Opinie o ekoDecor

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ekoDecor

Iza

@były pracownik czyli dobre szkolenia z produktów wprowadza się nowym pracownikom? Możesz więcej o nich opowiedzieć? Dostaje się jakieś materiały, z których trzeba się nauczyć? Myślę, że ta kwestia może zaciekawić sporo osób szukających informacji o ekoDecor.

były pracownik
@Iza 05.10.2017 10:26
@były pracownik czyli dobre szkolenia z produktów wprowadza się nowym pracownikom? Możesz więcej o nich opowiedzieć? Dostaje si...

nie wiem kogo może zaciekawić, różni ludzie szukają informacji...ale tak dostaje się materiały tzn. jakies karty produktowe farb z opisem zastosowania i odpowiedniego przygotowania powierzchni pod malowanie, sa tez szkolenia wyjazdowe prowadzone przez Caparol.

Iza

@były pracownik rozumiem Twoją opinię. Czyli nie polecasz pracy sprzedawcy w ekoDecor? Waśnie teraz szukają sprzedawcy: http://www.gowork.pl/praca/ekodecor;pr Czy to oznacza dużą rotację?

były pracownik
@Iza 26.09.2017 11:24
@były pracownik rozumiem Twoją opinię. Czyli nie polecasz pracy sprzedawcy w ekoDecor? Waśnie teraz szukają sprzedawcy: http:/...

to już Twoja decyzja, ja napisałem jak wygląda sytuacja. Zależy od Ciebie czy jesteś w stanie to zaakceptować. Plus pracy tam jest jeden, przynajmniej kiedyś tak było, że będziesz dobrze przeszkolona w zakresie asortymentu wtedy u konkurencji o prace łatwo.

Iza

Czy moglibyście @Sławek, @były pracownik opisać dlaczego odradzacie firmę? Dlaczego firma ekoDecor to porażka? Podając takie informacje należałoby opisać konkretne sytuacje przemawiające za takim stwierdzeniem. Forum powinno służyć wymianie rzetelnych informacji, a żeby takie były należy podać argumenty.

były pracownik
@Iza 13.09.2017 13:52
Czy moglibyście @Sławek, @były pracownik opisać dlaczego odradzacie firmę? Dlaczego firma ekoDecor to porażka? Podając takie in...

proszę bardzo po pierwsze bardzo rzadko dostajesz wynagrodzenie na czas po drugie słuchasz durnego gadania o celach rentowności i marzy ale nie możesz tego osiągnąć bo nie masz towaru a musisz tłumaczyć się przed klientami dlaczego nie ma i kiedy będzie ....wystarczy?

Iza

@JAA a jesteś pracownikiem firmy ekoDecor i wiesz jak wygląda sytuacja? Czy z jakiegoś innego źródła masz te informacje? Ktoś mógłby te informacje potwierdzić? Ważne to dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem tam pracy.

były pracownik
@Iza 18.08.2017 15:13
@JAA a jesteś pracownikiem firmy ekoDecor i wiesz jak wygląda sytuacja? Czy z jakiegoś innego źródła masz te informacje? Ktoś m...

odradzam

slawek
@były pracownik 03.09.2017 21:11
odradzam

Nareszcie, ktoś przejrzał na oczy, Pozdrawiam przyszłych pracowników.

JAA

Szumna nazwa firmy i logo od 2-uch lat widniejące na OLX nie posiadają zarejestrowanych pracowników i nie są wypłacalni, poprotu pic na wode fotomontarz

Da

Jest aktualnie takie ogłoszenie Sprzedawca / Doradca klienta do sklepu Color House i z tego co wiem, jest nadal nie obsadzone, chociaż kasa jest niezła, gotowi są nawet dać więcej, bo są trochę pod ścianą aktualnie, polecam próbować do Warszawy, i umowa jest

Były szef wszystkich szefów

Mi zawsze płacili. Czasem z opóźnieniami, ale płacili. Czasem nawet tęsknie za tym dreszczykiem emocji który przychodził tuż przed pierwszym. Ehhh ...łezka się w oku kreci ;) I ten żółty kajak ...

kolega gizmunia

Gizmunio, przestań. Znasz kogoś kto nie dostał kasy ? Ja nie, zawsze płacą, są opóźnienia, ale zawsze płącą. Twoje gadanie "nie widomo czy kasa będzie czy nie? słabe i złośliwe ! Ja jestem zadowolony, robimy super projekty ! Ekipa Ok Polecam !

gzmunio
@kolega gizmunia 09.06.2016 09:08
Gizmunio, przestań. Znasz kogoś kto nie dostał kasy ? Ja nie, zawsze płacą, są opóźnienia, ale zawsze płącą. Twoje gadanie &qu...

Jeśli dla Ciebie opóźnienie to nie problem to spoko dla mnie to był dlatego się zwolniłem. I nie napisałem ze nie płacą !!! czytaj ze zrozumieniem a nie zaperzasz się dopisując sobie słowa których nie ma w moich opiniach. Płacą ale nie w terminie a te wasze słynne "obsuwy" którymi tak tłumaczycie szefostwo to sytuacje , które nie powinny mieć miejsca. Rachunki mają termin płatności i raczej nikogo nie interesuje czy dostajesz pensję na czas czy nie , ma być zapłacone w terminie i koniec kropka.

Instalator

Sławku Dla ekodecor pracuje kilka lat. Na dużych i mniejszych projektach i nie słyszałem żeby komuś nie zapłacili ;-). Rzeczywiście zdarzają się obsuw ale gdzie się nie zdarzają. Zawsze płacą jak dostaną kasę za konkretny projekt. Chyba, że zaszedłeś komuś za skórę ;-) Patrząc na twoje komentarze to raczej możliwe ;-) Piszesz że nie płacą ale tobie zapłacili ;-) to raczej jesteś trochę złośliwy i chyba trochę działasz na ich szkodę. ;-) Jak tak traktujesz innych klientów to pewnie masz samych stałych. ;-) Ciekawe z jakiej firmy jesteś i czy się znamy ? ;-)

gizmunio
@Instalator 03.06.2016 21:50
Sławku Dla ekodecor pracuje kilka lat. Na dużych i mniejszych projektach i nie słyszałem żeby komuś nie zapłacili ;-). Rze...

To nie jest działanie na szkodę tylko ostrzeżenie dla innych nie każdy ma zaplecze finansowe aby czekać na kasę . U mnie w banku nikogo nie ibteresuje czy mi kasę firma wypłaciła, czy ma "obsuwę". Podstawą wzajemnego szacunku i dobrej współpracy jest dbanie o siebie nawzajem. Ja wykonuję dobrze pracę = wypłata na czas. Źle ją wykonuję = zwolnienie, chyba logiczne i jakiś wygórowanych wymagań nie mam . A i dla wiadomości to ja odszedłem z firmy własnie z powodu braku terminowych rozliczeń. Mało tego zamiast przyjść , spojrzeć w oczy i powiedzieć "chłopaki jest obsuwa" to zawija się kieckę i bez słowa wyjaśnienia jedzie w siną dal . I nadal nie uważam iż to szkalowanie firmy tylko info że terminy wypłaty są różne i nigdy nie wiadomo czy kasa będzie czy nie

slawel

Tacy jesteście czyści to po co usuwacie komentarze negatywne , zamiast na nie odpowiedzieć lub im zaprzeczyć.??????????????????????????????????????????/

slawek

WITAM WSZYSTKICH PODWYKONAWCÓW. DLA FIRMY EKO DECOR .NIGDY NIE PŁACĄ W TERMINIE LUB WCALE . TO NIE JEST KIT.OSTATNIE PIENIĄDZE ODSYKAŁEM PO 9 MIESIĄCACH OD TERMINU REALIZACJI PRZEZ PRAWNIKA.TERAZ WYSTĄPIĘ O ODSETKI + PONIESIONE KOSZTY. A I TAK USUNĄ MÓJ WPIS. TYM RAZEM SIĘ ZABiEZBIECZYŁEM I WYŚLĘ GO INNE PORTALE. Pozdrawiam Sławek

slawek

@guzmunio Masz racje jeszcze nikt nie płaci z góry chyba że zaliczkę, a na zaliczkę trzeba czekać 14 dni.nie mam nic do pracowników którym dają zaliczkę choć wątpię, a dalej podwykonawcą jak napisał pracownik wypłacają po 9 miesiącach.UWAGA OSTRZEGAM PRZED TĄ FIRMĄ NIE PŁACĄ.Odzyskałem należność po 9 miesiącach. TERAZ WYSYŁAM NOTY KSIĘGOWE ORAZ ZAPŁATĘ NALEŻNYCH ODSETEK. LUB SPRAWA TRAFI DO SĄDU. Pozdrawiam sławek PS. nie usuwać trafi na innestrony.,

Budowlaniec

Ja nie wiem o co chodzi??! Przeciez kasa jest zawsze do przodu, ja pierwszego dostaje kase za caly juz rozpoczety miesiac i to nawet troche wiecej w razie gdyby do pierwszego nie starczylo. Tak firma o mnie dba. Nie wspomne juz o umowie (mam ich 3), od poczatku na czas nieokreslony. Pozdrawijam :)

gizmunio
@Budowlaniec 01.06.2016 19:40
Ja nie wiem o co chodzi??! Przeciez kasa jest zawsze do przodu, ja pierwszego dostaje kase za caly juz rozpoczety miesiac i to...

Chyba się kolego troszkę zagalopowałeś !. Nikt nie płaci za miesiąc pracy z góry, chyba że źle się wyraziłeś. W drugi zdaniu o umowie jeśli od początku masz umowę na czas nieokreślony to po co ci ich dali aż trzy !!!!.

slawek
@gizmunio 02.06.2016 08:26
Chyba się kolego troszkę zagalopowałeś !. Nikt nie płaci za miesiąc pracy z góry, chyba że źle się wyraziłeś. W drugi zdaniu o...

bo go trzy razy zwalniali bo nie miał kasy do przodu , tylko z tyłu mu zabrakło ha, ha, ha, bay.

Pracownik

Gizmunio (a raczej koleżanko) to, że Ciebie zwolniono to nie powód abyś szkodziła firmie w której wszyscy pracujemy. My tu zostaliśmy robimy wynik i jest OK. To, że masz żal do Szefa to nie powód żeby nam szkodzić. Już przecież znalazłaś pracę i może tym się warto zająć. Powodzenia koleżanko ;-) W Polsce nie umiemy się cieszyć z tego co mamy tylko zawsze z radości, że szkodzimy innym.

gizmunio
@Pracownik 01.06.2016 16:47
Gizmunio (a raczej koleżanko) to, że Ciebie zwolniono to nie powód abyś szkodziła firmie w której wszyscy pracujemy. My tu zost...

Bardzo się cieszę iż masz takie doświadczenia z tą firmą i je szanuję . Ja mam inne i nie uważam iż moja opinia jej szkodzi opisuje po prostu swoje doświadczenia z pracy w niej. Gdyby nie usuwano komentarzy mógłbyś Pracowniku (a raczej kolego :) ) przeczytać iż atmosfera w ekipie nigdy nie była przeze mnie źle opisana . Ludzie są ok, miło się z nimi pracuje. To czy mam pracę czy nie nie jest wyznacznikiem czy mi wolno czy nie opisać swoje odczucia po tej znajomości :). Ten serwis nazywa się opinie o pracodawcach i nie założono go po to by zostawiać tylko pozytywne komentarze. I biorąc pod uwagę historię wątku którą wygodnie usunięto :) takich co mają żal było więcej osób i żałuję iż wcześniej przed podjęciem tej pracy go nie odwiedziłem.

gizmunio

Możemy się tak bawić bez końca . Ja piszę wy usuwacie , nic wam to nie da skoro potraficie zostawiać tylko pozytywne komentarze to świadczy o tym iż macie coś do ukrycia. A ja nie boję się głośno powiedzieć co. Kasa nie wypłacana na czas i praca na umowę której przez trzy miesiące podpisać nie umiecie. A skoro się bawimy w usuwanie niewygodnych komentarzy to uprzejmie informuję iż screeny z kompa raczej mi nie znikną jak i sms-y od P. Prezes, choć możecie spróbować . Usuniecie ja dodam kolejny komentarz, strasznie zawzięta jestem na takie zagrywki. I szukajcie w necie opowiastki o was wraz z scrennami usuniętych komentarzy na go work. Internet jest ogromny nie tylko tu o Was można zostawić opinię

Pracownik

Najlepsza firma w Warszawie, zarówno dla klientow jak i pracowników, oraz podwykonawców. Polecam

pracuś

Różnie bywa, jak to się mówi "wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma".

Mariusz

Firma jest dobra, jest dobra atmosfera, dobre zarobki, bardzo elastyczna firma dla klienta, słabi pracownicy są od razu wykluczani. Nie widzę potwierdzenia w złych opiniach w komentarzach

Wtajemniczony

Poprostu przyjdz do Nas, do firmy i zloz swoje CV. Zarobki sa naprawde duze :)

Michał

Fajna firma, luzacka atmosfera, jest pięknie (:

Cygan

Super firma !

pracownik

dasz rade :)

topaz

Jak jestes pracowity i rzetelny i cie przyjma to wiele sie nauczysz.

A...

Firma bardzo dobra, kierownik wymagający. Usługi na najwyższym poziomie. Pracuje od kilku miesięcy i z zarobków jestem b. zadowolony. Pracy jest dużo, ale kasy jeszcze wiecęj. Na budowie dobra atmosfera, zespol mlody i nie z "pierwszej łapanki", pseudo fachowcy szybko sie wykruszaja (idą do mniej wymagającej konkurencji), w eko pozostają najlepsi. Ta firma jest skazana na sukces !

major :)

Jest super :)

John

Jedna z lepszych warszawskich firm :)

Pracownik

Super firma !!

heh

czas... pojecie względne...niech Ci taka filozofia towarzyszy a będziesz zadowolony

były pracownik

ja nie miałem, ale też rozumiałem, że jak jest zlecenie to nie idzie się na urlop tylko zarabia na urlop ;-)

Pracownik

Nie ma zadnej ironi. Fachowcy maja w firmie dobrze. Czasem zdarzaja sie delikatne obsuwy, ale tylko czasem. Partacze szybko wylatuja i to oni oczerniaja tutaj firme

Pracownik

Firma jest Super !!! uuuuu uuu .... zolty kajak :)

DAWID89

Witam. Mam takie pytanie. Ile zarabia pracownik sprzedaży w tej firmie? Jaki jest czas pracy?

.....

dobre :))) kto pracował bądź pracuje, dobrze wie, że traktowanie ludzi w tej firmie jest poniżej minimum !!!!! NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kasia

Ja zdecydowanie polecam! Super szef i super ludzie! Na prawdę nie mam nic do zarzucenia bo pracuej sie w fajnych warunkach z fajnymi ludźmi. Zarobki też spoko! Szef wyrozumiały i godzien zaufania. Komentarze z obelgami dodane raczej przez kogoś kto nie dał rady i został zwolniony. Bo kretynów forma faktycznie pozbywa się szybko.... i całe szczęście!! POLECAM prace dla eko i współpracę z tą firmą.

Super pracownik

W EkoDecor jest naprawde bardzo fajnie, atmosfera jest prawie rodzinna, a kierownictwo firmy to ludzie na bardzo wysokim poziomie :) Juz nie moge sie doczekac corocznej kolacji wigilijnej ;)

Lukkk

Porzadna firma. 6 gwiazdek :)

Pracownik

W zadnej firmie nie bylo mi lepiej. Polecam

Bartek

Witam Moja żona znalazła opinie o ekoDecor, moim dawnym pracowawcy. Mocno się zmartwiłem bo była to pierwsza profesjonalna firma budowlana w jakiej pracowałem !!! Nauczyłem się tam wielu ciekawych systemów, wynagrodzenia w systemie \"zadaniowo-czasowym\" pozwalały mi zarobić ponad 7 tyś w 2007 roku Od 5 lat jestem w Irlandii (zona dostała tu dobą pracę, a ja z moimi umiejętnościami tez nie miałem problemów), a w ekoDecor przepracowałem 7 lat. fajny czas i fajni ludzie Mam jeszcze kilku kolegów, którzy tam nadal pracują, te wpisy tak mnie zdziwiły, że aż zadzwoniłem co u nich słychać, czy w Polsce jest tak żle !!!. Okazało się, że jest wszystko Ok. Chłopaki mówią, że firmie pracuje ponad 70 osób (jak ja byłem to było 32 osoby) . Kilku zaczynało ze mną 12 lat temu i pracuje nadal!!! Fakt rotację mają duża, ktoś kiepski się nie utrzyma, a pieniądze płacą tylko za dobrze zrobioną robotę !!! Nadal dobre pieniądze !!! W ich systemie dobrzy fachowcy mogą zarobić prawie tyle co ja w Irlandii, ale ktoś kiepski nie zarobi!!! To prawda, że Szef nie znosi leni i krętaczy, ale to równy Gość. Moze czasem nerwowy ;-) Jak ktoś mu podpadł to wyleciał z hukiem. Pisząc takie bzdury ktoś musi być albo kiepski i wyleciał, albo zazdrosny z konkurencji !!! Przykre i żałosne !!! Mi osobiście pracowało się super !!! Moi kuple pracują dalej, cały czas się rozwijają i życzę im jak najlepiej. Dobrym i uczciwym polecam tą firmę jak najbardziej !!! Bartek

Pracownik

Ja pracuje tu od dawna i w zadnej firmie nie bylo mi tak dobrze :) SUPER FIRMA :) SUPER SZEF :) SUPER KIEROWNICY :) SUPER BRYGADZISCI :) SUPER PRACOWNICY :) I nawet Pani ktora sprzata firme jest SUPER :)

Brygadzista

Super firma :)

RENIA

super SZEF :-)

Zostaw opinię o ekoDecor - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ekoDecor