Nie polecam pracy w tym biurze.
(usunięte przez administratora) nie ma poszanowania dla pracowników.
Jedno mówi drugie robi.
Przez większość czasu nie ma go w biurze, jest na spotkaniach na których ustala terminy które są nie do zrealizowania w czasie rzeczywistym.
Jeśli jedzie się do urzędu to na 90% będzie problem z pieniędzmi na paliwo do aut służbowych.
Jeśli nie ma auta służbowego, to jedzie się swoim ale o koszty zwrotu za jazdę nim, oraz za nadgodziny trzeba chodzić, prosić i się przypominać.
W biurze nie istnieje pojęcie premii, a wypłaty zdarzały się wysyłane ratami, o czym nie zostaliśmy poinformowani wcześniej.
O urlop trzeba się prosić, bo zawsze jest coś do zrobienia chociaż szefostwo bierze wolne nie zapowiedzianie - owszem mają jak każdy człowiek prawo do urlopu, ale niech to działa również w kierunku pracownika.
W biurze jest dosyć duża rotacja ludzi, a tematów do ogarnięcia jest dosyć sporo i nie są to tematy na chwilę, bo to inwestycje przeważnie użyteczności miejskiej.
Na rozmowie kwalifikacyjnej rozmawialiśmy o widełkach zarobków, na początek było mniej, po okresie próbnym nic nie uległo zmianie, mimo rozmów, a gdy człowiek prosi o podwyżkę słyszy nie lub dostaje wypowiedzenie z pracy jeśli na czas sam nie odejdzie.
Dodatkowo (usunięte przez administratora) potrafi przekazywać informację przez (usunięte przez administratora) nie przychodzi sam do pracowników z informacjami o tym co się dzieje w firmie.
Atmosfera jaka panuje między pracownikami, jest bardzo koleżeńska, architekci pomagają sobie nawzajem, odpowiadają na pytania i dzielą się chętnie swoją wiedzą.
To jest chyba jedyne na plus w tej pracy.