Action Poland

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Action Poland Sp. z o.o.

Opinie o Action Poland Katowice

Nie przegap nowości o Action Poland Sp. z o.o.!

08.10.2021 13:17

Czy w Action sa podwyzki dla pracownikow ?
    Janek

08.10.2021 15:31

Są
    Ona 36

19.08.2019 17:02

Pracowałam i ani razu nie wypłacili mi za nadgodziny nawet po trzech i pięciu miesiącach.zawsze były jakieś wymówki nie wspominając już ze nie ma z kim wyjaśnić kwestię wynagrodzenia bo nikt nic nie wie....metoda spychowa (usunięte przez administratora).Ponadto niesprawiedliwy podział obowiązków(usunięte przez administratora). Smutne ale prawdziwe
    Kamila

07.10.2021 15:07

Za nagodziny nie płaca ale w dniach wolnych odaja
    Hm

08.10.2021 14:55

Czemu klamiesz?
    Glll

04.10.2021 10:46

Czy w tej firmie jest infolinia dla pracowników do zgłaszania nieprawidłowości. Jeśli tak proszę o nr.
    Nitka

05.10.2021 23:55

Taak zainteresują się jak pracownicy przyjdą sami po pomoc ale szybko stracą zainteresowanie i szybko się wycofają bo się okaże że jest problem naprawdę a to już im nie na rękę, poco w regionie szum robić (usunięte przez administratora)Lepiej udawać że nikt nic nie zgłaszał lepiej głupka udawać i głupków z pracowników robić. Sklep kase zarabia więc oco się komu rozchodzi
    LOfe

07.10.2021 14:46

Możesz zgłaszać pisać dzwonić i tak nic z tym nie zrobią, nie ma infolini jest mail specjalny ale piszesz wtedy do HR a oni nic nie zrobią, zamiota pod dywan, cicho sza, bo się smród zrobi a tego kto zgłaszał wezmą na rozmowę i zrobią z nim porządek, były takie sytuacje, rejonowi i HR do jednej bramki grają razem z kierownikami, tu jest zmowa milczenia, do samego prezesa by trzeba to może by coś się zmieniło, pewnie chłop nie wie o niczym, jak są sklepy zarządzane, na nic wizyty HR po sklepach i wizyty rejonowych, bo i tak jak się dowiedzą że jest problem to utną szybko temat. Od nich by trzeba zacząć i ich kontrolować bo przekręty robią na maksa w tych sprawach
    Margo

26.09.2021 13:13

Mam pytanie, czy asystenci sklepów pracują również w weekendy?
    Aade

04.10.2021 12:59

Wogole nie skaldaj cv. Nie idź tam
    Lessie

05.10.2021 23:57

Zapierniczaniem za kierownika się zajmują

05.10.2021 11:44

Jak sie pracuje w Action we Wroclawiu ? Czy sa wewnetrzne delegacje pracownikow miedzy sklepami ? Ogolnie ktory sklep najlepszy?

01.10.2021 18:28

Numer

03.10.2021 18:21

Podaj numer sklepu. Nie daj się!
    Kamil

03.10.2021 18:59

Przede wszystkim niech napisze przykłady bo nie każdy jest w stanie dobrze ocenić sytuacje. Dla jednych poniżaniem bedzie zwrócenie uwagi przez słuchawkę a dla innych poruszenie tematu na forum takze daleki byłbym w osądach….
    Dżasta1

06.09.2021 10:49

Witam wszystkich, zostalam zaproszona na rozmowę o pracę do Action (nowy magazyn w Bieruniu). Czy ktoś coś wie na temat tej pracy? To jest nowe centrum logistyczne?
    Ruda

13.09.2021 19:35

Na jakie stanowisko i od kiedy rozpoczęcie pracy 15.09 ?
    Kris

29.09.2021 20:06

Tak-to nowe centrum dystrybucyjne-też tam może będę pracował
    Kierownik sklepu

24.09.2021 21:05

Przebieg rekrutacji Rekrutacja przebiegła w normalny sposób - prawie 40 minut. Wszystko w miarę ok . Przypomnienie o rozmowie kwalifikacyjnej przychodziło 4 razy - 2x na @ i 2x SMS- i uwaga - poważna firma , rekrutacja na kierownika - po rozmowie zero odpowiedzi - powtarzam ZERO! Wiem, że można kogoś nie wybrać na dane stanowisko - logiczne, ale żeby nie dać żadnej odpowiedzi - nawet negatywnej.. zero szacunku do ludzi Pytania Standardowe

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna
    #KierownikSklepu
    On

22.09.2021 20:31

Witam, Jak przebiega rozmowa rekrutacyjna grupowa w Action?
    Xyz

21.09.2021 16:12

Ile zarabia na rękę zastępca kierownika i jakie są obowiązki? Praca do przejścia? Dość duże miasto pod Wrocławiem.
    Maja

10.08.2019 09:49

W sklepach Action towar wykłada sie na czas. Przykladowo kontenery z towarem o wysokości okolo 150 cm i podstawie okolo 70cm x70cm trzeba wylożyć na półki w krotkim czasie.Ciągła presja zebyś pracowała jeszcze wydajniej, szybciej. Dodatkowo te sluchaweczki w uchu w których słyszysz czy już skonczyłaś jedno zadanie bo jest juz kolejnych 10.Przez sluchawke meldujesz sie czy mozeaz iśc do toalety lub sie napić wody, oczywiscie zeby to nie trwało za długo. Co do benefitow to coś im to zbyt powoli idzie to wdrażanie szkoda ze nie wdrażają tego tak szybko jak otwierają nowe sklepy.Paczki na święta ,hmmm syszysz od znajomych ze inne dyskonty robią dzieciom pracownikow czyvtez prqcownikom paczki, bony itp.tutaj tego nie ma co najwyzej dostajesz karton z produktami tej sieciówki a w srodku rozczarowanie( miska plastkowa, doniczka z choinką itp) śmiać sie czy płakać. Wiadomo w pracy wykonuje sie swoje obowiązki i dostaje sie za to wynagrodzenie ale prosze nie pisać że panuje rodzinna atmosfera i że problemy i niejasności są rozwiązywane.Tam nie ma z kim porozmawiać o problemach w funkcjonowaniu tego miejsca. Dziwi mnie tez to że wszystkie informacje są przekazywane drogą elektroniczną tzn: chesz zapytać o jakiekolwiek zaświadczenie celem przedłożenia w urzędzie i chcesz mieć to na cito? Zapomnij moze w ciagu tygodnia dostaniesz odpowiedz na meila.Pasek płacowy Prosze Pani powinien być dawany z bieżącą wyplatą a nie jak w Action z kilkumiesięcznym poślizgiem.Ubezpieczenie grupowe jest wszędzie takze to standard teraz a przecież to nie benefit bo za to płacimy.Opieka medyczna jeśli jest bezplatna to dlaczego na pasku jest zminusowana kwota za to?????? Szczerze nie polecam.
    Milka

05.09.2019 19:02

Umowy o pracę, pierwsze 3 msc okres próbny, potem rok itd jak na razie nie słyszałam by kogoś zwolnili bo nie chcą dać umowy na stałe. Atmosfera z tego co czytam różna dużo zależy od kierownika w jaki sposób postępuje i jaką wytrworzy atmosferę. U mnie super ludzie atmosfera także, nie mam częstych rotacji personelu
    Grazia

19.09.2021 22:40

Twój post jest sprzed dwoch lat, a wszystko bez zmian, nie ma z kim porozmawiać o problemach, obłuda, fałsz, niby wartości a jak się pracownik upomni o wartości bo widzi, że nie są przestrzegane przez Menagera sklepu to go zwalniają bo jest niewygodny. Do ludzi z HR nie można się zwrócić bo oni są fałszywi. To samo regionalni. Jednym słowem (usunięte przez administratora) mieszanka fałszu obłudy kłamstw prosto w oczy, powinien się Pan dyrektor wybrać po sklepach pogadać z ludźmi albo rejonowym się przypatrzeć bo za takie ich postępowanie to firma traci bardzo, ludzie się nawzajem ostrzegają przed Praca tam
    zapytanie

17.09.2021 14:09

Do kogo trzeba się zgłosić, zeby wysłąć swoje CV ? a wgl jest jakiś numer telefonu? ja najpierw wolę pogać z kims.
    Taki tam

18.09.2021 10:15

CV możesz wysłać za pośrednictwem strony albo zostawić w sklepie :)
    Ale

06.09.2021 21:51

Okropna firma, ludzie nie idźcie tam, beznadziejna ciezka robota, poganianie pracowników, niekończące się wykładanie towaru, kierownicy lenie, nic nie robią tylko chodzą tam i z powrotem, zamiast pomoc cokolwiek na sklepie, regionalni ich kryją, niech ktoś z góry wreszcie się tym zajmie
    Jacek

16.09.2021 09:44

Hahaha. Poziom wypowiedzi na tym portalu jest naprawdę niski. Dalej narzekaj ze masz dużo pracy, nikt nic nie robi i że nie masz podwyżki. Mam nadzieje, że niedługo nie będziesz tu pracować bo nie potrzeba nam takich osób. ;)
    Ola

16.09.2021 20:08

Ciężka robota??? Niekończące się wykładanie towaru???? A co ty chciałaś w styczniu zatowarowany sklep i do grudnia nic nie robić??? Siedź ty lepiej w domu i nie zawracaj ludziom głowy bo gdzie nie pójdziesz to trzeba PRACOWAĆ. Każdy pracodawca płaci za wykonanie pracy. Nigdzie nie ma miejsca dla marudzących leni. Piszesz że kierownicy lenie?? No chyba nie więksi od ciebie. Pracuje trzy lata i nie zamierzam zmienić pracy. Polecam wszystkim.

Oferty pracy - Action Poland Sp. z o.o.

Asystent Kierownika Sklepu

Kierownik/Kierowniczka Sklepu

Wołomin

Przyszły pracownik

15.09.2021 15:07

Witam. Czy ktoś może powiedzieć jak wygląda szkolenie dla nowego pracownika i gdzie się odbywa? Czy zwykle jest to inne miasto?
    Kamil

16.09.2021 09:45

Zależy na jakie stanowisko. Na stanowisko menadżerskie (kierownik, asystent) masz szkolenie 8 tygodni w jakimś sklepie pod okiem trenera. Do sklepu to po prostu na sklepie docelowym albo jeśli nie jest otwarty to jakimś bliskim kilometrowo. ;)
    Angela

15.09.2021 14:27

Witam, powie mi ktoś jak wygląda praca w Action w Częstochowie? Dokładnie o zastępcę kierownika?
    Zawiedziona

14.09.2021 10:15

Praca jak praca robić trzeba tylko zależy na jakich asystentów trafisz jedni tak potrafią uprzykrzyć życie że nie masz ochoty iść do pracy. Wszystko zależy od zmiany jakich masz ludzi bo są ludzie i ludziska. Szwagierka pracuje już parę lat i jest Oki a w innym actionie pracuje inna osoba z rodziny i jest porażka po miesiącu myśli o zmianie pracy mam wrażenie że tam jest (usunięte przez administratora)
    mssp

05.09.2021 10:16

Byłam na rozmowie o pracę w Lubinie na stanowisko sprzedawcy. Pani kierownik młoda osoba miła i kompetentna w pierwszym wrażeniu. Proszę o opinie jak pracuje się w Lubinie. Będę wdzięczna za odpowiedź.
    mssp

08.09.2021 13:15

Dziękuję za informację. Nie wybrano mojej osoby. I to dobra informacja raczej. Pozdrawiam .
    Patka

06.09.2021 22:47

Odradzam wszystkim pracę w action na stanowisku asystenta, będziecie robić za siebie i za kierownika! Macie siedzieć cicho i robić, robić, robić!!!
    Jacek

07.09.2021 21:06

Wydaje mi się że ta opinia jest krzywdząca dla całej sieci. Jeśli piszesz to pisz konkretnie w którym sklepie. Bo w większości kierownik wypełni swoje zdania a asystent swoje a nie robi za kierownika….
    Patka

07.09.2021 23:15

Krzywdzące dla sieci to jest zachowanie regionalnego który wszystko wie a udaje że wszystko jest ok

18.07.2021 21:28

Nie polecam pracy w ACTION ponieważ twój czas pracy jest wyliczony co do sekundy z jęzorem na wierzchu szybko rozkładasz towar z wózka bo przecież na każdym wózku jest informacja w jakim czasie masz rozłożyć cały wózek i skończysz jeden to lecisz po następny i tak w kółko przerwy masz tylko 15 minut a jak się nie wyrobisz w czasie z rozładunkiem wózka to jeszcze Ciebie opiepszą że za wolno ludzie są różni jest paru konfidentów a parę osób w porządku ale nie jest to praca na dłuższą metę to bardziej praca dla młodych na 2 albo 3 miesiące i nic więcej bo kto wytrzyma pracę w ciągłym biegu za 3200 zł brutto na cały etat
    Patrycja

04.09.2021 19:43

3200 brutto to nawet na mieszkanie nie starczy, tak zagraniczne firmy wykorzystują Polaków wyciągając z nich jak najbardziej się da
    janek

06.09.2021 17:16

ej ale zatrudniłas sie tutaj znajac stawkę, wiec o co chodzi? :D Ja jak szukalem pracy to jasno stawialem sprawe ile oczekuje, co mogę wnieść i dlaczego. ;)
    ciekawa

14.07.2021 10:58

Dzień dobry. Chciałam prosić o kilka informacji: Ile godzin dziennie/miesięcznie się pracuje w Action, czy firma pilnuje 8-mio godzinnego dnia pracy czy raczej nacisk jest na nadgodziny a może to zależy od sytuacji? W jakich godzinach są zmiany przedpoł./popołudn? Ile aktualnie wynosi kilometrówka za dojazdy na szkolenia i ile trwa szkolenie kierownika. Jestem też ciekawa jak zachowują się regionalni wobec kierowników sklepu-czy opieprzanie np za słabe wyniki jest standardem nawet jak wszystko inne jest ok? Bo pracowałam już w sieciach gdzie zawsze się obrywało :-)

20.08.2021 23:01

Godziny rozpoczęcia i zakączenie pracy z reguły 6--22 a dla klientów od 9,10 do 21, jeśli masz cały etat to 8h z opcją nadgodzin +2 do 10h więcej kodeks pracy nie puści, ale jeśli są etaty 1/2 lub 3/4 to też mogą ciągnąć do 8 godzin jako , dopracowania, jak masz zmianę 3 na 3 to dopracowania musisz dać pracownikowi bo nie zastaniesz sama na sklepie, gorzej jak pracownicy nie chcą zastawiać i masz problem.
    Nie nie

29.08.2021 16:33

Dokładnie masz rację dwulicowi ludzie tam rządzą, okropni hipokryci, ludzie nie idźcie tam do pracy!!!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Action Poland?

A

23.08.2021 20:00

Witam serdecznie! Zostałam zaproszona na rozmowę o pracę na stanowisko kierownika. Chciałabym w związku z tym zapytać czy są tu osoby z Podkarpacia i mogą mi napisać 1. Jakie są zarobki na stanowisku kierowniczym 2. Jaki jest regionalny kierownik( tyran czy w miarę) 3. Jakie są godziny pracy kierownika 4. Czy Wasz sklep jest otwarty również w niedzielę ? 5. Czy kierownik ustala grafiki i czy pracuje w weekendy. Z góry dziękuję, jeśli komuś zechce się udzielić parę informacji Pozdrawiam
    Abcd

24.08.2021 23:31

No to przecież wszystko powiedzą na rozmowie, wystarczy zapytać, ale nie bo wy wolicie po cichu na forum się dowiadywać, bo na rozmowie to się boicie wielcy kierownicy zapytać, bo jeszcze was nie zatrudnia. Lepiej po cichu na forum się orientować wcześniej czy będzie można sobie wolne weekendy robić i grafik ustalać pod siebie. Jak chcesz wiedzieć co ci firma daje to się zapytaj wprost a nie kombinuj na forum.
    A

25.08.2021 10:13

Nie boje się zadawać pytań na rozmowie, chciałam się zorientować czy wogole jest sens na nią iść. Tłumaczyć więcej nie zmierzam bo i tak zrozumiesz co zechcesz Janusz doskonale pojął o co mi chodzi ;) oby więcej takich Januszow a mniej trolli ????
    alofzy

24.08.2021 11:02

praca ciekawa czy nie ? bo chce pracowac z tej firmie na jakims wyzszym stanowisku i robic czystki po sklepach, bede wdrazac innowacyjne metody pracy , typowo polskie, zero tolerancji .,
    Bartek

24.08.2021 19:03

A Ty pytasz, stwierdzam czy co? Bo nie kumam.
    Rudaa

24.08.2021 19:08

To zacznij od góry, bo tam największy (usunięte przez administratora) przenoszony potem niżej, na sklepy
    Wojtek

23.08.2021 20:36

Ktoś pracuje na lopuszanskiej w Warszawie? Jak Wam tam się pracuje? Jak kierowniczka?
    Ola

23.08.2021 18:02

A jak wygląda sprawa delegacji? Są jakieś wyjazdy?
    Karol

23.08.2021 20:33

A jak z tymi 8-tygodniowym delegacjami? Firma rozlicza na podstawie faktur czy ja sam opłacam przejazd i firma rozlicza a hotel oni załatwiają? Ps. Wiesz gdzie są sklepy szkoleniowe?
    Paweł

23.08.2021 11:22

Na jakie zarobki może liczyć kierownik sklepu?
    Basia

23.08.2021 13:48

Od 6800 brutto 6400 5800 brutto zależy jaki rejon Polski
    aplikant

08.07.2021 14:27

Proszę o info na jakie zarobki może liczyć kierownik sklepu Action? Czy kierownik ma obowiązek pracować na kasie jak w innych sieciach czy nie? Dziękuję.

17.07.2021 00:58

Uwierz że są takie sklepy :) Byłam na takim sklepie i była to czysta przyjemność pracowania z takim kierownikiem który potrafił zakasac rękawy i pracować równo z pracownikami

20.08.2021 23:18

Obowiązku nie ma, ale jak masz uame 3 osoby wliczając w to siebie a zrobi się ruch i musisz otworzyć kasę bo nie możesz mieć kolejki , max 4 klientów. Więc też siadasz na kasę, też towarujesz, a jak trzeba to zmieciesz sklep jak masz pracowników na kasie i tylko ty zostajesz wolny w danej chwili.

Kontakt - Action Poland Sp. z o.o.

Uniwersytecka 13 40-007 Katowice

Branże: Sprzedaż detaliczna

InstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
    Byłybpracownik

18.07.2021 21:34

Najgorsze jest to że wszystko to jedna wielka tajemnica chcesz coś donieść do kadr to wszystko przez kierownika nie ma podanego numeru telefonu nie wiesz gdzie są te kadry w innym mieście na pewno ale nie masz kontaktu nie możesz nic załatwić to jest chore pierwszy raz się z takim czymś spotykam

20.08.2021 23:14

Ha ha , dokładnie Kadry to Tajemnica, pracownik nie ma żadnego kontaktu z nim. Jest to firma zewnętrzna prowadząc księgowość w Warszawie i tyle. Nawet kierownik i asystenci mają problemy z kontaktem bo nie ma telefonu tylko meil.

22.07.2021 20:10

A ja zastanawiam się jak to jest z odpowiedzialnościa za manko w kasie albo uszkodzony przez klienta towar

20.08.2021 23:06

Jak masz brak w kasie to do paru złotych przechodzi, ale większe musisz wyjaśnić i piszesz kto na danej kasie siedział. Towar zniszczony jest odsyłany ale idzie ci w koszty sklepu i musisz pilnować uszkodzeń klientów bo (usunięte przez administratora) od regionalnego i wyjaśnienie czemu tyle uszkodzeń, kradzieży itp. musi mieścić się w dopuszczonym procęciku ????
    Kandydatka

20.08.2021 22:06

Czy ktoś pracuje w którymś Action w Łodzi i się wypowie jak wygląda praca,atmosfera itp.:)
    Przyszły pracownik

14.08.2021 08:09

Jestem ciekawy ile osób jest na zmianie pierwszej jak i drugiej ? Tzn ile pracowników sklepu i ilu asystentów ? Itd.
    ania

16.08.2021 17:15

Jest tak często ze trzech pracownikow na zmianie a bywa ze tez dwoch, asystent dwoch albo jeden ale oni i tak nic nie robia ich praca to (usunięte przez administratora)
    Pytajnik :)

27.07.2021 16:59

Witam. Mam pytanie odnośnie godzin pracy jak przypadają zmiany (umowa na cały etat)?
    ktos

29.07.2021 20:43

bo w (usunięte przez administratora) firmie tak jest i 15 mint w gratisie
    Piotr

15.08.2021 14:35

15 mint w gratisie dla firmy ,odradzam prace tu.
    MłodyBezrobotny

06.08.2021 10:41

Dzień dobry. Czy są tu osoby, które pracują w Action w Cieszynie i mogłyby mi powiedzieć, jak się tam pracuje? Jaka płaca, kierownictwo, atmosfera, ludzie w pracy? Bo widzę, że co chwila pojawia się oferta pracy z tego sklepu i z racji tego, że nigdzie nie mogę znaleźć swojej pierwszej pracy, potrzebuję poznać szczere opinie o tym sklepie. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
    iii

08.08.2021 11:48

poczytaj opinie dowiesz sie duzo,kazdy sklep tak dziala szkoda czasu tam twojego odradzam.

06.08.2021 09:13

W jakich godzinach przychodzicie do pracy? Jak to u was wygląda ? I ogólnie zmiany jak wam wypadają? Jeśli sklep jest od 9 do 21 czynny...
    Ze Śląska

27.07.2021 09:51

Zwolniłam z tej firmy się sama, bo niestety wizja podwyżki była bardzo odległa. Ale każdego przestrzegam przed tą pracą, zwłaszcza ludzi słabych psychicznie. Pracowałam na sklepie który ciągle nie podobał się regionalnej. Kierownictwo po spotkaniach z "szefową" aż płakało z bezsilności. Polakom zaczyna się mylić że to nie Home & You. Ciągle ciśnienie że szybciej, że więcej, że nadgodziny, a i tak na wizytacjach nic się nie podoba. Ciągle zebrania rozmowy, tego nie tak, to źle. To już nie ta sama firma która prowadzą Holendrzy. Polak oby przycisnąć i najsłabszych się pozbyć. Pokazać się. Człowiek nie może normalnie do pracy przyjść bo ciągle ciśnienie na wynik. Zastanówcie się 10razy. Odkąd zmienil się regionalny praca w ciągłym stresie, ciągle zmiany w regułach. A podobno prostota była ważna. Chyba kiedyś, dawno temu jak zaczynałam tutaj pracować. Oby do końca miesiąca i żegnajcie.
    ona

28.07.2021 17:39

Bardzo mądrze napisane,ludzie nie pchajcie sie tam!!!
    Pytajnik :)

26.07.2021 13:20

Witam. W moim mieście ma powstać sklep Action. Mam pytanie odnośnie stanowiska pracownik sklepu jak wygląda rekrutacja i szkolenie ile trwa itd. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam:)
    kandydatka

23.07.2021 12:53

Rekrutacja zakończona dawno temu. Pani od HR w rozmowie tel. powiedziała, że niezależnie od wyniku rozmowy wróci z informacją czy przeszłam dalej, czy nie. Termin który podała dawno minął. Oczywiście kontaktu żadnego nie było. Jeśli się zastanawiasz jak traktują ludzi w Action to możesz sobie wyrobić opinię na podstawie czynów a nie gładkich obietnic.
    Belllla

08.07.2021 21:56

Niektórzy kierownicy powinni nauczyć się motywacji,a nie demotywacji pracownika...widać, że nie wszyscy sluchali na ostatnim szkoleniu. Wypadałoby czasem pochwalić za starania, a nie caly czas zwracac uwage w nie odpowiedni sposób. Brak prawidłowego przekazu informacji zwrotnej!W taki sposób odbiera się energie pracownika, mimo że wcześniej przychodził z chęcią do pracy. Kierownik powinien starać się stworzyć odpowiednią atmosfere i relacje z każdym pracownikiem. Obgadywanie też dobrze nie świadczy o kierowniku.

09.07.2021 22:56

Powiem tak... Doskonale to znam ????
    Belllla

09.07.2021 23:11

Rosa mogę jedynie pozazdrościć, że masz super kierownika. Pozdrawiam

01.05.2021 02:34

Marta

09.07.2021 19:03

Ciekawe gdzie? Nie pisz głupot. Znamy się tutaj i lubimy A Ty siejesz ferment. Tylko po co?
    dor

04.07.2021 19:19

ok

02.07.2021 18:16

Hej mam pytanie pracował ktoś lub pracuje w Action Żory? Jakie macie opinie?

Zostaw merytoryczną opinię o Action Poland Sp. z o.o.