Foundever Poland

Wywiady

Wellbeing & Mental Health

My Associate Experience

• Ciechanów

5. Opinie o Foundever Poland sp. z o.o.

Opinie o Foundever Poland Warszawa

Nie przegap nowości o Foundever Poland sp. z o.o.!

Irek

08.06.2018 17:26

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?
    AKurdzia

10.06.2018 20:16

Nie, murzynów za 14 zł brutto bez prawa do urlopu
    Iza

07.04.2018 20:16

@Polak Wyjątkowy, a w jakich godzinach odbywa się praca? Czy weekendy są wolne? Jaka atmosfera panuje w pracy? Czy umowa jest o pracę już od pierwszego dnia? Kto jeszcze wypowie się o Sitel? Jak przebiega rekrutacja? Jest jedno czy wieloetapowa?
    llllllllllll

09.04.2018 01:00

Sitel jest firmą obsługującą wiele projektów - sprecyzuj o który ci chodzi, bo inaczej jest na MSH, inaczej na e-bayu i jeszcze inaczej na pozostałych projektach. To zależ jakiego klienta obsługujesz ;)
    PracownikSitel1

17.05.2015 09:30

Dostając na dzień dzisiejszy pracę w sitel można liczyć na bezpłatne zajęcia z języka angielskiego na poziomie B1 i B2, szkolenia z podstaw Excel 2010 i Outlook 2010. Po za tym atmosfera pracy u nas jest świetna, osoby które od nas odchodzą często wracają. Nie ma problemów z dostaniem umowy o pracę, firma jest przyjazna cudzoziemcom. Szukamy obecnie najbardziej osób mówiących w języku niemieckim, angielskim, polskim, ale także mówiących w 20 innych językach europejskich. W firmie awansują na wyższe stanowiska osoby tylko z wewnątrz. Ścieżki rozwojowe w kierunku Team Managera, Learning Specialista, Operation Managera, Learning Managera, PIPM.

15.03.2018 22:06

No co z jednak nie każdy, wiedzialabys gdybyś pracowała w więcej niż jednej firmie w zyciu...
    kruku

16.03.2018 17:48

eeeee ja nie znam, jedynie jako tako worda, aby coś tam napisać, exela wogóle nie korzystam, bo na co mi on
    Gex

17.04.2015 15:08

Jakąś tu widzę drobną nieścisłość. Ja pracuje na projekcie Philips (Eng) Co miesiąc bez żadnych opóźnień dostaje na rękę 2500 zł. Na święta +600 zł, wczasy pod gruszą +400 zł, stale coś ciekawego się dzieje. Organizują teamy sportowe, paintball, wyjścia do knajp. Moim zdaniem nie ma na co narzekać zwłaszcza, że w firmie regularnie prowadzone są wewnętrzne rekrutacje. Trzeba się trochę postarać, a Ci co narzekają to z reguły nygusy, które chcą więcej za pierdzenie w stołek. Pozdrawiam, Zadowolony Gexiu.

04.03.2018 03:01

Bogaty/-a jesteś, w Warszawie zarabiać 2500 to mało kto może sobie pozwolić, no chyba że mieszka się z rodzicami.

15.03.2018 22:21

Opowiedz jak to Cię siłą wcielono do Sitela! Jak to pod groźbą śmierci musiałaś pracować w nieludzkich warunkach! Jak to nie znałaś warunków zatrudnienia! Nie.. nie było tak? To zamknij buzię i idź być irytująca gdzie indziej.
    Bartek z Łodzi

25.06.2017 17:42

W SiTELu zaczynałem swoją karierę prawie 11 lat temu, pracowałem tam przez 2 lata i wspominam ten czas bardzo dobrze. Wiele się nauczyłem, poznałem świetnych ludzi, z którymi do dzisiaj utrzymuję kontakt. Pozdrawiam serdecznie wszystkich SiTELowiczów :)

04.03.2018 01:41

Pozdrawiają to emeryci, a ludzie twojego pokolenia mówią pozdro.

15.03.2018 22:09

Ale jesteś fajna i w ogóle.. znasz nawet język młodzieżowy.. Wow mogę być twoim fanbojem?
    Papirex

01.08.2017 20:42

Firma moze dobra, malo socialow. Wyplata zalezna od projektu w ktorym pracujesz. Znajomosc jezykow jest plusem. Jak wszedzie. Spoznienie = kara wypowiedzeniem. Starac sie mozna, ale to jednak korporacja i callcenter obslugujace z 20 projektow, wiec wiadomo, jak moze byc.

04.03.2018 01:38

Nie pier§dol, że to korporacja, korporacja to Citi, Goldman Sachs, i in. Call Centre nigdy nie kwalifikuje się na Korporacje, jedynie na Kopro-rację.

15.03.2018 22:08

Poszłaś już tam pod to citi i Goldmana chapać za stanowisko executive coffee assisstant?
    zadowolona

05.05.2009 10:10

Myślę, że każdy ma możliwość wyrażenia swojej opinii i na pewno znajdą się osoby, które wyrażają się pozytywnie, jak i takie, które wyrażają się negatywnie. Ja sama jestem z pracy w Sitel'u zadowolona, choć przyznam, że jestem tylko na 1/2 etatu, więc na pewno mi dużo łatwiej, niż tym, którzy siedzą na cały. Najpierw miałam 3 m-ce umowy próbnej, teraz mam umowę na czas nieokreślony. Zarabiam ok 1000-1200 zł/m-c, w zależności od ilości godzin. Dopłat do wakacji co prawda nie miałam, ale za to są bony na święta i różne imprezy firmowe. Często dostaję premię kwartalną. Nie ma problemu ze zwolnieniami lekarskimi. Ja w okresie jesienno-zimowym mam sporo zwolnień na dziecko, ale nikt nigdy się nie czepiał, ani krzywo nie patrzył. Ogólnie jeśli chodzi o pracę dla studentów, to myślę, że jest ok. Pracowałam w innych firmach, i SITEL jest wobec pracowników w miarę fair. Co do wyrzucania ludzi z pracy, to nigdy nie słyszałam, żeby na eBay'u wyrzucili kogoś bez powodu. Zawsze jest kilka rozmów itp. Prawda jest taka, że większość ludzi odchodzi sama, bo praca jest bardzo monotonna i trzeba spełniać wiele kryteriów, żeby TM się nie czepiali.

04.03.2018 03:20

Ty kobicino masz z górki, masz mieszkanie w Warszawie, to nie musisz płacić 1000 za pokój, dlatego pozwalasz sobie zarabiać takie głodowe stawki.

15.03.2018 22:03

I co (usunięte przez administratora)boli że nie wszyscy muszę się zażynać za 1000 zł więcej?
    op

07.09.2015 01:43

Witam wszystkich pracowałem w Sitelu przez 3 lata, nie polecam. Na słuchawkach ogólnie marnie płacą,język masz znać perfect,jak nie jesteś native speaker, to odpuść sobie. - szkolenia owszem maja, ale dla ciebie one nic nie znaczą. Napiszesz później test,a papierku żadnego nie dostaniesz. W ciągu 3 lat co pracowałem, pisałem chyba z 10 testów - wszystkie tak zwane benefity tez częściowo opłacasz, na przykład karta multisport 85 zł miesięcznie,pakiet medyczny tez, a za godzinę pracy dostajesz 15 zł brutto. --miałem parę razy premie za wyniki, aż 100 zl brutto ;) -Brak możliwości rozwoju i awansu, chyba ze jesteś znajomym. Korupcja i mobbing poczynając od najniższych stanowisk! Co do wypowiedzi wyżej, to Youtubie dla konsultantów jest zablokowany, to mentorzy czyli tak zwani quality managerowie siedzą w internecie. Teraz pracuje od prawie roku w innym call center.przeszedłem szkolenia,potwierdzone certyfikatem. Mam 23 zl za godzinę za taka sama prace co wykonywałem w Sitelu, premie za wyniki 250-300 zl, bony na obiad.
    SPO

24.04.2017 22:24

Jaki jest liepszy call centr???

04.03.2018 02:52

Nie znasz języka obcego, to się naucz.
    Natalia

23.03.2017 09:31

Widziałam nowe oferty pracy w Sitel-u, to dobre znaki.

04.03.2018 02:01

To sę durne znaki, jeśli pojawiają się masowo nowe oferty, to swiadczy tylko o tym, że masowo ludzie odchodzą.
    Jogus

27.02.2018 23:51

Ta firma to porażka. Najpierw rekrutują na stanowisko polskojęzyczne. Żeby potem prowadzić cale szkolenie po angielsku ! Dla uwaga 4 osób z zagranicy i 15 polaków! To gdzie ja żyje ze mam w ojczystym kraju gadać w obcym dialekcie ? Spróbujcie znaleźć prace w Niemczech znając tylko angielski. Włazicie tym obcokrajowcom tak gleboko ze juz dalej sie nie da. Funty albo Dolary to firma chetnie przytuli ale zeby podwyższyć stawki to nie.
    Olga

22.07.2017 16:53

Bardzo zainteresowała mnie oferta pracy dla "Customer Service Professional – Polish speakerSofia / Bulgaria". Czy mógłby ktoś dodać więcej informacji? Z góry dzięki.
    Kinga

18.09.2017 13:07

Podbijam pytanie, aplikowałam na tą ofertę i wszystko wygląda bardzo cukierkowo. Firma funduje hotel przez pierwsze 2tyg., potem przez miesiąc dokłada się do znalezionego przez ciebie lokum. Przelewają również kasę na przylot, stawka na umowę o pracę dobra, bez targetów i prowizji, czysta podstawa. Przeczytałam teraz te negatywne opinie i zastanawiam się co zrobić... Czy ktoś wie coś więcej na temat pracy w Sitel, ale w BUŁGARII?
    Jaaaa

08.02.2018 10:03

Hm pracowałam w sitel 3 lata. Uwierz mi jak zamykał firmę philips w pl dostałam propozycje wyjazdu do Bułgarii nie była ona zbyt ciekawa :)
    :-)

05.02.2018 16:12

Dno
    Pracownik89

23.01.2018 01:07

Sitel to dobra opcja na sam początek dla studentów. Pensja jest za niska dla osób będących już po studiach, a znających bardzo dobrze język
    '83

30.01.2018 20:47

Dokładnie, za 4 czy 5k brutto to sobie może pochałturzyć student, zwłaszcza zaoczny, będący na utrzymaniu rodziców i zarabiający na własne przyjemności. Po studiach w realiach warszawskich ok. 5k netto to minimum. I właśnie dlatego mam bardzo złe zdanie o firmach typu Sitel, że nie dają szansy wykazać się ludziom w wykształceniem i doświadczeniem. Byle jak najtaniej!
    Pracowałem w Sitel

25.06.2015 12:31

@konsultant;_: O czym ty mówisz chłopie?! Jaka frustracja? Fatalne zarządzanie?! Pracowałem tam przez rok. Po pół roku dostałem awans na quality managera. Assessmenty pod stołem? Nic z tych rzeczy. Byłem zaskoczony jak wygrałem assessment i z nikim się nie spoufalałem. Byłem dobry. Czy ty w jakimś assessmencie uczestniczyłeś w ogóóle? Cos mi się wydaje, że jestes jednym z tych co siedzą i pierdzą w stołek, albo bujają się na Youtubie przez cały dzień. Po pół roku odszedłem do już dostałem pracę znowu jako QM w innej firmie za lepsze pieniądze. Gdyby nie Sitel to nie zarabiałbym dzisiaj &K na rękę. Tam dają ludziom szansę, a na forrum swoje smutki wylewają tylko Ci, którym się nie udało. Kasa zawsze na czas, imprezy, słodkie poniedziałki, graliśmy zespołem w piłę, Co 3 miesiące firma stawia knajpę. Ja nie narzekam. Ale przyznam, że pracowałem dość ciężko. Opłaciło się. Pozdrawiam wszystkich, którym się chce ;)
    ANNA

19.01.2018 06:01

CO TY (usunięte przez administratora)

12.01.2018 17:20

Tak jak każdy ma możliwość wyboru pracy tak firmy zabezpieczają się. Szkolą ludzi a po szkoleniu pracownik odchodzi, kto by tak chciał?
    kol

12.01.2018 19:08

Cóż, ryzyko biznesowe, które każda firma musi ponieść. Jak praca będzie atrakcyjna, to ludzie nie będą odchodzić. Do takiego kijowego call center to faktycznie można pójść na czas szkolenia po to, żeby mieć ubezpieczenie i żeby jakiś pieniądz wpadł (jak się chwilowo nie ma żadnej pracy). Podczas szkolenia można posiedzieć na fejsie, coś poczytać albo przeglądać oferty z ogłoszeniami o pracy. Robisz swoje, a kaska wpada i nie musisz rejestrować się w pośredniaku, żeby być ubezpieczonym. Można też przychodzić w kratkę, tyle że wtedy jeszcze mniejsza kasa będzie za szkolenie, jak się będzie na zwolnieniu lekarskim siedziało. Dla mnie to jedyne możliwe zastosowanie call center itp.
    Gegner der Ausbeutung

09.11.2017 18:31

O tym, jak żałosna jest to firma, świadczy zamieszczone przez nią niedawno ogłoszenie, które nie ukrywam, że mnie rozbawiło. Szukają "Specjalisty ds. obsługi klienta niemieckojęzycznego po szkole językowej". Zapraszają osoby nieczujące się na siłach swobodnie prowadzić rozmowy z klientem niemieckojęzycznym i piszą, że nie jest to dla nich przeszkoda. Oczekują znajomości języka niemieckiego na poziomie B1-B2. Przekaz nie może być jaśniejszy: możesz słabo znać język, ale najważniejsze, żebyś był tani i nie wymagał wiele od życia. Jestem po studiach językowych i stypendiach w Niemczech, moja znajomość niemieckiego jest na poziomie między C1 a C2 i uważam, że może na styk bym się łapał z moimi kwalifikacjami do takiej roboty, bo tak naprawdę to powinien robić native lub ktoś, kto od dzieciństwa mieszkał w kraju niemieckojęzycznym, ma perfekcyjną lub niemal perfekcyjną wymowę i mówi w sposób całkowicie naturalny. No ale ja z moim wieloletnim doświadczeniem zawodowym wymagałbym za taką pracę co najmniej ósemki-dziewiątki brutto, a wykształcony Niemiec, Austriak czy Szwajcar zapewne jeszcze więcej by sobie policzył. Za to polski nieudacznik będzie pewnie szczęśliwy, jak dostanie te trzy tysie na rękę, którą będzie mógł się po pracy podotykać, bo wypłata na nic więcej mu nie starczy. Szanujący się absolwent germanistyki albo innych studiów z dobrym językiem za takie pieniądze nie przyjdzie, dlatego celują w inny target (żeby nie napisać: sort). Myślę, że niniejszy przykład stanowi idealne odzwierciedlenie sytuacji na patologicznym rynku pracy i polskiej gospodarki bazującej na nisko wydajnych usługach świadczonych przez tanią, nisko wykwalifikowaną siłę roboczą. Ja do tego ręki przykładać nie zamierzam i gdybym miał się imać takich prac, tobym wolał ponownie wyjechać z kraju.

02.01.2018 14:58

Szukają do szkoły językowej. Jeśli nie czujesz się na siłach możesz zrobić u nich kurs podnoszący umiejętności językowe. Płacą Ci za to stawkę godzinową, po zdanym kursie podpisujesz lojalkę na rok i rozpoczynasz pracę. Po roku możesz iść w świat z mocniejszym językiem zarabiać swoje 10K. Jestem w firmie od 9 miesięcy. W tej chwili już na stanowisku managerskim. Nikomu w tyłek nie wchodziłem. Obserwowałem przełożonych i zwyczajnie przygotowałem się do assessmentu. Jestem w szoku. Skąd tu tyle hejtu? Oj ta nasza mentalność. Jak jesteś baran to siedzisz tu na słuchawkach choćby 10 lat i wypisujesz na forach jak to Ci źle. Jeśli jesteś sfokusowany to z pewnością szybko sobie znajdziesz swoją ścieżkę rozwoju. Najlepiej powiedz wszystkim jak zaraz po studiach, świeżo upieczony absolwent znaleźć ma pracę w Polsce za 5K netto.
    lol

04.01.2018 01:57

Tylko dureń podpisze lojalkę w call center. Dobrowolnie zgodzić się na niemożliwość odejścia bez konsekwencji, jak się trafi lepsza praca? A praktycznie każda będzie lepsza. 9 miesięcy i już przesiąknąłeś tym żałosnym bełkotem. Fokusuj się dalej i chwal tu na bieżąco, jaką to błyskotliwą karierę robisz w tej wspaniałej firmie, żebyśmy wszyscy mogli ci pozazdrościć. To zaszczytne "managerskie" stanowisko to Junior Team Leader? :) :) :)
    Kamil

29.12.2017 21:45

Nie wiem, za jakie pieniądze zgodziłbym się cały dzień siedzieć na słuchawie i wysłuchiwać pretensji jakichś sfrustrowanych idiotów albo wciskać ludziom jakiś kit. Chyba za żadne. To chyba najgłupsza i najgorsza niefizyczna praca, jaką można mieć. Ani satysfakcji finansowej, ani żadnej innej. Pochwalić się w CV czy przed dziewczyną też nie ma czym. Jedyna perspektywa "kariery" to zostanie poganiaczem w czymś takim. Normalnie sukces przez duże S!
    Edyta Svirnęta

27.12.2017 17:13

Firma tak beznadziejna, że szok... Chcą być korporacją a na Office ich nie stać ;) pracują w Libra. IT na poziomie gimnazjalisty z orzeczeniem o niepełnosprawności. Stawka na polskich projektach średnio 14 zł/h a jeszcze straszą, ze moga wyrzucic z pracy dyscyplinarnie. Odradzam!

29.12.2017 14:48

to po co się pchałaś/ pchałeś do SITELA z wykształceniem wyższym? to nie jest praca dla ludzi z wysokim wykształceniem! Jak nawet okoliczności zmuszą do przyjęcia takiej pracy na jakiś czas to uszanować ,że sie miało jakąkolwiek pracę. Ja też tam pracowałam i mam wykształcenie wyższe, firma faktycznie bardzo nieciekawa, ale niektóre komentarze sa już bardzo chamskie. Po prostu sie tam nie pchajcie i nie wypisujcie chamskich komentarzy .
    Srajtel

29.12.2017 20:49

Cóż obiecywali gruszki na wierzbie, rozwój i profesjonalizm. Jak się nie zobaczy to nie poczujesz jak być zerem i prosić nawet o urlop. Przestrzegam nie idzcie do Srajtela
    Montpelier

27.12.2017 14:23

the worst corpo I've ever been worked in
    Tomek

08.12.2017 21:27

Praca dla sritela to strata czasu. Lepiej robić cokolwiek innego. Call center jest dla nieudaczników.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Foundever Poland?

Kontakt - Foundever Poland sp. z o.o.

Taśmowa 7 02-677 Warszawa

KRS:0000219705

Branża główna: Doradztwo biznesowe

InstagramIconLinkedinIcon
    Karolinazgogolina

21.08.2017 10:04

Bardzo żałuję, że kierownicy nie piszą na tym forum. Zastanawiam się dlaczego osoby podległe kierownikom ciągle oceniają ich. Może czas ocenić pracę osób podległych i zobaczymy co z tego wyniknie!

03.11.2017 01:12

kierownicy cały czas oceniają pracę swoich pracowników poprzez "premie"
    Zzzz

30.11.2017 08:19

Kierownicy mają dobre pensje, mało pracy - wiecej madralowania wiec szkoda im czasu na pisanie
    jmm

20.10.2017 11:11

Dostałam propozycję pracy na projekcie Media Markt i Saturn. Czy ktoś może mi napisać jaka jest podstawa, ile na godzinę? Często dostaje się zmiany popołudniowe i weekendy?
    Zzzz

30.11.2017 08:13

Tak, menager Agnieszka ustawi Ci grafik 3 pracujace weekendy i 3/4 misiaca na 13-21 a jak Klient wpadni punkt 21 to siedzisz i dluzej. Urlopy rozdawane sa na zasadzie łaski i poziomu lizod*upstwa
    Nie jestem robotem

24.11.2017 17:14

Dostałem SMS od rzeczonej firmy. Być może wysyłałem kiedyś do nich CV w ramach zmasowanego bombardowania firm, jakie przeprowadzam średnio raz na rok, a może sami zdobyli skądś moje dane, zwłaszcza że kiedyś ogłaszałem się na stronach z tłumaczeniami czy korepetycjami. Wpisałem w wyszukiwarce "Sitel opinie" i wylądowałem tu. :-) Stwierdziłem, że można dać firmie szansę, odpisałem na SMS i zadzwonił człowiek. z ofertą pracy na infolinii obsługującej niemieckich klientów. Tego typu praca raczej nie jest moim marzeniem, no ale z ciekawości zapytałem, na jakie warunki mógłbym liczyć. Dobre firmy nie mają problemów z podawaniem przynajmniej orientacyjnych widełek, a miał z tym problem człowiek, który do mnie zadzwonił. Chyba wstydzą się oferowanych przez siebie warunków. :-) Udało mi się jedynie ustalić, że nawet na 6 tys. zł brutto nie ma co liczyć. To by była dolna granica moich oczekiwań finansowych, jak stawiałem pierwsze kroki na rynku pracy wiele lat temu, kiedy koszty życia były niższe. Dziś praca za podobne pieniądze musiałaby się wiązać z jakąś dużą wartością dodaną, bo normalnie mam znacznie wyższe oczekiwania, i trzeba by było jeszcze mieć jakieś inne źródło dochodów. Wygląda na to, że desperaci poszukują desperatów z niską samooceną. Ludzi, którzy zawalili studia itp. Nie mówię, że każdy ma zarabiać 10 tys. na rękę, zwłaszcza na starcie, ale są jakieś granice przyzwoitości i naprawdę można inaczej zacząć, a potem kontynuować "karierę", niż męcząc się za grosze w call center. Dobra, porządna firma i jakaś bardziej sensowna praca też lepiej będzie lepiej wyglądać w CV i stanowić sygnał, że człowiek byle jakich prac się nie imał. Siedzenie w Polsce znając języki i pracowanie za pieniądze, jakie można mieć praktycznie bez żadnych kwalifikacji, jest jak dla mnie bez sensu.

26.11.2017 14:37

Jestem ciekaw, gdzie sa te twoje granice przyzwoitości jak na 1 pracę? Tak się składa że zatrudniam równiez osoby i uwierz mi, że kazdy pracodawca weźmie prędzej osobę z doświadczeniem, która "imała się różnych pracy", niż taka z nieskazitelnym zyciorysem i pustą sekcją w CV pt. Doświadczenie zawodowe. Chociaż zapomniałem... Szlachta nie pracuje! Taki pracownik to marzenie każdego pracodawcy!
    Michał B.

21.09.2017 22:41

Praca w call center to strata czasu. Lepiej robić w życiu fajniejsze rzeczy. Siedzenie na słuchawce czy wklepywanie fakturek dobre jest dla ludzi niemających pomysłu na życie.

12.11.2017 20:12

Nic dodać, nic ująć.
    zi00mus

24.11.2017 09:04

troche prawdy w tym jest, nie mniej jednak od czegos zaczac trzeba, a taka praca jest dobra szkola zycia... ja po 3 miesiacach podziekowalem, ale to bylo juz 10 lat temu : )))
    Polak wyjątkowy

24.11.2017 00:07

Przykro się czyta komentarze, wnioskujac po wpisach, młodego pokolenia. Odroczona gratyfikacja to dla was jakiś kosmos. Żyjecie w przeświadczeniu, że wszystko się wam należy, a niby pierwsze pokolenie nieskażone komuną... Szczerze jest mi szkoda ludzi, którzy pójdą na studia, zdadzą na tróję jakoś egzaminy, bo coś tam się wyczytają z notatek koleżanki (no bo samemu na lektoraty to nie ma po co chodzić), napiszą pracę w 80% kopiuj/wklej, zero doświadczenia zawodowego, idą na rynek pracy, a tu realia jakby im ktoś w mordę dał. Przecież za te 5 lat mordęgi na studiach to miał być high life, 8000 miesięcznie, a tu ni ma! Pokory młodzi ludzie, pokory. Porozmawiajcie ze swoimi rodzicami jakie były ich pierwsze prace i za jakie pieniadze, bo inaczej skończycie za parę lat u psychoterapeuty. Wszystko przyjdzie jak się ma ambicje i poukładane w głowie, ale w swoim czasie. Powodzenia!
    Zaza

07.08.2017 10:32

Jest jedna oczywista prawda, jak się ma spore umiejętności i człowiek przykłada się do pracy to będzie mu dobrze w firmie. Leserka czy olewka zawsze będą rzuważone.

03.11.2017 01:15

Do tej pracy nie potrzeba sporych umiejętności. Jak człowiek ma spore umiejętności to się tu zmarnuje.

12.11.2017 20:10

Dokładnie, jak ktoś cokolwiek potrafi, to nie ma po co do takiej firemki przychodzić.
    Nowa

20.10.2017 15:48

Sporo mają ofert pracy, co jest tego przyczyną? Jakieś nowe projekty czy może inny powód? Interesuje mnie praca w Sitel Polska ponieważ wiem, że to dobra firma ale trochę martwię się taką sytuacja. !!

12.11.2017 20:08

Typowy wpis firmowego przygłupa starającego się wygenerować na siłę jakiś pozytywny przepływ informacji na forum dotyczący badziewnej firmy. Już macie poważne braki kadrowe, a niedługo nikt nie będzie chciał u was pracować, jak się ludzie zorientują, co to za firma, czego wam życzę. Bo im szybciej takie firmy upadną, tym lepiej.
    Koleżka koleżki

15.09.2017 23:15

Śmieszy mnie to nieudolne pisanie komentarzy przez pracowników udających zainteresowanych pracą, żeby tylko coś pozytywnego było o firmie. Prada jest taka, że zbyt wielu dobrych rzeczy o Sitelu nie można napisać. Praca dla desperatów niemających na browar.
    Koleżka

14.09.2017 08:15

Odnoszę wrażenie, że Sitel Polska rozwija się dobrze. Potrzebują dużo osób do pracy, czyżby jakiś nowy projekt?
    Rozsądek

10.09.2017 22:04

Bardzo przykro jest czytać takie negatywne opinie o firmie w której ludzie pracują i tak ją oceniają. Zastanawiam sie w jakim celu to robią bo odejść zawsze można.

07.09.2017 14:43

Nie polecam pracy w Sitel.

12.09.2017 20:07

Popieram!
    Ehhh

06.09.2017 18:34

Straszne "kumpelostwo" jest między przełożonymi a ich pracownikami .... "krzywa" lojalność ehhh .....
    Prawda

06.09.2017 09:34

Polityka sitel. 2języki 3weekendy 4wieczory 2200do ręki na u.p Ogólnie slabo na ebay.
    niezoientowany

04.09.2017 18:51

czy zarobki, mam na mysli nowych pracowników, uzależnione są od jezyka czy od projektu dla ktorego swiadczy usługe SITEL? Jak to w praktyce wyglada i czy pracownicy mogą aplikowac pozniej do innych projektów? z góry dzieki za odp.
    antySvr

04.09.2017 19:43

Tak, zarobki zależą od projektu. Co do wewnętrznych rekrutacji - jest taka możliwość, choć lepiej omijaj klan rodziny Svr... tam to kumoterstwo pierwsza klasa
    Mona

03.09.2017 23:29

Sitel Polska może nie jest idealną firmą ale nie przesadzajcie, że jest źle. Zawsze przecież można sobie zmienić pracę i nie narzekać. Jeśli nawet sa jakieś kłopoty tak bywa!
    Byly pracownik

01.09.2017 08:22

Projeky dla Media Markt i Saturn odradzam. Szefowa projektu pracę dostała po znajomości przez swego męża . Nie umie zarządzać, stawki glodowe, system awansu i rozwoju uzależniony od wazeliny i jak gleboko wchodzisz w cztery literki przelozonym. Premie kwartalne oparte na szybkości odbierania polaczen. To, ze robi sie bledy - to nie ma problemu. Kadra menedżerska srednia wieku 25 lat, czesc bez wyksztalcenia wyzszego. Praca dobra na chwile albo dla lizusow i karierowiczow jak Piotr N. ten mial wiadro wazeliny i czepek by wejsc w calosci konu trzeba. Odradzam jako byly pracownik
    Natalia

25.08.2017 08:47

Mam zamiar aplikować do Sitel Polska. Może mi ktoś podpowiedzieć dlaczego firma ma tak długą listę ofert pracy?
    zawiedziony

28.08.2017 09:07

pewnie :) dlatego ze firma stawia na nowych pracownikow zamiast docenic tych ktorych juz ma, wiec ci doswiadczeni się zwalniają. Obecnie firma ucina etaty pracownikom będącym na UZ, jednocześnie zatrudniając nowych. Gdzie w tym logika??
    21.08.

21.08.2017 21:53

Fakt że praca jest idealna dla młodych np. studentow. Zarobki nie sa najgorsze. Grafik pracy bardzo elastyczny. Co do atmosfery ... bywa z tym roznie, zalezy od projektu i ludzi na nim pracujacych - wszedzie w zasadzie tak jest. Nie ma firmy idealnej jak i idealnych pracownikow. Praca jest rutynowa i mocno monotonna - dlatego moim zdaniem, osobie z doswiadczeniem raczej trudno bedzie sie odnalezc w takich warunkach.
    Ola

21.08.2017 19:54

Zarobki nie są najgorsze, choc zawsze może być lepiej. Atmosfera wynagradza wszystko, pracuje ponad rok i mam dobre układy ponieważ cieżko pracowałam. Praca idealna dla młodych ludzi, fakt ze po kilku latach lepiej znaleźć coś innego. Polecam w 100%
    Rozczarowana wredota

18.08.2017 14:49

@Waldi: Przejście rekrutacji w tej firmie to nie jest żaden wyczyn.

Zostaw merytoryczną opinię o Foundever Poland sp. z o.o.