Opinie o Analmed s.c. Halina Piwowarczyk Urszula Wątor w Skawina

Poniżej znajdziesz opinie byłych i obecnych pracowników o firmie Analmed s.c. Halina Piwowarczyk Urszula Wątor. Przeczytasz tutaj też opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Analmed s.c. Halina Piwowarczyk Urszula Wątor o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Analmed s.c. Halina Piwowarczyk Urszula Wątor w Skawina

dna Nowy wpis

W firmie analmed w Skawinie represjonowano mnie z powodu nie założenia przeze mnie maski podczas pobierania krwi. Do pobrania krwi nie doszło, przez co musiałem skorzystać odpłatnie z innej placówki, co naraziło mnie na koszt 48,70 PLN. W innej placówce nie byłem represjonowany, gdyż pracują tam normalni ludzie którzy traktują klientów jak ludzi. 0DRADZAM korzystanie z usług analmed - Skawina, gdyż pracują tam osoby są zastraszone telewizyjną kowidową propagandą FAŁSZYWEJ PANDEMII i uprawiają tam średniowieczne zabobony zamiast medycznej wiedzy. Żadna maska ani chirurgiczna, ani typu ffp NIE CHR0NI przed K0R0NAWIRUSAMI, bo jest to fizycznie niemożliwe i zostało udowodnione w ponad 100 RAND0MIZ0WANYCH badaniach naukowych. W placówce zamiast naukowej wiedzy, panują przesądy i powielane są kłamstwa ogłaszane na konferencjach prasowych ministra zdrowia (zwanego ministrem pandemii) pana Niedzielskiego który jest EK0N0MEM i nie ma pojęcia o medycynie. Ten człowiek poprzez zamknięcie przed Polakami służby zdrowia, poprzez drastyczne utrudnienie im medycznej pomocy, doprowadził zza ministerialnego biurka do ŚMIERCI około 200 000 Polaków którzy, pomimo że jest to zagwarantowane w Konstytucji RP, nie otrzymali na czas medycznej pomocy i ZMARLI. Dopowiem że odmowa udzielenia pomocy jednej osobie jest PRZESTĘPSTWEM, a w skali 200 tysięcy jest LUDOBÓJSTWEM, które nie ulega przedawnieniu.

Marta Nowy wpis
@dna

No z tym covidem kiepska sprawa ale niestety na to nie wpłyniesz. Jesteśmy zwykłymi szaraczkami w tym kraju. Nie łatwiej było założyć tę maskę dla świętego spokoju? Przecież nie musisz wcale w nie wierzyć, ale tak to chociaż nikt się nie będzie czepiał. Tu widocznie mieli nałożoną taką restrykcję, co mieli wobec tego zrobić?

@Marta

Ta kobieta (nie wiem czy pielęgniarka nie znała podstaw biologii) która zamiast pobrać ode mnie krew do badania, usiłowała zmusić mnie do uprawiania maseczkowych zabobonów (jak wiadomo maska NIE CHR0NI przed koronawirusami co potwierdziło ok.100 randomizowanych badań naukowych), uciekała przede mną w drugi kąt pokoju ze strachu przed zakażeniem się ode mnie (śmiertelną zarazą która objawia się wyłącznie FAŁSZYWIE pozytywnym wynikiem testu PCR), ta sama kobieta robi w wielu sklepach zakupy, gdzie ociera się o nią tysiące ludzi bez ścierek na twarzy i jakoś jej nie zarażają. Mądre te wirusy że SĄ tylko w firmie ANALMED w Skawinie gdzie jest czysto i sterylnie, a w sklepach tych złośliwych wirusów NIE MA. Zachowanie żenujące, bezmyślność, brak logiki, brak rozsądku. Co gorsza nie trafiały do niej argument że maska nie tylko nie chroni, ale zmuszanie ludzi do ich noszenia NIE MA ŻADNYCH UM0C0WAŃ PRAWNYCH, co pokazuje każde postępowanie sądów w sprawach o nienoszenie masek, gdyż w 100% przypadków sądy umarzają postępowanie. Mnie też policja usiłowała kiedyś nałożyć mandat, odmówiłem i nawet nie wnieśli sprawy do sądu, bo wiedzą że wygrałbym, a obiecałem im że wówczas oskarżę ich o przekroczenie uprawnień, o prześladowanie i nękanie.

admin

Jak oceniasz firmę Analmed S.C. Halina Piwowarczyk Urszula Wątor? Twój komentarz ma znaczenie.

Zostaw merytoryczną opinię o Analmed s.c. Halina Piwowarczyk Urszula Wątor - Skawina

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie
Analmed s.c. Halina Piwowarczyk Urszula Wątor
1/5 Na podstawie 2 ocen.
  • Ks. Jerzego Popiełuszki 2A
    32-050 Skawina
  • NIP: 9442000183 REGON: 356177777
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)