nie mowiac o zastępcy i managerze który ma auto.
TyPatafia...Nie

25.04.2021 10:32

Pracowała w Action moja żona Nom stop Watssapp 24/7 potwierdź zatwierdź zrób bo regionalny nie ma rodziny przykre Auto w AKSZON???? Za paliwo musisz się prosić a ty auto dobre???? nie porównaj Lidka do akszon tu jest cięcie kosztów do zera by pracownik dostał pare groszy a regionalna cała jeździła po świecie i marnowała kasę zero premii żaden socjal ludzie sok chemiczny do wody!!!!! Wow wielki socjal!!!! Zero multi sportu !!! Wakacje żart !!!! Pomyłka ludzie zaraz będziecie dziękować prezesowi ze żyjecie najlepsza decyzja żony było pożegnanie tej firmy za pół darmo szkoda pracowac
Ex pracownik

08.12.2020 19:22

Zacznę od tego że zostałam zwolniona z lada dzień bez podania żadnej przyczyny, zostałam sama z dzieckiem i kredytem domyślałam się że kierownik regionalny, która się szkolila popadłam jej, bo się nie zgodziłam na nadgodziny no sorry ale to nie jest obowiązkowe. Najdziwniejsze to było że na początku pracy było mówione że rozmowa jest najważniejsza, jak coś źle robiłam wystarczyło porozmawiać a nie rzucać mi wypowiedzeniem. W czasie pandemii ciężko znaleźć pracę i oni bardzo dobrze o tym wiedzieli i tylko się śmiali prosto w twarz. Paranoja. Potraktowali mnie bardzo źle i teraz się tylko martwię jak przeżyć kolejny miesiąc. Nie polecam tej firmy na stałe.
Marta

10.01.2021 20:41

Współczuję Ci..nie Ty jedyna zostałaś źle potraktowana w tej firmie,zwalniają nie tych co trzeba...???Po patrz na to tak,że znajdziesz sobie lepszą pracę .U mnie tak było,więc głowa do góry.Czasem wydaje nam się że to koniec świata zwolnienie z pracy,ale też szansa na coś lepszego..
Lisia

25.04.2021 10:17

Masz racje jesteś nikim i tak jesteś traktowana jak gow... na czas do toalety nawet masz iść szybko szybko zrób i do towaru bi czeka na ciebie i to migusiem bo już następna paletą czeka a ty co stoisz ? Zaraz wjedzie lis i będzie afera ze towar stoi a czas goni idiotko do kartonu leć
XOXO

20.04.2021 09:56

Ogólnie praca w Action jest w porządku pod warunkiem, że trafi się na normalnego kierownika. (usunięte przez administratora) w pracy to dla niektórych norma, personalne wycieczki, chamskie odzywki. Doszło do tego, że idąc do pracy miałm biegunki i wymioty ze strachu. Podsłuchiwanie rozmów między pracownikami, donoszenie wszystkiego, nawet personalnych informacji. Poniżanie, przekleństwa. Także wszystko zależy od kierownictwa w sklepie.
Marianooo

03.01.2021 21:46

Wiecie może ile zarabia regionalny i kierownik ? Ile sklepow ma regionalny i jakie auto ? Duża jest rotacja na stanowiskach regionalnych ?

17.04.2021 16:57

Nie dostaniesz regional3ngo. To tylko dla znajomych
H

24.02.2021 18:40

Witam, Jaka jest struktura na sklepie? Ilu jest asystentów kierownika? Czy jeden kierownik czy kierownik zmiany?

17.04.2021 16:52

Jest jeden kierownik i do 3 zastępców którzy robią za kierownika zmiany, kierownik sklepu praktycznie nie WYCHODZI z biura.

22.02.2021 18:48

Witam ile zarabia brutto zastępca kierownika sklepu?
Ecie pecie

24.02.2021 10:54

Byłam na rozmowie i taka kwotę mi podano. Ostatecznie pracy nie przyjęłam.

17.04.2021 16:51

Je rękę 3200

Kontakt - Action Poland Sp. z o.o.

Uniwersytecka 13 40-007 Katowice

Branża główna: Sprzedaż detaliczna

InstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
yorgi

17.04.2021 07:57

co to jest ... daja 3/4 etatu na pracownika sklepu i najnizsza wyplate i do tego na urlopy wysylaja kiedy chca.... tylko kierownicy i asystenci maja najlepiej... tam sie pchac..
Anita

02.01.2021 14:07

Jakie wynagrodzenie jest w firmie action?
Niko

25.02.2021 18:46

Byłam na rozmowie i kasjer na całym etacie 3700 więc wychodzi 2700 na rękę więc nwm może zależy od miasta więc to nie jest najznisza krajowa w prowaniu do sklepów podobnych do action gdzie nawet kierwonixy zmiany mają mniej niż kasjer w action
Millka

03.04.2021 18:09

Dziś buły jajeczka (usunięte przez administratora) limit duży 5 opakowań mi kierownik wręczył z uśmiechem (usunięte przez administratora)ze premia od siedziby za Ciezka prace bo coś coś głupoty pogadał a zadowolony jak by mu loda który zrobił
Zawiedziony

01.04.2020 19:40

Witam, Czy ktoś z Was też ma/ miał problem ze zwrotem za paliwo? Ja już 6 tydzień czekam i nic... wcześniej też musiałem czekać ale 4 tygodnie. Porażka ta firma, czas na nagrywanie żenujących filmików i wymyślanie akcji z "jajeczkami" to mają, ale żeby wypłacić pieniądze to już nie. Widać jak im zależy na pracownikach. Już nie wspomnę o braku premii ale do lidla czy biedronki to im daleko. Szkoda bo w Holandii to całkiem fajne miejsce pracy ale polscy "szefowie" całkowicie zepsuli to u nas. Zresztą wystarczy zobaczyć po poziomie ludzi na wyższych stanowiskach, zatrudniają jak leci...
MonikaNL

21.11.2020 18:31

Hej, a czemu nie aplikowales/aplikowalas na na wyższe staniwisko? Jesli masz doswiadczenie w pracy w Action NL to chyba nie powinno byc problemu (?)
Zenia

03.04.2021 18:01

Tam nie ma kadr człowieku firma zewnętrzna która przechowuje dokumenty nawet 1+1 to dla nich 0!!!!
Zenua

03.04.2021 17:59

Także z całego serca odradzam i namawiam do omijania SZEROKIM łukiem pracy w Action brak poszanowania przez górę ludzi niżej zero socjala!!! a darmowa kawa żenua!!! Za paczkę jajeczek robić??? Ludzie 21 wiek jest jajeczka???!!! A wy tylko czas goni robić robić dalej dalej bata (usunięte przez administratora) wam dać jeszcze podlizusy
Błażej

16.10.2020 17:32

Świetne opinie wypracowane przez firmę oraz ciągły rozwój przez te ponad dwadzieścia lat daje piękne wyniki
Orest

02.04.2021 21:42

Jakie wyniki człowieku sales=premia dla góry tylko kasa kasa kasa przeżyj na oczy
Irytacja

23.10.2020 09:45

Jestem Polakiem i bardzo mnie irytuje a wręcz doprowadza do furii fakt że w waszym biurze siedzi jakiś analfabeta który nie potrafi przetłumaczyć na Polski język nazw waszych produktów. Podam przykłady: 1.Młotek ślusarski to u was młotek bankowy. 2.żel energetyczny dla sportowców to żel energetyzująy.(tak właśnie jak napisałem energetyzująy) Macie też w ofercie bandaż samoprzylepny który usmierza ból( ma jakiś lek w swoim składzie? ) 4.pojazd sterowany RC to u was pojazd sterowany radiograficzne. ???????? Pytam co za idiota tym się zajmuje? Czy niedbalstwo o takie szczegóły przekłada się na funkcjonowanie całej tej firmy? Sądząc po ciągle zmieniających się pracownic w sklepie w moim mieście to chyba tak.
Ingrid

02.04.2021 21:39

Tam są komputery nie ludzie a to różnica z Google wszystko jest
anula

25.10.2020 16:22

Czy zatrudniają osoby niepełnosprawne? Przestrzegają 7h pracy?
Kamil

25.10.2020 19:56

pewnie ze zatrudniają.wolne stanowiska to od kierownika w zwyż:D, a tak serio to odpusc sobie bo po krotkim czasie doprowadzą do tego ze staniesz sie niepełnosprawna rownież umysłowo.
Asiulka87

02.04.2021 21:38

Gdzie pracowałeś ? Pracuje 5 mies i w miarę oki jest
Izz

06.12.2020 22:30

Mam pytanie odnośnie wypowiedzenia umowy czy jeśli je dam to muszę te 2 tygodnie pracować czy rozwiązują umowę za porozumieniem stron? Ogólnie chcę wiedzieć jak to wszystko wygląda jeśli ktoś składa wypowiedzenie?
Zuzanna Franka

02.04.2021 21:32

Lepiej weź daj wypowiedzenie i weź l4 lepiej na tym wyjdziesz wszyscy tak robią kierowniczka tak radzi kazdemu
Stały klient

02.04.2021 21:30

Podziwiam ludzi którzy tam pracują Ciezka praca a jak widzę warunki pracy to szkoda mi ich życzę Wam zdrowia sklep Szczecin
P

25.02.2021 09:34

Pytanie z innej beczki, dotyczące szkolenia w Kato na Wojewódzkiej. Firma ma swój parking przy siedzibie, czy trzeba szukać po okolicy?
P

05.03.2021 10:07

już ogarnęłam temat i zaparkowałam bez problemu :)
Asia

29.03.2021 20:41

A ile trwa takie szkolenie??

27.03.2021 02:23

Luk

28.03.2021 13:40

na każdych opiniach tak piszesz, puknij się w połę☻
Marta

26.03.2021 22:35

Witam, czy w wałczu otworzy sie Action?
obserwator

18.03.2020 23:14

ludzie serio przychodzą po ramki, pojemniki, świeczki czy robią wycieczke z dziećmi po zabawki bo się nudzą w domu, nie robią sobie nic z ustalanych na plakatach granic, kaszlą i kichaja na pracowników, jest jedynie mały odsetek ludzi którzy kupują środki potrzebne do przetrwania i szybko opuszczają sklep, a cała reszta klientów to albo zlodzieje albo mega nieuprzejmi klienci którzy nie mają do kasjerów szacunku. Jak się pochorują pracownicy a co dopiero kadra to nie wiem kto beędzie pracował, wyszkolenie nowych zajmie dłużej i firma na tym straci więcej niz na 14 dniowej kwarantannie. Gdyby jeszcze jakos motywowac pracownikow, premia, jakiś prezent nawet bon na zakupy do sklepu to już by było inaczej bo tak to wychodzi na to że lepiej wziąć opieke i mieć wszystko gdzieś. Każda firma na rynku to ciezko zniesie i niestety action tez sie musi z tym pogodzic ze jest kryzys. firma swietnie wprowadza nowe procedury w sprawie epidemii, ale jedno mnie zastanawia, skoro porównuje prace swojego kasjera do kasjera biedronki czy lidla ze jest tak samo potrzebny to czemu ten sam kasjer nie ma tego samego co dostaje teraz kasjer w biedronce czy lidlu. Jeszcze troche i opinie beda jak o polskim Dino gdzie tez pracownik jest nikim a potem zdziwienie ze nie ma cv, nikt nie chce pracować albo ucieka z rozmowy
Lik

17.03.2021 22:38

Według mnie zarobki nie są złe jak kasjer ma 2700 ja pracowałam kiedyś w dealzie i miałam 2200 niecałe zero jakiś premi od czasu do czasu dali bon ale mały nominał lecz później wszystkim kasjerom zminszyli i nikogo nie było na całym etacie teraz nwm jak wygląda ale podobno się nie zmieniło więc nie uważam że nie jest tak źle w action
onaaa...

18.03.2021 15:42

Piszesz bzdury o tych zarobkach,zero premi od samego początku nie było ,a te paczki tylko na święta które też jakiś żart.Więc wazelino przestań.!!!
Jarek

17.03.2021 06:48

Chce zostać kierownikiem lub regionalny, chce wszystkich pozwalniać a poustawiać swoich ludzi dla kasy wszystko zrobię.. nawet wiecie gdzie wejdę.. komuś, Jakie auto dają i i ile kasy za to dostanę ?

Zostaw merytoryczną opinię o Action Poland Sp. z o.o.