na razie nie widze, żeby cokolwiek się działo, chyba już nie rekrutują do nich.
hejjjj, jak obecnie wygląda sytuacja w firmie i czy warto składac tam jakiekolwiek papiery, co z rekrutacją- w jaki sposób się odbywa i z ilu części się składa? Podpowiedzi bylych lub obecnych pracownikow są bardzo cenne dlatego napiszcie jeszcze jak jest z przełożonym i jaki styl zarządzania preferuje?
szkoda, ze wczesniej nie zadbali o wizerunek i jakość usług. niestety zaponiano chyba że firmę tworzą ludzie. słyszałam o kłopotach jakie mają ale nie sądziłam ze to już ich upadek.
smutny upadek tej firmy. nikomu nie polecam pracy w niej. szefostwo rajtuje się rozpaczliwie , a podwładnych traktuje całkowicie instrumentalnie i bez sentymentów.tragedia.
Totalna klapa i porażka...ich produkty to straszne badziewie...już nigdy u nich nic nie kupie...
ja tez nie polecam, sprzet maja beznadziejny, obsluga fatalna, kupowalem przez internet i chcialem odebrac na miejscu. to co zobaczylem to koszmar, [usunięte przez admina] Wnioskuje ze firma nie dba o wizerunek
Praca bez możliwości, przyszłości i rozwoju. Ktoś kto tam jeszcze pracuje się uwstecznia. Szefowie stracili wiarygodność. Patrzą tylko kogo tu oszukać, by nie zapłacić za to co wcześniej obiecali. Ryba psuje się od głowy. Żenada.
Firma tragedia, zero armostefy, a kasa srednia. Zgadzam się, dziupla do przeczekania, kariery się tu nie robi a człowiek sie nie rozwija. Tam ludzie pracują po 10 lat jako zwykli handlowcy i tyle. Ale moze to nie wina szefów tylko braku ambicji tych osób.
po mieście dużo się słyszy o zwolnieniach i rotacji pracowników, tzn. ci dobrzy szybko z stamtąd odchodzą, ci co zostali... bez komentarza
Głośno jest o ich problemach finansowych i ta rotacja pracowników tez nie świadczy o nich najlepiej. Kiedyś to była niezła firma, teraz zostali tam tylko tacy którym nie powiodło się w życiu, fakt to dziupla do przeczekania!!!
potwierdzam totalna porażka nie polecam!! wyzysk, mobbing, oszukiwanie
firma beznadziejna