Milkpol S.A.

Adres: Główna 162, 97-318 Czarnocin

NIP: 7710106183 REGON: 4703448 KRS: 0000304913

Milkpol S.A.
2 21 69 5 1

Opinie o Milkpol S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

Admin
 Opinia

Witamy Czy firma Milkpol przewiduje podwyżki pensji w roku 2019 jeżeli tak to w którym kwartale i o ile procent dziękujemy za informację Pozdrawiamy

Pomocna?
Tak7Nie
milasek
 Opinia
@Admin 29.05.2019 15:28

Chyba nie chcą dać pracownikom podwyżek muszą przecież nowe samochody kupować

Pomocna?
TakNie7
Balbinka
 Opinia
@Admin 29.05.2019 15:28

Milkpol cicho siedzi widocznie nie ma nic do zaproponowania swoim pracownikom w sprawie podwyżki pensji

Pomocna?
TakNie4
Nika
 Opinia
@Balbinka 03.06.2019 18:33

Panie Prezes proszę pamiętać że jak tata był prezesem to podwyżki były co roku i każdy pracownik je otrzymywał procentowo jak wam szkoda dać pracownikom podwyżki wystarczy powiedzieć a że cicho pod miotłą siedzicie to świadczy o waszym nieprofesjonalnym zarządzaniu firmą pozdrawiam

Pomocna?
TakNie1
pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Admin 29.05.2019 15:28

Informuję że na dzień dzisiejszy w firmie Milkpol podwyżek pensji nie było

Pomocna?
TakNie
Instruktor
 Opinia

Witam. Mam pytanie odnośnie pracy w dziale skupu mleka. Czy jest możliwość podjęcia pracy w Państwa firmie na stanowisku Instruktor służby surowcowej? Posiadam 10 letnie doświadczenie na ww stanowisku pracy. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gienek
 Opinia
@Instruktor 24.02.2019 23:29

Daj sobie spokój z tą firmą byłbyś osobą pozaprodukcyjną jedną i to samą pensję byś miał przez kilka lat bez podwyżki

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
MILKPOL S.A.
 Opinia
@Instruktor 24.02.2019 23:29

Dzień dobry, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z Działem Kadr lub z Kierownikiem Zakładu Produkcyjnego. Pozdrawiamy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Instruktor
 Opinia
@MILKPOL S.A. 14.03.2019 12:08

Witam. Porozmawiać zawsze można o warunkach ewentualnej współpracy... lecz nie jest to miejsce tutaj na forum. Pozdrawiam serdecznie ????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Admin
 Opinia

Witamy.Czy firma Milkpol przewiduje bony na święta dla pracowników w tym roku ? Dziękujemy za odpowiedź

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Milkpol
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Admin 07.04.2019 20:38

Dziękujemy za zainteresowanie naszym profilem. W odpowiedzi na pytanie Spółka Milkpol S.A informuje, że w planie rocznych wydatków z Zakładowego Funduszu Socjalnego na rok 2019 przewidziano bony świąteczne dla pracowników jedynie w okresie Świąt Bożego Narodzenia. Pozdrawiamy Milkpol S.A

Pomocna?
TakNie7

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pracownik
 Opinia

Firma wyjaśniła kto dostał podwyżki i które osoby zostają pomijane czy w tym roku też tak będzie ? że nie wszyscy dostaną podwyżki ?

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Joguś
 Opinia

JOGO chętnie przyjmie do pracy Zapraszamy. Proponujemy wyższe pensje w zależności od stanowiska pracy

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Milkuś
 Opinia
@Joguś 24.01.2019 08:39

Aaa...To już wiemy, kto rozpętał tę burzę nieprawdziwych informacji :). Trochę słabe praktyki nawet jak na konkurencję. Z tego, co mi wiadomo to pracownicy ŁSM starają się o pracę u nas. Pozdrawiam serdecznie :).

Pomocna?
Tak6Nie5

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pracownicy
 Opinia

obecny zadowolony pracownik pewnie zadowolony bo podwyżke dostał a co z tymi osobami co nie dostali mają siedzieć cicho ? Jakby Milkpol dawał wszystkim pracownikom podwyżki to nikt by nic nie pisał na forum na pracę nie narzekamy tylko na podwyżki dla wybranej grupy pracowników prawda w oczy kole, kadrowa dobrze wie kto dostał podwyżki a kto nie zawsze można sprawdzić Pozdrawiamy obecnego zadowolonego pracownika

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obecny pracownik firmy
 Opinia

Podwyżki jakie podwyżki podwyżek pensji w ubieglym roku oficjalnie dla wszystkich pracujących w firmie Milkpol nie było wstyd

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Admin
 Opinia
@Obecny pracownik firmy 22.01.2019 11:07

Podpowiesz nam, na jakie warunki finansowe mogą liczyć przyszli pracownicy na różnych stanowiskach czy istnieje szansa aby w nowym roku pensje uległy zmianie na lepsze? W wielu firmach okres pierwszego kwartału nowego roku jest czasem podwyżek, stąd moje pytanie.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
obecny zadowolony pracownik
 Opinia
@Obecny pracownik firmy 22.01.2019 11:07

Wstyd to prawda.Wstyd,że pracownicy piszą takie rzeczy w sieci o swoim pracodawcy. Tacy jesteście odważni tylko na forum.Jak wam nie pasuje praca w naszej firmie to czas na zmiany.Nikt za takimi ludźmi tutaj płakał nie będzie. Pozdrawiam i żegnam. Szkoda czasu.Nie będę zniżać się do Państwa poziomu.

Pomocna?
Tak6Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownicy
 Opinia

Kto powiedział że pracownicy produkcji dostają podwyżki ? Obecny pracownik firmy powiedział że pracownicy mający wkład w pomnażanie zysków firmy dostają podwyżki i dobrze ze podwyżkę dostał to się ciesz za to nie wszyscy mają takiego farta żeby podwyżki otrzymać ,pracownicy produkcji i handel pewnie otrzymali podwyżki i te osoby które wskazała pani prezes oficjalnych podwyżek w fimie nie było ile procent wyniosła podwyżka pensji ?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Admin
 Opinia

Czemu tylko pracownicy produkcji którzy są wkładem w pomnażanie zysku firmy. otrzymują podwyżki pensji a inni są pomijani ? Oni nie zasługują na podwyżki . Czy firma Milkpol przewiduje podwyżki w 2019 r. Większość firm przewiduje podwyżki w pierwszym kwartale 2019 jak wygladaja place firmie Milkpol czekamy na opinie

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obecny pracownik firmy
 Opinia
@Admin 21.01.2019 17:39

Kto powiedział,że tylko pracownicy produkcji dostają podwyżki?Nie jestem pracownikiem produkcji i dostaje podwyżki.Moje koleżanki i koledzy również.Proszę o konkrety.Jakie działy nie dostały?Bicie piany.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kierownik TB
 Opinia

Nikt nie pisze bzdur na temat podwyżek w firmie Milkpol - Obecny pracownik firmy potwierdził tylko swoim wpisem że firma daje podwyżki tylko pracownikom produkcji reszta jest pomijana proszę powiedzieć ile procent niby w październiku 2018 została podniesiona pensja pracownikom niby wszystkim co nie jest prawdą pozdrawiam

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zawiedziona
 Opinia
@Kierownik TB 19.01.2019 18:37

To w październiku 2018 i wcześniejszych latach były jakieś podwyżki pensji ? Ile procent ? Ktoś coś wie ? że też ja się jej nie może mieli dać ale zapomnieli

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
.
 Opinia

SZYBCIEJ SZYBCIEJ(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ela
 Opinia

Podwyzki są ale nie dla wszystkich pracujących w firmie Milkpol nikt nie zaprzecza że podwyżek nie ma tylko nie wszyscy je otrzymują i o nich firma zapomina a ludzie się boją upomnieć o podwyżkę pozdrawiamy

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obecny pracownik firmy
 Opinia
@Ela 17.01.2019 12:44

Zapraszam na rozmowę do firmy.Nie ma się czego bać.Nikt poważny nie załatwia takich tematów w sieci. Pozdrawiam i apeluję o rozsądek.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania
 Opinia
@Ela 17.01.2019 12:44

Poważna firma daje podwyżki wszystkim pracownikom a nie tylko wybranym działom, inne działy nie zasługują na podwyższenie pensji od kilku lat hmm ? Gdyby wszyscy dostawali podwyżki nikt by tutaj nie pisał niby w październiku 2018 r była podwyżka tylko ja jestem ciekawa które lub który dział je otrzymał bo ja jak i inne osoby do tej pory otrzymują pensję bez żadnej podwyżki pensji a wszystko drożeje niestety pozdrawiam osobę podpisującą Obecny pracownik firmy pewnie otrzymała podwyżkę zazdroszczę chodów u pani prezes

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obecny pracownik firmy
 Opinia
@Ania 18.01.2019 15:25

Nie jest zabronione pisanie podań o podwyżkę,które należałoby umotywować swoim wkładem w pomnażanie zysku firmy jeśli rzeczywiście została Pani pominięta choć bardzo w to wątpię.Kolejny raz apeluję o rozsądek w pisaniu bzdur na temat firmy Milkpol. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obecny pracownik firmy Milkpol
 Opinia

Witam, Jestem od kilku lat pracownikiem firmy Milkpol Czarnocin. Zapewniam Państwa, że podwyżki były teraz i wcześniej również. Jeśli tak źle komuś z nami to zawsze może odejść. Rynek pracy jest otwarty. Idźcie i zarabiajcie więcej, bierzcie te super podwyżki w innych firmach. Psujecie to, co my przez te kilka lat budujemy. Jesteśmy jednym zespołem. Ludźmi, którzy powinni grać do jednej bramki, wspierać się i razem walczyć, a Wy co robicie? Jak można takie rzeczy wypisywać o swoim pracodawcy, który w obecnej chwili karmi wasze rodziny? Wstyd. Nie chce mi się wierzyć, że te wszystkie złe rzeczy napisała osoba z Milkpolu. Nasze Panie Prezes są otwarte na ludzi. Można z nimi porozmawiać zarówno na tematy zawodowe jak i osobiste. Nigdy nie zawiodły. Zapraszamy zatem do biura w sprawie podwyżek, problemów zawodowych czy osobistych bo to nie jest odpowiednie miejsce do rozwiązywania problemów – zwłaszcza ,których nie ma. I love this Job. I’m happy to be here  Pozdrawiam

Pomocna?
Tak8Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownicy
 Opinia

Informujemy że Milkpol nie dał wszystkim swoim pracownikom podwyżek , tak jak we wcześniejszym wpisie Milkpolu że podwyżki otrzymali pracownicy produkcyji i około produkcyjni reszta pracowników zostaje od kilku lat pomijana przy podwyżkach pensji i dalej czekamy może coś w tym roku się zmieni w tym temacie Pozdrawiamy Panią Prezes

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Admin
 Opinia

Jak wygląda praca w firmie Milkpol ? Są jakieś nowe miejsca? Jak wygląda sprawa podwyżek dla pracowników ? czy firma oferuje karty Multisport czy jakieś inne bonusy ? Oczekujemy na aktualne wieści. Może pojawi się osoba aktualnie zatrudniona, bo nie wiemy jak obecnie jest u nich? A Milkpol milczy na temat podwyżek tylko napisali że zmieniają wynagrodzenia tylko czy w dól czy w górę ? Pozdrawiamy i czekamy na opinie również Milkpolu

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Milkpol S.A.
 Opinia
@Admin 07.12.2018 19:58

Dzień dobry cieszymy się z zainteresowania Firmą Milkpol S.A. Obecnie poszukujemy pracowników na stanowisko: pracownik produkcyjny oraz operator maszyn-aparatowy, miejsce pracy Czarnocin. Natomiast sprawę zmiany wynagrodzenia -podwyżek wyjaśniliśmy już w innym komentarzu. Wracając do pytania o bonusy, niestety nie posiadamy w pakiecie świadczeń pozapłacowych karty Multisportu, jednakże staramy się rozszerzać pakiet bonusów pracowniczych. Obecnie w ofercie mamy Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych, Kasę Zapomogowo Pożyczkową, a także Pracowniczy Program Emerytalny finansowany całkowicie ze środków Pracodawcy. Pozdrawiamy Milkpol S.A.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jan
 Opinia
@Milkpol S.A. 10.12.2018 12:20

Witam na jakie zarobki może liczyć aparatowy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Milkpol S.A.
 Opinia
@Jan 11.12.2018 22:56

Dzień dobry w celu omówienia szczegółów dotyczących zatrudnienia na stanowisku aparatowy prosimy o kontakt z Zakładem w Czarnocinie. Pozdrawiamy Milkpol S.A.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maciek
 Opinia
@Jan 11.12.2018 22:56

Janek ja dzwoniłem do nich o prace jako aparatowy potem byłem na rozmowie to co mi zaproponowali to śmiech na sali w JOGO dostałem 300 zł więcej plus 10 % premii a oni tylko 5 procent hahaha popłakałem się ze śmiechu w JOGO potrzebują ludzi do pracy jak chcecie więcej zarobić niż w Milkpolu to JOGO chętnie was przyjmie

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Admin
 Opinia

@Aszanti 17.12.2018 23:09 To jest przykre co piszesz Aszanti że firma nie daje wam podwyżek i jeszcze wam pensje obniżyła przez zamrożenie premii , w tych czasach poważne firmy zaczynają dbać o pracownika bo o niego coraz trudniej na każdym stanowisku Życzymy pracownikom Milkpolu w przyszłym roku podwyżki pensji i przywrócenia premii, może firma ma jakieś plany co do podwyżek w 2019 r , ale umiejętnie omijają ten temat Pozdrawiamy

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Milkpol S.A.
 Opinia
@Admin 19.12.2018 21:21

Pragniemy się odnieść do zarzutów zamieszczonych na profilu Firmy Milkpol S.A dotyczących braku podwyżek oraz wstrzymanych premii. Informujemy, że premie dla wszystkich Pracowników są wypłacane regularnie w cyklach miesięcznych w wysokości 5% od podstawy wynagrodzenia, jednocześnie informujemy, że premie nie były wstrzymywane ani zawieszane. Oprócz tego wypłacane są również premie uznaniowe, o które wnioskują kierownicy poszczególnych działów. Nasi Pracownicy otrzymują co miesiąc paski z wypłatą wynagrodzenia gdzie można samodzielnie sprawdzić wysokość otrzymanej pensji i premii. Jeśli Pracownicy mają jakieś uwagi i je zgłaszają, natychmiast je wyjaśniamy. Chcielibyśmy również przypomnieć terminy zmian wynagrodzeń dla Pracowników produkcyjnych oraz działów powiązanych z procesem produkcyjnym, podwyżki zostały wprowadzone w m-cu wrześniu 2016 r., maju 2017 r. oraz październiku 2018 r., również w maju 2017 r. został wprowadzony dodatkowy składnik wynagrodzenia tj. dodatek stażowy który pozwala docenić naszych Pracowników oraz wieloletnią współpracę z nimi. Na wszystkie wątpliwości związane ze zmianami wynagrodzeń odpowie dział kadr lub prosimy o kontakt z bezpośrednim przełożonym. Zarzuty dotyczące braku podwyżek uważamy za bezpodstawne i nieprawdziwe. Zmuszeni jesteśmy poruszyć sprawę nagrody Przedsiębiorstwa Fair Play którą otrzymujemy od wielu lat co roku i otrzymaliśmy również w roku 2018. Nagroda ta zostaje przyznana na podstawie szczegółowych audytów, dokładnej weryfikacji dokumentacji, a także na podstawie rozmów z pracownikami. Oceną rzetelności Firmy zajmują się niezależni eksperci. Pozdrawiamy Milkpol S.A.

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ela
 Opinia
@Admin 19.12.2018 21:21

Milkpol zapomniał dodać że kiedyś premia wynosiła 10 procent i została obniżona do 5 procent. No podwyżki to dostali na produkcji

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anka
 Opinia
@Ela 21.12.2018 07:49

Tak było ale to za czasów jak pan Prezes żył a pani przes pewnie nie wiedziała że tymczasowo to miało być i dalej jest tylko 5 % :(

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownicy
 Opinia

Czy na święta firma szykuje jakieś podwyżki ? Czy mamy sie obejść smakiem jak zwykle może pani prezes się ustosunkuje do zapytania pracowników bo nie wiemy czy iść do pracy do biedronki lub lidla

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Milkpol S.A.
 Opinia
@Pracownicy 17.11.2018 18:01

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią. Informujemy, że Spółka Milkpol S.A. cyklicznie podwyższa wynagrodzenia swoim pracownikom. Prosimy o kontakt z bezpośrednim przełożonym w celu wyjaśnienia wątpliwości w tej sprawie. Pozdrawiamy, Milkpol S.A.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Admin
 Opinia
@Milkpol S.A. 23.11.2018 14:36

Czy wszyscy pracownicy dostają podwyżki co roku czy tylko część ? to jest ważna sprawa dla przyszłych pracowników

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Milkpol S.A.
 Opinia
@Admin 23.11.2018 22:31

Dzień dobry zmiany wynagrodzeń wprowadzane są z podziałem na działy, nie zawsze uwzględniane są wszystkie jednym czasie, jednak przy podwyżkach są uwzględniani wszyscy pracownicy. Pozdrawiamy Zespół Milkpol S.A.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Admin
 Opinia
@Milkpol S.A. 26.11.2018 14:03

Dziękujemy za informację Czy w tym roku w waszej firmie były podwyżki pensji ? jeżeli tak to o ile procent i czy wszyscy pracownicy je otrzymali ? czy jakieś działy zostały pominięte ? Pozdrawiamy

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Milkpol S.A.
 Opinia
@Admin 03.12.2018 19:59

Dzień dobry w bieżącym roku przy zmianie wynagrodzeń uwzględnione zostały wszystkie działy . Pozdrawiamy Milkpol S.A.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Admin
 Opinia
@Milkpol S.A. 26.11.2018 14:03

Dziękujemy za odpowiedź Na czym polegały zmiany wynagrodzeń ? bo nic państwo nie odpowiedzieli na pytanie na temat podwyżek przez słowa w bieżącym roku przy zmianie wynagrodzeń uwzględnione zostały wszystkie działy - produkcja , magazyn ,kierowcy ,księgowość , kadry ,handel znaczy mamy rozumieć że te działy zostają uwzględniane przy podwyższkach pensji ? Ile procent wyniosła podwyżka pensji za bieżący rok ? Pozdrawiamy czekamy na informacje jak i przyszli pracownicy

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mariola
 Opinia
@Milkpol S.A. 06.12.2018 07:17

To w tym roku były podwyżki serio ? bo ja jakoś zmiany w wypłacie nie zauważyłam zmiany w wynagrodzeniach może i były , może i z podziałem na działy , ale nie wszyscy dostali podwyżki tak się zastanawiam w którym miesiącu było ogłoszone że od tego miesiąca firma daje podwyżkę swoim pracownikom ? ile procent niby poszły w górę wynagrodzenia w Milkpolu ? ktoś coś wie na ten temat ? może Milkpol powie w którym miesiącu były podwyżki jak nie odpowiedzą to wiecie co to znaczy

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Milkpol S.A.
 Opinia
@Mariola 16.12.2018 20:31

Dziękujemy za pozostawienie komentarza, w celu wyjaśnienia wątpliwości odnośnie zmian wynagrodzeń prosimy o kontakt z bezpośrednim przełożonym. Pozdrawiamy Milkpol.S.A.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aszanti
 Opinia
@Milkpol S.A. 23.11.2018 14:36

Potwierdzam co mówiły koleżanki wcześniej w tym roku jak i kilka lat do tyłu podwyżek nie było zmiana wynagrodzeń polegała na wstrzymaniu wypłacania premii i do tej pory nie zostałą przywrócona Plus dla firmy jest taki że dają bony na święta i paczki dla dzieci Szkoda tylko że panie prezes nie widzą tego że za pensje coraz mniej można kupić ,siła nabywcza pensji w Milkpolu spada niestety a podwyżki żywnośći i prądu itd są co roku i coraz mniej możemy kupić Miejmy nadzieję że w przyszłym roku panie prezes dadzą swoim pracownikom podwyżki bo w tym nie ma chyba już co liczyć Milkpol dostał w tym roku nagrode Przedsiębiorstwo Fair Play 2018 tylko za co ? firma nie jest Przedsiębiorstwem Fair Play dla swoich pracowników trzeba bedzie napisać do nich co przyznają nagrode co i jak że tak różowo to wcale nie jest Tak więc czekamy na podwyżkę chociaż w 2019 r Życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku miejmy nadzieje że z podwyżką

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jagna
 Opinia

ja się modle co roku o podwyżkę jeszcze troche i nie bede miała co do garnka włozyć słyszałam że konkurencja lepiej płaci u nas zarobki spadły niestety a nasza firma kiedys najlepiej płaciła niż inne firmy z branży mleczarskiej troche przykro ze tak panie prezes sie nie przejmuja pracownikami

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik
 Opinia

Praca fajna... Szkoda że zwalniają ludzi po 3 latach pracy... Oddanej pracy... bo są nagle nie,, elastyczni,, czytaj nie chcą pracować bez zastępstwa po 13h..... No cóż wielka szkoda..

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Meg
 Opinia

Tak sobie czytam te niektóre komentarze i mam taką uwagę: wydaje mi się, że nick King i Ach to jedna i ta sama osoba. Chyba mało prawdopodobne jest, żeby tego samego dnia (a raczej nocy, bo jeden wpis jest z godz. 03.06 a drugi z 03.11) praktycznie o tej samej porze pisały dwie różne osoby. Nigdy wcześniej ani później się to nie zdarzało. Zatem mam prośbę do wszystkich, którzy oceniają swoich pracodawców, żeby te opinie były faktycznie rzetelne a nie były opiniami byłych sfrustrowanych pracowników. Teraz chyba nie zwalnia się pracownika ot tak? Pamiętajcie, że zaglądają tu ludzie, którzy faktycznie szukają pracy.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ella
 Opinia
@Meg 14.08.2018 13:50

Sfrustrowani pracownicy są dzięki pani prezes M i wydaje mi się że ona wie dlaczego

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mimi
 Opinia
@Meg 14.08.2018 13:50

O i prezes się odezwała widać wie żenie jest wporzadku w stosunku do ludzi hehehe, niech lepiej powie kiedy ostatnio podwyżki pensji były jeszcze troszkę i sama będzie pracować pozdrawiam

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Życzliwa
 Opinia

Mój partner był kierowca magazynierem i kim było trzeba a zatrudniał się na kierowcę. Został zwolniony bo potrzebował dnia wolnego na żądanie bo miałam wypadek samochodowy. Pani prezes ma gdzieś wszystko. To jest (usunięte przez administratora). Nie polecam nikomu bo tylko szkoda czasu i zdrowia.

Pomocna?
Tak26Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
King
 Opinia
@Życzliwa 08.07.2018 19:51

No to przerąbane a prawnie mogła tak zrobić żeby zwolnić ? bez przyczyny to juz prawie mobbing do sądu ja podac mąż do psyhiatry niech idzie ze przez to ma problemy i prezeska udupiona że hej

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
MILKPOL S.A.
 Opinia
@King 21.07.2018 03:06

Odnosząc się do zarzutów i negatywnych wypowiedzi jakoby osoba zatrudniona na stanowisku kierowcy, o której pisze we wpisie osoba pod pseudonimem Życzliwa została zwolniona „bo potrzebowała dnia wolnego na żądanie” informujemy, iż umowa została rozwiązana za porozumieniem stron, na wyraźną prośbę Pracownika, który wielokrotnie informował Pracodawcę o zamiarze wyjazdu do pracy za granicę. Pracownik pod porozumieniem złożył swój podpis dobrowolnie.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jola
 Opinia
@MILKPOL S.A. 31.07.2018 15:00

Tak tak tak a życzliwa tak dla hecy napisała że cytuje ( Został zwolniony bo potrzebował dnia wolnego na żądanie bo miałam wypadek samochodowy. Pani prezes ma gdzieś wszystko ) a umowa została rozwiązana za porozumieniem stron, na wyraźną prośbę Pracownika >>> prędzej na polecenie pani prezes zeby podpisał bo jak nie to .....dopowiedzcie sobie ja wierze Życzliwej nie pani prezes ona nie liczy się z ludźmi ma ich w wielkim poważaniu że tak łagodnie powiem

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jolanta
 Opinia

Czy posiadacie informacje odnośnie nowych ofert pracy w Milkpol Biuro Handlowe? Na jakie stanowiska poszukiwani są kandydaci i jakie wymagania powinni spełniać? Jakie warunki zatrudnienia oferowane są po okresie próbnym? Odpowiedzi na te pytania przydadzą się osobom poszukującym pracy w Łodzi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ach
 Opinia
@Jolanta 09.07.2018 14:08

warunki zatrudnienia - robić nie odzywać się urlop jak pani prezes sie spodoba to da o podwyżkach pensji można zapomnieć nie polecam przyjdzie pora to prezeske na taczce sie wywiezie pozdrawiam serdecznie oby była tak samo traktowana jak ona traktuje ludzi

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Jak aktualnie przedstawia się sytuacja Milkpol S.A. Biuro Handlowe na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się ważną wskazówką dla osób mieszkających w Łódź i okolicach oraz będących w trakcie poszukiwania zatrudnienia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sprzedawca
 Opinia

Praca sprzedawcy bardzo fajna. Tylko szkoda, ze wszystko psuje kierownictwo i pani prezes. Wieczne pretensje, czepianie się bzdur. niedogodzisz choćby nie wiem co. Ogólnie chora atmosfera, mimo iż zapowiadało się na przyjemna prace.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mirabella
 Opinia
@Sprzedawca 23.03.2018 22:23

Masz racje chora pani prezes to nie to co jej ojciec św p Pan Świerczyński dobry człowiek był z niego a córeczka nie umie prowadzić firmy ludzi gnebi masakra

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wawa
 Opinia

Jestem byłym pracownikiem tej FIRMY... Człowiek haruje w tej firmie jak wół,i nikt z prezesostwa ci nie podziękuje a podwyżki pensji tylko dla najmniej zarabiających - ustawowo.. Szkoda iść tam do pracy,bo człowiek zniszczy sobie tylko zdrowie i psychikę. Szczerze nikomu nie polecam tam pracy,ponieważ ludzi traktują jak śmieci.... pani prezesowa.....zadufana w sobie i wszystkie rozumy pozjadała daleko jej do podejścia do ludzi jakie miał jej ojciec NIE POLECAM .....

Pomocna?
Tak38Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
tk
 Opinia
@wawa 26.07.2017 00:52

Agnieszka Ch. , dlaczego się nie podpiszesz...?? nic nie masz sobie do zarzucenia? zastanów się nad tym...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marzanna
 Opinia
@wawa 26.07.2017 00:52

Potwierdzam tą opinie prezeska to prawie mobbing stosuje do pracowników zarządzać firmą nie potrafi czepia się o wszystko i byle co nie idźcie tam pracować szkoda zdrowia i nerwów

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marzanna
 Opinia
@tk 01.11.2017 07:42

Aga ty się lepiej weź za robotę

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
niedobra
 Opinia
@Marzanna 23.02.2018 10:31

O jak dobrze że ja już tam nie pracuje teraz u konkurencji mam lepiej i pensja wyższa stanowczo za długo tam pracowałam

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
admin
 Opinia

Mieliście okazje pracować w firmie Milkpol S.A. Biuro Handlowe? Jak oceniacie proces rekrutacji, współpracowników? Czekamy na Twój komentarz!

Pomocna?
Tak31Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Milkpol S.A. - Czarnocin

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej