Milkpol S.A. Biuro Handlowe
1 13 6 1

Opinie o Milkpol S.A. Biuro Handlowe

Pracownicy

Czy na święta firma szykuje jakieś podwyżki ? Czy mamy sie obejść smakiem jak zwykle może pani prezes się ustosunkuje do zapytania pracowników bo nie wiemy czy iść do pracy do biedronki lub lidla

Milkpol S.A.
@Pracownicy 17.11.2018 18:01

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią. Informujemy, że Spółka Milkpol S.A. cyklicznie podwyższa wynagrodzenia swoim pracownikom. Prosimy o kontakt z bezpośrednim przełożonym w celu wyjaśnienia wątpliwości w tej sprawie. Pozdrawiamy, Milkpol S.A.

Admin
@Milkpol S.A. 23.11.2018 14:36

Czy wszyscy pracownicy dostają podwyżki co roku czy tylko część ? to jest ważna sprawa dla przyszłych pracowników

Milkpol S.A.
@Admin 23.11.2018 22:31

Dzień dobry zmiany wynagrodzeń wprowadzane są z podziałem na działy, nie zawsze uwzględniane są wszystkie jednym czasie, jednak przy podwyżkach są uwzględniani wszyscy pracownicy. Pozdrawiamy Zespół Milkpol S.A.

Admin
@Milkpol S.A. 26.11.2018 14:03

Dziękujemy za informację Czy w tym roku w waszej firmie były podwyżki pensji ? jeżeli tak to o ile procent i czy wszyscy pracownicy je otrzymali ? czy jakieś działy zostały pominięte ? Pozdrawiamy

Milkpol S.A.
@Admin 03.12.2018 19:59

Dzień dobry w bieżącym roku przy zmianie wynagrodzeń uwzględnione zostały wszystkie działy . Pozdrawiamy Milkpol S.A.

Admin
@Milkpol S.A. 26.11.2018 14:03

Dziękujemy za odpowiedź Na czym polegały zmiany wynagrodzeń ? bo nic państwo nie odpowiedzieli na pytanie na temat podwyżek przez słowa w bieżącym roku przy zmianie wynagrodzeń uwzględnione zostały wszystkie działy - produkcja , magazyn ,kierowcy ,księgowość , kadry ,handel znaczy mamy rozumieć że te działy zostają uwzględniane przy podwyższkach pensji ? Ile procent wyniosła podwyżka pensji za bieżący rok ? Pozdrawiamy czekamy na informacje jak i przyszli pracownicy

Mariola
@Milkpol S.A. 06.12.2018 07:17

To w tym roku były podwyżki serio ? bo ja jakoś zmiany w wypłacie nie zauważyłam zmiany w wynagrodzeniach może i były , może i z podziałem na działy , ale nie wszyscy dostali podwyżki tak się zastanawiam w którym miesiącu było ogłoszone że od tego miesiąca firma daje podwyżkę swoim pracownikom ? ile procent niby poszły w górę wynagrodzenia w Milkpolu ? ktoś coś wie na ten temat ? może Milkpol powie w którym miesiącu były podwyżki jak nie odpowiedzą to wiecie co to znaczy

Milkpol S.A.
@Mariola 16.12.2018 20:31

Dziękujemy za pozostawienie komentarza, w celu wyjaśnienia wątpliwości odnośnie zmian wynagrodzeń prosimy o kontakt z bezpośrednim przełożonym. Pozdrawiamy Milkpol.S.A.

Aszanti
@Milkpol S.A. 23.11.2018 14:36

Potwierdzam co mówiły koleżanki wcześniej w tym roku jak i kilka lat do tyłu podwyżek nie było zmiana wynagrodzeń polegała na wstrzymaniu wypłacania premii i do tej pory nie zostałą przywrócona Plus dla firmy jest taki że dają bony na święta i paczki dla dzieci Szkoda tylko że panie prezes nie widzą tego że za pensje coraz mniej można kupić ,siła nabywcza pensji w Milkpolu spada niestety a podwyżki żywnośći i prądu itd są co roku i coraz mniej możemy kupić Miejmy nadzieję że w przyszłym roku panie prezes dadzą swoim pracownikom podwyżki bo w tym nie ma chyba już co liczyć Milkpol dostał w tym roku nagrode Przedsiębiorstwo Fair Play 2018 tylko za co ? firma nie jest Przedsiębiorstwem Fair Play dla swoich pracowników trzeba bedzie napisać do nich co przyznają nagrode co i jak że tak różowo to wcale nie jest Tak więc czekamy na podwyżkę chociaż w 2019 r Życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku miejmy nadzieje że z podwyżką

Admin

Jak wygląda praca w firmie Milkpol ? Są jakieś nowe miejsca? Jak wygląda sprawa podwyżek dla pracowników ? czy firma oferuje karty Multisport czy jakieś inne bonusy ? Oczekujemy na aktualne wieści. Może pojawi się osoba aktualnie zatrudniona, bo nie wiemy jak obecnie jest u nich? A Milkpol milczy na temat podwyżek tylko napisali że zmieniają wynagrodzenia tylko czy w dól czy w górę ? Pozdrawiamy i czekamy na opinie również Milkpolu

Milkpol S.A.
@Admin 07.12.2018 19:58

Dzień dobry cieszymy się z zainteresowania Firmą Milkpol S.A. Obecnie poszukujemy pracowników na stanowisko: pracownik produkcyjny oraz operator maszyn-aparatowy, miejsce pracy Czarnocin. Natomiast sprawę zmiany wynagrodzenia -podwyżek wyjaśniliśmy już w innym komentarzu. Wracając do pytania o bonusy, niestety nie posiadamy w pakiecie świadczeń pozapłacowych karty Multisportu, jednakże staramy się rozszerzać pakiet bonusów pracowniczych. Obecnie w ofercie mamy Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych, Kasę Zapomogowo Pożyczkową, a także Pracowniczy Program Emerytalny finansowany całkowicie ze środków Pracodawcy. Pozdrawiamy Milkpol S.A.

Jan
@Milkpol S.A. 10.12.2018 12:20

Witam na jakie zarobki może liczyć aparatowy

Milkpol S.A.
@Jan 11.12.2018 22:56

Dzień dobry w celu omówienia szczegółów dotyczących zatrudnienia na stanowisku aparatowy prosimy o kontakt z Zakładem w Czarnocinie. Pozdrawiamy Milkpol S.A.

Jagna

ja się modle co roku o podwyżkę jeszcze troche i nie bede miała co do garnka włozyć słyszałam że konkurencja lepiej płaci u nas zarobki spadły niestety a nasza firma kiedys najlepiej płaciła niż inne firmy z branży mleczarskiej troche przykro ze tak panie prezes sie nie przejmuja pracownikami

Były pracownik

Praca fajna... Szkoda że zwalniają ludzi po 3 latach pracy... Oddanej pracy... bo są nagle nie,, elastyczni,, czytaj nie chcą pracować bez zastępstwa po 13h..... No cóż wielka szkoda..

Meg

Tak sobie czytam te niektóre komentarze i mam taką uwagę: wydaje mi się, że nick King i Ach to jedna i ta sama osoba. Chyba mało prawdopodobne jest, żeby tego samego dnia (a raczej nocy, bo jeden wpis jest z godz. 03.06 a drugi z 03.11) praktycznie o tej samej porze pisały dwie różne osoby. Nigdy wcześniej ani później się to nie zdarzało. Zatem mam prośbę do wszystkich, którzy oceniają swoich pracodawców, żeby te opinie były faktycznie rzetelne a nie były opiniami byłych sfrustrowanych pracowników. Teraz chyba nie zwalnia się pracownika ot tak? Pamiętajcie, że zaglądają tu ludzie, którzy faktycznie szukają pracy.

Ella
@Meg 14.08.2018 13:50

Sfrustrowani pracownicy są dzięki pani prezes M i wydaje mi się że ona wie dlaczego

Mimi
@Meg 14.08.2018 13:50

O i prezes się odezwała widać wie żenie jest wporzadku w stosunku do ludzi hehehe, niech lepiej powie kiedy ostatnio podwyżki pensji były jeszcze troszkę i sama będzie pracować pozdrawiam

Życzliwa

Mój partner był kierowca magazynierem i kim było trzeba a zatrudniał się na kierowcę. Został zwolniony bo potrzebował dnia wolnego na żądanie bo miałam wypadek samochodowy. Pani prezes ma gdzieś wszystko. To jest (usunięte przez administratora). Nie polecam nikomu bo tylko szkoda czasu i zdrowia.

King
@Życzliwa 08.07.2018 19:51

No to przerąbane a prawnie mogła tak zrobić żeby zwolnić ? bez przyczyny to juz prawie mobbing do sądu ja podac mąż do psyhiatry niech idzie ze przez to ma problemy i prezeska udupiona że hej

MILKPOL S.A.
@King 21.07.2018 03:06

Odnosząc się do zarzutów i negatywnych wypowiedzi jakoby osoba zatrudniona na stanowisku kierowcy, o której pisze we wpisie osoba pod pseudonimem Życzliwa została zwolniona „bo potrzebowała dnia wolnego na żądanie” informujemy, iż umowa została rozwiązana za porozumieniem stron, na wyraźną prośbę Pracownika, który wielokrotnie informował Pracodawcę o zamiarze wyjazdu do pracy za granicę. Pracownik pod porozumieniem złożył swój podpis dobrowolnie.

Jola
@MILKPOL S.A. 31.07.2018 15:00

Tak tak tak a życzliwa tak dla hecy napisała że cytuje ( Został zwolniony bo potrzebował dnia wolnego na żądanie bo miałam wypadek samochodowy. Pani prezes ma gdzieś wszystko ) a umowa została rozwiązana za porozumieniem stron, na wyraźną prośbę Pracownika >>> prędzej na polecenie pani prezes zeby podpisał bo jak nie to .....dopowiedzcie sobie ja wierze Życzliwej nie pani prezes ona nie liczy się z ludźmi ma ich w wielkim poważaniu że tak łagodnie powiem

Jolanta

Czy posiadacie informacje odnośnie nowych ofert pracy w Milkpol Biuro Handlowe? Na jakie stanowiska poszukiwani są kandydaci i jakie wymagania powinni spełniać? Jakie warunki zatrudnienia oferowane są po okresie próbnym? Odpowiedzi na te pytania przydadzą się osobom poszukującym pracy w Łodzi.

Ach
@Jolanta 09.07.2018 14:08

warunki zatrudnienia - robić nie odzywać się urlop jak pani prezes sie spodoba to da o podwyżkach pensji można zapomnieć nie polecam przyjdzie pora to prezeske na taczce sie wywiezie pozdrawiam serdecznie oby była tak samo traktowana jak ona traktuje ludzi

Administrator

Jak aktualnie przedstawia się sytuacja Milkpol S.A. Biuro Handlowe na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się ważną wskazówką dla osób mieszkających w Łódź i okolicach oraz będących w trakcie poszukiwania zatrudnienia.

Sprzedawca

Praca sprzedawcy bardzo fajna. Tylko szkoda, ze wszystko psuje kierownictwo i pani prezes. Wieczne pretensje, czepianie się bzdur. niedogodzisz choćby nie wiem co. Ogólnie chora atmosfera, mimo iż zapowiadało się na przyjemna prace.

mirabella
@Sprzedawca 23.03.2018 22:23

Masz racje chora pani prezes to nie to co jej ojciec św p Pan Świerczyński dobry człowiek był z niego a córeczka nie umie prowadzić firmy ludzi gnebi masakra

wawa

Jestem byłym pracownikiem tej FIRMY... Człowiek haruje w tej firmie jak wół,i nikt z prezesostwa ci nie podziękuje a podwyżki pensji tylko dla najmniej zarabiających - ustawowo.. Szkoda iść tam do pracy,bo człowiek zniszczy sobie tylko zdrowie i psychikę. Szczerze nikomu nie polecam tam pracy,ponieważ ludzi traktują jak śmieci.... pani prezesowa.....zadufana w sobie i wszystkie rozumy pozjadała daleko jej do podejścia do ludzi jakie miał jej ojciec NIE POLECAM .....

tk
@wawa 26.07.2017 00:52

Agnieszka Ch. , dlaczego się nie podpiszesz...?? nic nie masz sobie do zarzucenia? zastanów się nad tym...

Marzanna
@wawa 26.07.2017 00:52

Potwierdzam tą opinie prezeska to prawie mobbing stosuje do pracowników zarządzać firmą nie potrafi czepia się o wszystko i byle co nie idźcie tam pracować szkoda zdrowia i nerwów

Marzanna
@tk 01.11.2017 07:42

Aga ty się lepiej weź za robotę

niedobra
@Marzanna 23.02.2018 10:31

O jak dobrze że ja już tam nie pracuje teraz u konkurencji mam lepiej i pensja wyższa stanowczo za długo tam pracowałam

admin

Mieliście okazje pracować w firmie Milkpol S.A. Biuro Handlowe? Jak oceniacie proces rekrutacji, współpracowników? Czekamy na Twój komentarz!

Zostaw opinię o Milkpol S.A. Biuro Handlowe - Łódź

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milkpol S.A. Biuro Handlowe