Kooperol

• Konarzew
  • Chachalnia
  • Wężowice

3. Opinie o pracodawcach Zduny
  5. Opinie o Kooperol Sp. z o.o.

Opinie o Kooperol Zduny 40 A

WebsiteIconGraal S.A.

Nie przegap nowości o Kooperol Sp. z o.o.!

Polka

19.02.2026 14:36

Nie polecam pracy w tej firmie. Bylam na trzech działach i na każdym to samo. Na pakowni chwile było dobrze dopóki nie zmienili kierowniczki. Kierwonik tam masakra, a jeżeli chodzi o babiska pracujace w tej firmie jeszcze gorzej. Uwazajcie bo nie mozecie miec gorszego dnia inaczej baby zaczna cie obgdaywac dwa metry dalej albo donosić, bo czuja sie zazdrosne/zagrozone. Mnie raz dali do roboty abym stała w miejscu (bo przynauczyli do obslugiania maszyny gdy sie zepsuje) kierownik zmiany kazal to robilam, a one potrafily z drugiej linii przychodzić i cisnąć pomimo ze mowilam ze to nie moja decyzja ze sie nie zmieniam. Tego samego dnia gdy maszyna stanela byly pierwsze by powiedzieć ze zamiast udawać ze cos robie zamienilam kilka slow z nowym pracownikiem DOTYCZACE PRACY czego nie slyszaly. I zgadnijcie kto miał problem one czy ja? No i zaczal sie mobbing ze strony pana D. Uciszanie pomimo ze dal nas na boczna linie i pytala sie jak ukladac, co to ma w ogole byc? Lub gdy cos było zepsute i schodziłam aby pójść do kogoś zaganiał mnie do roboty za to inne dziewczyny zamiast robic swoje staly z innymi patrzac sie jak jedna osoba naprawiala maszyne (a my nie mialysmy kartonow) i no co podeszlam porobic kartony to tez wielka zlosc do mnie ze nie pracyje tam gdzie bylam, tylko pytanie jak mialam bez przygotowanych kartonow? Nowy dzial lisner? Jeszcze wieksza porazka. Ania ktora jest tam nikim a rzadzi sie jakby byla szefowa, pojacie do lazienki sprawdza z zegarkiem w reku. Masz kobiece dni i idziesz do szafki i wziac tabletki? Jasne niby mozesz bo rozmawialas z liderem ale przychodzi ania i ci gada ze zmieniasz za dlugo tampona (“ona potrafi szybciej”)i wlasciwie co ty robisz przy szafce… A z czego babo mam ci się tłumaczyć? Skoro juz raz kogoś się pytałam. Wejdziesz z przerwy minute pozniej poniewaz przed chcialas zrobic siku no ale byly kolejki bo na 40osob masz 4 toalety, tez opr. Dosłownie (usunięte przez administratora), nie polecam całym sercem.

B hub vg

30.05.2026 21:37

A jak długo pracowałaś?

Goha

11.02.2026 18:37

Wasze flaki to zero do tych co były kiedyś co wy z nimi zrobiliście tego nie da się jeść

Grzegorz

10.08.2025 16:04

Potrzebuje maila do kontaktu, chodzi o dział produkcji konserw
    zjadacz

20.01.2025 22:50

kupowałem galaretki z tej firmy, do poki bralem kurczaka to bylo ok, ale kupilem wieprzowine i same sciegna, kosci i chrzastki w dodatku papka miesa na spodzie. fu, odruch wymiotny mi sie wlacza jak o tym pisze, a co dopiero jak spozywam.
    Piotr

22.03.2024 03:12

Wprowadziliście do sprzedaży Zupę! Żurek z kiełbasą i boczkiem!To wogule nie przypomina smaku żuru!Lecz jakiś podły smak czegoś gorzkiego! Nie nadaje się to wcale do jedzenia! (usunięte przez administratora) lepiej to wycofajcie z obiegu!

30.12.2021 20:06

Czy szukacie hydraulika ? Slyszalem ze obecny konserwator nic nie potafi .
    nikt

18.04.2022 22:43

Hydraulika nie szukają. Mają Fachowca. A co do konserwatora to lepiej nic nie mów musi mieć duże plecy bo takiego partacza nie widziałem.

01.11.2023 14:41

A kto to instalował lub może kojarzysz z jakiego działu?

12.09.2023 11:49

Czy można liczyć w Kooperol Sp. z o.o. na prywatną opiekę medyczną?

18.09.2023 08:59

Tak, jednym z oferowanych benefitów jest pakiet medyczny, który jest współfinansowany przez Pracodawcę i Pracownika.
    Daria

20.11.2022 19:05

Czy szukacie pracowników ? Jakie zmiany obowiązują w pracy ?

29.09.2022 12:02

Czy rozmowa kwalifikacyjna do Kooperol Sp. z o.o. odbywa się w siedzibie firmy?

29.09.2022 12:43

Tak, rozmowy odbywają się w Zdunach.

29.09.2022 16:44

Tak
    Ruda

07.03.2022 15:49

Produkcja dla sieci Lewiatan Flaki po Zamojsku to jedno (usunięte przez administratora) jak reszta produktów myślę ze Sanepid sie zajmie bo zgłosić yrzeba koniec trucia ludzi
    Konsument

09.02.2022 10:38

Kuchnia Kachny. Produkcja dla sieci Lewiatan. Strogonow - 500g. Jeden kawałeczek mięsa - wieprzowego (miało być 15%), dwa skrawki pieczarki (9%), oczko marchewki, posmak a raczej nutka pomidora reszta to woda z mąką i tymi niby polepszaczami. Fuj, nigdy więcej. Wiem, że sieci wymagają niskiej ceny zwłaszcza za produkt pod marką by same zarobić ale na etykiecie widnieje adres tego zakładu. Strzelacie sobie w kolano takim produktem. Kto odpowiada u was za promocję i marketing? Konkluzja - Zakup jednorazowy, kontrolny. Wykreślić z menu.

07.11.2021 11:49

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Kooperol Sp. z o.o.?
    as

05.01.2022 20:49

po 3 umowie to około 3 lata
    Wojt

08.01.2022 16:06

Ewentualnie zostaniesz, nawet jak zle pracujesz gdy nie mają nikogo innego na Twoje miejsce do czasu. Ale nie mowie tu o produkcji tylko o stanowiskach innych. Tj konserwator , sprzataczka itp
    Halina

08.11.2021 21:38

Flaki wolowe w rosole, danie w słoiku, dawno takiego niedobrego dania nie jadlam, szkoda tego wkladu, pracy ludzi i chyba nie powinno to nigdy trafić do sprzedaży.
    Tomasz

19.07.2021 20:44

Kupiłem z tej firmy kilka puszek filetów śledziowych. Niemal w każdej tego fileta była zawartość połowy puszki, reszta sam sos. (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) zarabiają na oszustwie,ale ja im nie odpuszczę. Szykuję pismo do Urzędu Ochrony Konsumenta ze skargą. Telefonu też nie odbierają. Bezczelność tej firmy przekracza granicę.
    Suwałki

23.10.2021 14:48

Jeszcze gorzej jest z fasolką po bretońsku produkowaną dla sieci Leviatan, 4 fasolki, 4 plasterki kiełbasy na pół litra sosu.
    Były pracownik magazynu

17.04.2021 09:08

Spędziłem w tej firmie kilka lat. Powiem krótko, były to moje najlepsze lata jakie spędziłem w pracy. Po tej firmie praca w kolejnych to już nie to samo ????

19.04.2021 08:16

Dziękujemy za miłe słowa☺
    Polak

04.06.2021 23:21

Nie wierze w to co czytam
    Klient z W-wy

16.03.2021 14:11

W sklepie sieci ARHELAN kupiłem "flaki staropolskie" i jak zobaczyłem po otwarciu słoika, co jest w środku i jak cuchnie wylałem zawartość do kibelka. Pies by tego nie zjadł. Ale drugi słoik dobry. Oba mają ten sam termin przydatności. Czyli loteria.
    Były, zmęczony psychicznie

07.02.2021 18:47

Pracowałem tak kilka miesięcy i co mogę powiedzieć, zapierdziel totalny. Czasami wychodziło się stamtąd na czterech takie zmęczenie ludzie spoko nawet ale jeśli ktoś chce popatrzeć na fajne laski to na innym dziale takie pracują, na hali jedna taka ślicznotka pracuje czekoladka. Pozdro ludzie
    Wkurzony

08.12.2020 17:20

Właśnie jadłem psełdo strogonowa ze słoika z tej firmy. Ja się pytam gdzie jest mięso? To zwykły sos pomidorowy z pieczarkami i marchewką!!! Tak oszukiwać ludzi! Hamstwo
    Buly pracownik

19.11.2020 14:33

Buly pracownik Grupa Graal to najgorsza firma we wszystkich obszarach, w których się działa We wszystkich fabrykach, w których firma ma fatalne warunki sanitarne, zepsute produkty, straszny stosunek kierowników do pracowników, ciągła presja ze strony kierowników na pracowników. Wynagrodzenie nie jest wypłacane. Nie podano danych dotyczących potrącenia środków z wynagrodzenia pracownika Nie ma ciepłej odzieży, szafy o regularnych kształtach są bardziej puste

19.11.2020 14:03

Grupa Graal jest najgorszą firmą we wszystkich obszarach, w których się działa We wszystkich fabrykach, w których firma ma fatalne warunki sanitarne, zepsute produkty, okropny stosunek kierowników do pracowników, ciągła presja kierowników na pracowników. Wynagrodzenie nie jest wypłacane. Nie podano danych dotyczących potrącenia środków z wynagrodzenia pracownika

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Kooperol?

Kontakt - Kooperol Sp. z o.o.

40 A 83-115 Zduny

REGON:220142190

Graal S.A.
    Branża główna: Przetwórstwo mięsne
    MM

08.11.2020 23:44

Witam, jak wygląda praca na stanowisku Kontrolera Jakości? Jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna na to stanowisko? Jakie wynagrodzenie oferuje Firma na tym stanowisku? Pozdrawiam

09.11.2020 08:41

Dzień dobry. Podczas rozmowy z kandydatem poruszane są kwestie ogólne jak i te związane z obszarem pracy na danym stanowisku, dotyczące wykonywanych zadań z zakresu prowadzenia weryfikacji na różnych etapach produkcji i wsparcia procesów mających na celu zapewnienie produkcji wyrobów odpowiedniej jakości. Wynagrodzenie ustalane jest podczas spotkania☺
    karol

28.10.2020 16:37

Temat:Kuchnia staropolska Bigos z kiełbasą Na miłośc boską !! Co wy produkujecie!!?? Przecież tego nie da się jeść!!ZUPA!Już o smaku nic nie piszę /tragedia. Podnieście cenę ale Zróbcie coś porządne!!!!!
    Była pracownica

16.10.2020 14:07

Pracowałam w tym zakładzie 9 miesięcy i to był najgorszy czas w moim życiu. Tam jest gorzej niż w kocborowie. To co się dzieje na pakowni to jest szok. Ludzie fałszywi, po prostu sama obłuda. W oczy pięknie, a za plecami (usunięte przez administratora) obrobiona. Krzyczą, że masz (usunięte przez administratora) i jak staniesz na chwilę to zaraz przybiegną i się spytają czemu stoisz. Pani w niebieskim czepku o imieniu Iza nawet palety nie potrafi prosto ułożyć, a ryj ma najbardziej wyszczekany. Robota dla ludzi mocnych psychicznie. Ja mam do wyrzucenia psychikę. Nie polecam
    były pracownik

05.05.2018 23:45

Pracowałem kiedyś w tej firmie.Tam żandarmi stoją i patrzą ci na ręce. Poganiają jak psów. Nigdy bym tam nie wrócił i nikomu nie polecam

25.09.2020 07:21

Nie zgodzę się z tą opinia. Widać że chyba nie pracowałas w koralu bo tam to dopiero jest (usunięte przez administratora) i psychiczne liderki. W kooperolu trzeba poprostu zająć się sobą ale jeżeli ty przychodzisz uskuteczniac dyskusje z koleżankami przy stanowisku pracy to nic dziwnego że obrywasz... Do pracy przychodzimy pracować a nie gadać o tuszach...
    @pracownik Korala

25.09.2020 14:30

Nie zgadzam się z opinią o Koralu. Pracuję w tym zakładzie od lat i bardzo się poprawiło. W każdym zakładzie ważne jest jak pracujesz i nie ma znaczenia, czy to koral, kooperol czy inne.

08.09.2020 10:28

Czy rozmowa kwalifikacyjna odbywa się w siedzibie firmy Kooperol Sp. z o.o.?

25.09.2020 08:00

Rekrutacja do kooperolu zajmuje się Pan Paweł z techno Service (usunięte przez administratora).

17.01.2020 13:02

Jaki jest wkład kierownictwa Kooperol Sp. z o.o. w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?

25.09.2020 07:28

Przestańcie ludzie pisać takie rzeczy że nie wolno iść do toalety bo to nie jest nawet śmieszne.. W dwóch przypadkach jeżeli dostaliście (usunięte przez administratora) Tzn ze nie załatwił iście sobie zastępstwa na linii więc do kogo ty masz pretensje że spowalniasz cały proces produkcyjny???

25.09.2020 07:57

No to ci odpowiadam już... Kierownik produkcji Łukasz...inteligentny, szybko i konkretnie odpowiada... Przejmuje wartościowych pracowników z techno Service która ludzi kręci na pieniądze... Brygadzisci spoko jak na moje...

24.05.2020 10:20

Jakie jest podejście do liderów z zewnątrz w firmie Kooperol Sp. z o.o.?

25.09.2020 07:16

Zależy czy jesteś osobą która rozumie polecenie i je wykonuje natychmiast czy zadajesz tysiąc bezsensownych pytań

25.09.2020 07:48

Jeżeli Ci chodzi o Panią lidke z pakownii to spoko babka ale oczywiście z tego względu że w zakładzie jest większość kobiet to zawsze jajniki lubią sobie dosrywac. Pani Lidka widzi nawet z daleka czy przychodzisz pracować czy dyskutować.widac że tu połowa z tych co tu piszą opinie negatywne o atmosferze pracy miałaby problem ulice zamiatac bo zawsze coś nie tak:)
    Pracownik123

17.02.2020 00:49

Firma porażka tylko ciągle ludzi szmaca do toalety wyjść nie można bo zaraz wyzwiska tylko charowac jak woły a jeszcze opiernicz dostawać. Nie polecam!!!!!
    Agroooooo

26.03.2020 20:10

A co ty chcesz lezec

25.09.2020 07:24

Przypominam że w takich zakładach liczy się ilość spakowanego produktu w ciągu godziny roboczej więc pracujemy szybko..
    Kilent z Brodnicy

17.09.2020 13:57

Czy Państwa produkt - "Fasolka po Bretońsku- Culineo" będzie w dalszym ciągu dostarczana do "Biedronki" ? Pytam, gdyż nie mam jej od jakiegoś czasu (a była smaczna) w "Biedronce" w Brodnicy.

17.09.2020 14:01

Dzień dobry. Bardzo nam miło, że produkt spełnia oczekiwania. Informuję, że zmieniła się marka. Proszę na półkach w Biedronce szukać marki Jodłowiec-ten sam skład co Culineo. Pozdrawiam serdecznie
    MS

30.08.2020 17:05

Piękne były to czasy, kiedy się tam pracowało....
    MS

30.08.2020 17:03

Piękne były to czasy, kiedy się tam pracowało ????????????
    H.SZ

08.08.2020 18:08

Kupilam dwa wasze wyroby w pobliskim sklepie a sa to golabki i leczo..na naklejkach istnieje napis,,co za smak.,(usunięte przez administratora).
    Magdax

12.07.2020 18:02

Kupila dzis flaki po zamojsku tej firmy sa nie do jedzenia sam sos pomidorowy z maka i chilii a flaczkow ze dwie lyzki postrzepione trzeba szukac ,po prostu ohydne nie do jedzenia szkoda pieniedzy i zoladka na nich .Proponuje nie kupowac wyrobow z tej firmy.
    Leszek

16.07.2020 12:09

Ludzie, czemu nadal nie rozumiecie i jak lemingi pociskacie opisy produktów danej firmy. Gowork służy do opisywania warunków panujących w zakładach pracy a nie wylewania kulinarnych żali, ponieważ od tego są inne strony i fora.
    Alba

21.07.2020 19:03

A ja kupiłam "Flaki staropolskie", rozgotowane na paćkę i przyprawione pieprzem i papryką w taki sposób, że już nie czuje się żadnego smaku, ostatnia rzecz jaką kupiłam od tej firmy i aż wstyd, że nazywają się "staropolskie"....... Prawdziwe staropolskie jedzenie było smaczne, a nie takie (usunięte przez administratora)
    Julas

23.04.2020 23:39

Chciałbym zapytać czy są tu kobiety które pracują na produkcji? Jeśli tak to na ile zmian, czy weekendy są wolne i czy przystępna pensja +będę wdzięczna za odpowiedź ????
    Sławek

08.04.2020 18:42

Kupiłem słoik fasolki po bretońsku (wyprodukowany przez Kooperol Zduny 40A 83-115 Swarożyn) MASAKRA, kwaśne, że aż gębę wykręca mało tego gorzkie, że nie da się tego przełknąć. Wszystko wywaliłem do kibla.
    Taiger

09.10.2018 22:00

Kupiłem w delikatesach centrum fasolke po bretońsku z kiełbasą. Na etykiecie pisze że zawiera 7% kiełbasy i 45 %fasoli. A tak naprawdę to kiełbasy było 2 plasterki i 4 łyżki fasolki. Po prostu jesteście beznadziejną firmą, a nazwać można tylko jednym słowem (usunięte przez administratora) Bo nie po to klient płaci, żeby dostał samą prawie wodę. Nr partii 12L306662
    Janusz I

15.09.2019 11:02

Rzeczywiście, ta kiełbasa jest byle haka.
    Agroooooo

26.03.2020 20:12

A ile ty byś chciał
    MARCIN

14.03.2020 12:23

KUPIŁEM SŁOIKI TEJ FIRMY " KUCHNIE STAROPOLSKA" DO CZEGOŚ ZOBOWIĄZUJE. DRAMAT CI LUDZIE NIE MAJĄ POJĘCIA O GOTOWANIU (JESTEM ZAWODOWYM KUCHARZEM) JESZCZE TAKIEGO SYFU NIE JADŁEM. SZCZEGÓLNIE BIGOS DRAMATYCZNY. WSZYSTKIE SŁOIKI ZALANA ZALANE TYM SAMYM SOSEM. PIERWSZY I OSTATNI RAZ KUPIŁEM (usunięte przez administratora)
    Gracha

25.09.2019 17:51

Też byłam zachwycona pierwszym sloiczkiem łososia bez skóry. Dopóki nie przeszczytałam skladu Cukier 25 jaja , soje,dwutlenek siarki i siarczyny. Drukujcie etykiety większe niż wasze ego. Całe szczęscie że nazkupy noszę wielkie okulary i pomagam innym.
    Ffff

18.02.2020 19:56

Swoje potrzeby można oddać do słoika lub puszki

18.02.2020 19:59

To w takim razie nie jest prawdą że po zmianie kierownictwa w Kooperol się poprawiło?
    Ika

16.01.2020 13:38

Gołąbki w sosie pomidorowym. Bardzo fajne w smaku i tylko ten smak pozostał jako smak, reszta to czysty niesmak bo w 700 g masy netto , farszu tylko 100 g, trochę sosu(naprawdę dobry) a reszta niestety to liście z Grubymi nerwami. Gołąbków było 2 sztuki. Ok, rozumiem słoik mały i dużo się nie zmieści, ale może lepiej (uczciwie) napisać: Kapusta w sosie pomidorowym...
    elaw

24.09.2019 13:22

Kupiłam kilka razy Filety Łosoś bez skóry w zalewie warzywnej. Do tej pory byłam zadowolona. Niestety w ostatnio kupionych dwóch słoiczkach było bardzo dużo niedobrej cebuli (tak ok 1/4 słoiczka), która obrzydziła mi ich jedzenie. Nigdy więcej nie skuszę się już na ich kupno. Szkoda bo były bardzo smaczne.

Zostaw merytoryczną opinię o Kooperol Sp. z o.o.