FOB-Decor Sp. z o.o.

Zawiercie

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 50 ocen.

Opinie o FOB-Decor Sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FOB-Decor Sp. z o.o.

Bubu

Jak się pracuje w tej firmie?

Centuś

Polaku Januszu, Pracownicy z Ukrainy mają wizę pracowniczą, która się kiedyś kończy. Pojechali załatwią i przyjadą. Pewnie jak wrócą to już o tym nie napiszesz. Pozdrawiam

Janusz

Nawet Ukraińcy się zwolnili. Kto nie wierzy niech spyta aktualnie tam pracujących.

Maja
użytkownik zarejestrowany

@Edi Z informacji na stronie internetowej firmy wynika, że jeśli chodzi o stanowisko Pomocnik Drukarza / Drukarz oraz Nastawiacz Maszyn, to poszukiwani są pracownicy zarówno do Zawiercia, jak i do Tury. Na stronie również znajdziesz wymagania jakie stawia pracodawca. Na jakie stanowisko zamierzasz aplikować? Może ktoś będzie mógł powiedzieć Ci coś więcej.

Edi

Są teraz przyjęcia i czy do Zawiercia czy tylko na Turze? Jakie maja wymagania?? Jakie zarobki??

Maja
użytkownik zarejestrowany

Obecnie firma poszukuje osoby na stanowisko Pomocnik Drukarza/Lakiernika. Zamierzacie aplikować na tę ofertę pracy?

sok

Widzę ogloszenie na automatyka .Powiedzcie czy warto ile można zarobić wymagania mają duże

tikituka
@sok 14.11.2016, 20:34
Widzę ogloszenie na automatyka .Powiedzcie czy warto ile można zarobić wymagania mają duże

przychodz zobaczysz jak jest

plotka1

Pragnę przeprosić za opinię którą kiedyś napisałam pod wpływem negatywnych emocji.Pragnę ją usunąć jednak jest to nie możliwe.W tej pracy można nabrać ogromnego doświadczenia co z biegiem czasu zrozumiałam jest bezcenne.Ludzie pracują różni jak wszędzie i w stresie każdego mogą ponieść emocje.

meso
użytkownik zarejestrowany

Czytałem, że w sumie wykształcenie średnie nie musi być poligraficzne choć jest mile widziane. Zastanawiam się tylko jakie trzeba mieć doświadczenie żeby poważne w ogóle spojrzeli na moją aplikację

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

leemon

Nie polecam ta firma jest przereklamowana objecuja wszystko to co czlowiek chce usłyszec ,pózniej okazuje sie ze jest inaczej

Antek

@Wojtek XXX 2016-08-12 12:16:17 Co racja to racja. Praca z natury nie jest przyjemna. mat teusz 2016-08-16 08:33:56 zastanów się jak wyobrażasz sobie firmę w której chciałbyś pracować, a najlepiej załóż działalność, daj ludziom pracę, daj im wynagrodzenie wg ich oczekiwań, stwórz im warunki pracy takie jakie chciałbyś Ty mieć, i czekaj i czekaj ... jak po miesiącu przyjdą z roszczeniami, że im mało, że w czasie dniówki za którą Ty płacisz (stawka godzinowa) nie mogą wyjść i zapalić papieroska albo zadzwonić, bądź wysłać smska. Daj im podwyżkę, a po miesiącu ten sam scenariusz, a tu trzeba zapłacić podatki, zusy, srusy. Potrzeby zmieniają się w miarę ich zaspokojenia. Firma ma swoje wzloty i upadki, wzloty dzięki ludziom którzy w niej pracują i upadki również dzięki ludziom którzy w niej pracują. Polacy to naród wiecznie narzekający.

zibi

Bardzo się rozwija szczególnie zarobki dajcie spokój nie piszcie bzdur i nie nakręcajcie ludzi

Wojtek XXX
@zibi 11.08.2016, 16:22
Bardzo się rozwija szczególnie zarobki dajcie spokój nie piszcie bzdur i nie nakręcajcie ludzi

Uwielbiam takie komentarze , ja pracuję w tej firmie kilka miesięcy i nie narzekam i dziwią mnie te wszystkie komentarze negatywne. Chyba zibi nie pracowałeś w złej robcie nigdy... Stary szanuj pracę tak mi zawsze mówili w domu i taka rada jeśli pracujesz i coś ci nie odpowiada... nie męcz się tylko odejdź ... znajdź lepszą pracę i nie narzekaj... Małe dzieci płaczą i się skarżą i płaczą że im źle , bądź facetem i pokaż na co cię stać a nie obrażaj firmy która zatrudnia tyle osób daje im pracę i ciągle się rozwija żeby nie tylko więcej zarabiać ale i żeby ludzie pracowali w super warunkach. Jeden zarabia w tej firmie więcej drugi mniej tak jest wszędzie...

antywojtek xxx
@Wojtek XXX 12.08.2016, 12:16
Uwielbiam takie komentarze , ja pracuję w tej firmie kilka miesięcy i nie narzekam i dziwią mnie te wszystkie komentarze negat...

Ten zaklad to jedna wielka kupa. Nic wiecej i nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ty prawdziwy mezczyzna ze robota za 1300 zl to super sprawa, w brudzie smrodzie i pyle, ale z kamerkami nad kazdym stanowiskiem. Zenada, zal i kupa jak wczesniej wspominalem. Aha umowa smieciowa na poczatek to standard.

Zawierciok

A ja wam powiem że bardzo się rozwijają słyszałem że halę wielką budują w Turzy , wymieniają maszyny , mają strony internetowe w przebudowie ogólnie progres. Mój kumpel tam pracuje , robię w podobnej branży i myślę nad przenosinami bo u mnie w robocie spóźniają się z płaceniem a tu z tego co czytam i słysze od kumpla zawsze wypłata na czas. Pozdrawiam.

Adam

Jest zawsze w terminie a pracuje od 2 lat. Ogłoszenia są nawet na go work z tego co wiem szukają pracowników bo firma się rozwija na Turzy ogromny zakład stawiają.

Marcin

Całkowita bzdura :) Mam nadzieje że ktoś w końcu poprosi o numery IP i zakończy ten czarny PR. Bo wypisywanie takich głupot jest karalne i chyba sam kierownictwu podsunę taki pomysł bo takie wpisy to już przesada... To nie jest komentarz tylko oszczerstwo a to jest karalne. To że są kamery to chyba normalne zwłaszcza że wkoło jeżdżą wózki widłowe i pracują ciężkie maszyny... Trzeba nie mieć oleju w głowie żeby tego nie rozumieć... Reszty bzdur wyssanych z palca nie mam zamiaru nawet komentować. Co do zarobków odniosę się że zależą od stanowiska i wykonywanej pracy oraz stażu ja nie narzekam za to płaczków jak widać zawsze się znajdzie...

Nikoś

Hahah pusto w głowie widzę :) ciekawy wywód że jak firma się rozwija to nie szuka pracowników :) Widać że nigdzie nie byłeś i nic nie widziałeś delikatnie mówiąc... Co do twojego zdania to powiem jedno ponad 200 osób pracuje a tylko ty piszesz takie negatywy :) Pozdrawiam !

Centuś

Co do kwestii wypłaty jest wypłacana terminowo, nie zdarzyło się aby było inaczej.

FOB-DECOR Sp. z o.o.

Co do kwestii wypłaty jest wypłacana terminowo, nie zdarzyło się aby było inaczej.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Nikoś
@mobik 10.08.2016, 17:43
na jakim stanowisku pracujesz ? bardzo jestem ciekaw

Na produkcji a ty ? Podejdę do ciebie :) chyba że nie pracujesz już w tej firmie i wylewasz tu swoje smutki i żale? Ja pracuje i ciesze się że mam stałą pracę.

Zadowolony
@mobik 10.08.2016, 17:43
na jakim stanowisku pracujesz ? bardzo jestem ciekaw

Ja też pracuje i jestem zadowolony dziwne że tyle tu negatywnych komentarzy może działania konkurencji ? :)

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Richter P.

Na stornie Fob-Decoru w zakładce kariera są oferty pracy. Wczoraj wysłałem Cv czekam na kontakt. :)

Richter P.

Na stornie Fob-Decoru w zakładce kariera są oferty pracy. Wczoraj wysłałem Cv czekam na kontakt. :)

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Matrix

Słuchaj ja się zatrudniłem 3 miesiące temu i jestem zadowolony jak na razie . Jeśli chodzi o ogłoszenia pracy to na ich stronach czasem są ale ja sam przysłałem CV na maila kadr. Dokładny adres mailowy masz na ich stronie. Pozdrawiam.

Piotr P.

Właśnie myślę o zatrudnieniu się w tej firmie , czytam te wszystkie opinie i i tak się skuszę dlatego że słyszałem że firma się rozbudowuje a to oznacza że się rozwija a nie zwija , zwalnia albo nie płaci. Nie może być tak źle skoro mój kumpel mówił mi że pracuje tam ponad 200 osób gdyby było tak źle to chyba każdy by nie pracował na siłę. Ja jak mi coś nie pasuje to się zwalniam i tyle zresztą na każdą firmę jak wejdę to są pozytywne komentarze i negatywne tak to chyba działa. Dlatego sprawdzę i się przekonam na własnej skórze :)

Tomek Atomek

Właśnie myślę o zatrudnieniu się w tej firmie , czytam te wszystkie opinie i i tak się skuszę dlatego że słyszałem że firma się rozbudowuje a to oznacza że się rozwija a nie zwija i zwalnia albo nie płaci. Nie może być tak źle skoro mój kumpel mówił mi że pracuje tam ponad 200 osób gdyby było tak źle to chyba każdy by nie pracował na siłę. Ja jak mi coś nie pasuje to się zwalniam i tyle zresztą na każdą firmę jak wejdę to są pozytywne komentarze i negatywne tak to chyba działa. Dlatego sprawdzę i się przekonam na własnej skórze :)

uczestnik

Co to ma byc za firma jak nastawiaczowi proponują minimalne wynagrodzenie ??dla porównania operator ,operatorka czy inny pomagier zarobi tyle samo i nie obchodzi ich nic innego...Smieszne... Czasy sie troche zmieniły ,fachowców którzy maja cos w glowie i mają pojecie cos zrobic jest b.mało,Dobre czasy dla pracodawców powoli sie konczą

Nastawiacz
@uczestnik 14.06.2016, 23:21
Co to ma byc za firma jak nastawiaczowi proponują minimalne wynagrodzenie ??dla porównania operator ,operatorka czy inny pom...

Wskaż jedną osobę, która jest nastawiaczem (a nie na stanowisku nastawiacza) i zarabia najniższą. Było tu wielu na stanowisku z wymaganiami ale bez umiejętności i chęci do nauki. tacy raczej nie dostaną za piękne oczy kokosów.

marcel
@Nastawiacz 25.08.2016, 10:51
Wskaż jedną osobę, która jest nastawiaczem (a nie na stanowisku nastawiacza) i zarabia najniższą. Było tu wielu na stanowisku z...

natawiaczy w fobie to mozna powiedziec ze nie ma ,jesli juz ktos sie nauczy to ucieka dalej ,kilku stalych z doswiadczeniem

Pracownik

Ludzie zacznijcie doceniać to co macie, wiele osób odeszło i wróciło. Kilka osób niezadowolonych na tylu zatrudnionych to niewiele, doradzam aby znaleźć inna prace będzie lepiej. Tylko tego nie robicie i narzekacie może warto wziąć się do pracy a zostaniecie zauważeni, ja tak zrobiłem i dostałem premie. Zmiany są na dobre i trzymam kciuki aby dalej szło w dobra stronę. Wlasciciel wyciągnął zakład z ruin i daje prace może należy się trochę szacunku. Powinnismy być zespołem a nie tylko narzekać, ważne ze większość już rozumie zmiany i w nich uczestniczy.

tom

Nie ważne czy Fob czy Tradepol.. Ludzi traktuje się tutaj podmiotowo.. Są tylko czynnikiem obsługującym maszyny.. Nie należy im się zrozumienie czy szacunek.. Oczywiście są tu też wyjątki, ale bardzo nieliczne..Pensje porównywalne do całego Zawiercia, jednak pracownik, który tyra i jest traktowany gorzej niż bezdomny pies na ulicy nie będzi chciał pracować w takiej firmie.. Zero jakiegolkiwek szacunku, zastraszanie, mobingowanie, im wyżej stołek tym gorzej.. Życzę z całego serca wszystkim tak postępującym kierownikom, aby kiedyś doświadczyli na swojej skórze takiego trasktowania.. Ludzi należy traktować z szacunkiem, a krytykę należy wyrażać w sposób kulturalny bez przekleństw.. Emocje należy zostawić przed zakłądem pracy.... Przenoszenie swoich humorków na innych jest czymś niedopuszczalnym, bądź wyżywanie się za swoje niepowiedzenia w życiu prywatnym na innych ludziach/podwładnych/ współpracownikach aby sobie ulżyć..... Bądź dobry dla ludzi a ludzie będą dobrzy dla Ciebie...

anonim

(usunięte przez administratora)

Tomi

wystarczy dobrze pracować a nie obijać się to zarobisz

admin

Ale nikt nie powie, ze panie w tradepol sa szanowane, nie zarobią nawet minimalnej podstawy, wynagrodzenie przewaznie w granicach 500-800zł na 3 zmiany po 8h. Czy to jest w porzadku w porownaniu do osob które sa zatrudnione na umowe o prace za 1350zł a wykonuja te same czynnosci co panie na umowe zlecenie. Jest to stanowczo nie sprawiedliwe.

pracownik

Pytanie czy 10 osób co stanowi niecałe 5% kadry pracowniczej to dużo czy mało? - biorąc pod uwagę fakt iż nie wszystkim się chce wypowiedzieć, lub nie wiedzą że mogą, że istnieje takie narzędzie lub mają to gdzieś i szukają innych rozwiązań. W pracy niezależnie od stosowanych przez właścicieli mniej lub bardziej profesjonalnych i skutecznych technik zarządzania firmą, stosowania systemu wynagrodzeń, technik interpersonalnych ważny jest poziom jaki wszyscy wobec siebie prezentują, od Prezesa po sprzątaczkę , a przykład powinien iść przede wszystkim z góry. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Ludzie mówią i narzekają i się ich nie zmieni. Niech każdy popatrzy na siebie i zada sobie pytanie czy jestem w porządku wobec siebie i innych a potem niech wyciągnie kamienie i zacznie rzucać w swoich kolegów, przełożonych i właścicieli. Życie zawsze daje nam wybór. Szanujmy to co mamy.

pracownik

Skoro na 250 osób pracujących narzeka 10 (w tym jedna bo została zwolniona) no chyba nie jest źle:) Ja nie narzekam, zarobki nie są szczytem marzeń ale w tym roku drgnęło. Podwyżka była, hala zaczęła się budować, więc chyba idzie w dobrym kierunku. Poczekamy - zobaczymy.

pracownik

Ludzie dajcie spokój sobie z tą firmą na Turzej, tam to moga sobie dorobić emeryci lub renciści. Mlody człowiek na umowe zlecie nie zarobi 1000zł pracujac na 3 zmiany. Nie ma zadnych dodatków za prace nocna lub weekendy. NIECH PIP ZA TO SIE WEZMIE. Z tego co mi wiadomo od pracownicy w pipie w Z-ciu to donosy juz były. Ale teraz poszło to dalej niz do PIP w Zawierciu. Może góra sie tym zajmie w koncu!!!!!! Bo w Zawierciu pracownicy PIP nie chetnie sie tym zajmowali. Moze korupcja?????

koleżanka

Witam,w sumie to dobrze,że daja szanse ludziom nie wykształconym,ale takie osoby powinny podnosić swoje kwalifikacje a Firma powinna im to umożliwić tylko trzeba miec jeszcze motywacje.Jak wiemy najlepsza motywacja jest uczciwe wynagrodzenie i szacunek oraz dobra atmosfera w pracy.Bardzo dobrze ,że powstałą taka strona o pracodawcach bo nie tylko oni mogą krytykować i wytykać błedy pracowników a my nic ze strachu nie możemy się odezwać w pracy a tu przynajmniej można napisać anonimowo prawdę.Opinie te zapewne zależa na jakim się jest stanowisku i jaką się pensje dostaje oraz jak blisko się jest władzy.To przykre ale prawdziwe.Odkat tam już nie pracują mój byt dużo się polepszył.Jesli komus nie pasuje praca to nie powinien sie w niej męczyć.Ludzie nie bojcie się zmian!To nie prawda ,że nie ma pracy w Zawierciu i okolicy.Ja w ciagu miesiaca znalazłam kilka oczywiscie na roznych warunkach ale wybrałam najlepszą i jestem bardzo zadowolona,jest miła atmosfera w pracy,super Prezes,bardzo dobrze płaci,szanuje ludzi.I co najlepsze ludzie sami przychodza wczesniej do pracy z miła checia.A to w zyciu jest bardzo wazne bo zycie mamy jedno i nie mozna tracic czasu na prace w ktorej się zle czujemy i jesteśmy sfrustrowani.

robot

Lepiej bym tego nie ujął

pracownik

Witam pracuję tam w TREDPOL na Turzej, płaca bardzo zła, najwięcej zarobi sie tam tam 1100zł na umowe zlecenie ale pod warunkiem, że są same dniówki liczone po 50zł na 3 zmiany a nie praca na akord gdzie za 8 godz. pracy zarobi się 30-40zł (jak toś podoła), jak to często bywa. WYZYSK!!!!!!!!!!!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

xxx

Kaka ciepła posadka a tu masz takie niepowodzenie skończyło się szkoda ze wyciągasz te wszystkie brudy ale wiesz co ludzie bardziej niż na FOB skarżyli się na twój oddech.

KAKA
@xxx 25.05.2016, 22:54
Kaka ciepła posadka a tu masz takie niepowodzenie skończyło się szkoda ze wyciągasz te wszystkie brudy ale wiesz co ludzie ba...

lepiej miec smierdzacy oddech niz smierdzacych kierowników:-)

hary

Dziekuje bardzo za taka prace....nastawiacza wiedze i umiejetnosci trzeba miec ,ale nia za taka stawke poza tym z kierownikiem ciezko podjasc dialog i współpracę..Nie polecam

nikoś

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] może nie, ale praca za marne grosze to już tak ...

pis

za pracę trzeba zapłacić, nie dawać jałmużny 1300,podpisuje się za innymi POLSKI [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

ASDF

DOKLADNIE POLSKI [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ZGADZAM SIE NADGODZINY SOBOTY I NIEDZIELE LICZONE 20% DODATOKO A POWINNO BYC INACZEJ

xyz

Kasa to porażka kierownik świrniety tylko porzadek sie liczy opierdziel za złe wypełnienie karty nadgodziny w sobote oczywiście są ale by było to widać 10/15 na koncie raczej nikła suma Szukajcie czegoś lepszego

zyx
@xyz 09.02.2016, 01:17
Kasa to porażka kierownik świrniety tylko porzadek sie liczy opierdziel za złe wypełnienie karty nadgodziny w sobote oczywiście...

No to masz się czego czepiać, idź do innej firmy, na pewno pogłaskają Cię za bałagan i źle wypełnione karty.

mocna

Nie polecam !!!kilka dni wystarczy zeby sie połapać jak jest w tej firmie,

...

Ciągła rotacja

Umbro

W Fob Decor nie jest tak najgorzej tylko trzeba przywyknąć do pracy wiadomo że płacą grosze ale nikt na starcie nie da wam Bóg wie jakich pieniędzy są stanowiska na których nie ma co liczyć się z podwyżką ale na reszcie stanowisk jak się pokaże że coś się potrafi więcej i będzie się upierać przy swoim to dadzą ;) a kierownik ciężko powiedzieć zależy jaki ma humor ogólnie trzeba z nim rozmawiać takim samym tonem jak on to wtedy wysłucha i zmienia podejście do człowieka bo jak ktoś jest miękką pipą to go sobie podporządkuje :)) Moja ogólna opinia : Można spróbować złapać doświadczenie nie jest najgorzej ;)

Jowita

nie rozumiem tych, którzy tak bardzo narzekają na FOB... Kurcze Ludzie jest tam Wam źle to szukajcie innej posady, innej firmy!

marcin

Zastanawiam sie teraz po co do tej firmy wysyłalem moje aplikacjie jak wg.opini warunki są kiepskie...a może ktoś napisac ile na ta chwile moze zarobic ustawiacz??

biały murzyn

człowieku nie pierd...ol wymień mi tych zadowolonych i nagrodzonych?!o czym ty gadasz wogóle ....

Aaa
@WOLNA 14.05.2016, 19:59
BRAK SŁÓW!!!!

NIE MA PREMII,MOŻLIWOŚCI PODWYŻKI PO KILKU LATACH (JESZCZE POTRAFIŁ ZABRAĆ Z NAJNIŻEJ KRAJOWEJ ZA "WPADKI" PRAKTYCZNIE NIE Z PRACOWNIKOW WINY TYLKO SYSTEMU I PRACOWALIŚMY NA 3 ZMIANY Z OGROMNYM ZAKRESEM OBOWIĄZKOW ZA 900 ZŁ, BRAK PODSTAWY SOCJALNEJ,NIE POLECAM.

mkl
@Aaa 18.05.2016, 18:53
NIE MA PREMII,MOŻLIWOŚCI PODWYŻKI PO KILKU LATACH (JESZCZE POTRAFIŁ ZABRAĆ Z NAJNIŻEJ KRAJOWEJ ZA "WPADKI" PRAKTYCZNI...

Witam, ja też tak uważam,jeszcze w tej Firmie pracuje ale szukam innej.To prawda co piszą bo dużo osób o tym mówiło.Ludzie nawet co niektórzy byli tak zdesperowani ,że niestety dochodziło do kradzieży.A teraz następna nasza koleżanka złożyła wypowiedzenie po kilku latach pracy.Dlaczego?Już piszę-przez atmosferę i rządy przełożonych.Kto bedzie następny?Żebyście przez Wasze rządy nie obudzili z tzw"ręką w nocniku"

mistrz

Każdy ma swoje uwagi negatywne, ale pracują i są zadowoleni pracownicy. Firma inwestuje w nowe maszyny, ale obsługa nie do końca chce się uczyć. Mają potencjał i na szczęście ludzie z pomysłem są nagradzani.

Januszek

W tej firmie nie zarobicie przyzwoicie. W miarę dobre wypłaty to mają na Turzy w biurze tacy jak p. Michał, Sebastian itp. Nawet kierownik warsztatu znalazł sobie nową pracę, a pracował w tej firmie ok. 30 lat. Szkoda gadać. Unikajcie tej firmy.

Aaa
@Januszek 16.09.2015, 15:08
W tej firmie nie zarobicie przyzwoicie. W miarę dobre wypłaty to mają na Turzy w biurze tacy jak p. Michał, Sebastian itp. Nawe...

To prawda zgodze sie z tym.mASZYNY STARE STRUPCIE LEDWO DYSZA ,NASTAWIACZE CIAGLE JE NAPRAWIAJA,przez to nie ma wydajnosci lub jakosci a Dział Handlowy naciska i kierownictwo.!aLBO POPRZYJMUJA TAKICH NIBY NASTAWIACZY ZA NAJNIZSZA KRAJOWa co potrafia tylko przez rok nawet nozyk tylko wymienić!Brak szkoleń,motywacji.na Turzej to Prezesika firma tam sa zyski to ich docenia i sie stara.Zlecenia na Fob daja z Tradepolu i ciagle zwracaja korki te ktore im nie pasuja a koszty oczywiscie ida na Fob a nie na Tradepol.Prezesik cwany i kto pracuje w TRADEPOL to 100% lepiej nA TYM WYCHODZI!

ustawiacz !

Moze ktos pomysli ze to żarty ale prawda jest taka ze 1/3 zalogi zakladu szuka innej pracy..... wystarczy chwile porozmawiac.....cały czas ktos nowy sie uczy i za troche znowu zmiana ... konca tego nie widac ...jak ma byc dobrze... Tak zle jeszcze w tej firmie nie było....

Anonim

wyksztełenie nic ci nie da czy średnie czy zawodowe jesteś w jednym worku w umowie o prace dostaniesz mlodszy operator maszyn i tyle zbierajac zapisy kto przychodzi do pracy w sobote czy w niedziele to sie beszczelnie pytaja czemu nie mozesz. No czemy bo tez masz zycie prywatne i rodzine maszyny stare zlomy nastawiacze po 2 lub 3 godziny ci naprawiaja maszyne co do zarobkow w zawiercie i oklicy sie znajdzie lepszą prace tylko trzeba poszukac ciezko powiedziec od czego zalezy kto ma jaka umowe ostatnio kobieta ktora pracowala okolo 6 lat na zlecenie dostala umow. o prace poprostu jak jest ktos kto sie stara to zeby go przytrzymac w firmie to daja o prace a po dwoch tygodniach kierownik mowi ze on dal cos od siebie i chcialby aby tez ktos dal od siebie wiadomo chodzi o soboty i niedziele wykorzystuja min mlodych po szkole i tych co imm brakuje pare dni do emerytury lub jak ktoś mieszka 5 minut drogi od FOB a reszta co ma w głowie i sie nie da wykorzystac to poprostu ucieka z FOB lub im nie przeduzają umowy i nawet kierownik straszy wypowiedzeniami. To niech sobie sam zapierdziela

kolega
@Anonim 31.08.2015, 20:32
wyksztełenie nic ci nie da czy średnie czy zawodowe jesteś w jednym worku w umowie o prace dostaniesz mlodszy operator maszyn i...

Widocznie Twoje doświadczenie i brak wiedzy znalazł się w opisie. Chcesz zarabiać to daj coś od siebie, a nie tylko wytykaj. Takich jak Ty jest tu dużo. Widocznie nic nie pokazałeś. Może warto wrócić i pokazać co potrafisz.

anonim

Czemu odszedł z FIATA wiadomo

ANONIM

Witam FOB DECOR firma p.t [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jednym słowem umowy zlecenia i nie liczni umowy oprace .10złotych z groszem brutto na godzine ale i tak przeliczają od akordu i w sumie przyjdzie koniec miesiąca dni od poniedzialku do piątku plus niedziela jedna i nie ma nawet najnizszej krajowej netto czyli nastepna firma która patrzy aby tylko wykorzystac pracownika zrobic z ludzic bialych murzynów którzy sie nie beda znac na pieniadzach tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] beda nawet weekendy a nowy kierownik nie jeszcze zapyta dla czego nie mozesz przyjsc w sobote i w niedziele jakby chcial ludziom ukladac zycie prywatne.oferuje umowy o prace na zasadach jak na umowie zlecenie nawet brak najnizszej krajowej 1311,86 netto,rotacje w tej firmie były i bedą dopuki tak beda traktowac pracowników ludzie sie nieoddzywają dla tego tak jest w tej firmie

Zostaw opinię o FOB-Decor Sp. z o.o. - Zawiercie

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FOB-Decor Sp. z o.o.